Afholdt onsdag den 10. juni 2015 kl i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 23 medlemmer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. I alt 29 personer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afholdt onsdag den 10. juni 2015 kl i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 23 medlemmer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. I alt 29 personer."

Transkript

1 Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub Afholdt onsdag den 10. juni 2015 kl i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 23 medlemmer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. I alt 29 personer. 1. Valg af dirigent. Per Jensen blev enstemmigt valgt. Per Jensen konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt ved annoncering i Folkebladet den 20. maj 2015, på klubbens hjemmeside og i Tutten. 2. Bestyrelsens beretning: Beretning fra Formanden: Det seneste år, er om muligt gået endnu hurtigere end det tidligere, hvor der ellers var tryk på alle kedler. Årets startede med en chokmeddelelse fra Brøndby Kommune. Vi kunne ikke mere være i Schneeklothhallen. Der skulle bygges om og det er Sosu-skolen der ejer bygningerne, så vi skulle ud. Dog havde Sosu-skolen ikke tænkt tanken helt til ende, inden de meldte ud. Vi kan stadig have træningstider i hallen. Men vi skal afgive vores klublokale pr. 30.juni Det er så ærgerligt og der skal så findes noget andet til Brøndby HK. Det arbejdes der på fra kommunens side. Bestyrelsen har holdt færre møder end tidligere år. Vi har lænet os op af den elektroniske verden, for at afvikle møderne og få orienteret hinanden. Kassereren er på barsel, så hun har hænderne fulde, men har dog passet jobbet for BHK, som hun plejer. Vi andre har også haft turbo på i hverdagen. Vi har søgt mere træningstid i Stadionhal 1. Det viste sig at Volleyklubben havde lige rigeligt træningstid i forhold til vores tider i hallen. Det har vi prøvet at rette op på og håber at det falder på plads. Tiderne skal bruges til vores ungdomshold, som jo ikke kan bruge de sene tider. Vi har mistet træningstider i Schneeklothhallen, så også der har vi

2 følt os klemt. Vi har afgivet tider til Sosu-skolen og Cricketklubben. Vores drøm er naturligvis, at kommunen vil arbejde på at opføre en Stadionhal 2, meget snart. Der har været og er stadig, megen aktivitet i alle sektioner af Brøndby håndboldklub. Vi vil gerne blive bedre og større på alle planer og det kræver hårdt arbejde, mange frivillige hjælpere og en flok spillere, som gerne vil spille håndbold og nyde livet i en forening, i stedet for på en ensom cykel i et fitness center. Klubben har meldt sig til HRØ`s projekt Knæk Kurven. Her får vi gennemgået alle vores arbejdsgange og får nogle værktøjer, til at gøre klubben bedre til gavn for os alle. I august skal vi holde en aften, hvor alle bliver indbudt til at deltage, høre om projektet og deltage i nogle events. Det lyder til at blive spændende. Vi har været i dialog med Brøndby Idrætsefterskole omkring et fremtidigt samarbejde. Desværre kunne vi ikke se os selv der, da det pludselig skulle være Rødovre HK der skulle få elever fra skolen. Vi følte virkelig at vi blev kørt ud på et sidespor og kun skulle stille op med nogle frivillige til at gøre arbejdet. Derfor takkede vi nej. Vi har prøvet at få et samarbejde i gang med folkeskolen om noget håndbold træning i skoletiden. Dog var det ikke muligt for kommunen at stille lokaler til rådighed. Det er dog en del af den nye skolereform så derfor svært at forstå, at lokalerne er der hvor skolebørnene er. Vi har i klubben mange fantastiske trænere / holdledere og andre frivillige, som vi ikke kunne eksistere uden. Tak til dem alle, for deres indsat i året der er gået og velkommen til det nye år. Rigtig mange gode timer og oplevelser har vi haft sammen på tværs af afdelingerne. Lad os fortsætte med det. Tak til alle dem der gang efter gang kommer, når vi kalder på hjælp til alle vores opgaver. Det er vi dybt taknemmelige for. Også en stor tak til de forældre, der på eget initiativ sætter noget i gang, for de enkelte hold. Håndboldspillet er et fællesskab og det sætter vi i højsædet. Klubben har aktiveret, så mange som muligt i turneringer, stævner, kurser og fællesarrangementer. Det skal være sjovt at spille håndbold, hos os. Klubben har fokuseret meget på, at holdene bliver trænet, af et trænerteam. Derved opnår vi, at alle bliver holdt aktive i hele træningspasset. Det er trods alt det sjoveste og giver en varieret oplevelse og læring. Klubben har i år sendt 4 unge trænere på et modul træner kursus. Det får vi forhåbentlig gavn af i årene fremover.

3 ( Bestyrelsens beretning fortsat ) Klubben råder på nuværende tidspunkt over hold i følgende rækker. Trille Trolle, mix 4-6 år, U 8 mix, u 10 piger, U 10 drenge, U 12 piger, U 12 drenge, U 14 piger, U 14 drenge, U 16 piger, U 18 piger, dame + herresenior+ oldies. Plus en stor gruppe passive medlemmer. I alt har vi 220 personer der er indmeldt i Brøndby Håndboldklub. Der har været stor tilgang i U 8 mix og hos U 14 piger, her er antallet af piger, mod alle odds fordoblet. U 16 piger har kun været et hold ligesom U 18 pigerne. U 18 piger er blevet integreret meget i damesenior truppen. Udbyttet har været meget positivt for begge parter. U 18 piger har spillet og trænet sammen med damesenior en stor del af året. Det har været meget svært at få et 2.hold op at stå i år. Der var mange forhindringer der ikke gjorde det muligt. Uddannelse, graviditeter, skader og manglende motivation. Vi ønsker meget for næste sæson at damesenior truppen udbygges til også at kunne stille et 2.hold. Serie 4 damer har spillet en fuld sæson med spillere nok og flot resultat i turneringen. Vores herresenior fik kæmpet sig igennem en svær sæson og det er tvivlsomt om de er klar til næste omgang. HRØ er i gang med at initiativer omkring oldies håndbold. Der har været nedgang i antallet af oldies så derfor vil de klarlægge hvorfor og måske lave en struktur ændring på området. Oldies har været indkaldt til et møde for at komme frem med synspunkter og ideer til fremtiden. Brøndby håndboldklubs Støtteforening har kørt på vågeblus i den første del af året. Der var så nogle forældre der tog opgaven op og så kom der igen gang i cafeen på hjemmekampsdagene. Tak for det, det har stor betydning for livet i klubben at man kan blive efter kampene og hygge sig i cafeen. Det er rigtig dejligt og vi ser frem til den nye sæson med stor forventning. Der bliver i løbet af august afhold et opstartsmøde for alle trænere og ledere. Her kan vi få afstemt vores forventninger til den kommende sæson. Invitation følger lige efter ferien. Brøndby håndboldklubs bestyrelse takker alle for den afsluttede sæson og ser frem til den nye med spænding. Bestyrelsen ønsker alle, spillere, trænere, holdledere, frivillige, forældre, bedsteforældre, hunde og andre kæledyr en rigtig god ferie. Nyd det og pas godt på jer selv.

4 Spørgsmål fra generalforsamlingen: 1) Margit Kristensen: Ift. Knæk Kurven, hvad har man tænkt sig med dette tiltag og kommer der nogle overordnede tiltag? Formanden: Formålet med Knæk Kurven tiltaget i BHK er at man forsøger at øge medlemstallet og skabe mere aktivtet i klubben. HRØ kommer med værktøjer til at hjælpe BHK m d disse tiltag, i form af Der er ifm. Knæk Kurven tiltaget udsendt spørgerskemaer til alle i klubben. For at BHK og HRØ får de mest valide data, håber bestyrelsen at de fleste ufylder skemaet. Beretning fra ungdomsformanden: Så står vi her igen efter endnu et år i Brøndby HK.. Ungdomsafdelingen har været til de normale stævner, som vi på ungdomstrænermøder bliver enige om at deltage i. Vi har været til Ajax, Hedebo Cup, niveau-stævner, Albertslund Cup, AB Cup, AGF Påske Cup, Holstebro, strandhåndbold, U10DM og U12DM. Til alle stævner har vi haft flotte resultater og hevet mange medaljer hjem. Vigtigst af alt har vores spillere og trænere haft mange gode oplevelser i håndboldens navn. Klubben har afholdt Sommersjov for kommunen for at lokke nye spillere til det gentager vi også denne sommerferie. Ungdomstrænerne har i år været en stærk enhed, der har samarbejdet på tværs af hold, hjulpet og inspireret hinanden, og de har brugt meget af deres fritid på at give vores ungdomsspillere gode oplevelser. Langt de fleste af vores trænere har hjulpet til på stadion, i Brøndby-hallen, har motiveret spillere og forældre til at give en hånd i klubben, og mange har været på træner-kurser. Deres engagement er prisværdigt, og vi skal huske at sætte stor pris på dem løbende gennem sæsonen. Gode trænere er ikke nemme at finde J Stævneplanlægningen har som de andre år taget meget tid. Jeg vil gerne appellere til forældrene om, at betalingsfristerne overholdes, og at der skrives de fornødne oplysninger, så jeg hurtigt kan se, hvem der har indbetalt. Jeg bruger rigtig meget tid på stævnerne, og meget af det kan undgås. Så hjælp lige med til, at vi hurtigt kan få tilmeldt til stævner. Vær også opmærksom på, at indbetalingsfrist i Brøndby HK betyder, at beløbet skal stå på stævnekontoen den dag - I skal altså trykke på knappen nogle dage før. Det samme gør sig gældende med kontingent, hvor vi også kan spare en del arbejdstid, hvis alle betalte til tiden.

5 Vi har oplevet stor tilgang i denne sæson, både i de mindste rækker, hvor Trille Trolle har været en stor succes, på U8, som var ca. 70 mennesker til sæsonafslutning og som noget helt nyt næsten et helt hold på U14P. Vi kan se, at det er supervigtigt at have mange spillere i de små årgange, fordi det hurtigt tynder ud i U16-U18, når spillerne tager på efterskole, får fritidsjob, starter i gymnasiet mm.. Desværre har vi måtte sige farvel til mange i årgang 98 og 99, 5 99 erne i løbet af sæsonen og nogle 98 /99 ere med en træner-afgang. Vi håber, at de 98 ere, der er tilbage, vil benytte sig af træning med både U16P og Damesenior, så de bevarer deres tilknytning til klubben. Vi håber også, at 99 erne blot har brug for en pause frem til sommeren og starter op igen efter sommerferien, hvor flere dog skal på efterskole og highschool. Husk, at I sagtens kan være passive medlemmer, mens I går på efterskole og stadig træne / spille, når skolen giver mulighed for det. Vi har i klubben en udfordring på drengesiden, hvor vi gennem flere år har oplevet, at spillerne kun bliver i Brøndby HK til U12/U14 og derefter flytter til andre klubber. Vi håber på at kunne bryde denne udvikling nedefra ved at sørge for gode forhold i klubben, ordentlige trænere og sociale arrangementer på tværs af hold. Det er dog en indsats, der også afhænger af, at nuværende spillere og forældre engagerer sig og bidrager til at drengene synes, at Brøndby HK er deres klub uanset at man bliver ringet op og fristet af andre klubber. Vi håber, at drengene kan lokke kammerater med til træning, så de kan se, at håndhold ikke er for tøsedrenge. Jeg bliver lidt trist, når jeg f.eks. til et stævne som Albertslund Cup kan se rigtigt mange af vores tidligere spillere optræde for andre klubber, hvor det ikke er til at få øje på, hvorfor det skulle være bedre end at være hos os. Til gengæld bliver jeg stolt, når Brøndby HK har 2 spillere repræsenteret i U18DMfinalen mellem FC Midtjylland og Randers HK, for der har det givet mening for spillerne at springe videre. Håndboldforbundet ser også helst, at spillere bliver i deres lokale klubber så længe som muligt, så der er så mange klubber som muligt at lave turnering med. Det udvikler på sigt flest håndboldspillere. I år har vi U14-drenge for første gang i mange år, og det er glædeligt. Vi kan se, at drenge og piger hygger sig sammen, når vi er til stævne, de hænger ud i hallen for at se hinanden spille og der er kærester på kryds og tværs af holdene. Så vigtigt for en klub-ånd! I sommerferien 2014 havde vi igen Håndboldskole med ca. 50 deltagere i årgange i uge 27 og som noget nyt også Håndboldskole for de mindre (04-07) i weekenden i uge

6 32. Igen var der mange af vores egne trænere, der brugte en uges ferie og en weekend, hvor de sørgede for en uges håndbold-lektioner til både egne spillere og udefrakommende. Vi gentager succes en både i uge 27 og 32 i år, men kan for de store årgange se en nedgang til tilmeldingerne. I år har vi dog alligevel problemer med hal-tid, fordi kommunen har lånt Stadionhallen ud til en flok tambourmajorer, der kommer på besøg i Brøndby Kommune. Det glædelige er, at vi også i år har stor opbakning fra vores trænere i klubben til håndboldskolerne. Vi er i år blevet bedre til ikke at fnidre i krogene. Det har været det mest stille år på den front i mine 4 år som ungdomsformand, men der er stadig plads til forbedring. Bidrag til den gode stemning i klubben, vær med til at løse uenigheder, mens de er små, og hav forståelse for, at ikke alle kan få deres vilje heller ikke i en idrætsforening. Se tingene fra flere vinkler, før I bralrer op om, at man bare kan gøre dit eller dat. Hav tillid til, at bestyrelsen gør deres bedste. Og lad så for himlens skyld være med at brokke jer på facebook, hvor ungerne kan følge med, og hvor de eneste, der liker jeres brok er folk, der ikke længere har deres gang i klubben, men har et horn i siden på bestyrelsen. Det er ikke ægte opbakning til jeres synspunkter alligevel. Direkte dialog i hallen, det er allerbedst. Vi har i år haft en skøn forældre-gruppe, der har hjulpet på alle leder og kanter i dagligdagen: De kører spillerne, bager kager, hjælper til på stadion, i Brøndbyhallen, i Caféen, til danseafslutninger, volleykampe, laver arrangementer for holdene, vasker spillertøjet og holder øje med vores børn. I hænger ud til stævner, lærer hinanden at kende og hjælper gerne til med praktiske opgaver. Jer kan vi ikke undvære - I er klubben. Sammen med glimtet i børnenes øjne, når de lærer og vokser, gør det det hele værd. Jeg takker nu af efter 4 års ungdomsarbejde, hvor jeg ikke har nået hele vejen rundt. Man bliver aldrig helt færdig med arbejdet.. Jeg tager opgaver med mig (hvis bestyrelsen ønsker det), og jeg vil stadig være en del af klubben, både som træner, forælder og måske spiller. Jeg håber, at den nye bestyrelse får fordelt arbejdsopgaverne ligeligt mellem de menige medlemmer, fordi der er for meget arbejde i posten som ungdomsformand til én person. Til gengæld kan det blive rigtigt godt med en god opgave-løsning fordelt på flere personer, fordi der løftes bedst i flok.

7 Så jeg ser frem til en sæson, hvor samarbejdet i klubben igen er i højsædet, hvor der er respekt for foreningens rammer og værdier, for trænernes enorme frivillige arbejdsindsats, og hvor alle som én støtter op om udviklingen af glæde og læring hos vores håndboldspillere det er jo trods alt årsagen til, at vi er her. Lene Thomsen, Spørgsmål fra generalforsamlingen: 1) Frank: Spurgte til en brochure der kan deles ud i BHK, skolen og i fritidsklubben, for at skabe opmærksomhed på håndbold blandt drenge. - Ifm. Knæk Kurven tiltaget, er der sat arbejde i gnag med at udforme en ny brochure til klubben. 2) Frank: Det er en stor omvæltning at komme fra U8 til U10. Trænerteamet er smuldre væk, hvordan løses det? Der er rigtig mange spillere, men det er svært som forældre at sidde og se på at der ikke er et reelt trænerteam. Der var manglende ros og fokus på de drenge som det rent faktisk handlede om til Albertslund Cup. Er BHK en klub for alle? Der er meget fokus på pigerne frem for drengene. Der mangler fokus på drenge. Facebook bruges til brok og sure miner. Forældrene er nervøse. -Bønne: Der er plads til alle. Nogle gange er der stor forskel på niveau. Vi er en bredeklub og der er plads til alle nivauer. 3. Fremlæggelse af regnskab: Regnskab for perioden 1. maj 2014 til 30. april 2015 blev gennemgået af kassereren. Budgettet for periode 1. maj april 2016 blev gennemgået og godkendt. Der var følgende spørgsmål til regnskabets udgifter: 1) Pia Louise Jensen: Viasat udgift er ret dyrt? - Det er blevet efterspurgt at man skulle kunne sidde i klublokalet og se håndboldkampe fra EM o.l., hvorfor man har besluttet at bruge lidt budget på en KODA-afgift og en viasatpakke, så dette er muligt.

8 4. Behandling af indkommende forslag: Bestyrelsen har fremsat forslag til ændring af vedtægternes 5, stk.3 - Udmeldelse Bestyrelsens forsalg blev fremsat som følger: Nuværende 5, stk.3: Opsigelse af et medlemskab skal ske pr. mail til foreningens kontoradresse, kontor@brondbyhk.dk, mindst 1 måned før et kontigents forfald. Såfremt medlemmet ikke er i restance, så returnere klubben spillerens spillercertifikat. Er medlemmet i restance kan udmeldelse ikke anerkendes før restancen er indbetalt. Ny 5, stk.3: Udmeldelse: Opsigelse af et medlemskab skal ske pr. mail til klubbens mailadresse kontor@brondbyhk.dk. Spillerfrigivelse (tidl. Spillercertifikat) foregår via Håndoffice, efter anmodning fra spillerens nye forening. Ændringen er en konsekvensrettelse pga. ændring fra forbund. Det rettes til i overensstemmelse med HRØs ændring. Vedtægtsændringerne blev sendt til afstemning: 0 stemmer, der hverken var for eller imod. Ændringerne blev herefter vedtaget. 5. Fastlæggelse af kontingent: Kontingentsatser for den kommende sæson foreslås uændret. Forslaget blev vedtaget.

9 6. Valg af bestyrelse: I år, som er et I ulige år skal der vælges næstformand, kasserer og 1 til 4 bestyrelsesmedlemmer. I lige år skal vælges formand plus 1 til 4 bestyrelsesmedlemmer. Valg af menige medlemmer: Martin Pedersen er på valg og genopstiller. Martin forsætter i bestyrelsen. Kim Lynge er på valg, men ønsker ikke at genvalg. Lene Thomsen er på valg og ønsker ikke genvalg. Valg af Næstformand: Kristina Damgaard Katberg er på valg og genopstiller. Enstemmigt valgt. Valgt for en 2 årig periode. Valg af Kasserer: Michelle Ljungstrøm er på valg og genopstiller. Michelle Ljungstrøm blev enstemmigt valgt. Valgt for en 2 årig periode. Valg af menigt medlem: Valgt ind for 2 årig periode: Chris Hansen Charlotte Jensen Margit Kristensen Jim Lauesen Suppleanter: Bemyndigelse til at vælge suppleanter.

10 7. Valg af Revisor: Revisor Birthe Sander og revisor Torben Sterup ønsker at forsætte deres virke. De blev enstemmigt valgt. Som suppleant stiller Dorte Sjøgren op. Dorte blev enstemmigt valgt. Tina villig til genvalg. Blev ikke valgt. 8. Eventuelt: Spørgsmål fra generalforsamlingen: 1) Frank: Spørgsmål vedr. støtte til støtten. Er det muligt at komme med støtte i form af beløb. - Støtteforeningen har fået ny formand og nye medlemmer og der skal findes en ny løsning vedr. ekstra støttekroner til Støtteforeningen. 2) Frank: Er det muligt at sende dagsorden til Generalforsamling ud på Facebook? - Bestyrelsen mener ikke at den høre til på facebook, men dagordenen kan findes på hjemmesiden. Per Jensen takker for god ro og orden. Generalforsamlingen er hermed hævet. Referat udført af Kristina Damgaard Katberg, Næstformand.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub. Afholdt mandag den 11. juni 2014 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub. Afholdt mandag den 11. juni 2014 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1. Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub Afholdt mandag den 11. juni 2014 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 11 medlemmer samt 7 bestyrelsesmedlemmer. I alt

Læs mere

Brøndby håndboldklub. Årsberetning

Brøndby håndboldklub. Årsberetning Brøndby håndboldklub. Årsberetning 2015-16 Bestyrelsen har holdt månedlige møder og har haft mange forskellige opgaver at tage sig af. Bestyrelsen og andre frivillige har deltaget i Knæk Kurvens projekt,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Afholdt tirsdag d. 13. juni 2017 kl i Caféen, Stadionhal 1

Afholdt tirsdag d. 13. juni 2017 kl i Caféen, Stadionhal 1 Referat af den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub Afholdt tirsdag d. 13. juni 2017 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1 Alle tilstedeværende: 13 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer. I alt 20

Læs mere

Love og Vedtægter For Ballerup Håndbold Club & Støtteforening Indholdsfortegnelse: Love for Ballerup Håndbold Club BHC

Love og Vedtægter For Ballerup Håndbold Club & Støtteforening Indholdsfortegnelse: Love for Ballerup Håndbold Club BHC Ballerup d. 09-03-2016 Love og Vedtægter For Ballerup Håndbold Club & Støtteforening Indholdsfortegnelse: Love for Ballerup Håndbold Club BHC 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Medlemmerne 4.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 28. marts 2012, kl. 19.00 i Grotten, Dansborghallen. Der var fremmødt 25 deltagere incl. bestyrelsen. 2 deltagere havde ikke stemmeret ved mødets

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiftet den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er forkortet LH, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB

VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB Godkendt på ekstraordinær generalforsamling 22. november 2017. 1. Foreningens navn er RIBE HÅNDBOLDKLUB. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune.

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB 1. Foreningens navn Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Formål Foreningens formål er at tilbyde

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiften den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub Forslag til vedtægtsændringer: Ændringer er markeret med rødt. Nuværende formulering, som ønskes ændret, er markeret med blåt. Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er:

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

SIK fodboldafdeling s formål er at fremme interessen og muligheden for udøvelse af holdsportsgrenen fodbold.

SIK fodboldafdeling s formål er at fremme interessen og muligheden for udøvelse af holdsportsgrenen fodbold. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Skibby Idrætsklub, Fodboldafdeling af 1912. Klubbens hjemsted er Skibby by, i Frederikssund kommune. 2. Klubbens formål. SIK fodboldafdeling s formål er at

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for KFA Kampsport for alle

Vedtægter for KFA Kampsport for alle Vedtægter for KFA Kampsport for alle Glostrup Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Marts 2010 Vedtægter for KFA Kampsport for alle 1. Navn og hjemsted Vedtægt for KFA - Kampsport for alle. Foreningens

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

BK Trekanten KIF s Vedtægter

BK Trekanten KIF s Vedtægter BK Trekanten KIF s Vedtægter Dato: 24. januar 2015 BK Trekanten KIF Side: 1 af 8 03-02-15 BK Trekanten - KIF Stiftet 1. juni 1978 1 BK Trekanten KIF s navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK Trekanten

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere