8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen"

Transkript

1 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

2 Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug en god filtrering Gør navigationen nem Du må ikke nedprioritere din kategoriside Så kort kan det siges - og så kan du ellers kigge videre her i vores ebog og blive inspireret til selv at arbejde videre med din egen kategoriside. Med udgangspunkt i de to webshops: Guider vi dig igennem otte muligheder for at optimere din kategoriside på din webshop. Gør resultaterne overskuelige Felter der linker til underkategorier Tekst der guider kunden Optimering er en proces relagento skaber mersalg

3 Kend dine besøgende Udgangspunktet for denne gennemgang er visningen på desktop. Har du en mobiloptimeret shop via dedikeret mobilt website eller responsivt website skal du være opmærksom på hvilke funktioner der følger med i visningen når sitet skalerer ned eller skifter til mobil visning. Men langt størstedelen af dine besøgende er langt fra så fastlåste i deres købemønster. Rigtig mange besøgende skal du se som mulige konverterende kunder. Kunsten for den gode webshop er så at kunne konvertere så stor en del som muligt fra besøgende til kunder. Men det sker kun hvis du strammer dig an og leverer den bedste kundeservice og købsoplevelse. Det kan være svært at forudsige præcis hvilke mønstre dine besøgende i din webshop handler efter. Nogle samler inspiration og er langt fra købemodne. Andre kigger efter et konkret produkt og har du det er chancen for et salg til stede. Har du det ikke, så er salget ikke muligt. Eller måske alligevel.

4 Gør valget simpelt og vind kunder En af de ting der kan være med til at hjælpe dine besøgende til at blive kunder i din webshop, er at give dem en fornemmelse af overblik over et potentielt stort og uoverskueligt udvalg. På kategoriniveau er her flere gode muligheder for at skabe overblik for brugeren og hjælpe med at træffe et valg. På den måde er din webshop ikke anderledes end når du går ind i en butik og en ekspedient hjælper dig med at finde et produkt der matcher dine behov. I den fysiske butik kan ekspedienten være travlt optaget, fraværende eller bare ikke særlig oplagt til en god konstruktiv dialog omkring dine behov. I alle tilfælde kender du nok godt følelsen af at forlade en butik med en tom følelse af at her var der godt nok ikke megen hjælp at hente. Som dreven e-købmand er det din fornemme opgave at skabe oplevelsen af en webshop der samarbejder med kunden for at kunden kan finde et relevant produkt. Modarbejder din webshop kunden kan du være sikker på at kunden kun er få klik fra at handle hos din konkurrent. I butikken vil ekspedienten hurtigt kunne spørge ind til din interesse og herefter foreslå produkter som han ved andre kunder har været vilde med og har købt. Til sammenligning ved du at kunden nu står på en kategoriside og derfor fortæller dig at hun har interesse i denne type produkt. Frem for at liste webshoppens 327 skoletasker op for kunden som det første og håbe på at hun kan overskue udvalget og træffe et hurtigt valg!?!, kan du med stor succes vælge at guide kunden frem mod et køb.

5 Sådan får du en optimeret kategoriside En kunde der lander på en af dine kategorisider har allerede vist en interesse for et eller flere af dine produkter inden for denne kategori. Din fornemmeste opgave er nu at kunne guide denne kunde frem til det rette produkt hurtigst muligt. Sådan guider du kunderne På næste side ser du to gode eksempler på kategorisider. Vi har fremhævet i alt otte konkrete punkter som vi gennemgår så du bagefter kan sætte dig ned med dit team og kopiere alle de punkter som du gerne vil arbejde med på din egen webshop. Nemt og ligetil. Du må ikke virke for anmassende, du kender typen blandt ekspedienter der allerede ved hvilket produkt du kunne tænke dig inden du har åbnet munden Du skal kunne guide kunden uanset om kunden kigger efter prisen, mærket eller konkrete funktionaliteter Du skal være let tilgængelig Du skal kunne fremvise relevante forslag for kunden Dine forslag skal være overskuelige

6

7 Brug en god filtrering Se #1 i grafikken Du vil så gerne sælge til dine kunder, men lader du ikke selv kunderne få fornemmelsen af at de vælger produkter. Så kan du komme til at virke alt for anmassende. Så giv dine kunder noget luft til selv at vælge intelligent. Det kan du f.eks. gøre ved at gøre det nemt for kunden at indsnævre feltet af relevante varer. Et godt filter sørger for, at du har en hurtig og intuitiv filtrering på dine kategorisider. En filtrering der loader hurtigt giver en god brugeroplevelse. Giver du dine brugere mulighed for at filtrere i flere attributter, så sørg for at søgningen også understøtter afkrydsning i flere felter. Jeg ser desværre eksempler på filtreringer, hvor du har flere attributter du kan krydse af i, men så snart jeg så klikker af i f.eks. str. 43 for en sko, så låser den filtreringen, så jeg ikke OGSÅ kan få lov at selektere i farven. Jeg kan altså søge i alle sko str. 43 eller alle sorte sko. Men jeg får ikke lov at søge efter det jeg egentlig er på udkig efter, nemlig en sort sko i str. 43. Dette er en helt klar ommer. Det samme kan siges om begrænsningen i kun at kunne søge i en farve ad gangen. Jammen jeg ville jo gerne se jakkerne i både rød og blå. Gør navigationen nem Se #1, #2 og #4 i grafikken Lav jævnligt brugertests for at se om dine kunder hurtigt kan komme fra kategorioversigt til det ønskede produkt. Skal du placere din navigation i højre eller venstre side? Skal din blok med de mest relevante populære varer i kategorien ligge i toppen eller i bunden af siden. Det er heller ikke ubetydeligt hvor du placerer indstillingen for sortering af de resultater filtreringen giver. Lige netop denne lille, men vigtige, funktion kan flere brugere have svært ved at finde. En del af forklaringen kan være at den har mange forskellige placeringer på forskellige webshops. Brugerne er vanedyr og skifter noget plads bliver de forvirrede. Derfor er det også et godt udgangspunkt for dit design af webshoppen, at du placerer elementer der hvor brugerne forventer at finde dem. Så har du et godt udgangspunkt at teste videre på og bygge de mest brugervenlige og højest konverterende funktioner.

8 Gør resultaterne overskuelige Se #2 og #7 i grafikken Der findes flere gode metoder til at gøre resultatet af en kategorioversigt overskuelig. Et af de mest brugte tricks er at placere en blok over selve resultatet, der viser kategoriens mest populære produkter. På den måde får du hurtigt brugerens opmærksomhed og ved at trække på data fra dine gode eksisterende kunder, vil du også kunne øge din konvertering, idet en del af de besøgende allerede her vil have fundet et relevant produkt. Viser din webshop mange resultater på en ufiltreret kategoriside, så er blokken med populære produkter i toppen også med til at give et indtryk af en vis struktureret oversigt på siden, selv om resten af siden er en lang række af mere eller mindre relevante produkter. Har du en Magento webshop løser relagento dette for dig på fornemmeste vis: Brugeren møder ikke bare et relevant produkt, produktet markedsføres også af dig som populært eller en favorit blandt andre kunder du bestemmer selv en test der engagerer netop dine brugere. Du anvender med andre ord social proof som et understøttende element i at overtale den besøgende til at lægge produktet i kurven. En anden måde du kan bruge til at skabe et hurtigere overblik for den besøgende på din kategoriside er at benytte de såkaldte produktmærkater, hvor du markerer varer der f.eks. er en nyhed, tilbud, bedst til prisen eller måske en testvinder. På den måde får nogle produkter nemmere lidt opmærksomheden. Strategisk kan du også bruge disse produktmærkater til at sætte ekstra fokus på en vare du har en højere avance på end et lignende produkt.

9 Felter der linker til underkategorier Se #6 i grafikken Har du underkategorier der kunne være næste naturlige skridt for den besøgende, kan du også have produktfelter med disse i din hovedblok? Men vær opmærksom på at denne løsning bruger løs af en begrænset plads above the fold på din webshop. Above the fold er kort fortalt den del af dit website der kan ses uden at den besøgende behøver at scrolle. Hvor meget der er above the fold på dit site afhænger også af brugerens skærm og skærmopløsning. Et godt eksempel I eksemplet hos Nordic Sport fortæller ecommerce manager Henrik Kempler, at de har stor success med denne løsning fordi mange brugere lander på en meget bred kategori og nogle skal hjælpes længere ned i menustrukturen for at kunne træffe et valg om produktet. Vha. relagento, felter der linker til underkategorier og en god tekst har Nordic Sport skabt en velfungerende kategoriside der understøtter konverteringerne i webshoppen. Tekst der guider kunden Se #8 i grafikken Kan du tiltrække flere relevante besøgende fra eksempelvis Google søgninger og direkte ind på dine kategorisider, så er du et skridt tættere på at få dem til at konvertere end hvis de lander på din forside og derfra skal finde frem til den rette kategori og produkt. Det kræver naturligvis at din kategoriside er vedkommende og nem at få et overblik over for den besøgende. Men det er den selvfølgelig efter du har fulgt vores gode råd og tilpasset den din egen målgruppe. Med alt det på plads er det så du kan begynde arbejdet med at tiltrække besøgende via en god relevant tekst der omhandler dine produkter og bruge af dine produkter på kategoriniveau. Fordelen ved at have en tekst placeret på kategorisiderne er netop at kunne tiltrække flere besøgende i den rette målgruppe til din webshop.

10 Men der er et lille forbehold omkring brugen af denne type artikler og beslutningen om at placere dem på selve kategorisiderne. Fordelen er at du tiltrækker besøgende direkte ind i din webshop. Ulempen er at du for det første skal finde et sted at placere teksten. Placerer du teksten i toppen går det ud over synligheden af dine produkter, så det kan jeg ikke anbefale dig at gøre. Placerer du teksten i bunden af dine kategorisider får du SEO effekten fra søgemaskinerne, men teksten kan blive svær at finde for de besøgende der har eks. søgt efter gode råd på Google og teksten ligger langt nede på kategorisiden. Nordic Sport løser denne udfordring på fornemmeste vis. Øverst har Nordic Sport de mest relevante og populære produkter som hentes frem via relagento modulets evne til at trække på al den data du allerede har over dine besøgendes aktivitet på din webshop (#2). Her kommer kategorisidens første konverteringer idet produkterne her er de mest attraktive og derfor også vil være det en del af dine kunder leder efter. relagento er medvirkende til at plukke de hurtige lavest hængende frugter så du kan kon-

11 centrere dig om andre vigtige opgaver på din webshop. Dernæst guider Nordic Sport sine kunder videre ned i salgstragten. Først via felter til underkategorier med knapper der både har tekst og relevant foto af et produkt fra kategorien. Og er kunderne ikke i stand til at træffe et valg, så kommer der er relevant tekst der kunne hjælpe til at træffe et valg med. Det er også vigtigt at bemærke hvordan udeladelsen af den store samling af den brede kategoris produkter giver et meget bedre overblik over mulighederne for næste handling for kunderne. I bunden af teksten på sådan en kategoriside skal du naturligvis sørge for at have en tydelig call-to-action der fortæller den besøgende at ved at klikke her kan du f.eks. komme til de relevante produkter. Er teksten lang kan du også med fordel indsætte links der løbende samler den besøgende op hvis hun er blevet købemoden. Du kan også bryde teksten med video eller infografik. Optimering er en proces Henrik Kempler, e-commerce manager hos Nordic Sport, rammer det hele meget godt ind når han siger, at arbejdet med at optimere kategorisiderne på dk er et vigtigt stykke arbejde der hele tiden skal arbejdes på. For Nordic Sport har opsætningen af kategorisiderne både været med til at rykke dem frem i resultaterne på google fra en plaering i glemslen til en placering hvor det hele bliver meget sjovere. Men mindst lige så vigtigt er det at bemærke hvordan de besøgende der klikker sig ind på kategorisiderne bevæger sig videre rundt på sitet via de valgte muligheder og ender med at konvertere meget tilfredsstillende. Men arbejdet slutter ikke her. SEO arbejdet kræver hele tiden en indsats og efterhånden som video bliver et mere og mere populært medie er det også noget Nordic Sport har fokus på at implementere meget mere af på sine kategorisider.

12 relagento skaber mersalg i din Magento webshop Med relagento får du det bedste fra to verdener når du skal anbefale produkter til dine kunder. relagento trækker på data fra dine bedste kunder og bearbejder så disse data til et sæt relevante relaterede produkter. Brugen af egne kundedata i et automatiseret miljø sparer dig tid og giver de bedste resultater. Du kan finde mere info og bestille relagento til din Magento webshop på Lad dine bedste kunder sælge mere til nye kunder Det hele forgår automatiseret og udnytter nyeste Business Intelligence teknologi

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Supersælgende hjemmeside i 2019

Supersælgende hjemmeside i 2019 Supersælgende hjemmeside i 2019 Agenda 1. Er du online? 2. Teknikken bag hjemmesiden 3. Webdesign og struktur 4. Kommunikation på nettet 5. Online strategi Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Jonas Krogslund Jensen info@j-krogslund.dk +45 2635 6096. Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 2877 0664

Jonas Krogslund Jensen info@j-krogslund.dk +45 2635 6096. Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 2877 0664 SENIOR LAND Jonas Krogslund Jensen info@j-krogslund.dk +45 2635 6096 Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 2877 0664 Michael Himmelstrup eycoco@gmail.com +45 2720 7222 Peter Stillinge Dong peterstillinge.dong@gmail.com

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide helsam.dk Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide behandlere Inden længe lancerer vi en ny hjemmeside i et mere moderne look med nye faciliteter for dig som kunde. Vi har delt alle vores

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Handel på Internettet Pricerunner side 1 af6 www.pricerunner.dk Pricerunner er en side hvor man kan sammenligne produkter og priser. Det er muligt at filtrere sin søgning og at søge i emner, eller på et

Læs mere

Modul 2 Brugervenlighed. - Hvordan får jeg konverteret mine besøgende til kunder?

Modul 2 Brugervenlighed. - Hvordan får jeg konverteret mine besøgende til kunder? Modul 2 Brugervenlighed - Hvordan får jeg konverteret mine besøgende til kunder? Agenda - Hvor finder jeg de gode, brugbare data (Analytics)? - Usability Hvad snakker vi om? - Hvilke ressourcer har jeg

Læs mere

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Projekt: Kend dine brugere Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Indholdsfortegnelse Introduktion: 3 Marketing: 3 Usability test: 4 Mockup design 6 Opsumering 7 Konklusion

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside Hurtig SEO Guide til din hjemmeside For at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen deraf. Hvis du følger de følgende punkter omhyggeligt

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din webshop

Hurtig SEO Guide til din webshop Hurtig SEO Guide til din webshop For at forbedre din shops synlighed og dine produkters listing på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen af din shop. Hvis du følger de

Læs mere

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen

Webshopseminar Webshops. Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen Webshops Novicell Forår 2011 Adam Peter Nielsen 1 Dagens emner Internethandel tal og treds Organisa3on, service, logis3k mm. Valg af teknologi Den gode brugeroplevelse Konverteringsop3mering og usability

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Indhold. Side 1 af 6. Internet Explorer 7 Internet Explorer 7

Indhold. Side 1 af 6. Internet Explorer 7 Internet Explorer 7 Internet Explorer 7 Side 1 af 6 Indhold Internet Explorer 7...1 Indhold...1 Nye ting i Internet Explorer 7...2 Nyt udseende...2 Faneblade...2 Nemmere søgning...3 Nemme nyheder...3 Bedre sikkerhed...5 Understøttelse

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide helsam.dk Webguide kunder Velkommen til Helsams nye hjemmeside Inden længe lancerer vi en ny hjemmeside i et mere moderne look med nye faciliteter for dig som kunde. Vi har delt alle vores varer

Læs mere

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden.

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden. Opsummeret Feedback Introduktion I dette dokument vil vi opsummere de mest relevante resultater, der kom fra begge de afholdte workshops. De mest relevante resultater var dem, der igennem begge workshops

Læs mere

Mobilop'mering og brugeroplevelse. Christoffer Larsen

Mobilop'mering og brugeroplevelse. Christoffer Larsen Mobilop'mering og brugeroplevelse Christoffer Larsen cl@web2media.dk www.web2media.dk Mobilop'mering og brugeroplevelse Hvorfor mobiloptimere? Hvad er en god brugeroplevelse? Hvordan starter man? Muligheder

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 01 Indholdsfortegnelse 1 Hovedbudskabet gør det klart! 10 Google Analytics - din højrehånd 2 Design efter dine kunder, ikke dig selv 11 Kundeservice 3 Markedsføring!

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Konventioner i mobil e-handel

Konventioner i mobil e-handel Konventioner i mobil e-handel J Boye Erfa 17. juni 2014 JENS HOFMAN HANSEN DIGITAL FORRETNINGSUDVIKLER, VERTICA 40 MOBILE NETBUTIKKER 40 MOBILE NETBUTIKKER 1800contacts.com m.autozone.com m.nike.com amazon.com

Læs mere

Opsætning af AdWords kampagne: v.1.0. AdWords opsætning: 6 trin til en god kampagnestruktur. med Kim Petersen fra OnlinePartners

Opsætning af AdWords kampagne: v.1.0. AdWords opsætning: 6 trin til en god kampagnestruktur. med Kim Petersen fra OnlinePartners Opsætning af AdWords kampagne: v.1.0 AdWords opsætning: 6 trin til en god kampagnestruktur med Kim Petersen fra OnlinePartners OPSÆTNING AF ADWORDS KAMPAGNE: 6 TRIN TIL EN GOD KAMPAGNESTRUKTUR Tjekliste

Læs mere

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1 Webshop designs Oktober 2011 1 Indhold DanDomain designpakke 3 Sådan bestiller du 3 Aparte 4 Indhold i Apartes designpakke 4 Designskabelon 1 5 Designskabelon 2 6 Designskabelon 3 7 bangsoe.com 8 Indhold

Læs mere

Tips til siden Slægtstræ

Tips til siden Slægtstræ Tips til siden Slægtstræ Indholdsfortegnelse Indledning 1 Kom godt i gang 1 Kildecitater og links til online arkivalier: 5 Familier 9 Export, import og backup: 10 Folketællinger: 10 Om noter og rapporter

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION 1.1.3 Vejledning: Lagerrapport. Version 2015.12.22 Side 1 af 6 KOM GODT I GANG MED LAGERRAPPORT Vi vil her guide dig gennem brugen af

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige Jylland.

Læs mere

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk.

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk. Guide til første gang du skal på shopeasy.dk. Når du skal købe tøj første gang skal du først og fremmest sikre dig, at du er blevet oprettet som bruger i webshoppens system. Dette sker gennem KFD s bestyrelse

Læs mere

manual til Redaktionen intro avisens profil planlægning research foto fokus skriv layout deadline

manual til Redaktionen intro avisens profil planlægning research foto fokus skriv layout deadline manual til Redaktionen intro avisens profil planlægning research foto fokus skriv layout deadline Indhold Kom godt i gang med Redaktionen 3 Opret avis 4 Opret redaktioner 6 Tilknyt elever 7 Fordel elever

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

Windows Vista 1. Side 1 af 10

Windows Vista 1. Side 1 af 10 Windows vista...2 Lukke for PC,en...3 Velkomstcenter...3 Finde/starte et program...4 Alle programmer...5 Menuen Start...5 Stifinder...6 Windows Sidepanel og gadgets...7 Dokumenter...7 Tilbehør...8 Windows

Læs mere

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Indholdsfortegnelse 1.0 Generel info 3 2.0 Navigering og brug 3 3.0 Produktsiden 4 3.1 Favoritliste 4 3.2 Eget varenavn eller nummer 4 4.0 Bestilling 5

Læs mere

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE 20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE Som koster dig kassen INTRO Mit navn er Jakob Bank og jeg ser mange websites dagligt - rigtigt mange. Derfor ved jeg en masse om, hvad danske website-ejere gør rigtigt - og ikke

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Projektet Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence

Projektet Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence Projektet Udvikling af transportvirksomheden gennem øget viden og kompetence www.tinv.dk www.oresund.org/femernlogistics http://regionsjaelland.dk/politik/vaekstforumsjaelland www.ibiz-center.dk PROGRAM

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Mød de 3 virksomheder 4. Online strategi 5. Kommunikation på nettet 6. Sådan skaber du en hjemmeside 7. Forstå de online

Læs mere

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING)

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) Hvad er organisk SEO? Søgemaskineoptimering er navnet på processen, der hjælper jeres forretning til at blive placeret højere på Google. Det betyder,

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Kort forklaring på principperne i sms informationssystem til målgruppe med bærbare medier

Kort forklaring på principperne i sms informationssystem til målgruppe med bærbare medier Kort forklaring på principperne i sms informationssystem til målgruppe med bærbare medier tasti SMS INFORMATIONSSYSTEM KONG GULEROD Helmevej 4, Agger 7770 Vestervig T 4118 0688 michael@konggulerod.dk www.konggulerod.dk

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott 1 Agenda Hvad er konverteringsoptimering? Hvordan vælges emner? Brugertests Splittests Social proof Kommunikation 10 gode råd Hvad er konverteringsoptimering?

Læs mere

24 tips til din markedsføring

24 tips til din markedsføring 24 tips til din markedsføring som tager max 5 minutter at udføre WebsitterService 2018 1. december Så blev det endelig 1. december og jeg har glædet mig til i dag, hvor vi åbner første låge i julekalenderen

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN KUN KUNDEN VED - HVAD DEN BEDSTE LEVERINGSFORM ER HVOR I WEBSHOPPEN BYGGES SHIPADVISOR IND? ShipAdvisor giver dine kunder mulighed for at vælge netop den leveringsform,

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR KEA

KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR KEA KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR FOR NYT.DK KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR DEN VIDERE PROCES AGENDA DEN PRESSERENDE GRUND FOR ET NYT WEBSITE ER, AT DER ER BRUG FOR FØLGENDE MÅLET MED DET HELE MEN ER IKKE SAT I

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Velkommen til. Tim Nybro Hansen

Velkommen til. Tim Nybro Hansen Velkommen til Tim Nybro Hansen Dagens Agenda Kl. 16.00 Velkomst 1. Hvorfor optimere en hjemmeside? 2. Statistik & konverteringsoptimering 3. Skab tillid online Kl. 17.00 - Pause Kl. 17.10 4. Gennemgang,

Læs mere

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du søgemaskineoptimerer dine artikler og sider i WordPress. Udover de officielle retningslinjer for en

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Installation af MTB kort i Garmin cykelcomputer.

Installation af MTB kort i Garmin cykelcomputer. Installation af MTB kort i Garmin cykelcomputer. Har du en Garmin 705 eller nyere har du mulighed for at få et ganske gratis MTB kort på den. Kortet kan sagtens bruges på landevejen også, men har den fordel

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Schultz lovportaler. Kvikguide

Schultz lovportaler. Kvikguide Version: 1.4 Forfatter: MRN Dato: 01.09.2014 Indhold 1 FORSIDE ET OVERBLIK... 3 2 SØGEFUNKTION... 4 2.1 GENERELLE SØGEPRINCIPPER... 4 2.1.1 SØGEFELT... 4 2.1.2 SØG VIDERE... 4 2.1.3 BEDSTE MATCH... 4 2.1.4

Læs mere

Automatisk marketing for webshop-ejeren

Automatisk  marketing for webshop-ejeren Automatisk e-mail marketing for webshop-ejeren - sådan kommer du i gang Casper Ackermann Automatisk e-mail marketing for webshop-ejeren Der er rigtig mange penge at hente i e-mail marketing for en webshop.

Læs mere

Vælg en virksomhed som I synes er interessant at arbejde med Inden I går i gang skal I overveje følgende (opridses kort): Opgave 1:

Vælg en virksomhed som I synes er interessant at arbejde med Inden I går i gang skal I overveje følgende (opridses kort): Opgave 1: 1 Vælg en virksomhed som I synes er interessant at arbejde med Inden I går i gang skal I overveje følgende (opridses kort): Opgave 1: Formål med SEO optimeringen Målgruppe Interne ressourcer (indsats vs

Læs mere

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd De fleste købmænd vil komme ganske langt ved blot at booste opslag som beskrevet i drejebogen fra De Samvirkende Købmænd. Her kan man nøjes med at annoncere

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du produktoptimerer i WordPress. For at opfylde søgemaskinernes retningslinjer for optimering skal man

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Supplement til manualen, Kalender-Semesterskema

Supplement til manualen, Kalender-Semesterskema Supplement til manualen, Kalender-Semesterskema Untis er et skemalægningsprogram, der anvendes i mange lande. I Gruber og Petters manual Kalender-Semesterskema (som du finder på vores hjemmeside under

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

AGENDA. Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling. Husk dine mantraer. Læser du i Google Analytics?

AGENDA. Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling. Husk dine mantraer. Læser du i Google Analytics? AGENDA Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling Husk dine mantraer Læser du i Google Analytics? Jens Peter Nielsen, Online Marketing Manager Forretningsorienteret SEO og Analyse nørd Står på quick dial

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Brugerundersøgelse på nyidanmark.dk 2009

Brugerundersøgelse på nyidanmark.dk 2009 Brugerundersøgelse på nyidanmark.dk 2009 I perioden fra 3. april til 9. juni 2009 har webanalyse-firmaet Netminers gennemført en kvantitativ brugerundersøgelse på nyidanmark.dk. Undersøgelsen viser først

Læs mere

Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk.

Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk. Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk. Bestilling af Øremærker er målrettet dig som landmand, og giver dig mulighed for selv at bestille Øremærker til Svin, Kvæg, Får og Geder. Kontakt:

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Søg og bestil varer på markedspladsen (via varekatalog)

Søg og bestil varer på markedspladsen (via varekatalog) Søg og bestil varer på markedspladsen (via varekatalog) Varer på markedspladsen Når du vil søge varer, kan du gøre det via markedspladsen. På markedspladsen kan du vælge at søge på en given leverandør

Læs mere

SEGES Koncern Digital Personaliseret visning af information på LandbrugsInfo Ansvarlig AXH

SEGES Koncern Digital Personaliseret visning af information på LandbrugsInfo Ansvarlig AXH Notat SEGES Koncern Digital Personaliseret visning af information på LandbrugsInfo Ansvarlig AXH Projekt: 7464, Digitale Relationer og datadreven informationsformidling Oprettet 20-12-2016 Side 1 af 12

Læs mere

ENGRAMs ibook. Denne guide giver dig et fuldt indblik i, hvordan du studerer engelsk grammatik med ENGRAMs ibook til ipads.

ENGRAMs ibook. Denne guide giver dig et fuldt indblik i, hvordan du studerer engelsk grammatik med ENGRAMs ibook til ipads. ENGRAMs Denne guide giver dig et fuldt indblik i, hvordan du studerer engelsk grammatik med ENGRAMs til ipads. 1. Sådan henter du ENGRAMs Hvis du ikke allerede har hentet og installeret ENGRAMs, kan dette

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

nyt stærkt forbedret Meget mere Nu introducerer vi: FORDELSZONEN Helt nyt univers på nettet fyldt med videoer, testbilleder, Lightroom-skole + tips

nyt stærkt forbedret Meget mere Nu introducerer vi: FORDELSZONEN Helt nyt univers på nettet fyldt med videoer, testbilleder, Lightroom-skole + tips Nr. 6 74,95 kr. Det nye Nu introducerer vi: FORDELSZONEN Helt nyt univers på nettet fyldt med videoer, testbilleder, Lightroom-skole + tips nyt stærkt forbedret Meget mere VinD inspiration! en lækker ipad

Læs mere

Optuner brugertest. Brugertest med 5 brugere Desktop. WhiteAway.dk August 2016

Optuner brugertest. Brugertest med 5 brugere Desktop. WhiteAway.dk August 2016 Optuner brugertest 1 Brugertest med 5 brugere Desktop WhiteAway.dk August 2016 Metode og dokumentation Optuner Brugertest 2 Denne rapports opbygning 1. Metode og dokumentation (denne side) 2. Brugertestens

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere