Toyota Material Handling Europe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Toyota Material Handling Europe"

Transkript

1 Toyota Material Handling Europe Sammen kan vi gøre en forskel

2 Sammen kan vi gøre en forskel Vores første bæredygtighedsrapport er for os begyndelsen på en rejse. Med Dual Impact implementerer vi en tilgang, hvor vi involverer vores samarbejdspartnere og i fællesskab definerer de nøgleområder, som er vigtige for os alle sammen. Vi har bevidst valgt at fokusere på de emner, der er vigtige for os og for vores samarbejdspartnere. På denne måde kan vi koncentrere os om at håndtere de betydende områder, hvor vi sammen kan gøre en forskel. Hele rapporten kan downloades på VORES SAMARBEJDSPARTNERE VORES MÅL Kunder Leverandører Toyota-gruppen Lokalsamfund Offentlige myndigheder At samarbejde positivt med alle vores partnere, at forstå deres mål for bæredygtighed og at afstemme vores prioriteringer efter det EKSTERN BENCHMARKING Miljø TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE BRANCHENS GENNEMSNIT ALLE Arbejdspraksis Leverandører Fair forretningsmetoder Dette er TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE ABs placering sammenlignet med gennemsnittet for alle virksomheder inden for samme branche, der er blevet vurderet af EcoVadis. EcoVadis leverer en løsning for overvågning af bæredygtigheden i globale forsyningskæder, ved at anvende onlinespørgeskemaer, og CSR ekspert auditering af den information der modtages fra leverandører. Gennem øget gennemsigtighed, sigter EcoVadis mod at hjælpe købere og leverandører med at opnå en mere bæredygtig arbejdsmetode. Ifølge bedømmelsen ligger Toyota Material Handling Europe blandt de øverste 10% i vores branche, og blandt de øverste 11% ud af brugere, der er blevet vurderet globalt.

3 Udtalelser VORES SAMARBEJDSPARTNERE VORES MEDARBEJDERE John Maguire Group Manufacturing Sustainability Director Unilever Craig Walby Product Management Director Toyota Material Handling Europe AB Vores eco-efficiency program hjælper os med at minimere vores CO2-udledning og vores omkostninger over 300 mio siden starten i Endvidere køber vi udelukkende vores elektriske materialehåndteringsudstyr i Europa, da vi har forpligtet os på at få dækket størstedelen af vores energibehov fra vedvarende energikilder. Harry Bruns Director TNT International Road Hub TICOs 2020-vision forpligter os til at udvikle vores produkter så de benytter energieffektiv og miljøvenlig teknologi. Som en følge heraf udvider vi vores serie af eldrevne gaffeltruck op til 8,5 ton. Vi tilbyder også løsninger inden for flådestyring med henblik på at optimere produktiviteten og samtidig minimere energiforbruget. Pank Hertsenberg Managing Director Toyota Material Handling Nederland BV 98% af TNTs kunder er tilfredse med det, vi leverer. Vi forventer, at vores leverandører arbejder efter de samme standarder for ansvarlighed og kvalitet, og at de hjælper os med at håndtere vores kunders varer omhyggeligt og effektivt. TPS og the Toyota Way udgør den centrale del af vores undervisningsprogram, og derved får vores ansatte fokus på sammenhængen mellem et højt teknisk niveau, kvalitet og kundetilfredshed. Gonzalo de Cea-Naharro Romero Global Buyer Logistics HEINEKEN Global Procurement Sophie Lachaux-Vailler Human Resources Director Toyota Material Handling France SA Heinekens tilgang til håndteringen af de ansattes sikkerhed har opnåelsen af sikkerhed i verdensklasse som sit primære mål. Dette betyder en ulykkes-fri arbejdsplads i produktionsenheden i Kampagnen Safer Together gav en ny dynamik med hensyn til at forbedre sikkerheden for vores kunder i forbindelse med materialehåndtering, og en forbedring af sikkerheden for alle os hos Toyota Material Handling Europe.

4 LEVERER LØSNINGER TIL VORES PARTNERES UDFORDRINGER I skemaet nedenfor ses eksempler på kritiske mål defineret af vores partnere, og hvordan vi bidrager med at opnå disse mål. VORES PARTNERES UDFORDRINGER VORES SVAR Elektriske truck CO 2 Kunder med mål for udledning af CO 2 skifter til eldrevne truck 100% ELEKTRISK Serie med gaffeltruck til 8,5 ton Al den elektricitet, som Unilever køber i Europa, kommer fra vedvarende energikilder. Derfor er CO2-udledningen fra alt deres elektriske udstyr lig med nul. Unilever har en europæisk politik om udelukkende at indkøbe eldrevne truck, og dette bidrager til at opnå målene i virksomhedens generelle klimaændrings-strategi om at udlede 50% mindre CO 2 i MINIMAL NEDETID under drift For at kunne imødekomme efterspørgslen fra et stadigt stigende antal kunder, der ligesom Unilever har ambitiøse klimaændringsstrategier, fortsætter vi med at forbedre vores serie af eldrevne truck. Med lanceringen af Traigo 80 kan vi nu levere en komplet serie af eldrevne gaffeltruck op til 8,5 ton. Vores serie af lagertruck, der udgør 60% af de producerede trucks, har altid været designet til at køre på elektricitet Fuldt uddannede teknikere foretager 3.5 mio besøg om året Hvis du har fire genstande på dit skrivebord, er det meget sandsynligt, at mindst en af dem er blevet transporteret af en Toyota eller BT truck på et tidspunkt. Udstyrets driftssikkerhed og pålidelig sservice er derfor et af nøgleelementerne, når virksomheder vælger leverandør indenfor materialehåndtering. 25% EU-Kommissionen har sat et mål om at reducere antallet af ulykker med 25% 41,4% af alvorlige ulykker i 27 EU-lande i perioden skyldtes 'mistet kontrol med maskinen, transportmidlet, håndteringsudstyret eller det håndterede redskab eller emne' i henhold til den seneste udgivelse fra Eurostat fra Vi har fuldt uddannede teknikere over hele Europa, der foretager servicebesøg om året. Vores servicevirksomhed er udviklet efter TPS principperne, og den understøttes af moderne teknologi såsom tablet-computere, så de kan hjælpe vores kunder med at arbejde så effektivt som muligt. Nr. 1 Vores Toyota System of Active Stability (SAS) reducerer risikoen betydeligt for gaffeltruck ulykkestype nr. 1 I henhold til en undersøgelse fra det hollandske agentur for arbejdssikkerhed så skyldes 29% af ulykkerne med gaffeltruck, at de vælter. Det er derfor, at Toyota SAS gør en forskel, da vi tilbyder den mest avancerede dynamiske anti-vælte-teknologi monteret som standard på alle vores Toyota gaffeltruck produceret i Europa.

5 GENSIDIG PÅVIRKNING AF VORES PARTNERES VIRKSOMHEDSDRIFT OG VORES EGEN VIRKSOMHEDSDRIFT Bæredygtighed er et stadig vigtigere emne for vores partnere. Vores kunder er blandt verdens førende inden for bæredygtighed. Deres forventninger er høje. Vi stræber efter at minimere miljøpåvirkninger, optimere virksomhedsprocesser og maksimere sikkerhed, kvalitet og ydelse. VORES PARTNERES VIRKSOMHEDSDRIFT TOYOTAS VIRKSOMHEDSDRIFT Hvilket Fokusområde Emne Fokusområde ledelse mål for kundetilfredshed ledelse miljømæssig styring energi produktets effektive energiudnyttelse energi direkte energiforbrug MINIMERING Miljøpåvirkninger CO2 energieffektivt arbejde lavere CO2-emission område 3 emission: produktanvendelse MINIMERING af miljøpåvirkninger indirekte energiforbrug CO2 direkte CO 2 emission (område 1) indirekte CO 2 emission (område 2) vand produktets vandforbrug vand vandforbrug fra forsyningsnettet TPS ekstern TPS undervisning TPS intern TPS undervisning fair forretningsmetoder kunders adfærdskodeks risikostyring fair forretningsmetoder ledelsestilgang hos Toyota virksomhedsledelse TICO OPTIMERING virksomhedsprocesser medarbejderansvarlighed medarbejderansvarlighed ansvarlig levering gennemsigtighed og offentliggørelse Toyotas tilgang til tjenesteydelser hjælpe kunderne med at tiltrække dygtige truckførere hjælpe kunderne med at undervise truckførere OPTIMERING af virksomhedsprocesser risikostyring, overholdelse af lovkrav, bestikkelse og korruption ansvarlig indkøbspolitik Toyotas tilgang til personaleledelse tiltrække og fastholde talent hjælpe kunderne med at bedømme truckførere undervisning og udvikling vurdering af resultater MAKSIMERING Sikkerhed, kvalitet og ydelse sikkert og sundt samfund kvalitet og ydelse ledelse inden for sundhed og sikkerhed understøtte nationale materialehåndterings statistikker sikre produkter & tjenester tilgang til kvalitetsstyring mål for kvalitet og pålidelighed praksis vedrørende bedømmelse af kundetilfredshed MAKSIMERING af sikkerhed, kvalitet og ydelse sikre og sunde arbejdspladser kvalitet og ydelse håndtering af sundhed og sikkerhed sikkerhedsudvalg sikkerhed og sundheds statistikker tilgang til kvalitetsstyring mål for kvalitet og pålidelighed mål for resultater

6 Toyota Material Handling Europe Gør materialehåndtering ekstremt effektiv Med en stærk tilstedeværelse i mere end 30 europæiske lande stræber vi efter at gøre kundernes materialehåndtering ekstremt effektiv. Vi producerer og sælger Toyota gaffeltruck og BT lagertruck. Vores produkter og løsninger hjælper med til at minimere miljøpåvirkning, optimere virksomhedsprocesser og maksimere sikkerhed og ydelse. Vores virksomhed Sådan udvikler og producerer vi Sådan leverer vi til markedet Sådan hjælper vi kundens drift Sådan håndterer og genbruger vi vores produkter Vi stræber konstant efter at udvikle og producere driftssikre, pålidelige og meget produktive truck og tjenester. For at opnå dette følger vi processer med en streng bedømmelse af de udviklede produkter, og vi implementerer mål for eliminering af defekter i vores egen produktion og for delene fra vores leverandører. TPS er baseret på et Pull System, hvilket betyder at vi producerer og leverer præcist det der er behov for, når der er behov for det. Derved optimerer vi vores logistik-flow og eliminerer Muda (unødvendigt spild af ressourcer og tid). Vi leverer også finansieringsløsninger for over 50% af vores truck. Vores fuldt uddannede teknikere foretager servicebesøg om året. Vi tilbyder også en lang række løsninger inden for undervisning og logistik såsom Toyota I_Site, en flådestyringsløsning som maksimerer sikkerheden og effektiviteten på vores kunders virksomheder. Bortskaffelse tænkes med ind i udviklingen af alle vores produkter. Eksempelvis kan truck i vores BT Vector R-serie genbruges op til 99%. Batterierne genanvendes, blyet smeltes og genbruges mens plasticdelene kan bruges som brændsel ved produktion af elektricitet. Vi arbejder i mere end 30 lande i Europa Fakta uddannede serviceteknikere Mobil flåde af fuldt udstyrede servicebiler truck omfattet af en serviceaftale 3.5 millioner serviceopgaver om året truck solgt i regnskabsåret europæiske fabrikker Oversigt Her er vores virksomheder Her finder du Toyota Material Handling Vores driftsanlæg Fabrik Hovedkvarterer

7 Toyota Material Handling DANMARK Gør materialehåndtering ekstremt effektiv I Danmark fokuserer vi på at hjælpe vores kunder med at finde løsninger ved at levere nye og brugte truck i høj kvalitet samt supporterende service ydelser. Dette omfatter service over hele landet, korttidsleje, originale reservedele, flådestyring og undervisning af truckførere. Vi hjælper vores kunder med at være produktive og effektive i hele truckens levetid, vi sørger for, at deres truckførere kan arbejde sikkert, og vi hjælper kunderne med at reducere omkostningerne, hvor det er muligt. Lars Bo Larsen Managing Director Hvordan vi MINIMERER Hvordan vi OPTIMERER Hvordan vi MAKSIMERER Hos Toyota Material Handling DK tror vi på, at vi ved at fokusere på mennesker, produkter og processer, kan hjælpe vores kunder med at forbedre sikkerheden, øge produktiviteten, reducere spild og sænke energiforbruget. Toyota Way-kulturen og en forståelse for TPS filosofien giver os et solidt fundament og anvisninger på, hvordan vi bedre kan hjælpe vores kunder. Vores 130 teknikkere foretager servicebesøg om året. For at minimere energi- og CO 2 forbruget og dermed nå vores 2020 energimål, er vi påbegyndt en udskiftning af hele vores flåde af biler til mere miljø- og energi venlige modeller. Vi reducerer yderligere energi- og CO 2 forbruget ved at træne vores teknikkere i energi effektiv kørsel samt ved at bruge SMS info til at oplyse ham om forbruget ved hver tankning. Ved brug af 5S har vi markant sænket bilernes samlede vægt og fjernet alt spild i bilerne, såsom overflødige reservedele og udstyr. Dette kombineret med en konstant fokus på first fix rate, giver energi effektive servicebesøg og tilfredse kunder. Ved at uddanne vores team i principperne for Toyota Production System (TPS) Brug løbende forbedringer tavle i alle afdelinger, der holder teamets medarbejdere fokuseret på Kaizen Multidisciplinære MUDA teams, der fokuserer på at reducere spild på vores lagre Vi gør en forskel med Toyota kampagner, der fokuserer på, hvordan mennesker, produkter og processer kan hjælpe til med at forbedre sikkerheden Formidling af tusindvis af gratis sikkerhedspublikationer, herunder sikkerhedsanvisninger og plakater til kunderne Fremme af 'Pride in Performance' programmet, som skal hjælpe kunderne med at reducere antallet af skader TOYOTA MATERIAL HANDLING DK VORES SERVICE OG SUPPORT Fakta Mere end 125 uddannede service- og værkstedsteknikere yder service over hele landet Mere end truck omfattet af en serviceaftale 96% Vores mobile serviceteam garanterer svar inden for 4 timer og rettelse af fejl ved første besøg Mere end 500 enheder i vores korttidsleje flåde Mere end 250 team medarbejdere fokuserer på at yde lokal og national service til kunderne inden for salg, service, reservedele og uddannelse

8 Udtalelser fra vores bestyrelsesformand og vores europæiske president I dag står det klart, at produktivitet går hånd i hånd med sikkerhed, effektiv energiudnyttelse og omkostningsstyring. Vi og vores kunder prioriterer at kunne imødekomme de stigende krav til bedre miljøbeskyttelse på det globale marked. Derfor har Toyota Industries Corporation integreret bæredygtig udvikling samt de tre fokusområder energi, miljøbeskyttelse og økologi i strategien for det næste årti Vision Kontaktoplysninger Besøg vores hjemmeside Besøg vores europæiske hjemmeside Hirooki Fujiwara Bestyrelsesformand Toyota Material Handling Europes vigtigste opgave er at designe produkter, tjenester og løsninger, som har en positiv effekt på vores kunders forretning, materialehåndterings branchen og på det europæiske samfund som helhed. Med denne rapport vil vi gerne vise, at vi forpligter os på at tage vores del af ansvaret for en ændring af samfundet i retning mod øget bæredygtighed Matthias Fischer President

Bæredygtighedsrapport 2018

Bæredygtighedsrapport 2018 Bæredygtighedsrapport 2018 Toyota Material Handling Europe SAMMEN gør vi en forskel 1 Bæredygtighedsrapport 2018 OM TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE Et stærkt globalt netværk Ansatte Omsætning Struktur

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Lagertruck med Lithium-Ion batterier

Lagertruck med Lithium-Ion batterier www.toyota-forklifts.dk Lagertruck med Lithium-Ion batterier optimering af omkostninger minimering af stilstandstid mindre miljøpåvirkning Toyota lancerer nu Toyota Li-Ion, en nye serie af lagertruck,

Læs mere

Få mere at vide om Toyota Service Concept

Få mere at vide om Toyota Service Concept Få mere at vide om Toyota Service Concept Toyota Service Concept betyder at vi har udvidet vores TPS måde at tænke på for at sikre, at vi arbejder efter et klart sæt af værdier, når det gælder service

Læs mere

Indorama Ventures Public Company Limited

Indorama Ventures Public Company Limited Indorama Ventures Public Company Limited Miljøpolitik (Godkendt på bestyrelsesmøde 2/2013 dateret 22. februar 2013) 1. revision (Godkendt på bestyrelsesmøde 1/2017 dateret 17. februar 2013) Bemærkning

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

C S R. Corporate Social Responsibility. I BabySam tror vi på at en god start på eget liv er grundstenen for selv at skabe det gode Børneliv.

C S R. Corporate Social Responsibility. I BabySam tror vi på at en god start på eget liv er grundstenen for selv at skabe det gode Børneliv. C S R Corporate Social Responsibility a Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a Denne redegørelse udgør en del af ledelsesberetningen i årsrapporten for BabySam A/S for 2016/17.

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Behovet for miljøfornyelse. Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger

Behovet for miljøfornyelse. Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger Behovet for miljøfornyelse Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger Vi må alle tænke i nye baner, når det gælder miljøet Når 53 % af beslutningstagerne i Europa karakteriserer bæredygtighed

Læs mere

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI BEDRE PRODUKTER TIL EN BEDRE FREMTID Vi forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på deres liste.

Læs mere

Shells generelle forretningsprincipper

Shells generelle forretningsprincipper Shells generelle forretningsprincipper Royal Dutch Shell plc Indledning Shells generelle forretningsprincipper er grundlaget for den måde, hvorpå alle virksomheder i Shell Gruppen* driver forretning.

Læs mere

Lithium-Ion-serien fra Toyota

Lithium-Ion-serien fra Toyota www.toyota-forklifts.dk Lithium-Ion-serien fra Toyota Lithium-Ion-serien fra Toyota Material Handling Toyota Material Handling præsenterer sin unikke Lithium-Ion-serie, der nu er udvidet til at omfatte

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Sustainability Policy

Sustainability Policy Sustainability Policy Juni 2019 2 TDC Sustainability Policy Politikkens omfang Hos TDC Group er samfundsansvar en naturlig del af vores forretning, baseret på vores historiske arv og den rolle, vi spiller

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde PART OF THE EKOKEM GROUP Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde Introduktion til NORDs Bæredygtighedsnøgle Stoffer i forbrugsprodukter har medført hormonforstyrrelser hos mennesker Bæredygtighed er

Læs mere

Vedtaget af Stena Metall koncernens bestyrelse Stena Metall koncernens Code of Conduct

Vedtaget af Stena Metall koncernens bestyrelse Stena Metall koncernens Code of Conduct Vedtaget af Stena Metall koncernens bestyrelse 2012-02-22 Stena Metall koncernens indhold BAGGRUND...3 VORES FORPLIGTELSER... 4 Forretnings- og eksterne relationer... 4 Relationer til kunder og andre aktører...5

Læs mere

Politik for samfundsansvar

Politik for samfundsansvar Politik for samfundsansvar Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Regelgrundlag... 3 3 Målsætning... 4 4 Fokusområder... 4 4.1 Miljø- og klimahensyn... 4 4.2 Medarbejdere... 4 4.3 Korruption og usædvanlige

Læs mere

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN www.toyota-forklifts.dk MAN SÆNKER OMKOSTNINGERNE TIL TRUCKDRIFT Toyota gaffeltruck med SAS sikkerhedssystemet bruger intelligente teknologier til at sænke udgifterne i forbindelse

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

DS/16/157 Den 23. november Politik for samfundsansvar

DS/16/157 Den 23. november Politik for samfundsansvar DS/16/157 Den 23. november 2016 Politik for samfundsansvar Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Regelgrundlag... 3 3 Målsætning... 4 4 Fokusområder... 4 4.1 Miljø- og klimahensyn... 4 4.2 Medarbejdere...

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Strategi for Frederiksberg Forsyning A/S

Strategi for Frederiksberg Forsyning A/S Strategi 2020 for Frederiksberg Forsyning A/S Forord 2 Omverdenen 3 Vores vision 4 Vores mission 5 Strategiske mål 6 Strategiske temaer 7 Strategi 2020 kunden er i centrum Det er vores ambition at levere

Læs mere

STRATEGI FOR BIOFOS 2015-2020 MED PEJLEMÆRKER MOD 2025 VI SKABER BÆREDYGTIGT VANDMILJØ OG UDVINDER RESSOURCER TIL NYTTE OG GAVN FOR DIG OG DIN BY

STRATEGI FOR BIOFOS 2015-2020 MED PEJLEMÆRKER MOD 2025 VI SKABER BÆREDYGTIGT VANDMILJØ OG UDVINDER RESSOURCER TIL NYTTE OG GAVN FOR DIG OG DIN BY STRATEGI FOR BIOFOS 2015-2020 MED PEJLEMÆRKER MOD 2025 VI SKABER BÆREDYGTIGT VANDMILJØ OG UDVINDER RESSOURCER TIL NYTTE OG GAVN FOR DIG OG DIN BY MISSION VORES EKSISTENSBERETTIGELSE UDTRYKKER VI GENNEM

Læs mere

Velkommen til Solar Danmark!

Velkommen til Solar Danmark! Velkommen til Solar Danmark! Vores identitet: Vi stræber efter at forbedre vores kunders forretning En ledende nordeuropæisk sourcing- og servicevirksomhed primært indenfor El-, VVS- og vedvarende energi-teknologier

Læs mere

Årlig statusrapport 2015

Årlig statusrapport 2015 Årlig statusrapport 2015 Vattenfall Vindkraft A/S Dokument nr. 18400802 06. september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Basisoplysninger... 1 2. Præsentation af Vattenfall Vindkraft A/S... 1 3. Miljøpolitik

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

Vedtaget af Stena Metall koncernens bestyrelse 2012-02-22. Stena Metall koncernens Code of Conduct

Vedtaget af Stena Metall koncernens bestyrelse 2012-02-22. Stena Metall koncernens Code of Conduct Vedtaget af Stena Metall koncernens bestyrelse 2012-02-22 Stena Metall koncernens indhold BAGGRUND...3 VORES FORPLIGTELSER... 4 Forretnings- og eksterne relationer... 4 Relationer til medarbejderne...5

Læs mere

Corporate Social Responsibility. Taking responsibility is the first step towards a positive change

Corporate Social Responsibility. Taking responsibility is the first step towards a positive change Corporate Social Responsibility Taking responsibility is the first step towards a positive change Energy Cool, 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Virksomhedens ledelse...3 Forhold til samarbejdspartnere...

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

UUUUJ - VI KØBER NÅD NYT

UUUUJ - VI KØBER NÅD NYT Verdensmålene som strategisk værktøj Seminar: Strategisk og praktisk kommunikation af FN's verdensmål i affaldssektoren LOTTE HANSEN, PARTNER HANSEN & ERSBØLL AGENDA UUUUJ - VI KØBER NÅD NYT MIN REJSE

Læs mere

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS INDLEDNING Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som verdenssamfundet står overfor. Derfor har Danmark et nationalt mål om at være uafhængig

Læs mere

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Workshop IV VÆRDISKABELSE I SAMARBEJDET MED EKSTERNE INTERESSENTER OG SAMARBEJDSPARTNERE GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Claus Homann Aarhus Vand bidrager til samfund,

Læs mere

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies Slutkunden mærker forskellen CASE STUDY E-supplies "Med 7 mio. transaktioner om dagen og en meget høj mængde af kritiske data, havde vi brug for en samarbejdspartner, som kunne skræddersy et sikkert system

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4.500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016.

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Bæredygtighedspolitik Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Omfang... 2 3. Formål... 2 4. Definition af bæredygtighed...

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav.

Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav. Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav. Et ønske om at inkorporere en bæredygtig tankegang i alle dele af virksomheden og få certificering på arbejdet blev startskuddet

Læs mere

2.1 Omfang NCC-koncernens politik omfatter alle NCC s forretningsområder og aktiviteter.

2.1 Omfang NCC-koncernens politik omfatter alle NCC s forretningsområder og aktiviteter. NCC-koncernens bæredygtighedspolitik 1. Indledning Vi er nødt til at forandre vores samfund radikalt, hvis vi skal kunne takle de globale udfordringer, vi står over for, såsom klimaforandringer, affaldsproduktion,

Læs mere

Intego CSR. Indhold Intego CSR...2 Miljøforhold...3 Arbejdsforhold...3 Menneskerettigheder...5 Forretningsetik...5 Bæredygtigt indkøb...7 Kvalitet...

Intego CSR. Indhold Intego CSR...2 Miljøforhold...3 Arbejdsforhold...3 Menneskerettigheder...5 Forretningsetik...5 Bæredygtigt indkøb...7 Kvalitet... Intego CSR Intego CSR Indhold Intego CSR...2 Miljøforhold...3 Arbejdsforhold...3 Menneskerettigheder...5 Forretningsetik...5 Bæredygtigt indkøb...7 Kvalitet...7 Hos Intego overholder vi til enhver tid

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

Code of Conduct Vores Ansvar

Code of Conduct Vores Ansvar Code of Conduct Vores Ansvar Forord Hos IAT arbejder vi målrettet på at udvikle vores forretning på en ansvarlig måde. Vi ved, at vi kun opnår succes på langt sigt, hvis vi tilfører værdi til kunder, partnere

Læs mere

Serviceaftaler. Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger.

Serviceaftaler. Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger. Serviceaftaler Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger www.schneider-electric.dk ENERGY Få en serviceaftale, der er skræddersyet til dine behov Det er en

Læs mere

Ved at implementere disse teknologier, har Honda foretaget følgende forbedringer:

Ved at implementere disse teknologier, har Honda foretaget følgende forbedringer: Honda's filosofi Honda har i mange år været i front, når det drejer sig om miljøhensyn, og har været sig sit ansvar som global bilproducent bevidst. Honda har taget arbejdet med at minimere bilernes påvirkning

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99a (CSR- rapport)

Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99a (CSR- rapport) Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99a (CSR- rapport) Nærværende redegørelse udgør en del af ledelsesberetningen i årsrapport 2014 for Dansk Avis Omdeling A/S, som dækker

Læs mere

HVORDAN KAN FN S VERDENSMÅL BIDRAGE TIL AT SIKRE BÆREDYGTIG DANSK VÆKST?

HVORDAN KAN FN S VERDENSMÅL BIDRAGE TIL AT SIKRE BÆREDYGTIG DANSK VÆKST? FN s verdensmål i en dansk kontekst Hvad der skal til for at forankre verdensmålene i Danmark HVORDAN KAN FN S VERDENSMÅL BIDRAGE TIL AT SIKRE BÆREDYGTIG DANSK VÆKST? Arbejdsmarked 4.0 hvordan får vi alle

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked.

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked. CSR politik Corporate Social Responsibility (CSR) står for virksomhedens sociale ansvar og er udtryk for de frivillige politikker, virksomheden har sat op for etisk og social ansvarlighed i forhold til

Læs mere

artikel SUSTAINGRAPH TEKNISK ARTIKEL

artikel SUSTAINGRAPH TEKNISK ARTIKEL SUSTAINGRAPH TEKNISK ARTIKEL SUSTAINGRAPH er et europæisk projekt, der sætter fokus på at forbedre europæiske grafiske SME ers (Små og mellemstore virksomheder) miljøpræstationer ud fra produktets livscyklus.

Læs mere

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Sunnex Ergo Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Velkommmen til en værdifuld arv, kvalitet og kundeservice Siden 1960 erne har Sunnex været en førende producent og leverandør

Læs mere

Fra driftsoptimering til bæredygtig vækst!

Fra driftsoptimering til bæredygtig vækst! Fra driftsoptimering til bæredygtig vækst! 1 Steve Howard Chief Sustainability Officer, IKEA Group 2 Kært barn Energy Management omfatter planlægning og drift af energirelaterede produktion og forbrugsenheder.

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

PostNord. Reduktion af kundernes miljøbelastning. - Om bæredygtig logistik og finansiering Søren Boas 20152901

PostNord. Reduktion af kundernes miljøbelastning. - Om bæredygtig logistik og finansiering Søren Boas 20152901 PostNord Reduktion af kundernes miljøbelastning - Om bæredygtig logistik og finansiering Søren Boas 20152901 Vision og værdier Vores mission Med PostNord når man den rette person i rette tid sikkert og

Læs mere

INDSTILLING TIL CSR ABROAD AWARD 2014

INDSTILLING TIL CSR ABROAD AWARD 2014 INDSTILLING TIL CSR ABROAD AWARD 2014 Danida, Eksportrådet og IFU har opstillet følgende overordnede kriterier for tildeling af prisen: Prisen gives til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for

Læs mere

CSR - en del af vores DNA

CSR - en del af vores DNA CSR - en del af vores DNA Hvordan CSR er en naturlig del af Brenntag s DNA? Hvordan skaber CSR værdi for Brenntag, og hvordan ser vi CSR som en naturlig del af vores værdigrundlag inkl. Code of Conduct"?

Læs mere

ProcurePASS. Procurement - Partner Assured Sourcing Solution

ProcurePASS. Procurement - Partner Assured Sourcing Solution ProcurePASS Procurement - Partner Assured Sourcing Solution 1 Der er en efterspørgsel fra vores kunders side om at indgå i samarbejde med stabile og solide partnere i forsyningskæden. ProcurePASS understøtter

Læs mere

CSR Politik for Intervare A/S

CSR Politik for Intervare A/S CSR Politik for Intervare A/S 1 Indhold Indledning... 3 FN Global Compact... 3 Menneskerettigheder... 3 Arbejdstagerrettigheder... 4 Miljø... 4 Antikorruption... 4 Forhold til samarbejdspartnere... 4 Afslutning...

Læs mere

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA ORGANISATION FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med knap 200.000 medlemmer. "Cohaesio - en del af Sentia Denmark er blevet valgt på grund

Læs mere

TotalCare services FOR SIKKER, OPTIMAL DRIFT

TotalCare services FOR SIKKER, OPTIMAL DRIFT TotalCare services FOR SIKKER, OPTIMAL DRIFT Når I arbejder med Xylem TotalCare services, opnår I sikker, optimal drift, dette er sikret igennem vores brede teknologiske ekspertise inden for vand og spildevand.

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Salling Group & Verdensmålene

Salling Group & Verdensmålene Salling Group & Verdensmålene Salling Group 2 Vi bygger fremtiden på to søjler Vores fremtid Salling Group Strategi Formål Værdier 1. juni 2018 blev vi til Salling Group Det nye navn er en hyldest til

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

EU's kriterier for grønne offentlige indkøb af elektricitet

EU's kriterier for grønne offentlige indkøb af elektricitet EU's kriterier for grønne offentlige indkøb af elektricitet Grønne offentlige indkøb (Green Public Procurement GPP) er et frivilligt instrument. Dette dokument indeholder de kriterier for grønne offentlige

Læs mere

CSR-POLITIK. Domino Systems A/S, 2017/18

CSR-POLITIK. Domino Systems A/S, 2017/18 CSR-POLITIK Domino Systems A/S, 2017/18 Forord Domino Systems A/S ønsker at være den førende spiller på markedet for kodning og mærkning forstået således at: Vi er den mest pålidelige og troværdige samarbejdspartner.

Læs mere

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS

PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS PÅ VEJEN MOD FOSSILFRIHED KLIMASTRATEGI FOR AARHUS INDLEDNING Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som verden står over for i dag. Derfor har Danmark et nationalt mål om at være uafhængig

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

WELCOME Conscious Actions Højdepunkter 2013

WELCOME Conscious Actions Højdepunkter 2013 CONSCIOUS ACTIONS HØJDEPUNKTER 2013 WELCOME Conscious Actions Højdepunkter 2013 I H&M har vi givet os selv den udfordring at ville gøre mode bæredygtig og bæredygtighed moderigtig. Vi vil gerne hjælpe

Læs mere

RAPPORT OM MILJØ- OG SAMFUNDSANSVAR 2012

RAPPORT OM MILJØ- OG SAMFUNDSANSVAR 2012 RAPPORT OM MILJØ- OG SAMFUNDSANSVAR 2012 INDHOLD CSR XL-BYG CF Gruppen - året der gik... 3 XL-BYG CF Gruppen - vi passer på miljø og klima... 4 XL-BYG CF Gruppen - vi har omtanke for og tager hensyn til

Læs mere

Udarbejdet den: 06. august 2012 Version: 4 Revideret den: Dokumentejer: Ole Steensberg Øgelund Side 1 af 8

Udarbejdet den: 06. august 2012 Version: 4 Revideret den: Dokumentejer: Ole Steensberg Øgelund Side 1 af 8 Dokumentejer: Ole Steensberg Øgelund Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Systemstruktur... 4 Overordnet vision, målsætninger og politik for Vand og Affald... 5 Organisationsplan... 6 Ansvar og

Læs mere

Supplier Code of Conduct

Supplier Code of Conduct Supplier Code of Conduct Supplier Code of Conduct ansvarlig leverandøradfærd For Intego er det vigtigt, at vi overfor vores kunder kan garantere, at vores leverancer lever op til de CSR krav, vi stiller

Læs mere

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE HÅG & THE ENVIRONMENT & HÅG & THE ENVIRONM VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE...VI LÅNER DEN AF VORES BØRN DET GØR VI... HÅG har en gennemgribende idé om, at alle virksomheder har et ansvar ud over

Læs mere

Om Circular Computing

Om Circular Computing Om Circular Computing Vores mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Bæredygtighed er altafgørende men må ikke gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. På den måde kan alle leve i en bedre verden

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

Profitabel styring af projekt produktionen.

Profitabel styring af projekt produktionen. Session A2 Profitabel styring af projekt produktionen. V/Thomas Vest, Chef konsulent EG Neoprocess A/S 1 Agenda Introduktion Industri trends Projekt produktion i en global verden Microsoft Dynamics AX

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

www.toyota-forklifts.dk 2,0-3,5 ton Elektriske gaffeltruck

www.toyota-forklifts.dk 2,0-3,5 ton Elektriske gaffeltruck www.toyota-forklifts.dk 2,0-3,5 ton Elektriske gaffeltruck Toyota Traigo 80 8FBMT25 2 Toyota Traigo 80 Mere produktiv, mere sikker og den bedste energiudnyttelse nogensinde Lancering af den nye Toyota

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

DS/17/129 Den 13. december Politik for samfundsansvar

DS/17/129 Den 13. december Politik for samfundsansvar DS/17/129 Den 13. december 2017 Politik for samfundsansvar Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Regelgrundlag... 3 3 Ansvar for CSR... 4 4 Målsætning... 4 5 Fokusområder... 5 5.1 Miljø- og klimahensyn...

Læs mere

WONDERFUL COPENHAGENS MILJØPOLITIK

WONDERFUL COPENHAGENS MILJØPOLITIK WONDERFUL COPENHAGENS MILJØPOLITIK INDLEDNING Turisme skaber arbejdspladser og vækst i hovedstadsregionen og er med til at gøre vores hovedstad og hele Greater Copehagen mere levende og mangfoldig. De

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility Vores tilgang til socialt ansvar Vores tilgang til social ansvarlighed er baseret på de principper, politikker og processer, der gør, at vi opfylder vores grundlæggers mål,

Læs mere

CSR-rapporten 2011/12 Ansvarlighed gennem vores forretning

CSR-rapporten 2011/12 Ansvarlighed gennem vores forretning www.pwc.dk/årsrapport CSR-rapporten 2011/12 Ansvarlighed gennem vores forretning Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a Ansvarlighed gennem vores forretning PwC Danmark

Læs mere

Oversigt over produktfamilier. Fejlafhjælpning på stedet Hurtig hjælp direkte på stedet PRODUKT- OG SYSTEMSUPPORT

Oversigt over produktfamilier. Fejlafhjælpning på stedet Hurtig hjælp direkte på stedet PRODUKT- OG SYSTEMSUPPORT Oversigt over produktfamilier Hurtig hjælp direkte på stedet A B C D E F LP DIREKTE PÅ STEDET Produktbeskrivelse I tilfælde af en driftsfejl kan der forekomme nedetider og produktivitetstab. Her yder SICK

Læs mere

Danfoss en bæredygtig forretning i vækst Vores bidrag til løsning af klimaudfordringerne

Danfoss en bæredygtig forretning i vækst Vores bidrag til løsning af klimaudfordringerne Danfoss en bæredygtig forretning i vækst Vores bidrag til løsning af klimaudfordringerne Martin Brander, Head of Hardservices & Security, Danfoss A/S 1 Public Affairs & Sustainability 31. Januar 2019 Det

Læs mere

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONSOPLYSNINGER DIAGNOSE- OG REPARATIONSOPLYSNINGER DIREKTE FRA PRODUCENTEN Du sætter en ære i at gøre arbejdet korrekt, - så start med

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Danfoss-løsninger til varmepumper Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Oplev styrken ved 360 effektivitet med vores markedsførende ekspertise og brede produktportefølje til varmepumper til hjemmet

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

Uddannelse i Lean. Implement Consulting Group

Uddannelse i Lean. Implement Consulting Group Uddannelse i Lean Implement Consulting Group Information om uddannelsen Målgruppe Uddannelsen henvender sig til interne Lean konsulenter, ledere, projektledere og specialister, der skal i gang med eller

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

Toyota elektriske gaffeltruck

Toyota elektriske gaffeltruck www.toyota-forklifts.dk Toyota elektriske gaffeltruck Toyota Traigo serien Toyota Traigo En komplet serie af elektriske gaffeltruck fra Toyota Material Handling Toyota Traigo 24 24-volt kompakt 3-hjulet

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere