Høringssvar ifm. forslag til kommuneplantillæg nr. 15 for en vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høringssvar ifm. forslag til kommuneplantillæg nr. 15 for en vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde"

Transkript

1 DN Holstebro Formand: Ole Primdahl, Vindelevgård 192, 7830 Vinderup Telefon (bedst efter kl. 14 på hverdage) Website: Høringssvar ifm. forslag til kommuneplantillæg nr. 15 for en vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Hermed fremsendes Danmarks Naturfredningsforening i Holstebro s (DN) høringssvar til det af 8. februar 2017 udsendte forslag til kommuneplantillæg nr. 15 vedr. opsætning af en relativt høj vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde. DN Holstebro er af flere grunde skeptisk overfor og modstander af opsætning af en sådan mølle så tæt på Nissum Fjord (Natura 2000-område, Ramsar-område, EF-Fuglebeskyttelsesområde, vildtreservat o.s.v.). Generelt synes vi, at opsætning af vindmøller i sådanne områder er problematisk af landskabsmæssige hensyn, ikke mindst de flade landskaber taget i betragtning. Møller af denne højde kan ses på meget store afstande her. På det generelle plan bør det også bemærkes, at det ville være meget mere hensigtsmæssigt at søge at samle flere møller samlet på mindre skadelige områder frem for at opstille enkeltmøller alene i sårbare områder, som kommunen foreslår det her. De skadelige virkninger af én mølle i et område som dette står ikke just mål med gevinsterne af en sådan mølle. Placeringen af en forholdsvis stor vindmølle på Fugleøen i Thorsminde vil have en landskabsmæssigt og naturmæssigt skadelig virkning i kraft af den foreslåede højde og i kraft af placeringen lige direkte i grænsen til både fjorden, vildtreservatet, Natura 2000-området, Ramsarområdet o.s.v. Både Holstebro og Lemvig kommuner arbejder, som DN forstår det, for etablering af en Naturpark Nissum Fjord. Der er her både turisme- og naturmæssige hensyn på spil, og en større vindmølles placering lige midt i hele dette område, harmonerer meget dårligt med andre intentioner og ønsker for områdets fremtid og for den eventuelle Naturparks fremtid. DN noterer sig også, at der hos Naturstyrelsen arbejdes med planer om skabelsen af en ø for ynglende kystfugle umiddelbart øst for vindmøllens planlagte placering. Øen ses som en erstatning for en for nyligt mistet vigtig yngleø for især terner og klyder, nemlig Kollingø, tidligere beliggende ved Fjandø sydligere i Nissum Fjord. Hvis der opsættes en større vindmølle meget tæt på stedet for en eventuel placering af denne nye yngleø, kan det nye projekt til erstatning for Kollingø meget vel virke omsonst.

2 Yderligere bemærker DN, at den planlagte placering af en mølle helt ude i fjordkanten er lige midt i trækruten af rastende fugle i Natura2000-området og vildtreservatet. De lavvandede fjordarealer og ydre dele af Holmen strandenge syd for Thorsminde og de tilsvarende arealer ved Kromanden nord for Thorsminde er meget vigtige områder for rastende vandfugle. Man må forvente, at der er et anseeligt træk af fugle mellem disse to. Vindmøllen vil, hvis opsat, stå lige midt imellem. Kommunen bør være opmærksom på, at dette foruden forskellige vadefugle også omfatter lysbuget knortegås. Den har foruden Fjandø sine foretrukne rastepladser på de ydre dele af Holmen strandenge og på Kromanden, hvilket vil sige, at der kan forventes at være et træk imellem disse to steder i årets tidlige måneder. DN kan ikke se, at Grontmij i sin konsekvensvurderingsrapport har beskæftiget sig med eksempelvis lysbuget knortegås her. DN vil i øvrigt foreslå kommunen, at den planlægger opsætning af vindmøller under større hensyntagen til kommunens store naturværdier, end tilfældet ellers har været på det seneste. Opsætning af en forholdsvis stor mølle bogstaveligt talt i vandkanten af midtpunktet af Nissum Fjord er mere skadelig end gavnlig, og DN vil derfor gør indsigelse herimod. På vegne af DN Holstebro Anders Plougmann Jens Overgård Christensen og Ole Primdahl Formand.

3 Ribe Stift KORSBRØDREGADE RIBE TLF Holstebro Kommune Planafdelingen, Teknik og Miljø Sendt pr. e-post Sag.nr.: 16/4517 Løbenr.: 30580/17 Sagsbeh.: KFJ Ribe, den Høringssvar - forslag til Kommuneplantillæg nr. 15 for en vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Holstebro Kommune har den 8. februar 2017 offentliggjort forslag til ovennævnte kommuneplantillæg nr. 15, der skal skabe mulighed for opstilling af en vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde. Til brug for stiftsøvrighedens behandling af miljøvurderingen har Ribe Stift indhentet en udtalelse af 5. marts 2017 fra kongelig bygningsinspektør Gunilla Rønnow. Den kongelige bygningsinspektør noterer, at Thorsminde Kirke er en ombygget redningsstation, der ligger i byens vestlige udkant, og som med sin ringe højde ikke er særligt markant i byen, men falder naturligt ind med den omgivende bebyggelse. Møllen vil kunne opstilles øst for byen, ca. 900 meter fra kirken, og vil derfor ikke indvirke på indsynet til kirken. Den kongelige bygningsinspektør vurderer, at møllevingerne givetvis vil kunne ses fra kirkens område, og fra klitterne vest for kirken, men at den visuelle påvirkning vil være af begrænset karakter. Efter en gennemgang af det samlede sagsmateriale, herunder den kongelige bygningsinspektørs udtalelse, har stiftsøvrigheden ikke bemærkninger til det fremlagte forslag til kommuneplantillæg. Med venlig hilsen Kirstine Frank Jensen stiftsfuldmægtig CVR nr kmrib@km.dk EAN nr

4

5

6 Vand Udarbejdet af: Bo Bjerre Dam Notat Udarbejdet den: Emne: Kommentarer til forslag til tillæg nr. 15 til Kommuneplan Område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Formål: Mulighed for opstilling af én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde. Myndighed: Myndigheden er Holstebro Kommune Ledninger: Ingen. Specielle forhold: Området ligger udenfor vandforsyningens forsyningsområde.

7 Spildevand Udarbejdet af: Jette Fleng Christensen Notat Udarbejdet den: Emne: Kommentarer til forslag til tillæg nr. 15 til Kommuneplan Område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Formål: Åbne mulighed for opstilling af én vindmølle på Fugleøen i Thorsminde. Myndighed: Holstebro Kommune. Ledninger: Ingen området er udenfor kloakopland. Specielle forhold: Ingen.

8 Varme Udarbejdet af: Erik Andersen/Jens Notat Krog Jensen Udarbejdet den: Emne: Kommentarer til forslag til tillæg nr. 15 til Kommuneplan Område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Formål: Åbne mulighed for opstilling af én vindmølle på Fugleøen i Thorsminde. Myndighed: Holstebro Kommune. Ledninger: Området beskrevet i Kommuneplan 2013 tillæg nr. 15 ligger udenfor Vestforsyning Varmes forsyningsområde. Specielle forhold:

9 El Udarbejdet af: Jan M. Hansen Notat Udarbejdet den: Emne: Kommentarer til forslag til tillæg nr. 15 til Kommuneplan Område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Formål: Mulighed for opstilling af én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde. Myndighed: Holstebro Kommune Ledninger: Ingen - Området ligger udenfor Vestforsyning Nets forsyningsområde. Specielle forhold:

10 Belysning Udarbejdet af: Helle Søkilde Notat Udarbejdet den: Emne: Kommentarer til forslag til tillæg nr. 15 til Kommuneplan Område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Formål: Mulighed for opstilling af én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde. Myndighed: Holstebro Kommune. Ledninger: Ingen. Specielle forhold: Ingen konsekvens for Vestforsyning Belysning A/S.

11 Holstebro Kommune, Teknik og Miljø, Planafdelingen, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro pr. Thorsminde, 20. marts 2017 Vedr.: Indsigelse til tillæg nr. 15 til kommuneplan 2013 Vi er en lille ejerforening Thorsminde Strandpark bestående af 6 ejerlejligheder, beliggende Skolegade 15 i Thorsminde, som har modtaget oplysninger om tillæg nr. 15 til Kommuneplan Ved gennemgang af tillægget er vi bekymrede over de mulige gener en vindmølle med en totalhøjde på mellem ,9 meter vil have for såvel miljø som nabobeboelser i området. Vores ejendom vil direkte blive berørt ved opstilling af en vindmølle idet den er beliggende i nærområdet til vindmøllen. I nærområdet til en vindmølle vil naboer blive berørt af såvel støj som skyggekast samt udsyn til vindmøllen ligesom dyrelivet samt naturoplevelsen i området vil blive berørt. Vindmølle området ligger omgivet af bymæssig bebyggelse. Vores ejendom har i dag udsyn til Fugleøen og vil dermed få direkte udsyn til den nye og højere vindmøller. Ligeledes er vi meget foruroligede over evt. støjmæssige gener ved opstilling af en vindmølle med en totalhøjde på mellem ,9 meter. Den tidligere vindmølle på 43 meter havde en støjmæssig indvirkning på vores ejendom og en højere vindmøller vil formentlig støjmæssig have højere genere end den tidligere. Endelig er vi nervøse over evt. værdifald af vores ejendom ved opførelse af en ny og højere vindmølle. Vi har alle købt lejligheder i ejendommen ud fra beliggenheden med frit udsyn over fjorden, Fugleøen samt Vesterhavet naturoplevelsen vil blive væsentlig påvirket af en vindmølle i dette naturskønne område. Ud fra ovenstående betragtninger kan vi derfor ikke tilslutte os opstilling af en vindmølle i området og vi vil derfor på det skarpeste gøre indsigelse mod opstilling af en ny og højere vindmølle. Med venlig hilsen Ejerforeningen Thorsminde Strandpark Skolegade 15 Thorsminde 6990 Ulfborg

12 Holstebro Kommune, Teknik og Miljø, Planafdelingen, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro pr. Thorsminde, 20. marts 2017 Vedr.: Indsigelse til tillæg nr. 15 til kommuneplan 2013 Vi er ejer af en lejlighed beliggende i Thorsminde Strandpark beliggende Skolegade 15 i Thorsminde, og har modtaget oplysninger om tillæg nr. 15 til Kommuneplan Ved gennemgang af tillægget er vi stærkt bekymrede over de mulige gener en vindmølle med en totalhøjde på mellem ,9 meter vil have for såvel miljø som nabobeboelser i området. Vores lejlighed vil direkte blive berørt ved opstilling af en vindmølle idet den er beliggende i nærområdet til vindmøllen. I nærområdet til en vindmølle vil naboer blive berørt af såvel støj som skyggekast samt udsyn til vindmøllen ligesom dyrelivet samt naturoplevelsen i området vil blive berørt. Vindmølle området ligger omgivet af bymæssig bebyggelse. Vores lejlighed har i dag udsyn til Fugleøen og vil dermed få direkte udsyn til den nye og højere vindmøller. Ligeledes er vi meget foruroligede over evt. støjmæssige gener ved opstilling af en vindmølle med en totalhøjde på mellem ,9 meter. Den tidligere vindmølle på 43 meter havde en støjmæssig indvirkning på vores ejendom og en højere vindmøller vil formentlig støjmæssig have højere genere end den tidligere. Endelig er vi nervøse over evt. værdifald af vores lejlighed ved opførelse af en ny og højere vindmølle. Vi har købt lejligheden ud fra beliggenheden med frit udsyn over fjorden, Fugleøen samt Vesterhavet naturoplevelsen vil blive væsentlig påvirket af en vindmølle i dette naturskønne område. Ud fra ovenstående betragtninger kan vi derfor ikke tilslutte os opstilling af en vindmølle i området og vi vil derfor på det skarpeste gøre indsigelse mod opstilling af en ny og højere vindmølle. Med venlig hilsen Hanne Pinholt og Peter Lind Skolegade 15, 4 Thorsminde 6990 Ulfborg

13 Fra: else kristensen Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: :02 Modtaget Dato: :05 Vedrørende: Indsigelse mod opstilling af en op mod 150 m høj vindmølle i Thorsminde Til Holstebro Kommune Vedrørende kommuneplantillæg nr.15 Vi vil hermed gøre indsigelse mod opstilling af en op mod 150 m høj vindmølle i Thorsminde. Vi er ejere af et hus på Skolegade 23, Thorsminde, som vi har tilladelse til at bruge som fritidshus. Huset udlejes til turister, som for næsten 100% udgøres af tyskere. Turisterne kommer på grund af den uspolerede natur. De kommer IKKE for at høre på en meget stor larmende vindmølle og se på stærkt generende lysflimmer fra snurrende møllevinger! Sammen med de mange andre turister i byen er de bl.a. med til at danne basis for, at der fortsat kan være en købmand i byen. Hvis turisterne bliver væk, lukker købmanden og affolkningen vil tage endnu mere fart. Det er naturligvis ikke kun turisterne, men også byens befolkning, der vil blive generet af støj og lysflimmer, hvilket vi finder helt uacceptabelt. Vi er bestemt ikke imod vindmøller, men betragter det som en kæmpefejl at stille en op til 150 m høj vindmølle op midt i et (endnu) fungerende lokalsamfund. Else Kristensen Barrit Langgade 164, 7150 Barrit og Poul Jul Svingholm Gyvelvej 1c Thorsminde 6990 Ulfborg

14

15

16 Fra: Tage Bærentzen Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: :28 Modtaget Dato: :29 Vedrørende: Vindmølle i Thorsminde Holstebro Kommune Jeg er stor modstander af en vindmølle på fugleøen. Vi har haft støj fra den gamle vindmølle, en stor vil give meget mere støj, plus solen vil gå i vingerne og give nogle blink, som er meget ubehagelige. Jeg synes vindmøller skal stå i områder, hvor der ikke bor mennesker så tæt på. Vi skal passe på de skønne naturområder, som er til stor glæde for turisterne og lokalbefolkningen. Mary og Tage Bærentzen Fjordvænget 38 Thorsminde

17 Fra: svend nielsen Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: :03 Modtaget Dato: :04 Vedrørende: Kommuneplan, tillæg nr. 15, vindmøller ved Thorsminde Til planafdelingen, Holstebro kommune. Som ejere af ejendommen, Fuglevænget 8 a b c, og Kirkevej 2 og 2a, Thorsminde, vil vi hermed gøre indsigelse mod projektet at opsætte den skitserede vindmølle. Vi modsætter mig projektet da den planlagte vindmølle kommer til at stå meget tæt på Thorsminde by, ja så tæt at man nok skal være meget kreativ for at det overhovedet er lovligt, vindmøllen vil forstyrre byen med støj af skyggevirkninger. Vi lejer boliger ud til turister, og det vil bestemt ikke fremme turismen i Thorsminde, som jo ellers er en lille fiskeriby omgivet af kostbar natur, netop dette er med til at give Thorsminde særkende som ikke findes mange steder, ved det planlagte projekt vil man ødelægge natur og omgivelser. Efter vor mening kommer man for tæt på beboelse samt de fredede arealer, som kommunen i forvejen værner om, bla var det ej muligt at bygge små fiskerhuse i området ved den planlagte vindmølle, et projekt som ikke tilnærmelses mæssigt ville forstyrre naturen. Hvis det alligevel er muligt indenfor lovgivningen at opføre møllen, vil stærkt anbefale at man tænker sig grundigt om hvad man ødelægger, inden man giver tilladelsen, kommunen har et unikt miljø i Thorsminde som man bør værne om. Venligste hilsner Svend Nielsen og Grethe Kristoffersen Ejgårdsvej 16 b 2920 Charlottenlund.

Resumenotat. Holstebro Byråd. Kommentering af høringssvar Tillæg nr. 15 til Kommuneplan 2013 for et område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde

Resumenotat. Holstebro Byråd. Kommentering af høringssvar Tillæg nr. 15 til Kommuneplan 2013 for et område til én vindmølle på Fugleøen ved Thorsminde Side 1/12 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.15-P15-3-16 Dato: 23-06-2017 Resumenotat Kommentering af høringssvar Tillæg nr. 15 til Kommuneplan 2013 for et område til én vindmølle på Fugleøen ved

Læs mere

Til Holstebro Kommune, Miljø & Teknik - Planafdelingen

Til Holstebro Kommune, Miljø & Teknik - Planafdelingen Fra: Rikke Blom [rbl@vestforsyning.dk] TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen- Til: Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 14-08-2014 13:11 Modtaget Dato: 14-08-2014 13:11 Høringssvar fra Vestforsyning

Læs mere

Statslig indsigelse mod forslag til tillæg nr. 25 til kommuneplan 2009 for Holstebro Kommune - opstilling af vindmøller nordøst for Vemb

Statslig indsigelse mod forslag til tillæg nr. 25 til kommuneplan 2009 for Holstebro Kommune - opstilling af vindmøller nordøst for Vemb Holstebro Kommune Teknik & Miljø Planafdelingen Sendt på e-mail til: planafdelingen@holstebro.dk, km@km.dk Tværgående planlægning J.nr. NST-122-661-00026 Ref. togri Den 20. februar 2014 Statslig indsigelse

Læs mere

PPas på miljøet - udskriv kun denne hvis det er nødvendigt.

PPas på miljøet - udskriv kun denne  hvis det er nødvendigt. Fra: 1 - Erhvervsstyrelsens Susanne høringssvar Roslev Bukh til [SusRos@erst.dk] forslag om loka Hører til journalnummer: 01.02.05-P16-2-16 Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk]

Læs mere

VIBORG STIFTSØVRIGHED

VIBORG STIFTSØVRIGHED VIBORG STIFTSØVRIGHED E-post Viborg, den 17. november 2008 Dok nr. 110415 AN/br Struer Kommune Rådhuset Planafdelingen Østergade 11-15 7600 Struer./. Med Kommunens brev af 22. september 2008 (j.nr. 01.02.20-P15-2-08)

Læs mere

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af.

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af. Fra Vibeke Nielsen [vibeke@bikat.dk] Til!De tekniske områder [teknisk@struer.dk] CC BCC Emne Vindmølleplan. "Hindsels" på Thyholm Afsendt 07-02-2015 20:05:24 Modtaget 07-02-2015 20:05:24 indmøllesagen.odt

Læs mere

BECH-BRUUN. Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej Nykøbing F. Sendt per mail til: 26.

BECH-BRUUN. Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej Nykøbing F. Sendt per mail til: 26. Guldborgsund Kommune Teknik og Miljø Parkvej 37 4800 Nykøbing F Sofie Dehlholm Holst Advokatfuldmægtig Sagsnr. 016770-0003 sdh Sendt per mail til: natur-miljoe-plan@guldborgsund.dk 7+45 72 27 34 91 sdh@bechbruun.com

Læs mere

Til: Modtaget Dato: :42 Vedrørende: Vedr. forslag til lokalplan nr. 1130

Til: Modtaget Dato: :42 Vedrørende: Vedr. forslag til lokalplan nr. 1130 Fra: 1 - Birgitte og Jim Michael Michael Jakobsen Jakobsen [jakobsen@actonacompany.com] fremsender indsig Hører til journalnummer: 01.02.05-P16-7-16 Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk]

Læs mere

vindmøller, øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Invitation til borgermøde

vindmøller, øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Invitation til borgermøde 1 MØLLE SKJULT AF BEPLANTNING Vindmøller øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Jammerbugt Kommune planlægger nu for opstilling af vindmøller øst for Rendbæk. Det nye vindmølleområde forventes

Læs mere

Energipark ved St. Soels. - vindmølle- og solcelleanlæg. Indkaldelse af idèer og forslag PLANAFDELINGEN PLANAFDELINGEN

Energipark ved St. Soels. - vindmølle- og solcelleanlæg. Indkaldelse af idèer og forslag PLANAFDELINGEN PLANAFDELINGEN Energipark ved St. Soels - vindmølle- og solcelleanlæg Fem af de i alt syv vindmøller set fra Lundby syd for vindmølleområdet. Vindmøllerne er visualiseret med en rotor på 126 meter i diameter. PLANAFDELINGEN

Læs mere

Indsigelse mod forslag til tillæg nr. 3 til Råstofplan 2012 for. Region Syddanmark

Indsigelse mod forslag til tillæg nr. 3 til Råstofplan 2012 for. Region Syddanmark Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Sendt elektronisk til: kontakt@rsyd.dk Tværgående planlægning J.nr. NST-711-00026 Dato: 29-10-2014 Ref. geagg Indsigelse mod forslag til tillæg nr. 3 til Råstofplan

Læs mere

Vindmøller syd for Østrup

Vindmøller syd for Østrup Vindmøller syd for Østrup Indkaldelse af idéer og synspunkter Jammerbugt Kommune planlægger nu for opstilling af vindmøller ved Østrup mellem Saltum og Pandrup. Den nye møllepark får 6 vindmøller med totalhøjder

Læs mere

Samlede indkomne bemærkninger i foroffentlighedsfase for proejet med fem testvindmøller ved Sdr. Bork

Samlede indkomne bemærkninger i foroffentlighedsfase for proejet med fem testvindmøller ved Sdr. Bork Samlede indkomne bemærkninger i foroffentlighedsfase for proejet med fem testvindmøller ved Sdr. Bork Bemærkning 1 Vedr. Idéoplæg testvindmøller ved Sdr. Bork, MST-531-00041 Forespørgsel vedr. indkaldelse

Læs mere

NOTAT. Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil

NOTAT. Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil Returadresse Land, By og Kultur - Planlægning Toften 6 6880 Tarm NOTAT Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil Ansøgers oplysninger:

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt. LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig. 7.

Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt. LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig. 7. Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig 7. januar 2008 Indsigelse mod kommuneplantillæg nr 24 - Forslag til tillæg

Læs mere

Tillæg nr. 3B til Kommuneplan for Viborg Kommune

Tillæg nr. 3B til Kommuneplan for Viborg Kommune Tillæg nr. 3B til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune Retningslinjer og rammebestemmelser for et vindmølleområde ved Kirkebækvej sydøst for Romlund Rammeområde 04.VM.07_T3 Forslag Tillæggets område

Læs mere

Afgørelsen betyder, at kommunen kan vedtage planforslaget i den fremlagte

Afgørelsen betyder, at kommunen kan vedtage planforslaget i den fremlagte Ringkøbing-Skjern Kommune Att.: Niels Peter Lauridsen Niels.Peter.Lauridsen@rksk.dk post@rksk.dk Ribe Stift Att.: Jonathan Pakula Kvist JOPK@km.dk kmrib@km.dk Afgørelse i sag om Ribe Stift indsigelse mod

Læs mere

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan

Tillæg 33. Silkeborg Kommuneplan Tillæg 33 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 21. december 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 33 til Kommuneplan 2013-2025. Silkeborg Byråd har 21. december 2015

Læs mere

Høvsøre. Udvidelse af det nationale testcenter for store prototypevindmøller i. Planlægning og byudvikling. Indkaldelse til ideer og forslag

Høvsøre. Udvidelse af det nationale testcenter for store prototypevindmøller i. Planlægning og byudvikling. Indkaldelse til ideer og forslag Indkaldelse til ideer og forslag Udvidelse af det nationale testcenter for store prototypevindmøller i Høvsøre Marts 2017 Planlægning og byudvikling Indledning Danmark skal også i fremtiden være konkurrencedygtig

Læs mere

DNV-Gødstrup - Det nye hospital i vest. De indkomne bemærkninger til debatoplæg for DNV-Gødstrup - Det nye hospital i vest.

DNV-Gødstrup - Det nye hospital i vest. De indkomne bemærkninger til debatoplæg for DNV-Gødstrup - Det nye hospital i vest. DNV-Gødstrup - Det nye hospital i vest De indkomne bemærkninger til debatoplæg for DNV-Gødstrup - Det nye hospital i vest. BILAG 3 Debat DNV - 1 - Viborg Stiftsøvrighed Side 1 af 3 VIBORG STIFTSØVRIGHED

Læs mere

Fra: Tina B Øelund Til:

Fra: Tina B Øelund Til: Fra: Tina B Øelund [tiboe@dsb.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 15-08-2016 14:16 Modtaget Dato: 15-08-2016 14:16 Vedrørende: VS: Brev til fremlæggelse

Læs mere

- Forbehold for prototypemøller på arealet Opbakning til arealet Forbehold for arealet. forvejen er udlagt til vindmøller. Det bør fuglene og naturen.

- Forbehold for prototypemøller på arealet Opbakning til arealet Forbehold for arealet. forvejen er udlagt til vindmøller. Det bør fuglene og naturen. ID/Kommune Antal møller ID-nr. 100, Ringkøbing Skjern 2-4 møller op til 200 m. Miljømæssige påvirkninger + Uproblematisk påvirkning på det foreliggende grundlag - Risiko for negativ påvirkning, (f.eks.

Læs mere

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs. DEBATOPLÆG Vindmøller ved Ålsrode Norddjurs Kommune april 2015 UDVIKL INGSFOR V A L T NINGE N Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Visualisering af 150 meter høje vindmøller,

Læs mere

Tillæg nr. 3A til Kommuneplan for Viborg Kommune

Tillæg nr. 3A til Kommuneplan for Viborg Kommune Tillæg nr. 3A til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune Retningslinjer og rammebestemmelser for et vindmølleområde ved Kirkebækvej sydøst for Romlund Rammeområde 04.VM.07_T3 Forslag Tillæggets område

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

FOKUS PÅ KIRKER OG VINDMØLLER. Opfordring til dialog mellem Stifter og Kommuner i Danmark

FOKUS PÅ KIRKER OG VINDMØLLER. Opfordring til dialog mellem Stifter og Kommuner i Danmark FOKUS PÅ KIRKER OG VINDMØLLER Opfordring til dialog mellem Stifter og Kommuner i Danmark Idé Denne folder er udarbejdet i et samarbejde mellem Ministeriet for Ligestilling og Kirke og Stifterne i Danmark.

Læs mere

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Dansk Vindenergi ApS Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Frederikshavn Kommune Att.: Lene Morthensen Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 Varde Kommune September 2007 Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 2004-2016, Gl. Varde Kommune Baggrund Baggrunden for kommuneplantillægget er et ønske om at

Læs mere

Bilag 1: Byrådsmøde den 25. juni 2019 Hvidbog over høringsbidrag indkommet i forbindelse med forudgående høring for vindmøller øst for Broholm

Bilag 1: Byrådsmøde den 25. juni 2019 Hvidbog over høringsbidrag indkommet i forbindelse med forudgående høring for vindmøller øst for Broholm Bilag 1: Byrådsmøde den 25. juni 2019 Hvidbog over høringsbidrag indkommet i forbindelse med forudgående høring for vindmøller øst for Broholm Generelt om høringen: Høringen forløb i perioden den 11. april

Læs mere

Høringsperioden går fra 27. august 2013 til 24. september 2013.

Høringsperioden går fra 27. august 2013 til 24. september 2013. Vindmøller Kærhuse Indkaldelse af ideer og synspunkter Jammerbugt Kommune planlægger nu for opstilling af vindmøller ved Kærhuse mellem Lørsted og Holmsø. Det nye vindmølleområde vil bestå af 4 vindmøller

Læs mere

Fra: Karsten Hjorth Larsen Til:

Fra: Karsten Hjorth Larsen Til: Fra: Karsten Hjorth Larsen [KHL@smithknudsen.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 18-06-2014 11:17 Modtaget Dato: 18-06-2014 11:17 Vedrørende: Lokalplan

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen.

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedrørende ejendommen Neesvej 99, 7570 Vemb som følge af opstilling af vindmøller ved Nees Vest i henhold til lokalplan nr. 168 for Lemvig Kommune 8. 3. juni

Læs mere

Vindmølleområde ved Tagmark. Sammenfattende redegørelse

Vindmølleområde ved Tagmark. Sammenfattende redegørelse Vindmølleområde ved Tagmark Sammenfattende redegørelse Thisted Kommune Februar 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING OG BAGGRUND 2. MILJØHENSYN 3. OFFENTLIG HØRING 4. AFLEDTE KONSEKVENSER 5. ALTERNATIVER 6. OVERVÅGNING

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen.

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedrørende ejendommen Neesvej 125, 7570 Vemb som følge af opstilling af vindmøller ved Nees Vest i henhold til lokalplan nr. 168 for Lemvig Kommune 8. 3. juni

Læs mere

Risø DTU Att.: Chrisitan Henriksen Frederiksborgvej Roskilde. VVM-screening vindmølle ved Risø

Risø DTU Att.: Chrisitan Henriksen Frederiksborgvej Roskilde. VVM-screening vindmølle ved Risø Risø DTU Att.: Chrisitan Henriksen Frederiksborgvej 399 4000 Roskilde Plan og Udvikling Køgevej 80 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune.

19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune. Program 19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune. 19:05 Vindmølleplanlægning i Vejen Kommune v. fagkoordinator Thomas Boldsen, Vejen kommune. 19:25 Indlæg omkring

Læs mere

Kloak. Ingen bemærkninger.

Kloak. Ingen bemærkninger. -- AKT 1325647 -- BILAG 1 -- [ Aktdokument ] -- Til: Stine Mark Würtz (Holstebro Kommune) (Stine.Mark.Wurtz@holstebro.dk) Fra: Peter Nørskov (PN@vestforsyning.dk) Titel: Svar vedr. Lokalplan nr. 1127.

Læs mere

Rådhusgade 2 Nejrupvej 72 7620 Lemvig 7620 Lemvig J.nr.: 01.03.03P19-0681 Tlf. 20 23 51 57 S.nr.: 98170

Rådhusgade 2 Nejrupvej 72 7620 Lemvig 7620 Lemvig J.nr.: 01.03.03P19-0681 Tlf. 20 23 51 57 S.nr.: 98170 Teknik & Miljø Lone Zeuthen Rådhusgade 2 Nejrupvej 72 7620 Lemvig 7620 Lemvig J.nr.: 01.03.03P19-0681 Tlf. 20 23 51 57 S.nr.: 98170 Farum, 25.3.2014 Bemærkninger til partshøring vedr. husstandsmølle, Nejrupvej

Læs mere

VIBORG STIFTSØVRIGHED

VIBORG STIFTSØVRIGHED Viborg, den 9/12 2013 Løbenr. 130191/13 AKG VIBORG STIFTSØVRIGHED Lemvig Kommune Teknik og Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Indsigelse mod opsætning af husstandsmølle på ejendommen Lemvigvej 16, 7620 Lemvig.

Læs mere

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer #BREVFLET# Aalborg Kommune, Plan og Udvikling Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby 14. november 2014 Deltag i debatten Nye vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune har modtaget en ansøgning om

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. XX

Forslag til Kommuneplantillæg nr. XX Forslag til Kommuneplantillæg nr. XX Kommuneplanramme 6.T.0X Februar 2015 Kerteminde Kommune Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 www.kerteminde.dk plan-byg@kerteminde.dk Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde HVIDBOG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 OG LOKALPLAN 179 for område til bolig- og erhvervsformål i Holtug Bemærkning Lokalplanens / kommuneplantillæggets tekst Teknik og Miljøs indstilling 1. Fra Stig Hessellund,

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen.

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedrørende ejendommen Neesvej 117, 7570 Vemb som følge af opstilling af vindmøller ved Nees Vest i henhold til lokalplan nr. 168 for Lemvig Kommune 8. 3. juni

Læs mere

TM - Planafdelingen Postkasse Sendt dato: :50 Modtaget Dato:

TM - Planafdelingen Postkasse Sendt dato: :50 Modtaget Dato: Fra: Tobias Grindsted [togri@nst.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 24-10-2014 14:50 Modtaget Dato: 24-10-2014 14:50 Vedr. forslag til kommuneplantillæg

Læs mere

Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan og kommuneplantillæg 9.012

Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan og kommuneplantillæg 9.012 Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan 9-6-105 og kommuneplantillæg 9.012 Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, Landområde Hals Januar 2017 Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Scopingsnotat. Hjørring Kommune

Scopingsnotat. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Scopingsnotat 10-12-2014 Sag nr. 01.02.05-P16-18-14 Side 1. Opstilling af vindmøller ved Gårestrup I forbindelse med planlægningen for opstilling af 3 vindmøller ved Gårestrup skal der

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Side 1 af 3. Forudgående høring på kommuneplantillæg og miljøvurdering for 3 vindmøller placeret øst for Broholm Gods, Broholmsvej 32, 5884 Gudme

Side 1 af 3. Forudgående høring på kommuneplantillæg og miljøvurdering for 3 vindmøller placeret øst for Broholm Gods, Broholmsvej 32, 5884 Gudme Forudgående høring på kommuneplantillæg og miljøvurdering for 3 vindmøller placeret øst for Broholm Gods, Broholmsvej 32, 5884 Gudme Plan og Erhverv 11. april 2019 Afdeling: Plan Helene Grenild Helene.grenild@svendborg.dk

Læs mere

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Forslag til - Lokalplan HL21 - Ældrecenter Dalvangen - Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Glostrup, den 12. august 2017 Forslag

Læs mere

Bodil Thorsen (Holstebro Kommune) Til:

Bodil Thorsen (Holstebro Kommune) Til: 1 - Bemærkninger fra Trafikstyrelsen Hører til journalnummer: 01.16.06-P20-1-13 Fra: Bodil Thorsen (Holstebro Kommune) [Bodil.Thorsen@holstebro.dk] Til: Bodil Thorsen (Holstebro Kommune) [Bodil.Thorsen@holstebro.dk]

Læs mere

Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer:

Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Fra: Til: Emne: Ole Svendsen planogby Vejdirektoratets bemærkninger til Varde Kommunes forslag til Lokalplan 21.01.L06 for et blandet bolig og erhvervsområde i Tistrup Dato: 18. september 2018 09:39:20

Læs mere

FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 3. november 2010 til 30. december 2010 TILLÆG 12

FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 3. november 2010 til 30. december 2010 TILLÆG 12 FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 3. november 2010 til 30. december 2010 TILLÆG 12 2 FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG 12 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til tillæg 12 til Kommuneplan 2009-2020.

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 02. juli 2012 J.nr.: NMK-31-00545 Ref.: Susanne Spangsberg AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at

Læs mere

Høringssvar vedr. BRK lokalplanforslag nr. 098/kommuneplantillæg nr Solcellepark ved Kannikegårdsvej.

Høringssvar vedr. BRK lokalplanforslag nr. 098/kommuneplantillæg nr Solcellepark ved Kannikegårdsvej. Høringssvar vedr. BRK lokalplanforslag nr. 098/kommuneplantillæg nr. 028. Solcellepark ved Kannikegårdsvej. Indsendt af: Maja Juul Pæregård Kannikegårdsvej 48 3730 Nexø Dato: d. 12. februar 2018 Min mand,

Læs mere

Vindmøller ved Pårupvej vest for Assing. Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BILAG 2

Vindmøller ved Pårupvej vest for Assing. Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BILAG 2 Vindmøller ved Pårupvej vest for Assing Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BILAG 2 Bilag 2 Forvaltningens kommentarer til indkomne bemærkninger fra offentlig høring 1 Der er indkommet

Læs mere

Sammenfattende redegørelse

Sammenfattende redegørelse Vindmøller ved Døstrup/Finderup Indholdsfortegnelse Sammenfattende redegørelse... 5 1. Indledning og baggrund...6 2. Planvedtagelse...6 3. Integrering af miljøhensyn i planerne...7 4. Miljørapportens

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 13. marts 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Vestre Skivevej 93, 7800 Skive.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 13. marts 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Vestre Skivevej 93, 7800 Skive. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Vestre Skivevej 93, 7800 Skive, matrikel nr. 7t, Vester Børsting By som følge af opstilling af vindmøller ved Øster Børsting i henhold til

Læs mere

Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten

Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten Der blev afholdt en fordebat om den nye planlægning for et solcelleanlæg ved Evetofte i 20. januar til den 18. februar 2015. Desuden er der indkaldt forslag og ideer

Læs mere

Forlængelse af klagefrist for udstedt kommuneplantillæg og VVMtilladelse

Forlængelse af klagefrist for udstedt kommuneplantillæg og VVMtilladelse Byer J.nr. ode-200-00026 Ref. xsizi Den 5. januar 2010 Forlængelse af klagefrist for udstedt kommuneplantillæg og VVMtilladelse Ved en fejl er det udstedte kommuneplantillæg for vindmøller ved Rens Hedegård

Læs mere

Tillæg nr. 1 Kommuneplan 2009

Tillæg nr. 1 Kommuneplan 2009 Tillæg nr 1 Kommuneplan 2009 Holstebro Kommune Vindmøller syd for Ejsing Udkast 2009-09-16 HOLSTEBRO KOMMUNE Offentlig fremlæggelse Forslaget til kommuneplantillæg og den ledsagende miljørapport er lagt

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 10.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 10. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Novej 10, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede-Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Fra: Michael Møller Til:

Fra: Michael Møller Til: Fra: Michael Møller [MM@rah.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Kopi: Tommy Bonde Christensen [TBC@rah.dk];Per Nielsen [PNI@rah.dk] Sendt dato: 18-02-2016

Læs mere

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i Salling

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i Salling Tillæg nr. 6 til Regionplan 2005 for Viborg Amt Nye mulige fremtidige vindmølleområder i Salling VIBORG AMT - Miljø og Teknik J.nr. 8-52-6-2-4-05 Tillæg nr. 6 til Regionplan 2005 for Viborg Amt er udarbejdet

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2009-2021 Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 392 og af forslag til

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 29. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 26.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 29. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 26. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Novej 26, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede-Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Afsender Bemærkninger/Indsigelser Forvaltningens kommentarer

Afsender Bemærkninger/Indsigelser Forvaltningens kommentarer Afsender Bemærkninger/Indsigelser Forvaltningens kommentarer DN Guldborgsund DN finder ikke, at det er en god ide at opstille to 125 meter vindmøller på Nordfalster. European Wind Systems Gundslev Kirkevej

Læs mere

BILAG 2 - INDSIGELSER TIL LOKALPLAN 342 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 14

BILAG 2 - INDSIGELSER TIL LOKALPLAN 342 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 14 Fredericia Kommune e-mail: kommunen@fredericia.dk Den 17-08-2016/ MAHL Sagsnr. 16/4024 Løbenr. 97554/16 Fredericia Kommune forslag til lokalplan 342 + tillæg 14 - boliger ved Erritsø Bygade Stiftsøvrigheden

Læs mere

Planlægning for opstilling af 3 stk. V52 850 KW Vestas vindmøller ved Nørregård nord for Klemensker med tilhørende adgangsvej og service-/vendeplads

Planlægning for opstilling af 3 stk. V52 850 KW Vestas vindmøller ved Nørregård nord for Klemensker med tilhørende adgangsvej og service-/vendeplads Bornholms Regionskommune Screening vedr. evt. miljøvurdering af planer for vindmøller ved Krashave Forsiden skal altid udfyldes. De øvrige sider er hjælpeværktøj til brug for udfyldelse af forsiden. Navn

Læs mere

Høringssvar til Kommuneplantillæg 5, Vindmølleplan.

Høringssvar til Kommuneplantillæg 5, Vindmølleplan. Vejen Kommune Teknik & Miljø Rådhuspassagen 3 6600 Vejen. 18. juni 2014 Høringssvar til Kommuneplantillæg 5, Vindmølleplan. Udskiftning af eksisterende vindmøller ved motorvej E20 Syd for Gjerndrup. For

Læs mere

Thisted Byråd har den 22. august 2011 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg, lokalplan og VVM (Vurdering af Virkningen

Thisted Byråd har den 22. august 2011 vedtaget forslag til ovennævnte kommuneplantillæg, lokalplan og VVM (Vurdering af Virkningen Teknisk forvaltning Planafdelingen Forslag til kommuneplantillæg nr. 300.T.16 og forslag til lokalplan nr. 300.001 for et testcenter for husstandsvindmøller ved Sindrup Vejle samt VVM for samme anlæg.

Læs mere

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Forslag Dato for offentliggørelse af forslag 10. april 2013 Høringen starter 10. april 2013 Høringen slutter 5. juni 2013 Redegørelse Med dette kommuneplantillæg

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021 FORSLAG Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleområde 8 kommuneplanområde

Læs mere

Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle i Ulfborg.

Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle i Ulfborg. Rentemestervej 8, 2400 København NV Tlf.: 7254 1000 Fax: 7254 1001 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 11. november 2009 J.nr. NKN-31-01632 marma Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle

Læs mere

Energipark ved St. Soels. Bilag 2 Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger

Energipark ved St. Soels. Bilag 2 Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger Energipark ved St. Soels. Bilag 2 Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BY, ERHVERV OG KULTUR Notat Planafdelingen Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 8556 bekte@herning.dk www.herning.dk

Læs mere

Inger T. Andersen (Holstebro Kommune) Til:

Inger T. Andersen (Holstebro Kommune) Til: Fra: Inger T. Andersen (Holstebro Kommune) [Inger.T.Andersen@holstebro.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 08-12-2014 15:10 Modtaget Dato: 08-12-2014

Læs mere

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i den sydlige del af Viborg Amt

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i den sydlige del af Viborg Amt Tillæg nr. 7 til Regionplan 2005 for Viborg Amt Nye mulige fremtidige vindmølleområder i den sydlige del af Viborg Amt VIBORG AMT - Miljø og Teknik J.nr. 8-52-6-2-5-05 Tillæg nr.7 til Regionplan 2005 for

Læs mere

Aftalte yderligere, at jeg skulle anføre andre problemstillinger for lokalplaner.

Aftalte yderligere, at jeg skulle anføre andre problemstillinger for lokalplaner. 1 - Politiet fremsender bemærkninger vedr. trafikale f Hører til journalnummer: 01.02.05-P16-5-14 Fra: JSC003@politi.dk [JSC003@politi.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk]

Læs mere

Troels Munk-Olsen. Karin Markussen på vegne af Post Fritid og Fællesskab Sendt: 9. februar :06 Til: Fra: Post By og Landskab Emne:

Troels Munk-Olsen. Karin Markussen på vegne af Post Fritid og Fællesskab Sendt: 9. februar :06 Til: Fra: Post By og Landskab Emne: Troels Munk-Olsen Fra: Karin Markussen på vegne af Post Fritid og Fællesskab Sendt: 9. februar 2016 08:06 Til: Post By og Landskab Emne: VS: Hedensted Kommune forslag til lokalplan nr. 1099 for et erhvervsområde

Læs mere

N O T A T. Indhold i miljørapport scoping for:

N O T A T. Indhold i miljørapport scoping for: N O T A T Afdeling Planlægning Direkte telefon 99741392 E-post tine.reimer@rksk.dk Dato 15. august 2016 Sagsnummer 16-018874 Indhold i miljørapport scoping for: Tillæg nr. 62 til Kommuneplan 2013-2025,

Læs mere

Notat. VVM-screening. Den 20. november 2012. Planlægning og Byggeri

Notat. VVM-screening. Den 20. november 2012. Planlægning og Byggeri Notat VVM-screening i henhold til bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1510 af 15. december 2010 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning Den

Læs mere

Afslag på ansøgning om opstilling af husstandsmølle på Nørrevej 10, 6990 Ulfborg

Afslag på ansøgning om opstilling af husstandsmølle på Nørrevej 10, 6990 Ulfborg Side 1/7 NY VINDENERGI ApS Fjordvej 1 7900 Nykøbing M Dato: 07-04-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-163-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 5 vedr. udpegning af område til landskabelige interesser

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 5 vedr. udpegning af område til landskabelige interesser Kommuneplan 2017-2029 Forslag til tillæg nr. 5 vedr. udpegning af område til landskabelige interesser Marts 2018 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 2 Baggrund for kommuneplantillægget...

Læs mere

Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398

Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398 Notat - behandling af bemærkninger og indsigelser til Tillæg 3 og Lokalplan 398 Der har været gennemført en offentlig høring i perioden d. 13. oktober - 8. december 2017 af Tillæg 3 til Kommuneplan 2017-2029

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Torrild

Debatoplæg Vindmøller ved Torrild Debatoplæg Vindmøller ved Torrild Debatperiode: 16. april 2014 til den 14. maj 2014 Visualisering af 3 nye vindmøller med en totalhøjde på 100 meter, set fra det sydlige Torrild Baggrund Byrådet har i

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Dusgårdvej 2 i Lemvig Kommune

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Dusgårdvej 2 i Lemvig Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 25. september 2014 J.nr.: NMK-31-01281 Ref.: BIBIS AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Dusgårdvej 2 i

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af container på Revlen Køge

Landzonetilladelse til opstilling af container på Revlen Køge Returadresse: Køge Kommune, Planafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen Landzonetilladelse til opstilling af container på Revlen 1 4600 Køge Der er den 18. maj 2019

Læs mere

VVM-screening af ansøgning om opstilling af en husstandsvindmølle på Ølstedvej 22

VVM-screening af ansøgning om opstilling af en husstandsvindmølle på Ølstedvej 22 VVM-screening af ansøgning om opstilling af en husstandsvindmølle på Ølstedvej 22 VVM-Myndighed Basisoplysninger Projektbeskrivelse Halsnæs Kommune Opstilling af en husstandsvindmølle på 21,6 meter på

Læs mere

Tillæg nr. 6. Ændring af rammeområder Strandgadekvarteret. og kulturmiljøet Vordingborg Middelalderby. Kommuneplan for Vordingborg Kommune 2013-2025

Tillæg nr. 6. Ændring af rammeområder Strandgadekvarteret. og kulturmiljøet Vordingborg Middelalderby. Kommuneplan for Vordingborg Kommune 2013-2025 Tillæg nr. 6 Ændring af rammeområder Strandgadekvarteret og kulturmiljøet Vordingborg Middelalderby Kommuneplan for Vordingborg Kommune 2013-2025 Plansekretariatet Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Telefon

Læs mere

HUSSTANDSVINDMØLLER VEJLEDENDE RETNINGSLINIER FOR OPSTILLING I DET ÅBNE LAND. Norddjurs Kommune 2013 UDVIKLINGSFORVALTNINGEN

HUSSTANDSVINDMØLLER VEJLEDENDE RETNINGSLINIER FOR OPSTILLING I DET ÅBNE LAND. Norddjurs Kommune 2013 UDVIKLINGSFORVALTNINGEN UDVIKLINGSFORVALTNINGEN HUSSTANDSVINDMØLLER VEJLEDENDE RETNINGSLINIER FOR OPSTILLING I DET ÅBNE LAND Norddjurs Kommune 2013 Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Vejledende

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Ringvej 46 i Lemvig Kommune

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Ringvej 46 i Lemvig Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 25. september 2014 J.nr.: NMK-31-01285 Ref.: BIBIS-NMKN AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Ringvej 46

Læs mere

Der er ingen fortilfælde, hvor man stiller så mange og så store vindmøller op, så tæt på kysten i en så lang udstrækning som ca. 20 km.

Der er ingen fortilfælde, hvor man stiller så mange og så store vindmøller op, så tæt på kysten i en så lang udstrækning som ca. 20 km. Til Energistyrelsen/Taksationsmyndigheden. Vedr. Ejendommen Værmlandvej 17, Vejlby, 7673 Harboøre. Hermed et tillæg til vores anmeldelse af krav om værditab i forbindelse med anlæggelse af Vesterhav Nord,

Læs mere

Vindmøller ved Bredlund. Oplæg til debat. Planlægning for to 150 m høje vindmøller

Vindmøller ved Bredlund. Oplæg til debat. Planlægning for to 150 m høje vindmøller Vindmøller ved Bredlund Oplæg til debat Planlægning for to 150 m høje vindmøller Juni 2015 Oplæg til debat om vindmøller ved Bredlund Møllerne visualiseret fra nordøst fra Godrumvej. SFP WIND Denmark ApS

Læs mere

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune

Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune V / formanden Hans Jørgen Jensen Sletten 3 9270 Klarup Tlf. : 9813 7075 Mail: hhjj@it.dk Energistyrelsen Mail ens@ens.dk Klarup den 22.

Læs mere

AFDELING FOR PLAN OG BY INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG TIL STORE SOLCELLEANLÆG. vordingborg.dk. Høringfrist 28. september 2018

AFDELING FOR PLAN OG BY INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG TIL STORE SOLCELLEANLÆG. vordingborg.dk. Høringfrist 28. september 2018 AFDELING FOR PLAN OG BY Høringfrist 28. september 2018 vordingborg.dk INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG TIL STORE SOLCELLEANLÆG Solcelleanlæg som klimaindsats Indledning Produktion af vedvarende energi er

Læs mere

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til Idéoplæg Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller Dalbyover geodatastyrelsen, Miljøministeriet Udbyhøj Råby Gjerlev Gassum Øster Tørslev fra 16.11.2016 Asferg Spentrup Fårup Mellerup

Læs mere

Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby

Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby SPF WIND Denmark ApS har søgt Silkeborg Kommune og Skanderborg Kommune om, at opføre tre vindmøller syd for Låsby.

Læs mere