Referat af AB-mødet den 6. april 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af AB-mødet den 6. april 2016."

Transkript

1 Referat af AB-mødet den 6. april Deltagere: Formand Erik Jakobsen (EJ), Kasserer J.Olsen (JO), Driftschef Søren Kjærsgaard Snarberg (SKS) samt Driftsleder Kim Peder Andersen (KPA). Fraværende med afbud: Sekretær Anna Olsson (AO) samt suppleant Ziad Al-Hasan (ZAH). Fraværende uden afbud: Medlem Abdel Khader Haddan (AH), Medlem Mustafa El Khaiyat (MEK) samt Suppleant Farid Charade (FC). Forkortelse: Ejendomskontor (EK) Afdelingsbestyrelsen (AB) Referent: JO Dagsordenen for AB-møde onsdag d. 6/ Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet i Marts.* 2. Godkendelse af dagsorden.* 3. Valg af referent.* 4. Budget opfølgning v/kim* 5. Gennemgang af forslag til fællesmødet 6. Eventuelt.

2 Referat Ad 1) Godkendelse af referat fra bestyrelses mødet i Marts.* Godkendt. Ad 2) Godkendelse af dagsorden. Enstemmigt godkendt. Ad 3) Valg af referent. Det faldt JOs lod. Ad 4) Budget opfølgning v/kim* Gennemgår budget samt regnskab Månedlig budget gennemgang Konto Kims estimat på kr. bygger på de sidste pr. års regnskaber, hvor der er luset ud i fejlkonteringer. Kontoen dækker over reparationer i lejlighederne. Kontoen udviser pt. anvendelsesgrad 81,35 % af de budgetterede kr. Kim vil liste op, hvad det dækker. Beboerne plejer at principgodkende budgetterne og ej detailgodkende. De vil Søren gerne have udspecifiseret på en liste. Reparation af køkkener, elstik mv. er også indeholdt i denne konto. SKS: Køkkener er også blandet ind på en masse andre konti. EJ vil gerne have udleveret de sidste 3 års regnskab, hvorefter han gerne vil opsplitte regnskabet, så der kan skabes et godt overblik samt grundlag for et budgetestimat i relation til konto Vi opdeler den i 4 hovedgrupper, der kan give beboerne en forståelse for, hvorfor budgettet er så stort som muligt. Vi skal være klar til at regnskabsmødet. SKS: KPA og SKS taler lige sammen om post 0032 og giver en tilbagemelding på denne. EJ: Vi er nødsaget til at bremse alt forbrug. Alt skal bare spille til regnskabsmødet. EJ vil gerne have 109 renovation gennemgået grundigt. Nye omk. burde tidligere have været givet huslejestigninger. SKS: Regnskabet udviser et underskud igen. Der kan lånes i egne midler med afdrag over 10 år, skrues op for huslejen eller skrue ned for omk. Huslejen ligger allerede i den høje ende med ca kr./m2/år. EJ: Etablering af kælderlokaler kan give indtægter. Det bør samtidig forbydes at dække kælderrummene af.

3 JO: Det koster en stor investering og pengene skal findes et sted og det vil tage lang tid at få genindvundet denne investering. KPA: Det vil koste mellem til kr. at etablere en gang med 4 rum med chip indgang. Derudover så kræver det lejemåls nummer mv. JO: El priser? SKS: Henrik tager el pris spørgsmålet op. Dagrenovation. Der produceres ca. 8,5 kg affald/uge/person. Volumen gebyret ydes for 13,9 tons. Beholder antallet skal justeres herefter. KPA: Jeg har talt med Iver om manglende skraldeafhentning. Affaldsbøtterne bliver måske dobbelt betalt. Iver har talt beholderne op med en kollega, hvorefter de vil lave en beregning for antallet af nødvendige bøtte - de overskydende skal væk. SKS: Der er 49 stk. 650 liter jf. affaldspapirerne. De tømmes 2 gange om ugen, hvilket koster moms. JO: Der står 27 bøtter i reserve i kældrene + nogle i gårdene + reserver i et andet aflåst kælderrum. EJ: Vi har også alle de små beholdere. SKS: KPA skal tage en grundig samtale med affaldsfirmaet om, hvad der præcist betales for. KPA: Optælling af bøtter er foretaget i dag. KK har været herude i alt 3 gange for at tælle op. EK tæller også bøtterne op. Det er svært at få kontakt med KK angående skrald. SKS: Vi skal vide, om Titanparkens faktura beregnes på baggrund af volumen eller pr. beholder. KPA: Det er samme antal bøtter, der tømmes hver gang. SKS: Vi skal være helt skarpe på antallet af bøtter og volumen. KPA: Der står nogle beholdere på lager bag metaldørene i kældrene. EJ: Vi skal have ryddet op i det. EJ: Vi skal være skarpe på at få storskraldet placeret længst inde. KPA: Der er indkøbt en ny mindre vogn til storskraldet.

4 KPA: Juletræerne er endeligt afhentet. Renovationsfirmaet skal kontaktes via nemaffald. Konklusion: KPA rykker KK i ørene. Det skal afklares, om der betales pr. beholder eller volumen. Samt der ellers betales for. Langsigtede og kortsigtede aspekter i forhold til økonomien SKS: Presserende er maling af trapper, lys i kælderen, gitterporte til kældernedgange. Skal vi fase opdele og indhente nye tilbud? EJ: Der er estimeret med kr. til trapper/ kr. til lys kælderne / kr. på opsætning af gitre. Vi kunne tage gitrene ud de øvrige investeringer giver el besparelser. SKS: Der er kr., der skal anvendes på konto 116. EJ: Når Henrik deltager i næste møde, så skal vi have et klart overblik over den økonomiske situation. Vi skal have nogle realistiske tal, som vi kan tage beslutninger ud fra. SKS: Ønsker vi en budgetkontrol af Henrik for 2016? Hvis det kan afklares hurtigt, så har vi nogle knapper, som vi kan skrue på. Vi har fra den 28/4 til 12/5 til at blive helt skarpe på, hvilket ting der skal fremlægges som forslag. EJ: Vi har i januar stoppet alt, derfor skal vi have styr på, hvilke midler der er til rådighed. Vi skal gerne være foran og ikke hele tiden vende hver eneste 25 øre. Vi skal have udarbejdet en vision for titanparken og have et budget, der afspejler denne. SKS: Vi bliver helt skarpe på konto affald. På sigt vil KPA og SKS lave en liste over tiltag vedrørende flytning af omkostninger fra konto 115 til 116. EJ: Taget på Fælleshuset har vi ikke nogen præcis opgørelse over. Det har belastet konto 115 som en uforudset omk. Vi skal have begrænset uheld og have budgetteret omkostningerne ovre under planlagte udgifter på konto 116. SKS: På konto 116 står der udskiftning af lejepladser i KPA: Der er lejeplads eftersyn hvert år. De skal blive stående der, hvor de er placeret pt.

5 På konto: Bemærk: Følgende er et sammendrag af mødenotater samt et senere fremsendt dokument fra SKS til AB. Knt.115 Det anbefales, at så meget som muligt på knt.115 lægges over på aktiviteter på knt.116. Vi gennemgår knt.115 og beslutter, hvor meget der skal blive stående. Knt (Legepladsudstyr) TI.LEG Der er afsat kr. hver 3 år (7 gange) startende i 2017 til udskiftning af legeplads. Hvad dækker dette over? (faldunderlag??) Beløbet ( kr.) fastholdes på aktiviteten. Knt (bygn., klimaskærm, facade) BK.VÆG Der er afsat kr. i 2019 til arbejdet. Det bør overvejes at udskifte gelænder og om beløbet er dækkende. Desuden er der en aktivitet under , på kr. i 2016, som umiddelbart synes at være på samme opgave. Hvis rigtigt, da skal den ene aktivitet, slettes. BK.VÆG Der er oprettet en post på kr. årligt (start 2017) til afrensning af grafitti. Desuden betales kr. årligt for graffitiabonnement det virker tosset! Knt (bygn., klimask., trapper og ramper) BK.TRA Der er afsat kr. pr. år! Foreslås nedsat til kr. pr. år. Knt (bygn., klimask., dør, vindue) BK.VIN Kim og jeg har oprettet en post på kr. årligt (start 2017) til løbende reparation og vedligeholdelse af vinduer. Knt (bygn., bolig-/erhvervsenh., konstruktion) BI.KØK Der er afsat kr. i 2016 til udskiftning af nedslidte køkkener i flyttelejligheder (ca kr. pr. køkken). Skal det kun være for 2016 eller

6 hvad med 2017, 2018, etc. og hvad med udskiftning hos dem, der allerede bor i bebyggelsen? Bør sættes til kr. om året for 5 stk. Aktiviteten fortsættes i 2019, 2020, etc. Sættes til kr. BI.KØK Der er ikke oprettet en aktivitet til løbende vedligehold og udskiftninger i køkken (fx bordplader, køkkenlåger, etc.). Det bør der oprettes. Forslag: kr. pr. år. Knt (bygn., bolig-/erhvervsenh., installation) BT.VAN.SAM Der er afsat kr. pr. år. Foreslås forhøjet til kr. fra og med BT.VAN.SAM Der er afsat kr. pr. år. Der indkøbes 12 stk. årligt. Det beløber sig til kr. Dette bør tilrettes fra og med BT.VAN.SAM Der er afsat kr. pr. år. til indkøb + udskiftning af pakninger, vandhaner, blandingsbatterier og vaske i badeværelser + køkken. Der bør snarere afsættes kr. pr. år. Dette bør tilrettes fra og med Disse aktiviteter arbejder Kim på at få styr på, så de giver et realistisk og overskueligt billede af de budgetsatte udgifter. Knt (bygn., tekn. Instal, afløb) BT.AFL.SAM Der er afsat kr. pr. år til rensning med motorsplit af afløb (48 stk.). Hvad dækker dette over. Hvis i lejemål, da på knt , hvis fællesarealer, da ok med Skal på , da det er i lejemålene. Knt (bygn., tekn. instal., øvrige) Porttelefon Der bør laves en aktivitet med reparation af porttelefon og så bør det overvejes at afsætte penge til udskiftning. Rep. af porttelefon oprettes som aktivitet med gns. Fra de sidste 3 år (var det kr. årligt?). Måske oprettes aktivitet i 2019 udskiftning af porttelefon. Kim indhenter anslået priser. KPA: Der bør nedsættes en gruppe, der arbejder på dette. SKS og KPA ser på udgifterne de sidste 3 år og tilbud indhentes. Hvad med (1) Nyt tag, (2) nye vinduer, (3) udskiftning af energimålere og (4) andet?????

7 Disse punkter (samt udskiftning af tagrender/bæringer og årligt eftersyn med drone) overvejes i forbindelse med en senere budgetgennemgang fx i forbindelse med budget Kloakering skal der også lige ses på. KPA og SKS gennemgår ovenstående grundigt. Ad 6) Eventuelt Stilladset er opsat pga. utætte ovenlysvinduer. Tidplan i relation til det kommende beboermøde 21/4 4/5 forslag. 12/5 omdeling regnskab/forslag. Indbydelsen Tilrettes jf. gennemgang. Erik Jakobsen J. Olsen Kim P. Andersen Søren K. Snarberg Formand Kasserer Driftsleder Driftschef Kommende møder: 14/4 Høring om fremtidens beboerhus. 20/4 Møde med YouSee. 27/4 Beboermøde om TV pakker. 28/4 AB-Regnskabsmøde. 19/5 Afdelingsmøde Regnskabsaflæggelse.

Referat af AB-mødet den 3. februar 2016.

Referat af AB-mødet den 3. februar 2016. Referat af AB-mødet den 3. februar 2016. Deltagere: Formand Erik Jakobsen (EJ), Kasserer J.Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), Driftschef SKS Kjærsgaard Snarberg (SKS) samt Driftsleder Kim Peder Andersen

Læs mere

Referat af AB-mødet den 2. marts 2016.

Referat af AB-mødet den 2. marts 2016. Referat af AB-mødet den 2. marts 2016. Deltagere: Formand Erik Jakobsen (EJ), Kasserer J.Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), Social Vicevært Helle Goth Ingemann (HGI) samt Driftsleder Kim Peder Andersen

Læs mere

Referat af AB-mødet den 5. januar 2016.

Referat af AB-mødet den 5. januar 2016. Referat af AB-mødet den 5. januar 2016. Deltagere: Formand Erik Jakobsen (EJ), Kasserer J.Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), Suppleant Ziad Al-Hasan (ZAH), Driftschef Søren Kjærsgaard Snarberg (SKS),

Læs mere

Referat af AB-mødet den 3. december 2015.

Referat af AB-mødet den 3. december 2015. Referat af AB-mødet den 3. december 2015. Deltagere: Formand Erik Jakobsen (EJ), Kasserer J. Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), tiltrædende Driftschef Søren Kjærsgaard Snarberg (SKS) samt Driftsleder

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 7. september 2016 kl. 18:00 i Fælleshuset

Bestyrelsesmøde den 7. september 2016 kl. 18:00 i Fælleshuset Referat af AB-mødet den 7. september 2016. Deltagere: Kasserer J.Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), Medlem Anton Hultgren (AH), Medlem Jesper Ødum Nielsen, Driftschef Søren Kjærsgaard Snarberg (SKS),

Læs mere

Referat af AB-mødet den 10. august 2016.

Referat af AB-mødet den 10. august 2016. Referat af AB-mødet den 10. august 2016. Deltagere: Kasserer J.Olsen (JO), Sekretær Anna Olsson (AO), Medlem Anton Hultgren (AH), Medlem Jesper Ødum Nielsen, Driftschef Søren Kjærsgaard Snarberg (SKS),

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Referat af AB-mødet den 20. SEPTEMBER 2014.

Referat af AB-mødet den 20. SEPTEMBER 2014. Referat af AB-mødet den 20. SEPTEMBER 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI), Medlem Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 15 den 25. marts 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Rasmus Møl Andersen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 27. marts 2015 kl. 12.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Bjarne Lassen Lene Weyergang

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: Pia K. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Torben, Pea K., Klaus, Pia H., Aase. Afbud fra Arne, David, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 6. Rettelse til AD. 4

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A den 19. februar 2014 Side 1 af 5 1705 BIG 1705 / Lejer 26-02-2014 19:00 26-02-2014 22:00 Til beboerne Hermed fremsendes endelig dagsorden for med følgende dagsorden: Ordinært afdelingsmøde 26. februar

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 26. marts 2015 kl. 12.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Martin Jørgen Larsen Anders

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Torsdag den 12. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Iben Skov Jensen Morten Andersen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 27. september 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), & Ragavan Rudran () Gæst: Ejendomsmester Henrik Wieth Fraværende

Læs mere

Forslag til behandling på afdelingsmøde i Dybbølhus

Forslag til behandling på afdelingsmøde i Dybbølhus 4. april 2016 Forslag til behandling på afdelingsmøde i Dybbølhus Mandag den 11. april 2016 kl. 19.00 Ernst Kapers Vej 18, kld. FORSLAG 1 Forslag om affaldssortering og gårdrenovering Bestyrelsen har gennem

Læs mere

AB/EK møde, april april 2016, kl. 17:00-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde, april april 2016, kl. 17:00-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde, april 2016 26. april 2016, kl. 17:00-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Peter

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 den 16. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Kristina Hampenberg Rebecca Mogensen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 67 den 29. marts 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. M. Marlene J. S. Peter H.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 19. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. Munch Sarah Bloch Fra Kollegiekontoret

Læs mere

I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal. Familieboliger 73,00 73, ,00. I alt 73,00 73, ,00

I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal. Familieboliger 73,00 73, ,00. I alt 73,00 73, ,00 Budget 2016 Ibrugtagningsår: 1992 Skæringsdato for varmeregnskab: 31/12 I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal Familieboliger 73,00 73,00 5.745,00 I alt 73,00 73,00 5.745,00 Gennemsnitsleje for:

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Huslejebudget - forslag. Blågården. budget for år 2013 i sammendrag

Huslejebudget - forslag. Blågården. budget for år 2013 i sammendrag Huslejebudget - forslag budget for år 2013 i sammendrag Afdelingsmødet torsdag den 20. september, kl. 19.00 Støberiet, Blågårds Plads 5, 3. sal Punkt 7 s driftsbudget 2013 1.85 Lejeændring 1. januar 2013

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 65 Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Søren Junker Møller Abbas

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 28 den 23. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Christian Larsen Sofie Strøm

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 64 Onsdag den 4. november 2015 kl. 13.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Brinkmann Poulsen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll I mødet deltog: Merrit Rosberg, Barbara Cros,Teia Hauerslev, Claus Dilling, Dennis Villumsen, John Steen Johansen og suppleanterne Theis

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09 Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Lejlighed 3: Birte Iversen fordelingstal 0,09 Lejlighed 4: Mogens L Jensen fordelingstal

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Mødedato: 9. februar 2011 Til stede: Afdelingsbestyrelsen v/ Henrik Christiansen, Henning Ipsen, Kim S. Jørgensen, Preben Jensen og Kurt

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 36 Torsdag den 12. november 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Rasmus D. Rasmussen Niels Anton

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 62 den 27. marts 2015 kl. 9.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Frederik Voetmann Bæhr Maja

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag. d. 12.09.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.09.04 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag. d. 12.09.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.09.04 kl. 18.30 23. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Pia H.,Torben, Klaus, Pia K., René, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 8. Godkendt,

Læs mere

AAB, afdeling 2 Driftsbudget for 2016

AAB, afdeling 2 Driftsbudget for 2016 BOLIGFORENINGEN AAB AAB, afdeling 2 Driftsbudget for 2016 Boligafgift og lejer Antal M² Boligafgift Ændring Boligafgift Ændr. Årsbasis kr/m² % kr/m² Dato kr/m² kr. i alt Boliger 37 3.195,0 661,66 6 39,75

Læs mere

I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal

I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal Budget 2018 Ibrugtagningsår: 1985/86 Skæringsdato for varmeregnskab: 31/12 I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal Famlieboliger 58,00 58,00 3.816,00 Ungdomsboliger 14,00 14,00 394,00 Ældreboliger

Læs mere

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød Dato: 4. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13 november 2017, kl. 19:00 DAGSORDEN: A. Valg af referent Lars R er valgt B. Godkendelse af mødereferater (åben + lukket) fra den 09. Oktober

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 17. juni 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Lissi Kjær (LK), Elaine Rasmussen (ER) & Ragavan Rudran () Fraværende med afbud: Sabah

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til beboere i Afdeling Fruehøj Brorsonsvej 13-63, Herning Grundtvigsvej 22-74, Herning Fruehøjvej 14-38, Herning Herning, den 28/8 215 Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til brug ved det ordinære

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

REFERAT FRA bestyrelsesmøde i HVALSØ BOLIGSELSKAB

REFERAT FRA bestyrelsesmøde i HVALSØ BOLIGSELSKAB HVALSØ BOLIGSELSKAB 1. november 2012 REFERAT FRA bestyrelsesmøde i HVALSØ BOLIGSELSKAB Tid: Tirsdag den 30. oktober 2012 Sted: Vangkildegård. Deltagere: Gitte Geertsen, Troels Andersen, Bjarne Jensen,

Læs mere

Referat af Baunevangens afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 28. november 2017.

Referat af Baunevangens afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 28. november 2017. Mødedeltagere Vagn Bille (VB) Carsten Groth-Rasmussen (CGR) Jens Eriksen (JE) Eugen Søberg (ES) Ann-Mari Lundbæk Lauritsen (AML) Henrik Svendsen (HS). Simon Roliggaard (SR). Afbud fra Fra KAB / ejendomskontoret

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 den 19. marts 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Anja Bjerrum og lille Elina

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 25. august 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 14. august 2007 Deltagere:, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 32 den 16. marts 2015 kl. 8.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Rasmus Raundahl Christian W.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ladegårdskollegiet afdeling 23

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ladegårdskollegiet afdeling 23 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ladegårdskollegiet afdeling 23 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 36 Onsdag den 4. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Line Schmidt Mogens Dalgaard

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen. Afdelingsbestyrelsesmøde

Udskrift af forhandlingsprotokollen. Afdelingsbestyrelsesmøde Udskrift af forhandlingsprotokollen KOLLEGIEKONTORET I AARHUS 9. april 2013 dbs@kollegiekontoret.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Kollegiets navn: Skelager Kollegiet Afd. nr.: 21 Møde nr. 32 Dato: Torsdag den

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. november 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 18. november 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 10. november 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), Lissi Kjær (LK) & Ragavan Rudran (). Gæst: Kasper fra den

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 46 den 30. marts 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Frederik P. K. Lotte A. H. Anne-Mette

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 72 den 29. marts 2019 kl. 8.30 i kollegiets fællesrum Til stede: Rasmus H. Dilan J. Nanna G. Abbas

Læs mere

Referat af budgetmødei boligselskabet AKB,Titanparken. Fælleshuset, Hermodsgade 20, 2200 København N. den kl

Referat af budgetmødei boligselskabet AKB,Titanparken. Fælleshuset, Hermodsgade 20, 2200 København N. den kl Referat af budgetmødei boligselskabet AKB,Titanparken Fælleshuset, Hermodsgade 20, 2200 København N den 29.9.2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmeudvalg

Læs mere

Budget 2017/2018 og regnskab 2015/2016 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger

Budget 2017/2018 og regnskab 2015/2016 i sammendrag. Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger Boligforeningen VIBO Afdeling 113 - Støberigården Skæringsdato: 1-11-1984 217/218 og regnskab 215/216 i sammendrag Lejemål Bruttoetage- Antal areal i alt (m2) lejemål Almene familieboliger 23.44 282 Boligoplysninger

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dok. nr. 340-2012-53589 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dato: Den 14. marts 2012 Kl.: 10.00-13.00 Sted: Sorø Rådhus, lokale 304 Deltagere: Boligforeningen Dianalund:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 69 tirsdag den 14. november 2017 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Rasmus H. Kathrin

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00.

Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00. 1 Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00. I mødet deltog: Merrit Rosberg Susanne Kabali Dennis Villumsen John Barzel Thomasberg Barbara Cros (Gik efter en time) Fraværende med afbud:

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skelager Kollegiet afdeling 21

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skelager Kollegiet afdeling 21 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skelager Kollegiet afdeling 21 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 36 den 8. april 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Simon Kingo Løve Malene Vinter Christensen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 69 den 26. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Amanda S. H. N. Trine G. P. Fraværende:

Læs mere

Enebærhegnets Afdelingsmøde 12. september 2016

Enebærhegnets Afdelingsmøde 12. september 2016 Enebærhegnets Afdelingsmøde 12. september 2016 AD 1 Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen til de mange fremmødte samt Anne (regnskab) og Michael (driftschef) fra KAB og Annette (SydBo repræsentant).

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 14. august

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Martin Jørgen Larsen Anders

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 47 onsdag den 15. november 2017 kl. 13.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Mikkel M. Svante (suppleant)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 33 tirsdag den 7. november 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Emil F. M. Ida A. H. Morten

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 Torsdag den 19. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Frederik Voetmann Bæhr Maja

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 4. juni 2019 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Midsommerfest

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 fredag den 1. november 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret Til stede: Eva Marie W. B. Cecilie V. N.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 51 den 5. april 2018 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Mette W. Fraværende: Mathias

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 39 den 9. april 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Jonas Høst Martin L. Hansen Kirstine

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E:

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E: Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 6. maj 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 19 den 28. marts 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Sine X. Aksel P. J. Nanna S. P. Fraværende:

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal

I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal Budget 2019 Ibrugtagningsår: 1985/86 Skæringsdato for varmeregnskab: 31/12 I afdelingen findes: Lejemål Enheder Etagerareal Famlieboliger 58,00 58,00 3.816,00 Ungdomsboliger 14,00 14,00 394,00 Ældreboliger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 44 den 12. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Louise Moltke Karen Maegaard Madsen

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere