Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a."

Transkript

1 Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3. Bestyrelsesanliggender a. Orientering om samtale med underviser, vedr. samarbejdsudfordringer. TINE OG POVL HAR AFHOLDT MØDE MED EN AF STEDETS UNDERVISERE. DER HAR VÆRET MASSIVE HENVENDELSE OMKRING DENNE UNDERVISER FRA MEDLEMMER, ANDRE UNDERVISERE OG OFFICIALS. TINE HAR SENDT REFERAT AF DETTE MØDE UD TIL BESTYRELSEN. DER ER BLEVET PRÆCISERET RETNINGSLINIER FOR ISÆR ORIENTERING OM SØNDAGSSPRING SAMT HOLDUNDERVISNING OVERFOR UNDERVISEREN. UNDERVISEREN ANERKENDTE, AT ALT VAR NÆVNT FØR, BL.A. PÅ UNDERVISERMØDET I AUGUST. DER BLEV PRÆCISERET, AT BESTYRELSEN IKKE ØNSKER AT SKULLE BRUGE MERE TID PÅ DISSE KONFLIKTER OG SAMARBEJDSVANSKELIGHEDER. DER ER AFLEVERET EN SKRIFTLIG ADVARSEL. DER BLEV PRÆCISERET AT KONSEKVENSEN AF YDERLIGERE OVERTRÆDELSE AF REGLER OG RETNINGSVILJER, SAMT GENTAGEN MODVILJE MOD SAMARBEJDE, ER EN FRATAGELSE AF UNDERVISNINGSTILLADELSE. BESTYRELSEN HAR HAFT KONTAKT OG MODTAGET RÅDGIVNING AF DANSK RIDEFORBUND OM DISSE FORHOLD, OG BESTYRELSEN FØLGER DE RÅD, SOM DE HAR MODTAGET. b. Ansøgning fra Sarah Kaae Hausmann om brug af ridehuset til springundervisning søndag. Hun har pt 13 ryttere, der ønsker at bruge hende som underviser. I FORBINDELSE MED EN SPRINGUNDERVISER-UNDERSØGELSE I 2014 BLEV DET AF BESTYRELSEN BESLUTTET, AT DER SKAL 6 FASTE RYTTERE TIL FOR AT FÅ INDENDØRS SPRINGUNDERVISNINGSTILLADELSE.

2 4. Økonomi Holmegårdens Rideklub BESTYRELSEN GODKENDER DERFOR AT SARAH FÅR UNDERVISNINGS TID INDENDØRS PR. 1 DEC, PERNILLE AFTALER NÆRMERE DETALJLER MED SARAH. BESTYRELSENS FORSLAG ER SØNDAGE KL TIDERNE SKAL LÆGGES PÅ HJEMMESIDEN MIN. 24 TIMER, OG PÅ HOLMENYT. SARAH SKAL ENTEN HAVE ADMINISTRATORRETTIGHEDER TIL HJEMMESIDEN ELLER FINDE EN TIL AT LÆGGE DET PÅ (LARS, DULLE, RIKKE EL. EN NY SOM FÅR ADM.RETTIGHEDER). c. Nye retningslinjer for undervisere på Holmegården, samt samlet nedskrivning af de eksisterende. TINE LAVER ET UDKAST TIL ET SAMLET SKRIV. EKSISTERENDE: BLIVER PRÆCISERET I DET SAMLENDE SKRIV. NYT: DANSK RIDE FORBUND HAR ANBEFALET KLUBBEN AT KØRE MED 1-ÅRIGE UNDERVISNINGSTILLADELSER (FØLGE SKOLEÅRET). DET ØNSKER BESTYRELSEN AT IMPLEMENTERE. RETNINGSLINJER FØLGER I OVENNÆVNTE SKRIV. d. Springtiderne torsdag. Fungerer det med de nye sluttider? AT RYKKE EN TIME VAR FOR MEGET, EN HALV TIME FUNGERER FINT FOR BÅDE SPRING- OG DRESSURRYTTERE. ROS FRA MEDLEMMER TIL RIKKE FOR TYDELIG UDMELDING PÅ HOLMENYT. NÅR OLE ER SYGE, MÅ DER SPRINGES SELV? JA, MEN IKKE HVIS DER FØRST ER MELDT UD PÅ HOLMENYT, AT DER ER AFLYST. RIKKE ARRANGERER TIDSRUMMET FOR SELVSPRING OG MELDER DET UD PÅ HOLMENYT. SILLE TALER MED RIKKE HEROM. a. Regnskab og budget SIGNE SØRGER FOR JUNIORMIDLER. SIGNE LAVER UDKAST TIL BUDGET 2017

3 5. Klub a. Generalforsamling i. Hvem ønsker at fortsætte i bestyrelsen til næste år? SIGNE ER IKKE PÅ VALG. TINE, HELLE, SILLE OG PERNILLE ØNSKER AT FORSÆTTE. CHARLOTTE HAR SAGT JA TAK TIL AT VÆRE ORDSTYRER. ii. Hvad gør vi for at få flere til at gi en hånd med i udvalgsarbejdet? NÆVNES PÅ MEDLEMS/FÆLLES-DELEN AF BESTYRELSESMØDET. iii. Fastsættelse af dato. RYKKES TIL NÆSTE MØDE 6. Meddelelser fra/til udvalg. a. Baneudvalget DER INDKØBES MERE RIDEBANESAND TIL DET STORE RIDEHUS INDEN JUL b. Stævneudvalget GÅET PÅ VINTERFERIE, ØNSKER FLERE MEDLEMMER PÅ GENERALFORSAMLINGEN. c. Juniorudvalg i. Ryttermærker og en ny junioransvarlig - hvad er status? RYTTERMÆRKE SKAL OP AT KØRE IGEN I 2017 HVIS KLUBBEN ØNSKER AT BEHOLDE CERTIFICERING! SILLE ER STADIG INTERESSERET I AT OVERTAGE. LAVER ET TILBUD. d. Materialeudvalget DEJLIG OG VÅD ARBEJDSDAG, TILSIDST STOD BUB KLAR MED VARM SUPPE - TAK!! e. Hjemmesideudvalg HJEMMESIDEN TRÆNGER TIL EN KRAFTIG REDIGERING. f. Bredde i. Zenta og Marianne planlægger julefrokost JUBIII!! g. Sikkerhedsrep. SIGNE KØBER NYE FØRSTEHJÆLPSKASSER FOR DE SIDSTE MIDLER FRA HJERTESTARTEREN 7. Medlemmer. a. Henvendelse fra medlem vedr. springselv-tiden tirsdag aften PROBLEMER BLANDT MEDLEMMER OM AT BLIVE ENIGE OM AT RIDE I RIDEHUSET. BESTYRELSEN LAVER RETNINGSLINIER FOR TIRSDAGS-SELVSPRING. SILLE SENDER UDKAST RUNDT TIL BESTYRELSEN TIL ENDELIG GODKENDELSE. SENDES HEREFTER UD TIL ALLE MEDLEMMER OG LÆGGES PÅ HJEMMESIDEN. b. Henvendelse fra medlem vedr. rideskoleeleveres brug af det store ridehus til opvarmning og tilskridtning i forbindelse med springning.

4 RIDESKOLEN SKAL HOLDE SIG TIL DET LILLE RIDEHUS, BORTSET FRA DE 4 FASTE TIMER. DET VIL SIGE, AT DE IKKE SKAL SKRIDTE TIL 10 MIN FØR DERES UNDERVISNINGSTID I DET STORE RIDEHUS. POVL KONTAKTER PIA. c. Medlemsmøde kl. 20, vedr. diverse rygter på Holmegården. CHARLOTTE BUHL HAR INDVILLIGET I AT VÆRE ORDSTYRER SIGNE SKRIVER REFERAT TINE FORSØGER AT BESVARE ALLE SPØRGSMÅL. ALLE I BESTYRELSEN ER ENIGE I ALLE BESLUTNINGER. SE REFERAT FRA MØDE LÆNGERE NEDERST. 8. Meddelelser fra ejer. SÅ EN FANTASTISK VANDINGSMASKINE PÅ HILLERØD HORSESHOW, MOBIL OG SELV-VANDENDE. VI FÅR BESØG AF FORHANDLER TIL FORÅRET. SKAL KØBES I SAMARBEJDE MED KLUBBEN. 9. Fysiske rammer. a. Frie tider i det lille ridehus - synlighed. SKAL RETTES LIDT TIL. POVL SENDER TIL SIGNE, SÅ DE KAN KOMME PÅ HJEMMESIDEN. 10. evt. IKKE NOGET EVENTUELT. 11. Fastsættelse af nyt bestyrelsesmøde. SØNDAG DEN 8. JANUAR 2017 KL 12.00

5 REFERAT FRA SIDTSE DEL AF BESTYRELSESMØDE (KL. 20), SOM ER ÅBNET FOR ALLE MEDLEMMER OG DE SPØRGSMÅL, SOM DE MÅTTE HAVE: ANTAL MEDLEMMER TILSTEDE: 25 TINE BØD VELKOMMEN, CHARLOTTE BUHL ER ORDSTYRER. SPØRGSMÅL TIL SØNDAGSSPRING: KRITIK AF AT DER PLUDSELIG SKAL MELDES TIL, OG MELDES UD 24 TIMER FØR. SVAR: DET BLEV BESLUTTET I 2015, EFTER HENVENDELSE FRA MEDLEMMER BLA. PÅ GENERALFORSAMLINGEN. DET SKAL OFFENTLIGGØRES, DA DER IKKE ALTID BRUGES AL TIDEN, OG DET BLEV AF MEDLEMMERNE OPLEVET, AT DER OFTE VAR TOMT FOR HESTE I RIDEHUSET, MENS DER VAR BYGGET BANE. DER SKAL MELDES TIDER UD FOR AT TILGODESE FLEST MULIGE MEDLEMMER. SPØRGSMÅL TIL UNDERVISNINGSPLANEN: MÅ UNDERVISERNE SKRIVE SIG PÅ UNDERVISNINGSPLANEN HVOR DER ER LEDIGT? SVAR: JA, DET MÅ DE GERNE. UNDERVISERNE SKAL SKRIVE SIG PÅ TAVLEN. DER ER FRIT SLAG PÅ DE FASTE TIDER, 24 TIMER FØR, HVIS DER ER LEDIGT PÅ TAVLEN. SPØRGSMÅL TIL SØNDAGSSPRING: NÅR DER MELDES AFBUD, MÅ EN ANDEN FÅ TIDEN? SVAR: JA. SPØRGSMÅL PÅ SØNDAGSSPRING: ER DER EN REGEL FOR HVOR MANGE DER MÅ VÆRE I RIDEHALLEN? MÅ MAN RIDE DERINDE IMENS? SVAR: JA DU MÅ GERNE RIDE SAMTIDIG, NEJ DER ER IKKE MAX PÅ ANTALLET.

6 SPØRGSMÅL TIL TORDAGSSPRINGNING: STARTER DE KL 17 FAST? SKAL JEG GÅ UD? SVAR: JA, DET ER LIGE BLEVET RYKKET FRA KL EFTER ØNSKE FRA MANGE MEDLEMMER. JA DU MÅ GERNE RIDE IMENS, MEN SPRINGNING HAR FØRSTE RET. ØNSKE OM FLERE RYTTERMØDER. SVAR: BESTYRELSEN TAGER DET MED SOM PUNKT PÅ NÆSTE BESTYRELSESMØDE ØNSKE OM MINDRE UNDERVISNING I RIDEHUSET: SVAR: HVEM SKAL STOPPE MED AT HAVE UNDERVISNING? HVEM HAR MERE RET TIL UNDERVISNING END ANDRE, NÅR DER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT ER RYTTERE PÅ GÅRDEN, DER IKKE KAN FÅ DEN UNDERVISNING DE ØNSKER. BESTYRELSEN SÆTTER PUNKTET PÅ DAGSORDENEN TIL GENERALFORSAMLINGEN. SPØRGSMÅL: HVORFOR MOBBER BESTYRELSEN DULLE? SVAR: BESTYRELSEN MOBBER IKKE DULLE. DESVÆRRE HAR BESTYRELSEN GENNEM EN MEGET LANG PERIODE PÅ OVER ET ÅR FORSØGT AT KOMMUNIKERE RETNINGSLINJERNE FOR UNDERVISNINGEN I SPRING UD TIL DULLE. BÅDE VED FLERE MUNDTLIGE MØDE OG VIA UTALLIGE MAILS. BESTYRELSEN OPLEVER GENTAGENDE GANGE IKKE AT FÅ SVAR TILBAGE PÅ MAILS OG BLIVER IGNORERET AF DULLE, DER IKKE FØLGER KLUBBENS RETNINGSLINJER FOR UNDERVISERE. BETYRELSEN HAR TIL SIDST FØLT SIG NØDSAGET TIL AT SKÆRPE TONEN. DATOER FOR MØDER OG MAILS BLEV LÆST OP DE FREMMØDTE. BESTYRELSEN FØLER IKKE, AT DULLE HAR VÆRET INDSTILLET ET SAMARBEJDE.

7 SPØRGSMÅL: HVORFOR TROEDE NOGLE MEDLEMMER, AT BESTYRELSEN VILLE NEDLÆGGE SØNDAGSSPRING? SVAR: DULLE HAVDE MODTAGET OPRINGNING FRA EN RIDESKOLEMOR DER SPURGTE TIL SARAHS SPRINGSHOLD. HERUDFRA KONKLUDERE HUN, AT BESTYRELSEN VILLE NEDLÆGGE HENDES SØNDAGSHOLD. DULLE KONTAKTEDE IKKE BETYRELSEN EFTER OPRINGNINGEN FOR AT FÅ EN AFKLARING, MEN VALGTE AT FORTÆLLE DET TIL SINE ELEVER I STEDET. BESTYRELSEN PÅPEGEDE AT SARAHS RIDESKOLESPRINGHOLD LIGGER OM ONSDAGEN, OG DER PÅ INTET TIDSPUNKT HAR VÆRET PLANER OM AT NEDLÆGGE SØNDAGSSPRINGNINGEN SPØRGSMÅL: HVORFOR SKAL RIDESKOLEN HAVE FLERE TIDER I DET STORE RIDEHUS? SVAR: KLUBBEN ER ØKONOMISK AFHÆNGIG AF AT HAVE EN VELFUNGERENDE RIDEKLUB TILKNYTTET. DERFOR HAR BESTYRELSEN VALGT AT STØTTE PIA I AT FÅ KØRT RIDESKOLEN OP. POVL FORKLAREDE, AT RIDESKOLEN DE SENERE ÅR HAR VÆRET NEDADGÅENDE. DETTE ER VENDT EFTER PIA HAR OVERTAGET. DEN UNDERVISER, DER UNDERVISTE PRIVATE, DE TO TIMER MANDAG OG FREDAG, HAVDE INGEN PROBLEMER MED AT FLYTTE UNDERVISINGEN. DER HAR TIDLIGERE VÆRET EN AFTALE OM, AT RIDESKOLEHOLD SKAL HAVE 5 RYTTERE FOR AT VÆRE I RIDEHUSET. DETTE ER IKKE TILFÆLDET HER I OPSTARTSPERIODEN. DET LILLE RIDEHUS ER ÅBENT FOR BRUG DEN TIME, RIDESKOLEN ER I DET STORE RIDEHUS. SILLE POIENTEREDE, AT DET ER GODE RYTTERE, DER ER PÅ DE TO NYE RIDEHOLD, OG DER ER INGEN PROBLEMER I AT RIDE DERINDE SAMTIDIG. ØNSKE OM MULIGHED FOR PRIVATRYTTER-HOLDRIDNING: SVAR: BESTYRELSEN TAGER DET MED PÅ DAGSORDENEN TIL GENERALFORSAMLINGEN BESTYRELSEN OPFORDRER TIL SLUT MEDLEMMERNE TIL AT TAGE AKTIV DEL I KLUBBENS UDVALGSARBEJDER. ØNSKER MAN INDFLYDELSE I KLUBBEN MÅ MAN DELTAGE AKTIVT I DET FRIVILLIGE ARBEJDE. ELLERS MÅ MAN FINDE SIG I AT ANDRE TAGER BESLUTNINGERNE.

Der er flere forslag til rettelser af vedtægterne, kommer på til næste generalforsamling.

Der er flere forslag til rettelser af vedtægterne, kommer på til næste generalforsamling. Referat for bestyrelsesmøde referat med fed Deltagere: Signe, Lykke, Ulla, Sille, Line, Helle Afbud: Lars Forplejning: Ulla Referat: Ulla 1. Valg af dirigent. - Signe 2. Gennemgang og godkendelse af forrige

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. februar 2016 kl I rytterstuen på klubbens adresse

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. februar 2016 kl I rytterstuen på klubbens adresse Holmegårdens Rideklub, Vassingerødvej 93, 3540 Lynge. Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. februar 2016 kl. 19.00 I rytterstuen på klubbens adresse Referat i henhold til vedtægter.

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene 18.11.2015 Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene Som lovet, da bestyrelsen den 11.12.2015 offentliggjorde resultatet af undersøgelsen, udsender vi hermed det fulde beslutningsgrundlag

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2. Referat bestyrelsesmødet d. 26. april 2016 Fraværende: 0 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

Læs mere

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst).

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst). Referat bestyrelsesmødet d. 30-05-18 Fraværende: ingen 1. Godkendelse af referat 15-04-2017. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 6. 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

Malene er vikar for Rikke tirsdag i 7 uger. Charlotte starter i uge 8 efter planen. Men vi mangler stadig endeligt svar. Mandags hold er aflyst.

Malene er vikar for Rikke tirsdag i 7 uger. Charlotte starter i uge 8 efter planen. Men vi mangler stadig endeligt svar. Mandags hold er aflyst. Referat bestyrelsesmødet d. 23-01-2019 Fraværende: 1. Godkendelse af referat 05-12-2018. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 10 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævne i dressur og spring den 31. marts og 1. april 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR marts/april stævne: Box4rent.dk Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 Dagsorden: Valg af dirigent... 1 Bestyrelsen nedlægger beretning... 2 Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse... 2 Godkendelse af medlemskontingent...

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på.

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på. Referat bestyrelsesmødet d. 20-05-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 20-05-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående:

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående: Referat for bestyrelsesmøde den 10. september 2014 Til stede: Hanne, Monica, Peer og Kamilla Dagsorden: 1. Ordning vedr. tømning af balje i ridehuset Der er kommet ny bund i ridehuset, hvilket vi alle

Læs mere

Generalforsamling, Inside Hammel

Generalforsamling, Inside Hammel Generalforsamling, Inside Hammel 20.02.2019 Bestyrelse tilstede: Pia Dora Nadia Anker Camilla Lund Tanja Kulas Jimmi Bisgaard Hanne Elisabeth Andersen Bogholderi, Preben Pia byder velkommen 1. Valg af

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 6. maj 2014 kl. 19.00 hos Søren Brandt, Piskesmældet 3, 3000 Helsingør. Tilstede:

Læs mere

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine Referat af: Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 15/11 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Frank, Troels, Allan, Kim, Thomas, Mette, Pia, John, Tine, Cecilie, Fraværende: Anders, Louise, Ali, Charlotte.

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

onsdag d. 4. februar 2014

onsdag d. 4. februar 2014 A/B Lørups Ridehus Referat af Bestyrelsesmøde onsdag d. 4. februar 2014 Tilstede: Ole Sebbelov, Alice Fanøe, David Noack, Klaus Jacobsen,G. A., Nicolai Giødesen og Lone Pinnerup Frederiksen (ref.) Gæst:

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012. Hos Anne Catrine Thaarup

Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012. Hos Anne Catrine Thaarup Mattssons Rideklub Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012 Hos Anne Catrine Thaarup Deltagere Ole Rosdahl, Gitte Hagedorn, Eva Dybelund, Haastrup, Anne Catrine Thaarup, Mette Nielsen & Lars Folkmann

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Storkøbenhavns Rideklub

Storkøbenhavns Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævner i dressur og spring den 8., 9.og 10. juli 2016 Information til rytterne Vi siger tak til vores sponsor og samarbejdspartner til SKØR sommer stævne: Information:

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære.

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 10 skoleår 13/14 den 7. oktober 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Brian Jensen BJ,

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen LØSR 30 års Jubilæums C- og D-stævne i dressur den 13., 14. og 15. juli 2012 Stævnets hovedsponsor Box4Rent.dk Stævneboxe udlejes v/søren Pram Nielsen Tlf.: 46180095 40400095 www.box4rent.dk

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 19.09. 2017 kl. 18:30-21 Referent Kosna Savage Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Marianne, Isak, Frederik, Nasrin, Lisbet, og Kosna Afbud: Ebbe og Jamila, Dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere