Fakultetsledelsesmøde 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fakultetsledelsesmøde 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:"

Transkript

1 Referat Dato: 14. august 2018 Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 9. august 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 10 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik Østergaard Jensen (EOJ), Søren Bom Nielsen (SBN), Thomas S. Toftegaard (TST), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Birgit Schiøtt (BS), Carsten Suhr Jacobsen, Conni Simonsen (CSI), Michelle Williams (MW), Niels Halberg (NH), Hanne Bach Clausen (HBC), Kurt Jensen (KJ), Jes Madsen (JESM), Ulrik Ingerslev Uggerhøj (UIU), Søren Rud Keiding (SRK), Kurt Nielsen (KNI), Finn Borchsenius (FB), Marianne F. Løyche (MFL), Niels Damgaard Hansen (NDH), Søren Klit Lindegaard (SKL) og (CS). Afbud: Jacob Schach Møller (JSM), Søren Bom Nielsen (SBN) og Erik Steen Kristensen Gæst: Peder Damgaard (PD) Fakultetsledelsesmøde 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) 3. Nyt fra medlemmer Strategiske punkter: Drøftelses-/beslutningspunkter 4. Økonomi v. NCN/PD a. Uddannelsesøkonomi 5. Funding a. Funding: Carlsberg og DFF v. SRK (bilag) b. Funding: Reap 2. kvartal v. SRK (bilag) 6. International rekruttering og spouses v. JESM (bilag) 7. Status GreenTech v. KNI 8. Kursus/uddannelse i myndighedsbetjening v. KNI (bilag) 9. Strategi - forberedelse v. NCN (bilag) 10. AU Udvalg a: Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde (UFFE) v. SRK b: Erhvervsudvalget v. NCN c: Udvalget for Uddannelse (UFU) v. FBO 11. Full-degree programmes v. FBO (bilag) 12. Konkurrenceudsættelse af adm./drift v. NDH 13. Bygninger, Campus 2.0 Høringsproces (bilag eftersendes) Driftspunkter: Meddelelsespunkter 14. Meddelelser a. Publikationsstøtte fra AUFF 15. Eventuelt Fakultetssekretariatet, Science and Technology Aarhus Universitet Ny Munkegade Aarhus C Tlf.: Fax: scitech@au.dk Web:

2 Side 2/9 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) en blev godkendt. Udkast til referat fra fakultetsledelsesmødet d. 5. juli 2018 blev godkendt. 2. Opfølgning: b. To-do listen (bilag) NCN orienterede om at der er lavet opslag til synergipakker, og at ansøgningsfristen er d. 15. august Nyt fra medlemmer NDH meddelte, at teamleder og centerchef Steen Dan Christiansen i Roskilde går på pension fra september Der bliver fremadrettet en lidt ændret organisering, bl.a. i forhold til centerchefstillingerne i både Roskilde og Foulum. KLI gjorde opmærksom på, at der hen over sommeren har været, og fortsat er, problemer i forhold til visning af ledige stillinger på hjemmesiden. Det blev besluttet, at NDH sørger for at følge op og holde institutlederne orienteret om status. KNI og NCN orienterede om, at Conni Hedegaard har inviteret Miljø-og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) til Aarhus for at præsentere ministeren for nogle af universitetets førende forskningsmiljøer inden for hans ministerområde. FBO informerede om årets ansøgere og optag 2018 på STs uddannelser. Både ST og AU er gået frem i forhold til optaget Der har været et fint optag på både ingeniøruddannelserne og på datalogi. På fysik er optagelsestallet gået tilbage, men til gengæld har alle de studerende der er optaget et højt gennemsnit. Forklaringen er måske det nye optagelsessystem, men det er endnu for tidligt at sige noget sikkert om. FBO pegede på, at optagelsestallene for ST 2018 betyder, at ST skal se nærmere på: Er AU og ST synlige nok i forhold til civilingeniøruddannelserne? Der er mange uddannelser indenfor Kemi - hvordan får vi gjort tydeligt, hvad der er forskellen på de enkelte uddannelser? Strategiske punkter: Drøftelses-/beslutningspunkter 4. Økonomi v. NCN/PD a. Uddannelsesøkonomi PD opsummerede, at han på fakultetsledelsesmødet d. 5/7 havde præsenteret den ny uddannelsesbevillingsreform fra 2019, og orienteret om de økonomiske konsekvenser af den besluttede model på AU, hvor grundtilskuddet fastholdes på fakultetsniveau og først genberegnes til lægningen af budget Da ST står over for vækstscenarier i forbindelse med både ingeniør- og digitaliseringssatsningen peger prognoserne på, at ST løbende vil miste indtægter. Det betyder, at i år 2021 vil ST

3 Side 3/9 miste indtægter svarende til cirka 27 mio. i forhold til den nuværende model eller svarende til cirka 18 tkr. pr. STÅ. Med den ny bevillingsreform bortfalder færdiggørelsesbonus som begreb og erstattes med det ny begreb resultattilskud for studietid. Den ny bevillingsreform tilgodeser derfor rent økonomisk ikke hurtigere færdiggørelsestid i samme grad som i den nuværende model, hvilket giver en skævvridning internt på ST ved at overgå til den ny model. På fakultetsledelsesmødet d. 5. juli besluttede fakultetsledelsen, at der skal findes en solidarisk håndtering af indtægtsudfordringen. I forhold til at beslutte hvordan de enkelte enheders andel skal fordeles, bad fakultetsledelsen om at få nogle alternative modeller præsenteret på dette fakultetsledelsesmøde. PD gennemgik 7 alternative modeller til håndtering af indtægtsnedgangen ved overgangen til den ny reform. Det var i fakultetsledelsen enighed om, at satsningsområderne (ENG, ASE, MATH og CS) ikke skal bære byrden alene, men de skal også bidrage. Fakultetsledelsen besluttede den model som blev præsenteret som alternativ 3. Bidraget til fordelingen af bevillingen fordeles her efter omsætning. Hermed vil det følge samme princip som fordelingen af bidraget til en række af fakultetets øvrige puljer og bidrag. En sideeffekt bliver, at også ENG, ASE, MATH og CS selv kommer til at bidrage til indtægtsnedgangen. 5. Funding a. Funding: Carlsberg og DFF v. SRK (bilag) SRK pointerede, at han på hvert fakultetsledelsesmøde giver en kort orientering om den seneste udvikling på fundingområdet. Herudover vil der på hvert møde være fokus på særlige fokusområder Carlsberg fondet uddelte i mio. kr., mio. kr., og i mio. kr. Ser man på STs hjemtag for (frem til medio 2018) er der store udsving mellem årene, som delvist kan forklares af, at ikke alle kilder uddeles årligt. Særligt på den internationale bakke sakker AU bagud. På både internationaliseringsstipendier (AU 26% / KU 61%) og forskningsrejser til udlandet (AU 15% / KU 74%) ligger AU lavt ift. KU. SRK fremhævede, at set i lyset af ST s internationaliseringsstrategi, kan institutterne derfor med fordel sprede kendskabet til disse muligheder. Som noget nyt indkalder Carlsberg fondet interessetilkendegivelser til visionære 'Semper Ardens' forskningsprojekter. Deriblandt vil der blive udvalgt nogle få projekter, som vurderes at have potentiale til at munde ud i tværvidenskabelige forskningsnybrud og/eller highrisk/high-gain forskning.

4 Side 4/9 I år udbydes desuden Semper Ardens stipendier inden for alle Carlsberg fondets fagområder humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Stipendierne er etårige. Der kan endvidere søges postdoc-stipendier, som uddeles til fremragende ph.d.er. Stipendierne gives til forskningsophold ved et udenlandsk universitet eller til selvstændig forskningsaktivitet i Danmark. Der kan også søges om distinguished stipendier, som har til formål at skabe bedre mulighed for yngre lektorer og adjunkter på tenure-track til at etablere en selvstændig forskningsgruppe. Fondet udbyder endvidere midler til publicering, udlandsophold, feltekspeditioner og afholdelse af konferencer samt apparatur, registerdata o.l. RSK orienterede endvidere om, at ST vil have særligt fokus på FTP ansøgninger i efteråret Den afholdes der informationsmøde for ansøgere fra ST, videnskabelige koordinatorer, FSE og andre som måtte have interesse i den kommende FTP ansøgnings runde. Der vil endvidere 3 uger op til deadline være en intern feed back af alle ansøgninger til FTP ved prodekan Søren Rud Keding og 2-3 andre med særligt kendskab og erfaring med FTP. Alle ansøgere får en tilbagemelding inden for timer. SRK fremhævede, at det er nødvendigt, at alle ansøgninger kommer igennem processen for at det efterfølgende kan vurderes om det hjælper. b. Funding: Reap 2. kvartal v. SRK (bilag) SRK orienterede om, at dekanatet følger tallene i Reap. En bevilling kommer i Reap hvis den er accepteret og den har projektstart i første eller andet kvartal. Pt. viser tallene, at ST samlet er ca.200 mio. kr., bagud på hjemtag sammenholdt med sidste år. SRK opfordrede derfor institutlederne til at gennemgå instituttets egne tal og følge udviklingen og have fokus på at instituttet ikke har et dårligere hjemtag end sidste år ved samme tid. NCN supplerede og bemærkede, at Reap er et rigtig godt redskab. Det er vigtigt, at den enkelte institutleder selv følger med i tallene i Reap også fordi der er aftalt færre økonomimøder mellem dekan og institutlederne end tidligere. Fakultetsledelsen besluttede, at sagsfremstillingen og andet materiale omkring funding fremadrettet udarbejdes på engelsk og kun på engelsk. 6. International rekruttering og spouses v. JESM (bilag) JESM pointerede, betydningen af at være opmærksom på de mange gode initiativer der er på AU ift. at hjælpe i forbindelse med international rekruttering af medarbejdere og deres ægtefæller. ST ønsker at rekruttere de mest kvalificerede medarbejdere. Ved ansættelse af VIP er målet derudover an increased proportion of international top-level staff og an improved gender balance (ST Strategic Plan ). En stor udfordring i internationale VIPrekrutteringsprocesser er dog at tilbyde attraktive arbejdsmuligheder for medfølgende partnere. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på og bruge de redskaber der er på AU.

5 Side 5/9 JESM beskrev de eksisterende tiltag der er iværksat på AU for at facilitere international rekruttering. JESM fremhævede: AUs International Center (IC) som bl.a. tilbyder et særligt Expat Partner Programme og som gør et stort arbejde generelt Særlig samarbejdsaftale med Business Region Aarhus (BRA) hvor de 12 kommuner i Business Region Aarhus har forpligtet sig til at finde relevante jobtilbud til spouses. Til gengæld deltager AU i forskningsprojekter om regional vækst og udvikling. ST har haft god gavn af aftalen som har vist sig at fungerer i praksis og som kan være en vej ind på arbejdsmarkeder for medfølgende ægtefæller. Fakultetsledelsen bemærkede: CS har haft Internationalt center med til 5-10 minutter af ansættelsessamtalen. Det fungerer meget fint og ansøgerne er meget tilfredse. Andre lande har meget fokus på at hjælpe spousses i job, og det er det AU konkurrere med. Der for er det vigtigt at få fortalt den gode historie om, at vi har mange forskellige tiltag som fungerer. Business region Danmark har ikke fokus på Roskilde det bør være et opmærksomhedspunkt. 7. Status GreenTech v. KNI KNI orienterede om status i forhold til GreenTech. TTO samarbejder med forskerne omkring spin out og det fungerer. Der er imidlertid mange som også gerne vil gå skridtet videre og have hjælp ikke bare fra TTO, men også fra andre spillere som kan hjælpe med at etablere virksomheder i den tidlige fase, herunder også hjælpe med mulige finansieringsmuligheder. TTO er ved at lave en udredning og der er aftalt en proces som skal sikre, at de forskerne der er længst fremme med ideer og projekter i forhold til at kunne etablere virksomhed får hjælp Kontaktpersoner på ST er henholdsvis Else Meyer og Conni Lund Tegtmeyer. 8. Kursus/uddannelse i myndighedsbetjening v. KNI (bilag) Fakultetsledelsen har tidligere vedtaget at der skal laves et kursus i myndighedsbetjening og der er god opbakning til det i organisationen. Målgruppen for kurset er kursus medarbejdere og ph.d.-studerende ved AU, som ønsker at kvalificere sig til at kunne levere forskningsbaseret myndighedsbetjening. Kurset er obligatorisk for nye medarbejdere, der skal arbejde med myndighedsbetjening (fx forskere, seniorforskere, seniorrådgivere, professorer, AC ere, videnskabelige assistenter), og et tilbud til nuværende medarbejdere, samt ph.d.-studerende. Fakultetsledelsen godkendte beskrivelsen af kursus i forskningsbaseret myndighedsbetjening. Fakultetsledelsen havde følgende supplerende bemærkninger: Det vil være godt, hvis så mange af modulerne som muligt udbydes på engelsk.

6 Side 6/9 Det vil være fint, hvis ph.d. studerende også kan tage i hvert fald nogle af modulerne, og at det kan indgå som en del af ph.d. uddannelsen. Samme med udenlandske post docs, så de kan få en fornemmelse af hvad der skal til for at blive fastansat indenfor myndighedsbetjening. Overvej derfor at udvide kredsen og vólumen. => KNI svarede hertil, at kurset starter på dansk, men arbejdsgruppen er ikke uenig ift, at det bør udbydes på engelsk og rettes mod ph.d og postdocs. JESM vil sørge for at få det godkendt, så det kan indgå som en del af phd uddannelsen. 9. Strategi - forberedelse v. NCN (bilag) Fakultetsledelsen havde en indledende drøftelse af den kommende strategiproces, herunder både tidsplan og inspiration til proces. NCN orienterede om, at bestyrelsen på AU har igangsat en strategiproces, som betyder, at der skal besluttes en ny overordnet strategi på bestyrelsesmødet den 13/ Det er derfor dekanatets virdering, at der, lidt tidligere end oprindeligt forventet, skal igangsættes en proces for ST strategi (forventet årrække), da ST er nød til at ligne op med universitetet. Processen på ST på fakultets- og institutniveau tager afsæt i de fem spor forskning, talent, uddannelse, myndighedsrådgivning og erhvervssamarbejde. Fakultetsledelsen havde drøftede: Tidsplan for strategiprocessen på institutterne og på fakultetet Eksterne inspirationskilder for strategiprocessen, herunder Advisory Board, studietur, institut-evalueringer mv. Eventuel inddragelse af yderligere ekstern inspiration/rådgivning/facilitering (strategieksperter, konsulentbistand etc.) NCN bemærkede, at strategien har haft den effekt, at ST i dag er et fakultet i vækst. Der er lavet to store satsninger, etableret tematiske centre på ST samt en række øvrige tiltag på institutterne. Strategien har gjort en forskel og har medvirket til at flytte fakultetet til i dag at være et stærkt fakultet. I forbindelse med udarbejdelsen af den seneste strategi havde ST fokus på strategiske initiativer fakultetet gjorde sig derved stærkere på områder, hvor ST i forvejen var stærke. Det var det rigtige på det tidspunkt. Nu har ST muskler til no get andet og mere. Det betyder, at fakultet dermed også er klar til at indgå i nye sammen hænge. ST kan være mere ekstrovert og er klar til at bevæge sig fra lokal til global. Fakultetsledelsen havde følgende bemærkninger: Strategien er omdrejningspunkt for ST s aktiviteter og har været afgørende for at etablere et stærkt fakultet. Strategien forklare hvad det er, ST vil og står for. Det er afgørende at overveje processen. Medarbejderne skal være med ellers engagerer de sig ikke efterfølgende. ST er konsolideret og hvert institut har forskellige berøringsflader. Nu er det vigtigt at få de andre fakulteter med. Det er også her den store funding ligger. ST skal samarbejde mere med de øvrige fakulteter på AU.

7 Side 7/9 Institutterne er meget forskellige internt på ST. Der skal derfor være en vis frihedsgrad for institutterne til at bestemme, hvordan de vil gøre det. ST skal køre videre med noget af det vi har i forvejen og stikke et spadestik dybere. Erfaringen viser, at der skal gøres noget mere ud af handleplanerne. Der skal være ressourcer til følge op på strategien. Vigtigt at der bliver lavet institut evalueringer. Hvor er vi nu, og hvor er det vi gerne vil hen?. Er det det rigtige, vi sigter imod? Det skal overvejes, hvor ST kan få inspiration fra? Vigtigt at der er enighed omkring hvad ambitionsniveauet skal være? Fakultetsledelsen besluttede: at der skal arbejdes videre i forhold til planlægning af en eventuel studietur som har til formål at give inspiration til strategiarbejdet på ST. Studieturen planlægges foreløbigt til november Tidsplanen skal revideres og besluttes på næste fakultetsledelsesmøde. Ledelsen skal bruge mere tid på forarbejdet. Der skal afsættes mere tid til den første del af processen. Fakultetsledelsen skal sætte rammen/retningen. På de næste fakultetsledelsesmøder skal der træffes beslutninger om både studietur og institutevalueringer. 10. AU Udvalg a: Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde (UFFE) v. SRK SRK gav en nærmere beskrivelse af Udvalget for Forskning og Eksterne Samarbejde (UFFE). Udvalgets opgaver er: Koordinere og videndele på tværs af fakulteterne Indstillinger til universitetsledelsen (høringssvar, udpegninger til f.eks. DFF, EliteForsk, AU s priser mv. Har årligt 5 mio. kr. i USM-midler til understøttelse af aktiviteter Samspillet mellem UFFE og ST er: Prodekanerne drøfter dagsordener i dekanatet Større sager i høring på institutterne eller i fakultetsledelsen Relevante sager drøftes i ST s forskningsudvalg Fakultetsledelsen bemærkede: Der er udfordringer på institutniveau med at sikre at informationerne flyder. På nogle institutter er formand for forskningsudvalg ikke en del af institutledelsen det kan give udfordringer. UFFE er ikke et udvalg der fylder meget hos institutlederne. => SRK bemærkede hertil, at UFFE også netop har en filterfunktion, så institutlederne ikke forstyrres med alt muligt. Det er sagerne, det handler om. Institutlederne skal vide, at prodekanerne der sidder i UFFE fra ST sørger for at bringe sagerne videre til fakultet og institutter

8 Side 8/9 b: Erhvervsudvalget v. NCN NCN beskrev Erhvervsudvalget opgaver som er følgende: Indgå strategiske rammeaftaler med større virksomheder, offentlige institutioner, kommuner, region og business regions. Rammeaftalerne udbygges med underaftaler på relevante niveauer (fakultet, institut, og forskningsgruppe). Følge op på aftaler og handleplaner en gang årligt. Udveksle viden med fakulteternes erhvervsudvalg om samarbejde med eksterne partnere og sikre koordination og vidensdeling på tværs Styrke universitetets synlighed som en attraktiv samarbejdspartner Styrke samarbejdet med SMV er Medvirke til at styrke karriereelementet i AU s uddannelser (inkl. casecompetitions) Skabe optimale rammer for kommercialisering af forskningsresultater, etableringaf spin-out virksomheder og studenter-iværksætter Sikre, at universitetets forskningsinfrastruktur og faciliteter i højere grad end nu indgår i et samarbejde med eksterne parter. NCN pointerede, at udvalget har brugt mest tid på samarbejdet med store virksomheder og kommuner. I forhold til sidstnævnte, er er indgået aftaler med tre kommuner: Silkeborg, Århus og Ringkøbing/Skjern kommune. Der arbejdes mod indgåelse af flere aftaler med kommunerne. Her har Erhvervsudvalget er en vigtig funktion. Der er meget kamp om samarbejdet med kommunerne, og det er derfor vigtigt, at universiteterne positionerer sig. NCN understregede, at Erhvervsudvalget også har haft stor fokus på strategiske rammeaftaler på AU niveau med store virksomheder. c: Udvalget for Uddannelse (UFU) v. FBO FBO fremhævede at Udvalget for Uddannelse, UFU, er et mindre og velfungerende udvalg. Der er mange både nationale og internationale uddannelsespolitiske tiltag som udvalget skal forholde sig til. Udvalgets opgaver er: Nationale og internationale uddannelsespolitiske spørgsmål Samarbejdet om uddannelser på tværs af fakulteterne, herunder uddeling af midler fra universitetsledelsens strategiske ledelsespulje. Uddannelsesprofil, herunder sikring af internationaliseringsinitiativer Kvalitetspolitik på uddannelsesområdet Udvalget for uddannelse har følgende tre uddannelsesmæssige topprioriteter: Hæve uddannelseskvalitet, øge studieintensitet og bedre match Særlige fokusområder i 2017/2018 for UFU har været: Institutionsakkreditering, EDU IT, strategisk rammekontrakt, fastholdelse, international rekruttering, kvote 2, projektorienterede forløb/specialer i samarbejde med virksomheder.

9 Side 9/9 Fakultetsledelsen bemærkede, at det som led i strategiprocessen skal overvejes, hvordan AU-udvalgene inddrages. 11. Full-degree programmes v. FBO (bilag) FBO orienterede om, at punktet er behandlet på et tidligere fakultetsledelsesnøde og at der nu er lavet en gennemregning af den model der blev besluttet. Det er et ambitiøst mål at nå op på 40 % full degree studerende på 5 år. I tallene er der indsat en ligelig fordeling mellem EU-EUX og non EU-EUX dvs. 50/50 fordeling. Målet er at der i 2025 er 1125 internationale studerende på ST. Både NCN og FBO orienterede, at ST samtidig vil opnå den gevinst, at ST vil få en uddannelsesøkonomi som ikke er afhængig af forskellige ministre og politiske beslutninger. Det påvirker dermed ST s evne til at sikre fakultetets økonomi. 12. Konkurrenceudsættelse af adm./drift v. NDH NDH orienterede om konkurrenceudsættelse af den administrative drift. Sagen har været behandlet i HSU. Universitetsledelsen skal nu træffe endelig beslutning. 13. Bygninger, Campus 2.0 Høringsproces (bilag eftersendes) På sidste fakultetsledelsesmøde deltog Bent Lorenzen og orienterede om Campus 2.0. På stormødet om campus 2.0 blev varslet en bred inddragelsesproces forankret på hvert fakultet. Institutlederne blev opfordret til at overveje og komme med forslag til hvordan høringen skal køre på ST og hvad der skal være fokus på i høringen. På baggrund af indspil fra institutterne er der udarbejdet et forslag til en proces på ST med møder for medarbejdere og studerende 4 steder (Katrinebjerg, Universitetsparken, Foulum og Roskilde). På møderne vil der være fokus på det lokale sted på hvert møde. Fakultetsledelsen tilsluttede sig forslaget dog skal det overvejes om der skal afholdes møde i Roskilde. Driftspunkter: Meddelelsespunkter 14. Meddelelser a. Publikationsstøtte fra AUFF NCN mindede om, at ansøgningsfristen er d. 7. september 15. Eventuelt HB gjorde opmærksom på, at uddannelsesaftaler skal på plads og at institutterne er tidsmæssigt pressede. FBO vil sørge for at der kommer en liste fra Peder Damgaard. Økonomimodellen er færdig nu og det er institutlederne der er ansvarlige for formidlingen på institutterne. Der kommer ikke en rundtur med dekanen.

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkt

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkt Fakultetsledelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

6. Erfaringsudveksling omkring pressehåndtering i relation til rådgivning

6. Erfaringsudveksling omkring pressehåndtering i relation til rådgivning Fakultetsledelsesmøde d. 15. marts 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 4 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

SRK orienterede om samarbejde med Grundfos ifm. Erhvervs ph.d, og at det foregår efter samme finansieringsmodel som ved Novo Nordisk.

SRK orienterede om samarbejde med Grundfos ifm. Erhvervs ph.d, og at det foregår efter samme finansieringsmodel som ved Novo Nordisk. Dato: Oktober 2017 Side 1/5 Fakultetsledelsesmøde d. 22. september kl. 13.00 15.30 Sandbjerg Gods Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 29. oktober 2015 kl: AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14

Fakultetsledelsesmøde d. 29. oktober 2015 kl: AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Fakultetsledelsesmøde d. 29. oktober 2015 kl: 13.00 17.00 AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik Østergaard

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 22. februar 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 3 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Referat Dato: 6. juli 2018 Side 1/8 Fakultetsledelsesmøde d. 5. juli 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 9 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET Referat Dato: Marts 2018 Fakultetsledelsesmøde d. 14. marts 2018 kl.12.30 17.00 Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 4 Side 1/7 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat Fakultetsledelsesmøde d. 7. april 2016 kl: 09.00 16.15 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 5 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Side 1/7 Fakultetsledelsesmøde d. 13. juni 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 8 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato: 17. dec. 2018 Side 1/7 Fakultetsledelsesmøde d. 13. december 2018 kl. 12.30 17.15 Mødet afholdes på AU Foulum, lokale M2 (8814-3050) Fakultetsledelsesmøde nr. 16 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

1. Open Acces v. Per Lindblad Johansen. 2. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 3. Opfølgning:

1. Open Acces v. Per Lindblad Johansen. 2. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 3. Opfølgning: AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Fakultetsledelsesmøde 24. september 2015 kl:13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 12 REFERAT Deltagere: Niels

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato: 04.oktober 2018 Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 2. oktober 2018 kl. 11.00 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, lokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 13 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Side 1/6 Fakultetsledelsesmøde d. 21. september 2018 kl. 9.45 12.30 Mødet afholdes på Gl. Skovridergaard, Silkeborg Fakultetsledelsesmøde nr. 12 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

PAUSE med oplæg fra pressechef på AU Anders Correll og Kommunikationschef på ST Elin Møller

PAUSE med oplæg fra pressechef på AU Anders Correll og Kommunikationschef på ST Elin Møller Møde den: 4. februar 2014 kl. 10.00 13.30 Aarhus Universitet, Ndr. Ringgade 1, 8000 Århus C, Frandsen salen Institutledermøde nr. 2 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 11. januar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 11. januar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Referat Dato: Januar 2018 Side 1/7 Fakultetsledelsesmøde d. 11. januar 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 1 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato:3. september Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 30. august kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 11 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr.

Læs mere

og 21. okt (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

og 21. okt (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Referat Møde: Torsdag den 30. oktober kl. 10.00 14.30 Institut for Datalogi, Åbogade 34, mødelokale Ada 333 Fakultetsledelsesmøde nr. 13 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 30. april 2013 kl Computer Science, ADA-333 Institutledermøde nr. 5

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 30. april 2013 kl Computer Science, ADA-333 Institutledermøde nr. 5 Møde den: 30. april 2013 kl. 13.00 17.00 Computer Science, ADA-333 Institutledermøde nr. 5 Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo Riemann (BRI),

Læs mere

Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale

Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale Institutledermøde nr. 1 Den 31. januar 2013 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale 021-023 REFERAT Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo Riemann (BRI), Thomas

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET REFERAT

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET REFERAT REFERAT Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 19. maj 2016 kl: 12.30 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 7 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 23. oktober kl i Flakkebjerg Gods Institutledermøde nr.

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 23. oktober kl i Flakkebjerg Gods Institutledermøde nr. Møde den: 23. oktober kl. 09.30 12.00 i Flakkebjerg Gods Institutledermøde nr. 12 Auditoriet Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter Fakultetsledelsesmøde d. 3. december 2015 kl: 13.00 16.30 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Institutledermøde nr. 4 Møde den: 21. marts 2012, kl. 10.00 12.00 Mødelokale: Konferencelokale, bygning 2, 3. sal Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Bo Riemann

Læs mere

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET. Fakultetsledelsesmøde d. 3. maj 2018 kl Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

DAGSORDEN* 1. Referat AARHUS UNIVERSITET. Fakultetsledelsesmøde d. 3. maj 2018 kl Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Fakultetsledelsesmøde d. 3. maj 2018 kl.12.30 17.00 Bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Side 1/9 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 23. november 2017 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 23. november 2017 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Fakultetsledelsesmøde d. 23. november kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 11 Side 1/9 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) 3. Nyt fra medlemmer

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) 3. Nyt fra medlemmer Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 27. april 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1521, Undervisningsrum 322-328 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Peter Henriksen

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 24. november 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Møde: Torsdag den 3. juli kl. 14.30 18.30 Århus - Væksthusene Institutledermøde nr. 8 REFERAT Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 12 Møde den 19. september 2012, kl Sted: FOOD, Årslev, mødelokale Rosen

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 12 Møde den 19. september 2012, kl Sted: FOOD, Årslev, mødelokale Rosen Institutledermøde nr. 12 Møde den 19. september 2012, kl. 10.00 12.00 Sted: FOOD, Årslev, mødelokale Rosen REFERAT Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR),

Læs mere

DAGSORDEN. Referat AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN. Referat AARHUS UNIVERSITET Fakultetsledelsesmøde onsdag d. 15. marts 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 4 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) Fakultetsledelsesmøde 8.oktober 2015 kl:13.oo 16.30 Mødet afholdes på AU, Frandsensalen, Ndr. Ringgade 1, Bygning 1431 Fakultetsledelsesmøde nr. 13 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 3. november 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 9. juni 2016 kl: 12.30 16.00 Bygning 1525 - mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 8 REFERAT Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) b. Advisory Board møde d

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: a. To-do listen (bilag) b. Advisory Board møde d Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 1. september 2016 kl: 12.30 17.00 Bygning 1525 - mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 11 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter Referat Fakultetsledelsesmøde d. 14. januar 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, m ødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: 27. februar 2014 kl Institut for Miljøvidenskab Institutledermøde nr.

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: 27. februar 2014 kl Institut for Miljøvidenskab Institutledermøde nr. Møde den: 27. februar 2014 kl. 09.30 13.00 Institut for Miljøvidenskab Institutledermøde nr. 3 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde

Fakultetsledelsesmøde Dato: 5. november Side 1/9 Fakultetsledelsesmøde d. 1. november kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr.

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning:

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: REFERAT Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 28. april 2016 kl: 12.30 16.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 22. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 22. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Side 1/10 Fakultetsledelsesmøde d. 22. februar 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 3 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

Referat. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) AARHUS UNIVERSITET

Referat. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 kl: 9.30 12.30 Mødet afholdes på Institut for Agroøkologi i Foulum, mødelokale M2 Fakultetsledelsesmøde nr. 6 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans

Læs mere

DAGSORDEN. 3. Nyt fra medlemmer. 6. Opfølgning på AU s ledelsesseminar

DAGSORDEN. 3. Nyt fra medlemmer. 6. Opfølgning på AU s ledelsesseminar SCIENCE AND TECHNOLOGY Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 29. juni 2017 kl.: 12.30 17.00 Nordre Ringgade 1, bygning 1431, i Frandsensalen. Fakultetsledelsesmøde nr. 8 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN),

Læs mere

a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) b. Opfølgning på FSU møde den 10. april 2014

a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) b. Opfølgning på FSU møde den 10. april 2014 Møde: Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 10.00 13.30 Ndr. Ringgade 1, bygn. 1431, Frandsensalen 8000 Århus C Institutledermøde nr. 6 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Møde: Torsdag den 25. september kl. 10.00 13.30 Ingeniørhøjskolen Århus Universitet, NAVITAS, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C lok. 03.017, Navitas Institutledermøde nr. 11 Deltagere: Niels Chr. Nielsen

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde d. 1. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde d. 1. februar 2018 kl Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Referat /mfl Dato: 16. februar 2018 Side 1/8 Fakultetsledelsesmøde d. 1. februar 2018 kl. 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 2 Deltagere fakultetsledelsesmøde:

Læs mere

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY Tenure Track ST 2 SCIENCE AND TECHNOLOGY TENURE TRACK Science and Technology Tenure Track ved Aarhus Universitet er et attraktivt karrieretilbud til lovende forskere fra

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde 3. september 2015 kl: 1o.oo Mødet afholdes på MATH mødelokale 626, bygning 1525 Fakultetsledelsesmøde nr.

Fakultetsledelsesmøde 3. september 2015 kl: 1o.oo Mødet afholdes på MATH mødelokale 626, bygning 1525 Fakultetsledelsesmøde nr. Fakultetsledelsesmøde 3. september 2015 kl: 1o.oo 13.30 Mødet afholdes på MATH mødelokale 626, bygning 1525 Fakultetsledelsesmøde nr. 10 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Peter

Læs mere

LSU-møde den 11. oktober 2018, kl Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut

LSU-møde den 11. oktober 2018, kl Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut LSU-møde den 11. oktober 2018, kl. 14.30 15.30 Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut Deltagere: Jan Tønnesvang, Carsten Dalsager, Torsten Kolind, Helle Spindler, Mimi Mehlsen, Kristine

Læs mere

Referat Udvalget for forskning og eksterne relationer

Referat Udvalget for forskning og eksterne relationer Side 1 af 5 Dato Klokkeslæt Sted 15/1 2019 14.00-16.00 Frandsensalen 1 Faste deltagere Afbud Brian Bech Nielsen (BBN), Ole Steen Nielsen (OSN), Anne Marie Pahuus (AMP), Lise Wogensen Bach (LWB), Per Baltzer

Læs mere

PROBLEMANALYSEN OPFØLGNING PÅ ST

PROBLEMANALYSEN OPFØLGNING PÅ ST PROBLEMANALYSEN OPFØLGNING PÅ ST FOKUSPUNKTER PÅ ST Fakultetsledelse, institutledelse, nærvær og delegering ST økonomimodel Ansættelsesprocesser Medinddragelse Organisering, faglig identitet og sammenhæng

Læs mere

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018 Referat Akademisk Råd Akademisk råd 02/21/2018 14:30-02/21/2018 17:30 Bygning 1520-737. Sky Lounge Fysik Punkt 1: Mødeinformation Ingen tilføjelser Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering

Læs mere

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 12. januar 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 1 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

Sekretariat: Chefjurist Mads Niemann-Christensen, Universitetsledelsens Stab

Sekretariat: Chefjurist Mads Niemann-Christensen, Universitetsledelsens Stab Møde torsdag den 23. februar 2017, kl. 13.00-17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 1-2017) Udkast til referat Mødet blev holdt i Frandsensalen Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Connie Hedegaard (formand),

Læs mere

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter Notat Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter 1. Baggrund Der er i november/december 2014, som en del af opfølgningen på den interne problemanalyse,

Læs mere

a. Opfølgning på rullende to-do liste Rullende to-do liste var udsendt inden mødet. Der var ingen bemærkninger til listen.

a. Opfølgning på rullende to-do liste Rullende to-do liste var udsendt inden mødet. Der var ingen bemærkninger til listen. Institutledermøde nr. 14 Den 7. november 2012, kl. 14.00 17.00 Sted: Aarhus, bygning 1431, lokale 021-023 REFERAT Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Bo

Læs mere

UTILISING ST S UNIQUE PROFILE

UTILISING ST S UNIQUE PROFILE UTILISING ST S UNIQUE PROFILE AGRO BIOS CS PHYS CLASSICAL SCIENCE 56% GEOS GEOS ANIS ENG CHEM THEMATIC CENTRES PHYS CHEM ENVS MBG ASE DCA ENVS MBG DCA BIOS inano MATH CS FOOD MATH DCE inano AGRO DCE ENG

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra Fakultetsledelsesmøde

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra Fakultetsledelsesmøde Møde: Torsdag den 20. november kl. 10.00 13.30 Århus, Bygn. 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 14 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH),

Læs mere

FAKULTETETS OG INSTITUTTERNES HANDLEPLAN FOR FLERE KVINDER I FORSKNING

FAKULTETETS OG INSTITUTTERNES HANDLEPLAN FOR FLERE KVINDER I FORSKNING FAKULTETETS OG INSTITUTTERNES HANDLEPLAN FOR FLERE KVINDER I FORSKNING 2016-2020 AARHUS AU UNIVERSITET HEALTH 2 FORORD Formålet med denne handleplan er at fremme en bedre kønsmæssig balance blandt VIP

Læs mere

BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN

BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN PROCESSEN INDTIL HØRINGEN 13. november 2013: Bestyrelsen tiltrådte den interne problemanalyse December 2013 januar 2014: Analysepanelet og ekspertgruppen

Læs mere

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN DEN INTERNE PROBLEMANALYSE 13. november 2013 tiltrådte bestyrelsen den interne problemanalyse Målet var at få identificeret og håndteret betydende

Læs mere

Proces for de interdisciplinære centre. Processen for oprettelse af et interdisciplinært center:

Proces for de interdisciplinære centre. Processen for oprettelse af et interdisciplinært center: Modtager(e): Universitetsledelsen NOTAT Proces for de interdisciplinære centre Interdisciplinære centre Søren Klit Lindegaard Fuldmægtig Dato: 01. juni 2011 Ref: SKL Side 1/5 I forbindelse med rapporten

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Referat Møde den 12. juni kl. 13.00 17.00 (med efterfølgende middag i Kemisk Kantine) Aarhus, Ndr. Ringgade 1, bygning 1431 lokale 021-023 Institutledermøde nr. 7 Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN),

Læs mere

Job- og personprofil for Institutleder ved Institut for Matematiske Fag

Job- og personprofil for Institutleder ved Institut for Matematiske Fag Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet Københavns Universitet Job- og personprofil for Institutleder ved Institut for Matematiske Fag Baggrund Institut for Matematiske Fag (MATH), et af Københavns Universitets

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 20. marts 2014 kl Ndr. Ringgade 1, bygn mødelokale 021/023 Institutledermøde nr.

AARHUS UNIVERSITET. Referat DAGSORDEN. Møde den: 20. marts 2014 kl Ndr. Ringgade 1, bygn mødelokale 021/023 Institutledermøde nr. Møde den: 20. marts 2014 kl. 13.00 16.00 Ndr. Ringgade 1, bygn. 1431 mødelokale 021/023 Institutledermøde nr. 4 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Finn Borchsenius (ST), Charlotte Ringsted (HE), Niels Overgaard

Læs mere

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34 From: Henrik Friis Bach To: Dekan BSS Cc: Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Subject: Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september 2014 16:18:34 Universitetsledelsens udspil har været drøftet i Institut

Læs mere

Møde den: 27. januar 2015, Aarhus, PHYS Akademisk Råd REFERAT

Møde den: 27. januar 2015, Aarhus, PHYS Akademisk Råd REFERAT Møde den: 27. januar 2015, 16.15 18.20 Aarhus, PHYS 1525-626 Akademisk Råd REFERAT Deltagere: Medlemmerne af ST s Akademisk Råd samt kommende studentermedlemmer Referent: Jette Laursen Dagsorden: Dato:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. maj 2013 kl MBG Institutledermøde nr. 6. Referat DAGSORDEN

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 28. maj 2013 kl MBG Institutledermøde nr. 6. Referat DAGSORDEN Møde den: 28. maj 2013 kl. 14.00 17.00 MBG Institutledermøde nr. 6 Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels Kroer (NKR), Thomas Skjødeberg Toftegaard (TST), Erik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 11 Møde den 6. september 2012, kl Aarhus Universitet, bygning 1431, mødelokale 021/023

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Institutledermøde nr. 11 Møde den 6. september 2012, kl Aarhus Universitet, bygning 1431, mødelokale 021/023 Institutledermøde nr. 11 Møde den 6. september 2012, kl. 14.00 17.00 Aarhus Universitet, bygning 1431, mødelokale 021/023 REFERAT Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), Klaus Lønne Ingvartsen (KLI),

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Institutledermøde nr. 8 Møde den: 6. juni 2012, kl. 14.00 17.00 Sted: Bygning 1431, mødelokale 021/023 Referat Deltagere: Dekan Brian Bech Nielsen (BBN), institutledere: Klaus Lønne Ingvartsen (KLI), Niels

Læs mere

DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES AARHUS UNIVERSITET

DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES AARHUS UNIVERSITET DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES Processen indtil bestyrelsens beslutning den 17. juni 2010 Drøftelser i bestyrelsen, HSU, Samarbejdsudvalg, Akademiske Råd Afholdelse af seminarer, involvering af internationale

Læs mere

BESLUTNINGER OG PROCES SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN

BESLUTNINGER OG PROCES SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN BESLUTNINGER OG PROCES SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN PRÆSENTATION FOR HEALTH S ANSATTE PROCESSEN INDTIL HØRINGEN 13. nov. 2013: Bestyrelsen tiltrådte den interne problemanalyse Dec. 2013 jan. 2014:

Læs mere

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat

DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET. Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 29. september 2016 kl: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 12 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG

VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Fastsat af dekanen den 30. januar 2013 efter høring i Samarbejdsudvalget den 30. januar 2013 og Akademisk Råd den 25. januar 2013

Fastsat af dekanen den 30. januar 2013 efter høring i Samarbejdsudvalget den 30. januar 2013 og Akademisk Råd den 25. januar 2013 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET JURIDISKE FAKULTET Retningslinjer for etablering, forlængelse og nedlæggelse af Forskningscentre og forskningsgrupper 1 ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet Fastsat

Læs mere

Fakultetsledelsesmøde. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Referat AARHUS UNIVERSITET. 3.

Fakultetsledelsesmøde. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning: Referat AARHUS UNIVERSITET. 3. Dato: 24 august 2017 Side 1/13 Deltagere fakultetsledelsesmøde: Niels Chr. Nielsen (NCN), Peter Henriksen (PH), Erik Steen Kristensen (ESK), Erik Østergaard Jensen (EOJ), Søren Bom Nielsen (SBN), Thomas

Læs mere

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Dias 1 Baggrund og mål Baggrund Ny ansættelsesbekendtgørelse der gav mulighed for at ændre på bedømmelsesprocessen VIP erne og KU generelt

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum, LSU og Institutledelsen - møde Tirsdag den 11. august 2015 kl. 8.30-11.00 Mødelokale: Haraldskær, Vejle REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Møde den: 25-8-2015 Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Referat Dagsorden 1. Uddannelse v/michael Kristensen 2. PhD optag v/erik Steen Kristensen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag)

1. Godkendelse af dagsorden og referat (bilag) 2. Opfølgning a. Opfølgning på rullende to-do liste (bilag) Referat Møde: Torsdag den 4. september kl. 10.00 13.30 Frandsensalen bygning 1431 Institutledermøde nr. 10 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Niels Kroer (NKR), Hans Brix (HX), Peter Henriksen (PH), Erik

Læs mere

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 18. maj 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 7 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

Referat af møde i LSU - møde 25 tirsdag den 11. september 2018 kl , mødelokale , Navitas

Referat af møde i LSU - møde 25 tirsdag den 11. september 2018 kl , mødelokale , Navitas Referat af møde i LSU - møde 25 tirsdag den 11. september 2018 kl. 13.45 15.30, mødelokale 03.068, Navitas Deltagere: Conni Simonsen Mette R. Lindhardtsen Helle Wivel Stig Ravn Peder Maribo Jesper Jensen

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Side 1/5 Mødedato: 22-01- Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Deltagere: Mogens H. Greve; Erik Steen Kristensen; Per Kudsk; Jørgen Eriksen; Tommy Dalgaard (deltog

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Med henvisning til brev af 16. august 2014 fremsendes hermed høringssvar fra Institut for Agroøkologi til problemanalysen.

Med henvisning til brev af 16. august 2014 fremsendes hermed høringssvar fra Institut for Agroøkologi til problemanalysen. Til rektor Brian Bech Nielsen og universitetsledelsen Høringssvar til universitetsledelsens forslag til beslutninger som opfølgning på problemanalysen Med henvisning til brev af 16. august 2014 fremsendes

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den Institutledelsen i MBG Inano Gustav Wieds Vej, Aarhus. 1) Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den Institutledelsen i MBG Inano Gustav Wieds Vej, Aarhus. 1) Godkendelse af dagsorden INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 11.10.2017 Institutledelsen i MBG Inano 1590-231 Gustav Wieds Vej, Aarhus Referat Deltagere: Anni H. Andersen (AHA), Bo Thomsen (BOT), Claus Oxvig (CO),

Læs mere

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter. 3. Økonomi Beredskab og beredskabsøvelser (bilag) v. Jørgen B.

Strategiske punkter: Drøftelsespunkter/beslutningspunkter. 3. Økonomi Beredskab og beredskabsøvelser (bilag) v. Jørgen B. Referat Fakultetsledelsesmøde d. 4. februar 2016 kl: 12.30 16.15 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix (HX), Erik Steen

Læs mere

a. Årsresultat 2013 b. FC c. Erfaringsopsamling på økonomiprocessen (bilag) Planlægningsområdet ved Bent Lorentzen

a. Årsresultat 2013 b. FC c. Erfaringsopsamling på økonomiprocessen (bilag) Planlægningsområdet ved Bent Lorentzen Møde: Torsdag den 22. maj 2014 kl. 10.00 13.30 Frandsen salen bygning 1431 med efterfølgende rundvisning i dyrekælderen på Zoofysiology på BIOS Institutledermøde nr. 7 Referat Deltagere: Niels Chr. Nielsen

Læs mere

Karriere, Køn og Kvalitet handleplan Skabelon til afrapportering fra fakulteterne Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Karriere, Køn og Kvalitet handleplan Skabelon til afrapportering fra fakulteterne Det Samfundsvidenskabelige Fakultet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Karriere, Køn og Kvalitet handleplan Skabelon til afrapportering fra fakulteterne Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Baggrund I forlængelse af bestyrelsens vedtagelse

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 17. august 2016 kl. 10.30 11.30 Bygning 1525 626. Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C EKSTRAORDINÆRT FSU møde Deltagere FSU: Dekan Niels Christian Nielsen, Søren Bom Nielsen, Erik Baatrup, Olav W.

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december LSU

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december LSU Dato: 4. december 2015 Side 1/5 Møde den: 14. december 2015 1510-410 LSU Referat Til stede: Birgit Schiøtt (BS), Lisbeth Andersen (LA), Jens W. Clausen (JWC), Charlotte Illum Nielsen (CIN), Jeanette Dandanell

Læs mere

Referat Udvalget for forskning og eksterne relationer

Referat Udvalget for forskning og eksterne relationer Side 1 af 5 Dato Klokkeslæt Sted 2/4 2019 14.00-16.00 Frandsensalen 4 Faste deltagere Brian Bech Nielsen (BBN), Ole Steen Nielsen (OSN), Anne Marie Pahuus (AMP), Lise Wogensen Bach (LWB), Per Baltzer Overgaard

Læs mere

Bilag: handleplan og rektors oversigt

Bilag: handleplan og rektors oversigt Møde den: 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ole Bækgaard, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Claus Vinther

Læs mere

Opslags-, bedømmelses- og ansættelsespolitik ifm. videnskabelige stillinger på Arts

Opslags-, bedømmelses- og ansættelsespolitik ifm. videnskabelige stillinger på Arts Notat Opslags-, bedømmelses- og ansættelsespolitik ifm. videnskabelige stillinger på Arts 1. Formål og baggrund 1 2. Politik for stillingsopslag 2 3. Politik for bedømmelsesproces 3 3.1. Bedømmelsesudvalgenes

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af mødet den 10. marts 2009 i Forskningsudvalget. Aarhus Universitet

AARHUS UNIVERSITET. Referat af mødet den 10. marts 2009 i Forskningsudvalget. Aarhus Universitet Referat af mødet den 10. marts 2009 i Forskningsudvalget Aarhus Universitet Deltagere: Prorektor Nina Smith (formand) Prodekan Johnny Laursen (HUM) Prodekan Troels Nørager Prodekan Else Tønnesen (SUN)

Læs mere

AAU Talentplejeprogram 2017

AAU Talentplejeprogram 2017 Ledelsesstøtte Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Ø. Danmark Kontaktperson: Lasse Panny Pedersen Telefon: 9940 3503 E-mail: lpp@adm.aau.dk Dato: 01-09-2017

Læs mere

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET

Referat DAGSORDEN AARHUS UNIVERSITET Referat Fakultetsledelsesmøde torsdag d. 5. april 2017 kl.: 12.30 17.00 Mødet afholdes på AU, bygning 1525, mødelokale 626 Fakultetsledelsesmøde nr. 5 Deltagere: Niels Chr. Nielsen (NCN), Hans Brix (HX),

Læs mere

Referat Udvalget for forskning og eksterne relationer

Referat Udvalget for forskning og eksterne relationer Side 1 af 5 Dato Klokkeslæt Sted 5/10 2018 13.00-15.00 Rektoratets mødelokale 9 Faste deltagere Afbud Gæster Brian Bech Nielsen (BBN), Ole Steen Nielsen (OSN), Anne Marie Pahuus (AMP), Lise Wogensen Bach

Læs mere

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra il-møde 20. november

DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra il-møde 20. november Referat Fakultetsledelsesmøde tirsdag den 9. december kl. 13.00 17.00 AgroTech, Agro Food Park 13, Skejby mødelokale Foodturelab Fakultetsledelsesmøde nr. 15 Deltagere: Niels Chr. Nielsen NCN), Hans Brix

Læs mere