Bilag 13: Transskription af interview med Marc

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 13: Transskription af interview med Marc"

Transkript

1 13: Transskription af interview med Marc I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Marc. Spørgsmål vil være i fed og svar vil være i normal skrift. Int: Da vi ikke inden interviewet har fortalt dig hvad interviewet handler om har du mulighed for at være anonym i forhold til dine svar i forbindelse med dette interview. Marc: Det må gerne være med navn. Int: Hvilken rolle spiller IT i dit studieliv? Marc: Det spiller en rigtigt stor rolle i mit studieliv, bruger selvfølgelig computer hver eneste dag, telefon til at tjekke mails og internettet. Int: Bekræftende spørgsmål: Så det er hovedsageligt mobil og pc? Marc: Ja, det er det. Int: Hvordan bruger du IT på universitetet? Marc: Jeg bruger selvfølgelig skolens netværk, deres trådløse netværk og så bruger jeg også printerne. Int: Hvilke teknologiske enheder bruger du? Det har du allerede svaret lidt på. Marc: Telefon og computer. Int: Hvad er din holdning til at man skal have et studiekort når man studerer? Marc: Det synes jeg er fint nok, det giver både nogle fordele rundt omkring i byen og det er fair nok at dit universitet skal kunne identificere dig, til eksamen og i dagligdagen, hvis du ikke opfører dig ordentligt, at de kan genkende dig, sådan nogle ting. Jeg syntes det er fornuftigt.

2 Int: Bruger du tit dit studiekort? Og hvad bruger du dit studiekort til? Marc: Jeg bruger det de steder hvor der vil være studierabat, for eksempel og så bruger jeg det når man skal skrive ud, og når man så skal til eksamen så plejer man at skulle vise det. Ellers så er det ikke noget jeg bruger så meget. Int: Du har allerede sagt at du bruger studiekortet til at opnå rabatter, er det så ude i byen eller er det hovedsageligt til fredagsbarer? Marc: Begge ting, altså der er mange steder der har tilbud på nogle særlige menuer eller en type øl, hvis du har studiekort. Int: Altså forskellige cafeer? Marc: Ja typisk cafeer, synes jeg det er. Int: Er der noget du ville ønske dit studiekort kunne, som det ikke kan på nuværende tidspunkt? Hvad? Marc: Det er svært, det er ikke noget jeg sådan har tænkt over. Int: Har du en smartphone? Marc: Ja. Int: Hvad bruger du den til? Marc: Alt. Til at tjekke nyheder, sociale medier, billeder, telefon opkald, sms og til at tjekke vejret. Den bruger jeg til alt. Computeren er stort set kun til skolebrug og alt andet det foregår igennem telefonen. Int: Så du bruger nettet rigtig meget på din telefon? Marc: Ja

3 Int: Hvad med apps, du nævnte noget med vejret og så videre, har du mange apps du bruger? Marc: Ja det har jeg, der er nok 100 stykker eller noget i den stil. Og det er alt fra især nyheder om sport, generelle nyheder og sociale medier. Det er nok det det mest går på. Int: Bruger du nogle apps, som har gjort din hverdag lettere? Marc: Ja, jeg synes nyhedsapps for eksempel, gør ens hverdag nemmere, at man har nemmere tilgængelige nyheder. Men der er også ting som DSB appen, når man skal med toget, frem og tilbage og det er supernemt at man kan have den der. Hvad er der ellers, hvad bruger jeg, det er svært hvad man sådan lige bruger. Int: Du nævnte DSB appen, er det i stedet for billetter eller hvordan? Marc: Ja altså, jeg tror ikke jeg har købt en fysisk billet i et år eller to snart, der bruger jeg bare DSB appen i stedet for, det syntes jeg er meget rarere at have sine ting på appen, eller på telefonen fordi den har man jo altid med sig. Og selvfølgelig mobilbank syntes jeg også er 100 gange nemmere nu, om det så er MobilePay eller ens egen Netbank det er sådan set lige meget. Men meget nemmere med transaktioner og sådan nogle ting. Int: vores næste spørgsmål det var egentligt også om du bruger du nogle apps, som har erstattet fysiske affekter i din dagligdag? Marc: Der vil det hovedsageligt være DSB og så økonomiske apps som (MobilePay og Sydbanks netbank). Og igen nyhedsapps i stedet for at læse en avis. Int: Nu vil vi så læse en lille produktbeskrivelse og forklare hvad vores speciale går ud på. Vi skriver speciale for en virksomhed der hedder Studiz, og de laver digitale studiekort. Lige nu har de en app hvor man kan opnå nogle rabatter, men målet er et fuldt ud integreret studiekort. Interviewer læser op fra nedenstående: Produktbeskrivelse:

4 Smartphone applikationen Det Digitale Studiekort skal fungere som en enklere og på samme tid mere omfattende løsning end det nuværende fysiske studiekort. Som ung studerende, med en fyldt kalender og en travl hverdag, er det optimalt ikke at have for mange medlems- og klubkort på sig, som fylder i pungen. Mange vil dog gerne have de rabatter, der kan opnås for at få SU budgettet til at hænge sammen. Endvidere udbygges uddannelsesinstitutionernes fysiske studiekort med en lang række funktioner, såsom bibliotekslånerkort, adgangskort, betaling i kantinen m.m., hvorfor det er afgørende altid at have kortet med sig, når er man på skolen. Ideen med det digitale studiekort er altså at samle disse, samt flere funktioner i en smartphone applikation for at forenkle de studerendes hverdag. Int: Så det er ligesom emnet for vores undersøgelse og så kunne vi godt tænke os at høre; hvad er dine umiddelbare tanker omkring et digitale studiekort fremfor et fysisk? Marc: Tanken er god på mange måder, fordi det med at have det digitalt det gør også at man ikke går hen og mister det på samme måde. Det er bedre beskyttet kan man sige, der er ikke nogen der på samme måde kan stjæle det, fordi din telefon typisk er krypteret med kode eller fingeraftryk eller hvad der nu måtte være. Så på mange måder er det rigtig smart. Men der er mange ting der ligner det, for eksempel det der med at betale i kantiner og sådan noget, der er MobilePay jo allerede begyndt mange steder med det. Men det der med at have samle rabatterne, det syntes jeg er en god ide, og når man sådan hører om andre der gør det, om det så er Matas eller hvem det er, det syntes jeg er super smart i stedet for at man skal rende rundt med tyve forskellige kort i pungen. Så der er helt klart nogle fornuftige ting ved det. Int: Hvordan tror du det vil påvirke dit studieliv og hverdag med et digitalt studiekort? Marc: Det vil selvfølgelig gøre det nemmere, hver gang man skal bruge studiekortet. Primært kantine som du nævnte, købe print, eksamen, hvad det nu måtte være. Men det vil også gøre det meget nemmere at bruge penge. Men det vil klart gøre det nemmere. Int: Så du vil måske bruge det endnu mere end du gør i forvejen?

5 Marc: Ja, det kunne man godt forestille sig. Hvis man skulle kunne betale med det, så ville det nok gøre det meget nemmere. Int: Det har du også været inde på det her, men hvor kan du forestille dig at du vil benytte dig af det digitale studiekort? Der snakkede du om kantine og printer. Mark: Ja, jeg tror jeg ville bruge det til de samme ting, det vil bare være nemmer på mange måder at have det med sig og forestille sig at det. (Her mistede vi desværre forbindelsen til vores lydoptager, men i løbet af 15 sekunder kom forbindelsen tilbage). Int: Forestil dig at du skal ud og købe en ny T-shirt og at du gerne vil købe den med studierabat. Hvordan vil du helst undersøge dine muligheder for studierabat? Der har vi opstillet nogle valgmuligheder her: a. Ved du godt at du finder kan få de her studierabatter, så det er ikke noget problem. Du går bare ind i butikken og køber den og går ud fra at du får studierabat. b. Vil du gerne have en oversigt i en applikationen som viser dig, hvor du kan få studierabat og hvilke studierabatter du kan få. c. Eller vil du gerne have en notifikation for eksempel, der popper op på din telefon når du går forbi en butik hvor der er nogle gode studierabatter? d. Andet Marc: Hvis det var en af de tre, så ville jeg nok foretrække en notifikation første gang jeg går forbi en butikken, jeg vil ikke have den hver eneste gang jeg går forbi noget. Bare for at gøre opmærksom på det. Hvis man må sige andet, så ved jeg også at hvis man nu er på DSB, så ved jeg at så kommer der et lille ikon ned på Iphone, hvor der står DSB NU. Det er jo også en mulighed hvis man tager ind og handler, jeg tror at alle når de er inde at handle kigger på et eller andet tidspunkt kigger på deres telefon. Og så ser de det der ikon, og det er måske en mindre forstyrrende måde.

6 Det ville være fint nok at få notifikationen første gang, så man ligesom ved at den er der. I stedet for at gå ind på en liste hvor der måske er halvtreds forskellige butikker. Int: Kan du nævne nogle fordele og/eller ulemper ved det nuværende studiekort? Marc: En af fordelene er vel at det trods alt kun er et kort, det er nemt nok at have med dig stadigvæk og det er en form for identifikation der er anerkendt rundt omkring, et studiekort. Jeg tror det vil kræve noget både at få universiteterne og den gængse befolkning til at acceptere et digitalt studiekort. Det skulle ligesom være normen at det var det, fordi ellers kunne man da godt forestille sig at hvis det ikke er alle universiteter der er med på det, så bliver det ikke accepteret alle steder. På den måde ved man ligesom hvad et normalt studiekort er. Int: Har du altid dit studiekort på dig eller i nærheden? Marc: Ja Int: Så det er i pungen? Marc: Ja, det ligger i pungen, ligesom kørekort osv. Int: Har du altid din smartphone på dig eller i nærheden? Marc: Ja Int: Har du ofte din smartphone på dig frem for dit studiekort eller omvendt? Eller er det bare pung og mobil du altid har på dig? Marc: Den eneste situation, jeg kunne forestille mig, hvor jeg ikke havde begge ting med, det var hvis man skulle et sted hen hvor man ikke havde brug for penge, eller ikke skulle ud at køre. Så ville jeg nok have min telefon på mig, af tryghedsårsager, det er bare rarest at have den med. Men ellers har jeg altid min pung på mig, ligeså vel som min telefon. Int: Har du nogensinde oplevet problemer i forbindelse med brug af studiekortet? Marc: Nej, det tror jeg ikke.

7 Int: Heller ikke hvis du skulle printe eller ind i et lokaler? Marc: Jeg syntes faktisk at det har fungeret udmærket. Der har været noget på AU Herning, hvor der har været lidt problemer med nogle koder engang imellem. Hvor man har glemt den eller den er blevet nulstillet henover sommerferien, et eller andet i den stil. Det har selvfølgelig været lidt irriterende, der ville det være rart hvis den bare godkendte din telefon eller hvad ved jeg. Int: Der kommer et lidt generelt spørgsmål, hvad er din holdning til den stigende digitalisering i dagligdagen og den teknologiske udvikling i samfundet? At vi går mere og mere i den retning at alt bliver digitalt. Marc: Det er både godt og skidt, det er fint nok. Både det her med sikkerhed og privatliv. At du har alle dine ting med og hvis man nu også kunne få kørekort en dag og sådan nogle ting på sin telefon, så man havde det på sig hele tiden. Og mobil betaling tror jeg da også snart vinder over traditionelle kontanter. Men det gør selvfølgelig også bare at man du er lidt sårbar på en eller anden måde overfor hackere, og det er jo skræmmende, hvis man kan få fat i alle ens oplysninger ved en lille fejl i et system. Int: Kan du se nogle fordele og/eller ulemper ved at have et digitalt studiekort som en app på din telefon? Marc: Jamen, jeg kan se mange fordele, fordi jeg aner ikke halvdelen af hvor jeg kan få rabatter henne nu. Jeg ved jeg får på Burger King og Billa Bong nede i Aarhus by, fordi det er der jeg lige tilfældigvis har kendt nogle der har sagt der kan vi få det. Ellers ville jeg ikke vide det. Der er garanteret mange steder hvor jeg har købt ting, hvor man kunne have fået studierabat. Så det er klart en fordel, hvis man blev gjort opmærksom på at nu var der studierabat her og så selvfølgelig det at man har det på sig hele tiden. Det er jo nok ikke alle der har studiekort med sig alle steder, jeg tænker især kvinder, de har måske ikke altid en pung i lommen ligesom mænd har, den ligger måske i en taske et eller andet sted. Så jeg ser mange fordele i det, det er helt sikkert. Int: Det var det, tak for din tid.

8 Marc: Det var så lidt.

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie 15: Transskription af interview med Stephanie I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Stephanie. Spørgsmål vil være i fed og svar

Læs mere

Rolf Dueholm Larsen Aarhus Universitet August 2016 Zean Brix Bossen School of Business and Social Sciences Kandidatspeciale

Rolf Dueholm Larsen Aarhus Universitet August 2016 Zean Brix Bossen School of Business and Social Sciences Kandidatspeciale - 8 references coded [8,99% Reference 1-0,98% Coverage Ja, der er ret mange hverdags apps jeg bruger, lige fra mobil bank til E-mail, arbejdsrelateret,

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

En undersøgelse om danskernes brug af mobile enheder

En undersøgelse om danskernes brug af mobile enheder En undersøgelse om danskernes brug af mobile enheder Denne rapport må ikke distribueres uden forudgående tilladelse fra TNS Gallup, Danske Medier og Kreativitet & Kommunikation Indhold 1 Baggrund og research

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Bilag 16. Funktionalitet. Theis (Placerer personlig indstilling som nr. 3:

Bilag 16. Funktionalitet. Theis (Placerer personlig indstilling som nr. 3: Bilag 16 Funktionalitet Theis (Placerer personlig indstilling som nr. 3: Personalisering af notifikations- indstillinger ved hvert enkelt loyalitetskort NFC Mobilen som adgangskort Scenarie 2 (E- kvittering)

Læs mere

STUDIZ. Enklere, billigere og sjovere studieliv ET SAMARBEJDE MED STUDIZ KAN:

STUDIZ. Enklere, billigere og sjovere studieliv ET SAMARBEJDE MED STUDIZ KAN: STUDIZ Enklere, billigere og sjovere studieliv ET SAMARBEJDE MED STUDIZ KAN: - SPARE TID OG PENGE - FORBEDRE STUDIEMILJØET - STYRKE JERES BRAND - FORBEDRE MEDLEMSKOMMUNIKATION : Navn Charlotte Trap Hansen

Læs mere

Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie

Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie Dato for interview: 26. juli 2016 Lokation: København Varighed: 13 min Transskriberingen bygger på Steinar Kvales teori om grov transskribering, hvor tænkepauser,

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018

NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018 NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018 01 Metode 02 Resultater 03 Konklusion 01 Metode 02 Resultater 03 Konklusion METODE DATAINDSAMLING & MÅLGRUPPE Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer i alderen

Læs mere

ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017

ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017 ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017 METODE Dataindsamling & Målgruppe Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer i alderen 18 år+. Målgruppen svarer til ca. 4,5 millioner danskere. Interviews Der

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

DET DIGITALE STUDIEKORT

DET DIGITALE STUDIEKORT AF STUDERENDE - FOR STUDERENDE DET DIGITALE STUDIEKORT Det digitale studiekort giver jer mulighed for at spare tid og penge, forbedre studiemiljøet og styrke jeres brand. Mere end 95.000 studerende har

Læs mere

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016 Mathias Frantsen (Interviewer): I1 Mikkel Toldam (Interviewer): I2 Peter(Interviewperson): P I1: Godt. Sådan, vi kører, der er lyd på, yes. Øhh hej med dig P: Hej, I1: Hvem er vi? Vi er begge to RUC studerende,

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Gode tips fra Sparekassen

Gode tips fra Sparekassen Gode tips fra Sparekassen Mobilbank Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 9793-9011 eller direkte til en medarbejder. Du finder vores direkte nr. på www.sdrhaa.dk Netbank App s Betalingsservice

Læs mere

Bilag 2: Transskription af interview med Ayo

Bilag 2: Transskription af interview med Ayo Bilag 2: Transskription af interview med Ayo Interviewet blev foretaget i kantinen på Aarhus Universitet. I1: Maria I2: Stefania A: Ayo I2: Fedt, ja okay. Vil du? Du får lov, og.. I1: Skal jeg lægge ud.

Læs mere

Bilag 5, Interview med Lisa

Bilag 5, Interview med Lisa Bilag 5, Interview med Lisa 20 år Bosiddende i Vangede Ansat som kasseassistent i Superbest Interviewer: Hvor ofte handler du i H&M? Respondent: Ofte. Det er i hvert fald mest der, jeg handler. 3 gange

Læs mere

Spørgsmål og svar - Apple Pay

Spørgsmål og svar - Apple Pay På hvilke mobiler virker Apple Pay, og stiller den krav til mit styresystem på mobilen? på andre Apple-enheder end en iphone? Du kan benytte Apple Pay, hvis du har en af disse iphones: - XR - XS - XS Max

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole

Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole Informanterne er benævnt med deres egne fornavne. Da der medvirkede to, som begge hed Caroline, er de benævnt

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET TING PÅ INTERNETTET Internet of things er et moderne begreb, som dækker over, at det ikke længere kun er computere, der er på internettet. Rigtig

Læs mere

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing.

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing. Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing. 5 Først må du gerne lige fortælle dig navn, din alder, hvilken klasse du går i, og hvor du bor. Ja. Jeg hedder Line, og

Læs mere

Bilag 1: Interview med Lars Winge

Bilag 1: Interview med Lars Winge Bilag 1: Interview med Lars Winge 2 K (Kristoffer Merrild): Godt det er møde med Lars Winge der er øhh CSR chef i DSB L (Lars Winge): Jah jeg er chef for intern kommunikation og CSR 4 K: Hvor lang tid

Læs mere

Interviewguide til fokusgruppeinterviews 1.Når unge, som jer, skal finde information om uddannelser sker det ikke gennem Facebook

Interviewguide til fokusgruppeinterviews 1.Når unge, som jer, skal finde information om uddannelser sker det ikke gennem Facebook Empiri Pige Dreng 1 Dreng 2 Dreng 3 Dreng 4 Dreng 5 Kernekategori 1.Underkategori 2.Underkategori Interviewguide til fokusgruppeinterviews 1.Når unge, som jer, skal finde information om uddannelser sker

Læs mere

Hjemmeside design til Everyday Health

Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design Hjemmeside design til Everyday Health Graf isk Design/Dokumentation Opgave Ejen af Everyday Health klinikken i København, kunne godt tænke sig at hendes nuværende hjemmeside blevet lavet

Læs mere

Bilag 3. Interview med Anders Vestergård 30/ Int = Interviewer. Res: Respondent (Anders Vestergaard) Res (00.08):

Bilag 3. Interview med Anders Vestergård 30/ Int = Interviewer. Res: Respondent (Anders Vestergaard) Res (00.08): Bilag 3 Interview med Anders Vestergård 30/3-2015 Int = Interviewer Respondent (Anders Vestergaard) Res (00.08): Jeg hedder Anders Vestergaard og læser Cand.IT, Okay. Først, hvilken mobiltelefon har du?

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC 27.04.2015 Interviewer 1 (I1) Interviewer 2 (I2) Respondent (R) I1: Ja, vi vil jo lave en app, som skal vejlede den studerende igennem sit studieforløb.

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014 Eniro Krak Produktsøgning Tabelrapport Oktober 2014 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes uden for klientens organisation uden forudgående skriftligt samtykke fra Radius Kommunikation A/S Indhold

Læs mere

Ældres anvendelse af internet

Ældres anvendelse af internet ÆLDRE I TAL 2014 Ældres anvendelse af internet Ældre Sagen Marts 2014 Ældre Sagen udarbejder en række analyser om ældre med hovedvægt på en talmæssig dokumentation. Hovedkilden er Danmarks Statistik, enten

Læs mere

AL HANDEL (BLIV)ER DIGITAL? Niels Ralund FDIH, Foreningen for Dansk Internet Handel

AL HANDEL (BLIV)ER DIGITAL? Niels Ralund FDIH, Foreningen for Dansk Internet Handel AL HANDEL (BLIV)ER DIGITAL? Niels Ralund FDIH, Foreningen for Dansk Internet Handel www.fdih.dk 2 Agenda Hvem er Niels Ralund Kort om FDIH E-handel er detailhandel Danskernes brug af APPS Amazon Hvem er

Læs mere

Udvælgelse af spil pædagogiske overvejelser.

Udvælgelse af spil pædagogiske overvejelser. Mediepolitik 2012 Forord Unge i dag er storforbrugere af medier. Deres kommunikation og sociale liv foregår i høj grad gennem sms, chatrooms, facebook, netværksspil osv. Spillekonsoller, computere og mobiltelefoner

Læs mere

Bilag 8. Interview med Simon

Bilag 8. Interview med Simon Interview med Simon 5 10 15 20 25 30 Simon: Det er Simon. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Simon: Hej. Cecilia: Hej. Tak fordi du havde tid til at snakke. Simon: Jamen ingen problem, ingen problem. Cecilia:

Læs mere

Fordele. Indmeldelse. App

Fordele. Indmeldelse. App Fordele Hvilke fordele får medlemmer af Coop? Hver uge er der medlemstilbud. Og når du handler i Coop, kan du få bonus på dine køb. Bonussen kan hele tiden bruges til at betale med i vores butikker og

Læs mere

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC:

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: Du kan nemt udskrive tekst og billeder direkte fra din tavlecomputer eller smartphone. Find den bedste printerløsning til dit udstyr: SÅDAN! Vi viser, hvordan

Læs mere

Interviewperson og er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Pelle. Fælleskammeraten vil også blive anonymiseret, og vil i hedde Torsten.

Interviewperson og er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Pelle. Fælleskammeraten vil også blive anonymiseret, og vil i hedde Torsten. Bilag 2. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Pelle Interviewet fandt sted hjemme hos Amalie via Skype. Interviewpersonen Pelle, blev

Læs mere

Angiv din alder. Er du mand eller kvinde? Angiv det hold, du har modtaget anatomiundervisning på

Angiv din alder. Er du mand eller kvinde? Angiv det hold, du har modtaget anatomiundervisning på Angiv din alder 5 26 19 2 2. 21 21 2 21 21 199 (21) 21 21 21 119 21 19 2 22 2 2 22 21 22 22 22 2 2 21 21 22 21 22 2 21 21 22 22 21 2 2 Er du mand eller kvinde? Mand 7% 15 Kvinde 6% 26 % 25% 5% 75% 1% Angiv

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

IT på Social og Sundheds Skolen Fyn Juni 2019

IT på Social og Sundheds Skolen Fyn Juni 2019 Indhold Overblik.... 2 Skift af kode og komme på skolens netværk... 2 Tilslutning til Printer... 5 Brug dit studiekort til print... 9 Microsoft Office 365... 9 Installation af Office 365... 12 1 Januar

Læs mere

Bilag 4. Interview med Kasper

Bilag 4. Interview med Kasper Bilag 4 Interview med Kasper Intro I: Jamen jeg skal starte med at fortælle dig, at vi er en gruppe på fem piger, der studerer kommunikation og skriver det her projekt på baggrund af den aktuelle debat

Læs mere

Int (00.41): Ja, hvilken mobiltelefon har du? Og du må gerne vise den, hvis du har den på dig.

Int (00.41): Ja, hvilken mobiltelefon har du? Og du må gerne vise den, hvis du har den på dig. Bilag 1 Interview med Theis d. 27/3-2015 Int = Interviewer Respondent Int (00.00): Vil du ikke først og fremmest lige sige hvad du hedder eller skal vi lige indlede med at sige, at det her er et interview.

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt.

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt. Bilag 7: Spørgeguide til brug for interview Intro: (5 min.) Velkommen og tusind tak, fordi du vil deltage i vores samtale om unge og økonomi. Jeg hedder XX. Vi er 5 studerende fra Roskilde Universitet,

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

LEKTIONSPLAN DIG OG DIN MOBIL 2. klasse

LEKTIONSPLAN DIG OG DIN MOBIL 2. klasse LEKTIONSPLAN DIG OG DIN MOBIL 2. klasse Formål: Formålet med forløbet for 2. klasse er at give eleverne en guide til, hvad der er god etik omkring brugen af spil som apps og mobilen/tablet som både kommunikationsform,

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Ældres anvendelse af internet

Ældres anvendelse af internet ÆLDRE I TAL 2015 Ældres anvendelse af internet Ældre Sagen April 2015 Ældre Sagen udarbejder en række analyser om ældre med hovedvægt på en talmæssig dokumentation. Hovedkilden er Danmarks Statistik, enten

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Bilag 13. Transskription: Firstline medarbejder 2

Bilag 13. Transskription: Firstline medarbejder 2 Bilag 13 Transskription: Firstline medarbejder 2 Hej og velkommen til. Tusinde tak fordi du vil hjælpe med at besvare en række spørgsmål i forbindelse med vores afhandling på uddannelsen IT, Kommunikation

Læs mere

Informant 1 Informant 2 Informant 3

Informant 1 Informant 2 Informant 3 Bilagsliste Bilag 1 Verifikation af use cases Bilag 2 Transskription af interview Bilag 3 Observationsskema (Vikarkontoret) Bilag 4 Observationsskema (afdeling 8 Øst) Bilag 5 Observationsskema (afdeling

Læs mere

Arabisk- og Islamstudier

Arabisk- og Islamstudier Arabisk- og Islamstudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET MARHABA! VELKOMMEN TIL ARABISK- OG ISLAMSTUDIER Tillykke med din optagelse på Arabisk og Islamstudier!

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT MOBIL E-HANDEL MOBIL E-HANDEL INTRO MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT At mobilen i dag er et vigtigt fundament for e-handel er efterhånden et faktum. Siden mobilen blev en lille computer med internet, er udviklingen

Læs mere

Vejledning: Brug GGs trådløse netværk Side 1 af 11

Vejledning: Brug GGs trådløse netværk Side 1 af 11 Kapitel: Indhold Side 1 af 11 Indhold Indhold... 1 GGs trådløse netværk - det du skal vide... 2 Android... 3 iphone... 5 Windows Phone (guide mangler)... 7 Windows på GribskovGymnasium... 8 Mac OSX på

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater Statistisk oversigt Spørgeskema resultater 1 Vi har lavet to forskellige spørgeskemaer. Et spørgeskema til Biibo.dks eksisterende brugere, hvor vi fik lov til at bruge Biibo.dks brugerdatabase og et til

Læs mere

Bilagsamling 2-4 Bilag 2: Interviewguide til fokusgruppeinterview

Bilagsamling 2-4 Bilag 2: Interviewguide til fokusgruppeinterview Bilagsamling 2-4 Bilag 2: Interviewguide til fokusgruppeinterview INTRO: Velkommen til. Formålet med dette fokusgruppeinterview, er at indsamle date vedrørende kendskab til Primark og generelle opfattelser

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har fri adgang til masser af tv-kanaler Det er noget særligt at flytte ind i en helt ny bolig. Derfor har vi sørget for, at du

Læs mere

Bilag 2. Interview med Kasper. Intro

Bilag 2. Interview med Kasper. Intro Bilag 2 Interview med Kasper Intro I: Vi er er en gruppe på fem piger, som studerer kommunikation på Roskilde Universitet. Vi er i gang med at undersøge ufrivillig graviditet og især hos mænd ufrivillige

Læs mere

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine)

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Ja, mit det navn det er selvfølgelig Anders, og du hedder? athrine. Yes. Og du går i? 3.e. 3.e. Og lige nu har crossfit.

Læs mere

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at Interview nr. 4 Bilag 11: Transskription af interview ung pige, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung pige, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Boligforening & Beboer App

Boligforening & Beboer App Boligforening & Beboer App Boligforening & Beboer App Hvorfor lige en Boligforening & Beboer app? Apps og smartphones ændre på den måde vi agerer på i netværk, arbejdsliv og privatliv. Fordi de er så

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan Bilag 7. Transskription af interview. Interview gennemført d. 8. Maj 2014, via Skype Beskrivelse af interview med Jonathan Interviewet med Jonathan blev udført den 09. Maj 2014, som et Skype-interview.

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere

Interview med Thomas B

Interview med Thomas B Interview med Thomas B 5 10 15 20 25 30 Thomas B: Det er Thomas. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Thomas B: Hej. Cecilia: Tak fordi du lige havde tid til at snakke med mig. Thomas B: Haha, det var da så lidt.

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING 2016 MEC ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2016

NEMID IMAGEMÅLING 2016 MEC ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2016 NEMID IMAGEMÅLING 2016 MEC ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2016 Metode Resultater Konklusion Metode Resultater Konklusion METODE Dataindsamling & Målgruppe Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer

Læs mere

Internet til byens folk

Internet til byens folk Internet til byens folk Etableret i 2004 på Vesterbro I dag ca. 20.000 kunder i 600+ boligforeninger i Storkøbenhavn 20+ fuldtidsansatte incl. egne netværksspecialister og serviceteknikere 5 x Gazellevirksomhed

Læs mere

Interview med eleven Asta I = interviewer (Anders), A = informant (Asta)

Interview med eleven Asta I = interviewer (Anders), A = informant (Asta) nterview med eleven sta = interviewer (nders), = informant (sta) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Yes, jamen mit navn det er nders, og du hedder? Jeg

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Transskribering af interview med tidligere fængselsindsat

Transskribering af interview med tidligere fængselsindsat Transskribering af interview med tidligere fængselsindsat Den fængselsindsattes identitet vil blive holdt anonym, derfor vil der i transskriberingen blive henvist til informanten med bogstavet F og intervieweren

Læs mere

Du kan trygt bruge it i din hverdag

Du kan trygt bruge it i din hverdag Du kan trygt bruge it i din hverdag 6 gode råd til en it-sikker hverdag 1 Brug et langt kodeord, og log ind i to trin Dit brugernavn eller din e-mailadresse og dit kodeord fungerer tilsammen som nøglen

Læs mere

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX RESPONSIV WEBDESIGN Gøg og Gokke Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015 Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX Indhold Indledning... 2 De seks faser... 2 Problemanalyse... 2 K-strategi... 3

Læs mere

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt.

Vi har ca. 1 time. Jeg har taget lidt med, så vi ikke sidder her og tørster. Tag en kop kaffe/te/kakao og en croissant. Gør dig det behageligt. Bilag 6: Spørgeguide inklusiv forskningsspørgsmål Intro: (5 min.) Velkommen og tusind tak, fordi du vil deltage i vores samtale om unge og økonomi. Jeg hedder XX. Vi er 5 studerende fra Roskilde Universitet,

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university I: Interviewer ST: Respondent

Læs mere

Alle elever på folkeskolerne i kommunen får udleveret en ipad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab i skolen.

Alle elever på folkeskolerne i kommunen får udleveret en ipad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab i skolen. ipads på Molsskolen Forældre og elever på Molsskolen Alle elever på folkeskolerne i kommunen får udleveret en ipad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab i skolen. På Molsskolen skal eleverne arbejde med

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen Program UCC s kommunikationskanaler It på UCC UCC Portalen og StudieZonen Apps på UCC UCC.DK Om UCC og deres uddannelsestilbud PORTAL.UCC.DK

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk sprog, kultur og litteratur (almen linje)

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk sprog, kultur og litteratur (almen linje) US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Tysk sprog, kultur og litteratur (almen linje) Navn på universitet i udlandet: Universität Leipzig Land: Tyskland Periode: Fra: 3/3-13 Til: 3/8-13

Læs mere

Vurdering af duka PC

Vurdering af duka PC KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Sundhed Vurdering af duka PC Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har i regi af afdeling for Sund Vækst vurderet duka PC.

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere