SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE"

Transkript

1 SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TORSDAG DEN 4. MAJ 2006, KL PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN

2 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 82 Fraværende: Erik Hansen Til behandling forelå: 80. Orienteringssager fra de 3 kommuner Økonomisk status for de 3 nuværende kommuner Forslag til decentraliseringsaftaler for institutioner i NyBogense Kommune Aftale mellem NyBogense Kommune og Vejdirektoratet om overgangsvinteren 2006/ Henvendelse vedrørende procedure i forbindelse med ansættelse af kommunaldirektør Evaluering af budgetseminaret den 25. april Mødefaciliteter til skatte- og vurderingsankenævn Valgbestyrelse ved folkeafstemningen den 14. juni Valgstyrere og tilforordnede vælgere ved folkeafstemningen den 14. juni Ny Valgkredsinddeling m.m Tilgængelighed af bilag på hjemmesiden for NyBogense Orientering fra Formanden LUKKET PUNKT: Orientering fra Formanden...92

3 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: Orienteringssager fra de 3 kommuner Sagsnr J.nr Otterup Kommunalbestyrelse fremsender følgende sager til orientering for Sammenlægningsudvalget: o Forslag til Kommuneplantillæg nr. 40 Boligområde i Otterup. o Tillæg nr til spildevandsplan Til efterretning. Oversendes til Sammenlægningsudvalget. Godkendt. 81. Økonomisk status for de 3 nuværende kommuner Sagsnr I Bekendtgørelse om regulering af væsentlige økonomiske dispositioner i kommunerne i fremgår, at Sammenlægningsudvalget skal orienteres om økonomien i de kommuner, der indgår i den nye kommune. Hvor en kommune den 1. januar 2007 indgår i 2 eller flere kommuner, skal sammenlægningsudvalgene for disse kommuner orienteres. Senest den 20. i hver måned skal kommunerne endvidere oplyse sammenlægningsudvalgene om følgende for den seneste måned: 1. Oversigt over den likvide beholdning i henhold til saldi ultimo måneden og gennemsnitlige saldi over de seneste 12 måneder på funktionerne og 9.50 i det kommunale budget- og regnskabssystem. 2. Oversigt over kontrakter, som er indgået siden seneste oversendelse af oplysninger, og som indebærer udgiftsmæssige bindinger efter 1. januar Opgørelse over akkumuleret bevægelse på regnskab sammenholdt med budgettet for 2006 korrigeret for godkendte tillægsbevillinger. Opgørelsen skal være opdelt på drift, anlæg og finansielle poster og specificeret på udgifter og indtægter. Driftsudgifterne skal endvidere være specificeret på hovedkonti samt på arterne løn og øvrig drift jf. det kommunale budget- og regnskabssystem.

4 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 84 Materialet er udleveret på budgetseminaret den 25. april Indstilles taget til efterretning. Til efterretning. 82. Forslag til decentraliseringsaftaler for institutioner i NyBogense Kommune Sagsnr J.nr I visionen for NyBogense Kommune, er det vedtaget, at der skal decentraliseres ud i yderste bæredygtige led. Der er derfor udarbejdet forslag til decentraliseringsaftaler for alle institutioner. Grundfilosofien i decentraliseringsaftalerne er, at det skal være et dynamisk dokument, der løbende ajourføres i forhold til målsætninger, personalepolitikker m.v., samt at der med tiden bliver en større kobling mellem mål og økonomi. Formålet med udarbejdelse af en decentraliseringsaftale er: - at give brugere og medarbejdere indflydelse på den daglige drift - at sikre en effektiv ressourceanvendelse - at smidiggøre de daglige forretningsgange - at sikre en løbende dialog mellem fagudvalget og institutionen. Vision for NyBogense Kommune Materiale udleveret på Budgetseminaret den 25. april Det indstilles, at der arbejdes videre med decentraliseringsaftaler i yderste bæredygtige led. Godkendt.

5 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: Aftale mellem NyBogense Kommune og Vejdirektoratet om overgangsvinteren 2006/2007 Sagsnr J.nr Vejdirektoratet har sendt et forslag til aftale om vintertjenesten på de amtsveje, som kommunen overtager den 1. januar Aftalen gælder for perioden 1. januar til 30. april 2007 og giver dermed kommunen tid til at tilrettelægge vintertjenesten for vinteren På møde i Fyns Amt den 23. februar 2006, var der fuld opbakning fra de kommunale repræsentanter til den model, som aftalen er en del af. Hovedprincipperne i aftalen er: - Vejdirektoratet overtager (efter Amtet) ansvaret for vintertjenesten, herunder styring og forskudsvis betaling af fremmede ydelser. - Amtets nuværende mandskab deltager fuldt ud i vagter og arbejdet med vintertjenesten, uanset hvor de er blevet fordelt til i strukturreformen. - NyBogense kommune aflønner sin del af mandskabet, men opgør forbruget og sender opgørelsen til Vejdirektoratet. - Der afregnes ikke for Vintermateriel, pladser og bygninger, samt vagtcentral (Vejdirektorat). - Vejdirektoratet opgør de samlede udgifter til vintertjenesten og fordeler udgifterne efter sporlængde. Sporlængdefordelingen viser, at Bogense får 8,35% af de veje, som Fyns Amt udfører vintertjeneste på. Beregnet som gennemsnit for vintertjenesten 1. halvår 2001 til 2005 bliver udgiften for Bogense 2,0 mio. kr., men det vil afhænge af den aktuelle vejrsituation i Forslag til aftale mellem Vejdirektoratet og NyBogense kommune af 7 marts Fællesskrivelse fra kommunernes landsforening, Amtsrådsforeningen og Vejdirektoratet. Veje omfattet af aftalen Regulativ om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser i Fyns Amt af den 19. juli Vinterudgifter til fordeling mellem Vejdirektoratet og kommunerne fra 1. januar til 30. april Sporlængdefordeling for Fyns Amts nuværende veje og stier (inkl. nuværende statsveje). Pjece: Vinteren 2006/ spørgsmål og svar vedrørende gennemførelse af overgangsvinteren 2006/2007. Økonomiske oplysninger: Notat fra økonomichef Gitte Clemmensen.

6 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 86 Administrationens indstilling: Det indstilles, at aftalen underskrives, og at chefen for Teknik- og Miljøforvaltningen indsættes som kontaktperson for aftalen. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 20. april 2006: Det indstilles, at indstillingen følges. Indstilles godkendt. Godkendt. 84. Henvendelse vedrørende procedure i forbindelse med ansættelse af kommunaldirektør Sagsnr J.nr Statsamtet Sønderjylland fremsender ved skrivelse af 7. april 2007 henvendelse med bilag fra Eva Laut Andersen og Carl Martin Christensen. Eva Laut Andersen og Carl Martin Christensen anmoder i skrivelse af 27. januar 2006 Tilsynsrådet om at forholde sig til proces og procedure i forbindelse med ansættelse af kommunaldirektør i NyBogense Kommune samt en vurdering af sagligheden i beslutningsgrundlaget samt en vurdering af god forvaltningsskik. Statsamtet anmoder om en udtalelse fra Sammenlægningsudvalget. Der er i den forbindelse udarbejdet et forslag til svarskrivelse. Skrivelse med bilag fra Statsamtet Sønderjylland. Forslag til svarskrivelse. A-gruppen ønskede følgende tilføjet protokollen: Socialdemokraterne ønsker principielt at udtrykke utilfredshed med proceduren, hvorunder ansættelsen af embedsmænd er gjort til en del af en politisk konstitueringsaftale. C-gruppen ønskede følgende tilføjet protokollen:

7 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 87 Vi fastholder, at vi ikke mener, det er legalt, ej heller acceptabelt at udpege embedsmænd i en politisk konstitueringsaftale. Forslaget til svarskrivelse blev sat til afstemning. For stemte 14 (V, B, F, O, N) Imod stemte 0 Hverken for eller imod stemte 10 (A, C) Erik Hansen var fraværende. Svarskrivelsen godkendt med en rettelse. 85. Evaluering af budgetseminaret den 25. april 2006 Sagsnr J.nr Drøftelse og evaluering af budgetseminaret den 25. april Materiale blev udleveret på Budgetseminaret. Indstilles taget til efterretning. Til efterretning. 86. Mødefaciliteter til skatte- og vurderingsankenævn Sagsnr J.nr Ankechefen anmoder ved skrivelse af 10. april 2006 om en tilbagemelding på, hvorvidt kommunen kan anvise mødefaciliteter til de nye skatte- og vurderingsankenævn. Skatteankenævnene overgår pr. 1. juli 2006 til at blive statslige, ligesom vurderingsankenævnene er det. Skatteankenævnene har således ikke længere adkomst til at anvende kommunale bygninger.

8 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 88 Der arbejdes med at etablere sekretariater i de 16 byer, der skal være hjemsted for nævnene. Her vil en del af møderne kunne holdes, men det vil for mange borgere give lange transportveje. Det påtænkes derfor at leje mødefaciliteter i kommunerne, så nogle af nævnenes møder kan holdes der. Skrivelse af 10. april 2006 fra Ankechefen. Der optages forhandling med SKAT om leje af mødelokaler. 87. Valgbestyrelse ved folkeafstemningen den 14. juni 2006 Sagsnr J.nr Valg af mindst 5 og højst 7 medlemmer og stedfortrædere for disse til valgbestyrelse til at forestå folkeafstemningen den 14. juni 2006 vedrørende kommunenavn for den kommune, der den 1. januar 2007 dannes ved sammenlægning af Bogense, Søndersø og Otterup kommuner. Det indstilles, at Økonomiudvalget er valgbestyrelse. Godkendt. 88. Valgstyrere og tilforordnede vælgere ved folkeafstemningen den 14. juni 2006 Sagsnr J.nr Udpegning af valgstyrere/tilforordnede vælgere til at forestå afstemningen og stemmeoptællingen i forbindelse med folkeafstemningen den 14. juni 2006 på følgende 22 afstemningssteder i NyBogense Kommune:

9 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 89 Afstemningsområder: Otterup Kommune: Hjadstrup Krogsbølle Lunde Norup Otterup(Nord) Otterup(Syd) Nr. Nærå/Bederslev Skeby Uggerslev/Nr. Højrup Østrup Bogense Kommune: Bogense Grindløse Guldbjerg/Nr. Sandager Klinte Ore Skovby Søndersø Kommune: Veflinge Hårslev Morud Skamby Særslev Søndersø Afstemningssted: Horsebækskolen (tidl. Kappendrup Forsamlingshus) Krogsbølle Skole Lunde Forsamlingshus Egense Forsamlingshus Nordvestskolen Otterup Bibliotek Kuplen Roerslev Klubhus Skeby Forsamlingshus Uggerslev Forsamlingshus Østrup Forsamlingshus Bogense Skole Grindløse Sognegård Smidstrup Forsamlingshus Nørreby Forsamlingshus Skåstrup Forsamlingshus Skovby Forsamlingshus Veflinge Forsamlingshus Hårslev Forsamlingshus Morud Forsamlingshus Skamby Boldklubs Klubhus Særslev Forsamlingshus Søndersø Kro Det bemærkes, at sekretærerne for ovennævnte 22 valgsteder endnu ikke er udpeget, men det forventes, at de sædvanlige sekretærer deltager i afstemningen. Det foreslås, at formanden bemyndiges til at udpege det fornødne antal valgstyrere/tilforordnede vælgere efter indstilling fra de i Sammenlægningsudvalget værende partier. Det foreslås endvidere, at indstillingen skal være formanden i hænde senest fredag den 19. maj Der skal ligeledes udpeges 2 tilforordnede vælgere fra hver kommune som stemmemodtagere i forbindelse med brevstemmeafgivning på plejehjem samt i hjemmene. Hvis der for et afstemningsområde er modtaget færre end 5 brevstemmer foreslås det, at overførsel af brevstemmer i de 3 kommuner sker til nedenstående afstemningsområder: Otterup Kommune: Bogense Kommune: Søndersø Kommune: Otterup (Nord) Bogense Søndersø Det bemærkes, at det er Sammenlægningsudvalget, der skal udpege formanden for valgstyrerne på de enkelte valgsteder.

10 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 90 Notat udarbejdet af Valgsekretariatet vedrørende udpegning af valgstyrere/tilforordnede vælgere i forbindelse med Folkeafstemningen den 14. juni Økonomiske oplysninger: Det bemærkes, at der afsat kr. til folkeafstemningen. Indstilling: Det indstilles, at formanden bemyndiges til at udpege det fornødne antal valgstyrere/tilforordnede vælgere efter indstilling fra de i Sammenlægningsudvalget værende partier. Det indstilles, at hvert sammenlægningsudvalgsmedlem ekskl. de 3 borgmestre beklæder hver en formandspost. Formanden bemyndiges i henhold til indstilling. Den udarbejdede liste godkendt med følgende ændringer: Poul Pedersen erstatter Jørgen Meier Sørensen Bent Jacobsen erstatter Holger Pedersen Vivi Eriksen erstatter Mogens Christensen. Der udpeges en fra Venstre og en fra Socialdemokraterne fra hver kommune til modtagelse af stemmer i hjemmet. 89. Ny Valgkredsinddeling m.m. Sagsnr J.nr Indenrigs- og Sundhedsministeriet fremsender ved skrivelse af 5. april 2006 lovforslag om ændring af folketingsvalgloven (Ny valgkredsinddeling, spærreregler for kredsmandaternes fordeling m.v.). Indenrigs- og Sundhedsministeriet anmoder om evt. bemærkninger til forslaget. Bemærkningerne vil indgå i Folketingets behandling af sagen. På grund af lovforslagets størrelse er det ikke vedhæftet, men kan læses på høringsportalen: Endvidere ligger lovforslaget i papirversion i papirsagen.

11 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 91 Indstilles taget til efterretning. Til efterretning. 90. Tilgængelighed af bilag på hjemmesiden for NyBogense Sagsnr J.nr Det Radikale Venstre stiller forslag om, at alle bilag til den åbne dagsorden for Sammenlægningsudvalget, bliver tilgængelige på hjemmesiden for NyBogense Kommune. Formålet er at sikre bedst mulig information, åbenhed og forhåbentlig stimulere interessen for sammenlægningsudvalgets arbejde. Notat vedrørende offentliggørelse Oversendes til behandling i Økonomiudvalget. 91. Orientering fra Formanden Sagsnr J.nr o Fyns Amt Sammenskrevet udgave af delingsaftalen vedr. Fyns Amt. (Den sammenskrevne aftale ligger i papirsagen). o KKR Syddanmark Nyhedsbrev nr. 1 marts o Indenrigs- og Sundhedsministeriet Klare mål i kommunerne (Pjecen ligger i papirsagen). o Det midlertidige vækstforum fremsender strategioplæg, som indeholder en række anbefalinger til fremtidige satsningsområder i Region Syddanmark. (Strategioplægget ligger i papirsagen) o KommuneKredit fremsender meddelelse om at der afholdes valg til KommuneKredits bestyrelse. o Indenrigs- og Sundhedsministeriet fremsender ved skrivelse af 3. april 2006 meddelelse om, at NyBogense Kommune er tildelt en lånedispensation på 6,3 mio. kr. Til efterretning.

12 Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: LUKKET PUNKT: Orientering fra Formanden Sagsnr

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 TORSDAG DEN 1. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Økonomiudvalget 1. november 2007 Side: 2 Fraværende: Mogens Christensen.

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 41 TORSDAG DEN 30. APRIL 2009, KL. 0.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, MØDELOKALE 1 Økonomiudvalget 30. april 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet, Mogens Christensen.

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE ONSDAG DEN 25. JANUAR 2006, KL

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE ONSDAG DEN 25. JANUAR 2006, KL SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE ONSDAG DEN 25. JANUAR 2006, KL. 19.00 Sammenlægningsudvalget 25. januar 2006 Side: 20 Fraværende: Til behandling forelå: Til behandling forelå: 21. Valg af medlem

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 5. JANUAR 2006, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, RÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. januar 2006 Side: 8 Fraværende: Tessa Gjødesen,

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TORSDAG DEN 5. OKTOBER 2006, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 178 Fraværende: Arne

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE DAGSORDEN FOR MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 14. JANUAR 2010, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 14. januar 2010 Side: 2 Fraværende: Ingen Til behandling foreligger:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 20. JUNI 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Familieudvalget 20. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 TORSDAG DEN 7. SEPTEMBER 2006, KL. 16.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 7. september 2006 Side: 157 Fraværende:

Læs mere

Norddjurs Kommune. Notat fra Fokusgruppe Økonomi. 28. december 2005

Norddjurs Kommune. Notat fra Fokusgruppe Økonomi. 28. december 2005 Norddjurs Kommune 28. december 2005 Notat fra Fokusgruppe Økonomi Regulering af væsentlige økonomiske dispositioner i kommunerne og samspil mellem sammenlægningsudvalg og kommunalbestyrelserne i 2006.

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 20. oktober 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 ONSDAG DEN 28. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 28. november 2007 Side: 2 Uden for dagsordenen mødes

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 16-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 44 ONSDAG DEN 11. NOVEMBER 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 11. november 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut. Til

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 10 TORSDAG DEN 10. AUGUST 2006, KL. 19.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 10. august 2006 Side: 142 Fraværende: Tessa

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 17. JUNI 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 17. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet,

Læs mere

Emne: REFERAT fra Valgbestyrelsesmøde

Emne: REFERAT fra Valgbestyrelsesmøde Emne: REFERAT fra Valgbestyrelsesmøde 20170910 04. oktober 2017 - Sagsnr. 16/7234 - Løbenr. 184998/17 Møde dato 9. oktober 2017 Møde tidspunkt Kl. 08:00-09:00 Mødeleder Borgmester Jørn Pedersen Mødested

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

OVERSIGT OVER SPØRGSMÅL

OVERSIGT OVER SPØRGSMÅL FAQ (hyppigt stillede spørgsmål) om valg af valgstyrere og tilforordnede vælgere samt bistand af kommunalt ansat personale på valgdagen og fintællingsdagen OVERSIGT OVER SPØRGSMÅL Hvornår skal en kommunalbestyrelse

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense PUmøde 20180621 d. 21-06-2018, 17:00, Deltagere: Keld Balmer Hansen, Erik Steen Hansen, Doris Marie Mogensen, Bente Helene Hatting Kaysen, Else Haubro Wismar, Ulrik

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 2. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 2. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 2. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Søndersø Præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Bente Kaysen og sekretær

Læs mere

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 32 TORSDAG DEN 2. APRIL 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Teknik- og Miljøudvalget 2. april 2009 Side: 2 Fraværende: Til

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 20 TIRSDAG DEN 8. DECEMBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 8. december 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 ONSDAG DEN 9. SEPTEMBER 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 9. september 2009 Side: 2 Fraværende: Yvonne Lindharth. Annelise

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 23. AUGUST 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 23. august 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til Folkeafstemningen den 28. september

Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til Folkeafstemningen den 28. september Pkt.nr. 39 Valg af valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til Folkeafstemningen den 28. september 2000. 273103 Indstilling: Det indstilles til Kommunalbestyrelsen 1. at foretage nedenstående

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 8.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Valg af valgbestyrelse, valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til de kommunale valg den 20. november 2001

Valg af valgbestyrelse, valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til de kommunale valg den 20. november 2001 Pkt.nr. 9 Valg af valgbestyrelse, valgstyrere, valgstyrerformænd og tilforordnede vælgere til de kommunale valg den 20. november 2001 315905 Indstilling: Det indstilles til Kommunalbestyrelsen 1. at vælge

Læs mere

Referat fra økonomiudvalgets møde den 29. maj 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Referat fra økonomiudvalgets møde den 29. maj 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Referat fra økonomiudvalgets møde den 29. maj 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 54. Løbende opfølgning af de sammenlagte byråds økonomiske dispositioner

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20190320 - d. 20-03-2019 til 23:59 Deltagere: Keld Balmer Hansen, Kjeld Bruun, Erik Steen Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Else Haubro Wismar

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 5 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 26. april 2007 Side: 31 Fraværende:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 26. april 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 8. juni 2017. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar, Doris Mogensen, Bente Kaysen og som sekretær:

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 ONSDAG DEN 22. AUGUST 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 22. august 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

REFERAT fra møde i SAMMENLÆGNINGSUDVALGET 07-03-2006 kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus

REFERAT fra møde i SAMMENLÆGNINGSUDVALGET 07-03-2006 kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus THISTED KOMMUNE REFERAT fra møde i kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus Medlemmer: Arne Hyldahl, Arne Kaspersen, Viggo Iversen, Arnold Larsen, Bjarne Holm, Ejner Frøkjær, Elsebeth Nielsen, Erik Hove

Læs mere

OVERSIGT OVER SPØRGSMÅL

OVERSIGT OVER SPØRGSMÅL FAQ (hyppigt stillede spørgsmål) om valg af valgstyrere og tilforordnede vælgere samt bistand af kommunalt ansat personale på valgdagen og fintællingsdagen OVERSIGT OVER SPØRGSMÅL Hvornår skal en kommunalbestyrelse

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TIRSDAG DEN 3. MARTS 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 3. marts 2009 Side: 2 Fraværende: Jan Erik

Læs mere

1 Dagsorden godkendes. Der er kommet 1 bilag til pkt. 6 og pkt. 7. Dagsorden godkendt.

1 Dagsorden godkendes. Der er kommet 1 bilag til pkt. 6 og pkt. 7. Dagsorden godkendt. Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 5. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Kjeld Bruun, Else Wismar, Grethe Monrad,

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 1 TORSDAG DEN 24. MAJ 2007, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Beredskabskommission 24. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Politiinspektør

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 7. januar Kl Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 7. januar Kl Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 7. januar 2016. Kl. 16.30 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar, Bente

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 10 TIRSDAG DEN 3. JUNI 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 3. juni 2008 Side: 2 Fraværende: Freddy

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Else Wismar, Grethe Monrad, Bente Kaysen, Keld B. Hansen, Kjeld Bruun og Stig

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 12. januar 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19,00-20.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/17 Udpegelse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 16. september 2015 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 213, Mødelokale Henrik Zimino, Allan Andersen, Bjarne Thyregod,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 TIRSDAG DEN 5. AUGUST 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 5. august 2008 Side: 2 Fraværende: Pia

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 7. MAJ 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 7. maj 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut Andersen, Torben

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 18. JANUAR 2007, KL. 19.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 18. januar 2007 Side: 27 Fraværende: Arne Kruse,

Læs mere

1 Dagsorden godkendes. Til punkterne 11+12 er der rundsendt bilag. Dagsorden godkendt.

1 Dagsorden godkendes. Til punkterne 11+12 er der rundsendt bilag. Dagsorden godkendt. Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 3. december 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Doris Mogensen,

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 32 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20180920 - d. 20-09-2018 kl. 17:00 til 21:00 Deltagere: Keld Balmer Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Doris Marie Mogensen, Else Haubro Wismar,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 13.02.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Jørgen Meier Sørensen med afbud. MEDDELELSER

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Søndersø præstegård, konfirmandstuen

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Søndersø præstegård, konfirmandstuen Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 23. august 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø præstegård, konfirmandstuen Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Doris Mogensen,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2007, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 11. december 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad, Doris Mogensen,

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 36 TORSDAG DEN 29. OKTOBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 29. oktober 2009 Side: 2 Fraværende: Benno Frandsen,

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 29. november 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø Præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Grethe Monrad, Else Wismar, Doris Mogensen, Bente

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 26 TIRSDAG DEN 3. FEBRUAR 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 3. februar 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Provstikontoret, Søndersø

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 11. januar Kl Mødested: Provstikontoret, Søndersø Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 11. januar 2018. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret, Søndersø Deltager i møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Bente Kaysen og som sekretær:

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om kommunernes styrelse, lov om kommunale og regionale valg og regionsloven

Forslag. Lov om ændring af lov om kommunernes styrelse, lov om kommunale og regionale valg og regionsloven Til lovforslag nr. L 191 Folketinget 2017-18 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 29. maj 2018 Forslag til Lov om ændring af lov om kommunernes styrelse, lov om kommunale og regionale valg og

Læs mere

Dagsorden med vedtagelser

Dagsorden med vedtagelser SLU Økonomiudvalget Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 4 Mødested: Søllerød Rådhus, mødelokale 3 Mødedato: Mandag den 13. marts 2006 Mødetidspunkt: Kl. 08.00-9.30 Bemærkninger: Medlemmer: Erik Fabrin

Læs mere

På det konstituerende møde den 9. december 2009 (sag nr. 48) blev der udpeget en valgstyrerformand for hvert af de 17 afstemningssteder i Kommunen.

På det konstituerende møde den 9. december 2009 (sag nr. 48) blev der udpeget en valgstyrerformand for hvert af de 17 afstemningssteder i Kommunen. 13.04.2010/EM/JR Udpegning af valgstyrere og tilforordnede vælgere På det konstituerende møde den 9. december 2009 (sag nr. 48) blev der udpeget en valgstyrerformand for hvert af de 17 afstemningssteder

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TIRSDAG DEN 20. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 20. november 2007 Side: 2

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 27. september Kl Mødested: Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 27. september Kl Mødested: Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 27. september 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø Præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar, Bente Kaysen og

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 25-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Jan Christensen Bemærkninger: Mødet afsluttet

Læs mere

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 10. februar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 13.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Gruppemøder: 10. februar 2006 1 Indholdsfortegnelse Åbent møde:

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Møde nr.: 2 Mødedato: 05. februar 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen (Deltog ikke i mødet.

Møde nr.: 2 Mødedato: 05. februar 2013 Mødevarighed: Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen (Deltog ikke i mødet. REFERAT Økonomiudvalg Møde nr.: 2 Mødedato: Mødevarighed: 14.00-15.20 Fraværende: Mødested: Mødelokale 1 Hans Bang-Hansen (Deltog ikke i mødet.) Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 ØK Anlægsinvesteringer

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 35 TORSDAG DEN 8. OKTOBER 2009, KL. 14.30 Erhvervs- og Fritidsudvalget 8. oktober 2009 Side: 2 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BORGMESTERKONTORETS

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20190521 - d. 21-05-2019 kl. 17:00 til 21:00 Deltagere: Keld Balmer Hansen, Kjeld Bruun, Erik Steen Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Else Haubro

Læs mere

www.ikast-brande.dk Pressen 29. august 2011

www.ikast-brande.dk Pressen 29. august 2011 Pressen 29. august 2011 Presse-information om Folketingsvalget 15. september 2011 i Ikast-Brande Kommune Ikast-Brande Kommune afholder Folketingsvalg 15. september 2011, og vi sender hermed en række informationer,

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 29 TORSDAG DEN 12. MARTS 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 12. marts 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 18. JANUAR 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 18. januar 2007 Side: 7 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 10. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Lunde præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 10. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Lunde præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 10. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Lunde præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad, Doris Mogense

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Kl. 17:45 i Mødelokale 2, Hvalsø Afbud: Henning Nielsen (V) Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Dagsorden godkendt...1 2. SSÆ - Ændring af

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20181129 - d. 29-11-2018 kl. 17:00 til 21:59 Deltagere: Bogense Provsti, Bogense Provstiudvalg Afbud: Kjeld Bruun Afbud fra Kjeld Bruun. Alle tilstedeværende

Læs mere

Udkast til kasse- og regnskabsregulativ I Ny Svendborg Kommune

Udkast til kasse- og regnskabsregulativ I Ny Svendborg Kommune 1 Driftsbevillinger Driftsbevillinger meddeles af Kommunalbestyrelsen ved vedtagelse af årsbudgettet. Driftsbevillinger er et-årige og bortfalder ved regnskabsårets udgang. Driftsbevillingerne fremgår

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 1. JUNI 2006, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 1. juni 2006 Side: 95 Fraværende: Erik Hansen,

Læs mere

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 29.10.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 51. Sager og skrivelser til

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 23. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 23. januar 2008 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 ONSDAG DEN 27. MAJ 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 27. maj 2009 Side: 2 Fraværende: Ejvind Knudsen og Erik Nikolajsen

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 20. februar Kl Mødested: Provstikontoret, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 20. februar Kl Mødested: Provstikontoret, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 20. februar 2018. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Bente

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE DAGSORDEN FOR MØDE NR. 20 TORSDAG DEN 6. AUGUST 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 6. august 2009 Side: 2 Fraværende: Ingen Til behandling foreligger:

Læs mere

Vejledning til Landsbyfornyelsespuljen 2015

Vejledning til Landsbyfornyelsespuljen 2015 Vejledning til Landsbyfornyelsespuljen 2015 Indhold: 1. Henvisning til konkrete byer. 2. Beskrivelse af, Afgrænsning af byer og det åbne land. 3. Hvilke bygninger kan nedrives. 4. Typisk sagsforløb for

Læs mere

Anlægs- og Miljøudvalgets. Dagsorden

Anlægs- og Miljøudvalgets. Dagsorden Forside 93 s Dagsorden Møde tirsdag den 8. april 2014, kl. 13.00 Anlægs- og Miljøforvaltningens mødelokale Medlemmer Mille Søvndahl Pedersen (IA) Allan Pertti Frandsen (IA) Justus Hansen (D) Tim Serritzlev(S)

Læs mere

Indstilling. Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 17. september 2007 Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling Indstilling om forventet regnskab for 2007 pr. ultimo juni

Læs mere

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F.

Referat. Mødedato: 21. november 2013. Rådhus. Starttidspunkt for møde: 17:00. Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Mødedato: 21. november 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 17:00 Fraværende: Peter Christensen, Signe Vorting, Birthe Frikke, Jens Thysen, Svend F. Sørensen 21. november

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20181023 - d. 23-10-2018 kl. 17:00 til 21:00 Deltagere: Kjeld Bruun, Ulrik Andersen, Erik Steen Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Doris Marie

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder. Deltagere: Keld Balmer Hansen, Else Haubro Wismar, Doris Marie Mogensen, Bente Helene Hatting Kaysen, Erik Steen Hansen

Referat Bogense Provsti Møder. Deltagere: Keld Balmer Hansen, Else Haubro Wismar, Doris Marie Mogensen, Bente Helene Hatting Kaysen, Erik Steen Hansen Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20180801 d. 01-08-2018, 17:00, Deltagere: Keld Balmer Hansen, Else Haubro Wismar, Doris Marie Mogensen, Bente Helene Hatting Kaysen, Erik Steen

Læs mere

Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: Mødested: Byrådssalen

Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: Mødested: Byrådssalen Dagsorden Byråd Møde nr.: 5 Mødedato: 15. maj 2012 Mødetid: 17.00 Mødested: Byrådssalen Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 ØK Indtræden af stedfortræder 2 ØK Valg af borgmester 3 ØK Valg af 2. viceborgmester

Læs mere