Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012"

Transkript

1 Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn (De Grønne Pigespejdere), Signe Lund Christensen (Danske Baptisters Spejderkorps), Karsten Carlo Hansen (DUI-Leg og Virke), Kirsten Lund Larsen og Ole Bjerglund Thomsen (KFUM og KFUK i Danmark), Thomas Kirkeskov og Rasmus Bro Henriksen (KFUM-Spejderne i Danmark), Jeanet Flørnæss Fischer (FDF), Jonas Kolby (FDF, DUF styrelsesmedlem), Marie Gro Svenstrup (Det Danske Spejderkorps, DUF styrelsesmedlem), Nanna Kjølholt (De Grønne Pigespejdere, DUF styrelsesmedlem). Sekretariatet: Frederik Fredslund-Andersen og Jette Holtze Inno (referent) Afbud fra: Jonas Bakkendrup Larsen (DUI Leg og Virke), Ulrich Piltoft (FDF), Sarah Basnov (Danske Baptister Spejderkorps), Lars Mortensen (KFUM-Spejderne i Danmark, Friluftsrådets formand), Signe Bo (KFUM i Danmark, DUF formand). Mødet blev afholdt fra kl hos KFUM-Spejderne. 1. Forslag til dagsorden 1. Forslag til dagsorden (ca. 5 min.) 2. Godkendelse af referat den (ca. 5 min.) 3. Orientering fra formanden (ca. 10 min.) 4. Spejdernes Lejr (invitation til reception 25/07 og aktiviteter) til godkendelse (ca. 10 min.) 5. Projekt Foreningsvilkår og værktøjskassen til orientering (ca. 15 min.). Mundtlig præsentation ved sekretariatet. 6. Regionale møder om værktøjskassen til godkendelse (ca. 15 min.) 7. Fælles møde med Friluftsrådets repræsentanter afholdes af landssamrådet til godkendelse (10 min.) 8. Handlingsplan til godkendelse (ca. 30 min.) 9. Fælles DHL stafet v/ KFUM og KFUK i Danmark til orientering (5 min.) 10. Invitation til Friluftsrådets medlemsorganisationer til nyt indsatsområde: kulturmiljøer. Udpegning af repræsentanter til styregruppen til drøftelse (5 min.) 11. Skriftlig orientering fra DUF om rammebudget og U Strategi. 12. Forslag til punkter til næste møde (ca. 5 min.) 13. Eventuelt (ca. 5 min.) Dagsorden blev godkendt. 2. Godkendelse af referat den 29. marts 2012 Referat blev godkendt uden bemærkninger. 3. Orientering fra formanden Alice orienterede om, at Danske Baptisters Spejderkorps havde valgt Sarah Basnov til at være nyt medlem af landssamrådet, således at hun erstatter Connie Schneider. Landssamrådets høringssvar til Bekendtgørelse om brandværnsforanstaltninger v/ afbrænding i det fri af halm, kvas, haveaffald og bål m.v. var afleveret rettidigt til Beredsskabsstyrelsen, og vi afventer nu svar.

2 Odsherred har fået nyt lokalt samråd med hjælp fra frivillige forandringsagenter fra Projekt Foreningsvilkår. Andre lokale samråd på vej. Sekretariatet v/ Jette har deltaget i Socialministeriets seminarrække om barrierer for frivillighed og har pr. mail orienteret om dette. Jette er inviteret til at deltage i Frivilligrådets erfa-gruppe om frivillige i det grønne. Rapport fra Århus mailes efterfølgende til inspiration for, hvordan vi på tværs af korpsene kan kommunikere eksternt. 4. Spejdernes Lejr (invitation til reception 25/07 og aktiviteter) til godkendelse Landssamrådet besluttede, at sekretariatet koordinerer en samlet besked om landssamrådets deltagelse i reception den 25. juli kl. 15. Landssamrådet besluttede, at sekretariatet arbejder med følgende handlinger i fbm. Spejdernes Lejr: Information til kvarterskoordinatorerne bl.a. om forandringsagenterne kan hjælpe med at kontakte de borgmestre, der endnu ikke har givet tilsagn om deltagelse. Afholdelse af netværksmøde/ reception mandag den 23. juli kl. 20 i mediecentret for lokale samrådsrepræsentanter, forandringsagenter og landssamrådet. Indsamling af viden om lokale samarbejdsforhold med kommunen og eksempler på gode partnerskaber. Nyhedsbrev før og efter Spejdernes Lejr. 5. Projekt Foreningsvilkår og værktøjskassen til orientering Der var en mundtlig orientering fra sekretariatet v/ Frederik og Jette om status for Projekt Foreningsvilkår og værktøjskassen. Der er 12 forandringsagenter, der arbejder i teams i 9 kommuner. Arbejdet foregår i et mangfoldigt og udfordrende landskab af mange forskellige lokalforeninger med forskelligartede kommunale vilkår og samarbejdsforhold og ligeså forskelligartede lokale samråd. De foreløbige erfaringer er, at projekterne kommer bedst fra start, når der er både er lokal interesse og vilje fra flere lokalforeninger/ frivillige og en reel interesse fra kommunens side. Værktøjskassen er under udvikling med hjælp fra projektgruppen, forandringsagenterne og et digitalt kommunikationsbureau. Den forventes færdigudviklet i slut august. Værktøjskassen har til formål at hjælpe lokalforeningerne med at positionere sig lokalt og griber udfordringen an med 5 temaer, der giver inspiration til at arbejde med: Værdier; hvordan bliver det tydeligere, hvem vi er? Synlighed; hvordan bliver vores aktiviteter synlige?

3 Kommunikation; hvordan kommunikerer vi på forskellige platforme? Partnerskaber; hvordan samarbejder vi med andre? Politik; hvordan bruger vi kommunen? Sekretariatet samarbejder tæt med DUF bl.a. om (mikro)partnerskaber. Værktøjskassen får sin egen hjemmeside, som medlemsorganisationerne og samrådet kan henvise til med et banner på egen hjemmeside. Medlemsorganisationerne bekræftede, at de på forskellig vis vil bakke op om markedsføring af værktøjskassen. 6. Regionale møder om værktøjskassen til godkendelse Landssamrådet besluttede, at sekretariatet afholder fem fyraftensmøder fra kl i efteråret for de lokale samråd med fokus på værktøjskassen i Projekt Foreningsvilkår samt opsamling på arbejdet med den nye folkeoplysningspolitik. Sekretariatet blev bedt om at overveje, om møderne også skulle udbydes til andre DUF-organisationer. Landssamrådet bakkede op om, at når mødetidspunkterne var kendt, så vil landssamrådets repræsentanter forsøge at dele møderne i mellem sig. 7. Fælles møde med Friluftsrådets repræsentanter afholdes af landssamrådet til godkendelse Landssamrådet besluttede, at landssamrådet afholder et fælles møde i trekants-området den 3. november for landssamrådets medlemsorganisationers kredsrepræsentanter i koordination med de to eksisterende tovholdere. Formålet med mødet er at styrke netværk blandt samrådsrepræsentanterne, sådan at repræsentanterne står stærkere i Friluftsrådets kredse og når der f.eks. er høringssvar. Der er ikke økonomi forbundet med afholdelse af mødet, da der skal søges midler fra Friluftsrådet. Deltagernes transport dækkes dog ikke. 8. Handlingsplan til godkendelse Landssamrådet besluttede handlingsplanen med følgende ændringer: Folkeoplysning; under rubrikken Hvad gør vi tilføjes handlingen Projekt Foreningsvilkår. Frivillighed; under rubrikken Hvad gør vi slettes handlingen undersøge mulighed for opstart af fælles forskningsprojekt. Til handlingen Formidling af (mikro)partnerskaber med kommunen, andre foreninger, virksomheder tilføjes i parentes Projekt Foreningsvilkår.

4 Børn og unge; under rubrikken Hvad vil vi ændres Tale børn og unges stemme til Arbejde for at børns stemmer bliver hørt og under rubrikken Hvad gør vi slettes handlingen Deltagelse i DUFs Delegeretmøde og erstattes af handlingerne Følge DUFs arbejde tæt og kommende strategiproces og Afholde møde for DUFs samrådsrepræsentanter for at styrke og koordinere fællesskab. Friluftsliv; Under rubrikken Hvad gør vi slettes handlingen Opsøge partnerskaber der kan understøtte en børne- og unge frilufts-dagsorden og erstattes af handlingen Afdække muligheder for partnerskaber der kan understøtte en børne- og unge friluftsdagsorden. Handlingsplanen vedlægges som bilag, hvor ændringerne er skrevet ind. Landssamrådet besluttede at drøfte status for handlingsplanens indsatser på mødet den 22. november. Landssamrådet besluttede, at den på sit møde den 22. november vil have en temadrøftelse om børns rettigheder. 9. Fælles DHL stafet v/ KFUM og KFUK i Danmark til orientering Kirsten oplyste, at den fælles DHL stafet er i Fælledparken mandag den 27. august. Hver organisation sørger selv for tilmelding, mens KFUM og KFUK sørger for telt og madvarer. 10. Invitation til Friluftsrådets medlemsorganisationer til nyt indsatsområde: kulturmiljøer. Udpegning af repræsentanter til styregruppen til drøftelse (5 min.) Landssamrådet besluttede at undersøge, om de har repræsentanter til Friluftsrådets styregruppe om kulturmiljøer, og at sekretariatet melder tilbage til Friluftsrådet. 11. Skriftlig orientering fra DUF Der blev omdelt en skriftlig orientering fra DUF, som Jonas Kolby uddybede. Landssamrådet opfordrede DUF til aktivt at spille ind med punkter til landssamrådets dagsorden, sådan at væsentlige problemstillinger kan drøftes i landssamrådet. Landssamrådet opfordrede DUF til at udarbejde et årshjul, sådan at det er nemmere at følge op på strategier m.v.

5 12. Forslag til punkter til næste møde Der var følgende forslag til næste landssamrådsmøde den 30. august: Temadrøftelse om lokal medlemsudvikling med deltagelse af DUF. Spejdernes Lejr status, Regional møderække om værktøjskasse m.v. (tid og sted) Orientering fra Friluftsrådet v/ Lars Mortensen om kulturmiljøer. 13. Eventuelt Jonas Kolby oplyste, at han stopper i DUFs styrelse, da han er blevet bedt om at være formand for FDF. Det betyder også, at han stopper i landssamrådet og erstattes af Morten Haarsgaard. Karsten Carlo Hansen oplyste om landsmødet for DUI-Leg og virke. Nanna Kjølholt opfordrede til, at landssamrådets hjemmeside gør reklame for lidt atypiske arrangementer for frivillige f.eks. festival for frivillige i København den 16. juni. Landssamrådet opfordrede til, at mødemateriale udsendes som pdf bilag. Næste landssamrådsmøde er den 30. august Spisning kl Mødestart kl Sted: Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 29. marts 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 29. marts 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 29. marts 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De Grønne Pigespejdere), Signe Lund Christensen og Connie Schneider

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Bie Andersen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De grønne pigespejdere),

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 10. juni Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 10. juni Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 20.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG

Læs mere

Referat for møde i Landssamrådet Onsdag d. 31. august 2011

Referat for møde i Landssamrådet Onsdag d. 31. august 2011 Referat for møde i Landssamrådet Onsdag d. 31. august 2011 Til stede: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Signe Lund Christensen (DBS) Signe Bo (KFUM og KFUK) Kirsten

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 1. oktober Referat fra Landssamrådsmøde d. 1. oktober Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 1. oktober Referat fra Landssamrådsmøde d. 1. oktober Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 1. oktober 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 20.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Alice Linning (DDS), Charlotte

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 8. april Referat fra Landssamrådsmøde d. 8. april Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 8. april Referat fra Landssamrådsmøde d. 8. april Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 8. april 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 23. maj 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 23. maj 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 23. maj 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet) og Charlotte Bach Thomassen (Det Danske Spejderkorps), Susanne Ravn (punkt 1 7) og Nina Hanberg (De grønne

Læs mere

Godkendt referat fra Landssamrådets møde den

Godkendt referat fra Landssamrådets møde den Godkendt referat fra Landssamrådets møde den 30.01.2012 Til stede: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Nanna Kjølholt (De grønne pigespejdere, DUFs styrelse) Signe

Læs mere

Dagsorden for møde i Landssamrådet Onsdag d. 23. november 2011

Dagsorden for møde i Landssamrådet Onsdag d. 23. november 2011 Dagsorden for møde i Landssamrådet Onsdag d. 23. november 2011 Til stede: Afbud fra: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Signe Lund Christensen (Danske Baptisters

Læs mere

Referat af møde i Landssamrådet Tirsdag d. 16. november 2010 på Spejdercenter Holmen

Referat af møde i Landssamrådet Tirsdag d. 16. november 2010 på Spejdercenter Holmen Referat af møde i Landssamrådet Tirsdag d. 16. november 2010 på Spejdercenter Holmen Til stede: Susanne Ravn (De grønne pigespejdere) Nina Hanberg (De grønne pigespejdere) Mads Kolte-Olsen (DDS) Ulrich

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 4. december 2010 i CPH Conference i København 1. Åbning af delegeretmødet Martin Justesen bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2010. 2. Vedtagelse af forretningsorden Martin Justesen

Læs mere

Referat - Korpsrådsmøde

Referat - Korpsrådsmøde REFERAT AF KORPSRÅDEMØDE 28. JUNI 2014, ØKSEDAL Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Christine

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 3. december 2011 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 3. december 2011 i CPH Conference i København. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 3. december 2011 i CPH Conference i København 1. Åbning af delegeretmødet Rune Siglev bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2011. 2. Vedtagelse af forretningsorden Rune Siglev

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger.

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger. REFERAT Styrelsesmøde 16-05-2018 Tilstede: Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Chris Holst Preuss, Nynne Bern Jensen, Gitte Kjær Petersen, Thor Ekberg Bonde, Cecilie Føns Stelmer, Rasmus Kjær Slot, Nicolai Boysen,

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

REFERAT. DUF delegeretmøde 1. december 2018 På Nyborg Strand. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden

REFERAT. DUF delegeretmøde 1. december 2018 På Nyborg Strand. 1. Åbning af delegeretmødet. 2. Vedtagelse af forretningsorden REFERAT DUF delegeretmøde 1. december 2018 På Nyborg Strand 1. Åbning af delegeretmødet Kasper Sand Kjær bød velkommen til DUFs delegeretmøde 2018. 2. Vedtagelse af forretningsorden Kasper Sand Kjær fremlagde

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 3. januar 2019 kl. 17.00-20.30 Harry s møder, Ejlskovgade, Odense REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012.

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. htlp://www.dds.dklege e 2010/00 Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. 1. valg af dirigent og referent 2. beretning fra divisionsledelsen med særlig fokus på, hvad divisionen har gjort for at fremme

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDER- SØGELSE BLANDT LANDETS KOMMUNER

SPØRGESKEMAUNDER- SØGELSE BLANDT LANDETS KOMMUNER SPØRGESKEMAUNDER- SØGELSE BLANDT LANDETS KOMMUNER EXECUTIVE SUMMARY SPEJDERNES LEJR 2017 MAJ 1 EXECUTIVE SUMMARY Flertallet af kommunerne kender til afholdelse af Spejdernes Lejr 2017, og næsten hver anden

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Deltagere Morten Kerrn-Jespersen, Marianne Karstensen, Søren Eriksen, Rasmus Jensen, Karen Vejby, Katja Salomon Johansen, Erik Aabjerg Friis, Christine Fribert

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften. 18. oktober 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 20. september 2017 hos Lene på Slettetoften. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016 Velkommen Fællesmøde den. 12. November 2016 Program Program 11.00-17.00 11.00 Velkomst og præsentationsrunde, Leif Nielsen 11.10 Status for arbejdet med Politisk Udviklingsområde (PU): Lokal struktur,

Læs mere

Referatet fremsendes til formænd og kasserere via kommunen og til alle gruppeledere via mail

Referatet fremsendes til formænd og kasserere via kommunen og til alle gruppeledere via mail 22. maj 2015 Referat af ordinært Samrådsmøde tirsdag d. 27. april 2015 i Kulturcentret. Referatet fremsendes til formænd og kasserere via kommunen og til alle gruppeledere via mail Deltagere: Bente Hansen,

Læs mere

Samrådene FIR, KUF, BUS, AS. Kultur og Fritid, januar 2017

Samrådene FIR, KUF, BUS, AS. Kultur og Fritid, januar 2017 Samrådene FIR, KUF, BUS, AS Kultur og Fritid, januar 2017 Frederikssund Idrætsråd (FIR) Formål FIR Frederikssund Idrætsråd (FIR) formål er at: fremme idrætslivet i kommunen, arbejde for at skabe de bedst

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Mødelokale 3, Køge Rådhus (det gule rådhus)

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Mødelokale 3, Køge Rådhus (det gule rådhus) Referat af SSP styregruppens møde den 18.12.2014 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Køge Rådhus (det gule rådhus) Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Helle Poulsen (V) udvalgsmedlem Jacob Mark (F) udvalgsmedlem

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

REFERAT. Styrelsesmøde

REFERAT. Styrelsesmøde REFERAT Styrelsesmøde 31-10-2018 Tilstede: Kasper Sand Kjær, Jens Malskær, Lucas Skræddergaard, Chris Holst Preuss, Clara Halvorsen, Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Nynne Bern Jensen, Rasmus Kjær Slot, Nicolai

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft. Den 12. maj 2016 Kl Mødelokale 142 Stigsborg Brygge Nørresundby

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft. Den 12. maj 2016 Kl Mødelokale 142 Stigsborg Brygge Nørresundby Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 12. maj 2016 Kl. 12.00 13.00 Mødelokale 142 Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Deltagere Rikke B. Gundersen Frederikshavn

Læs mere

Konklusion Korpsledelsen godkendte dagsorden med tilføjelse af Gensidig orientering som nyt punkt fredag aften.

Konklusion Korpsledelsen godkendte dagsorden med tilføjelse af Gensidig orientering som nyt punkt fredag aften. Referat Korpsledelsens møde 7. 9. oktober 2011 Deltagere Marianne Karstensen, Jørgen Svenstrup, Louise Lennon, Erik Aabjerg Friis, David Hansen, Mia Rangholm Varming, Karen Vejby og Annesofie Bjerre (alle

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 2. juni 2014 kl. 8.30 12.00 Sted Frederikshavns Rådhus, Rådhus Alle 100, Frederikshavn, mødelokale 1.64 Distribueret

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Referat af SSP styregruppens møde den 25.06.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Birgit Madsen () udvalgsmedlem Birgitte Winther () udvalgsmedlem Bjarne

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 22-04-2015 16:00 Medborgerhuset, sal D Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 13. januar kl. 19.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til stede Navn Bilag X Cecilie Hansen,

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder:

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder: Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 15. september 2015 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Bent Holgersen, Jan Karnøe, Kirsten Skovsby, Preben Schmidt, Leif

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 4. februar 2011 Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 1. Formalia Referent: Sørine Wredstrøm Dirigent: Toke Høiland-Jørgensen Afbud: Ask Gudmundsen, Mia Jo Otkjær, Astrid Østergaard, Bjørn Ekstrøm,

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing Returadresse Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Kirsten Nørgaard Direkte telefon 9974 1429 E-post kirsten.norgaard@rksk.dk Dato 16.. april 2015 Sagsnummer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Tilstede: Rasmus Storgaard, Isabella Leandri-Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Mads Brix Baulund, Camilla Heide Sørensen, Tim Hansen og Miriam Madsen (referent)

Læs mere

Handleplaner 2016/2017 Bilag til Folkeoplysningspolitik

Handleplaner 2016/2017 Bilag til Folkeoplysningspolitik Handleplaner til folkeoplysningspolitikken 2016/2017 Indsatsområder: Netværk og samarbejde på tværs Frivillighed og aktivt medborgerskab Det nyetablerede foreningsnetværk skal være omdrejningspunkt for

Læs mere

Kommissorium. Udarbejdet august Projektnavn. LP i skolerne. Projektperiode. August 2012 Juni StyregruppeformandProjektleder.

Kommissorium. Udarbejdet august Projektnavn. LP i skolerne. Projektperiode. August 2012 Juni StyregruppeformandProjektleder. Kommissorium Udarbejdet august 2012 Projektnavn LP i skolerne Projektperiode August 2012 Juni 2015 StyregruppeformandProjektleder Peder Hanghøj 1. Formål Formålet er at fastholde og styrke en gennemgående

Læs mere

Sejt, du er blevet leder!

Sejt, du er blevet leder! Sejt, du er blevet leder! Sejt, du er blevet leder! Som leder er din opgave at planlægge møder, og holde gejsten oppe hos spejderne når det regner. Selvfølgelig varierer dine opgaver alt ef ter om du er

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Referat af SSP styregruppens møde den 25.06.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Birgit Madsen () udvalgsmedlem Birgitte Winther () udvalgsmedlem Bjarne

Læs mere

Udsatterådet. Referat

Udsatterådet. Referat Referat Mødedato: Torsdag den 6. september 2018 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Bemærkninger: Forsorgscenter Viborg Rørsangervej 5 8800 Viborg Inger Bonde Christensen,

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Referat Udviklingsudvalget's møde Torsdag den Kl. 15:00 Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, Vejstrup

Referat Udviklingsudvalget's møde Torsdag den Kl. 15:00 Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, Vejstrup Referat Udviklingsudvalget's møde Torsdag den 16-06-2016 Kl. 15:00 Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, Vejstrup Deltagere: Lars Erik Hornemann, Henrik Nielsen, Jens Munk, Bo Hansen, Bruno Hansen Afbud:

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat af Landsdelsmødet lørdag d. 17. marts 2007

Referat af Landsdelsmødet lørdag d. 17. marts 2007 Referat af Landsdelsmødet lørdag d. 17. marts 2007 Fremmødte Himmerland Nord: FDF Ellidshøj, FDF Romdrup-Klarup, FDF Storvorde-Sejlflod og FDF Sønderholm-Frejlev Limfjorden netværk: FDF Kærby, FDF Nørre

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Referat af Integrationsrådets møde den 04.05.2015 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Tilstedeværende: Miechael Stian Hansen () formand Anna Papiewska () Jan Rasmussen () Jens Elender Nielsen ()

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Fredag d. 4. maj 2018 kl. 18.00 lørdag d. 5. maj kl. 16.00 Nyborg Strand REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Møde i Syddansk Uddannelsesforum

Referat Møde i Syddansk Uddannelsesforum Afdeling: Erhvervsstrategier og uddannelse Udarbejdet af: Morten Hvideland-Olsen Journal nr.: 17/40628 E-mail: mho@rsyd.dk Dato: 2. maj 2018 Telefon: 29201042 Møde i Syddansk Uddannelsesforum Tidspunkt:

Læs mere

Rammeaftale for Spejderne

Rammeaftale for Spejderne Rammeaftale for Spejderne 2016-2019 Grundlag for rammeaftalen Foreningen Spejderne blev dannet d. 2. december 2015 med et ønske om at skabe et tæt og forpligtende samarbejde mellem de fem danske spejderkorps.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Tilstede: Trine, Sigrid, Nicolai (under punkt 4), Rie, Sidsel, Signe, Mads, Louise (fra punkt 5) og Miriam (referent). Afbud: Oliver Dagsorden: 1. Velkommen

Læs mere

ÅRSRAPPORT NETVÆRKSGRUPPE VOKSENHANDICAP

ÅRSRAPPORT NETVÆRKSGRUPPE VOKSENHANDICAP ÅRSRAPPORT NETVÆRKSGRUPPE VOKSENHANDICAP Januar 2014 Indholdsfortegnelse Resumé... 2 Kommissorium... 3 Vidensdeling... 3 Faglig udvikling... 3 Netværksgruppens medlemmer... 4 Netværksgruppens arbejde i

Læs mere

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin.

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Møde Nr. 20 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Sted Grønnegadecentret Deltagere Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Referent Birgit

Læs mere

Roskilde/Lejre. Styregruppemøde - Fredag den 8. juni Astersvej 15D, Roskilde

Roskilde/Lejre. Styregruppemøde - Fredag den 8. juni Astersvej 15D, Roskilde Roskilde/Lejre Styregruppemøde - Fredag den 8. juni 2018 - Astersvej 15D, Roskilde Dagsorden 1. Godkendelse af referat 2. Det daglige samarbejde i Uddannelsessamarbejdet Vejledersaloner, herunder tilbagemelding

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Flammerne brænder i regionsledelsen. November 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Flammerne brænder i regionsledelsen. November 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat November 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Flammerne brænder i regionsledelsen For to måneder siden kunne I i nyhedsbrevet læse om korpsets nye Projekt Ildsjæl og i Nektar har I siden

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Referat. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Referat Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato: 11. oktober 2011 Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: Lokale: Rådhuset, Adelgade 44, Skanderborg Fraværende: m. afbud: Henrik

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den 13.8.2013. Uden for dagsordenen bød Søren velkommen til elevrådsrepræsentanterne August, 8B og Timmi, 8B Forældrereferat skrives

Læs mere

VÆKST AKTIVT LIV UDDANNELSE. Debatmøde om fremtiden i Høje-Taastrup Kommune. Invitation til

VÆKST AKTIVT LIV UDDANNELSE. Debatmøde om fremtiden i Høje-Taastrup Kommune. Invitation til VÆKST UDDANNELSE AKTIVT LIV Invitation til Debatmøde om fremtiden i Høje-Taastrup Kommune Udarbejdet af Høje-Taastrup Kommune, december 2011 Foto: Høje-Taastrup Kommune, Kenn Thomsen Foto: Høje-Taastrup

Læs mere

Referat. Til stede fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

Referat. Til stede fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 27. maj 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst 31. møde og Internt seminar Mødedato: 18. april kl. 9.30 19. april 2016 kl. 17.00 Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v.

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v. Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl. 16.0 18.00 Fælleslokalet v. Ammershøjparken Deltagere: Gorm Bove pårørende hus 1B, Bent Pøhler beboer

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT. Styrelsesmøde

REFERAT. Styrelsesmøde REFERAT Styrelsesmøde 30-01-2019 Tilstede: Kasper Sand Kjær, Jens Malskær, Lucas Skræddergaard, Chris Holst Preuss, Clara Halvorsen, Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Nynne Bern Jensen, Rasmus Kjær Slot, Nicolai

Læs mere

Referatet er sendt ud pr. mail. Der er ikke modtaget kommentarer.

Referatet er sendt ud pr. mail. Der er ikke modtaget kommentarer. Spejdernes bestyrelse 10. maj 2019 kl. 18.00-11. maj 2019 kl. 15.00 Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling REFERAT Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Isabella Mørch (formand)

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 3. maj 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Mødet afholdes i Kost & Ernæringsforbundet Nørrevoldgade 90, 1358 Kbh. K Lokale A 19, 1. sal Deltagere:

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. januar 2008 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Kirsten

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere