Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland"

Transkript

1 Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Referat af regionsmøde den 26. juni i 3F Midtsjællands lokaler i Stenlille. Deltagere: Torben Bekke, Greve Kommune, Jan Rasmussen, Køge el, varme og antenne, Erling Willumsen, Roskilde Amt, Steen V. Pedersen, Kalundborg Kommune, Hanne Würtz, Slagelse Kommune, Klaus Rokkedal, 3F Holbæk-Odsherred, Jørgen Merritskov, Dragsholm Kommune, Torben Søgård Jensen, Sorø Kommune, Bo H. Jonsson, Stenlille Kommune, John Rosenquist, 3F Midtsjælland, Poul Erik Olsen, Roskilde Kommune, Kenneth Hansen, Roskilde Kommune, Poul Erik D. Rasmussen, 3F Midtlolland, Inger Pedersen, 3F Kalundborg. Deltog ikke: Søren Haugaard, Stevns Kommune, Flemming Højberg, Park og Vej I/S Nakskov, Allan Jensen, Skælskør Kommune, Ib Sauer, Sakskøbing Kommune, Carsten Olesen, Møn Kommune, Monica Madsen, 3F Østsjælland Dagsorden 1. Velkomst, godkendelse af dagsorden og endelig godkendelse af referat. Ordstyrer Bo H. Jonsson Referat Inger Pedersen Torben Bekke bød velkommen Dagsorden og referat blev godkendt. 2. Orientering ved formanden Nyt fra Landsbrancheklubben (LBK) Der vil fremover blive sendt velkomstbrev ud til nye medlemmer i LBK På næste møde i LBK skal David bl.a. fortælle om selskabsdannelse, og afgørelse omkring virksomhedsoverdragelsesloven Der blev spurgt om LBK kan gøre noget i forhold til at det er gået helt galt ude i kommunerne med at får lavet procedureaftaler. Torben siger at der ikke er noget nyt - men at der er flere forskellige former for ny løn. Kan man ikke lokalt blive enige om en procedureaftale går man bare i gang med lønforhandling og bruger de gamle regler. Det er lønsummen for januar der ligger til grund for det økonomiske råderum.

2 Nyt fra Pension Danmark Torben gør opmærksom på at det er medlemmerne og de tillidsvalgte der skal holde branchebestyrelsen i ørerne og komme med forslag til nye produkter. Torben spørger om der er interesse for at den offentlige gruppe skal være med i en sundhedsordning. Priserne rasler ned for disse ordninger, nu er de fremme med priser på 480 kr. Amt folkene har en ordning hvor arbejdsgiveren betaler. Kalundborg kommune betaler. Dragsholm kommune betaler. I Slagelse kommune er massøren gratis, medarbejderne bruger afspadsering Ny Dianalund kommune har sundhedsordning. Der er ikke stor interesse for at man selv vil betale til en sundhedsordning, da der er mange der har arbejdsgiverbetalt ordning. Torben orienterede om, at man i Pension Danmark mener at dækningen på invalideydelsen pt kr. årligt er for høj, da mange vil have en højere indtægt ved førtidspension end ved arbejde, Pension Danmark er blevet bedt om at regne videre på dette, da branchebestyrelsen ikke mener det er korrekt. Pension Danmark bruger ikke interne læger og eksperter, de kører efter de offentlige tilkendelser. Cirkulærer: Cirkulære om kommunal service blev udleveret 3. Forslag om opdeling af regionen med hensyn til møder med TR og medlemmerne. Det vil være svært at lave aktiviteter for TV og medlemmer i vores region pga. det store geografiske dækningsområde. Regionen kan evt. deles op i en nord og en syd, Torben foreslår at vi i stedet for gør mere ud af det nabokommunale samarbejde. Målsætning er vi 1 gang årligt holder et TR/SR heldags konference, f.eks. i marts måned. Midtsjælland har, måtte aflyse et planlagt fyraftensmøde, men vil forsøge at indkalde igen Der er netværk omkring MT-HSU i ny Holbæk kommune, mødet starter kl og der gives fri med løn Der var opfordring til at huske amtsfolkene og sørge for at de også får del i ny løn kronerne. 4. Nyt fra arbejdspladserne herunder sundhedspolitik (bl.a. ryge- og alkoholpolitik). Torben Sorø: Har lavet alkoholpolitik som er 0 politik rygning bliver forbudt på alt kommunal jord den er dog ikke helt klar endnu.

3 De har lavet uenighedsreferat, da de mener der er kr. for lidt rådighed til lønforhandling. John kommenterede hertil, at flere kommuner bruger budgettallet til udregne hvor mange penge der er til lønforhandling. Poul Erik: Kommunen er ved af lave forslag til procedureaftale. Ved ikke noget om rygeog alkoholpolitik. For tiden arbejdes der på at finde ud af hvor mange stillepladser der bliver i de 2 nye kommuner, han regner med at der bliver 3-4 pr. kommune, de vil satse på at der bliver en TR på hver plads. Et korps på 3 amtsfolk skal stå for de gamle statsveje. Jørgen Odsherred: Opstramning af alkoholpolitik 0 politik. Stillepladsen i Højby nedlægges. Er lige gået i gang med APV. I Nykøbing-Rørvig har man handlet der er fremover ingen alkohol i stedet har de fået en pause. Vej og Park har gratis kaffe. Den nye Odsherred kommune er ved at se på sundhedspolitik. John Midtsjælland: Alkohol politikken blev taget på da dommen fra Albertslund faldt, det er ændret til 0 alkohol. Der er forhandlet løn i Stenlille kommune, medlemmerne fik mere end udmøntningsgarantien. Jan Køge: Der er ansat en forsyningsdirektør som skal se på rationalisering/effektivisering. Lønforhandlingen gav 1 løntrin til alle fra 1. januar Regner med at ny MED aftale bliver forhandlet færdig i løbet af efteråret så den kan træde i kraft 1. januar Alkoholpolitik der må drikkes 1 genstand formiddag og 1 eftermiddag, man skal dog holde øje med hinanden. Torben Greve: Pt. I gang med at finde en repræsentant til bestyrelsen i Vej og Park, der er ingen repræsenteret i dag. Der er sundhedsordning, der arbejdes på at gøre noget ved røg - støj og møg problemerne som er de tunge arbejdsmiljø problemer, der arbejdes efter et tema Det sunde liv, der er tilsluttet et konsulentfirma der skal måle på fedt procenter kolesteroltal mv., medarbejderne får lavet en sundhedsprofil, for at forsøge at nedbringe sygefraværet. Der er ikke lavet undersøgelser på hvorfor medarbejderne bliver fede drikker for meget m.v. I starten er det et tilbud man kan være nervøs for hvad det sætter i gang. Sygelig gør vi medarbejderne. Den helbredende samtale, folk skal på arbejde før de bliver raske. (Nærværd i sygdomssituationen) besøg efter en uge og igen efter 2 uger, man ser kun på hvordan man får folk tilbage på arbejde i stedet for at se på symptomerne. Husk at nedfælde en sygepolitik hvem gør hvad og hvornår. Steen Kalundborg: Der må ryges de sidste 10 min. af pauserne. Der må drikkes en genstand i middagspausen.

4 Ved lønforhandling blev der givet 1 løntrin til 4 medarbejder, 22 fik engangsbeløb på 3400 kr. 6 fik ikke noget. Der er oplyst at Ny Kalundborg kommune næste år vil satse på ny løn til rengøringsassistenterne og til hjemmeplejen. Erling Amtet: Rygepolitik hvor man må ryge de sidste 15 min. af pausen. Der tilbydes rygestop kursus. Alkoholpolitik, medarbejderne ved godt hvor det er sømmeligt at drikke- dog er det ikke alle der respekterer det, der bliver opfordret til at skifte tøj, så man ikke står og drikker i amtets arbejdstøj. Mange af amtets folk rejser da de får andet arbejde. Køge kommune har meldt ud at de selv klarer vintervedligeholdelsen næste vinter. Erling overgår til vejdirektoratet med stilleplads i Roskilde. Der skal forhandles tøj regulativ. Hanne Slagelse: De har en 0 alkoholpolitik. Der må ryges de sidste 10 min. af pausen, dog ikke dem der arbejder på skoler. Der blev givet ca. 40 løntrin ved lønforhandling, dette er 1 i gennemsnit pr. medarbejder. Der har været afholdt fyraftensmøde i afdelingen for at få samling på alle de aftaler der ligger i dag, og som er vigtig at få med over i den nye kommune. Medarbejderne har været på 2 dags førstehjælp kursus. Klaus Holbæk-Odsherred: Er næsten færdig med lønforhandlingerne. Arbejder på forskellige politikker i ny Odsherred kommune, som muligvis bliver en del af personalepolitikken. Der arbejdes med ny MED aftale i de 2 nye kommuner i området, arbejder på et enstrenget system, der bliver lavet nogle gode beskrivelser af arbejdsmiljøet. I ny Odsherred kommune skal der oprettes lokale MED udvalg, de synes det er en dårlig ide med personalemøder med MED status. Der opstod en diskussion om en eller to strenget system. Erling er mest tryg ved to strenget system. Torben B. kan godt se det positive i et enstrenget system for at få styrket arbejdsmiljøet. Materialegården Roskilde: Der er rygeforbud indendørs. Direktører og chefer er på plads i Ny Roskilde kommune, der er afsat 5 møder til ny MED forhandling. Den 3Fér der sad i MT-HSU er stoppet, FOA far fået pladsen, 3F har derfor kun en suppleant plads tilbage. Bo Stenlille: Fik kr. mere end det fremgik af udmøntningsgarantien. I Stenlille kommune har de en rygepolitik, hvor de må ryge på rådhuset resten af 2006.

5 Det er Niels Erik fra Slagelse der sidder i MED forhandlingsudvalget, Bo ved ikke hvordan det går. De har endnu ikke fået at vide hvor de skal møde fra 1. januar Ny leder vil gerne der bliver lavet aftale om at evt. fælles TR frikøbes i ca. 20 timer pr. uge og afdelingen skal medfinansiere. Der opstod en diskussion om reglerne i AKUT fonden, Torben tager det med til landsbrancheklub mødet. Flemming Nakskov: Ved lønforhandling fik de ca. 45 løntrin fordelt til ca. 35 medarbejdere. Der er lavet forsøg med kr. årligt til TR 5. Eventuelt, herunder fastsættelse af næste møde og mødested. Næste møde afholdes den 16. november kl i Hvalsø. Landsregionsmøde i Århus den 5. september Landsmøde på LO skolen den 25. og 26. november Referent Inger Pedersen

Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08

Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08 Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08 Deltagere: 3F Østsjælland, Råhusvej 73, Fakse Carsten Olesen; Vordingborg kommune, Jan Rasmussen; Energiforsyningen, Bo H. Jonsson; 3F Midtsjælland, Jørgen Merritskov;

Læs mere

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09. Deltagere: Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere Region Sjælland Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.00 3F Sydsjælland, Vingevej 1, Vordingborg Referat Christian

Læs mere

Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland.

Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland. Stege 15.02 2010 Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland. Deltagere: Mødet blev afholdt i 3F Sydsjællands lokaler,

Læs mere

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Referat af regionsudvalgsmødet den 12. juni 2007 i 3F-Vestlollands lokaler, Havnegade 19, Nakskov. Deltagere: Carsten Olesen, Jan Rasmussen,

Læs mere

Allan Gildhoff ønsker at fratræde som sekretær og medlem af repræsentantskabet.

Allan Gildhoff ønsker at fratræde som sekretær og medlem af repræsentantskabet. Kommunale og Regionale Landsbrancheklub Region Sjælland Referat af Regionsudvalgsmøde torsdag d.17. marts hos 3F Holbæk-Odsherred, Spånnebæk 10, 4300 Holbæk, kl. 09.30. Deltagere: Carsten Olesen, Bo H.

Læs mere

Referat af. Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale. Region Sjælland

Referat af. Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale. Region Sjælland Referat af Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale Region Sjælland Mødet afholdtes hos 3F Køge Bugt Lykkebækvej 4 Køge, torsdag d. 22. maj 1. Velkomst valg af ordstyrer samt

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Vedr. grænsetilfælde hvor Metal-folk skulle have udført 3F-vintertjeneste. Hvis nogle hører om sådanne tilfælde, kontakt David Gibson,

Vedr. grænsetilfælde hvor Metal-folk skulle have udført 3F-vintertjeneste. Hvis nogle hører om sådanne tilfælde, kontakt David Gibson, Dagsorden: 1. Velkomst og orientering ved formand. Vintertjeneste 3F/Metal. Spildevandsoperatører 3F/Metal. OK 13 Avis. Mødedatoer 2013. 2. Evaluering af 12/12 konferencen på Bornholm. 3. Landsmøde 12-13.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel.

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel. I mødet deltog: Kim Nymand Olsen, Ole Ranum, Benny E. Karlsen, Dorthea Jensen, Lindy Mortensen, Claus Pedersen, Mariann Nielsen, Per Kronborg Christensen, Annemarie Sørensen, Anne-Marie Als, Salmon Dahlgaard

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 21 januar 2016 ved 3F Servicekontor 3F Tønder

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 21 januar 2016 ved 3F Servicekontor 3F Tønder Referat fra regionsudvalgsmøde d. 21 januar 2016 ved 3F Servicekontor 3F Tønder Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen afbud Tønder Steen Hansen 3F Aabenraa Tønder Haderslev Hans Gehlert Kolding

Læs mere

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015.

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Tilstede på mødet: Hanne Christensen, Pia Nymann, Henriette Eriksen, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, Peter Nielsen, Simona Honore',

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Side 1 Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Afholdt onsdag den 15. marts 2017 kl. 17.00 21.00 i FOAs lokaler, Stenhusvej 35, 4300 Holbæk. Generalforsamlingen startede

Læs mere

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter

Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst. Torsdag den 28. august 2014 Kl Ansager plejecenter Referat lokal MED Centerområde Syd/Øst Torsdag den 28. august 2014 Kl. 10.00 14.00 Ansager plejecenter Deltagere: Inger Nørby, Ida Kristensen, Mona Termansen, Anne Elisabeth, Søren Kruse, Dorte Poulsen,

Læs mere

FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR

FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR REGION SJÆLLANDS PERSONALEPOLITISKE PRINCIPPER FOR AT NEDBRINGE SYGEFRAVÆR FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR PROFESSIONELLE ARBEJDSMILJØER VI TAGER ANSVAR Odsherred Kalundborg Holbæk Lejre Roskilde Greve GENSIDIG

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2017 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! 2 DET HER SKAL DU VIDE! Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

Holbæk og Odsherred Kommuner den 3. juni 2019

Holbæk og Odsherred Kommuner den 3. juni 2019 Holbæk og Odsherred Kommuner den 3. juni 2019 Hvad er Det Sociale Netværk? Foreningen Det Sociale Netværk står bag headspace Danmark Stiftet i 2009 af Poul Nyrup (daværende formand), Palle Simonsen (næstformand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted Indkaldt til mødet var 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved

Læs mere

Viborg. Viborg d.17/10-2014. Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren

Viborg. Viborg d.17/10-2014. Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren Til Bestyrelsen for Teknik og Service Sektoren Viborg FOA Viborg d.17/10-2014 Der indkaldes til bestyrelsesmøde mandag d. 27/10 kl. 16.30 Grønnegade 13, lokale 7, 1.sal Tilstede: Michael, John, Verner,

Læs mere

Den Offentlige Gruppes gruppekonference. Valg af Gruppeformand. Valg af Forhandlingssekretærer. Gruppebestyrelsens medlemmer af HB

Den Offentlige Gruppes gruppekonference. Valg af Gruppeformand. Valg af Forhandlingssekretærer. Gruppebestyrelsens medlemmer af HB Valg af Gruppeformand Ellen Lykkegård Valg af Forhandlingssekretærer David Gibson Lone Hoffmann Hanne Gram Michael Haas Knud Jensen Gruppebestyrelsens medlemmer af HB John Hansen, 3F Mariager Fjord Lydia

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Hvordan har du det? Sundhedsprofil for Region Sjælland

Hvordan har du det? Sundhedsprofil for Region Sjælland Hvordan har du det? Sundhedsprofil for Region Sjælland Odsherred Kommunesocialgrupper i Region Sjælland Kommune socialgruppe 1 Kalundborg Holbæk Lejre Roskilde Greve Kommune socialgruppe 2 Kommune socialgruppe

Læs mere

Notat om undersøgelse af sundhedsfremmeordninger på danske arbejdspladser (virksomheder med mindst 10 ansatte)

Notat om undersøgelse af sundhedsfremmeordninger på danske arbejdspladser (virksomheder med mindst 10 ansatte) Notat om undersøgelse af sundhedsfremmeordninger på danske arbejdspladser 2005. (virksomheder med mindst 10 ansatte) 1 Hovedresultater vedrørende sundhedsfremmeordninger generelt Næsten alle virksomheder

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT AF KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere.

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Referat fra 3.2.2011. 1) Der var velkomst og godtagelse af dagsordenen. Forretningsorden gældende fra ledelsesmødet 16 maj 2011, godkendt med de tilførte

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner NYHEDSBREV NR. 4 af 3F-medlemmer i regioner læs i dette nummer OK11 Er der ekstraordinært ansatte på DIN arbejdsplads? Sne Sne Aktuelle kurser og temadage i foråret 2011 OK 11 - Udtagelse af tværgående

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Herfølge-hallen. Virksomhedsplan 2009

Herfølge-hallen. Virksomhedsplan 2009 Herfølge-hallen Virksomhedsplan 2009 2 INDHOLD Forord 3 Sammenfatning 4 Opgaver og Organisationsforhold 5 Ydelser og arbejdsområde 5 Struktur og ledelse 5 Personale oversigt og ændringer siden sidst 6

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018

FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018 DIN GUIDE TIL FORHANDLING MERE I LØN OG BEDRE VILKÅR I 2018 1 SE HVAD DINE KOLLEGER I HELE LANDET FÅR I LØN! DET HER SKAL DU VIDE! Blik- og Rørarbejderforbundet forhandler overenskomsterne på VVS- området,

Læs mere

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referenter: Lotte Simonsen og Susanne Wind, ledelseskonsulenter i Lederforeningen Sted: ODEON, Odense Tid: Kl. 15.00-17.00 Pkt. 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen

DAGSORDEN. Områdeudvalget for Administrationen Områdeudvalget for Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Mødelokale 2, Rådhuset i Grenaa Dato : 14. maj 2008 Start kl. : 14.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jesper Kaas Schmidt (Ledelse) Ove

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

Forberedelse til de lokale forhandlinger 2009

Forberedelse til de lokale forhandlinger 2009 Forberedelse til de lokale forhandlinger 2009 Der blev som bekendt ved OK08 afsat 0,8 % til lokal lønforhandling både i 2009 og 2010. Midlerne er afsat til Sundhedskartellets basisgrupper (ikke ledere),

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Mødedato: torsdag den 12. marts 2015 kl. 12.00-14.45 Mødested: Brandstationen Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Leo Kristoffersen (formand i Hennings

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09.

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Palle Carstensen, Dorthe Pedersen, Flemming Rylander, Svend Erik Petersen,

Læs mere

AFTALE om løn- og ansættelsesvilkår for operationsteknikerelever

AFTALE om løn- og ansættelsesvilkår for operationsteknikerelever Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN FOA FAG OG ARBEJDE AFTALE om løn- og ansættelsesvilkår for operationsteknikerelever ** NYT**= NYT i forhold til tidligere gældende aftale **NYT** med virkning

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

I 2018 skal de offentlige overenskomster forhandles. Kravene som allerede er kommet ind omhandler løn, uddannelse og bedre tryghed.

I 2018 skal de offentlige overenskomster forhandles. Kravene som allerede er kommet ind omhandler løn, uddannelse og bedre tryghed. Overenskomst Den private overenskomst for 2017 er bygget på rammerne af 4,5 %, dette giver ca. 2,- kr. mere i timen - både på minimalløns- og på normallønsområdet. En væsentlig ting er, at man har ret

Læs mere

Referat fra dialogmøde mellem Jobcenter Holbæk og Beskæftigelsesregion

Referat fra dialogmøde mellem Jobcenter Holbæk og Beskæftigelsesregion Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland 22. april 2010 J.nr.: Referat fra dialogmøde mellem Jobcenter Holbæk og Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland den 13. april 2010 Deltagere fra Jobcenter

Læs mere

Regionsudvalg Nord for den kommunale Landsbranche Klub. Tidspunkt: 27. August 2009 kl

Regionsudvalg Nord for den kommunale Landsbranche Klub. Tidspunkt: 27. August 2009 kl I mødet deltog: Anne Marie, Jesper, Claus, Kim Lehmann, Kingo, Mariann, Ole, Per, Kim, Benny. Afbud fra Bjarne, Dorthea, John og Lindy Nedenstående dagsorden udsendt: Regionsudvalg Nord for den kommunale

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Personalepolitik for personale ansat i Skovbørnehaven Den Blå Anemone.

Personalepolitik for personale ansat i Skovbørnehaven Den Blå Anemone. Personalepolitik for personale ansat i Skovbørnehaven Den Blå Anemone. Mødetider: Personalet møder efter et fast uge skema, med rullende fredage over 4 uger. Skemaændringer varsles med 14 dage. Skema udleveres

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland 1 Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland Referat af generalforsamling mandag den 23. marts 2015 i Ringsted. Dagsorden: Formalia 1 Beretning, herunder regnskab 2 Indkomne forslag 3 Fremtidigt arbejde

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

FAGGRUPPELANDSMØDE DEN maj 2011 R E F E R A T

FAGGRUPPELANDSMØDE DEN maj 2011 R E F E R A T Social- og sundhedssektoren FAGGRUPPELANDSMØDE DEN 17. 18. maj 2011 R E F E R A T Plejere 17. maj 1. Velkomst og præsentation Præsentationsrunde Vi holdt en kort præsentation og 13 var fremmødt af de 14

Læs mere

Fælles MED Administration Dok.nr /18

Fælles MED Administration Dok.nr /18 Fælles MED Administration Dok.nr. 198613/18 Deltagere: Claus Fjeldgaard, Rikke Rødekilde, Helle Marguertsen, Anette Brodde, Ulla Rosendahl, Jørn Gasbjerg, Sonja T. Nielsen, Jeanett Dam. Afbud fra: Brian

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2016 ved 3F 3F Vojens

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2016 ved 3F 3F Vojens Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2016 ved 3F 3F Vojens Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Tønder Steen Hansen 3F Aabenraa Tønder Haderslev Hans Gehlert Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

Mødested: 3F Ålborg, Søndergade 62, 9000 Ålborg

Mødested: 3F Ålborg, Søndergade 62, 9000 Ålborg Regionsudvalg for Offentlig Ansatte Service- og Rengøringsassistenter Region 1. Mødested: 3F Ålborg, Søndergade 62, 9000 Ålborg Tidspunkt torsdag d. 28. februar 2011 kl. 9.00 Afbud: Anne Lise og Connie

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

EN MINIGUIDE TIL ROSKILDE KOMMUNES PERSONALEPOLITIK

EN MINIGUIDE TIL ROSKILDE KOMMUNES PERSONALEPOLITIK EN MINIGUIDE TIL ROSKILDE KOMMUNES PERSONALEPOLITIK 1 ARBEJDSMILJØ OG TRIVSEL Den sunde arbejdsplads...4 Arbejdsmiljøet arbejder vi hele tiden med!...5 Stress i fokus...5 Du får hjælp, hvis det går galt...7

Læs mere

Xtracon GM /10. Næstved Høst 24/8-5/10. Dianalund Open 11/9-9/10

Xtracon GM /10. Næstved Høst 24/8-5/10. Dianalund Open 11/9-9/10 Navn/Turnering Fra Klub Holbæk Løvfald 11/9-13/9 Greve EMT 7/9-28/9 Næstved Høst 24/8-5/10 Dianalund Open 11/9-9/10 Xtracon GM 2015 12-18/10 Nordfalster opstart 15/9-20/10 Maribo By 9/9-21/10 Faxe efterm.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

MØLLER. Malerfirma Skriver Møller. Ndr. Strandvej 4. 8400 Ebeltoft. Telefon 86 34 13 44. Telefax 86 34 18 44. SE nr. 10026784. info@skrivermoller.

MØLLER. Malerfirma Skriver Møller. Ndr. Strandvej 4. 8400 Ebeltoft. Telefon 86 34 13 44. Telefax 86 34 18 44. SE nr. 10026784. info@skrivermoller. 1 PERSONALEPOLITIK FOR MALERFIRMA SKRIVER Malerfirma Skriver Møller Ndr. Strandvej 4 8400 Ebeltoft Telefon 86 34 13 44 Telefax 86 34 18 44 SE nr. 10026784 info@skrivermoller.dk www.skrivermoller.dk FIRMAETS

Læs mere

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 17. maj Kl. 10.00 10.45 Fælles velkomst: Karen Stær bød velkommen og fortalte lidt om: Forventninger til faggruppelandsmøde og præsentation

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Michael Strømgren, Michael Haugaard, Anne Pedersen, Annette Nelausen,

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Notat til orientering om status på arbejdet med røgfri arbejdstid i Københavns Borgerservice

Notat til orientering om status på arbejdet med røgfri arbejdstid i Københavns Borgerservice KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Borgerservice Stabe NOTAT Til Økonomiudvalget Notat til orientering om status på arbejdet med røgfri arbejdstid i Københavns Borgerservice Indledning Økonomiudvalget blev

Læs mere

Afbud: Kim Madsen, Rikke Østergaard (i stedet deltager Thomas Bannow), Morten Malmgren, Bjørn Andersen og Rasmus Christiansen

Afbud: Kim Madsen, Rikke Østergaard (i stedet deltager Thomas Bannow), Morten Malmgren, Bjørn Andersen og Rasmus Christiansen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 3.-4. September 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Thomas Bannow, Dennis Gartig, Mia Kvistgaard, Emil Bill, Amanda Reichert, Nikolaj Mailand, Jack

Læs mere

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk Rygning og alkohol. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Rygning. Oversæt til eget sprog - forklar

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk Rygning og alkohol. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Rygning. Oversæt til eget sprog - forklar ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk Rygning og alkohol Her kan du lære danske ord om rygning og alkohol. Du kan også få viden om, hvad rygning og

Læs mere

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. NYE ORD Rygning

Rygning og alkohol. Sundhedsdansk. NYE ORD Rygning Sundhedsdansk Rygning og alkohol Her kan du lære danske ord om rygning og alkohol. Du kan også få viden om, hvad rygning og alkohol gør ved kroppen. NYE ORD Rygning Match tekst med billede. Læs sætningen.

Læs mere

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6 Prioriteringskortene supplerende forklaringer Udover vejledningen til prioriteringsspillet er der udarbejdet supplerende forklaringer til hvert prioriteringskort.

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen Forældrebestyrelsesmøde dagplejen 28.02.19 Deltagere Referent Fraværende Punk t Dagsorden og referat 1 Nyansættelser Der har d. 25.2.19 været afholdt ansættelsessamtaler til stillingen i Blistrup. Vi har

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED Hiort Lorenzen Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: Møde lokalet ved Aktivitetscentret Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Lene Ehlers Kristensen Fraværende:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum, LSU og Institutledelsen - møde Tirsdag den 11. august 2015 kl. 8.30-11.00 Mødelokale: Haraldskær, Vejle REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen,

Læs mere

Klubben for Brugere og Hjælpere i Nordjylland. Dansk Handicap Forbund - Aalborg afdeling

Klubben for Brugere og Hjælpere i Nordjylland. Dansk Handicap Forbund - Aalborg afdeling Dansk Handicap Forbund - Aalborg afdeling Møde om BPA- spareplanen i Aalborg 1) Velkomst 2) PrakAske oplysninger 3) PræsentaAon af arrangører og eksterne gæster 4) Om spareplanen 2013 5) Pause m. kaffe

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

Referat af møde i Centerrådet for CSB den

Referat af møde i Centerrådet for CSB den Referat af møde i Centerrådet for CSB den 23.8.2011 Tilstede: Referent: Steen Stavngaard, Jesper Storskov, Natascha Soelberg, Lis Jensen, Steffen Ingemann Hansen, Camilla Mia Holm-Jensen, Michael Johannesen,

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Referat fra regionsudvalgsmøde d. 3 november 2015 ved 3F Kongedalen Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Mødt Tønder Afbud Haderslev Hans Gehlert Mødt Kolding Conny Hahn Mødt Kolding Hans

Læs mere

Medarbejderhåndbog Maj 2015

Medarbejderhåndbog Maj 2015 Medarbejderhåndbog Maj 2015 Side 1 af 5 Introduktion Medarbejderhåndbogen er udarbejdet af menighedsrådet ved Øster Snede Kirke og har til formål at give klarhed over de ansættelsesmæssige forhold med

Læs mere

Standardvedtægt for institutioner for forberedende grunduddannelse. Vedtægt for. FGU Midt- og Østsjælland

Standardvedtægt for institutioner for forberedende grunduddannelse. Vedtægt for. FGU Midt- og Østsjælland Standardvedtægt for institutioner for forberedende grunduddannelse Vedtægt for FGU Midt- og Østsjælland I medfør af 2, stk. 3, og 17 i lov nr. 698 af 8. juni 2018 om institutioner for forberedende grunduddannelse

Læs mere