D a n s k e Ø l e n t u s i a s t e r

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "D a n s k e Ø l e n t u s i a s t e r"

Transkript

1 zexpense Danske Ølentusiasters rejse og udlægs afregningssystem Version Forfatter: William S. Jacobsen Danske Ølentusiaster har implementeret et rejse og omkostnings afregningssystem, der hedder zexpense. zexpense finder du på Der findes også en mobil app til zexpense til både Android og iphone. Den kan bruges til at tage billeder af bilag og sende dem, så bliver de tilgængelige i zexpense. For at den kan bruges skal den sættes op med den adresse du også logger ind med. Det kan på nogle telefoner (specielt Samsung) være lidt besværligt, at finde ud af hvordan man får den opsætningsmenu frem. Det skal gøres med Menu knappen, som på nogle Samsung telefoner er nederst til højre under skærmen, på andre fremfindes ved at trykke på skærmen og så vælge en menu ikon. I må prøve jer frem eller søge på nettet. Der findes også nogle demo video er på Det er generelle video er som ikke er tilpasset vores brug, så anvend først og fremmest denne vejledning. Login: Først skal du logge ind på zexpense: Hvis du har en ale.dk mail adresse vil du skulle bruge den, ellers skal du bruge den mail adresse, du er registreret med i vores medlemsdatabase. Første gang du logger ind skal du trykke på Forgot your password? og følge instruktionerne der. Så får du tilsendt et midlertidigt password, som du så skal ændre, første gang du logger på.

2 Hvis du får denne meddelelse, når du anmoder om nyt password, skal du skrive en mail til den landsøkonomiansvarlige med dit navn, medlemsnummer og hvis du har mailadresse denne, ellers den mail adresse du vil anvende som login:

3 Dashboardet: Når du har logget ind kommer du til det såkaldte Dashboard: For at du kan gennemføre afregninger skal du angive nogle obligatoriske personoplysninger. Se afsnittet om Personlige oplysninger. Opret Udgiftsposter og Kørsel: Når man skal lave en afregning skal man først oprette de udgiftsposter og den kørsel, der skal afregnes. Det gør man ved enten i det blå menubånd øverst at trykke på Udgiftsposter eller i Dashboardet trykke på en af Udgiftsposter knapperne. Man kommer så til dette billede:

4 Hvis man har uploaded bilag fra appen (eller har kreditkort transaktioner) vi de allerede stå her. Man skal så bare angive hvad det er for en udgift ved at trykke på Ændre knappen. På hver linje man har oprettet eller uploaded har man 3 knapper ude til højre: Den første knap er til at ændre posten. Det giver samme billede, som når man trykker på Ny udgiftspost. Bare udfyldt med det man allerede har angivet i appen eller da man oprettede posten. Den anden knap er til at slette posten. Den tredje knap er til at splitte posten i 2, hvis man f.eks. har et bilag der vedrører 2 forskellige ting. Man skal så angive hvor stor en del af beløbet der skal splittes m.v. Når man trykker på ændre en eksisterende Udgiftspost eller Ny udgiftspost får man dette billede:

5 I Dato angiver man datoen for udgiften. Skal passe med bilagets dato! I Kategori vælges den Udgiftstype man mener skal bruges. For langt de fleste er der kun ganske få udgiftstyper der er relevante. Og du vil formentligt have fået at vide hvilken eller hvilke du skal bruge. Vi håber de er nogenlunde selvforklarende, hvis du er i tvivl, så kontakt Sekretariatet eller evt. den Økonomiansvarlige. Men det er vigtigt, at du aktivt tager reel stilling til dette felt, da det er det der styre, hvordan udgiften bliver konteret i vores bogholderi system. Vær særlig opmærksom på forskellen mellem Møder, Bespisning/Mad og Rejseudgifter: Møder er til omkostninger til afholdelse af et møde, d.v.s. lokaleleje, materialer m.v. Bespisning/Mad er til mad og drikke, men kun i Danmark og ikke diæter. Rejseudgifter er til alt det andet, d.v.s. tog, bro, færge, fly, diæter m.v. I Bemærkning skriver man en tekst der giver mening i forhold til den der skal godkende udgiften. Man skriver altså ikke f.eks. Togbillet eller 5 Øl! Enhver i., selv mig, kan se på bilaget, at det er en togbillet eller et bilag på 5 øl og Kategorien man har valgt angiver at det er en Rejseudgift eller en Mødeudgift! Så i stedet skriver man f.eks. Pressegruppen i Odense, xx udvalg i Kolding eller noget andet der giver den der skal godkende posten god information om, hvad der drejer sig om. Valuta beløb er beløbet. Indtil videre bruger vi kun afregninger i Danske kroner. Så man bedes selv foretage omregning af evt. udgifter i udenlandsk valuta. Hvis man har uploaded bilaget via appen vil det allerede være der, ellers kan man uploade f.eks. en pdf-fil, hvis man har scannet eller udskrevet sit bilag eller har fået det som en fil f.eks. togbilletter m.v. Når alt er klar trykker man Gem.

6 Tilsvarende for Kørsel, her trykker man på Ny kørselspost. I Dato angiver man dato for kørslen. Fra og Til felterne udfyldes med adresserne. Nogle adresser er allerede oprettet og den lærer efterhånden vores adresser. Når begge adresser er udfyldt vil den selv udregne afstanden og indsætte i feltet Afstand. Man bedes undlade, at ændre i feltet Afstand, da Godkenderen, så skal tjekke afstanden! Hvis den ikke kan beregne afstanden, så tjek adressen på Måske har den en anden opfattelse af, hvordan det skal skrives (f.eks. vil den have Store Heddinge, ikke St. Heddinge), men der er adresser den af en eller anden grund ikke kan finde ud af, så må man selv finde afstanden og taste den ind i feltet Afstand. I Reg.nr. skal man angive registreringsnummeret på den bil man kørte i. Det kan sættes op i de personlige oplysninger, så kommer det automatisk ind her. Se afsnittet om Personlige oplysninger. I Bemærkning skriver man, ligesom ved Udgiftsposter, noget der giver mening for den der skal godkende det. Altså ikke f.eks. Kørsel, men xx udvalg! I Godtgørelse vælger man hvad kørslen vedrører, f.eks. Stormøde, hvis man har været til stormøde eller Udvalg, hvis man har været til et udvalgsmøde. Værdien Blank (ingen afregning) er normalt standard værdien. Den får man ingen penge for! Hvis man sætter hak i Opret retur rute laver den automatisk en kørselspost på den samme dag men med modsat retning. Man kan evt. ændre denne, ved at gemme den og åbne retur ruten igen. Når alt er klar trykker man Gem. Når alle udgiftsposter og Kørselsposter er oprettet er man klar til at lave en afregning.

7 Opret Afregning: Når man har registreret alle sine udgifter, er det tid til at oprette en afregning. Det gøres ved i billedet med udgiftsposter, at trykke på Opret ny afregning : Inden man opretter afregningen kan man markerer (sætte hak ved) de omkostninger, man vil have med på afregningen. Så overføres de automatisk til afregningen. Der skal nu vælges hvilken type det skal være. Der er en type vedr. Ølfestival og en type til Øvrige afregninger. Så har man både omkostninger/kørsel vedr. Ølfestival og andre omkostninger skal man oprette 2 afregninger.

8 Nu fremkommer dette skærmbillede: I øverste del af billedet finder man Dimensioner. De brugere med mange afregninger og omkostninger er oprettet med Bærer i systemet. Det er sat på den enkelte bruger som default og skal normalt ikke ændres. Men feltet Godkender er vigtigt! Har skal man angive hvem der skal godkende afregningen. Vedrører den Ølfestivalen vælges Ølfestival, ellers vælges Andet. Man kan ikke Videresende en afregning uden, at Godkender er angivet! Godkender skal passe sammen med Type. Desværre kan vi ikke få den regel sat op i systemet, så den selv vælger Godkender ud fra Type. Det er vigtigt, når man har ændret f. eks. godkender, at man husker at trykke på knappen Gem. Ellers gemmes det ikke! Man kan også her tilføje allerede oprettede eller ny udgiftsposter og kørsel ved at trykke på de dertil hørende knapper. Det er altså muligt, at oprette en afregning lægger udgifter og kørsel på

9 den og så tilføje nye udgifter og kørsel efterhånden, som de kommer til, for så når måneden er slut at sende afregningen videre. Det vil vi gerne anbefale, da vi betaler pr. afregning! Når man har oprettet en afregning, som er åben kan man også, der hvor man opretter udgiftsposter tilføje dem til den eller de oprettede afregninger man har. I feltet Bemærkninger kan man tilføje yderligere information til brug for godkenderen. Når man ønsker at afslutte en afregning trykkes på knappen Videresend. Man kommer derefter tilbage til oversigtsbilledet med sine afregninger, hvor denne afregning står med Status: Verificeret Der bliver automatisk sendt en mail til den der skal godkende afregningen. Hvis man ikke kommer videre til dette oversigtsbillede, er det fordi der er en fejl i afregningen. Det kan blive vist på flere måder. Hvis der er fejl på en linje, ser det sådan ud: Linjen er pink og der er et rødt Udråbstegn. Her mangler der en tekst i Bemærkning, hvilket man desværre ikke bliver gjort ordentligt opmærksom på. Den kan også bare nægte at gå videre og så sætte et rød ramme om et felt der mangler, som f.eks. her: Godkenderen kan ændre på f.eks. en Kategori eller lignende, men kan ikke ændre på f.eks. Beløb. Hvis godkenderen mener afregningen er i orden vil den pågældende godkende den, hvorefter den sendes videre til bogholderiet, som sørger for bogføringen og selve afregningen, via filer der downloades fra zexpense. Hvis godkenderen ikke vil godkende en afregning sendes den retur med en bemærkning om, hvorfor den ikke kan godkendes. Den der har oprettet afregningen vil modtage en mail om at afregningen ikke er godkendt.

10 Indtil en afregning er downloadet til bogholderi systemet er det muligt at trække en afregning tilbage for enten at ændre eller tilføje nye poster til den. Det sker ved at i billedet Afregninger at åbne afregningen ved at trykke på forstørrelsesglasset ud for afregningen: Herefter kan man trykke på knappen Tilbagerulning :

11 Personlige oplysninger: Vi har oprettet dig med de oplysninger vi har tilgængelige i vores medlemsdatabase. Men for at du kan modtage afregninger er der nogle yderligere personoplysninger du skal angive og nogle stamdata du kan sætte op, så du ikke behøver angive dem hver gang. Indtil de obligatoriske personoplysninger er angivet, vil der på hver side øverst være en besked om, at du mangler at sætte dem op: Du kan ændre / sætte dem op ved, at trykke på private indstillinger eller ved at trykke på dit navn øverste til højre og vælge Private indstillinger : I fanen Brugeroplysninger skal du ud over navn og adresse, som allerede er indsat fra vores oplysninger, angive CPR nr. og Bank oplysninger. Når det er gjort er det vigtigt, at du trykker på Gem nederst til venstre før du gør noget andet! Uanset om det er skift til andre faner, nyt kodeord eller andet. Det er også her du kan skifte kodeord (password). Du vil blive bedt om at skifte password efter første login. Bemærk: Navn og adresse bliver ikke automatisk bliver opdateret, hvis du flytter, så skal du selv sørge for at holde disse opdateret i zexpense.

12 Under fanen Kørsel kan man opsætte registreringsnummeret på sin bil og evt. Standard Kørselstype. Den sidste bør stå til Blank (ingen afregning). Man bør kun ændre den, hvis man altid bruger den samme, da der er stor risiko for at man glemmer at ændre den, hvis den er sat til noget andet og kørselstypen bestemmer, hvordan det konteres i vores økonomisystem: Her kan man også se, hvor meget kørsel man er blevet afregnet for i det indeværende år.

13 Godkendelse af afregninger: Når nogle sender en afregning til godkendelse hos en vil man modtage en mail om, at der er afregninger til godkendelse. Man logger ind på sædvanligvis på zexpense og der vil så stå en boks i højre side om, at man har afregninger til godkendelse. Man tjekker de enkelte poster, bilag m.v. Under Kørsel skal man være opmærksom på feltet Distance kilde! Hvis der står Kort er afstanden beregnet af systemet og man behøver ikke tjekke afstanden. Hvis der står Manuel er afstanden tastet ind af brugeren og man skal kontrollere, at den er korrekt! Det er også vigtigt, at kontrollere, at brugeren har valgt Kategori på udgiftsposter og Godtgørelsestype på Kørsel. Hvis afregningen er OK sendes den videre, hvis ikke er der nogle ting man selv kan ændre på eller man kan sende den retur til brugeren. Husk da at skrive en forståelig Bemærkning om hvorfor den sendes retur.

Vejledning til rejseafregning via Mit TL. Indhold. Log ind. Sådan kommer du i gang med afregningen. Side

Vejledning til rejseafregning via Mit TL. Indhold. Log ind. Sådan kommer du i gang med afregningen. Side Indhold 1 Log ind 1 Sådan kommer du i gang med afregningen 1 Kørsel 2 Udgiftsposter 5 Print af afregning og hvor langt er afregningen i processen? 6 Udbetaling og ændring af bankkontonummer 7 Teknisk hjælp

Læs mere

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført.

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført. Vejledning til rejseafregning via Mit DSR Når du har været til et møde, et kursus eller andet DSR arrangement, som berettiger til refusion af rejseudgifter og andre udlæg i henhold til DSR s rejseregler,

Læs mere

Afregning af rejser på Mit HK

Afregning af rejser på Mit HK Afregning af rejser på Mit HK HK 28-06-2018 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. 2. INDLEDNING 3 2.1 Find afregning på Mit HK 3 3. UDFYLDNING AF AFREGNING 4 3.1 Kørsel i egen bil 5 3.2 Udgiftsposter 8 3.3 Intet

Læs mere

Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en

Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en Rejseafregning med zexpense: Opret kørsel og rejseafregning i app en maj 2018 Opret kørsel i app en 1 Vælg Kørsel 2 Vælg startadressen Indtast adressen i feltet foroven, eller Tryk på den grønne knap for

Læs mere

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen.

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen. Opret rejseafregning Velkommen til RejsUd vores system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Denne vejledning viser, hvordan du opretter en rejseafregning i RejsUd, så du nemt og ubesværet kan oprette

Læs mere

Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel

Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel Vejledning til indberetning af befordringsgodtgørelse via Min Kørsel Introduktion Min Kørsel gør det muligt for dig at registrere arbejdsrelateret kørsel på stedet. Der indberettes via smartphone eller

Læs mere

Android version 3.40.X

Android version 3.40.X Android version 3.40.X Vejledning til installation, opsætning og brug af zexpense-appen Denne vejledning indeholder først en beskrivelse af, hvordan man henter og installerer zexpense-appen. Dernæst følger

Læs mere

iphone (ios) version 3.40.X

iphone (ios) version 3.40.X iphone (ios) version 3.40.X Vejledning til installation, opsætning og brug af zexpense-appen Denne vejledning indeholder først en beskrivelse af, hvordan man henter og installerer zexpense-appen. Dernæst

Læs mere

Vejledning i Travel-X (Bruger)

Vejledning i Travel-X (Bruger) Vejledning i Travel-X (Bruger) 1. Åben via skolens intranet, klik på IT-SERVICES og derefter på Travel-X (rejseafregning) Eller åbn Microsoft internet Explorer og skriv adressen https://www.myreport.dk

Læs mere

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning ACUBIZ A/S Opret rejseafregning Guide INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse...2 Hvad er Acubiz...3 Hvad er en rejseafregning... 3 Afregning af dine omkostninger...4 ❶ Kontér... 4 ❷ Dokumentér... 4 ❸

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en smartphone Log på systemet RejsUd er et

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

RejsUd. Opret afregning via Smartphone eller tablet

RejsUd. Opret afregning via Smartphone eller tablet Indhold 1 Om denne vejledning 1 2 Log på smartphone 2 3 Gennemføre afregning Opret generelle oplysninger 4 4 Gennemføre afregning Afregningselementer 6 1 Om denne vejledning Denne vejledning viser hvordan

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Automatisk kørebog til din iphone

Automatisk kørebog til din iphone Automatisk kørebog til din iphone Tænk på miljøet - kør med omtanke Gør noget godt for miljøet og for din pengepung. Brug Carlog System, her får du hurtigt og nemt et overblik over dit kørselsbehov og

Læs mere

Elektronisk rejseafregningssystem

Elektronisk rejseafregningssystem Elektronisk rejseafregningssystem Har du udgifter i forbindelse med dit arbejde i DANVA, så følg denne vejledning. For at kunne refundere eventuelle udlæg og kørsel, skal du oplyse dit cpr.nr. og kontonr.

Læs mere

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1 Administratorvejledning til Carlog Kørselsadministration 1 Nu er det blevet nemmere for medarbejderne at registrere kørsel i egen bil, at godkende kørsel og at få overblik over afdelingens kørselsomfang

Læs mere

RejsUd. Opret / rediger afregning af udgifter og kørsel

RejsUd. Opret / rediger afregning af udgifter og kørsel Økonomi og Bygninger Indhold 1 Om denne vejledning 1 2 Opret afregningsforside 2 3 Opret udgiftsafregning- mulighed for at opdele på flere personer, steder eller sager 4 4 Opret kørselsafregning 8 5 Oversigt

Læs mere

Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone.

Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone. Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone. Anvender du en anden type smartphone vil du også kunne

Læs mere

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé Start med at downloade app en APCOA FLOW. Hvis du har iphone skal du downloade den i App Store, og hvis du har Android skal du downloade den i Google Play Butikken. Åben app en, og vælg om APCOA FLOW skal

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Elektronisk rejseafregningssystem

Elektronisk rejseafregningssystem Elektronisk rejseafregningssystem Har du udgifter i forbindelse med dit arbejde i DANVA, så følg denne vejledning. Du skal bruge et elektronisk rejseafregningssystem, der styres via app på din smartphone.

Læs mere

Elektronisk rejseafregningssystem

Elektronisk rejseafregningssystem Elektronisk rejseafregningssystem Har du udgifter i forbindelse med dit arbejde i DANVA, så følg denne vejledning. For at kunne refundere eventuelle udlæg og kørsel, skal du oplyse dit cpr.nr. og kontonr.

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser Juni 2016 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt virksomhed 9 Søgefunktion 15 Opret rapport 18 Hent data som csv-fil 30

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

CPOS Borgerportal. Quickguide

CPOS Borgerportal. Quickguide CPOS Borgerportal Quickguide Version 1.1.8 Cheval Blanc Bygningsstyrelsen og Konkurrence- og forbrugerstyrelsen https://1351.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP)

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP) Web appen Min Kørsel bruges til indberetning af medarbejderens egen kørsel. Kørselsregistrering indtastes manuelt af brugeren med registrering af start og stop-adresse. Hertil er der mulighed for automatisk

Læs mere

Censorkurser. Quick Guide - deltagelse i. Rejsud. Quick Guide

Censorkurser. Quick Guide - deltagelse i. Rejsud. Quick Guide - deltagelse i Censorkurser Rejsud Du kommer ind i RejsUd fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk LOGIN Du logger på RejsUd med dit Bruger-ID og Adgangsord Du har fået sendt

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4

Læs mere

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen består af følgende anvisninger: Opret/rediger en afregning hvor

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Vejledning til LetRegnskab.dk Årsrapport Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Version 2010.02 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 Log in 4 Vedligeholdelse af stamoplysninger

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2017 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.2 (NOV 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 Køretøjer...5 SKAT kørselssatser...5

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Stevns Kommune https://stevns.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

Vejledning til digital kørselsgodtgørelse

Vejledning til digital kørselsgodtgørelse 2017 Vejledning til digital kørselsgodtgørelse Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Mobil Appen... 2 Log-in... 3 Oversigt... 4 Ny registrering... 5 BrowserLink... 7 Kort beskrivelse... 7 BrowserLink -PC...

Læs mere

Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. ÛÕÍßÓÛÒà «²¼òµ«ò¼µ

Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. ÛÕÍßÓÛÒà «²¼òµ«ò¼µ STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. Kontaktperson på KU ÛÕÍßÓÛÒà «²¼òµ«ò¼µ Sted íðíðîéðð Í»µ ±² º± Í

Læs mere

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på Android modeller fra Play Butik. App`en kræver minumum version 5.X.X. Der

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen cpos Online Quickguide Version 1.1.2 Diakonissestiftelsen https://diakonissestiftelsen.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

Quick Guide deltagelse i Censorkurser

Quick Guide deltagelse i Censorkurser Quick Guide deltagelse i Censorkurser RejsUd Du kommer ind i RejsUd fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk LOGIN Du logger på RejsUd med dit Bruger-ID og Adgangsord. Du har

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i sundhedsplejen

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i sundhedsplejen Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i sundhedsplejen Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Sådan kommer du

Læs mere

RejsUd2 Censorkursus Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

RejsUd2 Censorkursus Styrelsen for Undervisning og Kvalitet RejsUd2 Censorkursus Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Log på RejsUd2 med den E-mail adresse som denne guide er fremsendt til via www.indfak2.dk Hvis det er første gang du logger på eller har du glemt

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle

Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Meddelelsescenter. Sådan finder du meddelelsescenteret. I Meddelelsescenteret er der tre faneblade:

Meddelelsescenter. Sådan finder du meddelelsescenteret. I Meddelelsescenteret er der tre faneblade: Introduktion I denne vejledning kan du finde hjælp til, hvordan du abonnerer på meddelelser via e-mail, sms og i Business Online. Vejledningen beskriver hvor du finder meddelelsescenteret hvordan du registrerer

Læs mere

Udgiftsafregning udgift betalt med AU kreditkort

Udgiftsafregning udgift betalt med AU kreditkort Opret en udgiftsafregning når du har: udgifter før en rejse (f.eks. konferencegebyr og flybilletter) udgifter ved rejser under 24 timer småindkøb kørsel som ikke er i forbindelse med en rejse Du kan afregne

Læs mere

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger Vejledning Interbook Find en forening Foreningsoplysninger 1 Indholdsfortegnelse Her finder du Interbook... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 4 Skift kodeord... 4 Foreningsregister-

Læs mere

Nykredit Expense Manager

Nykredit Expense Manager Nykredit Expense Manager Miniguide - kom godt i gang Del 1 Information til brugere af app en Del 2 Information til den økonomiansvarlige Marts 2018 Hvad indeholder NEM? Brugervenlig oversigt over dine

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Collect - brugermanual til Y s Men

Collect - brugermanual til Y s Men Denne vejledning er kun til brug for de personer der har fået adgang til redigering i medlemsdatabasen Collect - brugermanual til Y s Men Indhold Velkommen... 2 Første login... 2 Sådan gemmes nye data...

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser September 2016 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt og frigiv virksomhed 9 Søgefunktion 16 Opret rapport 19 Hent data som csv-fil

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER

VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER VEJLEDNING I REJSUD - EN UDGIFTSHAVER Indhold Vejledning i RejsUd - En udgiftshaver....0 Generelt om Rejsud... 2. Tips... 2.2 Log på Rejsud... 3.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af et udlæg... 4.3.

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Betjeningsvejledning for. Carlog moduler

Betjeningsvejledning for. Carlog moduler Betjeningsvejledning for Carlog moduler Tænk på miljøet - kør med omtanke Gør noget godt for miljøet og for din pengepung. Brug Carlog System, her får du hurtigt og nemt et overblik over dit kørselsbehov

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine cpos Online Quickguide Version 1.1.0 Fredensborg Kantine https://fredensborg.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Mileage Book. Quick guide. Care Controller Vers. 1.0

Mileage Book. Quick guide. Care Controller Vers. 1.0 Mileage Book Quick guide Care Controller Vers. 1.0 Sådan kommer du igang Mileage Book appen er tilgængelig til både ios Iphone/iPad, Windows Phone og Android. For at komme i gang skal du downloade Mileage

Læs mere

Vigtige indstillinger & tricks

Vigtige indstillinger & tricks Vigtige indstillinger & tricks Indhold Versioner... 2 Pop-up blokering... 2 PDF/Acrobat Reader... 3 Bestil nyt kodeord... 3 Tilmelding Svin... 4 Tilmelding Kreatur... 5 Afregning... 6 Opret en ansat...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense https://odense.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Odense https://odense.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Brunata App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 4. Log ind... 3 5. Glemt adgangskode... 3 6. Forbrugsoverblik... 3 7. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

HåndOffice Dobbelt oprettelser

HåndOffice Dobbelt oprettelser HåndOffice Dobbelt oprettelser Opret af person... 2 Mulige dobbelte oprettelser... 4 Spiller udmelding... 7 Opret af person I HåndOffice (HO) kan man oprette personer på flere måder. Den manuelle måde

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: i adressefeltet i Internet Explorer.

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen:   i adressefeltet i Internet Explorer. 7.0 Ældre Sagen mail Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: https://webmail.aeldresagen.dk i adressefeltet i Internet Explorer. I login vinduet indskrives brugernavn som er den tilsendte

Læs mere

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for Android - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på Android modeller fra Play Butik. App`en kræver minumum version 5.X.X. Der

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Dalux FM Kundevejledning

Dalux FM Kundevejledning Dalux FM Kundevejledning Indhold Derfor benytter ATP Ejendomme DaluxFM:... 2 Kundevejledning til indmelding på DaluxFM HelpDesk App:... 2 Download App:... 2 Log på DaluxFM - App:... 3 Opret en indmelding:...

Læs mere

Manual version 7. TimePlan A/S Vandmanden 10C, DK-9200 Aalborg SV CVR

Manual version 7. TimePlan A/S Vandmanden 10C, DK-9200 Aalborg SV CVR Manual version 7 Side 2 af 46 TimePlan A/S Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 TimePlan App... 5 Log ind... 5 Log ind-oplysning... 6 Menuen... 8 Søg... 9 Dashboard... 10 Vagtplan... 11 Mine tider...

Læs mere

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS Vejledning Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS 1 Log på ansøgningsportalen via dette link: https://dans.stads.dk/selfuserregistration/faces/welcomepage.jspx Vær opmærksom på at

Læs mere