Bestyrelsesmøde nr. 29, onsdag den 12. december 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde nr. 29, onsdag den 12. december 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted"

Transkript

1 Referat 13. december 2012 Bestyrelsesmøde nr. 29, onsdag den 12. december 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted, Mogens Hansen, Isabella Meyer, Kirsten Gibson, Nadja Hageskov, Oscar Højsteen, Joachim Lindkvist, (Helle Kjørnæs t.o.m. pkt.2). Fraværende Martin Vigild, Jens Jakob Jakobsen Referent Annette Skieller 1. Godkendelse af referat Bestyrelsen skal godkende og underskrive referat af 28. møde af 13. september Bilag 1.1. Referat fra møde d. 13. september 2012 Det indstilles, at referatet godkendes. Godkendt. 2. Trekvartårsregnskab 1. halvår 2012 Som følge af bortfald af diverse overgangsordninger har vi fra starten af selvejet vidst, at 2013 vil blive et år med økonomiske udfordringer, da tilskuddet vil falde med ca. kr. 3. mio. Trekvartsårsregnskabet viser, at det i det store og hele er lykkedes allerede i 2012 at tilpasse udgifterne, så budgettet for 2013 ser ud til at være i balance. Baggrunden for dette er bl.a. stigende elevtilgang, bedre fastholdelse af eleverne, højere klasse- og holdkvotienter og en besparelse på lønbudgettet, da nyansatte lærere udgør en lavere lønudgift end ældre.

2 På baggrund af det foreløbige økonomiske resultat for 2012 har ledelsen besluttet at fremrykke en række af de investeringer, der skulle være afholdt i 2013, bl.a. udskiftning af facade, indkøb af active boards til samtlige klasselokaler, indkøb af ipads til nye Ipadklasser i august 2013 samt igangsætning af en række mindre renoveringsarbejder. På baggrund af udkastet til budget for 2013 lægges også op til en foreløbig diskussion af, hvorledes der skal prioriteres mht. renoveringer: 1) Udskiftning af lærercomputere. Dette sker hvert 3. år for at holde lærerne opdateret på IT-området. 2) Varmecentral og ventilation skal renoveres. Dette beløber sig til kr. 4.2 mio. Dette kan evt. fordeles over 2 år. 3) Der bør ske forbedringer i lærerværelse, evt. også administration. En gennemgribende renovering af hele administrationsfløjen vil beløbe sig til kr. 4.5 mio. Alternativt kan der investeres et mindre beløb i forbedring af lydforhold samt nyindretning af eksisterende lærerværelse. 4) Der skal ske en renovering af studievejledningen/vejledningscenteret. 5) Der skal etableres en elevlounge i kælderområdet. Spørgsmålet er, hvilket økonomisk niveau, dette skal ske på. 6) Renoveringer af klasseværelser, herunder investering i nye fleksible møbler. Ud over de nødvendige bygningsrenoveringer skal der således foretages en prioritering mellem 1) renovering af lærerværelse/administration 2) vejledningscenter 3) omfanget af elevloungen og 4) renoveringen af klasseværelser. Bilag 2.1. Trekvartårsregnskab 2.2. Foreløbigt budget for 2013 Det indstilles, at trekvartårsregnskabet tages til efterretning. Ledelsen pålægges til næste møde at udarbejde et forslag til renoveringsplan for Trekvartårsregnskabet blev taget til efterretning. I forhold til den eksisterende renoveringsplan for 2012 udbedres badefaciliteterne i omklædningsrummene.

3 om renoveringsplanen for 2013 skal tages på bestyrelsesmødet i marts. Det blev dog allerede nu understreget, at renovering af varmecentral og ventilation skal prioriteres højt. Der var en diskussion af mulig renovering af klasseværelser, forbedring af akustikken i lærerværelset samt udvidelse af toiletterne ved lærerværelset. 3. Fjernsynsudsendelse om 1c Udsendelsesrækken om 1c har nu omfattet 6 udsendelser. 1 2 afsnit vises for bestyrelsen. Bilag - Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning og at ledelsen pålægges at forelægge en samlet evaluering af forløb og udsendelser for bestyrelsen. Taget til efterretning. En samlet evaluering af forløb og udsendelser forelægges for bestyrelsen på næste møde. 4. Udsættelse af Dag for Pædagogisk tænketank Der har været planlagt en dag for Pædagogisk Tænkegang d. 14. januar Som det fremgår af indstillingen foreslås det, at dagen flyttes til marts. Indholdet af dagen skal ses i sammenhæng med det oplæg til drøftelse af skolens strategi, som fremgår af pkt. 5. Bilag - For at få inspiration til planlægningen af dagen lægges op til en diskussion om temaerne for dagen. Det kunne være temaer som: Hvad forventer omverden af RG? Hvad er almendannelse i 2012? Hvordan styrker vi elevernes studieforberedelse? Deltagere i dagen er bestyrelse, ledelse, pædagogisk udvalg, formandskab for Pædagogisk Råd, formandskab for elevrådet samt repræsentanter for Samarbejdsudvalget.

4 Det foreslås, at dagen flyttes til onsdag d. 20. marts Baggrunden for dette er, at ledelsen ikke har haft tid til at planlægge dagen. Det indstilles, at bestyrelsen diskuterer forslag til temaer og evt. foredragsholdere. Det blev vedtaget, at dagen flyttes til onsdag d. 20 marts Flere forslag til foredragsholdere blev nævnt, bla. Hans-Henrik Knoop, Anne Skare Nielsen og tidligere elever, som er i gang med forskellige uddannelser, f.eks. på DTU, humaniora- eller jurastudiet. 5. Tema: Strategi Dette punkt har karakter af en brainstorm, der kan resultere i konkrete tiltag. Det tages op senere, i øvrigt også Jf. dag for Pædagogisk Tænkegang. Diskussionen kan også være med til at inspirere arbejdet i ledelsen, pædagogisk råd og elevråd om skolens strategi de kommende år. Emnet vil også indgå som et tema for den personaletur, der skal finde sted i september RG står i de kommende år over for flere udfordringer: 1) Udvikling af studieretninger og undervisning hvad skal vi satse på? a. Delvist engelsksprogede studieretninger b. Idrætsstudieretninger c. Naturvidenskabelige studieretninger d. Forsøg med anden tilrettelæggelse af arbejdstid e. Evaluering hvor meget og hvordan? 2) Rekruttering De sidste par år har vi oplevet stigende elevsøgning og målet skal være minimum prioritetsansøgere, helst 300, svarende til mellem 8 og 10 spor. Hvordan sikrer vi dette? a. Strategi i nærområdet? b. Andre rekrutteringsområder? c. Hvilke initiativer virker? d. Hvad skal vi gøre bedre på skolen for at sikre et godt brand? e. Hvordan levendegør vi vore værdier: Globalt, socialt og udfordrende? 3) Økonomi

5 Bilag - Regnskabet for 2012 ser ud til at passe til den situation, at vi mister de midlertidige tilskud fra Men alt tyder også på, at taksameteret vil blive beskåret måske op til 5 % de kommende år hvordan sikrer vi, at skolens økonomi bliver gearet til dette? 4) Kompetenceudvikling Kravene til bl.a. undervisningsdifferentiering, tværfagligt samarbejde og øget inddragelse af IT i undervisningen bliver øget de kommende år. Hvordan sikrer vi, at lærerkompetencerne lever op til disse øgede krav? Det indstilles, at bestyrelsen drøfter disse spørgsmål og pålægger ledelsen at konkretisere de overvejelser, der fremkommer i denne drøftelse. Følgende overvejelser kom frem i drøftelsen: 1) Globale studieretninger skal formidles bredere ud. 2) Den sociale faktor vægter højt ved valg af gymnasium. Det sociale miljø på skolen kan udvikles, bla. ved at gøre caféaftener mere attraktive, og ved at gøre det sociale liv efter skole mere attraktivt med bedre rammer for eleverne (klasselokaler, lounge), salg af mad efter skoletid og oprettelse af elevfaggrupper. En konkurrence blandt eleverne om et godt brand og slogan, hvorefter en gruppe arbejder videre med idéerne. Der skal fortsat laves en spørgeskemaundersøgelse blandt 1g erne om hvorfor de valgte RG. 3) Hvordan sikres, at alle elever har råd til studierejser? Kan modstand mod udvekslingsrejser vendes? 4) Hvordan prioriteres midlerne? Ledelsen skal huske at sørge for at udvikle mens det går godt. Hvad er der konkret brug for hos lærerne? Ledelsen konkretiserer overvejelserne. 6. Udsættelse af opgørelse af resultatlønskontrakt På grund af etableringen af en ny ledelse har det ikke været muligt at nå at arbejde med alle aspekter af resultatlønskontrakten for Status for opfyldelse er:

6 1) Evalueringen af undervisningen Det planlagte pilotprojekt med ca. 20 lærere er planlagt og de første samtaler med ledelsen (Mette Vedel, Mogens Hansen) om igangsættelse af de enkelte læreres evalueringsprojekter finder sted primo december med afrapporteringer de første måneder af ) Kontakt til lokalområdet og partnerskabsskoler a. Der er gennemført et innovationsprojekt i samarbejde med Hørsholm Kommune oktober b. Der har været afholdt møde med direktøren for Scion DTU og en række kontakter mellem gymnasium og virksomheder i Scion DTU planlægges gennemført. c. Der har været afholdt møde med Danske Banks afdeling i Hørsholm, hvilket dels har resulteret i oprettelse af et Talentlegat for en elev på RG og dels i en række foredrag for elever på RG om privatøkonomi. d. Udbygningen af det faglige samarbejde med områdets grundskoler finder sted i form af et særskilt brobygningssamarbejde med Rungsted private Realskole og i et samarbejde om en Global Day Camp som optakt til elevers evt. valg af de delvist engelsksprogede studieretninger. e. Der er nu etableret samarbejde med partnerskole i Kina og Indien, ligesom de første virtuelle samarbejdsprojekter har været gennemført. 3) Den effektive økonomiske administration vil (jf. trekvartårsregnskabet) vise sig i form af et fornuftigt overskud for På grund af omlægninger i timeadministrationen vil det formodentlig ikke være mulig at foretage en sammenligning af antallet af overtimer i 2012 med tidligere år. 4) Der er fra august 2012 gennemført en ny skemastruktur med hovedvægten på 95 minutters moduler og omlægning af skriftligt arbejde til skrivemoduler 2 gange om ugen. Der er endnu ikke gennemført en evaluering af dette. 5) Indsatsen mod fravær/frafald har indtil nu hovedsagelig bestået i en betydeligt tidligere og hurtigere indsats i forhold til de elever, som har for meget fravær. Dette sker konkret ved, at 5 personer i ledelsen følger 5 6 klasser meget tæt mht. fravær, og at der foregår et tæt samarbejde med studievejlederne med henblik på indsats i forhold til den enkelte elev. Studievejledernes arbejde er også ændret, så der er mere fokus på gennemførselsvejledningen og samarbejdet med klassens lærere om vejledning og klassekultur i den enkelte klasse.

7 Da ordningen blev indført august 2012, er det ikke muligt på nuværende tidspunkt at vurdere om den yderligere indsats har hjulpet. Bilag 6.1. Resultatlønskontrakt for 2012 Det indstilles, at bestyrelsen tager den foreløbige orientering om opfyldelse af resultatlønskontrakten til efterretning og afventer den endelige opgørelse til marts Taget til efterretning. Den endelige opgørelse afventes til næste møde. 7. Kompetenceudvikling/rektor DJØF udbyder i 2013/2014 et kursusforløb for ledere med overskriften: Karriere med overskud- personlig effektivitet og udvikling. Kurset er målrettet til personer med længerevarende arbejdserfaring og har fokus på bl.a. følgende emner: Lederens rolle som samtalepartner, mødefacilitator, forhandler, formidler, informationsbudbringer, opgaveløser mm. Udviklingsprocesser i grupper og teams Håndtering af kaos og de mange valgmuligheder Udvikling af styrker Improvisation og kreativitet Bilag - Baggrunden for ønsket om at deltage i dette kursusforløb er, at rektor med 11 års rektorarbejde bag sig og etablering af en delvis ny ledelsesstruktur ønsker at bidrage til egen kompetenceudvikling for at være rustet til de kommende års ledelsesopgaver. Prisen er kr for et forløb, der strækker sig over 6 moduler. Det indstilles, at bestyrelsen afsætter beløbet til kurset på næste års budget. Vedtaget.

8 8. Orientering om status vedr. vandskade Status for den verserende sag vedr. vandskade er, at der nu er udtaget en stævning, og at det første møde om denne er berammet til medio december. Bilag - Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning og pålægger ledelsen om nødvendigt at forfølge sagen ad retslig vej. Taget til efterretning og vedtaget. 9. Indledende drøftelse af bestyrelsessammensætning fra 2013 Bestyrelsen består i dag af 8 medlemmer samt 2 medlemmer uden stemmeret. De 6 udefrakommende medlemmer er: Scion DTU, Hørsholm: 2 medlemmer med erfaring fra erhvervslivet Rektorkollegiet: 2 medlemmer 1 medlem udpeget ved selvsupplering med erfaring fra grundskolesektoren 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelsen Ifølge ministeriets standardvedtægter skal Bestyrelsen bestå af mellem 6 og 10 medlemmer Heraf 4 8 udefrakommende medlemmer 1 medlem udpeget af kommunalbestyrelsen Der skal være medlemmer, der har erfaring fra erhvervsliv, grundskolesektor og videregående uddannelser De udefrakommende udpeges i kraft af deres personlige egenskaber og skal tilsammen have erfaring med uddannelsesudvikling, kvalitetssikring, ledelse, organisation og økonomi samt uddannelseskvalitet Det angives hvem de udpegningsberettigede er og det antal medlemmer, der udpeges af den enkelte udpegningsberettigede. Det

9 angives, hvor mange medlemmer, der i givet fald udpeges ved selvsupplering og proceduren herfor. Bilag - Det indstilles, at formanden i god tid inden næste bestyrelsesvalg fremlægger evt. ændringsforslag til vedtægterne. Det blev foreslået at der tages udgangspunkt i standardvedtægterne og at der formuleres fleksible muligheder. Der var følgende forslag til de udefrakommende repræsentanter: Lokal virksomhed, ScionDtu Hørsholm, lokal skoleleder, fra større international virksomhed, fra videregående uddannelse. Derudover blev det foreslået at man vægter, at de udefrakommende repræsenterer humaniora, science og samfundsvidenskab. Formanden kommer med oplæg i god tid inden næste bestyrelsesvalg. 10. Evt. Nadja Hageskov spurgte om der var kendskab til problemer med indtagelse af hash hos nogle elever. Mogens Hansen lovede at øge fokus på det, bl.a. med foredrag for eleverne. Nadja Hageskov foreslog et øget samarbejde med kommunen om både hash og alkoholproblemer blandt unge. Ligeledes foreslog Nadja Hageskov et samarbejde med sundhedsudvalget og NGG om et sundhedsprojekt vedrørende mental sundhed omhandlende stress og trivsel og krav til de unge. Mogens Hansen lovede at bringe det videre. Mogens Hansen oplyste, at gymnasiet er blevet et af de 8 TeamDanmark-certificerede gymnasier i landet. Skolen arbejder videre med det i forvejen gode samarbejde med TeamDanmark. Oscar Højsteen udtrykte, at det er et problem blandt eleverne, at der ikke må ryges til festerne. Der var ingen opbakning til at skabe muligheder for rygning til fester fra resten af bestyrelsen. Der blev oplyst, at det er en politisk beslutning, og at der er øget kommunal fokus på sundhed. Næste bestyrelsesmøde er onsdag d. 13. marts 2013 og Dag for Pædagogisk tænketank er onsdag d. 20. marts 2013.

10 Godkendt den:

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 19. september 2011 Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted(t.o.m.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 28, torsdag den 13. september 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 28, torsdag den 13. september 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 14. september 2012 Bestyrelsesmøde nr. 28, torsdag den 13. september 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted, Mogens

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted G Y M N A S I U M Referat 28. maj 2014 Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Isabella Meyer, Kirsten Gibson, Mogens Hansen, Joachim

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 27, onsdag den 13. juni 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 27, onsdag den 13. juni 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. juni 2012 Bestyrelsesmøde nr. 27, onsdag den 13. juni 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Tilstede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted, Jonas Harding, Mogens

Læs mere

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted.

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Referat 9. december 2016 Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 2. november 2015 Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Fraværende Referent Isabella Meyer, Mogens Hansen, Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 15. marts 2017 Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 44, onsdag den 18. maj 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 44, onsdag den 18. maj 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 23. maj 2016 Bestyrelsesmøde nr. 44, onsdag den 18. maj 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne Wulff,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 42, tirsdag den 8. december 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 42, tirsdag den 8. december 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted RUNGSTED GYMNASIUM Referat 10. december 2015 Bestyrelsesmøde nr. 42, tirsdag den 8. december 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Meyer, Mogens Hansen, Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 24. maj 2017 Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne Wulff,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 15. marts 2016 Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Indstilling I henhold til Undervisningsministeriets brev af 10. juni 2010 (bilag 3.3.1) bemyndiges bestyrelsen til at indgå en resultatlønskontrakt

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted Referat 26. september 2016 Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 36, torsdag den 2. oktober Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 36, torsdag den 2. oktober Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Referat 6. oktober 2014 Bestyrelsesmøde nr. 36, torsdag den 2. oktober Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Isabella Meyer, Mogens Hansen, Anne-Sofie Domino, Jonas Priess Sørensen,

Læs mere

Referat. 1. Godkendelse og underskrivelse af referat. Sagsfremstilling. Bestyrelsen skal godkende og underskrive referat af 39. møde af 18. maj 2015.

Referat. 1. Godkendelse og underskrivelse af referat. Sagsfremstilling. Bestyrelsen skal godkende og underskrive referat af 39. møde af 18. maj 2015. Referat 8. september 2015 Bestyrelsesmøde nr. 40, mandag den 7. september 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Meyer, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Gymnasium

Vedtægter for Rungsted Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Rungsted Gymnasium 1. Rungsted Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Hørsholm Kommune, Region Hovedstaden,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 kl. 16.00-18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 6. juni 13 Bilag 1: Referat fra sidste

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 49, tirsdag den 12. september 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallø 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 49, tirsdag den 12. september 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallø 14 i Rungsted Referat 14. september 2017 Bestyrelsesmøde nr. 49, tirsdag den 12. september 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallø 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Vedtægt for Gribskov Gymnasium

Vedtægt for Gribskov Gymnasium Vedtægt for Gribskov Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Gribskov Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Gribskov Kommune, Region Hovedstaden

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl. 16.00 18.00 Deltagere: Repræsentant for Danske Professionshøjskoler, fhv. rektor Laust Joen Jakobsen Repræsentant fra Kommuner og region, kommunalbestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Bestyrelsesvedtægter for Grindsted Gymnasium & HF

Bestyrelsesvedtægter for Grindsted Gymnasium & HF Bestyrelsesvedtægter for Grindsted Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Grindsted Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Billund

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde)

Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde) Bestyrelsen for Rungsted Gymnasium Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde) Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 18.00 20.00 Afholdes på Rungsted Gymnasium på lærerværelset, Stadionallé 14 i Rungsted Ved

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2016 Fraværende: Annemette Kjærgaard, Helle Enkelund og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Vedtægt for Munkensdam Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Munkensdam Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Munkensdam Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Munkensdam Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Kolding Kommune, Region Syddanmark,

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30 Mødets dagsorden: 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 2.juni (bilag A) 2. Velkommen til bestyrelsesmedlem Mads Møller Angelsø 3a 3. Godkendelse af dagsorden 4. meddelelser 5. Budget 2008 justeret

Læs mere

Strategi Greve Gymnasium

Strategi Greve Gymnasium Strategi 2016-2021 Greve Gymnasium Strategi 2016-2021 Greve Gymnasium uddanner mennesker, der er rustet til videre studier, karriere og livet i mere bred forstand. Vi sætter læring i centrum og tror på,

Læs mere

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening.

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening. Vedtægter Vedtægt for Brønderslev Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Brønderslev Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Brønderslev

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Vedtægt for Virum Gymnasium

Vedtægt for Virum Gymnasium Vedtægt for Virum Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Virum Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Lyngby-Taarbæk Kommune, Hovedstadsregionen

Læs mere

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014. Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Læs mere

Stk. 2. Bestyrelsen sammensættes således: Stk. 3. Bestyrelsen bør have en ligelig sammensætning af kvinder og mænd.

Stk. 2. Bestyrelsen sammensættes således: Stk. 3. Bestyrelsen bør have en ligelig sammensætning af kvinder og mænd. Vedtægt for Tårnby Gymnasium & HF udkast Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Tårnby Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Tårnby Kommune, Region

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Resultatmål 2017/ 18

Resultatmål 2017/ 18 Resultatmål 2017/ 18 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

Vedtægt for Aalborg Katedralskole

Vedtægt for Aalborg Katedralskole Vedtægt for Aalborg Katedralskole Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Aalborg Katedralskole er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Aalborg Kommune, Region Nordjylland,

Læs mere

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr.

Entreprisesummen er på 11.2 mio kr, hertil kommer 25% mons på 2,8 mio, i alt 14,0 mio kr. Bilag 1: Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 24. september 2013 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Finn Andersen, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Vedtægter for Skive Gymnasium & HF

Vedtægter for Skive Gymnasium & HF Vedtægter for Skive Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Skive Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Skive Kommune, region Midtjylland

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Vedtægt for Nærum Gymnasium

Vedtægt for Nærum Gymnasium Vedtægt for Nærum Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Nærum Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden,

Læs mere

Referatet er godkendt i Haderslev d. 2006. skolens daglige leder

Referatet er godkendt i Haderslev d. 2006. skolens daglige leder Referat af møde i Haderslev Katedralskoles midlertidige bestyrelse mandag d.30.10.2006 kl.19.30. Til stede Fra bestyrelsen: Søren Vang Rasmussen, Ella Skjellerup, Per A. Laursen, Georg Lauridsen, Anne

Læs mere

Regulerede selvejende institutioner

Regulerede selvejende institutioner Professionshøjskoler Regulerede selvejende institutioner Eksterne repræsentanter Særligt om kommunale og regionale bestyrelsesrepræsentanter Særligt om arbejdsgiver- og Særligt om forældre Studerende Der

Læs mere

Vedtægt for Vordingborg Gymnasium & HF

Vedtægt for Vordingborg Gymnasium & HF Vedtægt for Vordingborg Gymnasium & HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Vordingborg Gymnasium & HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Vordingborg Kommune,

Læs mere

Vedtægt for Nordfyns Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Nordfyns Gymnasium. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Nordfyns Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Nordfyns Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Nordfyns Kommune Region Syddanmark,

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 17-05-2010 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 17-05-2010 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 17-05-2010 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december 2014 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: mødelokale 2 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Referat Børne- og Ungdomsudvalget Ekstraordinært møde Dato 15. januar 2009 Tid 18:00 Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Paul Rode Andersen (F) - Formand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

Vedtægt for Kalundborg Gymnasium

Vedtægt for Kalundborg Gymnasium Vedtægt for Kalundborg Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Kalundborg Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Kalundborg Kommune, Region

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl. 15.0018.00 Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs 1 Godkendelse af referat fra 15.3.2012 1: bestref 120315 Beslutning: godkendt Opfølgning

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF

Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF Vedtægt for Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Næstved Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med lernsted i Næstved Kommune, Region

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2015

Rektors Resultatlønskontrakt 2015 Rektors Resultatlønskontrakt 2015 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen.

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts 2018 Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. I formandens fravær fungerede Nicolai Ørsted som formand på mødet. Indledningsvis

Læs mere

Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium

Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium ^ Vedtægt for Midtsjællands Gymnasium V Vedtægter for Midtsjællands Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Midtsjællands Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Herlev Gymnasium og HF

Herlev Gymnasium og HF Vedtægt for Herlev Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Herlev Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Herlev Kommune, Region

Læs mere

Vedtægt for Virum Gymnasium

Vedtægt for Virum Gymnasium Vedtægt for Virum Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Virum Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Lyngby-Taarbæk Kommune, Hovedstadsregionen

Læs mere

Vedtægt for Bjerringbro Gymnasium

Vedtægt for Bjerringbro Gymnasium Vedtægt for Bjerringbro Gymnasium Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Bjerringbro Gymnasium er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Viborg Kommune, Region Midtjylland,

Læs mere

Vedtægt for Vestjysk Gymnasium Tarm Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. 2. 3. Kapitel 2: Bestyrelsens sammensætning 4.

Vedtægt for Vestjysk Gymnasium Tarm Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. 2. 3. Kapitel 2: Bestyrelsens sammensætning 4. Vedtægt for Vestjysk Gymnasium Tarm Uddannelsescenter med gymnasium, hf og VUC-hf Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Vestjysk Gymnasium Tarm, Uddannelsescenter med gymnasium, hf og VUC-hf er en selvejende

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Iht. 14 i Vedtægt for den selvejende institution af 1. januar 2019 er følgende forretningsorden fastsat: 1. Bestyrelsens konstituering 1.1.

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere