Referat af ekstraordinær generalforsamling på Odder lille Friskole. onsdag d. 30. maj 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ekstraordinær generalforsamling på Odder lille Friskole. onsdag d. 30. maj 2012 kl"

Transkript

1 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Odder lille Friskole onsdag d. 30. maj 2012 kl Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Bjarne Baggesen. Bjarne Baggesen valgt. 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Natalie Munkholm. Natalie Munkholm valgt. Dirigenten konstaterer at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt og dermed lovlig. Dirigenten gennemgår reglerne for generalforsamlingen jf. forretningsordenen. 3. Skolekredsens valg af 1 bestyrelsesmedlem og 1 suppleant. På valg er Torben Munkholm (far til Eva i Grøn, Noah i Hvid, Johannes i Rosa) der genopstiller. Herudover opstiller Mette Spange Albertsen (mor til Freja i Lilla, Snorre i Grøn, Signe i Rosa), Anders Toft (far til Nina i Rosa), Thomas Erritzøe (far til Sune i Lilla, Siw og Sille i Pink). Alle 4 kandidater præsenterer kort sig selv. Mulighed for spørgsmål fra forsamlingen. Ingen spørgsmål. Dirigenten gennemgår valgmulighederne, idet der skal vælges 2 medlemmer og 2 suppleanter, og der er 4 personer der opstiller. Forskellen på forældrekreds og skolekreds ridses kort op. Alle 4 kandidater stiller op til skolekredsens valg. Stemmesedler uddeles, dirigenten præciserer at der skal skrives et navn per seddel. Steffen Bertram og Monika Sørensen udnævnes til stemmetællere. 37 stemmeberettigede er til stede. Resultat af afstemningen: Mette Spange Albertsen valgt som medlem. Torben Munkholm valgt som suppleant. 4. Pause. Forældrekredsens valgmøde afholdes i pausen:

2 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslår Bjarne Baggesen og Natalie Munkholm. Begge valgt. 2. Forældrekredsens valg af 3 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant. a. På valg er Anders N. Poulsen, genopstiller. b. Esben Knopp Hansen, genopstiller c. Tine Schmidt, genopstiller ikke Herudover opstiller Thomas Erritzøe og Anders Toft. Esben Knopp Hansen og Anders N. Poulsen præsenterer kort sig selv. Stemmesedler uddeles. Dirigenten præciserer, at der denne gang må skrives 3 navne på hver seddel, da der skal vælges 3 bestyrelsesmedlemmer. De 3 der får flest stemmer er valgt som bestyrelsesmedlemmer, den der får færrest stemmer er valgt som suppleant. Steffen Bertram og Monika Sørensen udpeges som stemmetællere. Resultat af afstemningen: Esben Knopp Hansen, Anders N. Poulsen og Thomas Erritzøe valgt som medlemmer. Anders Toft valgt som suppleant. Pausen afholdt, herefter fortsætter den ekstraordinære generalforsamling. 5. Indstilling af ansættelse af skoleleder. Anders Laursen fremlægger den proces, der har været omkring ansættelsen. Anders Laursen arbejder med rekruttering til hverdag i sit job i et rekrutteringsfirma i Århus. Præsentation af proces, udvalg, kriterier, udvælgelsesprocessen, den gode mavefornemmelse, og vedkommendes faglige, personlige, ledelsesmæssige profil. Monika tilføjer stabens holdninger. Den indstillede, Mister X, præsenteret for hele lærerkollegiet, der gav tommelfingeren op. Der åbnes for spørgsmål fra forsamlingen: Er vedkommende samlende i sin ledelsesstil? Ja. Har vedkommende viden om det at være lærer (ctr. pædagog)? Udvalget har primært gået efter en leder, der formår at skabe engagement og motivere og udnytte medarbejdernes potentiale. Men herudover, har vedkommende været vant til at sidde på lærerværelset, og er derfor ikke ukendt med lærer-verdenen. Men, nej, vedkommende er ikke uddannet lærer. Bemærkning: Man skal være opmærksom på at han ikke er uddannet lærer, og mangler den viden. Bestyrelsen skal holde øje, og gribe ind, hvis der viser sig uheldige tegn.

3 Monika: Også lærerstaben er opmærksomme på dette, og er klar til at bakke op. Spm: Hvor er han i forhold til de frie skoler? Hele hans egen skolegang har været på friskole. Bestyrelse: Det er en vigtig pointe at han ikke er uddannet lærer. Det er en god pointe at være bekymret over at få en leder for et skole-lærermiljø, der ikke er uddannet lærer. Vi har været meget skarpe på det. Vores oplevelse er at vi tror han godt kan træde ind i det miljø og få den opgave. En del af opgaven er at skabe ro, men også at skabe faglig udvikling. Det er vores oplevelse at han kan gå ind i det undervisningsmiljø og skubbe på og inspirere og være med til at skabe udvikling. Lang hen ad vejen drejser det sig også om den leder man er. Han ved i det hele taget meget om børn og pædagogik. Vi er optimistiske. Spm: Vil I kort tilføje lidt omkring personprofilanalysen. Svar: De 4 personer i ansættelsesudvalget (Monika, Mette K., Anders L., Ole Bach) har udfyldt en personprofil-analyse hver for sig. Resultaterne var meget overensstemmende. Den person analysen viste at udvalget ønskede, forstår at sætte ting i udvikling, men også at omsætte teori til praksis, kan træffe beslutninger uden at vide at det er 100% vigtigt hver gang, men vurderer hvor vigtig beslutningen er. Afvejer om det er nødvendigt at kende alle detaljer, det er ikke nødvendigt hver gang. Han vil møde folk med en naturlig skepsis, er ikke naiv. Er konstruktiv og åben i sin kritik, vil vurdere om det er nødvendigt han går ind i en konflikt. Er udadvendt. Afbalanceret mellem at have fokus på det faglige i en sag, og samtidig at der er mennesker indblandet. Kan opdage at der er stemninger blandt lærere eller elever på skolen, eller der foregår noget, men vil ikke blive revet med af det selv som person, og vil kunne foretage nogle rationelle beslutninger ift. det. Som person vil han kunne sætte ting i gang, men vil samtidig kunne bevare fokus på de ting han har sat i gang han kaster ikke bare bolde op i luften. Er ikke bange for at gå foran og gøre sine meninger gældende, men er samtidig lydhør overfor andre folks meninger, hvis han vurderer at det er sådan det skal være, tør han godt gå forrest. I forholdet mellem målet og vejen til målet, der viser analysen at han ligger det sted, hvor målet bliver sat og så når man dem, hvor vejen ikke er det vigtigste. Han har selv udfyldt en test, der ret godt rammer de ønsker ansættelsesudvalget havde fremsat. Bemærkning: Mor til dreng, der snart går ud. For 9-10 år siden sad vi her også, at skulle vælge den forrige leder. Vi går herfra nu med en god mavefornemmelse omkring det der skal ske nu. Det er et utroligt seriøst og flot stykke arbejde I har gjort som bestyrelse. Man tænker Yes. Held og lykke med det. Der skrides til afstemning ingen ønsker skriftlig afstemning. Indstillingen enstemmigt vedtaget ved håndsoprækning. 6. Præsentation af ny skoleleder, da indstillingen er godkendt af generalforsamlingen. Den nye skoleleder hentes ind, klapsalver.

4 Anders L. orienterer om at Jakob er bror til Jonas i bestyrelsen, men pointerer at Jonas ikke var vidende om at Jakob ansøgte om stillingen. Jonas har ikke været orienteret i løbet af ansættelsesprocessen, og har ikke været involveret. Jakob takker. Kort præsentation: Det har været et godt sted at komme, selvom man er ny og skal snakke om noget så vigtigt som stillingen som skoleleder. Har glædet sig til at møde forældrene, og glæder sig til at møde ungerne. Det har været en lang proces, siden den første samtale, men det har været godt og betryggende med en proces der både har involveret lærere og forældre, omkring sådan et vigtigt job, det har været ventetiden værd. Er amerikansk gift, hustru fra New York. Har selv gået på Århus Friskole hele skoletiden, tog herefter 10. klasse og HF, og pædagogseminariet - færdig i 98. Har siden været i børnehave, integrerede institutioner med større børn, har arbejdet med flygtninge i Dansk Røde Kors regi, og med sindslidende. Er pt. sfo-leder på privatskole i Viby, hvor han har været i 6 år. Så opslaget i avisen, og synes det lød spændende. Har kunnet mærke ved snakken med ansættelsesudvalget og lærerne, at dette sted emmer af meget, med en engageret forældregruppe. Det er kimen til et godt samarbejde, som jeg håber vi får. Det er vigtigt når man vil noget godt med ens børn, og de ansatte vil noget godt med jeres børn. Jeg håber, at når vi starter til august, at I kommer til mig med idéer, undren, spørgsmål det vil jeg rigtigt gerne. Spm: Den tidligere skoleleder deltog i undervisningen i et vist omfang. Skal du også det? Svar: Ja, sandsynligvis, men hvad og hvornår og i hvilket omfang er endnu ikke fastlagt. Monika tilføjer at hun skal bruge ham 3 timer om ugen. Det bliver ikke musik. Bemærkning: Jeg er afgående forældre, så vi lærer ikke hinanden at kende, men jeg vil gerne give dig et godt råd. Jeg er uddannet indenfor de frie skoler, og kender mange der arbejder indenfor de små friskoler. En fare er, at når man har været ansat på en lille friskole som denne i lang tid, så bliver man så glad og engageret, at det bliver MIN skole. Når så en forælder eller andre kommer og siger noget, så kan det blive opfattet som personlig kritik, fordi man er så forbundet med det dejlige sted man arbejder. Jeg vil opfordre dig til at gøre dig umage for at det ikke sker, for det er så uheldigt, og det sker rundt omkring. Svar: Min stil er ikke at tage det ilde op, når folk kommer til mig. Jeg har siddet der hvor jeg er i 6 år, og har taget nogle kampe der, og jeg anstrenger mig for at lytte. Jeg vil gøre mig umage for at det ikke sker. Bemærkning: Tag og gå med i en erfa-gruppe eller lav en erfa-gruppe med andre friskole-ledere, hvor du kan drage erfaringer og lukke lort ud om forældrene. Punktet afsluttes. 7. Evt.

5 Intet til eventuelt. Dirigenten erklærer den ekstraordinære generalforsamling for afsluttet. Referatet er fyldestgørende: Bjarne Baggesen, dirigent Natalie Videbæk Munkholm, referent

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Odder lille Friskole Randlevvej 4 8300 Odder Onsdag den 22. april 2009 kl. 19:30 REFERAT Ad 1 Valg af dirigent og referent. Følgende valgtes enstemmigt som indstillet af bestyrelsen:

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013 ID Dagsordenspunkt Ansvar Beskrivelse Mødedeltagelse 0. Valg af referent Esben Afbud fra: Jonas 1. Fællessang Esben Svantes vise 2. Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt 3. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Onsdag d. 18. april 2007 kl. 19.30 Dagsorden: Bestyrelsen foreslår Rasmus Mynster og Steen Kilde 2. Bestyrelsen aflægger beretning a. Formandens

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Mandag d. 8. maj 2017, kl Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st.

Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl. Mandag d. 8. maj 2017, kl Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st. Referat af ekstraordinær generalforsamling for AB Lange Carl Mandag d. 8. maj 2017, kl. 18.30 Mødelokalet, Carl Langes Vej 43 st. 1, 2500 Valby 0 Dagsorden/indholdsfortegnelse Tilstede... 2 1. Valg af

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Forældrekredsmøde på Idestrup Privatskole Onsdag, den 27. maj 2015 kl

Forældrekredsmøde på Idestrup Privatskole Onsdag, den 27. maj 2015 kl Forældrekredsmøde på Onsdag, den 27. maj 2015 kl. 18.00 Referat: Pkt. 1: Valg af dirigent Tina Foged blev valgt som dirigent. Tina Foged erklærede mødet for gyldigt i henhold til bestemmelserne, såsom

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018 Skab den bedste skole for dit barn Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelserne i Lemvig Kommune. I denne folder kan du læse om, hvad en skolebestyrelse er, og hvordan

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2018 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen 2 Skolebestyrelsesvalg 2018 FORORD Kære forældre til børn i skolerne i Albertslund Kommune. Jeg

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

FORÆLDREBESTYRELSESMØDE Dagsorden version 2 og referat

FORÆLDREBESTYRELSESMØDE Dagsorden version 2 og referat FORÆLDREBESTYRELSESMØDE Dagsorden version 2 og referat Tilstedeværende: Mette Nystrup (CN), Jesper Hjerrild (CN), Christian Sørensen (CN), Jesper Andreasen (CN), Heidi-Kis Jørgensen (CN), Liselotte Sjøgren

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 26. marts 2015 Kl. 19.30 På Friskolen i Lemming 1. Velkomst (Lisbeth Lausten Bang) 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. 1 Hjemsted og formål SOLHVERV PRIVATSKOLE, der er beliggende på Ndr. Truevej 13, Hobro, i Vebbestrup by i Arden kommune - pr.

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30

Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30 Odense, den 13. marts 2014 Kære Forældre- og Skolekreds ved FCO Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30 Dagsorden:

Læs mere

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER København, september 2017 Jobprofil HVIDOVRE KOMMUNE PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder til Præstemoseskolen.

Læs mere

HVORDAN AFHOLDES VALG TIL

HVORDAN AFHOLDES VALG TIL HVORDAN AFHOLDES VALG TIL SFO-FORÆLDRERÅD? EN VEJLEDNING Århus Kommune Børn og Unge FORORD Byrådet har vedtaget en ny styrelsesvedtægt for de kommunale skoler, herunder SFO erne, hvor bl.a. strukturen

Læs mere

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar

Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Dagsorden for Studenterhuset stiftende generalforsamling Onsdag d. 27. februar Officiel generalforsamling 1. ANKOMST OG KAFFEOPFYLDNING 2 2. VELKOMST V. THEIS 2 3. ÅBNING AF GENERALFORSAMLINGEN 2 3.1.

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014

NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014 NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014 Velkommen Valg af dirigent Forslag til dirigent: Morten Møller Forslag til referent: Finn Jensen Dagsorden 2. Revisor forelægger årets regnskab

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/ kl i Strandens Forsamlingshus, Brøndby.

Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/ kl i Strandens Forsamlingshus, Brøndby. Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/7 2016 kl. 19.00 i Strandens Forsamlingshus, Brøndby. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Valg af medlemmer til Vallensbæk Strands

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.7/4 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.7/4 2017 Her er lillegul børn i Kattegatcentret - I sidste uge og i denne uge har vi temauger om dyr. I den forbindelse har vi været i Kattegatcentret, hvor børnene har prøvet at dissekere blæksprutter og lært

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie! God efterårsferie! 1 6. klasse har lynhurtigt lært sig The Cupsong ærgerligt Fredagsbrevet er lydløst(!), nymalede borde/bænke, friske piger fra 3. klasse, Ludvig fra 6. klasse øver sig i en stille stund

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl

Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl. 16-17 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BEGÆRING 3 FORSLAG TIL FORRETNINGSORDEN 4 ÆNDRINGSFORSLAG TIL VEDTÆGTERNE 5 LOVUDVALGETS KOMMENTARER TIL ÆNDRINGSFORSLAG

Læs mere

Høringssvar til styrelsesvedtægter Indhold

Høringssvar til styrelsesvedtægter Indhold Høringssvar til styrelsesvedtægter Indhold Formand for den fælles forældrebestyrelse Karsten Schack Larsen...2 Nøddebo...2 Hjertehaven...2 Lærkereden...2 Børnehuset Mejemarken...3 Børnehaven tusindfryd...3

Læs mere

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Skolekode 280813 Tilsynsførende Klaus Eusebius Jakobsen, rektor emeritus. Undervisningen på Karrebæksminde

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Evaluering: Skolefællesskab og kerneværdier 2012

Evaluering: Skolefællesskab og kerneværdier 2012 Evaluering: Skolefællesskab og kerneværdier 2012 Forældre drøfter væsentlige forhold i relation til skolefællesskab og kerneværdier. Evaluatorer: JD, TØ Baggrund: Skolens værdigrundlag er et historisk

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3.

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Sådan får du den. toptunede bestyrelse. hvordan får vi kampvalg. til bestyrelsen?

Sådan får du den. toptunede bestyrelse. hvordan får vi kampvalg. til bestyrelsen? Sådan får du den toptunede bestyrelse og hvordan får vi kampvalg til bestyrelsen? Hvem er dagens ekspert Klaus Gertsen 50 år/gift/3 børn/viborg Ansat i DBU Jylland fra 01. januar 2008 25 år i hæren/forsvaret

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Introduktion og læsevejledning Børnepanelet var samlet for fjerde og sidste gang både i København og i Jylland i april/maj 2017. I alt deltog 23 børn og

Læs mere

Forældre på Billesborgskolen

Forældre på Billesborgskolen Forældre på Billesborgskolen Vi er glade for det gode samarbejde med jer forældre. I bakker lærere og skole op og lever med i skolens hverdag. Når skole og hjem står sammen om opgaven med at give barnet

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Bestyrelsen kan foreslå emner til disse hverv

Bestyrelsen kan foreslå emner til disse hverv Generalforsamling Sdr. Nærå Friskole og Midtfyns Efterskole 17. april 2018 Punkt Beskrivelse Indstilling/bemærkning 1 Velkomst og sang 2 Valg af dirigent, protokolfører og stemmetællere Bestyrelsen kan

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægter for friskoler og private grundskoler

Bekendtgørelse om vedtægter for friskoler og private grundskoler Bekendtgørelse om vedtægter for friskoler og private grundskoler UDKAST AF 11. JUNI 2012 I medfør af 5, stk. 1, i lov om friskoler og private grundskoler m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 1135 af 7. december

Læs mere

Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv

Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv Hermed præsenteres på forsiden høsten af, hvad vi har beskæftiget os med i dansk i 6. klasse i den forløbne måned, for jeg er som dansklærer umådelig stolt

Læs mere

Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn

Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn Stilbjergvej 57, Tinghøj Tlf: 2876 8140 Her er plads til din annonce...eller måske skal den være

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Vejen Lærerkreds torsdag den 20. juni 2013 kl.17.00 på Kredskontoret Vejen lærerkreds, Nørregade 58B, 6600 Vejen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2019 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet udgøres af de fremmødte personer,

Læs mere

Referat Ekstraordinær Generalforsamling. 3. juni 2019 kl 17 19, i Kolind+. 3. juni 2019

Referat Ekstraordinær Generalforsamling. 3. juni 2019 kl 17 19, i Kolind+. 3. juni 2019 Punkt Uddybning Referat inkl. evt. beslutning/handling 1 Opstart af møde Valg af dirigent Advokat Søren Vasegaard Andreasen valgtes til dirigent. Søren V. Andreasen konstaterede, at den ekstraordinære

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Skolelederens indlæg til generalforsamlingen 2017

Skolelederens indlæg til generalforsamlingen 2017 Skolelederens indlæg til generalforsamlingen 2017 Efter at de sidste indtryk fra Ronja Røverdatter kun lige havde lagt sig, så kaldte en anden type arbejde på mig nemlig forberedelse af min beretning til

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Dato. Dd.mm.åå STATUSREDEGØRELSE OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP. Vedr: Cpr: Søn / Datter af:

Dato. Dd.mm.åå STATUSREDEGØRELSE OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP. Vedr: Cpr: Søn / Datter af: Dato. Dd.mm.åå STATUSREDEGØRELSE OPHOLDSSTEDET BAKKEGÅRDEN JYDERUP Vedr: Cpr: Søn / Datter af: Til: Kommune Socialrådgiver Adresse Mail Familieplejekonsulent Adresse Mail Mor Adresse Mail Far Adresse Mail

Læs mere

EN VÆRDIBASERET SKOLE

EN VÆRDIBASERET SKOLE Lyst og evne til at bidrage til fællesskab Glæde og ansvarlighed Nye tanker ført ud i livet Høj faglighed der kan anvendes Evne til at udtrykke sig At forstå sig selv og andre EN VÆRDIBASERET SKOLE Det

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole.

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole. Vedtægter For den selvejende institution Galten Friskole. 1 Hjemsted og formål. Stk.1.. Galten Friskole, oprettet i 1971, er en selvejende institution som i sit virke er uafhængig med hjemsted i Skanderborg

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Formand for SAND Hovedstaden Per Ernsten startede med at byde velkommen og indstillede til, at forsamlingen

Læs mere

Værdigrundlag for Galten / Låsby Dagtilbud Med Udgangspunkt i Skanderborg Kommunes værdier

Værdigrundlag for Galten / Låsby Dagtilbud Med Udgangspunkt i Skanderborg Kommunes værdier Værdigrundlag for Galten / Låsby Dagtilbud Med Udgangspunkt i Skanderborg Kommunes værdier Værdi: I forhold til børnene: I forhold til forældrene: I forhold til kollegerne: Åbenhed Vi lytter til hvad børnene

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

imod nye Tag godt Citat Hvorfor tror I, folk kommer langvejs fra for at deltage i netop jeres forening?

imod nye Tag godt Citat Hvorfor tror I, folk kommer langvejs fra for at deltage i netop jeres forening? Hvorfor tror I, folk kommer langvejs fra for at deltage i netop jeres forening? imod nye Tag godt Det er nok det med, at de fleste af os i bestyrelsen er gode til lige at gå hen og lige sige hej, hvis

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. april 2009.

Referat fra generalforsamlingen den 18. april 2009. Referat fra generalforsamlingen den 18. april 2009. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Karsten Jensen blev enstemmigt valgt til dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og indvarslet. Generalforsamlingen

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Staby Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2010

Skolebestyrelsesvalg 2010 Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn Din skole Dit valg Revideret den 08.12.2009-1 - Indholdsfortegnelse Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 4 Skolebestyrelsens

Læs mere

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 1. Åbning af konferencen og valg af dirigenter: Formand Jakob Ruggaard åbnede Politikkonferencen (PK) og ledte valget af dirigenter: Anders Ehlers og Pernille

Læs mere