Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Tilstede: Trine, Sigrid, Nicolai (under punkt 4), Rie, Sidsel, Signe, Mads, Louise (fra punkt 5) og Miriam (referent). Afbud: Oliver Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmøde d oktober 4. Oplæg og diskussion om politisk mærkesag 5. Nyt fra diverse grupper 6. Orientering fra DUF delegeretmøde 7. Orientering fra igangværende projekter 8. Deltagelse i Pride Projekter undervejs 10. Repræsentantskabsmøde: Årsberetning 2013 / status 11. Repræsentantskabsmøde: Udviklingsplan Repræsentantskabsmøde: Budget Nyt samarbejdsland 14. Mødedatoer for foråret 15. Eventuelt 16. TJEK-UD Referat: 1. Velkommen og TJEK-IN Alle tjekkede ind. Det var Nicolais sidste arbejdsdag. 2. Godkendelse af dagsorden Der er ikke bilag til punkt 13 Esben fremlægger det mundtligt. 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d oktober Der var ingen kommentarer. 4. Oplæg og diskussion om politisk mærkesag Kommentarer til politikpapiret generelt: Sigrid: Det kunne godt være mere overskueligt i forhold til tallene Miriam: Der kunne godt tilføjes noget mere politik en beskrivelse af problemfeltet og nogle visioner. Sidsel: Måske skal modellen stå et andet sted måske kan vi skrive problematikkerne først og vores forslag bagefter. Miriam: Man kunne kigge på de gamle politikpapirer som inspiration for formen. Kommentarer til forslag til model for handicaptillæg (fremlagt i bilaget):

2 Miriam: For det første skal vi overveje, om 5 timers arbejde er nok til overhovedet at få erhvervserfaring. For det andet så skal vi argumentere for, hvorfor isbryderordningen ikke er et relevant alternativ. Sigrid: Isbryderordningen involverer positiv særbehandling. Signe: Vi skal også tænke i, at nogle kan arbejde meget i nogle perioder og mindre i andre perioder. Sidsel: Der er vel også nogle, der slet ikke kan arbejde. Miriam: I virkeligheden skulle vi arbejde for at man godt må blive forsinket eller tage orlov for at få erhvervserfaring. Nicolai: Jeg vil anbefale at vi ikke går efter det, fordi vi har tabt den kamp. Sigrid: Jeg tror netop vi er i den rette tid til, at det er nu, vi skal sige det. Hvis man kunne arbejde 12 timer, så skulle man jo ikke have handicaptillæg i første omgang. Sidsel: Det handler måske også om, at vi skal kunne se os selv i øjnene. Sigrid: Nu er en god idé! Miriam: Vi mister ikke noget ved at give det et skud. Ud over det, så kan man jo ikke give revalidering længere derfor kan man snart slet ikke længere overhovedet tage en uddannelse på nedsat tid. Nicolai: Jeg vil gerne advare imod, at man arbejder for dette. Vi risikerer at miste al vores energi på dette. Rie: Det er et valg, vi skal træffe. Hvis vi skal gå efter modellerne, så er model 2 bedst. Miriam: Vi har ikke oplevet, at vi ikke kan komme igennem med vores gode argumenter. Mads: Det lyder som om en fjerde model har mest opbakning at man skal kunne tage orlov og at man skal kunne læse på nedsat tid. Nicolai: Held og lykke med dette. Miriam: Jeg tænker, at det er model 3 og at det med studiefremdriften så er en forudsætning for, at det kan holde. Vi går videre med model 3, og arbejder desuden videre for, at man ikke skal presses så hurtigt igennem, nu som en studiejob-sag. Det med revalidering tages over mail. 5. Nyt fra diverse grupper Overordnet så mangler vi lidt en måde at få sat ting i gang. Nu er der gået lang tid, og der er nogle ting, som ikke er kommet i gang endnu. Signe: Problemet har været, at vi har siddet alene med det. Måske skulle vi slå os sammen to og to. Sigrid: Det er jeg enig med Signe i. Det har været svært at få i gang alene. Rie: Jeg vil tale for at få gang i festudvalget. Jeg har skrevet rundt til nogle, og der er tre, der er friske. Jeg indkalder til et møde i slutningen af januar, så vi kan få sat gang i noget for vores frivillige. Signe: Synlighedsgrupper er tyngende, så jeg kunne måske gøre bedre gavn i frivilligteamet. Mads: Frivilligteamet skal udføre tingene der står i initiativplanen. Vi har først hørt fra Oliver nu, og vi ved ikke hvad det handler om, men det kan også tage længere tid. Derfor synes jeg, at vi skal fjerne Oliver som tovholder fra nogle af de ting, han står for. Miriam: Jeg synes, at man skal prioritere aktiviteter, sådan at der er noget liv. Signe: Vi skal måske mere være lige med Oliver end vi skal overtage hans poster. Så kan han komme med igen, når han er klar til det.

3 Sidsel: Jeg vil gerne bakke Miriam om. Der sker mange ting ad hoc, men det vi mest mangler, det er nogle aktiviteter. Frivilligteamet er netop meget konkret. Mads: Enig. Jeg kan godt gå ind og tage ansvaret for frivilligteamet. Rie: Jeg tager mig af festudvalget, og jeg vil gerne fortsætte i frivilligteamet. Sigrid: Jeg vil gerne stadig tage mig af debatmødegruppen, men også gerne have nogen med. Mads: Det er en del af frivilligteamet at skulle tage sig af festudvalget, og det giver også mening for dem at samarbejde med debatmødegruppen. Rie: Det vil da være oplagt at lave et samarbejde med mærkesagsgruppen. Engangsgrill-udvalget, synlighedsgruppen og debatindlægsgruppen nedlægges. Sigrid og Rie er tovholdere på festudvalget. Mads er formand for frivilligteamet, og Signe, Oliver og Rie er med i det. Mads og Sigrid er tovholdere på debatmødegruppen. Signe er lidt usikker på Nepal-udvalget. Mads gav nogle råd om, at det der virker bedst er at tage en personlig snak med formanden face-to-face og at man kan gøre det stille og roligt uden at det bliver alt for alvorligt. Signe smutter forbi ham, og øver sig i at sige det på et stille måde. Det kan også handle om, at der er mange, der ikke hører så godt. Og det kan også handle om, at de er under pres for at få en ansøgning færdig. 6. Orientering fra DUF delegeretmøde Mads orienterede om SUMHs deltagelse i DUFs delegeretmøde, og at det gik godt. Der blev snakket med forskellige alliancer, så måske skal vi prøve at komme med i en gruppe. Folk synes at det var flot med foreningsprisen. Mads tager kontakt til Frederik fra URK angående at komme med i den humanitære liga. Vi prøver at stille Isak op til projektpuljeudvalget. Det skal gøres inden d. 10. januar. Mads følger op på det. 7. Orientering fra igangværende projekter Der var ikke nogen spørgsmål. Sigrid eller Oliver går med i ekspertgruppen i projekt Ligelyst de aftaler selv hvem det skal være. Den, der bliver valgt, skal holde en tale ved ferniseringen d. 9. januar. 8. Deltagelse i Pride 2014 Sidsel fremlagde oplægget. Mads: Det er en god idé. Hvis vi bliver spurgt, skal vi italesætte, at det handler om mangfoldig seksualitet, og ikke noget med LGBT. Måske skal vi lave en arbejdsgruppe. Jeg tænker, at vi skal slå det op, sådan at vi tiltrækker nogle andre frivillige. Sidsel: Der er både planlægningsfrivillige og mød-op-frivillige. Det er kun planlægningsgruppen, der kan få transport. Sigrid: Muskelsvindfonden er allerede en del af priden, og hvis vi kunne lave et samarbejde eller noget erfaringsudveksling, så ville det være godt. Rie: Jeg er hooked på idéen.

4 Miriam: Det er godt at have clean cut. Så det skal være projektet, der er tovholdere og har ansvaret og ikke bestyrelsen. Sidsel: Projektet skal have mandatet af bestyrelsen. Mads: Jeg er enig i, at projektet skal styre det. Indstillingen blev vedtaget. Projektet har fuldt mandat. 9. Projekter undervejs Sidsel og Miriam gennemgik de nye ting i oversigten over projekter undervejs. Sidsel stillede bestyrelsen nogle spørgsmål til Live for all. Signe: SUMH skal stå for, at ramper mv. tænkes ind fra begyndelsen, når der laves noget nyt. Sigrid: Det kunne være rart, at man har mulighed for at deltage, og ikke bare være til stede. Det er en vigtig sondring! Man føler sig ikke med, når man står hævet op over de andre. Desuden vil vi gerne være fleksible i forhold til, hvad det enkelte sted har af muligheder frem for standardiserede krav. Rie: Meget enig med Rie. Det hjælper ikke at komme op med et målebånd. Vi skal hellere arbejde for løsninger og muligheder. Vi skal være dialogorienterede. Mads: Det handler om at komme med nogle konkrete forslag eksempelvis en prioriteringsliste. Så kan vi vise de billige løsninger. Desuden arbejde med anbefalinger i stedet for krav. Louise: Hvis man har ledsager eller hjælper med, så kunne det være godt, hvis det var tydeligt, hvordan reglerne er for det på det enkelte sted, når man bestiller billetten. Rie: Platformen er jo for at hjælpe kørestolsbrugere til at kunne noget. Vi skal finde på en anden løsning. Punkt b i bilaget blev skudt over til økonomiteamet. 10. Repræsentantskabsmøde: Årsberetning 2013 / status Mads introducerede punktet. A.1: Vi har gjort det meste allerede. Det, der dog ikke har givet mening, var at involvere flere forskellige frivillige i møder med politikerne. Det vil vi fortsat ikke gøre. A.2: Det blev holdt på repræsentantskabsmødet. A.3: Har vi gjort men måske har vi ikke så meget fået skabt netværk til politikere. Så vi var ikke over det hele men det var heller ikke meningen. Vi fik gjort os synlige. A.4: Er gjort. Man kan skrive hvilke mærkesager, vi har arbejdet med. Mads skriver hele punkt A. B.1: Det har vi lavet! Men der er ikke lavet spørgeskemaundersøgelse til medlemsorganisationer. MO-teamet skriver punkt B.

5 C.1: Vi har haft ugens frivillige på facebook. Vi tror vi har opnået større synlighed. Vi har også arbejdet med SUMH ere på facebook. Vi har også afholdt et arrangement for SUMHs frivillige ledere. På dette punkt vil vi give den gas, sådan at der er mere at berette om til Årsberetningen end vi har nu. Frivillig-teamet skriver punkt C. D.1: Er gjort! Sekretariatet skriver punkt D. 11. Repræsentantskabsmøde: Udviklingsplan 2014 Miriam introducerede til punktet. Det blev besluttet, at MO-teamet skriver udkast til initiativplan for MOstrategien, at frivillig-teamet skriver udkast til initiativplan for frivilligstrategien og at sekretariatet skriver udkast til initiativplan for projektstrategien. Mads: Vi er måske blevet lidt mere lobby-agtige, og vi er ikke så meget et internt talerør. Vi er heller ikke en græsrodsorganisation. Miriam: Måske er det så målet, at vi får involveret vores medlemsorganisationer mere i det politiske arbejde. Sidsel: Hvordan skulle det så være? Miriam: Man kunne måske bruge noget af repræsentantskabsmødet på at involvere medlemsorganisationerne. Vi kunne vælge næste mærkesag på repræsentantskabsmødet. Mads: Vi skal forberede organisationerne på, hvad det er, vi skal arbejde med. Trine: Det kunne også være en måde at få nogle cases på. Punkterne skal handle om a) involvering af medlemsorganisationerne i at vælge næste mærkesag og derigennem få et tættere led til dem omkring det politiske arbejde, b) flere politiske debatmøder og c) større sammenhæng imellem SUMHs politiske aktiviteter. Under D skal der være noget med flere undersøgelsesprojekter. 12. Repræsentantskabsmøde: Budget 2014 Budgettet blev godkendt. Signe giver besked til Nepaludvalget om, at de ikke må holde møder, før de har afleveret et budget. 13. Nyt samarbejdsland Bestyrelsen valgte, at følgende kriterier er prioriteret (i prioriteret rækkefølge): 1. Det generelle handicapsyn at de er rimelig langt 2. Tilgængelighed 3. Foreningssyn 4. Ungesyn En erfaren partner og dens foreningstilgang, mulighed for relevante temaer i relation til Danmark samt et forholdsvis lille land er yderligere relevante kriterier. Desuden er sikkerhed og politisk stabilitet en forudsætning.

6 Bestyrelsen vil gerne have 2 (eventuelt 3) forslag til lande som forslag til næste møde. 14. Mødedatoer for foråret Næste møde er d. 2. februar kl Næste møde igen er d. 9. marts kl Eventuelt Bestyrelsen nedsatte en repræsentantskabsmødegruppe, som arbejder videre med en vedtægtsændring omkring medlemsorganisationer. Gruppen arbejder også med, hvordan der skal vælges ny mærkesag på mødet. De skal også arbejde med, hvordan vi får rekrutteret kandidater inden fristen 3 uger før herunder eventuelt afholdelse af et infomøde. Mads, Sigrid, Signe, (Trine) og Esben er med i gruppen. Repræsentantskabsmødet vil være åbent for alle, men det er kun de to officielle repræsentanter, der får dækket transport og har stemmeret. Alle øvrige får dækket mad. Det slutter med fest lørdag aften. 16. TJEK-UD Bestyrelsen tjekkede ud.

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. februar 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. februar 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. februar 2014 Tilstede: Sigrid, Mads, Signe, Sidsel, Rie og Miriam (referent) Afbud: Louise, Trine og måske Oliver Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Tilstede: Mads Brix Baulund, Tim Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Isabella Leandri-Hansen og Miriam Madsen (referent) Under punkt 4-5 desuden: Kim Steimle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Tilstede: Isabella Leandri-Hansen, Mads Brix Baulund, Camilla Heide Sørensen, Rie Lynge Rasmussen og Miriam Madsen (referent) Afbud: Rasmus Storgaard, Tim Hansen og Frederik

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016 BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT 23.-24. APRIL 2016 Tilstede bestyrelse: Sigrid, Fie, Mette, Frederik, Niels, Mads, Anders (skype & sidst på mødet) Tilstede sekretariat: Nina, Karen 1. VELKOMMEN Sigrid

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Tilstede: Rasmus Storgaard, Isabella Leandri-Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Mads Brix Baulund, Camilla Heide Sørensen, Tim Hansen og Miriam Madsen (referent)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde 3-4. oktober 2014 Tilstede: Louise, Mads, Anders, Sigrid, Fie, Katrine, Thor (fra punkt 8), Sidsel og Miriam (referent). Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

Kommentarer i forhold til jobsøgendes brug af vejledere og erfaringer med jobcentret:

Kommentarer i forhold til jobsøgendes brug af vejledere og erfaringer med jobcentret: Referat af bestyrelsesmøde d. 19-20. oktober 2013 Tilstede: Sigrid, Signe, Rie, Mads, Trine (til og med punkt 13), Oliver og Miriam (referent), samt Jane under punkt 4 og Kim og Maria under punkt 17. Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 29. november 2014

Referat af bestyrelsesmøde 29. november 2014 Referat af bestyrelsesmøde 29. november 2014 Tilstede: Thor, Sigrid, Fie, Sidsel, Anders, Mads, Louise (fra punkt 6) og Miriam (referent). Katrine var desværre syg. Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 31. august 2014

Referat af bestyrelsesmøde 31. august 2014 Referat af bestyrelsesmøde 31. august 2014 Tilstede: Katrine, Mads, Anders, Louise, Sigrid, Fie, Thor (fra punkt 5), Sidsel og Miriam (referent) Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 11.01.2015

Referat Bestyrelsesmøde 11.01.2015 Referat Bestyrelsesmøde 11.01.2015 Tilstede: Katrine, Thor, Anders, Fie, Mads, Sidsel, Karen (og Tina ved punkt 5.) 1. Velkommen og TJEK-IN Alle tjekkede ind 2. Gennemgang og godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

2. Kommentarer til og opfølgning på referatet fra bestyrelsesmødet den 12. december 2007.

2. Kommentarer til og opfølgning på referatet fra bestyrelsesmødet den 12. december 2007. Godkendt referat Bestyrelsesmøde i DSI-Ungdom Onsdag d. 16. januar kl. 15 18.00 Til stede: Isak næstformand Cathrine Kristina Lars Fra sekretariatet: Steffen (ordstyrer), Miriam og Ditte (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tilstede: Isak Kornerup Houe, Rie Lynge Rasmussen, Kristina Ladingkær, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl-Madsen, Miriam Madsen, Danny Nymand Lajer og Tina Langerskov Buchhave

Læs mere

Politik. Overordnet: Kontakt til politikere: Ungdomspolitisk debatmøde: Folkemødet på Bornholm: Politisk strategi:

Politik. Overordnet: Kontakt til politikere: Ungdomspolitisk debatmøde: Folkemødet på Bornholm: Politisk strategi: Årsberetning 2013 Politik SUMH har i det forgangne år arbejdet hårdt på at etablere en politisk platform, hvorfra det er muligt at tale med, og ikke til, politikere. Dialogen skal være i højsædet, hvis

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Steffen (ordstyrer),, Benedikte og Sif (referent) Bestyrelsesmøde i SUMH Fredag d. 28.

Læs mere

REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL

REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL. 10.30-15.45 Tilstedeværende: Mads, Sigrid, Jonas, Mads, Mette (går tidligt), Niels, Fie (går tidligt), Louise (ankommer kl 12) Nina, Karen, 1. VELKOMMEN & CHECK IN (10 MIN)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 14. maj kl. 10-15.30 Bestyrelsesmødet afholdes på Musholm Bugt Feriecenter

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 14. maj kl. 10-15.30 Bestyrelsesmødet afholdes på Musholm Bugt Feriecenter Bestyrelsesmøde i SUMH D. 14. maj kl. 10-15.30 Bestyrelsesmødet afholdes på Musholm Bugt Feriecenter Tilstede: Rie Lynge Rasmussen, Thomas Arpe, Peter Mikkelsen, Tim Pettersson, Ulrik Klintrup Dahl Madsen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 18.00-19.00 19.00-19.30 19.30-20.00 20.00-20.20 20.20-20.35

Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 18.00-19.00 19.00-19.30 19.30-20.00 20.00-20.20 20.20-20.35 Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 Introduktion af nye repræsentanter 18.00-19.00 Aftensmad 19.00-19.30 Velkomst Valg af dirigent, valg af referent og stemmetællere Isak

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Kristina Ladingkær, Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Steffen (ordstyrer), Miriam og Ditte (referent) Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 17. oktober kl. 12.00 17.00

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE

REFERAT BESTYRELSESMØDE REFERAT BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Lørdag den 4. marts kl. 10.00-16.00 Mødeleder: Sigrid Referent: Karen Tilstede: Bestyrelse: Sigrid, Mette, Mads, Frederik, Anders, Jonas Sekretariat: Nina, Karen, Karina

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH BESTYRELSESWEEKEND I SUMH DAGSORDEN 6.-7. MAJ 2017 Bestyrelse: Anders, Alice, Mette, Nicolaj, Sofie, Frederik (kun søndag) Sekretariat: Nina, Karen (Lørdag), Cecilie (Søndag) Sofie og Nina bød velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 10.02.12 4.

Læs mere

3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 15.01.12

3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 15.01.12 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. februar 2012 Tilstede: Tim Hansen, Rasmus Storgaard, Rie Rasmussen, Thomas Arpe, Ulrik Klintrup Dahl Madsen, Mads Brix Baulund, Isabella Leandri-Hansen og Miriam Madsen

Læs mere

REFERAT. Styrelsesmøde

REFERAT. Styrelsesmøde REFERAT Styrelsesmøde 31-10-2018 Tilstede: Kasper Sand Kjær, Jens Malskær, Lucas Skræddergaard, Chris Holst Preuss, Clara Halvorsen, Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Nynne Bern Jensen, Rasmus Kjær Slot, Nicolai

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 1. september 2009, kl. 16-20, Kløverprisvej, mødelok. 2 Tilstede: Rie Lynge Rasmussen, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl Madsen, Cathrine Jeppesen, Isak Kornerup

Læs mere

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger.

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger. REFERAT Styrelsesmøde 16-05-2018 Tilstede: Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Chris Holst Preuss, Nynne Bern Jensen, Gitte Kjær Petersen, Thor Ekberg Bonde, Cecilie Føns Stelmer, Rasmus Kjær Slot, Nicolai Boysen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 28. - 29. december 2011 [FU-møde 2] Onsdag 10:30 torsdag kl. 16.00 Lokation: B15 Møde indkaldt af: Søren Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Jamila, Marianne, Isak, Frederik og Nasrin Afbud: Lisbet, Kosna og Ebbe Dagsorden:

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE I SUMH

REFERAT BESTYRELSESMØDE I SUMH 14. marts 2015 REFERAT BESTYRELSESMØDE I SUMH Tilstede fra bestyrelsen: Anders, Mads, Fie, Sigrid, Katrine (fra punkt 5) Tilstede fra sekretariat: Sidsel, Karen, Ranjit (punkt 8-10) 1. Velkommen og TJEK-IN

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE EUDY-Dato: 31/3-2019 Tid og sted: 11:00-16:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Henrik M. Hørlyck (HH) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Victoria Larsen (VL), Mads Jensen (MJ), Mads Jensen (MJ) og

Læs mere

DAGSORDEN for bestyrelsesmødet den 28. august 2011. 14.00 1. Velkommen og TJEK-IN ILH

DAGSORDEN for bestyrelsesmødet den 28. august 2011. 14.00 1. Velkommen og TJEK-IN ILH DAGSORDEN for bestyrelsesmødet den 28. august 2011 14.00 1. Velkommen og TJEK-IN ILH 14.10 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer ILH 14.15 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet

Læs mere

DAGSORDEN for den 17. december 2011. 11.00 1. Velkommen og TJEK-IN ILH

DAGSORDEN for den 17. december 2011. 11.00 1. Velkommen og TJEK-IN ILH DAGSORDEN for den 17. december 2011 11.00 1. Velkommen og TJEK-IN ILH 11.10 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer ILH 11.15 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Fraværende: Palle Lykke Ravn, Kjeld Berthelsen, John Christoffersen Pkt. Tekst Side 43 Godkendelse af referat fra den 2. november 2009

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Der mangler stadigt at blive holdt møder med de organisationer der ikke deltog i repræsentantskabsmødet.

Der mangler stadigt at blive holdt møder med de organisationer der ikke deltog i repræsentantskabsmødet. Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag, d. 28. april 2009 kl.17-20.30 på sekretariatet Tilstede: Isak K. Houe, Rie Rasmussen, Ninna Engelbrecht, Peter Mikkelsen, Miriam Madsen (sekretariatet) og Sif Holst

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Tirsdag d. 11. november 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Tirsdag d. 11. november 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Tirsdag d. 11. november 2014, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede Fra Regionsledelsen: Gunna, Niels Peter, Stig, Anette og Henrik. Fra RR-gruppen: Marianne og Susanne

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 21. januar, 2015 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, ** Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Møde i Koordinationsudvalget mandag d. 26. januar kl. 13-15

Møde i Koordinationsudvalget mandag d. 26. januar kl. 13-15 Møde i Koordinationsudvalget mandag d. 26. januar kl. 13-15 Udkast til referat i henhold til dagsorden I sekretariatets mødelokale, Rysensteensgade 3, 3. sal. Til stede: Lars Udsholt (LU), Erik Vithner

Læs mere

Pkt. Emne Tid 1 Formalia a. Valg af referent: Signe Rosenlund b. Valg af ordstyrer: Oskar Sommer c. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Pkt. Emne Tid 1 Formalia a. Valg af referent: Signe Rosenlund b. Valg af ordstyrer: Oskar Sommer c. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Pkt. Emne Tid 1 Formalia a. Valg af referent: Signe Rosenlund b. Valg af ordstyrer: Oskar Sommer c. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Fredag 18.00 2 Forretningsorden v. CPA/JBN Bilag 1 Den reviderede

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København 1. Åbning af delegeretmødet Martin Justesen bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2010. 2. Vedtagelse af forretningsorden Martin Justesen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 29. august kl med efterfølgende hygge Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 29. august kl med efterfølgende hygge Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 29. august kl. 12-17 med efterfølgende hygge Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 12.00 Frokost Ansvar 12.45 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 13.00 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst Møde 2 Mødedato: 23. januar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

REFERAT Ungdomsrådet - Årsmøde

REFERAT Ungdomsrådet - Årsmøde REFERAT Ungdomsrådet - Årsmøde Mødedato: Tirsdag den 11. december 2012 Mødested: Byrådssal Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 19.09. 2017 kl. 18:30-21 Referent Kosna Savage Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Marianne, Isak, Frederik, Nasrin, Lisbet, og Kosna Afbud: Ebbe og Jamila, Dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund 2016 AFSNIT 1: INDLEDENDE BESTEMMELSER 1 NAVN, STIFTELSE OG HJEMSTED 1.1 Forbundets navn er Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Forbundets internationale benævnelse

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Frivillige - opstart mm.

Frivillige - opstart mm. Køb bøgerne i dag Frivillige - opstart mm. V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven baseret på

Læs mere

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Februar 2015 Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Indhold Indledende møde... 3 Præsentation... 3 Repræsentanter... 3 Forfald... 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

3. Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af en drøftelse omkring det udspil, som er kommet angående satspuljer

3. Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af en drøftelse omkring det udspil, som er kommet angående satspuljer Referat fra bestyrelsesmøde i faggruppe for Familiepleje- og tilsynskonsulenter Fredag den 24. november 2017 kl. 10 DS Toldbodgade: Tilstede: Rikke, Signe, Jess, Lene, Jette, Pia og Susan. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16

Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16 Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16 Sted: hos Pia i nr. 111,1. tv. Tilstede: Pia, Thilde og Louise Afbud: Lisbeth og Dorthe Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af

Læs mere

Referat møde i gruppen om Dokumentation og forskning, DSPR, Torsdag d. 27/8 kl. 10-15 Sukkertoppen, Vejle. Deltagere: Lea, Mette, Ruth, Lisbeth, Knud

Referat møde i gruppen om Dokumentation og forskning, DSPR, Torsdag d. 27/8 kl. 10-15 Sukkertoppen, Vejle. Deltagere: Lea, Mette, Ruth, Lisbeth, Knud Referat møde i gruppen om Dokumentation og forskning, DSPR, Torsdag d. 27/8 kl. 10-15 Sukkertoppen, Vejle Deltagere: Lea, Mette, Ruth, Lisbeth, Knud Dagsorden: Emne Indhold OBS = at der skal handles af

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Slagelse Boligselskabs bestyrelsesmøde Fredag den 12. december 2014 kl

Slagelse Boligselskabs bestyrelsesmøde Fredag den 12. december 2014 kl 1331 Slagelse Boligselskabs bestyrelsesmøde Fredag den 12. december 2014 kl. 16.00 Tilstede: Carsten Hansen, Gitte Svendsen, Mia Hansen, Jan Hansen, Karl Klüssendorf, Knud Glavind, Ayhan Tüncer, Arne Juul,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors VEJLEDNING Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Referat, 1. møde i Børn og Unge-byrådet 2015/2016

Referat, 1. møde i Børn og Unge-byrådet 2015/2016 Referat, 1. møde i Børn og Unge-byrådet 2015/2016 Kl. 13-16. Mødet foregik i byrådssalen. Mødet blev styret af afgående ungeborgmester Frederik Giragosian pkt. 1-6 og Formand for Børn og Ungeudvalget,

Læs mere