Emdrup Grundejerforenings bestyrelses beretning for 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emdrup Grundejerforenings bestyrelses beretning for 2017"

Transkript

1 Emdrup Grundejerforenings bestyrelses beretning for 2017 Beretningen er disponeret således: 1. Foreningsmæssige forhold, 2. Sager i 2017, 3. Hvad sker der i 2018? 1. Foreningsmæssige forhold Grundejerforeningen har ca. 700 medlemmer. Bestyrelsens sammensætning pr. 31. december 2017: Lennart Frandsen, formand, Henrik Fischer, næstformand, Birgitte Mølgaard-Nielsen, sekretær, Mogens Frederiksen, kasserer, Ulla Jørholt, redaktør og webmaster, og Hanne Nording, sekretær. Der har i 2017 været afholdt 7 bestyrelsesmøder. Dagsorden for bestyrelsesmøderne kommer på foreningens hjemmeside Medlemmerne kan komme med forslag til emner til behandling på bestyrelsesmøderne. Man kan efter afholdelsen af bestyrelsesmøderne ved henvendelse til formanden blive orienterer om, hvad resultatet blev af behandlingen af de enkelte punkter. Væsentlige beslutninger vil der blive orienteret om på nyhedsmailen der er knyttet til hjemmesiden. Formanden takkede de øvrige medlemmer af bestyrelsen for et godt og konstruktivt arbejde i beretningsåret. Der har igen i beretningsåret i bestyrelsen været enighed om alle beslutninger. Jens Steenstrup flyttede den 1. november 2017 fra Emdrup og kunne derfor ikke længere være medlem af foreningen og bestyrelsen. Jens nåede da også at være medlem af bestyrelsen i 33 år!! Og medlem af foreningen i 44 år. Bestyrelsen har takket Jens mange gange for hans store indsats for foreningen og dermed for vores bydel Emdrup. Og foreningen har givet Jens en afskedsgave, som Jens blev meget glad for. Ind i bestyrelsen er trådt suppleant Ulla Jørholt, Engblommevej 3. Ulla har vist sig at være initiativrig og er uden tøven trådt ind i alle de opgaver, som Jens varetog. Det vil bl.a. sige redaktørarbejdet og Webmaster arbejdet.

2 2. Sager i 2017 a. Hjemmesiden Den nuværende udgave af hjemmesiden har nu fungeret i 6 år. Der bliver løbende lagt nyheder ind på hjemmesiden. Og hvis vi mener at det er en væsentlig nyhed bliver der sendt en meddelelse til de medlemmer, som har tilmeldt sig nyhedsmail på hjemmesiden. Der er lagt mere end 200 nyheder på hjemmesiden og der er ca. 160 medlemmer der er tilmeldt nyhedsmail. Formanden anbefalede medlemmerne at bruge hjemmesiden og tilmelde sig nyhedsmailen. Hjemmesiden er fuld af interessante nyheder og nyttige oplysninger. Der ligger nogle lister på bordene, hvor man kan tilmelde sig nyhederne. Man kan til enhver tid framelde sig igen. b. veje og torve mv. Trafikministeriet har i september måned 2016 udarbejdet et forslag til nogle ændringer af lov om private fællesveje. Der er tale om nogle ændringer, som betyder væsentlige forbedringer af grundejernes retsstilling. På foreningens hjemmeside ligger et notat der redegør for de væsentligste af de foreslåede ændringer. Det henvises der til, idet der her blot skal fremhæves, at ændringerne indeholder - en begrænsning i kommunernes adgang til at kræve administrationsudgifter dækket ved vejvedligeholdelsesarbejder til 9 % af dokumenterede projekterings- og anlægsudgifter, - betaling af vedligeholdelsesudgifter i tilfælde hvor en offentlig vej overgår til at være en privat fællesvej, - løsning af problemet med gratister på vejen dvs. de grundejere der ikke vil være medlem af vejlauget, - værn mod uvedkommende parkering på private fællesveje, - sikring af at resultatet af en trafiktælling bliver respekteret, - overtagelse af privat fællesvej til offentlig vej hvor der er megen kørsel til offentlig institution på den private fællesvej, og - sikring af at vejen efter gravearbejde bliver retableret. Emdrup Grundejerforening har meddelt Transportministeriet, at foreningen genkender de problemer som ændringerne søger at løse og at foreningen meget støtter gennemførelsen af ændringerne. Bestyrelsen vil følge med i hvad der videre sker i lovgivningsprocessen og vil informere herom på hjemmesiden. Lovforslag forventes fremsat i Folketinget i efterårssamlingen Den meget langvarige sag om udgiftsfordelingen ved istandsættelsen af en privat fællesvej der støder op til et stort kommunalt grønt areal er endeligt afslutte. Og det med et meget tilfredsstillende resultat. Kommunen måtte betale og vigtigst er det, at grundejerne nu har sikkerhed for ved fremtidige vedligeholdelsesarbejder at udgiftsfordelingen er rimelig. Vejdirektoratet har været meget hjælpsom med løsningen af sagen. Allermest betydningsfuldt er det imidlertid, at sagen har gjort det klart for Københavns Kommune hvorledes privatvejsloven skal administreres ved afgørelser om udgiftsfordelingen ved

3 istandsættelsesarbejder af private fællesveje. Det fører for vidt her at komme nærmere ind på hvad der ved afgørelsen er opnået på det principielle plan. På hjemmesiden under vejlaug informationer er lagt et notat der nærmere beskriver retstilstanden ved istandsættelse af private fællesveje som den nu tegner sig. På det kommende koordinerende møde for vejlaug som afholdes den 30. maj 2018 i mødelokalet i Emdrup Kirke vil jeg give en nærmere redegørelse for sagen. Jeg stiller også gerne op til generalforsamlinger i de enkelte vejlaug og gennemgår det der er udfaldet af den konkrete sag. Jeg kan oplyse, at der nu arbejdes i 8 lokaludvalg med en opdatering af Vejledning om Private Fællesveje. I opdateringen vil også- så vidt muligt-indgå resultatet af den konkrete sag. Når jeg siger så vidt muligt er det fordi kommunen skal stå som medforfatter af opdateringen. Arbejde ter pt. sat på vågeblus i afventen af hvad der sker med det nævnte forslag til ændringer i privatvejsloven. Mudderstien for enden af Nøkkerosevej dvs. stien der løber under Emdrupvej til Emdrup Station har sit helt eget liv. Kommunen har givet løfte om at se på belysningen. Noget præcist løfte om vedligeholdelse af stien har vi ikke kunnet få. Men vi har ikke givet op på trods af at sagen nu har stået på i 10 år. Senest har kommunen oplyst, at det er konstateret at der er lys i 3 standere og at lys mangler i 4 standere. Man vil nu indhente tilbud på udskiftning af armatur på de 4 standere uden lys. Kommunen har også oplyst at DSB nu vil udarbejde en plejeplan for de store træer der står langs stien. Vi har intet nyt fået oplyst om vedligeholdelsen af selve stien. Der arbejdes vider med projektet Faktatorvet/Lundehustorvet men det er ikke lige op over at torvet bliver anlagt. c. lokalplansager Vi og Ny Ryvang Villakvarters Vejlaug og Bispebjerg Lokaludvalg har ikke umiddelbart fået medhold i kommunen med påstanden om at byggeriet på Emdrupvej 22 er lokalplanpligtigt. Og der verserer sager om tilkørselsforholdene på Klosterrisvej. En afgørelse fra Planklagenævnet skulle være lige på trapperne. Sagen er udførligt omtalt i grundejerforeningsbladet for december Emdrup Grundejerforening er fortsat af den opfattelse at lokalplaner skal overholdes efter deres indhold, medmindre der foreligger særlige omstændigheder. En holdning som vi deler med Bispebjerg Lokaludvalg. Vi vil fortsat have vores opmærksomhed rettet mod det. d. Kogræsserlaug Grundejerforeningen støtter meget, at vi nu har fået 4 stude i sommerhalvåret i Nordmosen. Foreningen har tegnet medlemskab i lauget. Og vi har også tegnet os for en kødandel. Kødet havnede hos bestyrelsens medlemmer og foreningen gav et beskedent bidrag hertil. Det er meget velsmagende kød og det er en fantastisk tanke, at det er kvæg der har gået lige rundt om hjørnet. Vi regner også med at kunne deltage aktivt som medlem i Kogræsserlauget i 2018.

4 e. belysning Der er nu kommet lys i DSB skiltet på Emdrupbroen og i skiltet på Tuborgvej. Der er kommet belysning på strækningen på det vejstykke der benævnes Emdrupvej og som går fra Emdrupvej til Tuborgvej. Det er på den sydligste strækning. Der foreligger endnu ikke en samlet evaluering af omlægningen af gadebelysningen i København. Bestyrelsen følger op på sagen. f. medlemsblad Bestyrelsen udsendte i december 2017 et medlemsblad. Ulla Jørholt debuterede som redaktør og det slap hun godt fra. Og igen er det Alex Heick, der har sat bladet op. Mange tak til begge. I bestyrelsen er der overvejelser om at vende tilbage til at udsende 2 blade om året. Vi vil gerne i bladet også give beskrivelser af de lokale institutioner i området. Og om lokale handlende. Om skoler. Om idrætstilbud mv. Medlemmerne må meget gerne komme med indlæg herom til bladet. To blade om året vil også betyde at opfølgning på generalforsamlingen kommer tidligt også i en bladudgave. g. Julegave Med decembernummeret fik medlemmerne en julegave, der var en fin tegning af Alex Secher af den østlige del af Utterslev Mose. Vi har ikke modtaget så mange reaktioner, men vi håber at julegaven faldt i smag. h. naboklager Der har stort set været fred og fordragelighed i området (bortset fra skyderier). Så der har ikke været naboklager til behandling i bestyrelsen bortset fra en enkelt alvorlig nabostrid. Jeg kan ikke komme nærmere ind på sagen. Der er rejst en ny naboklage der går på at beboerne i det almene boligbyggeri på Frederiksborgvej, hvor der ved byggeriet blev stillet krav om et bestemt antal parkeringspladser på grunden, foretrækker at parkere på de private fællesveje, hvorved deres private parkeringspladser står ubenyttede hen til gengæld for at de optager plads på de private fællesveje. Det var jo ikke meningen. Bestyrelsen tager kontakt til vejlauget/ bestyrelsen for andelsboligforeningen. i. Bispebjerg Lokaludvalg Der var nyvalg til Bispebjerg Lokaludvalg den 7. marts Lennart Frandsen blev på ny valgt til lokaludvalget som repræsentant for grundejerforeninger i bydelen. Også Alex Heick blev genvalgt. Og det - det sidste- kan Bispebjerg være meget vel tjent med. Også Ulla Jørholt blev indvalgt i lokaludvalget som repræsentant for Vejlauget Firkløveret.

5 Om arbejdet i lokaludvalget kan der henvises til Bydelsavisen som udkommer 5 gange om året og til lokaludvalgets hjemmeside Nogle bemærkelsesværdige resultater kan dog nævnes: Der er den 21. marts 2018 indgået aftale i den såkaldte overførelsessag i kommunen. Der er tale om anvendelsen af uforbrugte midler fra 2017 i alt mere end 1 mia. kr. I vores område tilgodeses bl.a. -Nordvestpassagen. Der er afsat 76,7 mill. kr. til anlæggelse af en cykel/gang underføring under S-banen således at Mimersparken bliver tættere forbundet med Bispebjerg ved Fyrbødervej/Lygten, Kampsportens Hus på Skodagrunden bliver realiseret; samlet omkostning 90 mill. kr., -driften af Cleanhouse på Frederiksborgvej fortsætter; et sted for mennesker med misbrugsproblemer, Stationsområdet ved Nørrebro Station ud fra Føtex bliver istandsat. Man kan håbe at det er første skridt i retning af en gennemgribende renovering af hele stationsområdet. j. Utterslev Mose Udviklings- og plejeplanen for Utterslev Mose, som der nu har været arbejdet med i nogen tid, forventes at foreligge i foråret Der vil komme et link på hjemmesiden til planen. 3. Hvad sker der i 2018? Der vil igen løbende dukke sager op. Det kan forudses at bestyrelsen kommer til at beskæftige sig med - Mudderstien, -private fællesveje (herunder lovforslag), -klimatilpasning, -Bispebjerg Lokaludvalg, -Kogræsserlauget, -vejlaugskoordinering -Lundehustorvet/Faktatorvet, -Emdrupvej 22, -parkeringsforhold på de private fællesveje (jf. lovforslag), -foreningens hjemmeside, -medlemsblade,

6 -nedlæggelse af et kraftigt højspændingskabel i Emdrupvej og Frederiksborgvej med særlige problemer ved ved Frederiksborgvej/Dunhammervej, -gennemgang af foreningens vedtægter fra 21. marts 1991; umiddelbart ses der ikke at være behov for ændringer, og -meget andet.

EMDRUP GRUNDEJERFORENING INDHOLD. Lundehustorvet ikke glemt Generalforsamlingen Referat generalforsamling 2017

EMDRUP GRUNDEJERFORENING INDHOLD.   Lundehustorvet ikke glemt Generalforsamlingen Referat generalforsamling 2017 EMDRUP GRUNDEJERFORENING NR 192 December 2018 Forskønnelsesprisen 2018 - Rørmosevej 4 ÅRGANG 78 Tegning Trine Steenstrup INDHOLD SIDE 5 Referat generalforsamling 2017 SIDE 12 Lundehustorvet ikke glemt

Læs mere

GRUNDEJERFORENING. NR 190 November 2016 ÅRGANG 76. Sportshal ved Lundehusskolen

GRUNDEJERFORENING. NR 190 November 2016 ÅRGANG 76. Sportshal ved Lundehusskolen EMDRUP GRUNDEJERFORENING NR 190 November 2016 ÅRGANG 76 Forskønnelsesprisen 2016 - Emdrup Kærvej 4 Tegning Trine Steenstrup Indhold Side 2 Bestyrelsen mener (leder) SIDE 3 Kogræsserlaug i højmosen Side

Læs mere

SIDE 5 Referat generalforsamling 2017 SIDE 6 Generalforsamlingen 2018 SIDE 9 KOlossalt fin første græsningssæson

SIDE 5 Referat generalforsamling 2017 SIDE 6 Generalforsamlingen 2018 SIDE 9 KOlossalt fin første græsningssæson EMDRUP GRUNDEJERFORENING NR 191 December 2017 ÅRGANG 77 Forskønnelsesprisen 2017 - Frederiksborgvej 209 Tegning Trine Steenstrup INDHOLD SIDE 2 Leder SIDE 2 Julegaven SIDE 3 Karens Hus SIDE 3 Lundhustorvet

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

At i alt er der således tale om et ganske omfattende byggeprojekt, som uundgåeligt vil påvirke omgivelserne i byggeperioden..

At i alt er der således tale om et ganske omfattende byggeprojekt, som uundgåeligt vil påvirke omgivelserne i byggeperioden.. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Notat om byggeri på Emdrupvej 22 Baggrund Forvaltningen har den 30. marts 2017 givet byggetilladelse til nedrivning af ca. 600 m²

Læs mere

NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE

NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE 1. Indledning Dragør Kommune har anmodet os om at redegøre for en række spørgsmål

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2014 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Court Møller, Iben Koch og Axel Bredsdorff

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Forslag. Forslag til lov om private fællesveje

Forslag. Forslag til lov om private fællesveje Lov nr. 1537 af 21. december 2010 om private fællesveje Fremsat den 5. november 2010 af transportministeren (Hans Christian Schmidt) Forslag til Forslag til lov om private fællesveje Kapitel 16 Ikrafttræden

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2007

Bestyrelsens Beretning 2007 Grundejerforeningen MOSEDE BYPARK Bestyrelsens Beretning 2007 I henhold til foreningens vedtægter skal bestyrelsen på generalforsamlingen afgive beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. I

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 1 Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 Velkommen til alle gæster og NG-medlemmer Orientering om indbrudsforebyggelse og nabohjælp Bo Trygt! 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENING. NR 189 November 2015 ÅRGANG 75

GRUNDEJERFORENING. NR 189 November 2015 ÅRGANG 75 EMDRUP GRUNDEJERFORENING NR 189 November 2015 ÅRGANG 75 Forskønnelsesprisen 2015- Bispebjerg Park Alle 13 Tegning: Trine Steenstrup Indhold Side 2 Bestyrelsen mener (leder) SIDE 2 Radonprojekt Side 3 Renovering

Læs mere

Notat om lovgivning for optagelse af private fællesveje som offentlige og istandsættelse af private fællesveje

Notat om lovgivning for optagelse af private fællesveje som offentlige og istandsættelse af private fællesveje Notat 26. maj 2015 Sagsbeh.:SV J.nr.: 05.02.00-P21-56-15 Vej og Park Notat om lovgivning for optagelse af private fællesveje som offentlige og istandsættelse af private fællesveje Nærværende notat beskriver

Læs mere

Bispebjerg Lokaludvalg kan acceptere scenarie K men mener, at der skal skaffes flere midler.

Bispebjerg Lokaludvalg kan acceptere scenarie K men mener, at der skal skaffes flere midler. Bilag 5 01148 Nordvestpassagen - Notat om høringssvar Scenarie J og K har været i høring hos Bispebjerg Lokaludvalg, Nørrebro Lokaludvalg, Dansk Handicap Forbund og Københavns Politi(bilag A og bilag B).

Læs mere

Udkast til afgørelse: Overdragelse af betaling for udgifter til belysning

Udkast til afgørelse: Overdragelse af betaling for udgifter til belysning Grundejere ved den private fællesvej [ ] Udkast til afgørelse: Overdragelse af betaling for udgifter til belysning Dragør Kommune har besluttet at iværksætte en proces om at overdrage betaling af udgifter

Læs mere

Anmodning om genoptagelse - klage over placering af lystmast på den private fællesvej Georginevej, København

Anmodning om genoptagelse - klage over placering af lystmast på den private fællesvej Georginevej, København Dato 27. januar 2016 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 15/17417-18 Side 1/6 Anmodning om genoptagelse - klage over placering af lystmast på den private fællesvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

DOM. Sagen vedrører spørgsmålet om, hvorvidt generalforsamlingen havde hjemmel til at træffe denne beslutning.

DOM. Sagen vedrører spørgsmålet om, hvorvidt generalforsamlingen havde hjemmel til at træffe denne beslutning. 28/08 2010 10:18 FAX 59458020 Retten i Holbæk RETTEN I HOLBÆK Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 23. august 2010 isag nr. BS 7-1547/2008: Grundejerfore. Sandlodsvej vl Benny Herlyng Askeskellet 14 2000

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Protokol for vejsyn på Parallelvej

Protokol for vejsyn på Parallelvej Protokol for vejsyn på Parallelvej Vejsyn på Parallelvej torsdag den 28. maj 2015 kl. 16.30. Følgende ejendomme var indkaldt til vejsynet: Parallelvej 19, 20, 26, 28, 30, 32 og 38. Carl Amossensvej 1,

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse af budget 6.

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Landsbylauget for Slagslunde og Buresø

Landsbylauget for Slagslunde og Buresø Landsbylauget for Slagslunde og Buresø Referat af bestyrelsesmøde d. 12. marts 2008 kl. 19.30-21.30. Deltagere: Foreninger: Mødt Afbud Udeblevet Borgerforeningen: Lars Seneberg GF Buresø Ole Okkels som

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d kl Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d. 29.04.09 kl. 19 22.00. Generalforsamlingen holdes i aulaen på Husum Skole, Karlslundevej 33,. Dagsorden ifølge

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 15. december 2009 08/14119 VEDLIGEHOLDELSE AF K VEJ Klager har ved brev af 21. november 2008 klaget over Kommunens vejsynskendelse af 4. december 2007 om partsfordelingen

Læs mere

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne.

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. 1 Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. Deltagere: Dan Nielsen + Uffe Hansen + Paul Ridings + Bjarne Klinkby. Fraværende: Ingen. 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Baggrund De private fællesveje E vej, J vej, del af R vej og del af Re vej ligger på ejendommen matr.nr U Kvarter.

Baggrund De private fællesveje E vej, J vej, del af R vej og del af Re vej ligger på ejendommen matr.nr U Kvarter. Dato 4. juli 2014 Dokument 14/03258 Side Afgørelse - Klage over indførelse af parkeringszone i området Re vej, E vej, J vej, R vej og T vej 44-66 Vejdirektoratet har behandlet din klage af 2. marts 2014,

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

R E F E R A T F R A. Generalforsamling i Dyrkobbel Grundejerforening Onsdag den 5.april 2017, kl. 19:30 På Det Gamle Rådhus i Gråsten.

R E F E R A T F R A. Generalforsamling i Dyrkobbel Grundejerforening Onsdag den 5.april 2017, kl. 19:30 På Det Gamle Rådhus i Gråsten. R E F E R A T F R A Generalforsamling i Dyrkobbel Grundejerforening Onsdag den 5.april 2017, kl. 19:30 På Det Gamle Rådhus i Gråsten. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. (Paul Schubert) 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

I brev af 24. november 2014 har kommunen fremsendt udkast til, hvordan udgiftsfordelingen kan udformes for vedligeholdelsen af de forskellige veje.

I brev af 24. november 2014 har kommunen fremsendt udkast til, hvordan udgiftsfordelingen kan udformes for vedligeholdelsen af de forskellige veje. Dato 1. juli 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/03024-11 Side 1/5 Vedligeholdelse af en række private fællesveje Jeres sagsnr.: H-860-41470 I brev

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Resumé af referatet fra generalforsamling Læs hele referatet på www.beringsminde.dk Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19.00 afholdte Grundejerforeningen

Læs mere

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup G algebjerg rundejerforening august 2007 Referat af generalforsamlingen den 26. august 2007 Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Læs mere

Hvorfor kan kommunen ikke fortsætte med at betale for vejbelysningen som hidtil? Kan vi ikke bare undvære lys på vejen?

Hvorfor kan kommunen ikke fortsætte med at betale for vejbelysningen som hidtil? Kan vi ikke bare undvære lys på vejen? Hvorfor kan kommunen ikke fortsætte med at betale for vejbelysningen som hidtil? Holbæk Kommune og alle andre offentlige myndigheder kan kun påtage sig en udgift, hvis der er hjemmel i loven, dvs. hvis

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Udskiftning af vejbelysning på B-vænget

Udskiftning af vejbelysning på B-vænget Dato 23. marts 2018 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 17/06183 Side 1/8 Udskiftning af vejbelysning på B-vænget I e-mail af 20. april 2017 har I klaget over Ikast-Brande

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

at det tillige er tilsynets opfattelse, at en kommune skal ændre en praksis, der ikke har været lovlig.

at det tillige er tilsynets opfattelse, at en kommune skal ændre en praksis, der ikke har været lovlig. NOTAT Juridisk Afdeling er, af Teknisk Forvaltning, blevet bedt om en juridisk vurdering af spørgsmålet om betalingen af driften for gadebelysning på private fællesveje i Tønder Kommune. Det følger af

Læs mere

Afgørelse af klager over udgiftsfordeling til vejsynskendelse privat fællesvej mellem Alkærlundvej og Risbjergvej kommunens sags ID 2015/14053

Afgørelse af klager over udgiftsfordeling til vejsynskendelse privat fællesvej mellem Alkærlundvej og Risbjergvej kommunens sags ID 2015/14053 Dato 2. december 2016 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon 7244 3065 Dokument 16/12073 og 16/13306 Side 1/5 Afgørelse af klager over udgiftsfordeling til vejsynskendelse privat fællesvej

Læs mere

Hertil kommer, at du ønsker, at kommunen udsteder et påbud til Hyldebo Grundejerforening om at etablere en midlertidig adgang.

Hertil kommer, at du ønsker, at kommunen udsteder et påbud til Hyldebo Grundejerforening om at etablere en midlertidig adgang. Dato 17. maj 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/02002-12 Side 1/5 Medd. klager, at afgør. er lovlig I brev af 5. februar 2016 har du på vegne af L

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej

Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej Dato 9. december 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/15959-8 Side 1/5 Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej I har i brev

Læs mere

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE Notat fra generalforsamlingen d. 3. april 2013 1. Velkomst Desværre var både Lisbeth og Karen fra Beboerrepræsentationen. Fraværende Så jens stod for hele dagsordenen.

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24.

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010 Til: Økonomiudvalget Dato: 24. februar 2010 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Journalnr.: 10/4568 Følgende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Bemærkninger til foreslåede ændringer af vejloven lovforslagets 1

Bemærkninger til foreslåede ændringer af vejloven lovforslagets 1 Bemærkninger til lovforslag om ændring af vejloven og lov om private fællesveje Frederiksberg Kommune fremsender hermed sine bemærkninger til høringen over lovforslag til ændring af vejloven og lov om

Læs mere

Love for Grundejerforeningen Gefion

Love for Grundejerforeningen Gefion Love for Grundejerforeningen Gefion Reviderede love vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling onsdag den 19. april 2011 1 - Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Vedtægter for Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug. Laugets hjemsted er området

Læs mere

Til Teknik og Miljøudvalget, Københavns Kommune, Købehavns Rådhus. Byggeriet på Provstevej 5, København NV

Til Teknik og Miljøudvalget, Københavns Kommune, Købehavns Rådhus. Byggeriet på Provstevej 5, København NV Til Teknik og Miljøudvalget, Københavns Kommune, Købehavns Rådhus Byggeriet på Provstevej 5, København NV side 1 / 4 Bispebjerg Lokaludvalg har fulgt sagen nøje fra start. Vi har også tilkendegivet vores

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Nørregårdsparken Stk. 2: Foreningen har hjemsted Nørregårdsparken, Esbjerg Kommune

Læs mere

Udlæg af vejret, M, matr. nr. 7 b Hillerød Markjorder

Udlæg af vejret, M, matr. nr. 7 b Hillerød Markjorder Dato 17. marts 2015 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon 7244 3119 Dokument 14/10437-21 Side 1/6 Udlæg af vejret, M, matr. nr. 7 b Hillerød Markjorder Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Der opføres derefter ca m² bebyggelse på 1. og 2. sal, der indrettes til beboelse.

Der opføres derefter ca m² bebyggelse på 1. og 2. sal, der indrettes til beboelse. Teknik- og Miljøforvaltningen Høring i henhold til forvaltningsloven Københavns Kommune har modtaget en ansøgning om dels nedrivning af en del af eksisterende bebyggelse på ejendommen matrikelnr: 28 Emdrup,

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 30. maj 2013 Sted: Hotel Nyborg Strand Tidspunkt: Kl. 16.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen / næstformand Thomas

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

Privatvejsloven Sommerhusområder

Privatvejsloven Sommerhusområder Privatvejsloven Sommerhusområder Landliggersammenslutningen Tisvilde, den 11. juni 2015 Hvem er vi? Tom Løvstrand Mortensen Vejdirektoratet, Jura tlm@vd.dk Ivan Skaaning Hansen Vejdirektoratet, Jura ih5@vd.dk

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. september 2012 12/03928 BETALING FOR VEJBELYSNING Vejdirektoratet har behandlet din klage af 18. april 2012 over Kommunens afgørelse af 10. april 2012 om overdragelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Skovshoved Klampenborg Grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Skovshoved Klampenborg Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Skovshoved Klampenborg Grundejerforening Tirsdag den 19. april 2016 på Sølyst Punkt 1: Valg af dirigent Advokat Thjelle Ehrenskjöld blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere