Afholdt tirsdag d. 13. juni 2017 kl i Caféen, Stadionhal 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afholdt tirsdag d. 13. juni 2017 kl i Caféen, Stadionhal 1"

Transkript

1 Referat af den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub Afholdt tirsdag d. 13. juni 2017 kl i Caféen, Stadionhal 1 Alle tilstedeværende: 13 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer. I alt 20 personer 1. Valg af dirigent Per Jensen blev enstemmigt valgt. Per Jensen konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt ved annoncering i Folkebladet den 23. maj Dagsorden jævnfør vedtægter dette stemmer overens. Ingen indkomne forslag ud over forslag fra bestyrelsen. 2. Bestyrelsens beretning Beretning fra bestyrelse: Brøndby Kommune har store planer omkring etablering en Sportsby i området fra Brøndby stadion og lang ned forbi Stadionhal 1. I planen indgår også en hal 2. Det er meget spændende, at se udviklingen i de kommende år. Der tales både om flere idrætsfaciliteter og erhverv i sportsbyen. Det mest spændende, for os i BHK, er den nye sportshal. Den vil forhåbentlig aflaste presset på Stadionhal 1, fra de mange idrætsgrene, som gerne vil benytte hallen. Vi har stadig for mange aflysninger, som medfører, at det er svært at holde kontinuiteten i vores træning, der ligger om lørdagen. Vores hold, der træner om lørdagen, har kun en gang træning om ugen, så derfor slår det ekstra hårdt. Hverken Bordtennisklubben, Volleyklubben, Gymnastikforeningen eller Karateklubben kan nøjes med nogle timer eller en enkelt dag. De disponerer over hele weekender for mange gange. Vi har skrevet historie i år. For første gang har Brøndby Håndboldklub en spiller udtaget på DHF `s talenthold sammen med 28 andre piger fra hele landet. Det er vi stolte af og følger spændt med i

2 udviklingen. Ligeledes har vi haft en træner indstillet til TV2`s Vores Træner, og at blive blandt de ti bedste i Danmark er en præstation i sig selv. Godt gået, Bønne. Du er nr. et i BHK. Klubben siger mange tak til vores nye og gamle trofaste sponsorer. Vi er meget taknemmelige for jeres hjælp til klubben. Det er meget svært at finde nye sponsorer og vi mangler både tid og hjerner til at finde nogen der vil støtte Brøndby HK. Knæk kurven eller ej, vi har haft en meget fin tilgang af spillere i denne sæson. Der er kommet nye spillere udefra og nogen er vendt tilbage til os, samt nye medlemmer, der gerne vil lære spillet. I kommende sæson kan vi mønstre 2 U 12 drenge hold, som vi har manglet i flere år. Vi har indgået holdfællesskab omkring U 12 drenge med Vallensbæk, der havde 5 drenge. Vi har også U 18 Piger, som vi ikke havde sidste sæson. Der er kommet 6 U12 Piger og truppen tæller nu 32 glade piger.u14 piger og U16 piger har også fået tilgang. Hvorfor er det sådan i Brøndby HK? Jo, vi gør et godt stykke arbejde. Vores trænere / holdledere er energiske og arbejder målrettede i trænerteams. Der præsteres god, alsidig, udviklende og sjov træning. Der er også tid til at have sociale arrangementer, fællesspisninger, overnatninger, gæstetrænere med alternativ træning m.m. Alt sammen er med til at fastholde og tiltrække spillere til holdene/klubben. Vi vil fortsat have fokus på glæde og sociale relationer i miljøet. Vi sørger for hele tiden at tilbyde kurser til vores trænere, så de kan få den sidste nye viden og inspiration at bruge i klubben. Klubbens aktiviteter, for at skaffe midler til driften, er stadig primært vores 3 boder på Brøndby Stadion. Fællesskabet forældre spillere bestyrelse trænere lærer hinanden at kende på tværs af holdene. Det er meget givende for det gode miljø i klubben. Tak til alle de frivillige, der gang på gang stiller op, når vi kalder. Uden jer kunne vi ikke opretholde vores mange aktiviteter for medlemmerne. Vores hjemmeside trænger til en grundig opdatering. Vi håber at finde lidt tid til at få den opdateret i sommer. Kontingentbetalingen er stadig en svær størrelse. Dog er vi kommet i mål med 2 måneders forsinkelse, så kun et medlem mangler at betale sit kontingent for foråret. Det er super flot arbejde af vores kasserer. Vi overvejer et nyt betalingssystem, men det kræver både ekstra tid og arbejde.

3 Klubben deltager i Brøndby Kommunes Kulturnat igen i år. Det foregår i Stadionhal 1, hvor vi laver forskellige håndbold relaterede ting og tilbyder dagens ret i Cafeen. Kom og vær med og tag familien med til sjov og spisning. Vi startede sæsonen med to herreseniorhold. Det holdt dog ikke så længe, så nu kører vi videre med et herrehold, som arbejder sig hurtigt op i rækkerne. Damesenior har vi et hold i 3.division og et i serie 4. Vi har været gennem generationsskifte omkring begge hold. Vi håber at kunne udvide damesenior truppen i den nye sæson. Old boys har fået forstærkning fra nogle yngre spillere. Holdet tog igen i denne sæson Sjællandsmesterskabet hjem. Nu tror vi, det er på tide, at de melder sig til i A-rækken, så de kan få noget modstand. Mutti holdet får rørt sig hver mandag. De har haft gæstetrænere til at give dem lidt alternativ træning, medens de lærer hvad håndboldspillet indebærer. Der er pt. 12 aktive Muttier i klubben. Der er plads til flere i truppen. Vi ser frem til den nye sæson med spænding. Medlemstallet vil stige, kan vi allerede se. Vi har pt. fået tilgang på U12 P+D, U 14 P og stiller også et U18 Pige hold. Flere damesenior vil være en god ting. Det bliver en fornøjelse at skulle lave medlems -statistik til nytår. Medlemstallet er pr.d.d. steget fra 189 til 230 aktive medlemmer. Brøndby Håndboldklub er en amatørklub, som ledes af frivillige med job ved siden af de timer, man bruger i klubben. Vi mangler altid ildsjæle til at holde hjulene i gang. Måske sidder der nogen, der kunne tænke sig at prøve kræfter med bestyrelsesarbejde. Det kunne være fint med nogle yngre kræfter. Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at takke Støtteforeningen, for deres store arbejde for klubbens ungdom. Dejlig at der igen er kommet gang i mange aktiviteter. Vi siger også tak til alle de frivillige der hele tiden springer til, når der skal vaskes tøj, bages kager, køres til kamp eller hjælpe på Stadion og Brøndbyhallen. Man får på den måde en hel speciel tilknytning til vores klub. Tak for det. Brøndby Håndboldklub ønsker alle en rigtig dejlig ferie og på gensyn i den nye sæson.

4 Beretning fra ungdomsafdelingen: Endnu et år i BHK s ungdomsafdeling er gået I sæsonen 2016/17 har vi igen været afsted til nogle af de vante stævner for BHK (Albertslund Cup, Strand (U14P Sølv), BDO Cup, AB jule Cup (U14P sølv på 7 kampe med en målscore på , hvilket giver en målscore pr. kamp på 22,3 mål i snit), AGF Cup (U12D guld, U14P B-finale Guld, U16P Bronze B-rækken)). I stedet for Hedebo Cup i Tune, valgte ungdomstrænertruppen at man i den forgangne sæson skulle prøve noget andet og derfor vedtog man enstemmigt at deltage i Nordea Cup i Næstved. Og her udover har BHK deltaget i Grænse Cup med et U14P og et U15P hold, som tog en sølvmedalje med hjem. Det er dejligt at se og høre at stævnerne forsat er en succes og der er stor opbakning fra spillere såvel som forældre I er guld værd på lægterne. Tak for jer! Vi skal som alle andre år minde jer om at indbetale til stævner til tiden, sådan vi kan spare arbejdstid, som kan bruges til andre funktioner i klubben. Trilletrolde I sæsonen 2016/17 har Janni trænet Trille Trolderne. De træner den første lørdag hver måned og der har i gennemsnit været 15 børn hver gang. Janni har haft godt fat i børnene og lavet en masse aktiviteter for børnene. Vi ser frem til en endnu en sæson med Janni ved roret i 2017/18. U8 U8 erne er blevet trænet af Lasse, René, Kristina og Sama (målmand på U14) som ungtræner. De har været ca. 20 børn i alt på U8 holdene og de har været til almindelige stævner og medaljestævner (alle deltagere får medaljer). U8 har holdt stævne med ca mennesker i gennem Rød Hal på en enkelt dag. U10P Vores U10 Piger har haft en lidt turbulent start på sæsonen, med skiftende trænere. Vi skal dog give både Jim og Jonas en stor tak for at træde til frem til nytår, hvor Simone overtog holdet. Simone

5 havde ansvaret som træner for pigerne og havde en god støtte i Mette, som har stået som holdleder hele sæsonen og har holdt snor i det hele og de har fået hjælp af Emma som ungtræner. Der har været ca. 10 piger på årgangen året igennem. U10D U10 Drengene har haft Jonas, Steen og Frederik som trænere og Chris som holdleder til at styre alt uden for træningen og der har været ca. 23 drenge i årgangen, så der var noget at holde styr på. Steen valgt at efter nytår at tage en pause fra trænergerningen, men vi er glade for at han nu er vendt tilbage som træner for U14 pigerne. U12P Brian, Bønne og Helene og Amalie har haft træneransvaret for U12 pigerne, som i BHK er den suverænt største årgang i den forgangne sæson. De har været ca. 30 piger på årgangen. Helene har sørget for at tingene uden for banen har fungeret og hun har lige som Chris, haft rigeligt at se til, Bl.a. holde styr på alt kagen der skulle spises efter træningen. U12D Man har i BHK i sæsonen 2016/17 ikke haft et U12 drenge hold. Men i marts måned fik klubben tilgang af en flok drenge fra AG, som gik ind i klubben med en træner og holdleder. Drengene deltog sammen med resten af BHK i AGF CUP, med et flot resultat til følge. Velkommen til jer nye i BHK og velkommen tilbage til jer gamle. U14P Mads, Jim og Lene har styret pigerne i den forgangne sæson. Man startede med at have to hold, men efter sommerferien søgte nogle spillere andre græsgange og udfordringer, man valgte derfor en løsning hvor nogle fra 1. holdet spillede på to hold, da der kun var til 1½ hold. Efter nytår har U14P fået tilgang og der har derfor været to hold i forårssæsonen. 1. holdet var til niveaustævne i september og klarede sig således at de kom i 1. div. før jul og 2. holdet spillede i A. U14 og U16 pigerne var afsted til træningsstævne i Kruså i september.

6 U14P havde 5 piger (Carla, Josefine, Julie, Emma Søndergaard og Karoline) udtaget til første HRØ træning og Carla blev i februar udvalgt til DHF s talenttræningsamling i Fredericia, stort tillykke med det, det er første gang i klubbens historie, at vi har en spiller med til DHF s talenttræningssamling. U16P Ole, Torben og Dahlia har sørget for træningen af BHK s U16 Piger. Der har været ca. 11 piger i årgangen. U16 deltog i træningsweekenden med U14P. De deltog også i niveaustævne og endte i 2. div. Der er sket meget med pigerne efter nytår, hvor de har haft mange gode og jævnbyrdige kampe. Det var Torbens første sæson som træner og Ole, som er gammel i gårde blev hædret med titlen som årets træner i BHK. Stort tillykke med den velfortjente titel. I alle årgangene har der været sørget for en masse sociale arrangementer, U10pigerne og drengene har haft sociale arrangementer sammen, U12 pigerne har fået lov at se og røre ved en moderkage og lærte lidt om hvad der venter dem, U14 pigerne arrangerede vinsmagning, hvor hele klubben var inviteret. Brøndby HK i sæsonen 2016/17 også afholdt den store håndboldskole uge 26, hvor der var deltagelse af 67 børn i årgangene samt SKUM håndboldskole i weekenden i uge 32, hvor der var deltagelse af 27 børn i årgangene BHK har der udover deltaget i Sommersjov i Brøndby Kommune. Vi i bestyrelsen vil forsat gerne opfordre til det frivillige arbejde og de hjælpende hænder i klubben, på stadion og i Brøndby Hallen til diverse arrangementer. Vi ser frem til endnu en sæson med masser af træning, kampe, stævner med fantastisk samvær på tværs af holdene. Tak for i år J Bemærkninger: Lene havde en tilføjelse til ungdomsberetningen: U16 pigerne har deltaget i træningen sammen med DS og det har bygget bro frem mod deres oprykning til både U18 og DS.

7 Beretningen blev vedtaget. 3. Fremlæggelse af regnskab, status og budget Regnskab for perioden 1. maj 2016 til 30. april 2017 blev gennemgået af kassereren. - Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Budgettet for periode 1. maj 2017 til 30. april 2018 blev gennemgået af kassereren. 4. Behandling af indkomne forslag Der ingen forslag til behandling. 5. Fastlæggelse af kontingent Kontingentsatser for den kommende sæson foreslås uændret. - Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 6. Valg af bestyrelse I år, et ulige år og skal der vælges næstformand, kasserer samt 1-4 bestyrelsesmedlemmer. I et lige år skal der vælges formand samt 1-4 bestyrelsesmedlemmer. Valg af næstformand: Kristina Damgaard Katberg er på valg og ønsker genvalg. Enstemmigt valgt. Valgt for en 2 årig periode. Valg af kasser: Michelle Ljungstrøm er på valg og ønsker genvalg. Enstemmigt valgt. Valgt for en 2 årig periode. Valg af menige medlemmer: Chris Hansen ønsker genvalg. Enstemmigt valgt. Margit Kristensen ønsker genvalg. Enstemmigt valgt. Jim Lauesen ønsker genvalg. Enstemmigt valgt.

8 Suppleanter: 1. Dahlia Andreasen 2. Amanda Truelsen 3. Katrine Kristensen 7. Valg af revisor Revisor Birthe Sander og Torben Sterup ønsker genvalg. De blev enstemmigt valgt. Revisorsuppleant Dorte Sjøgren villig til genvalg. Hun er enstemmigt genvalgt. 8. Eventuelt Kirsten Boysen spurgte til betaling af kontingent: Kan man ikke betale én gang om året? Det er umiddelbart ikke muligt, men dette er bl.a. en af baggrundene for et nyt kontingent-system. Brian Westergaard spurgte til om ung-trænerne kunne få betalt deres kontingent. Formanden svarede hertil at de får tilbagebetalt deres kontingent ved endt sæson og at de derudover får trænertøj og billet til årsfesten. Per Jensen fortalte om det nye turneringsreglement. Der var tidligere 12 forskellige turneringsreglementer, som skabte forvirring ved f.eks. stævner. Man ønsker fra DHF s side at skabe ensartethed, som også er samstemmende med knæk kurven tiltaget. Turneringsreglement gældende for 2. division og ned efter. 1. division og liga er stadig under ligareglementet. Der bliver igangsat et arbejde med etik og moral. Der udkommer pixi-udgaver til holdlederen, kasseren osv. Den ligger vægt på de paragraffer som er vigtige for den enkelte rolle i håndboldklubben. Der er fortolkninger af reglementet i bemærkninger. Læg mærke til 2 stjerne i reglementet. Der skrives også om hvordan det tidligere er blevet fortolket. OBS! - - Spiludvikling både på ungdoms- og seniorsiden.

9 - Man kan vinde med dispensationsspillere, men ikke i alle rækker. Dispensationsspillere er låst, på det hold de er på og kan derfor ikke bruges på f.eks. U18, hvis de er U16, men har dispensation til U14. - Klubskifte: Hvis man har deltaget i niveaustævner og efterfølgende skifter til en anden klubs 1. div. hold, får man 30 dages karens og karantæne i de to første kampe. - Der er lavet e-spillercertifikat for skilsmissebørn. Der er forudsætninger for at få sådan et certifikat. Dette gør det muligt at spille i to forskellige klubber. - Der strammes op på udfyldelse af elektroniske holdkort. Holdkortet skal være udfyldt inden kampen går i gang. Man får bøder ved for sent eller mangelende udfyldelse af holdkort. - Klubfællesskaber, der bliver ikke nogen ændringer til den nye sæson. Men der vil komme ændringer, hvor det ikke er tilladt at lave holdfællesskaber i de øverst rækker, f.eks. 1. div. Oftest har holdfællesskaber ikke den ønskede effekt. Mange medlemmer stopper eller skifter klub. - Karantænelængden bliver sat ned. Tidligere fik man 3 spilledages karantæne, dette ændres til 2 dage. - Flytninger af kampe kommer til at køre med en meget skarpere deadline. Der laves introduktionsaftener fra HRØ i efteråret, når sæsonen nærmer sig. Der er sat tiltag i gang bl.a. med enkelt årgange (U8, U9, U10, U11, U12, U13), her er det sådan at hvis man har spillere til det, så laver man et hold ellers rykker de på årgangen over. Et andet tiltag er at ændre årgange til de skæve årgange (U13, U15, U17, U19 og evt. U21). Der er stor forskel på når spilleren er er U14 og U15 og det vil også i forhold til landsholdene passe bedre sammen. Martin spørger til om der laves pixibøger til forældrene? Per forslår, at hvis klubben har en etik og moral, så er det dem man følger. Per henviser til de ti forældreråd. Per Jensen takkede for god ro og orden. Referat skrevet af Kristina Damgaard Katberg, Næstformand.

Brøndby håndboldklub. Årsberetning

Brøndby håndboldklub. Årsberetning Brøndby håndboldklub. Årsberetning 2015-16 Bestyrelsen har holdt månedlige møder og har haft mange forskellige opgaver at tage sig af. Bestyrelsen og andre frivillige har deltaget i Knæk Kurvens projekt,

Læs mere

Afholdt onsdag den 10. juni 2015 kl i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 23 medlemmer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. I alt 29 personer.

Afholdt onsdag den 10. juni 2015 kl i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 23 medlemmer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. I alt 29 personer. Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub Afholdt onsdag den 10. juni 2015 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 23 medlemmer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. I alt

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub. Afholdt mandag den 11. juni 2014 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub. Afholdt mandag den 11. juni 2014 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1. Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub Afholdt mandag den 11. juni 2014 kl. 19.30 i Caféen, Stadionhal 1. Antal tilstedeværende: 11 medlemmer samt 7 bestyrelsesmedlemmer. I alt

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er forkortet LH, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Sport, Leg & Fællesskab. Ungdomsberetning. Sæsonens pokalhøst i DTH Ungdom!!! Foto: Rico Jørgensen 2016/2017. Dianalund/Tersløse Håndboldklub

Sport, Leg & Fællesskab. Ungdomsberetning. Sæsonens pokalhøst i DTH Ungdom!!! Foto: Rico Jørgensen 2016/2017. Dianalund/Tersløse Håndboldklub Sport, Leg & Fællesskab Ungdomsberetning Sæsonens pokalhøst i DTH Ungdom!!! Foto: Rico Jørgensen 2016/2017 Dianalund/Tersløse Håndboldklub Generalforsamling Mandag d. 29. maj 2017, kl. 19:00 Holberg-hallen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 28. marts 2012, kl. 19.00 i Grotten, Dansborghallen. Der var fremmødt 25 deltagere incl. bestyrelsen. 2 deltagere havde ikke stemmeret ved mødets

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat af generalforsamling AK Viking, den

Referat af generalforsamling AK Viking, den Referat af generalforsamling AK Viking, den 19.5. 2016. 12 Fremmødte. 1. 2.. 3 Valg af dirigent Her blev Kaj Helmer Madsen valgt. Formandens beretning. Beretningen indsat som bilag 1, efter referatet.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2016/2017

Bestyrelsens årsberetning 2016/2017 Bestyrelsens årsberetning 2016/2017 Årets gang i bestyrelsen: Året 2016 har været et godt år for AHK med mange fine resultater på banen og et godt klubliv på kryds og tværs af klubbens hold. Der er ikke

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 04. februar 2017 kl. 15.30 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub

Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskreds Vedtægter for Eskilstrup Håndboldklub Stk. 1: Klubbens navn er Eskilstrup Håndboldklub. Klubben er stiftet 25. april 1988, og har hjemsted i Eskilstrup i Guldborgsund

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold Referat Bestyrelsesmøde 19. september 2019 Fraværende: Henrik Waage & Søren Hansen 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 22. august 2019. Godkendt 2 Økonomi Udgår 3 Bestyrelsens sammensætning

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere