Version 8 Outlookintegration

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Version 8 Outlookintegration"

Transkript

1 Version 8 Outlookintegration - Synkroniser din C&B Kalender med Outlook Med C&B Outlook-integration kan du få synkroniseret dine aftaler, så din C&B Kalender matcher din Outlook-kalender og omvendt. Integrationen kræver Outlook 2010 eller højere.

2 !!! OBS!!! Det er vigtigt at huske at C&B Outlook Integration kun synkronisere såfremt at Outlook er startet. Ligeledes er det vigtigt at huske på, at den kun er i stand til at synkroniserer dine egne aftaler og ikke dine kollegaers. Installation Før du kan komme i gang med installationen, er det vigtigt, at du får lukket Microsoft Office. Herefter skal du finde frem til følgende mappe C:\Program Files\CBSys\EjendomsSystem\bin\OutlookAddin. I mappen dobbeltklikkes på setup.exe hvorefter du følger vejledningen på skærmen. Hvis du benytter hostede løsninger bør du ikke installere denne selv, uden samråd med din terminal/hosting-partner. Opsætning Som det første skal du aktivere C&B Outlook Integration. Dette gøres ved at trykke på Om under C&B. Du skal nu som det næste vælge konfigurationsfilen til C&B EjendomsSystem. Hvis du ikke er bekendt med hvor C&B EjendomsSystem er installeret kan du finde dette ved at klikke på Om under fanen Hjælp i C&B EjendomsSystem. Når du har fundet frem til mappen vælger du conns.ini og trykker Ok. Når du har valgt konfigurations filen skal du trykke OK for at genstarte Microsoft Outlook. Før du kan opsætte Outlook Addin skal du først logge på systemet. Dette gør du ved at klikke på Log ind under fanen C&B.

3 Du bliver her vist adgangskontrollen som skal udfyldes med de samme information, du benytter når du logger ind i C&B EjendomsSystem. Tryk Ok. Når du er logget på systemet skal du opsætte hvorledes systemet skal synkronisere. Tryk på Indstillinger under fanen C&B for at få adgang til opsætningen. Sæt hak øverst ved Synkroniser kalender for at aktivere synkronisering. Herefter skal du indstille hvor tit systemet skal synkronisere, C&B Systemer anbefaler at man vælger 6 minutter. Efterfølgende vælger du, at systemet skal spørger dig om, hvordan den skal håndtere aftalekonflikter, ved at sætte den til Spørg bruger. Som det sidste skal du angive, om hvor vidt du ønsker at overføre Outlook aftaler til C&B EjendomsSystem og om den i så fald skal overføre private * aftaler. Tryk Ok. * Private aftaler anonymiseres altid i C&B EjendomsSystem Efter opsætningen skal du lave en førstegangs-synkronisering for at få tilføjet de allerede oprettede aftaler i Outlook. Dette gøres ved at klikke på Synkroniser.

4 Du skal nu indstille den periode hvor aftaler skal synkroniseres fra Outlook til C&B EjendomsSystem. Du kan vælge at fjerne en eller begge markeringer ud for dato perioden, dette gør det muligt at synkronisere eks. Alle aftaler frem til dato. For at synkronisere hele din kalender skal du fjerne begge markeringer og trykke Synkroniser. Bemærk: synkroniseringstiden kan variere alt efter hvor mange aftaler, som skal tilføjes til C&B Systemet. Mens systemet synkroniserer, vil du blive præsenteret for denne informationsboks. Hvis systemet lokaliserer en aftale, som er ændret i både Outlook og C&B EjendomsSystem, vil du blive stillet med et valg, omkring hvilken aftale du vil beholde. Hvis du trykker Vælg til venstre så vil aftalen i C&B EjendomsSystem blive overskrevet med aftalen fra Outlook det samme gælder omvendt ved at trykke på Vælg til højre.

5 Eksporter mail til Sag Du har modtaget en mail fra en kunde som du ønsker at gemme i systemet. Dette gør du ved at åbne eller markere mailen i Outlook og så åbne fanen C&B hvor du trykker på under gruppen Eksporter til sag. Systemet åbner nu et vindue, som giver dig mulighed for at se alle de sager, som tilhører den butik, du er logget ind i. Hvis du har behov for at se yderligere sager i en anden butik, skal du øverst vælge et udvalg som indeholder den pågældende sag. Hvis du ikke har et udvalg her som passer så skal du have oprettet et nyt dette gøres i C&B EjendomsSystem via sagslisten. Du kan nu udsøge den ønskede sag og herefter trykke Næste. I det nye vindue skal du vælge den mappe på sagen, som du ønsker at gemme din i. Du vælger den pågældende mappe og trykker Næste. Det sidste billede, giver dig mulighed for at omdøbe den mail du er ved at importere. Marker den fil du vil omdøbe og tryk F2. Du kan nu omdøbe mailen som var den en normal fil. Husk ikke at omdøbe filformatet eks..msg. Til sidst trykker du Ok. Bemærk: Hvis der eksisterer en fil i forvejen med samme navn, vil du blive spurgt, om du vil overskrive efter at du har trykket Ok.

6 Eksporter mail samtale til Sag Efter du har haft en lang samtale med en sælger, vil du meget gerne gemme den på sagen. Dette gør du ved at åbne eller markere en mail i samtalen hvorefter du så klikker på Samtale under Eksporter til sag. Systemet åbner nu et vindue, som giver dig mulighed for at se alle de sager, som tilhører den butik, du er logget ind i. Hvis du har behov for at se yderligere sager i en anden butik, skal du øverst vælge et udvalg, som indeholder den pågældende sag. Hvis du ikke har et udvalg her som passer, så skal du have oprettet et nyt dette gøres i C&B EjendomsSystem via sags-listen. Du kan nu udsøge den ønskede sag og herefter trykke Næste. I det nye vindue skal du vælge den mappe på sagen som du ønsker at gemme din Emal samtale i. Du vælger den pågældende mappe og trykker Næste. Det sidste vindue i importen som du ser her, giver dig mulighed for at omdøbe og vælge de forskellige mails i din samtale. Hvis du ønsker at omdøbe en mail i samtalen skal den blot markeres med et efterfølgende tryk på F2. Du kan nu omdøbe mailen som var den en normal fil. Når du ændrer navnet, skal du huske at du ikke må slette filformatet til sidste i navnet, eks..msg. Hvis du har fået for mange mails med, fjernes de en ved at de-aktivere markeringen ud for hver af de enkelte filer. Når du har fået markeret/omdøbt de pågældende filer, trykker du Ok for at gennemføre importen til sagen.

7 Eksporter vedhæftninger fra mail til Sag Efter en samtale med kunden har du fået fremsendt nogle dokumenter, som du ønsker at gemme på den sag. Dette gør du ved at åbne eller markere en mail i samtalen, hvorefter du så klikker på Filer under Eksporter til sag. Systemet åbner nu et vindue, som giver dig mulighed for at se alle de sager, som tilhører den butik du er logget ind i. Hvis du har behov for at se yderligere sager i en anden butik, skal du øverst vælge et udvalg, som indeholder den pågældende sag. Hvis du ikke har et udvalg her som passer, så skal du have oprettet et nyt dette gøres i C&B Systemet via sagslisten. Du kan nu udsøge den ønskede sag og herefter trykke Næste. I det nye vindue skal du vælge den mappe på sagen, som du ønsker at gemme dine dokumenter på. Du vælger den pågældende mappe og trykker Næste. Det sidste vindue i importen som du ser her, giver dig mulighed for at omdøbe og vælge de forskellige filer fra mailen. Hvis du ønsker at omdøbe en fil, skal den blot markeres med et efterfølgende tryk på F2. Du kan nu omdøbe, men der må ikke ændres i filformatet, eks..pdf. Hvis du har fået for mange filer eller ikke ønsker enkelte af dem, kan du blot vælge at fjerne en, ved at de-aktivere markeringen ud for hver af de enkelte filer. Når du har fået markeret/omdøbt de pågældende filer, trykker du Ok for at gennemføre importen til sagen.

8 Eksporter mail til aktør Efter at have siddet i en dialog med en potentiel kunde, ønsker du at gemme en mail fra hans henvendelse på kunden i systemet. Dette gør du ved at åbne eller markere en mail i samtalen hvor efter du så klikker på Filer under Eksporter til person. Systemet åbner nu et vindue, som giver dig mulighed for at se alle de aktører, som tilhører den butik du er logget ind i. Hvis du har behov for at se yderligere aktører i en anden butik, skal du vælge et udvalg, som indeholder den pågældende aktør. Hvis du ikke har et udvalg her som passer, så skal du have oprettet et nyt dette gøres i C&B Systemet under Personer. Du kan nu udsøge den ønskede aktør og herefter trykke Næste. I det nye vindue skal du vælge den mappe på aktøren, som du ønsker at gemme din mail på. Du vælger den pågældende mappe og trykker Næste. Det sidste vindue i importen som du ser her, giver dig mulighed for at omdøbe mailen. Hvis du ønsker at omdøbe mailen, skal den blot markeres med et efterfølgende tryk på F2. Du kan nu omdøbe mailen som var den en normal fil. Når du ændrer navnet, skal du huske at du ikke må slette filformatet til sidst i navnet, eks..msg. Når du har fået omdøbt den pågældende mail trykker du Ok for at gennemføre importen til aktøren.

9 Eksporter mail samtale til aktør Efter at have siddet i en længere dialog med en potentiel kunde, ønsker du at gemme din korrespondance på kunden i systemet. Dette gør du ved at åbne eller markere en mail i samtalen hvor efter du så klikker på Samtale under Eksporter til person. Systemet åbner nu et vindue, som giver dig mulighed for at se alle de aktører, som tilhører den butik du er logget ind i. Hvis du har behov for at se yderligere aktører i en anden butik, skal du vælge et udvalg, som indeholder den pågældende aktør. Hvis du ikke har et udvalg her som passer, så skal du have oprettet et nyt dette gøres i C&B Systemet under Personer. Du kan nu udsøge den ønskede aktør og herefter trykke Næste. I det nye vindue skal du vælge den mappe på aktøren, som du ønsker at gemme din korrespondance på. Du vælger den pågældende mappe og trykker Næste. Det sidste vindue i importen som du ser her, giver dig mulighed for at omdøbe mailen. Hvis du ønsker at omdøbe mailen, skal den blot markeres med et efterfølgende tryk på F2. Du kan nu omdøbe mailen som var den en normal fil. Når du ændrer navnet, skal du huske at du ikke må slette filformatet til sidst i navnet, eks..msg. Hvis du har fået for mange mails eller ikke ønsker enkelte af dem, kan du blot vælge at fjerne en, ved at de-aktivere markeringen ud for hver af de enkelte mails. Når du har fået omdøbt den pågældende mail trykker du Ok for at gennemføre importen til aktøren.

10 Eksporter vedhæftninger fra mail til aktør Efter en samtale med kunden, har du fået fremsendt nogle dokumenter som du ønsker at gemme på kunden. Dette gør du ved at åbne eller markere mailen hvor efter du så klikker på Filer under Eksporter til person. Systemet åbner nu et vindue som giver dig mulighed for at se alle de aktører, som tilhører den butik du er logget ind i. Hvis du har behov for at se yderligere aktører i en anden butik, skal du vælge et udvalg, som indeholder den pågældende aktør. Hvis du ikke har et udvalg her som passer, så skal du have oprettet et nyt dette gøres i C&B Systemet under Personer. Du kan nu udsøge den ønskede aktør og herefter trykke Næste. I det nye vindue skal du vælge den mappe på aktøren, som du ønsker at gemme dokumenterne på. Du vælger den pågældende mappe og trykker Næste. Det sidste vindue i importen som du ser her giver dig mulighed for at omdøbe og vælge de forskellige filer fra mailen. Hvis du ønsker at omdøbe en fil, skal den blot markeres med et efterfølgende tryk på F2. Du kan nu omdøbe, men der må ikke ændres i filformatet, eks..pdf. Hvis du har fået for mange filer eller ikke ønsker enkelte af dem, kan du blot vælge at fjerne en, ved at de-aktivere markeringen ud for hver af de enkelte filer. Når du har fået markeret/omdøbt det pågældende filer trykker du Ok for at gennemføre importen til aktøren.

11 Tilføj Genvej i Outlook Du kan også tilføje en genvej til arkivering af mail så den lander øverst i Outlook. Du Højre-klikker på den knap du vil have genvej til og vælger Føj til værktøjslinjen hurtig adgang. Der er nu oprettet et nyt ikon øverst i Outlook som du kan klikke på i stedet for at navigere ind under fanen C&B og så vælge knappen.

12 Version 8 Teknisk Opsætning - Introduktion til teknikker eller hosting-partner

13 Registreringsdatabasen (C&B Outlook Integrations værdier som kan sættes i registreringsdatabasen) Registreringsdatabasens nøgle placeringen ligger kan findes her HKEY_CURRENT_USER\Software\cb\CbOutLookAddIn alle nøgler under denne skal oprettes som strings. Venstreside vil indeholde nøglenavn og højreside vil være evt. anbefalet værdi samt beskrivelse. connsini VentSekunder Denne nøgle har ingen anbefalet værdi og kan frit sættes. Hvis denne nøgle ikke er sat så vil Outlookaddin ikke starte fuldt og anmode om at du angiver konfigurationsfilen. Denne angiver hvor lang tid der skal gå før du påbegynder første replikering. Du anbefaler at denne sættes til 360 sekunder hvis man har exchange da systemet så gives bedere mulighed for at starteop og loade kalender ordenligt. Standardværdi: 360 SyncIntervalInMinutes Denne angiver hvor lang ventetid der skal være mellem hver synkronisering. Du anbefaler at denne sættes til minimum 6 minutter da det er sjældent behov for real-tid opdatering af kalendern. Standardværdi: 6 SynchronizeCalendar MirrorOutlookToEjendomsSystem Denne nøgle har ingen anbefalet værdi og kan frit sættes til True eller False. Angiver om C&B Kalender Synkronisering er aktiveret til at synkroniseres outlook Angiver om outlook aftaler skal kopieres til C&B EjendomsSystem. Standardværdi: True MirrorPrivateAppointmentsToEjendomsSystem Angiver om private aftaler skal kopieres til C&B EjendomsSystem. Private aftaler anonymiseres altid i C&B EjendomsSystem Standardværdi: False IncludeRecurringAppointments Angiver om gentagelses aftaler fra Outlook skal kopieres med over i C&B EjendomsSystem. Standardværdi: False Bemærk: Denne funktionalitet er ikke implimenteret i C&B på nuværende tidspunkt. DefaultConflictResolveMethod Denne nøgle angiver hvad der skal ske når systemet lokalisere en aftalekonflikt. Standardværdi: AskUser Muligeværdiger: AlwaysUseCogb, AskUser, AlwaysUseOutlook, AlwaysUseOrigin

Dokumenter og mails. - Arkivering af dokumenter og mails på sagen

Dokumenter og mails. - Arkivering af dokumenter og mails på sagen Dokumenter og mails - Arkivering af dokumenter og mails på sagen Denne guide er lavet for at vise hvordan, man arkivere dokumenter og mails fra Outlook og mails fra C&B i sagens filmappe. Arkivering af

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Office/Outlook. Vejledning. Gendan slettede e-mails via ComArchive IT-AFDELINGEN

Office/Outlook. Vejledning. Gendan slettede e-mails via ComArchive IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 1. juni 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Office/Outlook Gendan slettede e-mails via ComArchive Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.:

Læs mere

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO

LEJERBO.DK INDSÆT BILLEDER, GALLERI OG VIDEO 1 Indsætte et billede på en side 1. LOG PÅ Log på Mit Lejerbo og gå ind på den lokale side, du skal redigere og klik derefter på Rediger øverst til højre. 2. FIND SIDEN DIT BILLEDE SKAL IND PÅ Klik dig

Læs mere

Nye brugere på Mægler Cloud

Nye brugere på Mægler Cloud Nye brugere på Mægler Cloud - Kom godt fra start Finder du ikke svaret på dit spørgsmål i nedenstående liste, så kontakt C&B Support på mail support@cb.dk (husk at angive kundenummer) eller telefon 4332

Læs mere

ASB E-mailsignatur. Figur a: eksempel. http://asb.dk/inline/services/kommunikationsforum/skabeloner/emailsignatur.aspx og hent filen asb_signatur.zip.

ASB E-mailsignatur. Figur a: eksempel. http://asb.dk/inline/services/kommunikationsforum/skabeloner/emailsignatur.aspx og hent filen asb_signatur.zip. ASB E-mailsignatur I det følgende vil det forklares, hvordan du opretter ASBs e-mailsignatur for medarbejdere. Det skal her noteres at e-mail signaturen ikke kan opsættes i webmail (webmail.asb.dk), men

Læs mere

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 05.10.2018 Redigeret Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Adgang til andre postkasser med Outlook 2013 Dokumentnummer 1394720

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister)

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) I adressekartoteket i Outlook er der en række fælles distributionslister, der styres af registreringer på de enkelte personer i SIS, f.eks.

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

Beskyt dig mod nedbrud i Windows 10

Beskyt dig mod nedbrud i Windows 10 TING, DU SKAL GØRE I DAG: Beskyt dig mod nedbrud i Windows 0 Systemgendannelse og Sikkerhedskopiering er to fremragende værktøjer i Windows 0. Brug dem allerede i dag så er din pc rigtig godt beskyttet.

Læs mere

Håndtering af prisfiler fra Mekonomen

Håndtering af prisfiler fra Mekonomen Håndtering af prisfiler fra Mekonomen Når der er prisopdateringer fra Mekonomen, vil du modtage en mail med prisfilerne vedhæftet. I denne modtagne mail fra Mekonem vil der være en kort beskrivelse af,

Læs mere

EGNE DOKUMENTER. Tilret dine egne dokumenter (gammel flet)

EGNE DOKUMENTER. Tilret dine egne dokumenter (gammel flet) EGNE DOKUMENTER Tilret dine egne dokumenter (gammel flet) INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Opret dit eget dokument 3 Tilret dit eget dokument 5 Send din mail til sælger 6 Oprettelse af bat filer (internethop)

Læs mere

Kalenderdeling i Outlook 2007 Baseret på information fra Microsofts online supportsider

Kalenderdeling i Outlook 2007 Baseret på information fra Microsofts online supportsider Kalenderdeling i Outlook 2007 Baseret på information fra Microsofts online supportsider OBS: Det er en fordel for både dig og miljøet at du læser artiklen her på computerskærmen på den måde kan du let

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Office/Outlook. Vejledning

Office/Outlook. Vejledning Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 30. april 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Office/Outlook Giv adgang så en anden kan modtage dine mails og mødeindkaldelser og reagere på dine

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2007. Opdateret 29. december 2010 Indhold 1 Indledning... 2 2 Outlook 2007 klienten... 2 3 Automatisk opsætning

Læs mere

SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD

SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD 1 SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD SYNKRONISERING MED KIES...2 FØRSTEGANGSOPSÆTNING...3 IKONER OG NAVIGATION...4 TILGÅ DET TRÅDLØSE NETVÆRK...5 OPSÆTNING AF E-MAIL OG KALENDER...7 E-MAIL FUNKTIONER...9

Læs mere

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

Rapport generator til Microsoft C5

Rapport generator til Microsoft C5 Generelt Rapportgeneratoren til C5 kan benyttes sammen med alle versioner af C5 og kræver INGEN tillægsmoduler eller tilkøb af C5. Den kører på: C5 version 1.5x, 1.6x, 2.x, 3.x, 4.x, 2008, 2010 og 2012.

Læs mere

Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration

Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration Vejledning til installation af Outlook Kalender Integration Inden du går i gang med at installere Outlook Kalender Integration skal du sørge for at have modtaget Brugernavn og Password til licenserne,

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer Næsgaard MOBILE Generelt Flere vejledninger Næsgaard MOBILE kan anvendes til markregistrering og/eller til tidsregistrering. Har du adgang till både Mark og TID i PC program kan du som administrator bestemme

Læs mere

Stifinder er et program til navigere rundt med i dine mapper (biblioteker) på din computers Harddisk.

Stifinder er et program til navigere rundt med i dine mapper (biblioteker) på din computers Harddisk. Stifinder Stifinder er et program til navigere rundt med i dine mapper (biblioteker) på din computers Harddisk. Den bruges også til at Oprette, Slette, Flytte og Omdøbe, samt sortere i dem. Den traditionelle

Læs mere

Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium

Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium Vejledning til Google Apps på Øregård Gymnasium Eksport af kontaktpersoner fra one.com... 2 Eksport af kontaktpersoner fra Outlook... 2 Eksport af kontaktpersoner fra Firebird eller andre... 2 Import af

Læs mere

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC IT-AFDELINGEN

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. januar 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Norddjurs hjemmefra Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC Norddjurs Kommune. Torvet

Læs mere

Brugervejledning MT Højgaards Projektweb

Brugervejledning MT Højgaards Projektweb Brugervejledning MT Højgaards Projektweb Indhold Generelt om Projektweb 3 Oprette og få adgang til en projektwebplads 3 Finde rundt på projektwebpladsen 4 Tilføje filer til projektwebpladsen 5 Arbejde

Læs mere

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 20.12.2018 Redigeret 21-12-2018 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Adgang til andre postkasser med Outlook 2016 Dokumentnummer

Læs mere

Ved første log ind kan det være nødvendigt, at opgradere din Citrix Receiver. Dette fremgår af nedenstående vejledning.

Ved første log ind kan det være nødvendigt, at opgradere din Citrix Receiver. Dette fremgår af nedenstående vejledning. Ny HOFOR Citrix Portal Du bedes fremover benytte URL en https://portal.hofor.dk i stedet for portal.ke.dk. Ved første log ind kan det være nødvendigt, at opgradere din Citrix Receiver. Dette fremgår af

Læs mere

Introduktion til Micro Focus Vibe Desktop til Windows

Introduktion til Micro Focus Vibe Desktop til Windows Introduktion til Micro Focus Vibe Desktop til Windows September 2018 Introduktion Du kan synkronisere dine Micro Focus Vibe-filer til din computer og derefter ændre filerne uden at have direkte adgang

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

Visma NemHandel. Indhold

Visma NemHandel. Indhold Visma NemHandel Indhold 1 Introduktion... 1 2 Installation... 2 3 Daglig brug - følg status for dokumenter... 5 3.1 Leverede dokumenter... 6 3.2 Fejlede dokumenter... 6 3.3 Modtagne dokumenter... 7 3.4

Læs mere

Vejledning til brug af FirstClass

Vejledning til brug af FirstClass Vejledning til brug af FirstClass - opdateret januar 2013 Indhold Installation af FirstClass foretages kun første gang... 2 Hent FirstClass-klienten... 2 Installer FirstClass-klienten... 3 Ændre kodeord...

Læs mere

Sådan bruger man CCleaner

Sådan bruger man CCleaner Sådan bruger man CCleaner CCleaner er et gratis program, der kan bruges til oprydning på computere. F.eks. efterlader enhver søgning på internettet en midlertidig fil på computeren, og ved afinstallation

Læs mere

Outlook adgang til andre postkasser

Outlook adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

Inden du går i gang. For Mozilla Firefox brugere. For Internet Explorer brugere

Inden du går i gang. For Mozilla Firefox brugere. For Internet Explorer brugere Side 1 af 8 Inden du går i gang For at kunne bruge Alm. Brand Netbank skal du enten bruge Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Vi understøtter ikke brug af Google Chrome, og vi kan derfor ikke garantere,

Læs mere

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM Lasso for Microsoft Dynamics CRM Installationsvejledning Opdateret d. 20.07.2017 INSTALLER LASSO I MICROSOFT DYNAMICS CRM Denne vejledning beskriver installation af Lasso, opsætning, ændring af brugere

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

Huskesedler til Microsoft Outlook Mail og kalender

Huskesedler til Microsoft Outlook Mail og kalender Huskesedler til Microsoft Outlook ELAR april 2017 Side 1 E-mail, modtagelse og behandling... 3 E-mail, oprettelse... 4 Mapper i Outlook... 6 Kalender, kategorier... 7 Kalender, helligdage... 8 Kalender

Læs mere

Opsætning af Ikketilstedeassistent, Opbevaringspolitik og omdirigering af post fra Windows Live til alternativ email konto.

Opsætning af Ikketilstedeassistent, Opbevaringspolitik og omdirigering af post fra Windows Live til alternativ email konto. Opsætning af Ikketilstedeassistent, Opbevaringspolitik og omdirigering af post fra Windows Live til alternativ email konto. Hvis du vil slå automatiske svar til eller ændre svarene, skal du gå til øverste

Læs mere

Opsætning af ipad. med IOS7

Opsætning af ipad. med IOS7 Opsætning af ipad med IOS7 27-11-2013 Forord Tillykke med din nye ipad. Denne manual beskriver opsætningen af ipad i forbindelse med adgang til Aabenraa Kommunes systemer. Side 2 af 28 Indhold Hvor kan

Læs mere

Vejledning Uniconta. 1 Indhold. 7. oktober finsit Vejledning

Vejledning Uniconta. 1 Indhold. 7. oktober finsit Vejledning 7. oktober 2019 Uniconta 1 Indhold 2 Installation af konverteringsmodul... 2 2.1 Installation af WKWPFClient... 3 3 Connect til Uniconta... 4 4 Gem af SIE fil... 7 5 Indlæsning i... 8 5.1 Ny kundevirksomhed...

Læs mere

OUTLOOK: Af Tine Nøhr Stenild

OUTLOOK: Af Tine Nøhr Stenild Du kan bruge opgaveblokken i Outlook som en liste over opgaver, du skal have lavet, men Outlook kan også hjælpe dig til at styre dine opgaver. Du kan fx angive forfaldsdato og det forventede tidsforbrug,

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Ejendomssystem version 8

Ejendomssystem version 8 Ejendomssystem version 8 - fra idé til virkelighed Den nye version er den foreløbige kulmination af de brugerønsker, vi modtog på baggrund af udsendelsen af version 7.0. Vi har tilstræbt forenkling af

Læs mere

Download af logfiler. For at få adgang til BioCover data skal du benytte følgende login oplysninger: Webadresse:

Download af logfiler. For at få adgang til BioCover data skal du benytte følgende login oplysninger: Webadresse: Generelt. Følgende vejledning beskriver hvordan man udarbejder BioCover SyreN kort i Næsgaard Markkort. Opgaven tager udgangspunkt at Næsgaard Markkort er installeret på din PC og klar til brug, og at

Læs mere

1 INSTALLATIONSVEJLEDNING FOR FØLGENDE PROGRAMMER: 2 2 INSTALLATION AF TRIMBLE GEOMATICS OFFICE (TGO) VERSION 1.6.2 3

1 INSTALLATIONSVEJLEDNING FOR FØLGENDE PROGRAMMER: 2 2 INSTALLATION AF TRIMBLE GEOMATICS OFFICE (TGO) VERSION 1.6.2 3 1 INSTALLATIONSVEJLEDNING FOR FØLGENDE PROGRAMMER: 2 2 INSTALLATION AF TRIMBLE GEOMATICS OFFICE (TGO) VERSION 1.6.2 3 3 OPGRADERING AF TGO TIL VERSION 1.6.3 7 4 INSTALLATION AF TRIMBLE DATATRANSFER SENESTE

Læs mere

Outlook integration via Exchange server

Outlook integration via Exchange server Outlook integration via Exchange server Affect IT tilbyder synkronisering af skemaer fra WebUntis til Exchange. Vi understøtter ligeledes Office365. Idet begivenhederne indlæses direkte i Exchange, vil

Læs mere

ISOWARE release note

ISOWARE release note ISOWARE 8.0.0 release note Indhold Vigtig information... 2 Forbedringer og nye features... 2 Processer... 2 Visning af proces id... 2 Rapporter... 2 Dataimport til rapporttabeller... 2 Mulighed for at

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Før denne guide kan gennemgås, skal du have haft besøg af en SONOFON certificeret installatør, som har opsat din sender/modtager og installeret

Læs mere

DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B

DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON Mail/brev til dine kunder via C&B 24-04-2015 INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Opret din egen mail/brev skabelon 3 Send din mail til sælger 7 Oprettelse af bat filer

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

HOSTED EXCHANGE MICROSOFT OUTLOOK 2016 TIL WINDOWS

HOSTED EXCHANGE MICROSOFT OUTLOOK 2016 TIL WINDOWS HOSTED EXCHANGE MICROSOFT OUTLOOK 2016 TIL WINDOWS INDHOLD Download og installer Outlook... 2 Opret en ny Outlook profil og postkasse... 7 Tilføj din Exchange postkasse i Outlook... 11 Status 06/2016 1

Læs mere

Exchange-/Google-kalender integration

Exchange-/Google-kalender integration Exchange-/Google-kalender integration Dette dokument beskriver webcrm integrationen med Exchange- og Google-kalendere, så webcrm afspejler din kalender fra Outlook/Exchange/Google og på din telefon, hvis

Læs mere

Denne vejledning er optimeret til Windows XP, men kan også bruges til de andre Windows styresystemer.

Denne vejledning er optimeret til Windows XP, men kan også bruges til de andre Windows styresystemer. Guiden min første backup Trin 2.1 Log på Når du har installeret din DATABOKS fjern-backup manager, vil dit log-ind vindue automatisk komme frem (Du kan få hjælp til at installere din DATABOKS fjern-backup

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Installationsvejledning Alphacam 2018 R1

Installationsvejledning Alphacam 2018 R1 Installationsvejledning Alphacam 2018 R1 Indholds Fortegnelse Indledning - Generelt...3 Understøttede Windows Versioner...3 Understøttede låstyper i fremtidige versioner...3 Netværks Drivere skal opdateres

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Opret sag 1 Knyt part til sag 1 Opret Word dokument 2 Arkivér dokument 2 Arkivér dokumenter fra sagsfane

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac)

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac) Brugervejledning ClaroRead (Mac) Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 DOWNLOAD OG INSTALLATION... 3 DOWNLOAD AF STEMMER... 4 CLAROREAD- VÆRKTØJSLINJE... 6 AFSPIL... 6 STOP... 6 GEM TEKST SOM LYDFIL...

Læs mere

Indhold HTC Desire X... 1

Indhold HTC Desire X... 1 HTC Desire X Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire X, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

KMD Opus Personaledokumenter

KMD Opus Personaledokumenter KMD Opus Personaledokumenter og -mappe I KMD Opus Personaledokumenter og -mappe bliver følgende tilgængeligt med KP91: Ændringer i strukturen kan synkroniseres automatisk Dokumenter kan flyttes mellem

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2003 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2003 Opdateret 15. november 2011 Indhold 1 Indledning... 2 2 Opsætning af Outlook 2003... Error! Bookmark not

Læs mere

Brug af Discoverer. 1. Start Discoverer ved at klikke på knappen Discoverer på

Brug af Discoverer. 1. Start Discoverer ved at klikke på knappen Discoverer på Oprette projektark med simpel tabel Brug af Discoverer 1. Start Discoverer ved at klikke på knappen Discoverer på www.kirkeportal.dk 2. Angiv kontonummer, brugernavn og password. Det er det samme som anvendes

Læs mere

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen

Anvendelse af favoritliste på markedspladsen Anvendelse af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen mine, og tryk på Tilføj Tryk på Skriv

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad), Android (HTC One) og Windows mobile (Xxxxx). Derudover vil der også

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Ny forbedret version

Ny forbedret version // Visma Stellar Ny forbedret version Version 7.62 005 Nyheder i Visma Stellar 1. Mailopsætning 2. Se udfyldte ServiceSuite tjeklister i Stellar 3. ServiceSuite standard tjekliste(r) 1. Mailopsætning Gå

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Billedvideo med Photo Story

Billedvideo med Photo Story Billedvideo med Photo Story Programmer: Microsoft Photo Story 3 Microsoft Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik - Almen Voksenuddannelse September 2006 Billedvideo med Photo

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 9.0 Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 Den software, der beskrives i denne bog, leveres

Læs mere

Brugervejledning til FiberBredbånd Internet. Kom godt i gang!

Brugervejledning til FiberBredbånd Internet. Kom godt i gang! SÆT STIKKET I OG SÅ ER DU GODT KØRENDE Brugervejledning til FiberBredbånd Internet Kom godt i gang! Kom godt i gang! Med denne vejledning kommer du godt i gang med at bruge FiberBredbånd internet - en

Læs mere

Den digitale Underviser. Videoredigering. Windows Live Movie Maker

Den digitale Underviser. Videoredigering. Windows Live Movie Maker Den digitale Underviser Videoredigering Windows Live Movie Maker Indhold Indhold... 1 Windows Movie Maker... 2 Om at oprette et projekt... 3 Optage og downloade video... 4 A. Optage din egen video:...

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0 Dansave Online Backup Dansave Home Guide Version 6.9.0.0 01-01-2013 1 Indhold Om Dansave Home... 3 Minimums system krav - Windows... 3 Minimums System krav - MAC... 3 Download Dansave Home... 3 Krypteringsnøglen...

Læs mere

Tilslutning med Cisco AnyConnect VPN-klient (Windows) til AARHUS TECH P-net

Tilslutning med Cisco AnyConnect VPN-klient (Windows) til AARHUS TECH P-net 18. november 2011 Vejledning Windows 7 - eklient Opkobling via ADSL eller anden kabelforbindelse til P-net. Tilslutning med Cisco AnyConnect VPN-klient (Windows) til AARHUS TECH P-net Cisco AnyConnect

Læs mere

Vejledning, teknik, tips and tricks

Vejledning, teknik, tips and tricks Vejledning, teknik, tips and tricks Indhold 1 AUHRA pålogning og startside... 1 2 Ofte stillede spørgsmål og kendte fejl... 4 2.1 Har din computer adgang til AU s netværk og adm. systemer?... 4 2.2 Kan

Læs mere

GUIDE TIL CLOUD DRIVE

GUIDE TIL CLOUD DRIVE GUIDE TIL CLOUD DRIVE Dette er en guide du kan anvende til nemt at komme effektivt i gang med at anvende Cloud Drive Indholdsfortegnelse 1. Tilgængelige Cloud Drive klienter 2. Guide til Windows klienten

Læs mere

3. Menuen Start -> Programs -> OpenVPN åbnes, og "My Certificate Wizard" vælges:

3. Menuen Start -> Programs -> OpenVPN åbnes, og My Certificate Wizard vælges: Opsætning af VPN forbindelse til DRC En VPN forbindelse gør det muligt for en hjemmecomputer, eller en bærbar computer, at få adgang til DRCs interne lokalnet fra en vilkårlig internetforbindelse. Forudsætninger

Læs mere

Studienet. Vejledning til det nye Studienet

Studienet. Vejledning til det nye Studienet Studienet Vejledning til det nye Studienet Denne vejledning henvender sig til medarbejdere og studerende og forklarer de vigtigste funktioner på Studienet VIA IT 20-05-2013 Studienet Vejledning til det

Læs mere

SecureAware BCP Manual

SecureAware BCP Manual SecureAware BCP Manual Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: juni 2009 Om dette dokument Denne manual beskriver, hvordan man opretter og vedligeholder en beredskabsplan

Læs mere

Kom godt i gang: Vejledning vedr. VP Rapport:

Kom godt i gang: Vejledning vedr. VP Rapport: Kom godt i gang: Vejledning vedr. VP Rapport: Denne vejledning beskriver det nye uddatamodul til Vagtplan (VP Rapport). Løsningen skal erstatte det eksisterende Ressourcestyringsmodul og danner samtidig

Læs mere

Carry it Easy Brugermanual

Carry it Easy Brugermanual Carry it Easy Brugermanual Brugermanual Version 2.0 2004-2006 CoSoSys SRL Carry it Easy Brugermanual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...I 1. Introduktion...1 2. Systemkrav...2 3. Installation...2

Læs mere

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal Brugermanual for Bygningsstyrelsens serviceportal Hvordan får jeg tilsendt login-oplysninger? Du skal bede din kollega, som allerede har login, om at oprette en anmodning på Serviceportalen om, at du skal

Læs mere