Referat af møde i Landssamrådet Tirsdag d. 16. november 2010 på Spejdercenter Holmen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Landssamrådet Tirsdag d. 16. november 2010 på Spejdercenter Holmen"

Transkript

1 Referat af møde i Landssamrådet Tirsdag d. 16. november 2010 på Spejdercenter Holmen Til stede: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Mads Kolte-Olsen (DDS) Ulrich Piltoft (FDF) Henrik Madsen (KFUM-spejderne) Karsten Carlo Hansen (DUI-LEG og VIRKE) Mathias Faaborg (DUF styrelse, DDS) Signe Bo (KFUM og KFUK) Kirsten Lund Larsen (KFUM og KFUK) Niels Johan Geil (KFUM-spejderne) Sven Krarup Nielsen (DDS) Alice Linning (DDS) Connie Schneider (DBS) Allan Frank Walther (FDF) Afbud fra: Kristoffer Okholm-Naut (DUI-LEG og VIRKE) Rune Siglev (næstformand, DUF) Peter Bøgh (DUF styrelse, DUI-LEG og VIRKE) Jonas Kolby (DUF styrelse, FDF) Lars Mortensen (Friluftsrådet) Marie Stissing Jensen (Samrådssekretær) Signe Lund Christensen (DBS) 1. Dagsorden og referat 1.0 Godkendelse af dagsorden, herunder godkendelse af eventuellee ændringer i rækkefølgen af dagsordenens punkter, og eventuelle nye punkter Under punkt 5. Eventuelt tilføjes Samrådsmøder i Korte nyheder fra organisationerne DDS Har haft korpsrådsmøde i den forgangne weekend, og det var et begejstrende arrangement. Lørdag d. 6. november samlede DDS deres kredsrepræsentanterne i Friluftsrådet. De har aftalt at mødes igen til næste år, den første weekend i november. Om søndag var de lokale samrådsrepræsentanter inviteret, og der deltog ca. 20 personer. Disse har ligeledes aftalt at gennemføre det næste år. DDS er åbne for, at det kunne være et Samrådsarrangement. DDS skifter nu medlem i Samrådet, således at Alice fremover deltager. Dette giver god mening på nuværende tidspunkt, da DDS overtager formandskabet i Samrådet om et år. Tak til Svend for 12 gode år i som Samrådsrepræsentant. Svend tilbød, at han fremover gerne vil indgå i forskellige Samrådsprojekter, hvis der er behov.

2 DUI-LEG og VIRKE Har fremgang på medlemssiden. Har kørt en direkte hård medlemskampagne. DUI har integrationsprojekter forskellige steder i DK. DUI har fokus på Folkeoplysningen gennem kurser. Generalsekretær Christoffer Naut på barsel. KFUM og KFUK Har opprioriteret familiearbejdet. Der er medlemsfremgang, men dette giver ikke flere ressourcer på kontoret på nuværende tidspunkt. FDF Har ikke medlemsfremgang og kigger på hvorledes, det kan gribes an. FDF er overgået til centralt medlemssystem, og det kan måske også være årsagen til tallene. FDF har Landsmøde i den kommende weekend på Nyborg Strand og på dagsorden er FDF 2,0 klubtilbud og familiearbejde. FDFF kigger også på organisationsform, herunderr forslag om nye medlemsformer i FDF. Derudover er der også ny uniformsskjorte på dagsorden. De grønne pigespejdere Har desværre heller ikke medlemsfremgang. Lancerer nyt medlemssystem og ny hjemmeside ved årsskiftet. 3. Aktuelle sager 3.0 Nyt fra sekretariatet v. Susanne Ravn og Marie Stissing Jensen Status på hjemmeside Da Marie er syg, overtog Susanne orienteringen hvorfor den er noget begrænset. Marie har kigget på, hvorledes vi kan få opdateret vores hjemmeside, således den bliver nemmere at vedligeholde samt kan indeholde billeder. Besøg hos lokale samråd (Brønderslev og Hillerød) Marie har været på besøg hos lokale samråd og skal til Furesø kommune i denne uge. Kan ikke umiddelbart fortælle yderligere fra møderne. Henvendelse fra FDF vedr. ændrede regler for brandsikring i huse/hytter Ulrich kender ikke til sagen og hvis der er noget i denne sag tager Marie fat i Ulrich. Ellers kan det ventee til næste møde. 3.1 Status på samrådsprojektet under foreningsvilkårsstrategien v. Mads Kolte-Olsen Hvor er vi i processen og hvilke spørgsmål har der været fra DUF Marie og Mads har været til møde i DUF om ansøgningen. Fra DUF deltog Henrik Bang Bjørgo, Bentee Ryberg samt Kåre Månsson i mødet, og de havde et par gode spørgsmål til ambitionen og planen. Mads havde redegjort for, at det er en kritisk problemstilling, men vi er opmærksomme på problemet.

3 Formålet med projektet er måske lidt uklart, men der er fokus på den lokale synlighed og ikke organisationsudvikling. Men det udelukker jo ikke hinanden. Der blev også spurgt til, hvordan vi kommer ud over egne organisationer. Der ligger en åben invitation til andre organisationer. Vi inviterer andre, men venter ikke på om de vil med. Realistisk om vi kan finde frivillige til rejseholdet, og det var vi enige om, at det er en kritisk vej. Derfor starter vi også med et mindre antal. Ansøgningen behandles på mandag d. 22. november 2010 i IS udvalget. Marie modtager svaret og det bliver sendt til alle. 3.2 Indstilling af næstformand hos KFUM-spejderne, Lisbet Lentz, til Børnerådet v. Niels Johan Geil Ulrich stillede spørgsmålstegn ved, om det er en god ide at bruge krudtet på en indstilling til Børnerådet. Er det, det rigtige sted? Alle omkring bordet var enige i, at det giver god mening at være repræsenteret her. Henrik skriver yderligere på begrundelsen for indstillingen for at give den lidt mere tyngde. Den uddybende begrundelse sendes til Marie og Susanne senest torsdag. Rune Siglev har oplyst, at han vil forsøge at skaffe opbakning i DUF, der ligeledes er høringsberettiget. Bred opbakning til Lisbets kandidatur. Marie sikrer, at ansøgningen fremsendes rettidigt. 3.3 Nyt fra Friluftsrådett v. Lars Mortensen Lars Mortensen deltog ikke i mødet, men Sven gav sit bud på, hvad Lars ville have sagt: - Den friluftspolitiske handlingsplan fra 1997 skal revideres - Der skal ske en evaluering af kredsstrukturen - Projektet om bæredygtig organisation bliver gennemført, og DDS har meldt sig - Sven sender referat fra møde i Friluftsrådet til Samrådsdeltagerne. 3.4 Nyt fra DUF v. Marie Stissing Jensen Orientering om forberedende møde til DUF delegeret møde 2010 afholdt d. 2. november. Der var ingen orientering fra Marie, men de personer der deltog i forberedelsesmødet gav input. På mødet blev dagsordenen for DUF delegeretmøde 2010 diskuteret. Indledningsvis blev det bemærket, at mødet var lagt for tidligt i forhold til udsendelsen af materiale til DUF delegeretmøde.

4 Der var kommentarer til økonomien og specielt IT omkostningerne er meget høje. Det er de meget opmærksomme på. Danske Baptisters Spejderkorps og De grønne pigespejdere blandt andre har stillet et forslag om hvorledes men nedbringe kønsbarrierer i DUF. Forslaget er udtryk for et ønske om en kulturændring, ikke om kvotering. Det blev debatteret, om et forslag om kønsmæssig ligestilling også skal gælde for andet end køn. Der blev ikke enighed om dette, organisationerne imellem. Alice spurgte om ligestillingsloven er gældende for DUF, men det er den ikke, da DUF er en forening. Vedtægtsændringer om definitionen af landsdækkende organisationer er kopieret fra teksten i tipslovgivningen, men det kan give nogle organisationer problemer. Der bliver stillet et ændringsforslag. Der var stor tilfredshed med Samrådets udspil til tema for U (Ungdom), og enighed om, at Unges organisering er bredt favnende og vil kunne indeholde flere af de andre foreslåede temaer. 4. Temadrøftelse Punkt 4.1 blev behandlet før punkt 4.0, hvorfor det også er refereret således. 4.1 Økonomisk trængte lokalforeninger Status i medlemsorganisationer og kommuner Svend redegjorde for, at DDS modtager flere henvendelser om økonomiske trængte grupper. Svend nævnte følgende: - Slagelse: Modtager lavere lokaletilskud - Vallensbæk: 2 grupper skal flytte sammen - Ringsted og Roskilde: Små grupper presses - Albertslund: Flytter mange spejdergrupper sammen - Ikast: Grund skal sælges til boliger - Brøndby: Har tre små huse, som de ikke kan få penge til - Furesø: Efter brand og der er råd og svamp, men ingen penge til udbedring - Brønderslev, Holbæk, Sønderborg og Kalundborg: presses på tilskud - Allerød: presses ligeledes på lokaletilskud og tvivlsomt hvor det lander Dette er helt nye oplysninger fra grupperne ude i landet. Allan gav udtryk for, at vi har en udfordring i at få formidlet dette til vores lokale grupper/ /kredse. Sven spurgte, om vi sammen kunne gøre noget. Kirsten oplyste, at Folkeoplysningsloven er på dagsorden på vores fælles konsulentseminar (for medarbejdere). Niels Johan gav udtryk for, at det skal hænge sammen med vores fælles projekt. Det blev besluttet, at nedsætte et lille udvalg under Samrådet. Sven blev valgt som formand for dette underudvalg. Alle organisationer giver navne til Sven inden udgangen af november.

5 Gruppens opgave er, at komme med forslag til hvad Samrådsorganisationerne kan gøre, for at få sat FO på dagsorden hos frivillige og ansatte. 4.0 Ændring af Folkeoplysningsloven Orientering v. Thomas Le Dous fra DUF og efterfølgende spørgsmål/diskussion Kåre Månsson, generalsekretær og Thomas Le Dous politisk konsulent præsenterede sig. Der har været en præhøring i onsdags i Undervisningsministeriet. DUF oplever, at KL og idrætten er gået sammen om at udvise den holdning, at lokaletilskud skal være fuldt og helt op til kommunerne selv, og at ministeriet holder sig enig med KL. Idrætten har nu tilkendegivet, at det drejer sig om Foreningsfitness der ikke kan opnå lokaletilskud. Thomas kan ikke tjekke, hvad det indeholder, da der ikke ligger nogen i Københavnsområdet. DUF spurgte til, hvorledes de små foreninger vil blive beskyttet, og har fået svaret at det må kommunerne klare. Det hjælper ikke at debattere det yderligere med embedsværket, da ikke har forståelse herfor. Sven oplyste, at de lokale idrætsforeninger ikke nødvendigvis er enige med landsorganisationen. Det havde han oplevet i Furesø kommune. Vi havde en længere dialog om punktet og der er refereret forskellige stikord. Lars Løkke sagt ja til at deltage i DUF DM, og her vil DUF forsøge at påvirke ham. Der er aftalt møde med de forskellige Undervisningsordfører. Susanne efterspurgte et notat, der kan bruges som talepapir for os og vores politikere. Det notat er DUF allerede i gang med. Thomas uddelte udkast til et notat, med argumenter for indsats for bevarelse af lokaletilskud på mindst 65 %. Det er endnu et levende dokument, så den endelige udgave er endnu ikke på plads. I lovforslaget er indarbejdet, at de lokale enheder ikke skal straffes for at have medlemmer for medlemmer over 25 år. Det er en kamp at fastholde de 65 %, og det bliver op af bakke. Sven oplyste, at i ingen af de sager, han omtalte under punkt 4.1, kan man kritisere kommunen. Lovforslaget forventes 1. behandling i februar og til vedtagelse inden sommerferien. DUF ønsker hjælp til høringssvar, så der er mange, der giver input med lidt forskelligt indhold. Forventer at få 14 dages svartid, og formentlig bliver det 11. januar DUF vil gerne, at Samrådet tager et møde med Dansk Folkeparti for at problematikken kan blive synliggjort. Der var enighed i Samrådet om, at hvis det kan gøre en forskel, skal vi tage dette møde.

6 Carlo kvitterede for, at DUI tager fat i Christine Antorini og Mogens Jensen. Kåre oplyste at DUF lige nu koncentrerer sig om påvirkningsfasen og endnu ikke kommunikationsfasen. Alle forslag er velkomne. Der var enighed omkring bordet om, at vi skal bruge vores forskellige netværk til at påvirke forskellige politikere. Alice fortalte at der, fra deres møde i november, var ønsker fra lokale folk om at få et talepapir med faktuelle oplysninger - så skal de nok tage fat i politikerne. DUF ønsker, at Samrådet kan få nogle lokale grupper til at skrive til folketingspolitikere, som kan skabe en dialog på Christiansborg. DUF kommer med input til hvilke politikere, der bor hvor, og papirer med argumentation. Ulrich gav udtryk for, at det også kunne give mening at invitere til møde i de lokale lokaler. Deadline er meget snart og senest et julekort. Der skal opfordres til, at lokalegrupper går sammen om brevet, også gerne hvis der er lokale idrætsorganisationer, der vil være med. Det er vigtigt at underudvalget nævnt under punkt 4.1 er i dialog med DUF. Rune Siglev har oplyst, at Højskolerne arbejder med foreningspraktik. Undervisningsministeriet vil nedsætte en arbejdsgruppe om realkompetencer og hvis vi har ressourcer til dette kunne det give god mening at komme med i dette arbejde. 5. Eventuelt Møder i 2011 Aftalt at vi skal have møder i januar, marts, maj, september og november. Vi ruller mellem alle hverdage. Marie sender en doodle ud. Lederuddannelse I Gladsaxe kommune og andre kommuner er Idrætten i gang med at rulle en Foreningslederud- et notat og dannelse ud lige nu. Skal Samrådet lave noget sammen i samme dur? Nina fremsender vi sætter det på dagsorden på næste møde.

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn

Læs mere

Referat for møde i Landssamrådet Onsdag d. 31. august 2011

Referat for møde i Landssamrådet Onsdag d. 31. august 2011 Referat for møde i Landssamrådet Onsdag d. 31. august 2011 Til stede: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Signe Lund Christensen (DBS) Signe Bo (KFUM og KFUK) Kirsten

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn (De

Læs mere

Dagsorden for møde i Landssamrådet Onsdag d. 23. november 2011

Dagsorden for møde i Landssamrådet Onsdag d. 23. november 2011 Dagsorden for møde i Landssamrådet Onsdag d. 23. november 2011 Til stede: Afbud fra: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Signe Lund Christensen (Danske Baptisters

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Bie Andersen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De grønne pigespejdere),

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 29. marts 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 29. marts 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 29. marts 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De Grønne Pigespejdere), Signe Lund Christensen og Connie Schneider

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 10. juni Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 10. juni Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 20.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København 1. Åbning af delegeretmødet Martin Justesen bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2010. 2. Vedtagelse af forretningsorden Martin Justesen

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 8. april Referat fra Landssamrådsmøde d. 8. april Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 8. april Referat fra Landssamrådsmøde d. 8. april Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 8. april 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG

Læs mere

Godkendt referat fra Landssamrådets møde den

Godkendt referat fra Landssamrådets møde den Godkendt referat fra Landssamrådets møde den 30.01.2012 Til stede: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Nanna Kjølholt (De grønne pigespejdere, DUFs styrelse) Signe

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 1. oktober Referat fra Landssamrådsmøde d. 1. oktober Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 1. oktober Referat fra Landssamrådsmøde d. 1. oktober Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 1. oktober 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 20.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Alice Linning (DDS), Charlotte

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt.

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt. Referat af ÅUFs Styrelsesmøde 07/02 Onsdag den 27. november, kl. 17.00 på sekretariatet Til stede: Kristian Storgaard, Forlev Spejdercenter; Jannick Raunow, Eidolon Århus; Henrik Koch Rasmussen, DDS; Maj-Brit

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Referat af 12. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. april 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 23. maj 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 23. maj 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 23. maj 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet) og Charlotte Bach Thomassen (Det Danske Spejderkorps), Susanne Ravn (punkt 1 7) og Nina Hanberg (De grønne

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften. 18. oktober 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat af korpsledelsesmøde onsdag den 5. december 2018 Spejdercenter Holmen kl Deltagere

Referat af korpsledelsesmøde onsdag den 5. december 2018 Spejdercenter Holmen kl Deltagere Deltagere Louis Jørgensen, Kasper Staunskær Frandsen, Marie Torp Christensen, Kristine Clemmensen-Rotne, Susan Hein Eiberg, David Hansen, Kasper Hertz Jansen, Troels Lund, Christian Price, Mathias Lysholm

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tilstede: Isak Kornerup Houe, Rie Lynge Rasmussen, Kristina Ladingkær, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl-Madsen, Miriam Madsen, Danny Nymand Lajer og Tina Langerskov Buchhave

Læs mere

Referatet fremsendes til formænd og kasserere via kommunen og til alle gruppeledere via mail

Referatet fremsendes til formænd og kasserere via kommunen og til alle gruppeledere via mail 22. maj 2015 Referat af ordinært Samrådsmøde tirsdag d. 27. april 2015 i Kulturcentret. Referatet fremsendes til formænd og kasserere via kommunen og til alle gruppeledere via mail Deltagere: Bente Hansen,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger.

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger. REFERAT Styrelsesmøde 16-05-2018 Tilstede: Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Chris Holst Preuss, Nynne Bern Jensen, Gitte Kjær Petersen, Thor Ekberg Bonde, Cecilie Føns Stelmer, Rasmus Kjær Slot, Nicolai Boysen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat af 1. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 8. maj 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 (Spisepause 18.00-18.30) STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Fraværende: Mira Pavlovic, Natassa Zmiro, Hülya Kocak, Brian Lund Madsen, Özcan Kocak

Fraværende: Mira Pavlovic, Natassa Zmiro, Hülya Kocak, Brian Lund Madsen, Özcan Kocak Referat af møde i 12. august 2004. Tilstede: Anselme Bankambona, Nimer Shama, Jette Garder, Ena Juhl (til kl.18), Lolan Ottesen, Janne Jørgensen, Musse Sheikh Ahmed, Kåre Harder Olesen, Omid Azari, Susse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 3. december 2011 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 3. december 2011 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 3. december 2011 i CPH Conference i København 1. Åbning af delegeretmødet Rune Siglev bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2011. 2. Vedtagelse af forretningsorden Rune Siglev

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 1. december 2018 På Nyborg Strand. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 1. december 2018 På Nyborg Strand. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 1. december 2018 På Nyborg Strand 1. Åbning af delegeretmødet Kasper Sand Kjær bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2018. 2. Vedtagelse af forretningsorden Kasper Sand Kjær fremlagde

Læs mere

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand Dette referat skal udsendes senest 2 måneder efter landsmødets afholdelse jf. forbundsvedtægt K, stk.

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012.

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. htlp://www.dds.dklege e 2010/00 Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. 1. valg af dirigent og referent 2. beretning fra divisionsledelsen med særlig fokus på, hvad divisionen har gjort for at fremme

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Samrådene FIR, KUF, BUS, AS. Kultur og Fritid, januar 2017

Samrådene FIR, KUF, BUS, AS. Kultur og Fritid, januar 2017 Samrådene FIR, KUF, BUS, AS Kultur og Fritid, januar 2017 Frederikssund Idrætsråd (FIR) Formål FIR Frederikssund Idrætsråd (FIR) formål er at: fremme idrætslivet i kommunen, arbejde for at skabe de bedst

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 21. august 2014 Referat torsdag den 21. august 2014 Kl. 18:00 i TOKE Lejre KFUM Spejderne,Klostergårdsvej 66,Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Besøg hos TOKE Lejre KFUM Spejderne...

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

REFERAT. Styrelsesmøde

REFERAT. Styrelsesmøde REFERAT Styrelsesmøde 31-10-2018 Tilstede: Kasper Sand Kjær, Jens Malskær, Lucas Skræddergaard, Chris Holst Preuss, Clara Halvorsen, Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Nynne Bern Jensen, Rasmus Kjær Slot, Nicolai

Læs mere

Dagsorden Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Tåsingehallen

Dagsorden Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Tåsingehallen Dagsorden Haludvalget's møde Onsdag den 28-08-2019 Kl. 18:00 Tåsingehallen Deltagere: Frank Müller-Bøgh, Kim Larsen, Kim Nielsen, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær, Carsten

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Referat af møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse Den 30. marts kl i EPOS

Referat af møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse Den 30. marts kl i EPOS Dato: 4. april 2006 J. nr.: 7.01.02 Sagsbehandler: kol Referat af møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse Den 30. marts kl. 10 12. i EPOS Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #7, 214 Vært: Referent: Deltagere: Bitten Schjødt Kjær Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk),

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

Beslutningsreferat af Færdselssikkerhedskommissionens 71. møde den 5. november 2012

Beslutningsreferat af Færdselssikkerhedskommissionens 71. møde den 5. november 2012 Civilafdelingen Dato: 7. december 2012 Kontor: Færdselskontoret Sagsbeh: Jørgen Jørgensen Sagsnr.: 2011-820-0002 Dok.: 599459 Beslutningsreferat af Færdselssikkerhedskommissionens 71. møde den 5. november

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 20-05-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Allan Emiliussen, Hanne Hauge og Kim Nørbygaard Fraværende:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.06.2008 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2008-4

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.06.2008 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2008-4 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.06.2008 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2008-4 Nærværende udgave af referat fra hovedbestyrelsens møde den 10. juni 2008 er redigeret til brug for offentliggørelse

Læs mere