DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND"

Transkript

1 DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 10 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 15. december 2016 Mødested: Teamviewer, kl. 19:00 Deltagere: HB: Peter Eriksen (PE) Mads Leth (ML) Ole G. Andersen (OGA) - Afbud Bent Karlsson (BK) Jørgen Legind-Hansen (JLH) Suppleanter: ADM: Lars Heskjær (LH) Jørgen Korsgaard (JK) - Afbud Lars Agesen-Pagh (LAP) 1. Velkomst (PE) 2. Gennemgang af DSvU HB aktionsliste (PE) Forsikring af instruktører. - Vi har muligvis et problem med DIF forsikringen vedr. instruktører, da DIFs forsikringsselskab TRYG men at der er tale om en luftfartsforsikring. DIF diskuterer med TRYG. Indledningsvist ønsker vi at få bekræftet at DIF-forsikringen fortsat dækker som altid. LAP følger op med Jan Larsen, DIF - DULFO har instruktørforsikring ved Forsikringsklubben. Kan være en lignende vi skal bruge, hvis vi ikke opnår enighed med DIF/TRYG. 3. Generelle emner 3.1. Tilbagemelding fra eksterne møder 4. Opdatering fra administrationen (LAP) 4.1. Opdatering UHB generel status af UHB Vi afventer de store gruppers godkendelse af Trafik- og Byggestyrelsen. Trafikstyrelsen/Henrik Michelsen har anmodet om ny samlet udgave. Anders Madsen fik samlet udgave tilsendt i oktober. Siden har der kun været mindre ændringer. (LAP) 4.2. Henvendelser fra klubber og enkeltpersoner Herning Svk. Henvendelse vedrørende Kunstflyvning. Kunstflyvningsområde ACRO-boks. Kan løses via aftale med Karup, men TBST har givet afslag på at flyve under 600 meter. Dette er en dansk særregel, og vi forstår ikke TBST fastholder den i vores europæiske miljø. DSvU åbner sagen med Trafikstyrelsen Ottestrup. Nyt siden sidst? Vi arbejde på flere løsningsmodeller og tror på at det løser sig Tølløse Flyveklub. Status på 8.33? Muligheder for tilskud? Ingen faste regler for tilskud endnu. Vi undersøger evt. tilskudsmuligheder i andre land, f.eks. England. Men, efter som at det fortsat er 50/50 om vi slipper for 8.33 i Danmark anbefaler DSvU at klubberne afventer generel udskiftning i klubfly. Vi anbefaler dog at klubberne afsætter midler til en kommende udskiftning. Udviklingen kan blandt andet følges her: DANSK SVÆVEFLYVER UNION - SVÆVEFLYVECENTER ARNBORG - FASTERHOLTVEJ 10 - DK-7400 HERNING TEL: dsvu@dsvu.net - Bank:

2 Lolland-Falster: Medlemsmøde 17/ om perspektivplan for klubben. Vil gerne have DSvU-rep med til at komme med input til emner og inspiration. PE kontakter klubben. (LAP videresende materiale) Henvendelse vedr. mulig deltagelse af Dansk Pilot i Australien. Piloten har ikke tidligere deltaget i et DM. Ansøgningen imødekommes ikke. PE kontakter piloten med afslag Efterretningssager 5. Økonomi (OGA) 5.1. Status på drift Nærmer os årsafslutningen. OGA og LAP mødes inden 31/12 for at forberede regnskabet. Enkelte budgetposter mangler, men vi kommer ud med et overskud Status på investeringer Mødelokale skrider frem. Flest mulige udgifter kontores i indeværende år Grundskyld Arnborg Ny skattebillet for 2017 er modtaget d.d. Der er fremsendt en meget stor stigning. Stigningen har et omfang, så vi indledningsvist forventer der er tale om en fejl. Det er ikke lykkedes at få SKAT i tale i dagens løb, da medarbejderen vi skal tale med først er tilbage mandag. LAP følger op. 6. Budget 2017 (OGA) Der er kun tale om småjusteringer ift. den præsentationen der blev givet på Formandsmødet. 7. Nationalcenter (OGA) 7.1. Nyt fra AB Nyt AB er sammensat. - Erik Døssing, SG70 - Tom Finsen, Viborg Svk. - Morten Bennick, PFG - Ole Gellert Andersen HB kontakt. - PE indkalder til et første møde i starten af januar, hvor også de lokale klubber kan deltage Investeringer Spilgarage Hangar 3 projekt Herning Vand Samtaler med vores lokalpolitikker, som er i bestyrelsen i Herning Vand, har ikke medført yderligere dialog. Herning vand mener at Svæveflyvecenteret skal betale for kloaktilslutningerne. Vi mener omvendt at det er betalt for ca. 43 år siden og at planen fra dengang er fulgt både i antal og placeringer. Forslag om mindelig løsning (50% til beløbet som Herning Vand forlanger) er afvist af Herning Vand. LAP har bedt om at få regningen tilsendt, mhp. at deponere betaling og afvente en sag såfremt Herning Vand står fast i deres krav. LAP har bedt om aktindsigt i sagen. Der er modtaget en del materiale, men det kan konstateres at materiale fra DANVA, som Herning Vand henviser til som begrundelse for kravet og dets størrelse, ikke er tilgået os med det fremsendte materiale. Faktura modtaget Fakturabeløb kr. for alle nuværende (maks. 34) tilslutninger. Det kan diskuteres om det var det og så opkræve kr. for hytter/bygninger der er tilsluttet kloak. Bør drøftes med hytteejerne. Alternativet er jo at koble sig af kloakken igen! MEN vi skal dog forvente at der kommer en kommunal kloakplan for området, hvori krav om tilslutning af alle hytter/afløb vil fremgå. Prisen

3 - 3- for tilslutning nr (de næste 17 tilslutninger) er kr., dvs. også ca kr. pr. tilslutning. Vi har dog fået oplyst at særlige kloakplaner/spildevandsplaner for landzoner er droppet i mange andre kommuner, med henvisning til at det nok ikke er nødvendigt alligevel. Vi arbejder videre på en løsning. 8. FLYSIK (OGA) 8.1. Indkaldelse til OSTIV møde (Australien) er modtaget. (sendt til LJ og OGA) DSvU deltager ikke denne gang. 9. Konkurrence og Sport (ML) 9.1. Informationer og aktioner fra KU - Johnny fratræder som nationalholdstræner. Diskuteret om fremtiden taler for en (deltids-)ansat træner? Også for at sikre strukturen på en længere bane. Det falder i givet fald godt ind i de nye strategiske aftaler med DIF. - Kvinde VM/WWGC 2017: Desværre ser den danske deltagelse ud til at blive lille. - Møde med HB og KU om perspektivplanen og de kommende strategiske aftaler med DIF skal arrangeres. ML tager initiativ. - Der kommer artikel til hjemmesiden (snart) med oversigt over årets deltagere i div. konkurrencer. (ML) 10. Materiel (ML) Udvalget skal reaktiveres. ML igangsætter arbejdet sammen med Poul Hørup. MOM-CAMO 2.0: Offentliggørelse snarest. LAP følger op. 11. Flyvevirksomhed (JLH) Fornyelse af instruktørbeviser Godkendte fornyelse er pakket dd. og udsendes inden jul. Der mangler tilbagemeldinger fra enkelte klubber. LJH arbejder på de sidste. Statistik for Mange har indberettet. LAP rykker de sidste klubber inden jul. 12. Uddannelse (JLH) Der arbejdes på opdatering af N-BEG undervisningsmateriale så det bliver korrekt. 13. Klubområdet (BK) Læringskort fra friluftsrådet er modtaget. Det kan godt tjene til inspiration, men er ikke helt det vi havde håbet på. Der arbejdes fortsat på det. Ønsket er materiale til undervisningsbrug. 14. Bredde- og juniorarbejde (BK) Tilbagemeldinger fra Konference og formandsmødet Links til evalueringerne er udsendt til HB-medlemmerne 5. december. Primært rosende bemærkninger omkring det indholdsmæssige, flere var ikke tilfredse med madens kvalitet. Vi har videresent disse bemærkninger til Trinity, som har lover at gøre det bedre, hvis vi vender tilbage næste år Rookie-konference 2017 Indhold og sted? Hvor mange er der plads til? (NB: 50 nye S ere i 2016)

4 - 4- Afholdelse på Arnborg er at foretrække. Muligvis i juli over en weekend. Indholdsmæssigt: Masser af flyvning, Omskoling på andre startmetoder (Klubberne og flyvecheferne skal ind over) præsentation of de ting svæveflyvning kan føre til (erhvervsmæssigt, ferieoplevelse, konkurrencer, bjergflyvning/bølgeflyvning o.s.v. Mulighederne på Arnborg. Netværk. Indslag fra DSvU. Antalsmæssigt kan vi håndterer alle der har fået S i Økonomisk skal deltagelse og ophold være gratis / DSvU-betalt. Starter/slæb betales til normale takster. Vi modtager gerne input til mere indhold. 15. Luftrum (LH) Kommissorium September-møde vedrørende kommissoriet. Diskussion omk. organiseringen af udvalget herunder procedurer for udpegning af medlemmer. Der er foreslået flere simplificeringer. LH tager det med udvalget. HB udpeger medlemmerne af udvalget. Luftrumsudvalget er et af de få områder hvor vi fortsat ser et behov for et tæt samarbejde med andre unioner gennem KDA Referat fra mødet d. 17. september 2016 Taget til efterretning. LAP skal have referatet på hjemmesiden Remote tower. NAVIAIR overvejer implementering af Remote Towers. HB vil gerne have emnet op i KDA s luftrumsudvalg, da dette vil berøre alle luftrumsbrugere. LH tager fat i Jan Schmeltz. Mere om konceptet her Kommunikations området (PE) Status på medlemsdatabase Vi afventer færdiggørelse. 17. Eksterne organisationer DIF Strategiaftale Indstilling af strategiske spor er modtaget fra DIF. HB har ikke fundet det nødvendigt at supplerer med yderligere da indstillingen er yderst positiv og indholdsmæssigt helt i tråd med vores oplæg. Indstillingen er efterfølgende godkendt af DIF s bestyrelse med rosende omtale af den process DSvU her været gennem i samarbejde med DIFs konsulent Nyt reglement for Amatør- og Ordensudvalg Forslaget til ændret UHP grp. 206 har været til udtalelse ved DIF. Vi har netop fået tilbagemeldingen og oplægget er isoleret set helt i orden. Dog har DIF suppleret med yderligere forslag / emner til diskussion. Jan Schmeltz har modificeret oplægget på baggrund af tilbagemeldingen fra DIF. Når de sidste tilbagemeldinger er behandlet af Jan skal UHB-gruppen omkring HB og DIF igen DIF klubudviklingsforløb. Foreningsanalyse i DIF fra sommeren viser at 4 klubber under DSvU er interesseret i klubudviklingsforløb. LAP har svaret DIF er vi som udgangspunkt selv agter at gennemføre forløb/samtaler med vores klubber, men også at vi naturligvis skeler til det materiale der udarbejdes af DIF og DGI. Hvad mener DIF at de kan tilbyde klubberne? LAP følger op overfor DIF Kongelig Dansk Aeroklub (KDA) (PE)

5 - 5- Der har nu været afholdt 2 møder i det nedsatte Budgetudvalg. Meget skuffende, har KDAs bestyrelse ikke foreslået en strategi, der reelt kan føre til den modernisering af KDA, der enstemmigt blev vedtaget på KDAs repræsentantskabsmøde. Der er pt. Ikke enighed i udvalget. Specielt DMUs repræsentant ønsker at flytte flere aktiviteter fra Unionerne over til KDA, og at ansætte mere arbejdskraft i KDA, hvilket er i modstrid med det der blev vedtaget på repræsentantskabsmøde. DFU, DULFU og DSvU arbejder derfor på et fælles oplæg der kan skabe flertal. Der er enighed om at vi omkring luftrum har en stor fælles interesse i KDA, men ser ikke rigtigt andre områder. Hvis der ikke snart skabes fremdrift, overvejer DSvU at opsige medlemsskabet af KDA, for at få aftalen genforhandlet. Specielt ønsker vi at det skal være frivilligt om DSvUs medlemmer ønsker at være medlem af KDA FAI/IGC (PE) Intet at berette European Gliding Union/Europe Air Sports (PE) Projekt Part Gliding Møde i Køln om Part-Ops i sidste uge. Der ser meget positivt ud, kun ganske få ting i forslaget fra EASA skaber debat. Vi følger op på udviklingen. Der er ikke sket noget på uddannelsesområdet siden sidste møde. DSvU er involveret i arbejdet EGU-møde februar i Heathrow Emner: Luftrum, Uddannelse, Materiel. DSvU deltager. Hvem der tager afsted besluttes på kommende HB-møde Trafik- og Byggestyrelsen (TBST) Unionsmøde 29. november. OGA og LJ deltog. Motorflyverne tog det meste af mødetiden. Mødet handler meget om problemer og klager over Trafikstyrelsen, og foregik i en meget negativ atmosfære. DSVU oplyste under mødet at vi føler vi har et godt samarbejde. Men det er muligvis ikke rette taktik hvis vi vil have ændringer igennem, omvendt ønsker vi ikke at give et falskt indryk af den konstruktive dialog vi har. Vi udtrykte dog en bekymring vedrørende det faldende antal flyvelæger og luftfartslægens mulige dobbeltrolle. TBST melder at der er hånd om det og en løsning på vej. Efter mødet har PE, i anden anledning, talt med Per Smock, TBST. Det blev diskuteret om vi kunne finde en mere konstruktiv form for møderne, eventuelt med separate møder mellem DSvU og Trafikstyrelsen eller eventuelt en mindre gruppe unioner, der har flere lighedspunkter end de nuværende deltagere. PE kontakter Per Europe Air Sports (EAS) (PE) Intet at berette Friluftsrådet (BK) Intet at berette. Punktet udgår af standard dagsordenen Nordisk samarbejde (PE) SWEDANOR LAP har arbejdet på opdatering af hjemmesiden med Claus Nedergaard. Layoutet forenkles noget i overensstemmelse med ønskerne som fremkom på SveDaNor-møde i København.

6 - 6- Der er nu åbent for tilmeldinger til 2017 kurserne. Alle forbundene vi i 2017 forsøge at markedsføre disse noget bedre Nordic Gliding Beslutning om at forhøjelse af pris på 20 DKK årligt ligges på medlemsprisen i 2017 er meddelt Norge og Sverige. Ligeledes har vi oplyst at kapitalindskud på DKK fra Danmark er gennemført. LAP rykker, i egenskab af Direktør for Nordic Gliding APS, de andre forbund for indskud inden jul. 18. Næste møder bemærk ændringer (PE) Torsdag d. 12/ kl. 18:00, HB møde nr. 11 (Eventuelt med deltagelse af Chr. Pedersen, DIF). Mødet afholdes i Kolding. PE aftaler nærmere med Chr. Pedersen. Torsdag d. 2/ kl. 15:00, DIF møde nr. 4, HB møde nr. 12 fra kl 19:00 (Kolding) Muligvis deltagelse af udvalgsformænd. PE planlægger mødet sammen med Nina Bundgaard, DIF Lørdag d. 11/ Repræsentantskabsmøde (Sjælland) Beretning for Forslag om opdeling i HB-beretning og udvalgsberetninger. PE laver skabelon til udvalgene og rundsender. (LAP sender den gamle wordversion til PE) Torsdag d. 6/ kl. 15:00, DIF møde nr Eventuelt (PE) Simulator-møde (JK) Drøftet på aktionslisten Henvendelse fra Nord-AD. Tilbud om udarbejdelse af reklamefinansieret markedsføringsmateriale. Indledende møde 12. december for konceptet blev forklaret. Der er tale om en reklame-video beregnet til brug på Facebook, på hjemmesider, i mail-signaturer etc. Finansiering sker via annoncer under videoen. Annoncesalget foretages af Nord-Ad, men vi kan/bør bidrage med gode leads. Produktionsplanlægning igangsættes først når økonomien er på plads. Det lyder interessant. Vi vil gerne have PR/Kommunikationsudvalget indover. LAP sætter i gang Henvendelse fra Racemakers vedr. ChallengeDenmark. Start den 10 juni 2017 fra Fuglsang Sø i Herning. Samtidigt EM i triathlon. Challenge Danmark er interesseret i samarbejder med flere idrætter, dels for at skabe fokus omkring deres arrangement, dels for at giver deltagere og gæster en endnu bedre oplevelse. For DSvU er det en mulighed for ekstra eksponering over for mange mennesker. Det kunne være kunstflyvning i luftrummet nord for søen, fremvisning af fly på pladsen. Konkurrence og præmier vind en tur i et svævefly etc. Ligeledes kommer der VIP arrangementer med DIF og Team Danmark hvor vores tilstedeværelse kunne være ønskelig. Vi er umiddelbart interesseret. LAP sender referat fra mødet til PE Frigivelse af gaver inden jul. Gaver, hvor formalia er på plads frigives inden jul. D.d. er der indbetalt 98 gaver, så det forventes at vi også i 2016 kommer over de krævede 100 gaveindbetalere som ordningen forudsætter.

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 11 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 12. januar 2017 kl 18:00 Mødested: Hotel Saxildhus,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 12 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 2. februar 2017 kl. 15:00 Mødested: Hotel Saxildhus,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: DIF-møde (Valg af strategiske spor) og Hovedbestyrelsesmøde nr. 8 (2016/2017) Mødedato: Den 6. oktober kl

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2016/2017) Mødedato: Den 3. maj kl 19:00 Mødested: SKYPE Deltagere: HB: Peter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 5. april 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Hotel Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2017/2018) Mødedato: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 18:00 Mødested: Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 17. maj 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Svæveflyvecenter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2017/2018) Mødedato: Søndag d. 15. oktober 2017 kl 10:00 17:00 Mødested: Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2019/2020) Mødedato: Torsdag d. 26. september 2019 kl. 19:00 21:00 Mødested: GoTo

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2010/2011) Mødedato: Den 10. maj 2010 Mødested: Arnborg kl. 18:00 Deltagere:

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2018/2019) Mødedato: Lørdag d. 3. november 2018 kl 10:00 17:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3 (2011/2012) Mødedato: Den 5. juli 2011 kl. 18.00 Mødested: Torvehallerne, Vejle,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat af S-Kontrollant- og FC-møde Forsamlingshuset i Arnborg, 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. S-kontrollanternes

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 23. august 2018 kl. 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (2019/2020) Mødedato: Torsdag d. 22. august 2019 kl. 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (Budgetmøde) (2014/2015) Mødedato: Den 25.-26. oktober 2014 Mødested: Radisson

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referatet: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2018/2019) Mødedato: Tirsdag d. 18. december 2018 kl 10:00 17:00 Mødested: Fasterholtvej

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 20 ORGANISATION NR. 09 DATO: 04.05.08 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2008/2009)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 37 ORGANISATION NR. 22 DATO: 19.11.06 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 27. september 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 12 ORGANISATION NR. 04 DATO: 05.03.08 Emne: Referat fra HB-møde den 9. februar

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 34 FLYVNING NR. 13 DATO: 31. december 2016 Vedr. S-teori prøver 2017. Hermed

Læs mere

Referat nr. 3. Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016

Referat nr. 3. Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016 Arnborg Bestyrelsen Fasterholtvej 10 7410 Herning Den, 27. april 2016 Referat nr. 3 Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016 Tilstede: Jens Degner JD Ove Dahl Jørgensen OD Bertel Knudsen BK Ib Overgaard

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 31 ORGANISATION NR. 13 DATO: 15.08.05 Referat af HB-møde nr. 2 (2005/2006) Mødedato:

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND 11. februar 2014 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2013/2014) Mødedato: 1. februar 2014 Mødested: Svæveflyvecenter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Konkurrenceudvalg/KU

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Konkurrenceudvalg/KU Elite og Talentudvalg, Mødereferat Sted og dato: Arnborg 28. oktober 2017 Deltagere: Klaus Vang (KV). Sjællands rep. 1 og Formand Jens Chr. Pedersen (JCP). Nordjysk rep. Claus Elmeros (CE), Sjællands rep.

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 18. oktober 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby 1. maj 2006 Referat fra bestyrelsesmøde,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union 2017 - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen for 2017 Medlemstal budgetteres uændret i 2017, og uden stigning i kontingentsatsen DIF-tilskuddet for 2017 allerede kendt Dansk Svæveflyver

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 28 ORGANISATION NR. 13 DATO: 31.10.09 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 Dato 26. november 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Bonni

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 (7) Vejledning for driften af Dansk Svæveflyver Union 1. Indledning 1.1. Unionens vedtægter specificerer ikke, hvorledes hovedbestyrelsen (HB) skal lede og fordele arbejdet. Det nævnes blot,

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 03 FLYVNING NR. 02 Vedr. Instruktørkurser 2015. DATO: 12.01.15 Hermed fremsender

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 30 ORGANISATION NR. 14 DATO: 14.07.08 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Indholdsfortegnelse

Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Indholdsfortegnelse - 1 - Dansk Svæveflyver Union Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Indholdsfortegnelse side 1. Registrering af stemmeberettigede... 3 2. Valg af dirigent...

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk Flyveklub (SFK)

Vedtægter for Sønderjysk Flyveklub (SFK) Vedtægter for (SFK) 1. Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er. Stiftet den 23. august 1958 som»flyveklubben Als«. Navnet ændret ved generalforsamlingsbeslutning i Sønderborg 8. februar 1969. 2. Klubbens

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 02 FLYVNING NR. 01 Vedr. Instruktørkurser 2005. DATO: 12.01.05 Hermed fremsender

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND S-kontrollant og FC-møde 28. januar 2012. Fasterholt forsamlingshus 1 - Ankomst og registrering (LAP) 2 - Velkomst

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DSvU formandsmøde 24. november Dan sk Svævef lyver Un io n

DSvU formandsmøde 24. november Dan sk Svævef lyver Un io n DSvU formandsmøde 24. november 2013 - Dan sk Svævef lyver Un io n De grå mænds forening DSvU formandsmøde 26. november 2013 - Dan sk Svævef lyver Un io n Dan sk Svævef lyver Un io n 3 Perspektivplansarbejde

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND SELVEVALUERINGS- og BESØGSSKEMA 2019 S-kontrollantvirksomhed jfr. UHB 570, afsnit 2.2. og 3.6. Klub: Antal to-sædede

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 05 FLYVNING NR. 04 Instruktørkurser 2019. DATO: 06. februar 2019 Hermed fremsender

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B LOVE 1 Klubbens navn er Lolland Falster Svæveflyveklub, tilsluttet Dansk Svæveflyver Union og Kongelig Dansk Aeroklub, samt medlem af Dansk Idræts

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Unionshåndbog PERSONDATAFORORDNINGEN. Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018

Unionshåndbog PERSONDATAFORORDNINGEN. Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018 Side nr. : 1 af (5) Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018 Dansk Svæveflyver Unions (DSvU) dataansvar DSvU behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen

Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen KU-møde hos PFG på Kaldred. Tidspunkt 6.11.2010 Tilstede: Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen (KHP), Øjvind K. Frank (ØKF), Morten Hugo

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN Til stede Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde nr. 1/2009 den 24. marts Klaus Vang (KV) J.O.Ternholt

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen for Stigende medlemstal i budgetteres uændret i, men dog med inflationær stigning i kontingentsatsen DIF-tilskuddet for allerede kendt Kvinde

Læs mere

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J.

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J. Christensen (PC) Anders Madsen (AM) HH redegjorde

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 18 ORGANISATION NR. 11 DATO: 08.03.07 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 16 ORGANISATION NR. 08 DATO: 29.03.06 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2006/2007)

Læs mere

Kunstflyvning Kunstflyvningsgruppen kommer med nedenstående forslag vedr. kunstflyvning i HSvK i 2017.

Kunstflyvning Kunstflyvningsgruppen kommer med nedenstående forslag vedr. kunstflyvning i HSvK i 2017. Kunstflyvning 2017 Kunstflyvningsgruppen kommer med nedenstående forslag vedr. kunstflyvning i HSvK i 2017. Forslag fra Kunstflyvningsgruppen: Særtakst for Flyslæb og Færgeflyvning afskaffes til fordel

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Referat Bestyrelsesmøde lørdag 18. april 2015 Bestyrelsen: Flemming Olsson, Ina Nielsen, Katrine Eriksen, Peter Krogh og Anne Mine Møller Petersen Michael Riber deltog via Skype Administrationen: Helle

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen Vi har gjort det lidt anderledes Alle DSvU s udvalg er blevet reaktiveret Der er kommet et par nye udvalg Alle udvalg har indsendt aktivitetsskemaer

Læs mere

DULFU og Dansk Svæveflyver Union har den 16. september 2014 indgået en samarbejdsaftale.

DULFU og Dansk Svæveflyver Union har den 16. september 2014 indgået en samarbejdsaftale. Formand Per Horn Gyvelvej 8, 7700 Thisted Tlf: +45 97923243 / Mobil: +45 23720044 Email: perhorn@hotmail.com Dato: 19.11.2014 DULFU og Dansk Svæveflyver Union har den 16. september 2014 indgået en samarbejdsaftale.

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud

REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE. Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Århus amt Jens Ole Willumsen Afbud REFERAT AF KDA'S MILJØAMTSREPRÆSENTANT MØDE Tirsdag den 05 oktober 2004 på Hotel Ansgar, Odense. Deltagere : KDA's Miljøudvalg - Bent Holgersen - Formand Claus Rose Andresen Peter Andersen Jørn Vinther

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere