BERETNING BERETNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING BERETNING"

Transkript

1 ØHAVETS LÆRERKREDS ØHAVETS LÆRERKREDS BERETNING BERETNING Lokalt: AKTIVITETSKALENDER Årligt TR/AMR-kursus Kommunale budgetseminarer Åbent medlemskursus Møder MED-udvalg Temaeftermiddag for AMR Arrangementer for børnehaveklasseledere TR-møder AMR-møder Styrelsesmøder Styrelsesinternat Dialogmøder med politikerne Medlemsundersøgelse Arrangement om læringsledelse KL børn og unge topmøde Forpligtende samarbejde på Fyn: Kursus for nye AMR Kongresforberedende møde Møder i det forpligtende samarbejde DLF: Kongres Regionale TR-møder Kredsformandsmøder Diverse konferencer Medlemsundersøgelse vedr. arbejdsforhold Medlemsundersøgelsen vedr. arbejdsforhold viste store problemer på følgende områder: Børn med særlige behov, arbejdstilrettelæggelsen, forberedelse og efterbehandling af undervisning, stress og manglende pauser samt ledernes manglende vægtning af opgaver.

2 DAGSORDEN Ordinær generalforsamling Mandag d. 5. marts 2018 kl Fremtidsfabrikken II, Kvægtorvet, Frederiksgade 8, 5700 Svendborg 1. Valg af dirigent (Forslag: Niels Munkholm Rasmussen) 2. Fastsættelse af forretningsorden 3. Beretning 4. Regnskaber 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent 7. Valg jf. 8 og 9 8. Eventuelt Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal foreligge skriftligt og være kredskontoret i hænde senest d. 23. februar Bilag til dagsordenen kan læses på kredsens hjemmeside. Budget, regnskab og forslag til kontingent kan ses i den skriftlige beretning, som kan læses på hjemmesiden fra d. 28. februar Efter generalforsamlingen inviterer Øhavets Lærerkreds til spisning. Tilmelding til spisning efter generalforsamlingen senest d. 26. februar 2018.

3 FORRETNINGSORDEN Øhavets Lærerkreds forslag til fastsættelse af forretningsorden 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. 2. Der vælges stemmetællere. 3. Mødet afvikles efter den udsendte dagsorden. Generalforsamlingen kan dog standse eller udsætte og senere genoptage de på dagsordenen opførte punkter. 4. Dirigenten påser, at forhandlingerne fremmes, og at god parlamentarisk orden opretholdes. Generalforsamlingen må i alle tilfælde rette sig efter dirigentens afgørelser. 5. Talere får ordet i den rækkefølge, de indtegnes hos dirigenten. Dog kan formanden og forslagsstilleren når som helst efter et indlæg begære ordet ligesom dirigenten kan tillade en kort svarreplik. 6. Dirigenten kan bestemme at taletiden begrænses. Formanden og forslagsstilleren vil dog altid være undtaget fra denne bestemmelse. Dirigenten kan stille forslag om, at debatten afsluttes straks eller efter de indtegnede talere. Træffes en sådan beslutning, kan kun formand og forslagsstilleren yderligere tildeles ordet. 7. Forslag og ændringsforslag skal afleveres skriftligt til dirigenten. Dirigenten bestemmer, i hvilken rækkefølge forslag og ændringsforslag sættes til afstemning. 8. Alle afgørelser træffes ved almindelig stemmeflerhed, jf. dog vedtægternes 15, hvorefter ændringer af foreningens vedtægter kræver, at mindst 2/3 af de tilstedeværende stemmer herfor. Afstemningen foregår ved håndsoprækning, men skal være skriftlig, hvis et enkelt medlem af generalforsamlingen kræver det. 9. Formanden eller styrelsen kan forlange debatten afbrudt for at afholde et kort styrelsesmøde. 10. Der er rygeforbud i salen. KONTINGENTFORSLAG Forslag til kontingent for perioden 1/ / Kreds pr. md. DLF pr. md. I alt pr. md. I alt pr. kvt. Fraktion Fraktion Fraktion

4 ARBEJDSTID/OVERENSKOMST Lærerne har brug for arbejdstidsaftaler Lokale arbejdstidsaftaler, forberedelse til OK-18 og kommunalvalget i november har været store fokusområder for Øhavets Lærerkreds i 2017, fortæller styrelsesmedlem Thomas Bjørn Henriksen. Lokalt såvel som nationalt har lærerne brug for ordentlige arbejdsforhold, og det sikres allerbedst via en ordentlig arbejdstidsaftale. Derfor har Øhavets Lærerkreds også i 2017 haft stort fokus på arbejdstidsaftaler i kredsens tre kommuner. I Svendborg indgik vi en arbejdstidsaftale i foråret 2016, og den skal revideres en gang om året. Årets revidering handlede primært om en bedre fordelingsnøgle i forhold til tillidsrepræsentanter ansat på flermatrikelskoler. Så lærerne i Svendborg arbejder stadig under den samme arbejdstidsaftale med et tilstræbt undervisnings-timetal på 800 timer om året, fortæller Thomas Bjørn Henriksen. På Ærø arbejder Øhavets Lærerkreds også på at få en arbejdstidsaftale. På Ærø har TR gjort et stort stykke arbejde, så kommunen følger bilag 4 fra OK-15, men på sigt vil vi gerne have en arbejdstidsaftale. Den nedsatte undervisningstid hjælper rigtig meget, men vilkårene til forberedelse er ikke optimale på Ærø, siger Thomas Bjørn Henriksen. På Langeland fortsætter forhandlingerne vedrørende en MED-aftale, og Øhavets Lærerkreds arbejder fortsat på en arbejdstidsaftale i kommunen. Vi håber, det bliver muligt med den nye kommunalbestyrelse, men pt. afventer vi resultaterne af OK-18, forklarer Thomas Bjørn Henriksen. Ny overenskomst Netop OK-18 den kommende overenskomstaftale for lærerne har fyldt meget hos Øhavets Lærerkreds i Der er altid en lang proces op til overenskomstaftalerne, og siden april måned har vi arbejdet med OK-18, fortæller Thomas Bjørn Henriksen. I april måned blev det første TR-møde om OK- 18 holdt i Svendborg. Her var de første forslag til OK-krav fra Danmarks Lærerforening (DLF) til debat. Til at fortælle om kravene havde Øhavets Lærerkreds inviteret Morten Refskov, hovedstyrelsesmedlem og formand for Ballerup Lærerforening.

5 Forslagene fra DLF var: 1. Krav om arbejdstidsregler, der passer til et lærer-arbejde eller som har samme værdi som for andre kommunalt ansatte. 2. Krav om en generel lønstigning altså en reallønsfremgang. 3. Krav om bevaring af reguleringsordningen mellem det offentlige og private arbejdsmarked. 4. Forslag om oprettelse af en efteruddannelsesfond for OK-midler, og derudover en række mindre krav. Efter vores møde i april måned holdt vores TR er faglige klubmøder og meldte tilbage til os, og her fra kredsen sendte vi så vores samlede krav til hovedstyrelsen, fortæller Thomas Bjørn Henriksen. Fra Øhavets Lærerkreds blev der bakket op om kravene fra DLF, selvom der var både tilhængere og modstandere af kravet om uddannelsesfonden. Det allervigtigste for vores medlemmer var en arbejdstidsaftale og et stort ønske om nogle ordninger som aldersreduktion, der kan gøre det lettere et have et langt arbejdsliv som lærer. Kredsstyrelsen deltog også på årets kongres fra den oktober. Her blev de endelige krav til OK-18 vedtaget. Forslaget om uddannelsesfonden røg ud, de øvrige krav blev vedtaget herunder også nogle generelle krav i forhold til seniorer. I begyndelsen af december deltog både kredsstyrelsen og alle TR er i et informationsmøde i Odense, hvor formand Anders Bondo Christensen fortalte om OK-18. Lærernes arbejdsforhold Efter kongressen i oktober blev der især arbejdet med kommunalvalget. Op til kommunalvalget har vi forsøgt at skabe en forståelse for lærernes arbejdsforhold. Vi har skrevet læserbreve, deltaget i vælgermøder og delt små brochurer ud, hvor vi blandt andet opfordrede borgerne til at stemme på kandidater, der ville arbejde for max 24 elever pr. klasse og max 24 timers undervisningslektioner pr. uge for lærerne, fortæller Thomas Bjørn Henriksen. Årligt løntjek Ud over at sætte lærernes arbejdsforhold på dagsordenen arbejder Øhavets Lærerkreds også helt konkret med at sikre medlemmerne den korrekte løn ved et årligt løntjek. Ved det årlige løntjek kan alle medlemmer af DLF give sin opgaveoversigt og lønseddel til sin TR, og så hjælper vi med at kigge den igennem. I år var der dog kun nogle småting at komme efter, siger Thomas Bjørn Henriksen.

6 ARBEJDSMILJØ I både Svendborg, på Langeland og Ærø ser det skidt ud for lærernes arbejdsmiljø. Mange er stressede især fordi arbejdsmængden ikke stemmer overens med tiden til at udføre det. Arbejdsforholdene er max pressede, især fordi der er en ubalance mellem opgaver og tid. Lærerne oplever et stigende antal elever udfordrede af stress og angst. I indskolingen er mange børn og ikke kun inklusionsbørn udfordret. De er individualister, ikke så gode til at fungere i fællesskab, flere er ikke renlige. Der går mere tid med møder med fx PPR, med øget skriftlighed, med opdragelse og den øgede tid går fra forberedelsen, og det stresser lærerne, fortæller styrelsesmedlem Pia Ewe Jensen. Samtidig oplever flere lærere, at ledelsen affejer det pressede arbejdsmiljø som et vilkår i lærerjobbet. Så der er virkelig behov for at sætte arbejdsmiljø på dagsordenen, og det har vi gjort, mener Pia Ewe Jensen. Arbejdsmiljøet har trange kår En ubalance mellem opgaver og tid presser lærerne. I 2017 har Øhavets Lærerkreds især arbejdet for et tættere samarbejde mellem TR og AMR på arbejdspladserne og en større synlighed om såvel elevrettigheder som vores medlemmers arbejdsvilkår, beretter styrelsesmedlem Pia Ewe Jensen. Tættere samarbejde I 2017 har Øhavets Lærerkreds derfor arbejdet for et tættere samarbejde mellem TR og AMR, så de sammen kan sætte arbejdsmiljø på dagsordenen. Det er i dagligdagen ude på skolerne, at arbejdsmiljøet skal på dagsordenen, så vi har arbejdet for, at TR og AMR løfter arbejdsmiljøet i fællesskab med støtte fra os, fortæller Pia Ewe Jensen. Øhavets Lærerkreds holder fælles kursusdage for samtlige TR/AMR, og samtidig har kredsen opfordret til, at TR og AMR lokalt ude på arbejdspladserne holder fælles møder. Talt arbejdsmiljø Det forgangne år har været præget af kommunalvalget i november, og ved både vælgermøder, i læserbreve, ved fælles demonstrationer under Danmark for Velfærd og i valgmateriale har Øhavets Lærerkreds talt arbejdsmiljø. Vi bruger alle måder, hvor vi kan påvirke arbejdsmiljøet, både for lærere og elever. I forbindelse med

7 Kommunalvalget har vi både talt elevrettigheder og lærernes arbejdsvilkår, da de er tæt forbundne, siger Pia Ewe Jensen. Husk dokumentation Yderligere har kredsen fortsat arbejdet med tiltagene fra 2016 omkring vold, trusler og magtanvendelse i alle tre kommuner. Alle tre punkter arbejder vi stadig med. I 2017 har vi haft stor fokus på registrering og dokumentation i forhold til de her sager. For skal man have anerkendt arbejdsskader i forhold til vold, trusler og magtanvendelse, er der et øget krav om dokumentation, og det er rigtig vigtigt, at man tager en tur forbi sin læge, fortæller Pia Ewe Jensen. Øhavets Lærerkreds arbejder også for, at skolerne får lavet politikker i forhold til vold, trusler og magtanvendelse. Chikane og krænkelser Sidste år blev der sat fokus på chikane på sociale medier. Et arbejde, der stadig pågår i de tre kommuner. I Svendborg arbejdes der tillige med krænkelser over for lærere i forhold til grimt sprog. I Svendborg er der i Hoved- MED udarbejdet et dialogredskab, der kan bruges på den enkelte arbejdsplads i forhold til krænkelser. Derudover er vi i løbende dialog med TR/AMR, om hvordan det går med arbejdsmiljøet ude på arbejdspladserne, og kredsen forsøger at hjælpe TR og AMR i kampen for lærernes arbejdsmiljø, siger Pia Ewe Jensen. Introkurser I arbejdet med at støtte de tillidsvalgte har Øhavets Lærerkreds som noget nyt lavet deres egne introkurser for nyvalgte AMR, hvor de samler op efter de landsdækkende introkurser, som Danmarks Lærerforening afholder.

8 KOMMUNIKATION Den personlige kontakt er altafgørende Kommunikation har også i 2017 været et stort fokusområde for Øhavets Lærerkreds. Mini- TR-møder, skriveaftener og øget direkte dialog med politikere er nogle af de nye redskaber, fortæller formand Lone Clemmensen og styrelsesmedlem Anne- Sophie Askjær. Igen i 2017 har kommunikation været højt på dagsordenen i Øhavets Lærerkreds. Både når det gælder kommunikation mellem kreds og medlemmer og kommunikation mellem kreds og beslutningstagere. Allerøverst har stået en øget dialog med politikere i de respektive kommuner. Vi arbejder hårdt på at få tydeliggjort, hvad et lærerarbejde egentlig er og få brudt barrierer ned, fortæller Anne-Sophie Askjær. Det allervigtigste i forhold til kommunikation er, at vores medlemmer ude på arbejdspladserne oplever, at deres stemme bliver hørt i forhold til forvaltninger og politikere. Så vi har gjort en stor indsats for at komme i dialog med politikere for at fortælle om lærernes arbejdsvilkår, udfordringer og elevrettigheder, forklarer Lone Clemmensen. Kontakt til politikere Den øgede dialog er blandt andet sket ved at deltage i konferencer og topmøder, som KL s børnetopmøde i januar, men også ved at invitere samtlige nyvalgte kommunalpolitikere i kredsens tre kommuner med til TR/AMR-kursus i december. Her mødte mange nyvalgte politikere især fra Svendborg op. Den personlige kontakt er altafgørende, så politikerne får øjnene op for lærernes vilkår og hører om dagligdagen ude på skolerne. Så i kredsen arbejder vi i stigende grad med den personlige kontakt, og samtidig forsøger vi at føre politikerne sammen med vores medlemmer, fortæller de begge. Derudover har kredsen deltaget i både valgmøder, elektroniske møder op til kommunalvalget og arbejdet videre med nogle af de problemstillinger, der blevet taget op på sidste års dialogmøder med kommunalpolitikerne. Blandt andet i forhold til MinUddannelse har vores dialogmøder med politikerne haft afsmittende effekt, for qua møderne er det lykkes os at få MinUddannelse sat på dagsordenen i MEDudvalgene, fortæller Lone Clemmensen. Efter lockouten i 2013 har vi oplevet en vis distance fra forvaltningerne i forhold til at drøfte lærernes arbejdsvilkår og ændringer i folkeskolen, og vi har derfor sat yderligere fokus på dialogen med de kommunale politikere.

9 Kommunalvalg Kommunalvalget i november fyldte meget i forhold til kommunikation. Øhavets Lærerkreds producerede eget valgmateriale under sloganet Kommunalvalget er også et skolevalg, gik på gaderne for at få politikerne i tale og få borgerne til at sætte skole på den kommunalpolitiske dagsorden op til valget. I løbet af november deltog kredsen også i en række fælles demonstrationer/ happenings sammen med repræsentanter fra mange andre fagforbund under overskriften Danmark for velfærd. Velfærdsmøde i Fagbevægelsen Møde i kommunikationsgruppen Skriv læserbreve I forbindelse med kommunalvalget søsatte kredsen tre skriveaftener for medlemmerne, hvor en professionel journalist underviste i at skrive læserbreve. To af skriveaftenerne blev gennemført og efterfølgende førte det til en række læserbreve fra tillidsrepræsentanter og styrelsesmedlemmer i Fyns Amts Avis, som både politikere og avisen på lederniveau forholdt sig til. På TR/AMR-kurset i december arbejdede alle deltagere også med at skrive læserbreve, for lærere er vigtige stemmer i den offentlige debat. Medlemskommunikation Den direkte kommunikation til medlemmerne har også haft stort fokus. Facebook bruges i stigende grad af kredsen, der er sendt nyhedsbrev ud tre gange i løbet af året, der har været opfølgning af medlemsundersøgelsen fra 2016, og fra den november var der Åbent Medlems-kursus på Gl. Avernæs, hvor lektor Keld Skovmand og humorist og ekspert i arbejdsglæde Rune Green holdt oplæg. Der holdes faste TR-møder og AMR-møder, hvor samtlige tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter mødes. Mini- TR-møder, hvor tillidsrepræsentanter fra max. tre skoler mødes, afholdes minimum to gange årligt med styrelsesmedlemmer. Vi oplever meget uens vilkår på de enkelte skoler, og for at kunne give tæt sparring på udfordringer og problemstillinger på de respektive skoler har vi indført de her mini-trmøder, fortæller Lone Clemmensen og Anne- Sophie Askjær.

10 PÆDAGOGIK Inklusion presser pædagogisk praksis Inklusion, opretholdelse af specialtilbud, læringsmålstyret undervisning, digitale læringsplatforme og de lange skoledage har haft hovedfokus på det pædagogiske område i Øhavets Lærerkreds i Styrelsesmedlem Allan Østergaard Hansen fortæller. Den pædagogiske praksis hos de sydfynske lærere er under pres. Af flere grunde. En af hovedgrundene er inklusion, og Øhavets Lærerkreds har i det forgangne år arbejdet med Snævert læringssyn at understøtte TR, de menige medlemmer og påvirke politikere og embedsmænd i forhold til inklusionsopgaven. Mange lærere oplever, at det er svært at få hverdagen til at hænge sammen, og de føler, at de ikke kan være den gode lærer for alle, fordi de simpelthen mangler tid og hænder til at løfte MinUddannelse inklusions-opgaven, ud. fortæller styrelsesmedlem Allan Østergaard Hansen. Ifølge ham sætter inklusion fællesskabet og lærernes pædagogiske praksis under gevaldigt pres, og når kommuner som Svendborg så overvejer at lukke specialtilbud, presses fællesskabet endnu mere. Hvis inklusionsopgaven skal lykkes, er det vigtigt, at kommunerne beholder specialtilbud. For ikke alle børn kan blive inkluderet i folkeskolen, og samtidig oplever lærerne en hverdag, hvor mange børn uden diagnoser også er meget opmærksomhedskrævende, forklarer Allan Østergaard Hansen. Indskoling på Marstal Skole Snævert læringssyn Ud over inklusion og fastholdelse af specialtilbud har Øhavets Lærerkreds haft stor fokus på læringsmålstyret undervisning og de digitale læringsplatforme. I Svendborg og på Langeland skal lærerne bruge værktøjet MinUddannelse. På Ærø har man indkøbt værktøjet Momo, men går først for alvor i gang efter sommerferien Vi har brugt rigtig meget krudt på MinUddannelse, både i forhold til TR og i forbindelse med kommunalvalget. For hvad betyder det for elever, forældre og lærere, når man skal bruge et så smalt orienteret redskab som MinUddannelse? Det er udtryk for et meget snævert læringssyn, som har

11 konsekvenser for det pædagogiske arbejde, mener Allan Østergaard Hansen. I foråret 2017 holdt Øhavets Lærerkreds et dialogmøde med politikerne i Svendborg, hvor de bredte MinUddannelse ud. Vi forsøger at påvirke såvel embedsværket som politikere, og i valgkampen kunne vi høre, at mange børn/ungepolitikere havde nået en vis bevidsthed om MinUddannelse, siger Allan Østergaard Hansen. Da MinUddannelse ikke egner sig til elevplaner, er Øhavets Lærerkreds deltagelse i SektorMED i Svendborg mundet ud i et forslag til skolelederne om at bruge alternative elevplaner. I stedet for en status fra MinUddannelse. Databaseret skole I Svendborg har Øhavets Lærerkreds også arbejdet med både A.P. Møllerprojektet Program for læringsledelse og skolernes nye progressionsrapporter, som afløser de tidligere kvalitetsrapporter. Begge dele handler om, at Svendborg ønsker at være en databaseret kommune på skoleområdet. En meget bekymrende udvikling, som lærerne har svært ved at se formålet med, som er uhåndterligt for lærernes praksis og som bevæger sig væk fra den måde, vi tænker skole på i Danmark, mener Allan Østergaard Hansen. Lang skoledag I året der gik, har Øhavets Lærerkreds tillige arbejdet med de lange skoledage. Her på kredsen arbejder vi for en skoledag afpasset, så børn kan lære og være i den, og både til vælgermøder og i valgmaterialet i forbindelse med kommunalvalget har vi haft fokus på en mere meningsfyldt og kortere skoledag, siger Allan Østergaard Hansen.

12 SENIORERNE Fraktion 4 - et socialt fællesskab Foredrag om Dansk Vestindien, nytårskur og ture til Nyborg, Aarhus og Portugal er blandt årets aktiviteter i fraktion 4 i Øhavets Lærerkreds. Torben Møller Petersen og Kirsten Bundgaard fra fraktionens aktivitetsgruppe fortæller om året, der gik. Selvom der både på landsplan og i andre kredse meldes om færre medlemmer og mindre opbakning til arrangementer, er det ikke en udvikling, der har ramt seniorerne i fraktion 4 under Øhavets Lærerkreds. Vi har et stabilt medlemstal på 365 medlemmer og stor opbakning til vores arrangementer, så vi kan bestemt ikke klage, lyder det fra Torben Møller Petersen og Kirsten Bundgaard, der begge sidder i den 8-mands store aktivitetsgruppe i fraktion 4. Seniorgruppen i Øhavets Lærerkreds handler om sammenhold og et socialt fællesskab. Ikke om fagpolitik, understreger Torben Møller Petersen. Nytårskur og Nyborg Det sociale dyrkes igennem en række arrangementer planlagt af aktivitetsgruppen. I det forgange år var der traditionen tro nytårskur i pejsestuen på Hotel Christiansminde i Svendborg i januar måned. Seniorerne på tur til Sild Fælles ture Ud over arbejdet i fraktion 4 i Øhavets Lærerkreds deltager seniorerne også i Det forpligtende Kredssamarbejde på Fyn. Her arbejder vi blandt andet for flere fælles arrangementer med de øvrige fynske kredse, men det bliver først aktuelt i 2018, pointerer Torben Møller Petersen. Lyttende seniorer I april stod den på udflugt til Nyborg, hvor der var rundvisning på voldene og besøg på byens skolemuseum. Årets udlandstur I juni måned gik årets udlandstur til Lissabon i Portugal. En 8-dages tur med masser af sightseeing, varme, hygge, god mad og afslapning. I september drog seniorerne afsted til Husum, Sild og Rømø med en enkelt overnatning i Friedrichsstadt. Turene med en enkelt overnatning er meget efterspurgte, og den her var udsolgt på en halv time, fortæller Kirsten Bundgaard. Foredrag og juletur I november var alle 36 stole på 1. salen i kredskontoret i Svendborg besat, da Ulrik Lauridsen fortalte om Fra Dansk Vestindien til Ribe. I min farfars fodspor. Årets sidste tur gik til Den Gamle By i Aarhus, hvortil der var arrangeret juletur den 7. december.

13 REGNSKAB Øhavets Lærerkreds Note Budget 2018 Budget 2017 Regnskab 2017 Regnskab 2016 Indtægter Kontingentindtægter Andre indtægter Nettoindtægter Udgifter Frikøb Personaleudgifter Møder og kurser Lokaleomkostninger Administration Afskrivninger Udgifter i alt Driftsresultat Finansielle indtægter Årets resultat Øhavets Lærerkreds noter Budget 2018 Budget 2017 Regnskab 2017 Regnskab Andre indtægter Refusion akut-fond Adm. Særlig Fond DLF, LOC underviser FTR Svendborg Div. indtægter Frikøb Afregnet frikøb Regulering frikøbsforpligtelse Personaleudgifter Bruttoløn Honorarer (B-indkomst) - - Regulering af beregnede feriepenge Skattefrie godtgørelser Pensionsbidrag Lønsumsafgift ATP DataLøn Finansieringsbidrag m.v Øvrige personaleudgifter

14 Øhavets Lærerkreds noter Budget 2018 Budget 2017 Regnskab 2017 Regnskab Møder og kurser Mødeudgifter Øhavets Lærerkreds Note Budget 2018 Budget 2017 Regnskab 2017 Regnskab 2016 Kursus- og medlemsaktiviteter Pensionister Indtægter Faglige klubber Kontingentindtægter Generalforsamling Andre indtægter Kongres Nettoindtægter Repræsentation Forpligtende kredssamarbejde Udgifter Kursusforum Fyn Frikøb Personaleudgifter Lokaleomkostninger Møder og kurser Husleje Lokaleomkostninger El Administration Varme Afskrivninger Vand/renovation m.v Udgifter i alt Erhvervs-/indboforsikring Rengøringsartikler Driftsresultat Reparation/vedligehold Finansielle indtægter Administration Kontorartikler Årets resultat Kopimaskine Service/reparation maskiner IT omkostninger Hjemmesideomkostninger Telefoni og bredbånd Porto og gebyrer Medlemsadministration Aviser/tidskrifter Annoncer Revision/bogføring Ansvarsforsikring Diverse Afskrivninger Inventar/driftsm.u/ Afskrivn.inventar/driftsm Finansielle indtægter Pengeinstitutter Rente obligationer/udbytte aktier Kursregulering værdipapirer Mellemregning, Særlig Fond

15 Særlig Fond Note Budget 2018 Budget 2017 Regnskab 2017 Regnskab 2016 Indtægter Lejeindtægter Nettoindtægter Udgifter Eksterne omkostninger Afskrivninger Udgifter i alt Driftsresultat Finansielle indtægter Finansielle udgifter Resultat før skat Skat af årets resultat Årets resultat Særlig Fond noter Budget 2018 Budget 2017 Regnskab 2017 Regnskab Andre indtægter Leje kredsen Leje garager Eksterne omkostninger Reparation og vedligeholdelse Forsikring Ejendomsskat Administration Revision Afskrivninger Ejendom Finansielle indtægter Pengeinstitutter Værdipapirer Kursregulering værdipapirer Finansielle omkostninger Prioritetsgæld Gældsbrev Øhavets Lærerkreds Kursregulering værdipapirer Låneomkostninger

16 I TIDENS STRØM Foreningssang Tekst & musik: Gudmund Auring Der går gennem tiden en strømning som ikke kan dø, af arbejdets sang og af tankernes spirende frø Hvert et slægtled skal finde sin vilje sit håb og sin tro - finde vejen derhen hvor dets fremtid og lykke kan gro Vi står ved en vanskelig front i den stadige kamp som ikke kan vindes ved magt eller støvlernes tramp - som kræver det daglige valg: Vil du tage en strid for at menneskets værdighed stadig kan præge vor tid Vil du møde de børn af vor tid som har fremtiden med i tro på at børnenes drøm kan bli virkelighed Vil du søge den stærkeste synthese af fremtid og arv hvor ideernes flugt kan forenes med hverdagens krav Der er meget som splitter i tiden og vejen er lang Der er kræfter som truer selv arbejdets brusende sang I en brændende verden hvor mennesker sulter ihjel kan vi vise, at vi alle har ansvar for mer end os selv Las os glæde os over det udsyn vort arbejde gi r ved en daglig forening af gamle og nye værdier Vi har skabt Danmarks Lærerforening så lad os stå ved: Der hvor menneskets værd bliver forsvaret må vi være med

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. marts 2019 kl. 16.30 I festsalen på Absalon, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter.

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter. GENERALFORSAMLING Fredag den 20. marts 2015 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab (se særskilt

Læs mere

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018 GENERALFORSAMLING Torsdag den 8. marts 2018 kl. 17.00 på Absalon, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag GENERALFORSAMLING Fredag den 11. marts 2016 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus.

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus. Fjordkredsen Generalforsamling 2017 Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl. 17.00 i Højmark forsamlingshus. Foreløbig dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Fjordkredsen Generalforsamling 2018 Trine Ørskov, formand for Børne & Familieudvalget fortæller om udvalgets visioner og planer for folkeskolen fra 17.00 ca. 17.30. Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen,

Læs mere

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2016

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2016 GENERALFORSAMLING Fredag den 10. marts 2017 kl. 16.00 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

GENERALFORSAMLING FORORD

GENERALFORSAMLING FORORD Øhavets Lærerkreds 04-03-2019 GENERALFORSAMLING FORORD Formålet med at udgive en skriftlig beretning er naturligvis at give medlemmerne et kort overblik over årets gang i kredsstyrelsen. Beretningen danner

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 13. marts kl. 16.00 Koncerthuset, H.C. Andersen Hotel Endelig dagsorden Kl. 16.00: Gæstetaler: Start m/velkomst, fællessang, formalia, valg af dirigent mv. Dorte Lange,

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Kl. 16.00 Dørene åbnes Kl. 17.00 Mød Viborg Kommunes nye skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang Kl. 17.30 Spisning

Læs mere

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 CVR. Nr.: 50 56 70 28 1 Forslag til forretningsorden for generalforsamlingen 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. Kredsstyrelsen sørger for optagelse

Læs mere

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 16.00 18.00 på Pilehaveskolen Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Stiftende Generalforsamling 2012

Stiftende Generalforsamling 2012 Stiftende Generalforsamling 2012 5. marts 2012 Under forudsætning af, at punktet vedr. sammenlægning bliver godkendt på generalforsamling 2012 i både Allerød Lærerforening og Hørsholm Lærerforening indkaldes

Læs mere

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Vejen Lærerkreds torsdag den 20. juni 2013 kl.17.00 på Kredskontoret Vejen lærerkreds, Nørregade 58B, 6600 Vejen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

Frederiksberg Kommunelærerforening

Frederiksberg Kommunelærerforening Frederiksberg Kommunelærerforening Generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2013 kl. 17.30 Skolen ved Nordens Plads 1 Indholdsfortegnelse Dagsorden Side 2 Fastlæggelse af forretningsorden for FKF s generalforsamling

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts Indhold:

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts Indhold: Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: www.kreds95.dk Formand: Henrik Jakobsen Østervang 16 6520 Toftlund Tlf. 30 27 55 23 Marts 2019 Til medlemmer af

Læs mere

Referat fra styrelsesmødet mandag den Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6.

Referat fra styrelsesmødet mandag den Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6. Referat fra styrelsesmødet mandag den 27.3.2017 Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra

Læs mere

GENERALFORSAMLING Fredag d. 11. marts 2015 kl. 17.00 på Frederiksværk skole, Enghaven Dagsorden:

GENERALFORSAMLING Fredag d. 11. marts 2015 kl. 17.00 på Frederiksværk skole, Enghaven Dagsorden: Generalforsamling Kære kolleger Igen i år er der god grund til at møde op og deltage i generalforsamlingen. Selvom der i Halsnæs ikke er lang vej til TR og kredsstyrelsen, er generalforsamlingen noget

Læs mere

Velkommen til Den ordinære generalforsamling 2012 fredag 5. oktober kl. 15 til kl. 19 i Korsgadehallen på Nørrebro

Velkommen til Den ordinære generalforsamling 2012 fredag 5. oktober kl. 15 til kl. 19 i Korsgadehallen på Nørrebro Velkommen til Den ordinære generalforsamling 2012 fredag 5. oktober kl. 15 til kl. 19 i Korsgadehallen på Nørrebro Generalforsamlingen forventes afsluttet ca. kl. 19. Hvis det ikke er muligt at afslutte

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Endelig dagsorden: Onsdag den 9. marts 2016 kl. 16.10 på Vallensbæk Skole. Derefter spisning for tilmeldte kl. 18 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat:

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015 Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra 24. Godkendt.

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2016 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2016 31. december 2016 Generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede

Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede Til tillidsrepræsentanten / suppleanten 22. december 2017 TR-udsendelse nr. 28: 17/18 Nyvalg til bestyrelse, suppleanter til bestyrelsen og yderligere kongresdelegerede Møde for nye kandidater til de forskellige

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Beretning Det pædagogiske område ØHAVETS LÆRERKREDS

Beretning Det pædagogiske område ØHAVETS LÆRERKREDS Beretning 2015 ØHAVETS LÆRERKREDS Det pædagogiske område Kredsen har deltaget i DLF s konference for kredsenes pædagogisk ansvarlige med bl.a. følgende programpunkter: Muligheder og udfordringer i lærernes

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2017 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen 2016 var et år, hvor vi virkelig havde fokus på at begrænse vores driftsudgifter og det er lykkedes efter hensigten. På sidste år generalforsamling

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

Favrskov Lærerforening afholder

Favrskov Lærerforening afholder Favrskov Lærerforening Danmarks Lærerforening, Kreds 137, Mågevej 14 A., 8370 Hadsten. Favrskov Lærerforening afholder ORDINÆR GENERALFORSAMLING I Kulturhuset InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel. TORSDAG DEN

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen

Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Skriftlig beretning 2019 Ved formand Ulla Erlandsen Sket i år 2018 et tilbageblik med punktnedslag på de væsentlige begivenheder, der har haft eller får betydning for lærernes arbejdsvilkår. OK 18 Efter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

NYHEDSBREV Invitation til dialogmøde om arbejdstid

NYHEDSBREV Invitation til dialogmøde om arbejdstid NYHEDSBREV Invitation til dialogmøde om arbejdstid Skoleforvaltninger, skoleledelser, tillidsrepræsentanter og kredsstyrelser er inviteret til dialogmøde om arbejdstid. KL og Lærernes Centralorganisation

Læs mere

Kredsen er vært ved et let tragtement kl. 16.30 forud for generalforsamlingen

Kredsen er vært ved et let tragtement kl. 16.30 forud for generalforsamlingen MEDLEMSNYT Kreds 83 Marts 2016 Generalforsamling I Nordfyns Lærerkreds Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 på Havrehedskolen, afd. Havrehed Dagsorden: Kredsen er vært ved et let tragtement kl. 16.30 forud

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl.10.00 Kolding Sejlklub Dokvej 1 6000 Kolding Deltagere på generalforsamlingen vil efter afslutningen få mulighed

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds VALG TIL KREDSSTYRELSEN Generalforsamling den 15.marts 2016 på Hotel Søparken, Aabybro På kredsens generalforsamling tirsdag den 15. marts 2016 skal der ifølge kredsens vedtægter

Læs mere

GENERALFORSAMLING Fredag d. 20. marts 2015 kl. 17.00 på Hundested Skole - Storebjerg Dagsorden:

GENERALFORSAMLING Fredag d. 20. marts 2015 kl. 17.00 på Hundested Skole - Storebjerg Dagsorden: Generalforsamling Kære kolleger Igen i år er der god grund til at møde op og deltage i generalforsamlingen. Selvom der i Halsnæs ikke er lang vej til TR og kredsstyrelsen, er generalforsamlingen noget

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2015 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2015 31. december 2015 Generalforsamling Onsdag den 9. marts 2016

Læs mere

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune.

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 1 Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Kredsens hjemsted betragtes som Odsherred Kommune. Paragraf 3 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV

HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV ÅRSRAPPORT FOR 2011 Resultatopgørelse for perioden 1. Januar - 31. December 2011 Note 2011 Budget Samlede kontingentindtægter: 1 1.893.051

Læs mere

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018 ValgNyt Valg d. 12. marts kl. 17 - Marievangsskolen Kandidaterne Side 1 af 7 Per Toft Haugaard Jeg stiller op som formand Jeg vil arbejde for, at den kommende overenskomst bliver udmøntet på en måde, så

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER og FONDSVEDTÆGTER 1 Ændret i april 2018 2 1 Kredsens navn er Ishøj Lærerkreds, og den udgør kreds 18 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Ishøj Kommune. 2 Kredsens

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Formandens beretning. Generalforsamling Tønder Lærerkreds 95. Tirsdag d. 14. marts 2017

Formandens beretning. Generalforsamling Tønder Lærerkreds 95. Tirsdag d. 14. marts 2017 Formandens beretning Generalforsamling Tønder Lærerkreds 95 Tirsdag d. 14. marts 2017 Der er første gang jeg som næstformand står her på talerstolen og skal aflægge formandens beretning. Det vidner om

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017 Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: kreds95.dk Formand: Ulrik Nielsen Provst Petersensvej 5 6270 Tønder Tlf. 30 33 02 89 Marts 2017 Til medlemmer

Læs mere

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre 36 70 55 17 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Kredsens navn er Rødovre Lærerforening,

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2016 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Som jeg netop har fremlagt er vores regnskaber under pres. Hovedårsagen er ganske enkelt, at vi mister medlemmer. Ikke fordi organisationsgraden forandre

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Spisning kl. 17.15 Valg til kredsstyrelsen KANDIDATER VIBORG LÆRERKREDS - GENERALFORSAMLING

Læs mere

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013.

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. 1. Kredsens navn er Sønderborg Lærerkreds. Den udgør kreds 91 af Danmarks Lærerforening og omfatter Sønderborg

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Skriftlig beretning

Holbæk Lærerkreds. Skriftlig beretning Holbæk Lærerkreds Skriftlig beretning 2015 Holbæk Lærerkreds afholder generalforsamling fredag den 20. marts 2015 kl. 16.00 på Isefjordskolen, Vandtårnsvej 3, Holbæk. Læs formandens beretning. Mød op og

Læs mere

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt.

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt. Budget 2019 - HLF I lighed med de seneste års praksis fremlægges et budget for indeværende år og et overslagsbudget for det efterfølgende år, 2020. Budgettet er førstebehandlet 28.november 2018, 2.behandlet

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org

SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org Vedtægter for Slagelse Lærerkreds DLF Kreds 54 1 Kredsens navn er Slagelse Lærerkreds. Den

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag Bilagssamling til repræsentantskabsmødets Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan Punkt 9 Indkomne forslag Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 28. april 2014 i DANSKE ÆLDRERÅD

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 15. september 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION

GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 28. FEBRUAR 2018 GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 18 PRÆSENTATION AF KANDIDATERNE TIL GENERALFORSAMLINGEN 2018 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET Tina Svarre Hasselager Himmelev Skole Hvor der er vilje,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 23. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

FURESØ LÆRERKREDS DANMARKS LÆRERFORENING, KREDS Kredsens navn er Furesø Lærerkreds. Den udgør kreds 28 af Danmarks Lærerforening.

FURESØ LÆRERKREDS DANMARKS LÆRERFORENING, KREDS Kredsens navn er Furesø Lærerkreds. Den udgør kreds 28 af Danmarks Lærerforening. FURESØ LÆRERKREDS DANMARKS LÆRERFORENING, KREDS 28 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er Furesø Lærerkreds. Den udgør kreds 28 af Danmarks Lærerforening. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 8. februar 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Fredag den 10. marts 2017 kl Mercantec, Vinkelvej 20, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING. Fredag den 10. marts 2017 kl Mercantec, Vinkelvej 20, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Fredag den 10. marts 2017 kl. 17.00 Mercantec, Vinkelvej 20, 8800 Viborg Kl. 17.00-18.00 Kl. 18.00-19.30 Kl. 19.30-21.00 Kl. 21.00-22.00 Oplæg og debat v/ Gordon Ørskov Madsen (formand

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2014 til 31.3.2016. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Øhavets Lærerkreds Marts 2017 NYHEDSBREV. Lokalaftalen for lærere og børnehaveklasseledere i Svendborg Kommune

Øhavets Lærerkreds Marts 2017 NYHEDSBREV. Lokalaftalen for lærere og børnehaveklasseledere i Svendborg Kommune NYHEDSBREV Kære medlemmer Ny DLF-Pjece Vi ønsker jer en rigtig god påske, når I når dertil. Når I vender tilbage, er der mange ting, som skal nås, inden sommerferien gør sit indtog. For de ældste elever,

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Torsdag den 16. marts 2017 kl. 17.00 19.00 på Egholmskolen. Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne.

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne. 1. Styrelsesmøder Ordinære møder. Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. a) Mødetidspunkt: Mandage med 2-3 ugers mellemrum. Møderne fastlægges for 1 år ad gangen. b) Deltagere: Alle

Læs mere

1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening.

1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening. Herlev Lærerforenings vedtægter, Vedtaget på generalforsamlingen 14. marts 2018 1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening. 2,

Læs mere

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. GENERALFORSAMLING torsdag den 17. marts 2016, klokken 16.00 på Glamsbjergskolen, Kaj Nielsensvej 10, 5620 Glamsbjerg Foreløbig

Læs mere

Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord

Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord REGNSKAB 2015 BUDGET 2016-2018 Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.385.000 4.292.290 AKUT-fondsrefusion 750.000 628.840 Renteindtægter 40.000 57.001 Andre indtægter

Læs mere

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening 2012 Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Lærerforening Kreds 32 1. januar 2012 31. marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kreds 31 1. januar 2012 31.

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Ballerup Lærerforening Danmarks Lærerforening - kreds 21 Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening og Solidaritetsfonden 1

Læs mere

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, Juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Så kom varmen skyllende hen over Rødovre, og

Læs mere

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.250.000 4.225.413 AKUT-fondsrefusion 750.000 532.988 Renteindtægter 40.000 41.361 Andre indtægter 349.000 362.110 Indtægter i alt 5.389.000 5.161.874 UDGIFTER Personaleudgifter

Læs mere

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse!

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse! Årgang 8 nr. 5 Nu er der gået en måned siden konflikten sluttede med et lovovergreb. Jeg kan mærke, at jeg stadig er meget vred over den måde KL (kommunen) og regeringen har handlet på. Vi var til kongres

Læs mere

Det gode Lærerliv 2016

Det gode Lærerliv 2016 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 20 - formandens skriftlige beretning Det gode Lærerliv 2016 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 Side 2 SYTTEN INFO Beretning GENERALFORSAMLING 2015

Læs mere

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt.

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. Kredsstyrelsens budgetforslag justeres på indtægtssiden i forhold til det forventede medlemsantal. Udgifterne i det reviderede budget 14 er rettet for regnefejl. Eventuel ny praksis omkring frikøb fra

Læs mere

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling. i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Lørdag den 17. marts 2018 kl. 9.30 på Comwell Holte, Kongevejen 495A, 2840 Holte i forlængelse af kredsens medlemskursus (derefter frokost for tilmeldte

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening. 1. Godkendelse af referat fra d. 17. august 2016 Bilag: Referat fra d. 17. august 2016.

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening. 1. Godkendelse af referat fra d. 17. august 2016 Bilag: Referat fra d. 17. august 2016. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 7. september 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening 1 Ballerup Lærerforening, som udgør Kreds 21 af Danmarks Lærerforening, med hjemsted

Læs mere

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.250.000 4.199.992 AKUT-fondsrefusion 775.000 855.427 Renteindtægter 100.000 107.556 Andre indtægter 345.000 319.590 Indtægter i alt 5.470.000 5.482.563 UDGIFTER Personaleudgifter

Læs mere