Til stede: Tommy Bengtsen, Poul Erik Kroll, Erik Libolt, Torkil Petersen, Søren Lauth, Esben Skau

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Tommy Bengtsen, Poul Erik Kroll, Erik Libolt, Torkil Petersen, Søren Lauth, Esben Skau"

Transkript

1 1 Referat fra bestyrelsesmøde den 12. oktober 2017 Dagsorden: 1. Orientering om Team Ishøj-Waalre projektet, fremlæggelse af regnskab. 2. Beslutning om fremtidig holdopdeling. 3. Udnævnelse/uddannelse af flere holdkaptajner. 4. Drøftelse af forslag til cykelprojekter i 2018, herunder regler for ansøgning om støtte. 5. Medlemskab af Ishøj Idrætsråd. 6. Kritik af cykeltøj fra VergeSport samt frist for bestilling af vintertøj. 7. Hjælpere til Skolernes Motionsdag i Ishøj, herunder beslutning om ikke at indhente børneattester. 8. Praktik omkring afvikling af den månedlige frokost. 9. Fremstilling af yderligere nøgler til kaffeskab. 10. Medlemsaften: Skru på din cykel og hold den ved lige. 11. Eventuel fjernelse af medlemmernes adgang til opslag på FaceBook gruppen Team Ishøj Cafe 60+ Cycling for at undgå ikke-konstruktiv kritik. 12. Oprettelse af mappe med mulige cykelruter. 13. Evt. Til stede: Tommy Bengtsen, Poul Erik Kroll, Erik Libolt, Torkil Petersen, Søren Lauth, Esben Skau Afbud: Poul-Erik Lintrup 1. Orientering om Team Ishøj-Waalre projektet, fremlæggelse af regnskab. Poul Erik Kroll præsenterede regnskabet for projektet og gennemgik kort de forskellige regnskabsposter. Poul Erik Kroll oplyste, at regnskabet er sendt til Ishøj Kommune og godkendt af kommunen. Det viser et overskud på kr , der tilfalder klubkassen. Bestyrelsen tog regnskabet til efterretning. Medlemmer, der er interesseret i at se regnskabet, kan rette henvendelse til Poul Erik Kroll. 2. Beslutning om fremtidig holdopdeling. Bestyrelsen drøftede de forskellige ønsker, der blev fremsat på fællesmødet i september. Der var enighed om, at vinterhalvåret, som nu står for døren, ikke er det rette tidspunkt at oprette yderligere hold, da fremmødet på både tirsdage og torsdage erfaringsmæssigt falder. Bestyrelsen er indstillet på at igangsætte forskellige eksperimenter for holdopdelingen til foråret for at finde det rette niveau, inden endelig beslutning træffes. Eksperimenterne vil finde sted på tirsdage.

2 2 3. Udnævnelse/uddannelse af flere holdkaptajner. Der er 5 medlemmer, der har udtrykt interesse for at blive holdkaptajn: Tommy Bengtsen, Torkil Petersen, Erik Libolt, Kim Nagel og Jes Tofte Jensen. Esben Skau undersøger muligheder for at tilmelde sig uddannelse hos DGI og priser herpå. Erik Libolt undersøger alternative uddannelsesmuligheder gennem sine kontakter i andre cykelklubber. 4. Drøftelse af forslag til cykelprojekter i 2018, herunder regler for ansøgning om støtte. Bestyrelsen drøftede de forskellige ønsker, der blev fremsat på fællesmødet i september. Der var enighed om som udgangspunkt at definere følgende projekter for 2018: Tur til Kullen, 1-2 dage Tur til Bornholm, 1-2 dage Tur til Skåne, 1-2 dage Tur til Harzen, 3-4 dage Tur rundt om Kattegat, 8-10 dage Erik Libolt skriver et kort oplæg om de første tre projekter, Poul Erik Kroll skriver et kort oplæg om Harzen turen, og Torkil Petersen skriver et kort oplæg om Kattegat turen. Medlemmerne er velkommen til at udarbejde oplæg om andre projekter og sende disse til bestyrelsen. Oplæggene sendes efterfølgende til medlemmerne, der anmodes om at tilkendegive deres ønske om deltagelse. Hvis interessen er tilstrækkelig, vil detailplanlægningen af projekterne herefter blive sat i gang. De deltagende medlemmer må påregne at blive inddraget i planlægningen. Der vil være mulighed for at søge om støtte i klub regi til de enkelte projekter, både internt i klubben og fra eksterne parter. Forudsætningen for at søge om støtte er, at projektdeltagerne udarbejder en projektbeskrivelse, som herefter sendes til godkendelse i bestyrelsen. Kun godkendte projektbeskrivelser vil kunne danne grundlag for støtteansøgninger i klub regi. 5. Medlemskab af Ishøj Idrætsråd. Bestyrelsen drøftede igen Ishøj Idrætsråds afvisning af TICC s ansøgning om optagelse i Idrætsrådet i lyset af de nye oplysninger om, at andre klubber har lignende alderskriterier i deres vedtægter. Bl.a. har foreningen Ældre i Bevægelse en bestemmelse om, at de kun optager pensionister og efterlønnere. Da TICC s vedtægter er godkendt af kommunen, var der enighed om at udarbejde og sende en formel skrivelse til Ishøj Kommune for at få svar på, om Idrætsrådets afvisning kan have sin rigtighed. Torkil Petersen og Esben Skau udarbejder et udkast, som rundsendes til bestyrelsens medlemmer inden fremsendelse til kommunen.

3 3 6. Kritik af cykeltøj fra VergeSport samt frist for bestilling af vintertøj. Esben Skau oplyste, at der på grundlag af den fremsatte kritik af puderne i CORE-cykelbukserne er sendt en skrivelse til Filip fra VergeSport med anmodning om, at de berørte medlemmer kan få nye bukser vederlagsfrit. Der foreligger endnu ikke noget svar på henvendelsen. Fristen for bestilling af vintertøj blev fastsat til torsdag den 26. oktober kl. 16:00. Esben Skau meddeler denne frist til medlemmerne. Bestyrelsen besluttede, at tilskuddet på kr. 300 til erhvervelse af den første klubtrøje, vil blive ydet indtil videre. 7. Hjælpere til Skolernes Motionsdag i Ishøj, herunder beslutning om ikke at indhente børneattester. Der er i alt 10 medlemmer, der har meldt sin som hjælpere til Skolernes Motionsdag. Søren Lauth oplyste, at Helle Kirud, der er kommunal tovholder på projektet, har meddelt til ham, at en indhentelse af børneattester ikke er relevant til dette arrangement. Bestyrelsen tog dette til efterretning og erklærede sig enig heri. 8. Praktik omkring afvikling af den månedlige frokost. Det blev besluttet at skrive ud til medlemmerne og anmode om frivillige til at stå for den månedlige frokost. Eventuelt kan to eller flere medlemmer slå sig sammen om at stå for det praktiske til én frokost. Opgaven omfatter også efterfølgende vask af viskestykker. Hvis ingen medlemmer melder sig, vil opgaven blive varetaget at et bestyrelsesmedlem. Erik Libolt påtog sig at stå for frokosten i november. Julefrokosten afholdes i år den 14. december. Der søges om deltagere til et festudvalg, som skal nedsættes. Poul Erik Kroll sørger for, at lokalet på Strandvangen 54A bliver booket. 9. Fremstilling af yderligere nøgler til kaffeskab. Søren Lauth påtog sig at få fremstillet 5 ekstranøgler til kaffeskabet, så alle bestyrelsesmedlemmer har hver sin nøgle. 10. Medlemsaften: Skru på din cykel og hold den ved lige. Bestyrelsen drøftede mulige datoer for afholdelse af en medlemsaften med emnet vedligeholdelse af cyklen. Følgende datoer blev foreslået: Mandag den 20. november Mandag den 27. november Esben Skau går videre med planlægningen af arrangementet. Traktementet ventes at bestå af kaffe og dagmar-tærte.

4 4 11. Eventuel fjernelse af medlemmernes adgang til opslag på FaceBook gruppen Team Ishøj Cafe 60+ Cycling for at undgå ikke-konstruktiv kritik. Bestyrelsen drøftede dette emne i lyset af de seneste tilfælde, hvor FaceBook gruppen har været brugt til at fremsætte en ikke-konstruktiv kritik af forskellige forhold. Bestyrelsen henstiller til medlemmerne ikke at fremsætte ikke-konstruktiv brok på FaceBook men i stedet ordne sagen med en snak eller opringning til den/de involverede. FaceBook gruppen er en informationskanal, der er beregnet til at formidle information vedrørende klubbens anliggender, og medlemmerne opfordres til at have dette i mente, når de slår noget op. I tilfælde af fornyet brok bemyndiges Erik Livoni til at slette indlæggene omgående efter aftale med et bestyrelsesmedlem. 12. Oprettelse af mappe med mulige cykelruter. Torkil Petersen har udarbejdet en meget omfattende samling af forskellige cykelruter på ca. 50 km hver med tilhørende beskrivelser og link til download af GPS-filer. Der var enighed om at stille dette fine værk til rådighed for klubbens medlemmer via hjemmesiden. Mappen med cykelruter vil også blive gjort tilgængelig i klublokalet, så der bliver mulighed for at lade sig inspirere til dagen rute. Valget af rute vil ske på dagen umiddelbart inden, cykelholdene starter. Torkil Petersen vil løbende udbygge mappen med flere ruter, herunder eventuelt også være behjælpelig med at udarbejde kortere ruter til de øvrige cykelhold. Desuden udarbejder Torkil Petersen en præsentation af ca. en halv times varighed, som kan præsenteres for medlemmerne på medlemsaftenen, jfr. pkt Evt. Bestyrelsen drøftede lokalesituationen, hvor der ikke er sket noget nyt siden sidste bestyrelsesmøde. Udsigterne er, at TICC kan få adgang til et aflåseligt rum i Strandvangen 54A fra årsskiftet. Der var enighed om, at Esben Skau tager en fornyet snak med den ansvarlige i kommunen for at holde kontakten varm. Bestyrelsen drøftede, hvor mange prøveture et potentielt nyt medlem kan deltage i inden indmeldelse i klubben. Der var enighed om, at 2-3 ture anses for passende. Bestyrelsen drøftede proceduren for åbning/oplåsning af lokalet på Strandvangen 54A. Det blev understreget, at proceduren er som følger, og at den skal efterleves af alle: Nøglen hentes af det medlem, der møder først op. Nøgle-henteren åbner gitterporten og dørene i klubhuset (hoveddør og havedør). Nøgle-henteren skriver i log-bogen, der ligger i entreen. Når cykelholdene starter, sørger nøgle-henteren for aflåsning af klubhuset og placerer nøglen på det aftalte sted. Nøgle-henteren er ansvarlig for at låse igen og aflevere nøglen, med mindre hvervet bliver overdraget til et andet medlem. Bestyrelsen drøftede brugen af det ikke-aflåste køleskab i køkkenet på Strandvangen 54A. Det præciseres, at der er tale om køleskab, som skal kunne bruges af alle foreninger med adgang til

5 5 klubhuset, og at TICC derfor ikke permanent kan opbevare øl/vand i skabet. Indtil videre opbevares klubbens øl/vand i det aflåselige lokale for enden af gangen med toiletterne. Foranlediget af et styrt i en anden cykelklub drøftede bestyrelsen behovet for at nedsætte et team, der koordinerer de nødvendige aktiviteter, hvis der sker et uheld for et medlem i TICC, eksempelvis: Tilkaldelse af ambulance Følgeskab i ambulancen til hospital Underretning af pårørende Hjemtransport af cykel Der var enighed om, at der ikke ses et behov for at nedsætte et specifikt team til dette, men at det i stedet henstilles til medlemmerne at stå frem i situationen og være behjælpelig med at få disse forhold til at køre effektivt. Det samme gælder eksempelvis ifm. en punktering, hvor medlemmerne bør hjælpe til med lapningen, så pausen bliver kortest mulig. P.b.v. Esben Skau

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Gadstrup Motion

Bestyrelsesmøde Gadstrup Motion Bestyrelsesmøde Gadstrup Motion Mandag den 20. marts 2017, kl. 19.30 hos Merete Deltagere: Merete, Poul, Charlotte, Walther, Tommi, Carsten og Jimmy Afbud: Dagsorden: Dagsorden 1. Velkommen til de nye

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Ole Søndergaard (OS), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 Klager Henrik Danielsens påstand: Klubben pålægges at optage Henrik Danielsen i overensstemmelse med ansøgning af 17.

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015

Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion. Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 Medlemsmøde i Næsby Cykel Motion Tilbageblik på 2014 og kig ind i 2015 1 Sunday, March 15, 2015 Agenda 1 Valg af ordstyrer 2 2 Aflæggelse af forretningsudvalgets beretning for 2014 2.1 Billeder tilbageblik

Læs mere

Generalforsamling CC 95 Herfølge

Generalforsamling CC 95 Herfølge Generalforsamling CC 95 Herfølge Dato: Mandag 26/1 2015 KL 19:30 i Herfølge Hallerne Tilstede: 50 deltagende medlemmer inkl. bestyrelse 1. Valg af dirigent Leo Støchkel (revisor) blev valgt 2. Valg af

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Sekretærrollen i bestyrelsen

Sekretærrollen i bestyrelsen Sekretærrollen i bestyrelsen Rutiner og opgaver med et digitalt afsæt Vi er: Kim Bruhn Jens Skipper Rasmussen Sekretærens opgaver Du har ansvaret for at sikre bestyrelsens kollektive hukommelse og historieskrivning

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag 23 September 2014 kl i mødelokalet Femkanten J 1.

Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag 23 September 2014 kl i mødelokalet Femkanten J 1. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag 23 September 2014 kl. 17.00 i mødelokalet Femkanten J 1. AKB Blåkildegård 23 September 2014 Til stede: Søren Evers, Poul-Erik Sørensen, Pia Jensen, Sonja Van

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl. 1730 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26. april 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder.

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder. Vedtægter for Vildtbanegård I 1 Bebyggelsen "Vildtbanegård I", er en selvstændig afdeling under Vildtbanegård - Det sociale Boligselskab af 29.Januar 1946, bestående af 600 lejemål med hjemsted i Ishøj

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl Punkter fra sidst (kan evt. skydes til de relevante punkter nedenfor):

Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl Punkter fra sidst (kan evt. skydes til de relevante punkter nedenfor): Referat Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl. 18.30 21.00 Tilstede: Mathias, Christine, Kirstine, Henning, Henrik, Ulla, Sanne og Tina Afbud: Vicky Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Afbud fra Anni Jensen 1) Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet 11.12.2006 Referatet blev enstemmigt godkendt. 2) Ordinær generalforsamling 05.02.2007 Bestyrelsen

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl. 17.00 20.00 Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referent: Afbud: Kirsten Følgende punkter skal behandles: 1. Valg af referent.

Læs mere

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Havnebestyrelsen Vallensbæk Havn Referat 336-1/2007 Møde nr. : Dato: Tilstede: Fraværende m. afbud: Referent: 336-1/2007 Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Steen Hansen, formand, Ulrik Klausen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendt 3. Meddelelser fra formanden

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde.

hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde. Netværkshuset, Ericavej 149. 2820 Gentofte DFH - frivillig afdeling Gentofte. d. 11. 4. 2017/efr/lkr Referat af koordinationsmøde i Netværkshuset søndag d. 2. April 2017, kl. 9.00 til 14.00. Tilstede:

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Peter Steffensen (suppleant), Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Arkivudvalget:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl Nordsjællands Park og Vej Nordsjællands Park og Johannes Hecht-Nielsen Flemming Rømer Per Tærsbøl Gitte Kondrup Ergin Øzer Thomas Bak Uffe Bastiansen Kim Bjørlund Peter Brender (Juridisk Konsulent Fredensborg

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 17. februar kl Klubhuset, Skjoldsvej.

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 17. februar kl Klubhuset, Skjoldsvej. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 17. februar kl. 18.30 Klubhuset, Skjoldsvej. Dagsorden den 3. februar: Pkt. 1: Gennemgang af referat fra generalforsamlingen den 27. januar 2015. Pkt. 2: Konstituering

Læs mere

EJERFORENINGEN KIHLGAARDEN CVR-nr

EJERFORENINGEN KIHLGAARDEN   CVR-nr Forretningsorden for bestyrelsen Formålet med nærværende forretningsorden er at sikre klarhed og åbenhed om Ejerforeningens ledelse og administration i forhold til medlemmerne, beboerne og de involverede

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d. 30.9.18, kl. 15.00-17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen, Henrik Andersen, Katrine Ohlendorff, Klarskov, Lise Eriksen, Jakob Møldrup, Jette Bitsch

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen.

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott Varmemester Claus Kæstel Freddy Rasmussen Mads Greve Tina Laursen Knud Petersen Aase Birthe Stisen Afbud fra David Oszlak,

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Anders W. Berthelsen, Odense Birger Jensen, Svendborg Hans Bjergegaard, Assens

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Kommunes Ungeråd

Vedtægter for Slagelse Kommunes Ungeråd Vedtægter for Slagelse Kommunes Ungeråd Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG HJEMSTED...1 2 FORMÅL...1 3 MEDLEMMER...2 4 OPGAVER OG AKTIVITETER...2 5 ORGANISATION...2 7 MØDE-, TALE- OG STEMMERET PÅ GENERALFORSAMLINGEN...3

Læs mere

Bestyrelsens behandling af punktet. Pkt. 3.3 flyttes til pkt. 9.

Bestyrelsens behandling af punktet. Pkt. 3.3 flyttes til pkt. 9. Referat af Bestyrelsesmøde 14.05.2013 klokken 19.00-22.00 på FOF. Til stede: Mie, Ole N, Erik, Finn, Elsebeth, Mikael, Henrik S, Henrik G, Lotte (pkt. 1-8), Bjarne (pkt. 1- Afbud: Mie, Tine, Lene, Ole

Læs mere

Formøde, den 3. september 2008

Formøde, den 3. september 2008 Formøde, den 3. september 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Deltagere: Formand/pårørende, Lene Rasmussen Bestyrelse/pårørende, Sara Skelbæk Bestyrelse/beboer, Karen Marie Tøgersen Bestyrelse/beboer, Birte

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere