ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 17. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 30. august 2007.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 17. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 30. august 2007."

Transkript

1 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 17 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 30. august Mødet begyndte kl og sluttede kl Afbud fra Bruno Juel Pedersen og Bjarni Jørgensen 1. Bemærkninger til dagsordenen Meddelelser Studietur Virksomhedernes kendskab og ønsker til Jobcentret Orientering om årsager og af stigende udgifter til førtidspensioner Afrapportering fra visitationstilsyn revision af fleksjob Aktuelle beskæftigelsestal Dialogmøde med erhvervslivet Årlig redegørelse til Beskæftigelsesregionen om forventet forbrug af revalideringstilbud Beskæftigelsesplan Brugen af andre aktører Revitalisering af Produktionsværkstedet Team Allerød Medlemskab af Erhvervsservice Nordsjælland Driftsbudget for LBR Udvalgets mødedatoer

2 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august Bemærkninger til dagsordenen Ingen. BJP, BJ 2. Meddelelser Indledning Allerød Erhvervsklubs JULI/AUGUSTBREV DAundersøgelse Jobcenter Allerød deltager i en undersøgelse, som Dansk Arbejdsgiverforening foretager i forbindelse med udgivelsen af organisationens årlige arbejdsmarkedsrapport. Undersøgelsen tager udgangspunkt i den kommunale indsats i jobcentret og kommunalbestyrelsens prioriteringer i forhold til de kommunale målgrupper. Jobcenter Allerød er udtaget til undersøgelsen, fordi ledigheden i kommunen er faldet mere end i andre sammenlignelige kommuner../. Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd den 21. august Beskæftigelses og Erhvervsudvalget forventes at overtage kulturområdet fra Økonomiudvalget. Virksomhederne på kulturområdet ønsker et dialogmøde med udvalget og foreslår mandag 1. oktober eller onsdag 3. oktober fra kl , så der er 1½ timer til hver virksomhed. Til efterretning, idet der afholdes dialogmøde den 1. oktober fra kl BJ, BJP

3 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 3. Studietur j.nr. Orienteringspunkt. Studietur til London Med henblik på at give inspiration til videreudvikling af beskæftigelsesområdet har Beskæftigelses og Erhvervsudvalget bedt Jobcentret arrangere en studietur til London den september Beskæftigelsesindsatsen i England undergår netop nu forandringer, der på flere områder har klare paralleller til den danske situation. Således begyndte man i England for fire år siden at implementere den enstrengede struktur på beskæftigelsesområdet. Udvalget vil derfor på turen få kendskab til de engelske erfaringer på dette og en række andre relevante områder som f.eks. brugen af anden aktør og offensive foranstaltninger i forhold til særlige målgrupper. Studieturen indeholder bl.a. besøg på den centrale og en decentral del af den enstrengede engelske arbejdsformidling samt hos en stor anden aktør. Bach Consult arrangerer turen, hvor der også er deltagere fra Fredensborg Kommune. Jobcentrets ledelse anbefaler, at turens program tages til efterretning. Udgifter til turen afholdes af udvalgets egne midler. Dialog / høring Bilag Program for Studietur til London. Udvalgets indstilling Til efterretning.

4 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 4. Virksomhedernes kendskab og ønsker til Jobcentret j.nr. Orienteringspunkt. Resultat af telefonisk spørgeskemaundersøgelse hos de 250 største virksomheder i Allerød Kommune. Som en del af LBRprojektet om Informationskampagne i 2006 har Kommunikationsfirmaet Wanek & Myrner gennemført en telefonisk spørgeskemaundersøgelse hos de 250 største virksomheder i Allerød Kommune. 82 af virksomhederne har responderet på spørgeskemaet. Det svarer til 33 procent af de adspurgte. Undersøgelsen er centreret om emnerne kendskab til Jobcentret, fastholdelse af arbejdskraft og formidling af arbejdskraft. Undersøgelsen viser, at 68 procent af de adspurgte har hørt eller læst om Jobcentret inden for de sidste seks måneder. Knap halvdelen har fået information om Jobcentret og en fjerdedel har været i kontakt med det. 43 procent af de adspurgte har brug for mere information og godt halvdelen af virksomhederne anser Jobcenter Allerød for at være en interessant samarbejdspartner. Over halvdelen af virksomhederne siger, at de ønsker at samarbejde med Jobcenter Allerød om ordinær arbejdskraft og ligeså mange har brug for at samarbejde om arbejdskraft på særlige vilkår som f.eks. fleksjob eller job med løntilskud. Undersøgelsen viser også, at det i højere grad er de virksomheder, der allerede har samarbejdet med Jobcentret eller tidligere Allerød Kommune der er mest åbne for at samarbejde med Jobcenter Allerød om arbejdskraft på særlige vilkår. Undersøgelsen viser altså, at der er et godt kendskab til Jobcentret blandt kommunens virksomheder, men at der også er gode muligheder for at øge kendskabet. Ligeledes viser undersøgelsen, at der er gode muligheder for at udvide det positive samarbejde med virksomhederne yderligere. Jobcentrets ledelse foreslår, at orienteringen tages til efterretning.

5 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august Dialog / høring Bilag Resultatet af undersøgelsen har været forelagt Det Lokale Beskæftigelsesråd til orientering. Opsamling af spørgeskemaundersøgelse. Til efterretning.

6 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 5. Orientering om årsager og af stigende udgifter til førtidspensioner j.nr P05 Orienteringspunkt. Udgifterne til førtidspensioner er stigende. Det er derfor besluttet, at følge udviklingen på dette område og kortlægge årsagerne til stigningen. Dette orienteringspunkt redegør i hovedtræk for årsagerne til stigningen samt den økonomiske konsekvens. Der er gennem de seneste mange år sket et fald i antallet af førtidspensionister. I 1998 var 667 borgere i Allerød Kommune tilkendt førtidspension mod 547 i Antallet af tilkendte førtidspensioner i perioden fremgår af tabel 1 i vedlagte bilag. Ændringen af tilkendte førtidspensioner fra år til år siden ikrafttrædelsen af Lov om Sociale Pensioner ( ) fremgår af tabel 2 i vedlagte bilag. Det fremgår i denne tabel, at tilgangen af nye førtidspensionister er mindre end afgangen. Dog med undtagelse af perioden , hvor afgangen af førtidspensioner har været meget mindre end de forrige år uden at tilgangen afviger fra de forrige år. Årsagen til stigningen i udgifterne til førtidspensioner kan således IKKE tilskrives en øget tilgang af førtidspensionister, eftersom antallet af førtidspensionister er faldende. Refusionsreglerne vedr. førtidspensioner er som følger: 100% statsrefusion, hvis tilkendt før % statsrefusion, hvis tilkendt mellem og % statsrefusion, hvis tilkendt efter Fordelingen af førtidspensionister på de forskellige refusionssatser fremgår af tabel 3 i vedlagte bilag. Det fremgår, at antallet af førtidspensioner med 50 og 100% refusion er stærkt faldende. Således har hele 56% af førtidspensionerne i 2007 den lave refusionssats på 35%, mens det tilsvarende tal i 2004 kun var 34%. Ændrede refusionssatser er således en betydelig årsag til stigningen i udgifterne til førtidspensioner. Med undtagelse af tilkendte højeste førtidspensioner er det maksimale pensionsbeløb for nye førtidspensionister tilkendt efter

7 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august ca kr. højere end de øvrige førtidspensioner jf. tabel 4 i vedlagte bilag. Højere pensionsbeløb til nye førtidspensionister er således også en betydelig årsag til stigningen i udgifterne til førtidspensioner. Budget 2007 til førtidspensioner er 33,5 mio. kr. I 2047 vil alle førtidspensioner være omfattet af reglerne om 35% refusion, idet alle førtidspensioner omfattet af reglerne om 50 og 100% refusion, vil være fyldt 67 år og dermed være overgået til folkepension. Antages det, at der i 2047 er samme antal førtidspensionister som i dag (547 borgere), vil udgiften til førtidspensioner i 2047 i 2007priser være 63 mio. kr. Til efterretning. Det er nødvendigt, at der hvert år indtil 2047 afsættes et større budget til dækning af udgifterne til førtidspensioner. Trods et fald i antallet af tilkendte førtidspensioner medfører de ændrede refusionsregler samt det forhøjede pensionsbeløb markant højere udgifter. Dialog / høring Bilag Nej Tabel 1 4 vedr. førtidspensioner Udvalgets indstilling Til efterretning. Udvalget ønsker at følge op på området om ½ år.

8 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 6. Afrapportering fra visitationstilsyn j.nr. Orienteringspunkt. Arbejdsdirektoratets tilsyn med kommunernes sagsbehandling i forbindelse med kontaktsamtalerne i det individuelle kontaktforløb. Arbejdsdirektoratet har i 2006 foretaget visitationstilsyn i Allerød Kommune med henblik på en vurdering af kommunens sagsbehandling i forbindelse med kontaktsamtalerne i det individuelle kontaktforløb. Direktoratet har udvalgt 20 sager, hvoraf tre er udgået af tilsynet, da de ikke tilhørte målgruppen. Af de resterende 17 sager er 14 sager, svarende til 82 procent, afsluttet uden bemærkninger, mens der er registreret fejl i tre sager. Ifølge direktoratets vurdering er resultatet ikke helt tilfredsstillende. Jobcentrets ledelse anbefaler, at afrapporteringen fra visitationstilsynet tages til efterretning, idet der arbejdes på en forbedring på området. Dialog / høring Bilag Udvalgets indstilling Til efterretning.

9 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 7. revision af fleksjob j.nr. Orienteringspunkt. Særlig temarevision vedr. fleksjob gennemført af Kommunernes Revision, der er Allerød Kommunes revisor. Kommunernes Revision har foretaget en særlig gennemgang af kommunens fleksjobsager vedrørende andet halvår af Der er gennemgået fem sager samt en sag vedrørende ledighedsydelse. Der er ikke konstateret fejl og mangler ved disse sager. Jobcentrets ledelse anbefaler, at afrapporteringen fra visitationstilsynet tages til efterretning. Dialog / høring Bilag Udvalgets indstilling Til efterretning.

10 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 8. Aktuelle beskæftigelsestal j.nr. Dialog / høring Bilag Orienteringspunkt. Beskæftigelses og Erhvervsudvalget ønsker at blive holdt orienteret om den lokale beskæftigelsesmæssige situation og resultatet af indsatsen i Jobcentret. Såvel ledigheden som antallet af ydelsesmodtagere er fortsat faldende i Allerød Kommune. Ledigheden var i juni måned på 1,4, og det aktuelle antal af ydelsesmodtagere er 136. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland har udsendt Nøgletal om resultater for 1. kvartal 2007, der belyser Allerøds situation i forhold til en række Jobcentre med sammenlignelige rammevilkår. Af rapporten fremgår det, at tidligere fremsendte tal desværre har været fejlbehæftet fra centralt hold. Fejlene vedrører målopfyldelsen i Ny chance og vedrører tabellerne på side 9, 10, 11 og 27. Det fremgår således, at målopfyldelsen i Ny Chance ændres som følger: Andel i job eller ordinær uddannelse: Fra 26,2% til 10,0%. Andel af perioden med selvforsørgelse: Fra 14,7% til 10,4%. Andel af perioden med aktivering: Fra 23,0% til 26,2%. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland har ligeledes fremsendt notat om Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Allerød efter 1. kvartal Tallene i tabel 3 på side 6 skal rettes i henhold til ovenstående. Jobcentrets ledelse foreslår, at orienteringen tages til efterretning. Tallene er også forelagt for Det Lokale Beskæftigelsesråd. A: Ledighedstal og ydelsesmodtagere, Allerød. B: Nøgletal om resultater i 1. kvartal 2007 for Jobcenterklynge 2. C: Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Allerød efter 1. kvartal

11 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august Til efterretning.

12 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 9. Dialogmøde med erhvervslivet spunkt Der er planlagt dialogmøde med erhvervslivet torsdag den 25. oktober Dialog / høring Jobcenterchef Birger Reuss Schmidt vil på mødet orientere om mødets forventede program mv. Jobcentrets ledelse foreslår, at orienteringen tages til efterretning. Nej. Udgifterne til dialogmødet afholdes inden for udvalgets budget. Nej. Bilag Nej. Udvalgets indstilling Til efterretning.

13 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 10. Årlig redegørelse til Beskæftigelsesregionen om forventet forbrug af revalideringstilbud j.nr G01 Orienteringspunkt. Som følge af kommunalreformen skal kommunerne årligt sende en redegørelse til Beskæftigelsesregionen om kommunens behov og forventet forbrug af de revalideringstilbud, som amtskommunen hidtil har drevet. Redegørelsen skal danne grundlag for, at beskæftigelsesregionen kan vurdere, om der er de fornødne tilbud til revalidender. Redegørelsen skal ifølge vejledningen indeholde følgende: En beskrivelse af hvordan kommunen i det forudgående kalenderår har benyttet revalideringstilbuddene. En beskrivelse af revalideringstilbuddene. En beskrivelse af, hvordan behovet forventes opfyldt det kommende år. En beskrivelse af samarbejdet om revalidender med særlig behov med andre sektorer, herunder samarbejdet med social og sundhedssektoren. Redegørelsen er udarbejdet på Arbejdsmarkedsstyrelsens skabelon. Dialog / høring Bilag Jobcentrets ledelse anbefaler, at orienteringen tages til efterretning og fremsendes til Beskæftigelsesregionen.. Til høring i Det lokale Beskæftigelsesråd Årlig redegørelse til Beskæftigelsesregionen om forventet brug af revalideringstilbud. Høringssvar fra LBR. Udvalgets indstilling Til efterretning.

14 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 11. Beskæftigelsesplan 2008 j.nr. Dialog / høring Bilag spunkt. Jobcentrene skal hvert år udarbejde en beskæftigelsesplan, der fastlægger linierne for det kommende års beskæftigelsesmæssige prioriteringer og indsats. Planen skal sendes i høring hos Det Lokale Beskæftigelsesråd (LBR), inden den skal godkendes i Allerød Byråd. Nærværende til Beskæftigelsesplan 2008 (bilag) er udarbejdet på baggrund af drøftelserne på seminaret om beskæftigelsesindsatsen 2008 for LBR og Beskæftigelses og Erhvervsudvalget i Allerød den 1. juni 2007 og kursusdagen den 6. juni 2007 for Jobcentrets medarbejdere. Begge arrangementer blev faciliteret af konsulentfirmaet Mploy. LBR s virksomhedsrettede plan, der indgår i beskæftigelsesplanen som kapitel 5.5, ventes vedtaget på LBR s møde den 21. august. Jobcentrets ledelse foreslår, at et til beskæftigelsesplan godkendes og videresendes til økonomiudvalg og byråd. Som det strategiske grundlag for beskæftigelsesindsatsen i Jobcentret vil Beskæftigelsesplan 2008 få stor betydning for Jobcentrets prioriteringer og indsats. Til høring hos det lokale beskæftigelsesråd Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Allerød. Høringssvar fra det Lokale Beskæftigelsesråd. Det indstilles, at beskæftigelsesplan 2008 godkendes. Der foretages en midtvejsevaluering inden sommer 2008.

15 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 12. Brugen af andre aktører j.nr. spunkt. Ifølge 29 i Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats skal kommunalbestyrelsen fastsætte måltal for, hvor stor en del af beskæftigelsesindsatsen efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, der skal varetages af andre aktører. Jobcenter Allerød prioriterer så vidt muligt et samarbejde mellem stat og kommune, hvilket også kommer til udtryk i forhold til anvendelsen af anden aktør. Jobcenteret vil for begge myndigheders side anvende samme aktører og har indgået fælles delaftaler. For at sikre de lediges valgfrihed og aktørernes kundeunderlag har Jobcenter Allerød i samarbejde med de omkringliggende jobcentre indgået fælles delaftaler med andre aktører i forhold til det landsdækkende serviceudbud og udbuddet for akademikere. Opfølgningen på anden aktørs indsats foretages ligeledes i fællesskab med de øvrige jobcentre. Beskæftigelsesministeren har besluttet, at Jobcenteret i forhold til arbejdsmarkedsparate dagpenge og kontanthjælpsmodtagere med lang videregående uddannelse skal anvende beskæftigelsesregionens LVUudbud. Hvad angår de kommunale målgrupper i Jobcenter Allerød, er man således kun forpligtet til at bruge anden aktør i forhold til denne gruppe. Med henblik på at opnå den tilstrækkelige volumen til at sikre Jobcentrets driftsikkerhed er det ikke hensigtsmæssigt at fastlagte målgrupper på forhånd overlades til anden aktør. Omvendt betyder Jobcentrets størrelse også, at det ikke er muligt at besidde alle ønskelige specialistkompetencer. Jobcentrets praksis har derfor hidtil været, at flest mulige opgaver løses inhouse, samtidig med at der inddrages eksterne samarbejdspartnere i de tilfælde, hvor den nødvendige kompetence ikke findes i Jobcentret. Jobcentrets generelle brug af andre aktører i forhold til de statslige målgrupper er i øvrigt beskrevet i kap. 7 i et til Beskæftigelsesplan for Administra Jobcentrets ledelse anbefaler,

16 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august tionens at flest mulig opgaver løses i jobcentret, og at kun de kommunale målgrupper, som beskæftigelsesministeren fastlægger, skal varetages af anden aktør, at eksterne samarbejdspartnere inddrages efter individuel vurdering i de tilfælde, hvor den nødvendige ekspertise ikke er til stede i Jobcentret. Dialog / høring Bilag Udvalgets indstilling Forslaget blev godkendt.

17 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 13. Revitalisering af Produktionsværkstedet Jr.nr. spunkt. Beskæftigelses og Erhvervsudvalget besluttede 26. april 2007, at iværksætte projektet Fremtidig anvendelse af produktionsværkstedet og udvikling af tilbudsvifte. Det Lokale Beskæftigelsesråd besluttede på sit møde den 9. maj 2007, at bevilge kr til en projektgruppe i Jobcentret. Projektgruppen har i samarbejde med en ekstern konsulent udarbejdet en rapport der nu forelægges udvalget sammen med gruppens anbefalinger. Projektgruppen indstiller på baggrund af rapporten følgende initiativer vedr. Produktionsværkstedet: A. Der indføres hurtigst muligt straksaktivering. B. Den statslige del af Jobcentret køber ydelser til de forsikrede ledige. C. Der arbejdes videre med tilpasning og udbygning af tilbudsviften, herunder særlige tilbud til kvinderne. D. Der arbejdes videre med muligheden for tilbud til sygedagpengemodtagere. E. Der arbejdes videre med muligheden for modulopbygget kompetenceudvikling. F. Der skal findes et nyt navn til stedet. Gennemførelse af A+B kan ske med kort varsel og vil løfte den nuværende volumen på Produktionsværkstedet. For punkterne C, D, E & F s vedkommende forventer projektgruppen, at kunne præsentere udvalget for en indstilling omkring årsskiftet. Jobcentrets ledelse foreslår, at udvalget tilslutter sig projektgruppens anbefalinger. Gennemførelsen af projektgruppens anbefalinger vil placere Produktionsværkstedet væsentligt mere centralt i Jobcentrets virksomhed og dermed også øge dets betydning for Jobcentrets samlede indsats. Gennemførelse af A+B vil forudsætte enkelte bygningsmæssige ændringer, som kan foretages for det eksisterende budget i Produktionsværkstedet. Derudover ventes A at medføre besparelser på kommunens ydelsesbudget, og B vil kunne bibringe Produktionsværkstedet indtægter i størrelsesordenen kr./år. Prisen for de øvrige punkter i indstillingen kan ikke fastlægges på nuværende tidspunkt, men det forudsættes, at den samlede

18 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august revitalisering af Produktionsværkstedet vil være omkostningsneutral i driftsmæssig forstand. Dialog / høring Til høring i det lokale beskæftigelsesråd. Bilag Revitalisering af Produktionsværkstedet rapport august Anbefalinger til fremtidig anvendelse af produktionsværkstedet Høringssvar fra LBR Punkt A og B godkendes og iværksættes umiddelbart. Vedr. punkterne C til F præsenteres udvalget for et ved årsskiftet.

19 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august SAMORDNINGSUDVALGET FOR BØRN, UNGE OG IDRÆT 14. Team Allerød j.nr. Orientering Orientering om arbejdet med oprettelse af et Team Allerød Der er blevet afholdt møde med et par af kommunens store virksomheder for at drøfte oplæg til Team Allerød. Efterfølgende er sagen blevet drøftet med borgmesteren. Der vil på mødet blive redegjort for arbejdet/møderne. Dialog / høring Bilag Udvalgets indstilling Samordningsudvalget for børn, unge og idræt, 9. august 2007: Taget til efterretning. Notat eftersendes. Indgår på budgetseminaret i relation til fremtidige aktiviteter. ml Til efterretning.

20 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 15. Medlemskab af Erhvervsservice Nordsjælland j.nr. Udvalget skal tage stilling til evt. medlemskab af Erhvervsservice Nordsjælland. Genoptaget fra sidste udvalgsmøde. Den erhvervsservice, der var forankret i de gamle amter, modtager fra 1. maj 2007 ikke længere statslig med. Den statslige med ydes fremover til de 5 nye regionale væksthuse, der udelukkende skal servicere vækstiværksættere/virksomheder. Denne gruppe defineres som iværksættere og eksisterende virksomheder med ambitioner om 60 % vækst i antallet af ansatte indenfor en treårig periode. Ikkevækstiværksættere/virksomheder, som udgør den resterende del af målgruppen for erhvervsservice kan ikke nødvendigvis få vejledning, medmindre den enkelte kommune tager initiativ til egen erhvervsserviceordning. Pt. har kommunen ikke nogen lokal rådgivning til lokale iværksættere. Biblioteket står alene til rådighed med hensyn til generel biblioteksservice dvs. fremskaffelse af materialer, vejledning på nettet til diverse informationskilder samt henvisning til egentlige erhvervsrådgivningsfunktioner. ErhvervsService Nordsjælland inviterer kommunerne i Nordsjælland (i alt 12) til et samarbejde omkring erhvervsservice. P.t. har Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Gribskov og Hørsholm sagt ja til samarbejdet, mens der er indledende samtaler med Frederikssund og Furesø. Én fælles indgang sikrer: Ensartethed i opgaveløsningen og markedsføringen Ens kvalitet i opgaveløsning/kvalitetsstyring Økonomisk optimering Faglig bæredygtighed, kritisk masse Større produktbredde og aktivitetsniveau til brugerne Aktiviteter åbne for brugere i hele Nordsjælland. Derudover vil en fælles organisering kunne udnytte ressourcerne bedre.

21 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august Ifølge Erhvervsservice Nordsjællands egne oplysninger har der indenfor de sidste 3 år været afholdt over 4600 personlige møder med iværksættere. Heraf var alene 10 % vækstiværksættere. For Allerødborgere er tallet 162 over 3 år. Derudover har 170 personer deltaget i kollektive arrangementer (iværksætterkurser og faglige gåhjemmøder). Erhvervsservice Nordsjælland lægger gerne iværksætterkurserne i Allerød, såfremt vi kan stille egnede lokaler til rådighed, ligesom der tilbydes erhvervsrådgivning på rådhuset hver anden torsdag, såfremt det ønskes. Forvaltningen foreslår, at kommunen tiltræder som medlem af ErhvervsService Nordsjælland fra januar Et medlemskab af ErhvervsService Nordsjælland vil medføre en lokal rådgivning til lokale iværksættere. Hvis ikke vi bliver medlem, vil vore borgere ikke kunne deltage i kollektive arrangementer (iværksætterkurser og faglige gåhjemmøder) eller modtage individuel rådgivning af op til 3 timers varighed. Hver kommune, der er medlem af foreningen, udpeger 2 medlemmer til repræsentantskabet, der udvælger 7 medlemmer til bestyrelsen. Et medlemskab koster i kr. pr. borger, ca kr. I 2008 er prisen 6 kr. pr. borger, ca kr. Dialog / høring Der kan ikke anvises. Udgiften foreslås medtaget i budget for Bilag Udvalgets indstilling Brev samt materiale fra ErhvervsService Nordsjælland ligger i sagen. Beskæftigelses og Erhvervsudvalget den : Genoptages idet Erhvervsservice Nordsjælland inviteres med til næste udvalgsmøde. Beskæftigelses og Erhvervsudvalget den : Indstilles optaget på budgetforhandlingerne for 2008, idet sagen dog beskrives yderligere på augustmødet. Indstilles optaget på budgetforhandlingerne for 2008.

22 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 16. Driftsbudget for LBR 2008 spunkt. Det Lokale Beskæftigelsesråd indstiller en forhøjelse af deres driftbudget. Udgifterne ved Det Lokale Beskæftigelsesråds virksomhed afholdes i henhold til Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats 49 af kommunen. I henhold til LBR s forretningsorden 12 skal det ske efter indstilling fra LBR. Der ventes afholdt 46 møder i Udgiften til diæter til mødets deltagere, honorar til PLO s repræsentant og fortæring anslås til kr. Derudover er der afsat kr. til kursusdeltagelse/fælles inspirationsdag for rådet. Dialog / høring Jobcenterledelsen foreslog på LBR s møde den 21. august 2007 LBR at indstille et driftsbudget for 2008 på kr til kommunalbestyrelsen, svarende til budgettet for indeværende år. Beløbet afholdes af Allerød Byråd. LBR besluttede at indstille at driftsbudgettet for 2008 øges med kr. til i alt kr., således at der sikres af en fælles strategidag med Beskæftigelses og Erhvervsudvalget ifm. udarbejdelse af beskæftigelsesplan Bilag Udvalget ønsker ikke at øge LBRs driftbudget, idet udgifter til evt. fremtidige fælles strategidage afholdes af Beskæftigelses og Erhvervsudvalgets egne midler.

23 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august BESKÆFTIGELSES OG ERHVERVSUDVALGET 17. Udvalgets mødedatoer 2008 j.nr A10 1(06) spunkt Beskæftigelses og Erhvervsudvalget skal træffe beslutning om datoerne for de ordinære udvalgsmøder i Udvalgsmøderne foreslås afholdt på rådhuset torsdage kl på følgende datoer: 24. januar februar marts april maj juni august september oktober november december 2008 Forvaltningen foreslår, at ovennævnte mødetidspunkter godkendes. Dialog / høring Bilag Udvalgets indstilling Godkendt. Dog rykkes udvalgets mødedato den 26. juni til 19. juni.

24 Beskæftigelses og Erhvervsudvalget torsdag den 30. august Sign.: Frands Havaleschka, Lea Herdal, Peter L. Borresen /Lisbet Overvad

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 16 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. Mødt begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.50. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 8. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 28. september 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 8. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 28. september 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 8 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 28. september 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 9.35. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 7 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.20. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag 7. april kl på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere:

REFERAT. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag 7. april kl på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere: REFERAT Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Mandag 7. april kl. 16.00 på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere: Kim Rockhill, Ole Søbæk, Hans Henning Bjørnsen, Mogens Andersen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30.

Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Møde nr. 14 Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget Mødesagsfremstilling Social- og Sundhedsforvaltningen Beskæftigelsesudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 15-09-2009 Dato: 18-08-2009 Sag nr.: ØU 218 Sagsbehandler: Jakob Duvå Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 04. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:10.

Mødet blev holdt torsdag den 04. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:10. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 9 Mødet blev holdt torsdag den 04. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:10. Medlemmer: Formand

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Møde slut: 16.00 Fraværende: Axel Rene Aubertin, Anna-Birthe Lang Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Temadrøftelse

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 Årsplanen for 2010 omfatter følgende elementer Styringhjul Udarbejdelse af Beskæftigelsesplan 2011 Det lokale beskæftigelsesråds

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Referat fra ordinært møde Ordinært møde Tirsdag 26.05.2009 kl. 15:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A.

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A. HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT for Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl. 18.30 i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... 1 Meddelelser... 1 Pkt.nr. 2... 1 Status

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 28-08-2012 07:30:00 Tirsdag 28.08.2012 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Enstrenget erhvervsservice 4 Udvikling i jobcentrets målgrupper,

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 25. oktober 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Fremtiden Nord Syd.

Mødet holdes torsdag den 25. oktober 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Fremtiden Nord Syd. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 25.10.2012 Mødet holdes torsdag den 25. oktober 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Fremtiden Nord Syd. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

Aftale om forpligtende samarbejde. Delaftale 6 Beskæftigelse og integrationen. Den 6. april 2006 Dragør j.nr. 00.01.A.09

Aftale om forpligtende samarbejde. Delaftale 6 Beskæftigelse og integrationen. Den 6. april 2006 Dragør j.nr. 00.01.A.09 Dragør Kommune Tårnby Kommune Aftale om forpligtende samarbejde Delaftale 6 Beskæftigelse og integrationen Den 6. april 2006 Dragør j.nr. 00.01.A.09 Forord Dragør og Tårnby kommunalbestyrelser indgik i

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Virksomhedskontakten 2 BE Udkast til Beskæftigelsesplan

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 ONSDAG DEN 23. APRIL 2008, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 23. april 2008 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ Arbejdsmarkedsudvalget

Læs mere

Mødet holdes onsdag den 09. juni 2010 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes onsdag den 09. juni 2010 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 6 Mødet holdes onsdag den 09. juni 2010 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Lea Herdal (F), Næstformand Bjarni G. Jørgensen

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget Beskæftigelsesudvalget Referat fra møde Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 16.00 i F7 Mødet slut kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Kim Rockhill (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Kirsten Weiland (A) Morten Skovgaard (V)

Læs mere

Resultatrevision for Helsingør 2011

Resultatrevision for Helsingør 2011 Resultatrevision for Helsingør 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultatoversigt... 4 Beskæftigelsesministerens mål...4 Arbejdskraftreserven...4 Permanente forsørgelsesordninger...5 Unge under

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 8.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv. Møde nr. 33. Mødet blev holdt på rådhuset torsdag den 2. april 2009.

ALLERØD KOMMUNE. Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv. Møde nr. 33. Mødet blev holdt på rådhuset torsdag den 2. april 2009. ALLERØD KOMMUNE Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv Møde nr. 33 Mødet blev holdt på rådhuset torsdag den 2. april 2009. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12.30. Medlemmer: Frands Havaleschka,

Læs mere

Fælles jobcenter for Allerød og Rudersdal

Fælles jobcenter for Allerød og Rudersdal Fælles jobcenter for Allerød og Rudersdal Marts 2011 Et jobcenter har til formål at hjælpe borgere tilbage i arbejde hurtigst muligt, og at hjælpe virksomheder med at fastholde og skaffe arbejdskraft.

Læs mere

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 17. september 2012 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Mødet afsluttet kl. 14.45 Lars Jensen deltager i behandling af punkterne 4-8 Pkt. Tekst Side 1 Orientering

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 12. april 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 12. april 2012 Referat torsdag den 12. april 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden - 12.04...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af ny suppleant til

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Dagsorden mandag den 20. januar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Valg af formand...2 3. JA - valg af næstformand...3 4. JA - Orientering

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer 1) Meddelelser 2) Orientering a. Opfølgning på mål fra Beskæftigelsesplan 2009 Den stigende ledighed har betydet, at der i første

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 37 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. Mødet startede kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35. Alle deltog. 1. Bemærkninger til

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr.: 5 Dagsorden med vedtagelser Mødested: Aktivitetsgården, Hestkøb Vænge 4, Birkerød Orientering og rundvisning v/eli Petersen Udvalgsmødet holdes efterfølgende

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl. 9.

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl. 9. BRØNDBY KOMMUNE Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde torsdag den 20. maj 2010 kl. 9.00 i mødelokale 1 BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 40. Ydelser og arbejdsmarkedsforanstaltninger

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 08. maj 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 08. maj 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 08. maj 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 114. Udmøntning af budgetaftale 2008 for Vesthimmerlands Dagshøjskole 3 115. Regnskab 2007 for Beskæftigelsesudvalget

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den 9. januar 2012 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Bertil Nyenstad (A) formand Kirsten A. Lauritsen (A) næstformand Hans Jørgen

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 23-09-2014 Tirsdag 23.09.2014 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Beskæftigelsesplan 2015. 3 Mål for

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 13.12.2012 Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

Resultatrevision 2013 for Jobcenter Aarhus

Resultatrevision 2013 for Jobcenter Aarhus Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sociale Forhold og Beskæftigelse Dato 19. maj 2014 Resultatrevision 20 for Jobcenter Aarhus Resultaterne af jobcentrets indsats i 20. 1. Resume Landets

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 ONSDAG DEN 19. DECEMBER 2007, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 19. december 2007 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 20. september 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. oktober 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Indledning. Resultatrevision Arbejdsmarkedsafdelingen

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Indledning. Resultatrevision Arbejdsmarkedsafdelingen GLADSAXE KOMMUNE Arbejdsmarkedsafdelingen Resultatrevision 2010 NOTAT Dato: 12. april 2011 Af: Jacob Benedictus Jørgensen & Peter Sidelmann Indledning Ifølge Bekendtgørelsen om ansvaret for og styringen

Læs mere

DAGSORDEN. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag 3. november 2008 kl på Frederikssund Rådhus i lokale nr.

DAGSORDEN. Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget. Mandag 3. november 2008 kl på Frederikssund Rådhus i lokale nr. DAGSORDEN Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Mandag 3. november 2008 kl. 16.00 på Frederikssund Rådhus i lokale nr. F 7 (lokale E103) Mødedeltagere: Kim Rockhill, Ole Søbæk, Hans Henning Bjørnsen, Mogens

Læs mere

(Synopsis for) Beskæftigelsesplan. Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats

(Synopsis for) Beskæftigelsesplan. Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats (Synopsis for) Beskæftigelsesplan 2019 Om Hørsholm Kommunes beskæftigelsesindsats Udarbejdet af: Center for Arbejdsmarked Udgivelsesdato: 15.12.2018 Indhold 1. Indledning...3 1.1 Det formelle grundlag...3

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Det Centrale Handicapråd og Center for Ligebehandling af Handicappede har med tak modtaget ovennævnte lovforslag til høring.

Det Centrale Handicapråd og Center for Ligebehandling af Handicappede har med tak modtaget ovennævnte lovforslag til høring. Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Offentlig Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 København K. København den 07-01-2005 J.nr.: 70-022 Lene Maj Pedersen Høringssvar vedrørende

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 NOTAT JC - Fællesadministrationen 01-03-2012 Resultatrevision 2011 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67787/12 12/6116 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 28. januar 2015 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Bytorvet 25 2620 Albertslund Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Resultatrevision 2013 Det fremgår af Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, at jobcentrene årligt skal

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Ishøj og Vallensbæk Kommuners Beskæftigelsesplan 2011

Ishøj og Vallensbæk Kommuners Beskæftigelsesplan 2011 Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535

Læs mere

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 10-0325 - 20.04.2010 Kontakt: Mette Rostgaard Evald - meev@ftf.dk - Tlf: 33 36 88 00 Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 Kommunernes udarbejdelse af beskæftigelsesplaner

Læs mere

Beskæftigelses - og Erhvervsudvalget

Beskæftigelses - og Erhvervsudvalget Beslutninger fra mødet Onsdag 21.06.2006 kl. 14.00 Ordinært møde Beskæftigelses - og Erhvervsudvalget KB = Kommunalbestyrelsen ØU = Økonomiudvalget BEU = BSU = KFU = SSU = TMU = Beskæftigelsesudvalget

Læs mere

Den samlede udvikling dækker dog over store forskydninger mellem de forskellige målgrupper.

Den samlede udvikling dækker dog over store forskydninger mellem de forskellige målgrupper. Vordingborg Vordingborg 30. april 2014 Resultatrevision 2013 for Jobcenter Vordingborg 1. Generelle betragtninger Jobcenter Vordingborg har i 2013 haft fokus på at stabilere indsatsen og fastholde resultaterne

Læs mere

Resultatrevision 2012

Resultatrevision 2012 NOTAT JC - Fællesadministrationen 22-03-2013 Resultatrevision 2012 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 77006/13 13/329 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Referat. Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB)

Referat. Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB) Referat Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB) Ekstraordinært Udvalgsmøde EB Onsdag den 12. december 2018 Kl. 15:00 Kaløvig Center Præstekravevej 46, 8410 Rønde Medlemmer Gunnar Sørensen (V) Niels

Læs mere

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl. 10.30 12.00 Mødet afholdt på Cafe Danner Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Efter mødet var der fælles frokost

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016

Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesplan 2016 Indledning Beskæftigelsesplanen er Kommunens plan for, hvordan Kommunen vil imødekomme nogle af de beskæftigelsespolitiske udfordringer i det kommende år. Beskæftigelsesplanen for

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 24. OKTOBER 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 24. oktober 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Mødetidspunkt 23-08-2018 17:00 Mødeafholdelse Ungecenter Gentofte, Hartmannsvej 22, 2900 Hellerup Indholdsfortegnelse

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Dagsorden til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl i mødelokale 1

BRØNDBY KOMMUNE. Dagsorden til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 20. maj 2010 kl i mødelokale 1 BRØNDBY KOMMUNE Dagsorden til Beskæftigelsesudvalgets møde torsdag den 20. maj 2010 kl. 9.00 i mødelokale 1 BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 40. Ydelser og arbejdsmarkedsforanstaltninger for forsikrede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Aarhus Kommunes Beskæftigelsesplan 2014

Aarhus Kommunes Beskæftigelsesplan 2014 Aarhus Kommune Jobcenter Aarhus Værkmestergade 5 8000 Aarhus C Beskæftigelsesregion Midtjylland Søren Frichs vej 38K st. 8230 Åbyhøj Tlf.: 72 22 3700 E-mail: brmidt@ams.dk Att.: Christian Schacht-Magnussen

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 ONSDAG DEN 22. AUGUST 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 22. august 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Resultatrevision for 2008

Resultatrevision for 2008 Resultatrevision for 2008 Notatet redegør for Resultatrevisionen for 2008. Resultatrevisionen består af fire dele, resultatoversigten, besparelsespotentiale, scorecard på ministermål og scorecard på rettidighed.

Læs mere

Aktiveringsstrategi 2011

Aktiveringsstrategi 2011 sstrategi 2011 Som konsekvens af aftalerne om finansloven for 2011, ændredes refusionssystemet således, at incitamentet til at oprette virksomhedsrettede aktiveringstilbud øgedes, samtidig med at vejlednings-

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 4. april 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 4. april 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL: 1. 300-timers reglen 2. Legepark 3. Beskæftigelsesplanen LUKKET DEL: 4. Meddelelser

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv Møde nr. 39 Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Frands Havaleschka (R), Næstformand

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 27. august Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 209, Mødelokale Winnie Sørensen, Ali Qais,

Læs mere

Indstilling. Resultatrevision 2009 for Jobcenter Århus. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse. Den 19.

Indstilling. Resultatrevision 2009 for Jobcenter Århus. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse. Den 19. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse Den 19. maj 2010 Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Sociale Forhold og Beskæftigelse 1. Resume Resultatrevision 2009

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv.

Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv. Arbejdsmarkedsstyrelsen Beskæftigelsesrådets sekretariat Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 København K Høring over lovforslag om etablering af et enstrenget kommunalt beskæftigelsessystem mv. Beskæftigelsesrådet

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 14 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 5. maj 2008 15:00 Colosseum, Parallelvej 27, 1. sal ved kantinen Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. april 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:25 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Mødetidspunkt 06-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 06-11-2017

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 19. august 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 09:30 og sluttede kl. 11:45.

Mødet blev holdt torsdag den 19. august 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 09:30 og sluttede kl. 11:45. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 7 Mødet blev holdt torsdag den 19. august 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 09:30 og sluttede kl. 11:45. Medlemmer: Formand

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 4 på Rådhuset i Støvring 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 25 Godkendelse af dagsorden 3 26 Beskæftigelsesplan 2018 - Kommentering 4 27

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 22. november 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 12:00 Sted: Scandic Hotel Aalborg Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 Resultatrevision 2013 3 18 Tilbud på virksomhedsanalyse 2014 5

Læs mere