Årsberetning fra bestyrelsen for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning fra bestyrelsen for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund"

Transkript

1 Årsberetning fra bestyrelsen for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund Siden generalforsamlingen den 28. februar 2013 har bestyrelsen bestået af følgende medlemmer: Allan Høier (suppleant) Bjørn Sandberg (bestyrelsesmedlem, web-master) Frank Elm Jakobsen (bestyrelsesmedlem) Jens E. Pedersen (kasserer) Jon Stene (formand, sekretær, redaktør af lokalblad) Bestyrelsen har afholdt 4 møder. Frank Elm Jakobsen og Bjørn Sandberg var delegerede til Cyklistforbundets landsmøde. Jon Stene deltog også. Afdelingen udgiver et lokalblad, som er udkommet med 3 numre, ét i februar forud for generalforsamlingen, ét i maj og det sidste i december. Afdelingen udgiver også et elektronisk nyhedsbrev, som sendes til de medlemmer, som vi har -adresse på. Det har udkommet med 7 numre siden den sidste generalforsamling. Afdelingen har også en egen hjemmeside. 1. Dækningen af afdelingens område. I de senere års årsberetninger har vi omtalt problemerne med, at der mangler bestyrelsesmedlemmer og/eller kontaktpersoner til at dække hele området. Disse forhold er ikke blevet forbedret i det forløbne år. Det mangler fortsat repræsentation i det gamle Fredensborg. Vi savner også kontakter i Rungsted. For at afdelingen skal arbejde effektivt, er det nødvendigt med et godt net af kontaktpersoner over hele dens område. 2. Hjemmeside. Hjemmesidens adresse er Man kan også komme til hjemmesiden fra Cyklistforbundets hjemmeside Hjemmesiden indeholder information om afdelingens tidligere og kommende aktiviteter og billedreportager fra afdelingens ture. Videre finder man afdelingens kommentarer til kommuneplaner, lokalplaner og andre planer fra de to kommuner og et jubilæumsskrift udgivet i anledning af den gamle Hørsholm Afdelings 25 års jubilæum i Desuden findes links til forskellig cykelrelevant information.

2 3. Lokale cykelture. Afdelingen har afholdt 4 cykelture i det forløbne år, delvis sammen med andre organisationer, samt deltaget i fællesarrangement med Fredensborg Kommune på Store Cykeldag. Søndag den 26. maj gennemførte vi i samarbejde med Karlebo Lokalhistoriske Forening den årlige historiske cykeltur. Turen startede ved Kokkedal Station, hvor historikeren Niels Storgaard Simonsen fortalte om stationens mere end 100 årige historie fra et trinbræt, bestilt af ejeren på Kokkedal Slot, til nu at være en af Kystbanens største og travleste stationer. Ved Kokkedal Slot fik vi høre om slottets brogede og interessante historie. Derefter passeredes Lyngebækgård, som blev bygget i 1905 af arkitekten Martin Nyrop, som stod for opførelsen af Københavns Rådhus. Næste stop var ved Nive Mølle, hvis historie kan føres tilbage til 1300-tallet. Derefter så vi på Nivå Kirke fra 1910, som tilsyneladende ser ud som en almindelig landsbykirke, men er på mange måder anderledes. Turen sluttede med en omvisning på Fredensborg Lokalhistoriske Museum, hvor frokosten blev indtaget. På Store Cykeldag, søndag den 9. juni, var der to arrangementer med vor deltagelse. Det ene var et fællesarrangement med Fredensborg Kommune, hvor Bjørn Sandberg og Frank Elm Jakobsen deltog som guider på Den Svedige Rute på 20 km. Det andet var en cykeltur I Hørsholm og Rudersdal kommuner ledet af Gert Lusty. Vi startede fra Kokkedal St. og kørte langs Usserød Å til Sjælsø, hvor vi havde kaffepause ved Jægerhytten. Herfra drog vi ad Ravnsnæs Skolesti til Høsterkøb og videre til Femsølyng, hvor der var spisepause. Derefter cyklede vi til Høje Sandbjerg, som blev besteget. På hjemvejen gjorde vi et stop ved Høsterkøb Kirke, hvor vi besøgte skovkirkegården, og derefter kørte vi gennem Folehaveskoven, hvor vi stoppede ved Linstows grav. Herfra gik turen tilbage til Kokkedal St. Ved de mange stop undervejs underholdt Gert Lusty os med stedets historie. Tirsdag den 20. august ledet Jens E. Pedersen en aftentur, hvor vi fik høre noget om vinderprojektet i konkurrencen om Danmarks største klimatilpasningsprojekt til 118 mio. kroner i Kokkedal med henblik på at forhindre fremtidige oversvømmelser fra Usserød Å. Vi kørte fra Kokkedal St. og cyklede først et stykke nedstrøms langs åen og derefter opstrøms til Sjælsø. På flere punkter blev vi orienterede om de planer, som de tre kommuner, Rudersdal, Hørsholm og Fredensborg, som åen løber igennem, har for at sikre mod oversvømmelser. Den sidste cykeltur, søndag den 25. august, foregik i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforenings Fredensborg Afdeling og blev igen ledet af Gert Lusty. Turen startede ved Fredensborg Brandstation i Veksebo og derefter kørte vi langs Davidsvænge og dels cyklede dels trak cyklen langs Danstrupstien til Danstrup Hegn, hvor vi kikkede på grævlingers huler og uglers opholdssteder, gamle egetræer, gravrøser m.v. Derefter blev

3 det kørt til Højsager Mølle, hvor frokosten blev indtaget. Tilbage cyklede vi langs Veksebovej til udgangspunktet. Ved de mange stop fortalte Gert Lusty om de enkelte steders historie. 4. Helsingørmotorvejens udvidelse og betydning for cyklisterne Som nævnt i årsberetningen for arrangerede vi forud for generalforsamlingen 2012 et åbent debatmøde om Helsingørvejens udvidelse og betydning for cyklisterne. Udgangspunktet for diskussionen på mødet var nogle oplæg fra repræsentanter for Vejdirektoratet. Et fyldig referat af mødet findes lokalbladets sommernummer Vi havde derefter en meningsudveksling med Vejdirektoratets projektleder Mia Stampe Ladegaard. Et referat af denne meningsudveksling findes i efterårsnummeret 2012 af lokalbladet. Diskussionen har fortsat i 2013 med et møde i Vejdirektoratet den 18.september 2013 med repræsentanter for VD, Cyklistforbundet, de berørte lokalafdelinger, de involverede kommuner og Cykelsuperstisekretariatet. Referat af dette møde findes i efterårsnummeret 2013 af lokalbladet. 5. Kontakter med Hørsholm Kommune I foråret 2013 blev Johanne Leth Nielsen ansat af Hørsholm Kommune i en nyoprettet stilling som projektleder med hovedansvar for kommunens cykelfremmeprojekter. Dette er et tegn på, at kommunen ønsker at prioritere cyklismen endnu højere fremover. Allerede den 19. marts havde hun et møde med Jon Stene for at blive orienteret om afdelingens arbejde og samarbejde med kommunen. En præsentation af hende findes i lokalbladets sommernummer Vi har haft flere kontakter med hende i løbet af året. I juli 2013 startede Hørsholm Kommune med at udarbejde en ny cykelfremmende trafiksikkerhedsplan. Den skal erstattede den gældende cykelhandlingsplan og den gældende trafiksikkerhedsplan, begge fra Nærmere information om dette arbejde, hvori vi deltager, findes i efterårsnummeret Afdelingen har fremsendt bemærkninger til Forslag til kommuneplan for Hørsholm Et fyldigt referat af vore kommentarer findes i efterårsnummeret Under høringsperioden blev der afholdt et borgermøde om planen. I mødet deltog hovedsageligt politikere, men også enkelte organisationer, bl.a. vor afdeling ved Jon Stene. Efter mødet blev der arrangeret en cykeltur rundt i kommunen, hvor man fik anledning til a diskutere forskellige trafikproblemer.

4 Afdelingen har også kommenteret et lokalplanforslag om et område ved Usserød Kongevej/Syrenvej med hensyn til cykelparkeringsforhold. Hørsholm Kommune har i begyndelsen af 2014 udgivet et nyt stikort, som vi fik lejlighed til at korrigere på enkelte punkter i en tidlig fase. Den 15. juni arrangerede SF i Hørsholm en politisk cykeltur rundt i kommunen. Fra afdelingens side deltog Jon Stene. Forskellige trafikproblemer og andre politisk interessante forhold blev diskuteret på turen. Bagefter indbød SFs byrådsrepræsentant i Hørsholm, Lars Iversen, os til et møde, som blev afholdt den 24. juli med deltagelse af de 4 første på SFs liste til kommunalvalget og Bjørn Sandberg og Jon Stene fra afdelingen. Forud for mødet med SF havde vi udarbejdet et nyt forslag til strategiplan for cykeltrafik i Hørsholm Kommune til erstatning for vort tidligere forslag fra På grund af alt det, som er sket på cykelområdet i den forløbne tid, bl.a. inspireret af den nævnte strategiplan for cykeltrafik fra 2005, var der god grund til at lave en revideret version. Dette forslag er på godt 8 sider og kan fås ved henvendelse til Jon Stene jon.stene@tdcadsl.dk. Dette dokument var grundlag for en god diskussion på mødet med SF. I forbindelse med kommunalvalget besøgte Jon Stene de to sidste lørdage før valget en række indkøbscentre, hvor politikere stod og agiterede, og fik gode diskussioner med dem. Det ovennævnte strategiplanforslag blev uddelt til en række politikere. Som nævnt i flere numre af lokalbladet, stillede Hørsholm Kommune i foråret 2012 gratis til rådighed for afdelingen to el-cykler af mærket Kildemose til udlån til medlemmerne. De blev leveret tilbage til kommunen i oktober I mellemtiden var de blevet udlånt til række medlemmer, som gennemgående har været tilfredse. I efterårsnummeret 2012 og i vinternummeret 2013 findes der testrapporter fra medlemmer, som har prøvet el-cyklerne. 6. Kontakter med Fredensborg Kommune Cyklistforbundet har været repræsenteret i kommunens Trafiksikkerhedsudvalg ved Jens E. Pedersen. Udvalget er nedkommet med en Trafiksikkerhedsplan Dette udvalg bliver nu erstattet af et Nyt udvalg for Infrastruktur og Trafik, hvortil Jens E. Pedersen er blevet udpeget til at repræsentere afdelingen. En omtale af dette nye udvalg findes i dette nummer.

5 Teknik- og miljøudvalget har besluttet at lave en handlingsplan for busstoppesteder i Fredensborg Kommune. Der er nedsat en arbejdsgruppe, hvori afdelingen er repræsenteret ved Bjørn Sandberg og Jon Stene. Arbejdsgruppen har hidtil holdt 5 møder. Dens arbejde er omtalt i forårsnummeret og efterårsnummeret Afdelingen har kommenteret Forslag til kommuneplan 2013 for Fredensborg Kommune. Kommentarerne findes i efterårsnummeret Fredensborg Kommune afholdt klimamesse den 21. september, hvor afdelingen var repræsenteret ved Bjørn Sandberg, Frank Elm Jakobsen og Jon Stene. En omtale af messen findes i efterårsnummeret Afdelingen har gennem flere år arbejdet for at få mere plads for cyklisterne i kommunens planer. Meget lidt har sket, selv om vi allerede i 2007 udarbejdede et fyldigt forslag til cykelpolitik for Fredensborg Kommune. Nu er der på Rådhuset blevet ansat nyt personale, som bl.a. har forbedring af cykelforholdene som et sagsområde. Det har dog været meget vanskeligt at få i stand en aftale om en cykeltur i kommunen med disse ansatte, men den 5. februar i år lykkedes at få arrangeret en sådan cykeltur, hvor forskellige emner kunne diskuteres. En omtale af denne tur findes dette nummer. Frank Elm Jakobsen repræsenterer afdelingen i Grønt Råd i Fredensborg Kommune. En omtale af et enkelt møde i rådet findes i efterårsnummeret Afdelingen havde den 19. marts et møde med SF i Fredensborg, hvor vi diskuterede afdelingens forslag til cykelpolitik for Fredensborg Kommune, en plan som politikerne fandt at være meget nyttig for dem. Det blev også diskuteret bl.a. cykelruter og cykelstier i kommunen. Vi blev bedt om at foreslå 5 cykelruter. Et detaljeret forslag blev efterfølgende sendt til SF. Den 9. november arrangerede afdelingen ved Allan Høier et vælgermøde i anledning af kommunalvalget på Humlebæk Bibliotek. Mødet blev betegnet som Hanekamp, hvor politikere, to og to, blev stillet overfor hinanden for at diskutere et givet problem. Diskussionen blev ledet af Allan Høier. Mødet blev en stor succes. En kort omtale af mødet findes i efterårsnummeret 2013.

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder vinter 2014

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder vinter 2014 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder vinter 2014 1 Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund Åbent debatmøde og Generalforsamling Tirsdag den 11. marts 2014, kl. 19.30 i Større Mødesal,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder foråret 2010

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder foråret 2010 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder foråret 2010 1 HØRSHOLM OG FREDENSBORG AFDELING af Dansk Cyklist Forbund Åbent møde og Generalforsamling tirsdag, den 2. marts 2010, kl. 19.30 i Større Mødesal,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder forår 2013

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder forår 2013 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder forår 2013 1 Referat af den ordinære generalforsamling torsdag den 28. februar 2013 Generalforsamlingen blev afholdt i mindre mødesal, Kammerrådensvej 15, Hørsholm

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder sommer 2018

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder sommer 2018 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder sommer 2018 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 2 2018 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 3 Side 5

Læs mere

Lokalblad for Hørsholm, Karlebo og Fredensborg-Humlebæk

Lokalblad for Hørsholm, Karlebo og Fredensborg-Humlebæk 1 Lokalblad for Hørsholm, Karlebo og Fredensborg-Humlebæk Flere af Cyklistforbundets lokalafdelinger har gennem mange år udgivet deres egne lokalblade, som blev udsendt sammen med forbundets blad Cyklister.

Læs mere

Program Rytterskolen i dag Fredensborg Museum. Lokalhistorie din historie. Bliv medlem!

Program Rytterskolen i dag Fredensborg Museum. Lokalhistorie din historie. Bliv medlem! Karlebo Lokalhistoriske Forening Avderødvej 19, Avderød 2980 Kokkedal Tlf. 23 41 54 40 info@lokalhistoriske-forening.dk Www.lokalhistoriske-forening.dk Program 2019 Rytterskolen i dag Fredensborg Museum

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder oktober 2008

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder oktober 2008 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder oktober 2008 1 Generalforsamling onsdag den 11. marts 2009 Generalforsamling for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund vil blive afholdt onsdag

Læs mere

Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra:

Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra: Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra: Fredensborg Kom med ud i naturen - vi inviterer og viser vej! En række foreninger er gået sammen

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder vinter 2015

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder vinter 2015 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder vinter 2015 1 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 1 2015 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 3 Side

Læs mere

Cykeltrafik som eget, kommunalt politikområde

Cykeltrafik som eget, kommunalt politikområde 1 Cykeltrafik som eget, kommunalt politikområde Både i de to kommuner, som vil indgå i Ny Fredensborg, og i Hørsholm Kommune har det længe været klart, at cyklister og cykeltrafik ikke vies den store opmærksomhed

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder februar 2009

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder februar 2009 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder februar 2009 1 HØRSHOLM OG FREDENSBORG AFDELING af Dansk Cyklist Forbund Åbent møde og Generalforsamling onsdag, den 11. marts 2009, kl. 19.30 i Større Mødesal,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder februar 2011

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder februar 2011 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder februar 2011 HØRSHOLM OG FREDENSBORG AFDELING af Dansk Cyklist Forbund Åbent debatmøde og Generalforsamling tirsdag, den 1. marts 2011, kl. 19.30 i Humlebæk Bibliotek,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder forår 2017

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder forår 2017 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder forår 2017 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 1 2017 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 3 Side 4 Side

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder sommer 2016

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder sommer 2016 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder sommer 2016 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 2 2016 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 3 Side 4

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder vinter 2012

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder vinter 2012 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder vinter 2012 1 HØRSHOLM OG FREDENSBORG AFDELING af Dansk Cyklist Forbund Åbent debatmøde og Generalforsamling onsdag den 29. februar 2012, kl. 19.30 i Større mødesal,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder forår 2016

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder forår 2016 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder forår 2016 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 1 2016 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 3 Side 5 Side

Læs mere

Kommunalvalg Hørsholm Rundt 2005

Kommunalvalg Hørsholm Rundt 2005 1 Kommunalvalg 2005 Dette nummer af Cyklistforbundets lokalblad for Hørsholm er i høj grad viet det kommende kommunalvalg i Hørsholm tirsdag den 15. november. Traditionen tro afholder lokalafdelingen et

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder marts 2007

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder marts 2007 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder marts 2007 HØRSHOLM OG FREDENSBORG AFDELING af Dansk Cyklist Forbund Åbent møde og Generalforsamling torsdag den 22. marts 2007 kl. 19.30 i Medborgerhuset Egedal,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder efterår 2014

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder efterår 2014 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2014 1 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg afdeling Indhold: Side 3 Side 4 Nekrolog Cykelpolitik

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2013

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2013 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2013 1 Generalforsamling tirsdag den 11. marts 2014 Generalforsamling for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund vil blive afholdt torsdag

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder maj 2011

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder maj 2011 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder maj 2011 Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 1. marts 2011 Generalforsamlingen blev afholdt i Humlebæk Bibliotek, Humlebæk Center 40, 3050 Humlebæk

Læs mere

handlingsplan for cyklisme

handlingsplan for cyklisme handlingsplan for cyklisme prioriterer cyklismen højt, og vil med denne handlingsplan vise at vi sætter handling bag cykelpolitikken. Cykling er for en integreret del af den moderne by, og cyklismen værdsættes

Læs mere

Nr Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder ved årsskiftet

Nr Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder ved årsskiftet Nr. 3-2007 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder ved årsskiftet 2007-08 Cykelstrategiplan for cykeltrafik i Fredensborg Kommune Lokalafdelingen er gået i gang med at udarbejde en cykelstrategiplan for

Læs mere

Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden 16.3.2015 21.3.2016. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2017

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2017 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2017 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 2 2017 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Nyt om de aflåste

Læs mere

- Teamleder Charlotte Skov, Hørsholm Kommune. - Ingeniør Peter Beck, Hørsholm Kommune - Konsulent Martin Kristian Kallesen, VIA Trafik

- Teamleder Charlotte Skov, Hørsholm Kommune. - Ingeniør Peter Beck, Hørsholm Kommune - Konsulent Martin Kristian Kallesen, VIA Trafik Mødereferat Sted: Hørsholm Rådhus Dato: 21.06 2012 Deltagere: Mødeholdere: - Udvalgsformand Peter Antonsen, Hørsholm Kommune - Centerchef Katrine Langer, Hørsholm Kommune - Teamleder Charlotte Skov, Hørsholm

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 BALLERUP KOMMUNE Dato: 27. juli 2015 Tlf. dir.: 44 77 33 08 Sagsid: 29.09.00-P20-2-15 Notat Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 Evalueringen er udarbejdet på baggrund af tilbagemeldinger fra:

Læs mere

En ny Cykelpolitik. Thomas Lykke Pedersen Borgmester i Fredensborg Kommune. Lars Simonsen Formand for Plan-, Miljø og Klimaudvalget

En ny Cykelpolitik. Thomas Lykke Pedersen Borgmester i Fredensborg Kommune. Lars Simonsen Formand for Plan-, Miljø og Klimaudvalget Cykelpolitik En ny Cykelpolitik Det er med glæde at vi på Byrådets vegne kan præsentere Fredensborg Kommunes nye Cykelpolitik. En Cykelpolitik som fortæller, hvad vi mener om cykling i Fredensborg Kommune,

Læs mere

Lokalblad for Hørsholm

Lokalblad for Hørsholm 1 Lokalblad for Hørsholm Gennem mange år har en række af Cyklistforbundets lokalafdelinger udgivet egne lokalblad, som er blevet udsendt sammen med forbundets blad Cyklister. For en del år siden blev der

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Beretning til Cyklistforbundets lokalafdeling for Lyngby-Taarbæk/Rudersdals generalforsamling 2014

Beretning til Cyklistforbundets lokalafdeling for Lyngby-Taarbæk/Rudersdals generalforsamling 2014 Beretning til Cyklistforbundets lokalafdeling for Lyngby-Taarbæk/Rudersdals generalforsamling 2014 Generalforsamlingen 2013 Ved sidste års generalforsamling valgtes til bestyrelsen Niels Wellendorf, Svend

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder sommer 2009

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder sommer 2009 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder sommer 2009 1 Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 11. marts 2009 Generalforsamlingen blev afholdt i store mødesal, Kammerrådensvej 15, 2970 Hørsholm.

Læs mere

Brøndby & Hvidovre. Store CykelDag Trafik VælgerMøder. Nr. 3, november medlemsblad

Brøndby & Hvidovre. Store CykelDag Trafik VælgerMøder. Nr. 3, november medlemsblad Brøndby & Hvidovre Nr. 3, november 2017 medlemsblad. Store CykelDag 2017 Trafik VælgerMøder Husk i Brøndby-Hvidovre Afdeling : Glögg Aften, d. 6. december 2017 Generalforsamling, d. 7. marts 2018 2 Cyklistforbundet:

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund dannet

Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund dannet 1 Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund dannet På en generalforsamling den 13. marts 2006, hvortil DCFs medlemmer i Hørsholm, Karlebo og Fredensborg-Humlebæk Kommuner var inviterede,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Cyklister i Kolding. Nr. 2. April 2003

Cyklister i Kolding. Nr. 2. April 2003 Cyklister i Kolding Nr. 2. April 2003 Turudvalget cykler igen... 2 Generalforsaml... 3 Turplakat forår og sommer 2003... 4 Vi Cykler Til Arbejde... 6 Regnskab for 2002... 7 Hvad tænker du på... 8 Cyklister

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

handlingsplan for cyklisme

handlingsplan for cyklisme handlingsplan for cyklisme Ballerup prioriterer cyklismen højt, og vil med denne handlingsplan vise at vi sætter handling bag cykelpolitikken. Cykling er for Ballerup en integreret del af den moderne by,

Læs mere

Cykelstiplan 2015. Indledning

Cykelstiplan 2015. Indledning Cykelstiplan 2015 En del af trafikplan 2015 Indledning Kommunale mål På landsplan er der i følge Transportvaneundersøgelsen 1992-2013 tendens til et generelt fald i cykelandelen af alle ture. I modsætning

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Karlebo Lokalhistoriske Forening Generalforsamling 2016 Bestyrelsens beretning for 2015 Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsen har i 2015 afholdt 9 bestyrelsesmøder. Derudover har formanden udsendt 5 orienteringer

Læs mere

Cykelhandlingsplan 2013 for Aalborg Kommune.

Cykelhandlingsplan 2013 for Aalborg Kommune. Punkt 12. Cykelhandlingsplan 2013 for Aalborg Kommune. 2013-3793. Teknik- og Miljøforvaltningen indstiller, at Teknik- og Miljøudvalget godkender Cykelhandlingsplan 2013, der afløser Cykelstihandlingsplan

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2011

Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2011 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder efterår 2011 Generalforsamling onsdag den 29. februar 2012 Generalforsamling for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund vil blive afholdt tirsdag

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder forår 2015

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder forår 2015 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder forår 2015 1 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 2 2015 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 3 Side 4

Læs mere

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015 Jelssøerne Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2015 Kommende cykelture VCTA Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2015 Regnskab 2014 og budget 2015 Efterårets cykelture CYKLIST- FORBUNDET I KOLDING

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 26. september 2016

Referat af Grønt Råds møde mandag den 26. september 2016 Referat af Grønt Råds møde mandag den 26. september 2016 Deltagere Søren Hansen, Nordsjællands Landboforening Jens Søndergaard, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening

Læs mere

Cykling i Rudersdal. Fokusområder og indsatser

Cykling i Rudersdal. Fokusområder og indsatser Cykling i Rudersdal Fokusområder og indsatser 2018-2021 Det aktive liv på to hjul i Rudersdal Baggrund Rudersdal har mange grønne udearealer og gode stisystemer til cykelaktiviteter og Cykling i Rudersdal

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Tur Folder Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling

Tur Folder Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling Tur Folder 2018 19 Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling 2 Om og fra Brøndby-Hvidovre Afdeling Meld dig ind i Cyklistforbundet Som medlem støtter

Læs mere

Rytterskolen i dag Fredensborg Lokalhistoriske Museum Foto: Torben Michaels. Lokalhistorie din historie

Rytterskolen i dag Fredensborg Lokalhistoriske Museum Foto: Torben Michaels. Lokalhistorie din historie Karlebo Lokalhistoriske Forening Avderødvej 19, Avderød, 2980 Kokkedal Tlf. 23 41 54 40 info@lokalhistoriske-forening.dk www.lokalhistoriske-forening.dk Program 2018 Rytterskolen i dag Fredensborg Lokalhistoriske

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 10/5-2014 hos Peter Deltagere: Hans, Jeppe, Jørgen, Niels Jørgen, Peter Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Konstituering 3. Evaluering af seneste generalforsamling 4. Fastlæggelse

Læs mere

Rådet for Bæredygtig Udvikling i Allerød holdt møde tirsdag den 15. september 2015 kl. 16: på rådhuset (mødelokale H).

Rådet for Bæredygtig Udvikling i Allerød holdt møde tirsdag den 15. september 2015 kl. 16: på rådhuset (mødelokale H). ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 7 Rådet for Bæredygtig Udvikling i Allerød holdt møde tirsdag den 15. september 2015 kl. 16:00-18.00 på rådhuset (mødelokale H). Medlemmer: Formand Torsten Dybkjær, Erling Petersen,

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2015

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2015 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Erik Mollerup, Court Møller og

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Lokalhistorisk Forening/Arkiv for Halvrimmen og omegn. Det Gamle Bibliotek. Medlemsavis 2014. Avis nr. 13

Lokalhistorisk Forening/Arkiv for Halvrimmen og omegn. Det Gamle Bibliotek. Medlemsavis 2014. Avis nr. 13 Lokalhistorisk Forening/Arkiv for Halvrimmen og omegn. Det Gamle Bibliotek. Medlemsavis 2014 Avis nr. 13 Det Gamle Bibliotek, Aalborgvej 43 Halvrimmen 9460 Brovst Mail. dgbhalvrimmen@gmail.com Find os

Læs mere

Naboforum Udvidelse af Helsingørmotorvejen fra Egebækvej til Hørsholm Kongevej Naboforum 4. december 2013

Naboforum Udvidelse af Helsingørmotorvejen fra Egebækvej til Hørsholm Kongevej Naboforum 4. december 2013 Naboforum Udvidelse af Helsingørmotorvejen fra Egebækvej til Hørsholm Kongevej Naboforum 4. december 2013 Helsingørmotorvejen Dagsorden 1. Velkommen 2. Præsentation 3. Mødets formål 4. Kommunikation 5.

Læs mere

NVF workshop om cykeltrafik

NVF workshop om cykeltrafik NVF workshop om cykeltrafik CV Troels Andersen 1990 2007 Trafikplanlægger og Projektleder Odense Cykelby 2007 2008 Udviklingskonsulent TTS A/S 2008 2010 Rådgiver COWI A/S 2010 - Projektleder Fredericia

Læs mere

Indvielse af SuperCykelSti, IshøjRuten

Indvielse af SuperCykelSti, IshøjRuten Brøndby, d. 25. september Hvidovre, d. 15. september Indvielse af SuperCykelSti, IshøjRuten Husk i Brøndby-Hvidovre Afdeling : Glögg Aften, d. 7. december 2016 Generalforsamling, d. 8. marts 2017 2 Cyklistforbundet:

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Cykling på Frederiksberg. v. ingeniør Lone Andersen, Frederiksberg Kommune Sykkelbynettverket, Lillestrøm, Norge 3. marts 2009

Cykling på Frederiksberg. v. ingeniør Lone Andersen, Frederiksberg Kommune Sykkelbynettverket, Lillestrøm, Norge 3. marts 2009 Cykling på Frederiksberg v. ingeniør Lone Andersen, Frederiksberg Kommune Sykkelbynettverket, Lillestrøm, Norge 3. marts 2009 Frederiksberg - fakta 93.000 indbyggere 8. største kommune Danmarks tættest

Læs mere

Det er SKØNT at cykle... gør det hver dag!

Det er SKØNT at cykle... gør det hver dag! Det er SKØNT at cykle... gør det hver dag! Cykelpolitik nyt politikområde for Fredensborg Kommune Strategiplan for cykeltrafik i Fredensborg Kommune udarbejdet af Hørsholm og Fredensborg Lokalafdeling

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

Fæstningskanalens Venner

Fæstningskanalens Venner Referat fra ordinær generalforsamling den 5. marts 2018 Sted: Lyngby Sognegård, Stades Krog 9, 2800 Kgs. Lyngby Dato, tid: 5. marts 2018, 19:30-21:30 Referat: Søren P. Petersen Deltagere: 14 medlemmer

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 5. november 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 5. november 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 5. november 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsen

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Cykelpolitik 2013-18

Cykelpolitik 2013-18 Cykelpolitik 2013-18 2 02 Forord 03 Status for cykeltrafikken i Frederiksberg Kommune 2012 06 Vision, mål og indsatsområder 07 Indsatsområde 1: Fremkommelighed og sikkerhed for cyklister 09 Indsatsområde

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den på Rønne Bibliotek

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den på Rønne Bibliotek Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 05.02.2019 på Rønne Bibliotek 1. Valg af dirigent: Tim Lambrecht. Dirigenten konstaterede rettidig indkaldelse gennem annonce i Bornholms Tidende den 19. januar.

Læs mere

CYKELPOLITIK for første gang

CYKELPOLITIK for første gang CYKELPOLITIK for første gang Planlægger Niels Jensen og planlægger Maria Helledi Streuli, Plankontoret, Vej&Park, Københavns Kommune. (nijen@btf.kk.dk/maste@btf.kk.dk). Københavns Kommune udgav i 2002

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2014 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Court Møller, Iben Koch og Axel Bredsdorff

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Referat af tirsdag den 22. september 2015 kl. 19.30 Sandlodsvej 54, 4400 Kalundborg. Til stede: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt.

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Den hurtige udvikling i Ældre Sagens barndom er naturligvis mest interessant, men nu jeg var begyndt,

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 4. december 2012 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 4. december 2012 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard Den 18.12.2012 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.00 Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 28. april 2009 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Torsdag den 8. februar kl. 19.00 i Huset, Nivåhøj 68A, 2990 Nivå Dirigent: Lasse Lynæs Referent: Peter Vilain Deltagere: Johnsen, Lasse Lynæs, Christian Spure Hansen, Annett Kjær Andersen, Kirsten Brandt,

Læs mere

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder vinter 2015

Hørsholm og Fredensborg Afdeling. Nyheder vinter 2015 Hørsholm og Fredensborg Afdeling Nyheder vinter 2015 Cyklister i Hørsholm og Fredensborg Medlemsblad nr. 3 2015 for Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg lokalafdeling Indhold: Side 2 Side 2 Side 3

Læs mere

INDLEDENDE BEMÆRKNINGER BAGGRUND

INDLEDENDE BEMÆRKNINGER BAGGRUND INDLEDENDE BEMÆRKNINGER Hørsholm Lokalafdeling af Dansk Cyklist Forbund blev stiftet i 1981 og kan altså i 2006 se tilbage på 25 års aktiviteter. I foråret 2006 vedtog afdelingen at udvide sit område til

Læs mere

Teknisk Udvalg. Kvalitetsmål samt opfølgningsredegørelse for politikområderne: Grønne områder Trafikområdet Kommunale ejendomme

Teknisk Udvalg. Kvalitetsmål samt opfølgningsredegørelse for politikområderne: Grønne områder Trafikområdet Kommunale ejendomme Kvalitetsmål samt opfølgningsredegørelse for politikområderne: Grønne områder Trafikområdet Kommunale ejendomme 1 Forslag til ændringer i den kommende kvalitetskontrakt Kvalitetsmålet justeres til at gælde

Læs mere

Årsberetning 2017 for Handicaprådet. i Albertslund Kommune

Årsberetning 2017 for Handicaprådet. i Albertslund Kommune Årsberetning 2017 for Handicaprådet i Albertslund Kommune Årsberetning 2017 for Handicaprådet i Albertslund Kommune Indledning Handicaprådet i Albertslund Kommune udgiver hvert år sin årsberetning. Årsberetningen

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose

Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose Referat af Grønt Råds møde mandag den 5. maj 2014 i Asminderød-Grønholt Jagtforenings Klubhus i Langstrup Mose Deltagere Peter Milan Petersen, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Generalforsamling 2011

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Generalforsamling 2011 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2011 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Iben Koch og Lone Byskov Indlæg af

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014

Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014 Referat af Grønt Råds møde mandag den 27. januar 2014 Deltagere Peter Milan Petersen, Danmarks Naturfredningsforening Birgitte Garde, Dansk Ornitologisk Forening Frank Elm Jacobsen, Dansk Cyklist Forbund

Læs mere

Cykeltrafik i forbindelse med ny bro over havnen

Cykeltrafik i forbindelse med ny bro over havnen Cykeltrafik i forbindelse med ny bro over havnen Program kl. 19.00 Velkommen v/ Bent Lohmann, formand for Indre By Lokaludvalg kl. 19.05 til 19.35 Oplæg fra Realdania og Teknik- og Miljøforvaltningen kl.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Cykelplejestationen skal udvikles i samarbejde med en industriel designer/arkitekt eller lignende.

Cykelplejestationen skal udvikles i samarbejde med en industriel designer/arkitekt eller lignende. Ansøgning om midler fra Cykelfremkommelighedspuljen Det udfyldte ansøgningsskema bør maksimalt fylde 4 sider med den nuværende skrifttype og -størrelse. Send det udfyldte ansøgningsskema til dvc@regionh.dk

Læs mere

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer.

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 11:00. Besøg på Davids

Læs mere

f f: fcykelpolitikken2012-20

f f: fcykelpolitikken2012-20 -20 f f: fcykelpolitikken2012-20 Forord Cykling er ikke alene godt set ud fra økonomiske og sundheds- og miljøperspektiver. Cykling er en ideel transportform, som medfører uafhængighed for den enkelte

Læs mere