En analyse af patientevaluering af forløbsprogrammet for diabetes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En analyse af patientevaluering af forløbsprogrammet for diabetes."

Transkript

1 En analyse af patientevaluering af forløbsprogrammet for diabetes. Indledning. Udgangspunktet for denne patienttilfredshedsundersøgelse, var en undren over at Sundhedsstyrelsen endnu ikke har stillet krav til almenpraksis om en patientevaluering af forløbsprogrammerne for de kronisk syge. Vi har i almenpraksis viden om kroniske sygdomme og symptomer og mestrer det at informere og vejlede patienterne. Men kun patienterne ved, hvordan det er at leve med en kronisk sygdom. Konkret viden om patienternes oplevelser og erfaringer med forløbsprogrammerne er derfor nødvendig for reelt at kunne kvalitetsforbedre forløbene. En af sundhedsvæsenets væsentlige opgaver er at skabe patienttilfreds<hed. Tilfredshed, fordi patienterne har modtaget en effektiv behandling af en høj faglig standard i et sammenhængende forløb ydet ud fra en effektiv resurseudnyttelse (Heje, H. 9). Min erfaring som konsultationssygeplejerske er, at Kronikermodellen er blevet positivt modtaget og forløbsprogrammerne er delvis blevet implementeret i almenpraksis. Formål Formålet med patienttilfredshedsundersøgelse var, at vurdere om implementeringen af Shared care fungerer hos Lægerne Preislers plads set ud fra et patientperspekiv og ligeledes at vurdere, om patienterne er ligeså tilfreds med at gå til kontrol hos sygeplejersken, som hos lægen. En rapport fra Diabetesforeningen har vist at flertallet af de patienter, som opfattede sig som velreguleret (og som også var det), samt de, som var lidt mindre velreguleret, oplevede at deres behandler var en væsentlig støtte i indsatsen imod senkomplikationer. De patienter, som var meget kritiske overfor deres behandlere, var de dårligst regulerede. De mente, at årsagen var, at behandleren ikke formåede at motivere dem til øget egenomsorg (Borbye Pedersen, O.). Derfor har det også være interessant at inddrage både de velregulerede og dysregulerede diabetespatienter i denne spørgeskemaundersøgelse, for at vurdere om der er forskel på tilfredsheden afhængig om patienten er velreguleret eller dysreguleret. Rapporten Den kroniske patient fra Dansk Sundhedsinstitut har vist, at mennesker med kronisk sygdom er meget rummelige, og oplever ikke sig selv som kronisk syg, og ønsker ikke at fokusere på sygdom i hverdagen.

2 Men sociale parametre som f.eks. køn, alder, og social ulighed har stor betydning for, hvordan patienterne oplever og håndterer egenomsorg, hvilke erfaringer de har med sundhedsvæsnet. Derfor er disse parametre også inddraget i denne undersøgelse. Ligeledes var formålet med undersøgelsen, at få et indblik i patientens følelser i forhold til det at leve med diabetes. Ligeså var det vigtigt, at få et indblik i patientens udbytte af de informationer, som vi sygeplejersker og læger giver. Inklusions kriterier: Det viste sig, at blive en udfordring - inden undersøgelsen - at finde 25 patienter med type 2 diabetes med en HgA1c på over 8,. Hvilket var målet. Derfor blev grænsen ændret til 7,5. De velregulerede patienter blev valgt ud fra en HgA1c på under 6,5. Eksklusions kriterier: De patienter, som delvist bliver fuldt i diabetes ambulatoriet, blev ekskluderet. Ligeledes klinikkens plejehjemsbeboere som ikke kommer i klinikken. Tre patienter blev ekskluderet, da vi manglende den korrekte adresse på patienten, hvilket heller ikke var mulig at finde på Kraks eller lignende. Projektet endte med at inkludere 23 velreguleret type 2 diabetiker og 23 dysregulerede patienter, der blev kontaktet pr. brev, med der tilhørende svarkuvert og spørgeskema. Analyse af søjlediagrammerne: Spørgeskemaundersøgelsen gav en svar procent på 47% fra de dysreguleret type 2 diabetiker og en svarprocent på 73,9% fra de velreguleret type 2 diabetiker. Samlet set havde undersøgelsen en svarprocent på 6,8%. Diagrammerne viser for de blå søjler svaret fra de dysreguleret type 2 diabetiker, og de grønne søjler vise de velreguleret type 2 diabetikers svar. Alle svar er omregnet i procent for at gøre de to grupper sammenligenlige.

3 1. Patientens oplevelse vedrørende samarbejdet med lægen: Når du tænker tilbage på de seneste 12 måneder, hvordan vurderer du så din praktiserende læge medhensyn til: - At gøre det let for dig at fortælle om dine problemer med diabetes (lys blå/grøn) - At lytte til dig (blå/grøn) - At inddrage dig i beslutningerne om behandlingen af din diabetes (mørke blå/grøn) Dårlig Nogenlunde God Meget god Enestående Dårlig Nogenlunde God Meget god Enestående 2. Patientens oplevelse vedrørende samarbejdet med sygeplejersken: Når du tænker tilbage på de seneste 12 måneder, hvordan vurderer du så din sygeplejerske medhensyn til: - At gøre det let for dig at fortælle om dine problemer med diabetes (lys blå/grøn) - At lytte til dig (blå/grøn) - At inddrage dig i beslutningerne om behandlingen af din diabetes (mørke blå/grøn)

4 Dårlig Nogenlunde God Meget god Enestående Delkonklusion: Søjlerne viser generelt meget god tilfredshed blandt begge grupper. Sammenligner man de fire søjler, er der en lille tendens til, at samarbejdet fungerer bedre mellem patienten og sygeplejersken. 3. Patientens udbytte af informationerne hos lægen og sygeplejersken: Hvordan vurderer du mængden af den information du modtager af din sygeplejerske i forbindelse med 3 måneders kontrollerne?(lysegrøn og lyse blå) Hvordan vurderer du mængden af den information du modtager af din læge i forbindelse med 3 måneders kontrollerne? (mørkegrøn og mørke blå) For meget Passende For lidt For meget Passende For lidt

5 Hvor anvendelige er de informationer for dig, som du får af din sygeplejerske om diabetes? (lysegrøn og lyse blå) Hvor anvendelige er de informationer for dig, som du får af din læge om diabetes? (mørke grøn og mørke blå) Dårlig Nogenlunde God Meget god Enestående Dårlig Nogenlunde God Meget god Enestående Delkonklusion af patientens udbytte af informationerne: Søjlerne viser, at mængden af information er passende for begge grupper hos både sygeplejersken og hos lægen. 1 % af de dysregulerede kunne godt have behov for at se lægen noget oftere. De øvrige patienter er tilfredse med 3 måneders intervallerne. For de velregulerede patienter er informationerne passende. Der er større tilfredshed blandt begge grupper patienter med anvendeligheden af de informationer, som gives af sygeplejersken.

6 4. Patientens oplevelse af shared care: Oplever du, at der er sammenhæng mellem den information, som du får af din læge og den information, du får af din sygeplejerske? (lyseblå og lysegrøn) Oplever du, at tidsintervallet mellem kontrollerne er passende? (mørkeblå og mørkeegrøn) I høj grad I nogen grad Slet ikke I høj grad I nogen grad Slet ikke Delkonklusion: Det er ikke muligt, at spørge patienten direkte, om de oplever at Shared care fungerer. Ikke alle patienter ved hvad begrebet Shared care indebærer. Derfor bruges de to ovenstående spørgsmål, til at vurdere om patienterne oplever, at kontrollerne fungerer. 88% af de velregulerede type 2 diabetiker oplever, at der er sammenhæng med den information de får, og 81% af de dysregulerede oplever ligeledes, at der er sammenhæng mellem den information de får fra lægen og sygeplejersken. En af de dysregulerede patienter oplever ikke, at der er sammenhæng i de givne informationer. Der er gældende for begge grupper, at 81% af patienterne er tilfredse med intervallerne.

7 5. Patientens følelser i forhold til det, at leve med diabetes: Jeg føler mig: - Tryg ved egen evne til at klare min type 2-diabetes (lyseblå og lysegrøn) - I stand til at varetage den rutinemæssige pasning af min type 2 diabetes (mellem blå og mellem grøn) - I stand til at fastholde de livsstilsændringer, jeg har foretaget, efter jeg har fået type 2- diabetes (mørkeblå og mørkegrøn) Meget Enig Enig Neutral Uenig Stærkt uenig Meget Enig Enig Neutral Uenig Stærkt uenig Føler du dig alene med din diabetes? (lyse grøn og lyse blå) Føler du dig indimellem opgivende ved tanken om at skulle leve med diabetes? (mellemgrøn og mellem blå) Er du bekymret for risikoen for senkomplikationer? (mørke grøn og mørke blå) I høj grad I nogen grad Slet ikke I høj grad I nogen grad Slet ikke

8 Delkonklusion for patienternes følelser i forhold til det at leve med diabetes: Knap % % af de dysregulerede patienter føler sig ikke tryg ved at varetage egenomsorgen af deres diabetes, og 45% (hvis de neutrale indregnes) har svært ved at fastholde de livsstilsændringer, som der er tiltænkt den enkelte diabetiker. De velregulerede patienter føler sig generelt langt mere rustet til at varetage sin diabetes. De velregulerede føler sig ikke alene med sin sygdom og kun 5% bekymre sig kun i nogen grad for fremtiden. De dysregulerede føler sig i større grad alene med deres diabetes. 36% føler sig i nogen grad eller i høj grad alene med deres sydom, og 92% af patienterne bekymrer sig for senkomplikationer. Obs: vær opmærksom på de to diagrammers forskellig inddeling af Y-koordinaterne. 7. En overordnet tilfredshedsvurdering: Diabeteskontrollerne hos lægen og sygeplejersken hver 3. måned har sammenlagt været meget udbytterigt: Meget enig Enig Neutral Uenig Stærkt uenig Meget enig Enig Neutral Uenig Stærkt uenig Delkonklusion Overordnet er begge grupper lige tilfredse med Shared care og dermed deres udbytte af 3. måneders kontrollerne hos Lægerne Preislers plads.

9 8. Fordelingen af mænd og kvinder i undersøgelsen: Mand Kvinde Mand Kvinde Delkonklusion Det var overvejende mænd, der deltog i undersøgelsen 72% af de dysregulerede - og 65% af de velregulerede type 2 diabetiker. Der var forinden undersøgelsen ikke taget højde for, at det var lige mange mænd og kvinder, der fik tilsendt et spørgeskema. 9. Aldersfordelingen i undersøgelsen: Delkonklusion Den største patient gruppe, som deltog i undersøgelsen var primært de 61-7-årige.

10 1. Patienternes smæssige baggrund: Ingen Kort Mellemlang Lang Ingen Kort Mellemlang Lang Andet Delkonklusion Den smæssige baggrund for de type 2 diabetiker, som deltog i undersøgelsen må siges at være jævnt fordelt. Bias: Besvarelsesgrundlaget fra de dysregulerede type 2 diabetiker var relativt lille. Man kan undre sig over, hvorfor besvarelsesprocenten for denne gruppe er langt mindre. Måske oplever denne gruppe ikke det samme tilhørsforhold til klinikken, hvis de ikke overholder 3 måneders kontrollerne eller tidligere har tilhørt diabetes klinikken i Viborg. Hvilket, der ikke blev taget hensyn til, da patienterne blev udvalgt til at deltage i undersøgelsen. Der blev i inklusionskriterierne ikke taget hensyn til, om patienten havde en eller flere kroniske sygdomme Konklusion: Patienterne er generelt tilfredse med Shared care, og har taget godt imod, at de i dag primært går til kontrol hos sygeplejersken. Gør vi det godt nok, når 92% af de dysregulerede type 2 diabetiker går og bekymrer sig for senkomplikationerne?. Vi skal i klinikken have større fokus på denne gruppe patienter og deres følelser i forhold til det at leve med diabetes. Vi har nu sat den psykiske dimension på vores

11 fraser, så vi sikrer, at der bliver større fokus på denne del af kontrollerne. Men hvordan sikrer vi, at det ikke bare bliver en empatisk floskel i den travle hverdag? Derfor kunne være interessant at gentage undersøgelsen om nogle år. Ligeledes kunne det være interessant at lave en lignende undersøgelse for klinikkens KOL patienter, som også er afhængig af at opleve tryghed og tillid til behandlerteamet. Hvorfor er de velregulered type 2 diabetiker ikke bekymret for senkomplikationer? Har vi informeret for meget eller for lidt? Eller er det fordi, at de ikke føler sig syge, som også andre rapporter har angivet? Undersøgelsen giver kun svar på, at de velregulerede på nuværende tidspunkt, ikke er bekymret. Alt i alt, kan undersøgelsen konkludere, at vi har godt fat på de velregulerede type 2 diabetiker, men at vi må have større fokus på de bekymringer, som de dysregulerede type 2 diabetiker må have. Udarbejdet af: Rikke Degn Konsultationssygeplejerske.

Bilag 2: Evalueringsrapport - undersøgelse af brugertilfredshed med kronikerrehabiliteringen i Solrød Kommune, 2017.

Bilag 2: Evalueringsrapport - undersøgelse af brugertilfredshed med kronikerrehabiliteringen i Solrød Kommune, 2017. SOLRØD KOMMUNE Bilag 2: Evalueringsrapport - undersøgelse af brugertilfredshed med kronikerrehabiliteringen i Solrød Kommune, 2017. Indledning og datagrundlag Undersøgelsen af brugertilfredsheden med kronikerrehabiliteringen

Læs mere

Telemedicin i Danmark

Telemedicin i Danmark Telemedicin i Danmark 3 INDSIGTER om danskernes holdning til digitale sundhedsløsninger i eget hjem PUBLICERET DEN 5. JULI 2019 Forord I den nationale strategi for digital sundhed 2018-2022 står der, at

Læs mere

Telemedicin i Danmark

Telemedicin i Danmark Telemedicin i Danmark 3 INDSIGTER om danskernes holdning til digitale sundhedsløsninger i eget hjem PUBLICERET DEN 5. JULI 2019 Forord I den nationale strategi for digital sundhed 2018-2022 står der, at

Læs mere

3.1 Region Hovedstaden

3.1 Region Hovedstaden 3.1 Region Hovedstaden I dette afsnit beskrives en række sociodemografiske faktorer for borgere med diabetes, KOL, hjertekarsygdom eller mindst 2 af disse kroniske sygdomme i Region Hovedstaden. På tværs

Læs mere

10 bud til almen praksis

10 bud til almen praksis 10 bud til almen praksis 10 bud på udviklingsområder for almen praksis på baggrund af resultater fra en undersøgelse besvaret af 4.874 patienter og pårørende DANSKE PATIENTER Baggrund 4,9 millioner danskerne

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Nordjylland

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Nordjylland LUP Psykiatri 2014 Regional rapport Indlagte patienter Region Nordjylland 26-03-2015 Indledning I efteråret 2014 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet

Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet ARBEJDSMILJØSEKTIONEN, AARHUS UNIVERSITET Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet Analyse af AU, hovedområder og køn December 2009 2 Indholdsfortegnelse Svarprocenter...3

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Skanderup Efterskole Kolding Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Skanderup Efterskole Kolding Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Skanderup Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Ollerup Efterskole, Sang og Musik Svendborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Ollerup Efterskole, Sang og Musik Svendborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Ollerup Efterskole, Sang og Musik Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår

Læs mere

3.5 Planlægningsområde Byen

3.5 Planlægningsområde Byen 3.5 Planlægningsområde Byen I planlægningsområde Byen indgår Frederiksberg Kommune og de københavnske bydele Bispebjerg, Brønshøj-Husum, Indre By, Nørrebro, Vanløse og Østerbro samt hospitalerne Bispebjerg

Læs mere

3.6 Planlægningsområde Syd

3.6 Planlægningsområde Syd 3.6 Planlægningsområde Syd I planlægningsområde Syd indgår kommunerne Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk, de københavnske bydele Amager Vest, Amager

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering DJM 2009

Undervisningsmiljøvurdering DJM 2009 Undervisningsmiljøvurdering DJM 2009 1 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Datagrundlag... 3 2.1 Deltagernes fordeling... 4 2.2 Usikkerhed... 4 3 BA/KA Besvarelser... 5 3.1 BA/KA kønsfordeling og rette

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Aarhus Efterskole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Aarhus Efterskole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Aarhus Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

LUP Psykiatri 2014. Regional rapport. Indlagte patienter. Region Hovedstaden 25-03-2015

LUP Psykiatri 2014. Regional rapport. Indlagte patienter. Region Hovedstaden 25-03-2015 LUP Psykiatri 2014 Regional rapport Indlagte patienter Region Hovedstaden 25-03-2015 Indledning I efteråret 2014 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Vordingborgskolen Vordingborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Vordingborgskolen Vordingborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Vordingborgskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Bilagsnotat Skanderborg Kommune Beskæftigelse og Sundhed Dato:

Bilagsnotat Skanderborg Kommune Beskæftigelse og Sundhed Dato: Bilagsnotat Notat til sagen: Politikkontrol Forløbsprogrammer for borgere m. sygdom Se næste side. Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 8794 7000 www.skanderborg.dk Beskæftigelse og Sundhed

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVETKVALITET 213 Patientoplevetkvalitet 213 FORORD 1 Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede

Læs mere

Konference for Hjerteforeningens netværk for sygeplejesker København d. 01.10.15

Konference for Hjerteforeningens netværk for sygeplejesker København d. 01.10.15 Konference for Hjerteforeningens netværk for sygeplejesker København d. 01.10.15 Teresa Holmberg tho@si-folkesundhed.dk Hvorfor er vi her i dag? Præsentere jer for et udpluk af resultaterne fra en ny undersøgelse

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Sebber Skole Aalborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Sebber Skole Aalborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Sebber Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

10. september Rapport med overblik. Navn på enheden (typisk afdeling)

10. september Rapport med overblik. Navn på enheden (typisk afdeling) 10. september 2018 Rapport med overblik Navn på enheden (typisk afdeling) Overblik over medarbejdersvar i TULE Denne rapport viser jeres enheds resultater af TULE, samt resultater for jeres underenheder.

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011

Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011 Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.2 Formål... 3 1.3 Metode... 4 2. Resultater... 5 2.1 Køn og alder... 6 2.2 Samlet tilfredshed,

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Silkeborg Efterskole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Silkeborg Efterskole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Silkeborg Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Blåkilde Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Blåkilde Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Blåkilde Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede

Læs mere

Sundhedsstyrelsens arbejde med kronisk sygdom

Sundhedsstyrelsens arbejde med kronisk sygdom Sundhedsstyrelsens arbejde med kronisk sygdom Danske Fysioterapeuter Fagfestival Region Syddanmark Tóra H. Dahl, ergoterapeut, MPH Sundhedsplanlægning september 2008 Hvad jeg vil sige noget om Om Sundhedsstyrelsens

Læs mere

3.4 Planlægningsområde Midt

3.4 Planlægningsområde Midt 3.4 Planlægningsområde Midt I planlægningsområde Midt indgår kommunerne Ballerup, Egedal, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby- Taarbæk, Rudersdal og Rødovre samt hospitalerne Gentofte og Herlev.

Læs mere

Tovholder for patienter med kronisk sygdom - Lægers oplevelser i almen praksis i Region Midtjylland

Tovholder for patienter med kronisk sygdom - Lægers oplevelser i almen praksis i Region Midtjylland Tovholder for patienter med kronisk sygdom - Lægers oplevelser i almen praksis i Region Midtjylland CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling - et center for forskning og udvikling på social- og sundhedsområdet

Læs mere

Evaluering af Familieiværksætterne

Evaluering af Familieiværksætterne 2016 Evaluering af Familieiværksætterne Center for Børn & Undervisning Faxe Kommune Center for Børn & Undervisning Indhold 1. Indledning...2 1.1. Hvad er Familieiværksætterne i Faxe Kommune?...2 1.2. Hvordan

Læs mere

Undersøgelse af patienters holdning til sundhedsdata. April 2019

Undersøgelse af patienters holdning til sundhedsdata. April 2019 Undersøgelse af patienters holdning til sundhedsdata April 2019 Baggrund Data Redder Liv har undersøgt et bredt udsnit af danske patienters tilgang til sundhedsdata. Undersøgelsen er gennemført ud fra

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVETKVALITET 23 Svarprocent: 45% FORORD Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede kvalitet i speciallægepraksis,

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. 2012/13 9 Salling Efterskole Skive Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. 2012/13 9 Salling Efterskole Skive Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT 2012/13 9 Salling Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Efterskolen Smededal Holbæk Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Efterskolen Smededal Holbæk Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Efterskolen Smededal Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Anker Fjord Hospice Danish Cancer Society. Anker Fjord Hospice. - Oplevelse og tilfredshed blandt de pårørende. Dokumentation & Udvikling

Anker Fjord Hospice Danish Cancer Society. Anker Fjord Hospice. - Oplevelse og tilfredshed blandt de pårørende. Dokumentation & Udvikling Anker Fjord Hospice Danish Cancer Society Anker Fjord Hospice - Oplevelse og tilfredshed blandt de pårørende Dokumentation & Udvikling April 2014 Indhold Indledning... 1 Resume... 1 Karakteristik af de

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 8 PATIENTOPLEVETKVALITET 23 Svarprocent: 62% FORORD Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede kvalitet i speciallægepraksis,

Læs mere

Specialiseret retspsykiatri

Specialiseret retspsykiatri LUP Psykiatri 2016 Indlagte patienter på specialiserede retspsykiatriske afsnit Specialiseret retspsykiatri 24-02-2017 Indledning I efteråret 2016 blev indlagte patienter på specialiserede retspsykiatriske

Læs mere

29 September Rapport med overblik. Navn på enheden (typisk afdelingen)

29 September Rapport med overblik. Navn på enheden (typisk afdelingen) 29 September 2016 Rapport med overblik Navn på enheden (typisk afdelingen) Overblik over medarbejdersvar i TULE Denne rapport viser jeres enheds resultater af TULE, samt resultater for jeres underenheder.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Boblerne Næstved Fri Skole Næstved Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Boblerne Næstved Fri Skole Næstved Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet: Elevernes

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Efterskoleliv. Bork Havn Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Efterskoleliv. Bork Havn Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Efterskoleliv Bork Havn Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Sædding Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Sædding Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Sædding Efterskole Ringkøbing-Skjern Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 62 PATIENTOPLEVETKVALITET 213 Svarprocent: 48% Patientoplevetkvalitet 213 FORORD 1 Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVETKVALITET 23 Svarprocent: 45% FORORD Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede kvalitet i speciallægepraksis,

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Tjørnegårdsskolen Gentofte Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Tjørnegårdsskolen Gentofte Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Tjørnegårdsskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Afsnitsrapport for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Afsnitsrapport for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Afsnitsrapport for ambulante patienter på Det Palliative Team Kræftafdelingen Aarhus Universitetshospital Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 78 PATIENTOPLEVETKVALITET 3 Svarprocent: 6% FORORD Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede kvalitet i speciallægepraksis,

Læs mere

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Undersøgelsens resultater. 4 3. Vurdering af den telefoniske kommunikation..5 4. Vurdering

Læs mere

Hvilken effekt kan man forvente af forløbsprogrammerne?

Hvilken effekt kan man forvente af forløbsprogrammerne? Hvilken effekt kan man forvente af forløbsprogrammerne? v/ Jens Bejer Damgaard, Kontorchef, Nære Sundhedstilbud, Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Forløbsprogrammer Formålet er at rammesætte

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 7 PATIENTOPLEVETKVALITET 213 Svarprocent: 54% FORORD 1 Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede kvalitet i speciallægepraksis,

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 56 PATIENTOPLEVETKVALITET 23 Svarprocent: 43% FORORD Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede kvalitet i speciallægepraksis,

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Sjælland

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Sjælland LUP Psykiatri 2014 Regional rapport Indlagte patienter Region Sjælland 26-03-2015 Indledning I efteråret 2014 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013

PATIENTOPLEVETKVALITET 2013 Patientoplevetkvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVETKVALITET 23 Svarprocent: 53% Patientoplevetkvalitet 23 FORORD Patientoplevet kvalitet Her er dine resultater fra undersøgelsen af den patientoplevede

Læs mere

Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen

Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen August 2014 Indledning og baggrund Sundhed og Omsorg har på baggrund af en målsætning fra dialogbaserede

Læs mere

Forløbsprogrammer et værktøj i kronikerbehandlingen

Forløbsprogrammer et værktøj i kronikerbehandlingen Forløbsprogrammer et værktøj i kronikerbehandlingen - resultater og erfaringer fra Region Hovedstaden Chefkonsulent ph.d. Anne Hvenegaard Forløbsprogrammerne hvad er målet - og forudsætningerne? 1. Målet

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Afsnitsrapport for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Afsnitsrapport for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Afsnitsrapport for ambulante patienter på Ambulant Kemoterapi Onkologisk Ambulatorium D Aarhus Universitetshospital Den Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Midtjylland

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Midtjylland LUP Psykiatri 2015 Regional rapport Indlagte patienter Region Midtjylland 01-02-2016 Indledning I efteråret 2015 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 22.799 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% FORORD 01 I denne rapport modtager regionen afrapportering på undersøgelse af den patientoplevede kvalitet

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Sjælland

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Sjælland LUP Psykiatri 2013 Regional rapport Indlagte patienter Region Sjælland 15-04-2014 Indledning I efteråret 2013 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013. Rebild Efterskole Rebild Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013. Rebild Efterskole Rebild Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 Rebild Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede

Læs mere

RESULTATER FRA PATIENTTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

RESULTATER FRA PATIENTTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE RESULTATER FRA PATIENTTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Selvstændig fysioterapeutisk rygvurdering i Medicinsk Rygcenter Diagnostisk Center, Hospitalsenhed Midt November 212 INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 2 METODE

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. 009 Efterskolen Flyvesandet Nordfyns Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. 009 Efterskolen Flyvesandet Nordfyns Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet: Elevernes

Læs mere

Børn med diabetes. og deres trivsel i skolen

Børn med diabetes. og deres trivsel i skolen Børn med diabetes og deres trivsel i skolen Indholdsfortegnelse Indledning Hovedresultater Baggrund..... 3 Formål....... 4 Metode og gennemførelse.... 6 Udvalgets sammensætning.... 7 Kommunikation med

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Nordjylland

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Nordjylland LUP Psykiatri 2015 Regional rapport Indlagte patienter Region Nordjylland 01-02-2016 Indledning I efteråret 2015 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

2 Forekomst af kroniske sygdomme i Region Hovedstaden

2 Forekomst af kroniske sygdomme i Region Hovedstaden 2 Forekomst af kroniske sygdomme i Region Hovedstaden Antallet af borgere med kronisk sygdom er steget med 5,6 % i Region Hovedstaden fra til 2010 Antallet af borgere med mere end én kronisk sygdom er

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Th. Langs Skole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Th. Langs Skole Silkeborg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Th. Langs Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. 7A Stenoskolen Lolland Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. 7A Stenoskolen Lolland Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT 7A Stenoskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Klostermarken Skole Slagelse Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Klostermarken Skole Slagelse Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Klostermarken Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Gylling Efterskole Odder Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Gylling Efterskole Odder Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Gylling Efterskole Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Kostvejledning for borgere med særlig behov

Kostvejledning for borgere med særlig behov Kostvejledning for borgere med særlig behov Evaluering af projektperioden 2009-2010 Indholdsfortegnelse Sammenfatning... 3 Baggrund... 3 Kostvejledningens formål, mål og succeskriterier... 4 Formål...

Læs mere

Rapport: Spørgeskemaundersøgelsen blandt nyansatte medarbejdere i Hjertecentret 2012

Rapport: Spørgeskemaundersøgelsen blandt nyansatte medarbejdere i Hjertecentret 2012 Rapport: Spørgeskemaundersøgelsen blandt nyansatte medarbejdere i Hjertecentret 2012 Formålet med undersøgelsen er at undersøge nye medarbejderes oplevelse af og tilfredshed med introduktionsforløbet til

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter på specialiserede retspsykiatriske afsnit. Region Hovedstaden

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter på specialiserede retspsykiatriske afsnit. Region Hovedstaden LUP Psykiatri 2014 Regional rapport Indlagte patienter på specialiserede retspsykiatriske afsnit 27-03-2015 Indledning I efteråret 2014 blev indlagte patienter på specialiserede retspsykiatriske afsnit

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Hovedstaden

LUP Psykiatri Regional rapport. Indlagte patienter. Region Hovedstaden LUP Psykiatri 2013 Regional rapport Indlagte patienter Region Hovedstaden 18-04-2014 Indledning I efteråret 2013 blev indlagte patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

Krise og arbejdsmiljø. Ledernes syn på finanskrisen og dens betydning for det psykiske arbejdsmiljø

Krise og arbejdsmiljø. Ledernes syn på finanskrisen og dens betydning for det psykiske arbejdsmiljø Krise og arbejdsmiljø Ledernes syn på finanskrisen og dens for det psykiske arbejdsmiljø Ledernes Hovedorganisation juli 2009 1 Indledning Den nuværende finanskrise har på kort tid og med stort kraft ramt

Læs mere

1. udkast af spørgeskema testet i pilotundersøgelsen til specialet oto-rhino-laryngologi

1. udkast af spørgeskema testet i pilotundersøgelsen til specialet oto-rhino-laryngologi 1. udkast af spørgeskema testet i pilotundersøgelsen til specialet oto-rhino-laryngologi - fælles kerne af spørgsmål til alle specialer - inkl. baggrundsvariable - inkl. specialespecifikke spørgsmål (spørgsmål

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Nilen Privat Skole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Nilen Privat Skole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Nilen Privat Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Jakobskolen Frederiksberg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Jakobskolen Frederiksberg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Jakobskolen Frederiksberg Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer,

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. N. Kochs Skole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. N. Kochs Skole Aarhus Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT N. Kochs Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Hestlund Efterskole Ikast-Brande Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Hestlund Efterskole Ikast-Brande Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Hestlund Efterskole Ikast-Brande Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Hans Rømer Skolen Bornholms Regionskommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Hans Rømer Skolen Bornholms Regionskommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Hans Rømer Skolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Afsnitsrapport for planlagt indlagte patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Afsnitsrapport for planlagt indlagte patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Afsnitsrapport for planlagt indlagte patienter på Sengeafsnit A20 Børneafdeling A Aarhus Universitetshospital Den Landsdækkende Undersøgelse af

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole Varde Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole Varde Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Vester Hassing Skole Aalborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Vester Hassing Skole Aalborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Vester Hassing Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Hovedstadens Privatskole, Filipskolen Københavns Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Hovedstadens Privatskole, Filipskolen Københavns Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Hovedstadens Privatskole, Filipskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Flakkebjerg Skole Slagelse Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Flakkebjerg Skole Slagelse Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Flakkebjerg Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Lindved Skole Hedensted Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Lindved Skole Hedensted Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Lindved Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Ferslev Skole Aalborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Ferslev Skole Aalborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Ferslev Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Jyderup Private Heldagsskole Holbæk Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Jyderup Private Heldagsskole Holbæk Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Jyderup Private Heldagsskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Rønde Privatskole Syddjurs Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Rønde Privatskole Syddjurs Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Rønde Privatskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Bakkeskolen Skanderborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Bakkeskolen Skanderborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Bakkeskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

HJERTEREHABILITERING PATIENTERS VALG OG VURDERING

HJERTEREHABILITERING PATIENTERS VALG OG VURDERING HJERTEREHABILITERING PATIENTERS VALG OG VURDERING 2009-2012 OVERLÆGE; PH.D. KRISTIAN K. THOMSEN 1.RESERVELÆGE; TATSIANA MIKKELSEN KARDIOLOGISK AFD. SVS ESBJERG Massivt svigt kan koste liv Af Hjerteforeningen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Ellidshøj Skole Aalborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Ellidshøj Skole Aalborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Ellidshøj Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

2. Oversigt over de ældres trivsel på Kløvermarken... 10

2. Oversigt over de ældres trivsel på Kløvermarken... 10 Kløvermarken Indholdsfortegnelse 1. Overblik over de ældres trivsel i Thisted Kommune... 2 1.1 Tilfredshed fordelt på henholdsvis kvinder og mænd... 4 1.2 De ældres tilfredshed fordelt på aldersgrupper...

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Fjordskolen Lolland Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Fjordskolen Lolland Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Fjordskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Ladelund Efterskole Vejen Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Ladelund Efterskole Vejen Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Ladelund Efterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 7.565 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 52% FORORD 01 I denne rapport modtager regionen afrapportering på undersøgelse af den patientoplevede kvalitet

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Præstemoseskolen Hvidovre Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Præstemoseskolen Hvidovre Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Præstemoseskolen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Skolen på Herredsåsen Kalundborg Kommune. Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Skolen på Herredsåsen Kalundborg Kommune. Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Skolen på Herredsåsen Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 6.253 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 48% FORORD 01 I denne rapport modtager regionen afrapportering på undersøgelse af den patientoplevede kvalitet

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Gørlev Idrætsefterskole Kalundborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Gørlev Idrætsefterskole Kalundborg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Gørlev Idrætsefterskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

LUP Psykiatri Regional rapport. Ambulante patienter. Region Midtjylland

LUP Psykiatri Regional rapport. Ambulante patienter. Region Midtjylland LUP Psykiatri 2014 Regional rapport Ambulante patienter Region Midtjylland 26-03-2015 Indledning I efteråret 2014 blev ambulante patienter i en spørgeskemaundersøgelse spurgt om deres oplevelse af kontakten

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 8.637 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% FORORD 01 I denne rapport modtager regionen afrapportering på undersøgelse af den patientoplevede kvalitet

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Nyborg Friskole Nyborg Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Nyborg Friskole Nyborg Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Nyborg Friskole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de overordnede temaer, som indgår i undersøgelsen. Spindelvævet:

Læs mere

OVERBLIKSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 c+d. Klostermarken Skole Slagelse Kommune (Privatskoler) Termometeret

OVERBLIKSRAPPORT. Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 c+d. Klostermarken Skole Slagelse Kommune (Privatskoler) Termometeret OVERBLIKSRAPPORT Undervisningsmiljøvurdering efterår 2013 c+d Klostermarken Skole Termometeret Læsevejledning Rapporten giver et overblik over, hvordan elevernes samlede besvarelser fordeler sig på de

Læs mere