Badminton Danmark (BD)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Badminton Danmark (BD)"

Transkript

1 Sportsmanager: Lars Balle Christensen Badminton Danmark (BD) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er BD indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år 3 i den 4-årige periode for BD - Indstilling af støttebeløb i direkte støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at BD bevilges i alt kr til det fælles elitebudget for perioden ; kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen: o kr i støtte til deltidsansættelse af videoanalytiker i o kr i støtte til indkøb af Dartfish licenser. BD er desuden tidligere bevilget kr fra Salling Donationen til ansættelse af talentudvikler samt medrejsende fysioterapeut. - Øvrig støtte Team Danmark finansierer derudover kr til: o Facilitetsleje for Brøndby og Århus kr o Tilskud til madordning i Brøndby: kr o Der forventes, at tildeling af ekspertsupport fra Team Danmark i 2019, vil ligge på niveau med 2018 (ca timer). I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Der ud over modtager BD kr. 0,- fra Kirkbi donationen 2. Sidste periodes støtte; BD modtog i 2018 samlet støtte på kr ; o Kr til det fælles elitebudget o Kr i støtte til ansættelse af talentudviklingskonsulent fra Salling Fondene donationen. o Kr i støtte til ansættelse af ekstern fysioterapeut fra Salling Fondene donationen. Team Danmark finansierede derudover kr til:

2 Sportsmanager: Lars Balle Christensen o Facilitetsleje for Brøndby og Århus kr o Tilskud til madordning i Brøndby og Århus: kr BD fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 1428 timer. 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o EM hold både damer og herre Målsætning: guld Acceptabelt: medalje o European Games Målsætning: 12 medaljepoint Acceptabelt: 10 medaljepoint o VM individuelt Målsætning: 2 medaljepoint Acceptabelt: medalje + 2 top 8 o VM hold både damer og herre Målsætning: medalje Acceptabelt: top 8 De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o Statistiske analyser - foretage en valid statistisk taktisk analyse af kernemodstandere på OL potentielle medaljetagere, ved at deltidsansætte en videoanalytiker o Formulering af en ny talentudviklingsstrategi o Optimering af træning via pulsmonitorering få up-to-date data på arbejdsbelastninger i træning- og under kamp i de enkelte kategorier. o Kompetenceudvikling af landstrænere 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: 8 (Christinna Pedersen, Mathias Christensen, Viktor Axelsen, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Mads Pieler Kolding, Anders Skaarup og Kim Astrup) Elite-atleter: 17 Bruttogruppe-atleter: Økonomi Omsætning i BD i 2017: kr BD s egenkapital pr : kr Det fælles elitebudget inkl. Salling Fondene donation for 2019 er på i alt kr BD s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af BD s samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark. 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden 2018: - Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BD har i 2018 opfyldt de fleste af de sportslige resultatmål. o EM hold damer nr. 1. o EM hold herre nr. 1. o Thomas Cup (herre) nr. 3. o Uber Cup (damer) top 8. o EM individuelt 14 medaljepoint.

3 Sportsmanager: Lars Balle Christensen De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er, at BD i øjeblikket gennemgår et mindre generationsskifte, hvor normale medaljetagere enten ikke deltog eller ikke var konkurrencedygtige. - Status på forbundets udviklingsmål for BD har i særlig grad lykkedes med: o Team- og kulturudviklingsprocessen o Initiativer til optimering af fysisk træning under turneringsaktivitet er blevet gennemført, bl.a. via deltagelse af TD fysisk træner Mads Brink under turneringsaktivitet i østen. o Valideringsstudie af Brain Endurance Training BD har ikke igangsat følgende udviklingsmål: o Eksponering for blåt lys Udviklingsmålet er ikke igangsat på grund af lav prioritet i forhold til andre udviklingsmål. Udviklingsmål udgår i Forbundets kommentarer Forbundet har læst indstillingen og har ingen kommentarer. Jens Meibom Sportschef, Badminton Danmark 12. november 2018.

4 Sportsmanager: Hanne Pedersen Dansk Forening for Rosport (DFfR) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er DFfR indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år 3 i den 4-årige periode for DFfR - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at DFfR bevilges i alt kr for perioden : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen: o Indkøb af både, kr o Træningslejr, kr Øvrig støtte Team Danmark financierer der ud over kr til: o Bagsværd Rostadion, facilitetsudgifter: kr o Bagsværd Rostadion, madordning: Kr I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Der ud over modtager DFfR kr fra Kirkbi donationen. 2. Sidste periodes støtte DFfR modtog i 2018 samlet støtte på kr : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen: o Opstart af W4- frem mod OL: Kr o Kompetenceudvikling af trænergruppen: Kr o Kaproningsbåde: Kr Team Danmark financierer der ud over kr til: o Bagsværd Rostadion, facilitetsudgifter: kr o Bagsværd Rostadion, madordning: Kr DFfR fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 945 timer.

5 Sportsmanager: Hanne Pedersen Derudover har DFfR modtaget kr fra Kirkbi donationen: o Direkte støtte 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o W2-: VM Medalje, eller en A-finale (OL kval. = Top 11), der også giver kvalifikation til OL. o W1x: VM Medalje, Top 8 (OL kval. = Top 9) o M1x: VM A-finale, Top 9 (OL kval. = Top 9) De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o Der er fokus på at forberede roerne på forholdene i Japan, herunder varmen. Der iværksættes arbejde med varmetelt og forholdene besøges i 2019 (i Masterplan budgettet). o Vi vil intensivere indsatsen med at finde personer uden for ro-miljøet, der har særligt fysiske kapacitet. o Vi vil understøtte etableringen af et træningsmiljø for subeliten for derigennem at have en god og kompetent pool af roere, der konkurrerer om pladser på OL både. Vi deler træningsplaner, viden og træner sammen, når det er muligt og relevant. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter (10): Juliane Elander Rasmussen, Fie Udby Erichsen, Hedvig Lærke Berg Rasmussen, Trine Toft Andersen, Mathilde Stougaard Persson, Anne Hannibalsen Larsen, Christina Juhl Johansen, Ida Gørtz Jakobsen, Frida Sanggard Nielsen. Sverri Nielsen Elite-atleter: 11 Bruttogruppe-atleter: Økonomi Omsætning i 2017 i DFfR ex DRC er realiseret netto kr og brutto kr (med deltagerbetaling) DFfR s egenkapital pr : kr (DFfR) + kr (DRC) Det fælles elitebudget incl. Salling Fondene donation for 2019 udgør i alt kr DFfR s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af DFfR s samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark Derudover har DFfR modtaget kr fra Kirkbi donationen

6 Sportsmanager: Hanne Pedersen 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DFfR har i 2018 opfyldt 1 af de 6 sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o VM LW4x, sølv DFfR har i 2018 opfyldt 3 af de resterende 5 acceptable målsætninger. o VM W1x, nr. 5 o VM W4-, nr. 4 o VM M1x, nr. 7 De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er: o Det har ikke været muligt for DFfR at deltage i 2018 VM med VM-bronzevinderne i W2- fra 2017 pga. sygdom. o Tiden til at træne sammen for herrefireren (M4-) i den åbne klasse har været begrænset af, at en af roerne studerer i USA og skader i træningsperioden. o En god og større gruppe af åben klasse dameroere er grundlag for W4- fjerdepladsen. - Status på forbundets udviklingsmål for 2018: DFfR har i særlig grad lykkedes med: o At rekruttere nye medlemmer omkring trænertemaet med fokus på det udviklende samarbejde. o Omstillingen fra let til tung er i gang både på herre og damesiden o Holstebro Roklub er skudt fremad i talentudviklingen og kan tilskrives en ansat træner i Roklubben blandt andet med støtte fra Team Danmark. DFfR har delvist/ikke igangsat følgende udviklingsmål: o Udviklingen af et koncept for sponsorsøgning og samarbejde, eller at etablere netværk i sponsor sammenhænge. o Udarbejdelse af arbejds- og funktionsbeskrivelser med henblik på at skabe klarhed internt og eksternt 7. Forbundets kommentarer DFfR bekræfter, at indstillingen er i henhold til drøftelserne i TD Styregruppen. Derudover ønsker DFfR at fremhæve, at vi fortsat er i gang med omstillingen i dansk roning fra en primær fokusering på letvægtsroning til en fokusering på den åbne klasse (tunge) og letvægtsroning. Kvindegruppen er efterhånden ved at have roere etableret på medalje-niveau og derudover en forholdsvis bred gruppe af roere med international kapacitet. På herresiden er der fremgang og foreløbig med en båd, der har OL finale perspektiv. I forhold til større besætninger er niveauet svingende og resultatniveauet sværere at vurdere.

7 Sportsmanager: Lars Balle Christensen Danmarks Håndbold Forbund (DHF) 1. januar december Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysen er DHF indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år 3 i den 4-årige periode for DHF - Indstilling af støttebeløb i direkte støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at DHF bevilges i alt kr for perioden ; kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen i støtte til deltagelse på performanceanalytikeruddannelse i DBU regi, for deltidsansat performanceanalytiker. - Øvrig støtte Der forventes, at tildeling af ekspertsupport fra Team Danmark i 2019, vil ligge på ca timer. I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Der ud over modtager DHF kr fra Kirkbi donationen til en 2 årig deltidsansættelse af performanceanalytiker. 2. Sidste periodes støtte; DHF modtog i 2018 samlet støtte på kr til det fælles elitebudget; DHF fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 791 timer. 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o Herre-A VM 2019 i Danmark Målsætning: Top 4 Acceptabelt: Top 8 o Dame-A VM 2019 i Japan Målsætning: Top 4 Acceptabelt: Top 8 o Ungdomslandsholdenes målsætning er deltagelse ved internationale mesterskaber De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er:

8 Sportsmanager: Lars Balle Christensen o Udarbejdelse af koncept i DHF omkring fysisk træning, testning, sportspsykologi og det ernæringsmæssige område. o Optimering af det decentrale talentarbejde i kredse og distrikter, således dette lever op til formålet med talentarbejdet i DHF. o ATK - Revidering af DHF s Aldersrelateret træning til version 2. o Udarbejdelse af ny Elitekommuneaftale for at sikre sammenhæng mellem arbejdet i Elitekommunerne og DHF s talentudvikling og talentstrategi. o Forskningsprojekt i et samarbejde mellem SDU, TD og DHF omkring fysisk træning med særligt fokus på implementering i håndboldmiljøerne. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Dame A-landsholdet (endelig indplacering af Herre A afventer VM i januar 2019). Elite-atleter: Udviklingstrup (10 herrer og 10 damer - i alt 20 atleter) Bruttogruppe-atleter: Ungdomslandsholdene 5. Økonomi Omsætning i DHF i 2017: kr DHF s egenkapital pr : kr Det fælles elitebudget for 2018 er på i alt kr DHF s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af specialforbundets samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark. 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden 2018: - Målopfyldelse af sportslige resultatmål: Resultatmålsætningerne er ikke opfyldt, pga. resultatet ved HA EM med en 4. plads. Dame A spiller først EM i december 2018 Resultatmålsætningerne for U-landsholdene er opfyldte, dog ikke på samme niveau som tidligere år. o HU20 blev nr. 12 til EM og kvalificerede sig ikke til HU21 VM. o HU18 vandt bronze ved EM o DU18 og DU20 VM opnåede begge en 6. plads ved VM. DHF har i 2018 opfyldt de fleste sportslige resultatmål. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål skyldes en god, kontinuerlig og målrettet talentudvikling. - Status på forbundets udviklingsmål for DHF har i særlig grad lykkedes med: o Udviklingsmålet omkring præstationsoptimering.

9 Sportsmanager: Lars Balle Christensen o Styrkelse af samarbejdsrelationerne mellem klubber og forbund. o Arbejdet med udviklingstruppen hos damerne. DHF har delvist igangsat følgende udviklingsmål: o Elitevejledning TD og DHF har afholdt et møde med elitevejlederen. o Revision og sammenskrivning af The Danish Way og Vejen Frem. 7. Forbundets kommentarer DHF glæder sig over den imødekommenhed, der har været hos TD i f.t. at få sat mere struktur på samarbejdet omkring ekspertbistand. DHF har ikke yderligere kommentarer.

10 Sportsmanager: Hanne Pedersen Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er DKF indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept i Sprint Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år 3 i den 4-årige periode for DKF - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at DKF bevilges i alt kr for perioden : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene o Opgradering af mandskabsbåde kr o Opgradering af Minimax kr DKF er desuden tidligere bevilget kr fra Salling Fondene til ansættelse af assistenttræner (bevilges også i 2020). - Øvrig støtte Team Danmark financierer der ud over kr til: o Bagsværd Rostadion, facilitetsudgifter I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Der ud over modtager DKF kr ,- fra Kirkbi donationen: o Fuldtidsansættelse af træner kr o Direkte støtte kr Begrundelse for eventuel afvigelse mellem ansøgt støtte og indstillet støtte: DKF har søgt TD om kr til projektet Talentfastholdelse og karriereforlængelse. TD ønsker ikke at hæve den økonomiske bevilling yderligere og vil derfor ikke indstille til en yderligere forøgelse af økonomien til projektet. 2. Sidste periodes støtte DKF modtog i 2018 samlet støtte på kr : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen: o Efterårstræningslejr Florida kr

11 Sportsmanager: Hanne Pedersen o Ansættelse af assistenttræner kr Team Danmark finansierede der ud over kr til: o facilitetsudgifter Bagsværd Rostadion DKF fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 720 timer. Derudover har DKF modtaget kr ,- fra Kirkbi donationen: o Ansættelse af assistenttræner kr i 2018, (kr i 2019 og 2020). o Direkte støtte kr Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o HK m: Målsætning: top 6. Acceptabelt top 8. o HK m: Målsætning: top 6. Acceptabelt top 8. o DK1 200 m: Målsætning: medalje Acceptabelt top 8. o DK1 500 m: Målsætning: medalje. Acceptabelt top 8. o DK2 500 m: Målsætning: top 8. Acceptabelt top 9. o DK4 500 m: Målsætning. top 6. Acceptabelt top 8. De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o Træningsmiljø og kultur, hvor atleterne naturligt tager ansvar for egen udvikling i samarbejdet med den sportslige ledelse, trænerteamet, specialister og hinanden. o Udvikling af samarbejdet i trænerteamet som konsekvens af ændret strategi, kultur og bemanding, samt udvikling af samarbejdet i den sportslige ledelse o Optimering af skadesforebyggende tiltag og skadesbehandling. o Modstanderanalyse og Sprint Performance o Optimering af forberedelse til Tokyo (temperatur, luftfugtighed m.m.) o Projekt 2024 (HK4 500 m) 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter (7): René Holten Poulsen, Morten Gravesen, Emma Aa. Jørgensen, Pernille Knudsen, Julie Frølund Funch, Line Langelund, Bolette Nyvang Iversen Elite-atleter (8) Bruttogruppe-atleter (9) 5. Økonomi Omsætning i DKF i 2017: Kr DKF s egenkapital pr : kr (derudover er der kapital bundet i jubilæumsfont til årsmødets disposition kr ) Det fælles elitebudget incl. Salling Fonden donation for 2019 udgør i alt kr DKF s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr

12 Sportsmanager: Hanne Pedersen 45,19 % af DKF s samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark Derudover har DKF modtaget kr fra Kirkbi donationen 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DKF har i 2018 opfyldt 4 af de 14 af de sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o DK1 200 m, VM, sølvmedalje o DK1 200 m, EM, bronzemedalje o HK m, VM, nr. 5 o DK4 500 m, VM, nr. 8 DKF har i 2018 ikke opfyldt de resterende 10 acceptable målsætninger. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er: o For stor grad af individuel fokusering og begrænset sammenhængskraft på EC dels mellem atleterne indbyrdes og dels mellem trænerteamet og atleterne o På baggrund af observationer over foråret, og resultaterne ved EM, blev der bl.a. med ansættelse af ny sportschef - påbegyndt en kulturændring med strukturelle ændringer i dagligdagen på EC - Status på forbundets udviklingsmål for 2018: DKF har i særlig grad lykkedes med: o Påbegyndelse af en kulturændring på EC med fokus på ansvar og Vi-kultur o Styrkelse af trænerkompetencer og ressourcer på EC med fastansættelsen af assistenttræner o Præstationsoptimering via dataopsamling DKF har delvist/ikke igangsat følgende udviklingsmål med: o Integrering af TD eksperter i det daglige samarbejde o Udvikling og implementering af biomekanisk fingeraftryk o Trænerudvikling på Kraftcenterniveau. 7. Forbundets kommentarer Indstillingen kan hermed godkendes fra DKF s side. Vi ser frem til samarbejdet i 2019, sportschef Lars Robl

13 Sportsmanager: Gregers Lehrmann Bruun Dansk Orienterings-Forbund (DOF) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er DOF indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år 3 i den 4-årige periode for DOF - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at DOF bevilges I alt kr for perioden : o kr til det fælles elitebudget o kr fra Salling Fondene donationen til tegning af sprintkort til brug ved højdetræning. DOF er desuden tidligere bevilget kr fra Salling Fondene til opnormering af landstræner ansættelse - Øvrig støtte Team Danmark financierer derudover kr i facilitetsstøtte. I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Derudover modtager DOF kr. 0,- fra Kirkbi donationen 2. Sidste periodes støtte DOF modtog i 2018 samlet støtte på kr : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen Team Danmark finansierede derudover kr i facilitetsstøtte DOF fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 755 timer. Derudover har DOF modtaget kr. 0,- fra Kirkbi donationen 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: Side 1 af 4

14 Sportsmanager: Gregers Lehrmann Bruun o VM 2019 skovdistancerne. Mellem og langdistance individuelt: resultatmål 1 medalje acceptabelt 1 top 8 placering o VM 2019 skovdistancerne. Hold: stafet resultatmål 1 medalje acceptabelt 2 top 6 placeringer o VM 2019 skovdistancerne. Overordnet målsætning: resultatmål 1 medalje acceptabelt 2 top 8 placering De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o Implementering af øget specialisering mellem sprint- og skovdistancer: Ansættelsen af ny landstræner har givet DOF nye og bedre muligheder for at videreudvikle specialiseringen og implementere dette i praksis. o Endurance Denmark: Projekt i samarbejde med Dansk Atletik Forbund med to formål. Det primære formål er at udfordre DOF s landsholdsløbere fysisk. Det sekundære mål er at Endurance Denmark kan generere ekstra økonomiske ressourcer til elitearbejdet. o Beskrivelse af arbejdskrav i Knock-Out Sprint: Ny VM distance; Knock-out sprint, skaber nye udfordringer. DOF vil derfor have udarbejdet en arbejdskravsanalyse af knock-out sprint til bedre træning og konkurrenceafvikling. o Inklusion af BET træning i DOF s landsholdsarbejde: DOF ser med interesse på Brain Endurance Training (BET) som et potentielt redskab til at styrke løbernes beslutningskompetence under pres. Hvilket skal afdækkes i o Styrkelse og forankring af værdi/kulturarbejdet på landsholdet: Målet er at forankre værdigrundlaget for den succesfulde landsholdskultur, og at tilpasse den til den nuværende kontekst og løbergruppe. o Beskrivelse af proces for evaluering af Elitecenter Orientering og Elitearbejdet i DOF: DOF s mål er at få identificeret hvilke succesfaktorer, der har skabt det nuværende resultatniveau herunder Elitecenter Orientering i Aarhus. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Maja Alm, Ida Bobach, Tue Lassen, Jakob Edsen og Cecilie Klysner Elite-atleter 6 Bruttogruppe-atleter Økonomi Omsætning i DOF i 2017: Kr DOF s egenkapital pr : kr Det fælles elitebudget inkl. Salling Fondene donation for 2019 udgør i alt kr Side 2 af 4

15 Sportsmanager: Gregers Lehrmann Bruun DOF s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af DOF s samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark Derudover har DOF modtaget kr. 0,- fra Kirkbi donationen 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DOF har i 2018 opfyldt 4 af de 6 sportslige resultatmål. DOF har i 2018 opfyldt 1 af de 2 resterende acceptable målsætninger. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er o VM guld Maja Alm individuel Sprint o VM sølv Maja Alm Langdistance o VM bronze Mix stafet (Maja Alm, Tue Lassen, Amanda Falck Weber, Jakob Edsen) o EM bronze dame stafet (Cecilie Klysner, Ida Bobach, Maja Alm) - Status på forbundets udviklingsmål for DOF har i særlig grad lykkedes med o Forbedret adgang til relevante træningsområder: Et større område i Aarhus nord blev tegnet færdigt i sommeren 2018, og anvendt som et led i VM forberedelsen Yderligere et område er ved at blive færdiggjort. o Udvikling og implementering af ATK Projekt 2.0: ATK projektet er videreført i 2018, og der gennemføres pt. en beskrivelsesfase. Der forventes implementering i TC-/Klub-regi i løbet af foråret 2019 o Forbedrede og fagligt stærkere træneruddannelser: Der er i 2018 arbejdet videre med en nye træneruddannelser under DOF s ATK projekt, og der er gennemført et større antal moduler af træneruddannelsen som test. o Større rekrutteringsgrundlag for juniorlandsholdet: DOF vurderer, at det generelle niveau på danske juniorer er øget i 2018, og det har været en succes at give flere talenter i alderen år mulighed for international repræsentation. o Optimering af kost og vægt: DOF har med succes haft kok/medhjælper med til både mesterskaber og træningslejre, og det skaber gode rammer for atleternes præstationer. DOF har delvist/ikke igangsat følgende udviklingsmål o Implementering af øget specialisering mellem sprint- og skovdistancer, er kun delvist igangsat: DOF er ikke helt i mål med at finde den optimale model for afviklingen af træningsaktiviteter frem mod VM, men vil videreføre erfaringerne fra 2018 til 2019 og implementere disse i årsplanen. Side 3 af 4

16 Sportsmanager: Gregers Lehrmann Bruun 7. Forbundets kommentarer DOF har skriftligt meddelt, at de er meget tilfredse med samarbejdet og sætter pris på opbakningen. Forbundet har ikke yderligere kommentarer til indstillingen Side 4 af 4

17 . Sportsmanager: Jesper Starcke Dansk Sejlunion (SEJL) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er SEJL indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan er år 3 i den 4-årige periode for SEJL. - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at SEJL bevilges I alt kr for perioden : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen til High Performance setup i Japan. SEJL er desuden tidligere bevilget kr fra Salling Fondene til: Kr til direkte støtte (bevilges også i 2020). Kr til direkte støtte i Kr Ekstra træner (bevilges også i 2020). - Øvrig støtte Team Danmark financierer der ud over kr til: Facilitetsstøtte til Dansk sejlunion og Team Danmarks elitecenter for sejlsport. I alt modtager Forbundet i 2019 kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde. Der ud over modtager SEJL kr fra Kirkbi donationen til: Direkte støtte. 2. Sidste periodes støtte SEJL modtog i 2018 samlet støtte på kr kr til det fælles elitebudget. kr fra Salling Fondene donationen. Team Danmark financierer der ud over kr til Tilskud til driftsudgifter i forbindelse med kraftcenter Vest og facilitetsstøtte til Dansk sejlunion og Team Danmarks elitecenter for sejlsport. SEJL fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 1124 timer. Derudover har SEJL modtaget kr fra Kirkbi donationen

18 . Sportsmanager: Jesper Starcke 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden (3-6 vigtigste): o 49 er VM Målsætning: Medalje Acceptabelt 2 Top 8 o 49 erfx VM Målsætning: Medalje Acceptabelt: 2 Top 8 o Laser Radial VM Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8. o Nacra 17 VM Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8. De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o Atletprogram. Samlet program for atleternes udvikling. Særligt fokus på sportspsykologi i o Trænere. Udvikle trænernes kompetencer til at motivere sejlerne til udvikling. Fokus på intern udvikling i trænergruppen. o Klubudvikling via fortsat udvikling af sportsklubkonceptet. Identifikation af potentielle miljøer hvor et samarbejde med elitekommuner er relevant. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: 6 - Jena Mai Hansen, Katja Salskov Iversen, Ida-Marie Baad Nielsen, Marie Thusgaard Olsen, Lin Ea Cenholt Christiansen, Christian Peter Lübeck Stephensen Elite-atleter: 23. Bruttogruppe-atleter: Økonomi Omsætning i SEJL i 2017: Kr SEJLs egenkapital pr. 31/ : Kr Deraf kr i fri egenkapital. Det fælles elitebudget inkl. Salling Fonden donation for 2019 udgør i alt kr SEJLs andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af SEJLs samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark. Derudover har SEJL modtaget kr fra Kirkbi donationen. 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden Målopfyldelse af sportslige resultatmål: SEJL har i 2018 opfyldt 3 ud af de 10 sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o VM Bronzemedalje i Laser Radial. o EM Bronzemedalje i Nacra 17. o 4. Plads til VM i Nacra 17. SEJL har i 2018 opfyldt 3 af de acceptable målsætninger. o 12. Plads til EM i 49 er. o 11 Plads til VM i 49 er.

19 . Sportsmanager: Jesper Starcke o 2 top 10 placeringer til VM i 49 erfx De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er; o Flere atleter har haft fokus på studier og andre aktiviteter hvilket har gjort at den sportslige målrettede indsats og formtopning op til mesterskaberne ikke har været optimalt. o Der har været flere besætningsrokeringer, særligt i 49 er og Nacra 17 bådene. - Status på forbundets udviklingsmål for 2018.(3-6 vigtigste) SEJL er i særlig grad lykkedes med; o Atletprogrammet, hvor et fyldigt program på nationalt niveau, med træningslejre og daglig træning i kraftcentrene har sikret træning på højt internationalt niveau. Rutine og kontinuitet i programmerne give øget deltagerantal. o Udviklingsmålet Sportsklub, fordi en målrettet indsats har betydet at der er en konstruktiv dialog med klubber og kommuner omkring muligheder for samarbejde. o Udviklingsmålet konkurrenceplanlægning og gennemføring at internationale aktiviteter. En velkoordineret indsats betyder at forbundet er på forkant og dermed sikre kontinuitet og sikkerhed i rammerne for atleternes præstationer. SEJL har delvist igangsat følgende udviklingsmål; o Udviklingsmålene omkring kost og ernæring har ikke haft en optimal opstart, men er nu igangsat. 7. Forbundets kommentarer Dansk Sejlunion takker for et godt samarbejde omkring udarbejdelsen af masterplanen. Vi har ingen kommentarer til indstillingen. Thomas Jacobsen. Sportschef, Dansk Sejlunion

20 . Sportsmanager: Jesper Starcke Dansk Svømmeunion (SVØM) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er SVØM indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept i kortbane og langbanesvømning. Samarbejdet forankres fortsat i en 4-årig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan er år 3 i den 4-årige periode for SVØM. - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at SVØM bevilges i alt kr for perioden : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen: - VM forberedende træningslejr og stævne SVØM er desuden tidligere bevilget kr fra Salling Fondene til: Fysisk træner kr (bevilges også i 2020) VM- og OL-forberedende træningslejr og konkurrence i Japan kr (bevilges også i 2020) - Øvrig støtte Team Danmark financierer der ud over kr til: o Facilitetsstøtte Bellahøj Svømmestadion. I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Der ud over modtager SVØM kr fra Kirkbi donationen: o Direkte støtte kr o Ansættelse af fysisk træner kr Sidste periodes støtte SVØM modtog i 2018 samlet støtte på kr : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen. Team Danmark financierer der ud over kr til: o Facilitetsstøtte Bellahøj svømmestadion. SVØM fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 1734 timer. Derudover har SVØM modtaget kr fra Kirkbi donationen:

21 . Sportsmanager: Jesper Starcke o Direkte støtte kr o Ansættelse af fysisk træner kr Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o VM Langbane Målsætning: 2 medaljer i 5 finaler. Acceptabelt: 1 medalje i 3 finaler. o EM Kortbane Målsætning: 5 medaljer i 10 finaler. Acceptabelt: 3 medaljer i 6 finaler. De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o Implementering af nyinstalleret kamera set-up til videoanalyse på Ballehøj Svømmestadion med henblik på at øge kvaliteten i den daglige træning på NTC o Færdiggøre og implementere det igangsatte arbejde med et nationalt monitoreringskoncept. Herunder skabe sammenhæng med ny national tidsdatabase og individuel præstationsevaluering af svømmere o Færdiggøre enkelte indholdselementer i den udviklede sportsfaglige uddannelse af svømmere. o Evaluering af NTC som flagskib for international elitesvømning i Danmark med mulighed for sparring og inspiration med internationalt erfarne toptrænere. o Evaluering af den nationale mesterskabsstruktur med fokus på sammenhæng og rød tråd fra nationale mesterskaber over talentudvikling til international high performance. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter 6. Pernille Blume, Signe Bro, Emilie Beckmann, Mie Østergaard Nielsen, Rikke Møller Pedersen og Julie Kepp Jensen. Elite-atleter: 21. Bruttogruppe-atleter: Økonomi Omsætning i SVØM i 2017: Kr SVØMs egenkapital pr. 31/ : kr Det fælles elitebudget inkl. Salling Fonden donation for 2019 udgør i alt kr SVØMs andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr ,2% af SVØMs samlede budget for 2019, svarende til 85 % af det samlede budgets frie midler går til det fælles elitebudget med Team Danmark Derudover har SVØM modtaget kr fra Kirkbi donationen 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden 2018

22 . Sportsmanager: Jesper Starcke - Målopfyldelse af sportslige resultatmål: SVØM har i 2018 opfyldt alle de sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o 4 medaljer i 10 finaler ved EM på langbane. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er; o Velplanlagt forberedelser i kombination med et godt og velfungerende team-miljø og god team-spirit etableret på EM træningslejren i maj, videreført over de fælles EMforberedelser i juni i Italien frem til EM i Glasgow. o Stærke holdkap-præstationer alle 3 danske EM-holdkapper i finalen og 2 af dem vinder medalje. - Status på forbundets udviklingsmål for SVØM har i særlig grad lykkedes med; o At videreudvikle strukturen i unionens talent- og elitearbejde med henblik på, at styrke udviklingen fra junior til højeste internationale seniorniveau. o At indgå partnerskaber med klubber og kommuner med henblik på at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport. o At styrke den formelle og den uformelle træneruddannelse og kompetenceudvikling af trænere inden for talentudvikling og international high performance. Dette skyldes at en forøget investering i træneruddannelsesområdet med en dertilhørende udvikling af ATK-værktøjer fra Dansk Svømmerunions side. SVØM har delvist igangsat følgende udviklingsmål; o Implementering af mere innovative verdensklasse-programmer under NTC, fordi NTC-trænerteamet har et højt kompetenceniveau inden for såvel international high performance i svømning som videnskabeligt arbejde. Den teknologisk understøttelse af dette, i form af videoanalyse og TritonWear trådløse analyseenheder i den daglige træning, mangler dog fortsat, for til fulde at kunne lykkes med udviklingsmålet for nærværende. Primært grundet økonomiske årsager og en længere afklarings- og forankringsproces med relevante partnere omkring Ballehøj Svømmestadion. 6. Forbundets kommentarer Indstillingen flugter med de drøftelser, der har været ført i styregruppen mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark, og unionen har ikke yderligere kommentarer. Lars Green Bach Sportschef, Dansk Svømmeunion

23 Sportsmanager: Lars Balle Christensen Danmarks Cykel Union (DCU) 1. januar december Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysen er DCU indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 4-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan er år 3 i den 4 årige periode for DCU - Indstilling af støttebeløb for den kommende støtteperiode Det indstilles at DCU bevilges i alt kr til det fælles elitebudget for perioden DCU er desuden tidligere bevilget kr til: o Direkte økonomisk støtte kr o Udvikling af kvindeprojekt på bane og landevej kr o Tilskud til ansættelse af sportschef kr Øvrig støtte Team Danmark financierer der ud over kr til: o Facilitetsleje Ballerup Super Arena o Der forventes, at tildeling af ekspertsupport fra Team Danmark i 2019, vil ligge på niveau med 2018 (ca timer). I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Derudover modtager DCU kr ,- fra Kirkbi donationen til: o Direkte økonomisk støtte til Casper Folsach, Lasse Normann, Niklas Larsen, Frederik Rodenberg, Julius Johansen, Mathias Kriegbaum og Simone Tetsche Christensen. 2. Sidste periodes støtte; DCU modtog i 2018 samlet støtte på kr ; kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen (Udvikling af kvindeprojekt på bane og landevej) kr fra Salling Fondene donationen (Udvikling af optimalt udstyr til banerytterne) kr fra Salling Fondene donationen til direkte økonomisk støtte til Julie Leth, Amalie Dideriksen og Trine Schmidt

24 Sportsmanager: Lars Balle Christensen Team Danmark financierer der ud over kr til: o Facilitetsleje Ballerup Super Arena DCU fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 1095 timer Derudover har DCU modtaget kr fra Kirkbi donationen til direkte økonomisk støtte til Casper Folsach, Niklas Larsen, Frederik Rodenberg, Julius Johansen, Mathias Kriegbaum og Simone Tetsche Christensen. 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o Bane VM 4000 m. hold herre Målsætning: medalje Acceptabelt: top 6 o Bane VM parløb herre Målsætning: medalje Acceptabelt: top 6 o Bane VM Omnium herre Målsætning: top 4 Acceptabelt: top 8 o Bane VM Omnium damer Målsætning: medalje Acceptabelt: top 6 o Bane VM parløb damer Målsætning: medalje Acceptabelt: top 6 o Landevej VM herre elite Målsætning top 8 Acceptabelt top 15 o Landevej VM enkeltstart herre elite Målsætning top 8 Acceptabelt top 15 o Landevej VM dame elite Målsætning top 5 Acceptabelt top 15 o Landevej VM enkelstart dame elite Målsætning top 8 Acceptabelt top 15 o MTB VM XCO dame elite - Målsætning: medalje Acceptabelt: top 8 o BMX VM damer Målsætning: medalje Acceptabelt top 8 De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: o DCU vil tage ansvar for en aktiv antidoping indsats, hvor handlinger, indsatser og kontinuerlige evalueringer af handlinger og indsatser er i fokus. o Rekruttering og fastholdelse af piger i DCU, hvor udvikling af elitemiljøer er i fokus. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: 8 atleter (Julius Johansen, Casper Folsach, Frederik R. Madsen, Niklas Larsen, Amalie Dideriksen, Annika Langvad, Michael Valgren og Simone Tetsche Christensen) Elite-atleter: 37 atleter Bruttogruppe-atleter: 23 atleter 5. Økonomi Omsætning i DCU i 2017: kr DCU s egenkapital pr : kr Det fælles elitebudget inkl. Salling Fondene donation for 2019 udgør i alt kr DCU s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af specialforbundets samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark. Derudover har DCU modtaget kr fra Kirkbi donationen

25 Sportsmanager: Lars Balle Christensen 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden 2017: - Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DCU har i 2018 opfyldt de fleste af de sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o Bane VM 4000 m hold herre nr. 2. o Bane VM omnium for damer nr. 2. o Landevej VM linjeløb for herre nr. 7 o BMX VM for damer nr. 5 o MTB VM XCO for damer nr. 2 DCU har i 2018 opfyldt de fleste af de acceptable målsætninger: o Bane VM omnium for herre nr. 8 o Bane VM parløb for herre nr. 6 o Landevej VM enkeltstart for damer nr. 12 o Landevej VM enkeltstart for herre nr. 10 o BMX VM for damer nr. 13 De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er gode muligheder for elitearbejdet i DCU. Elitearbejdet og forberedelse til de forskellige mesterskaber har nøje fulgt de fastsatte planer. - Status på forbundets udviklingsmål for DCU har i særlig grad lykkedes med: o Udvikling af kerneprodukterne til banecykling cykler, hjelme og dragter. o Udvikling af U19 ryttere til seniorelitens baneprojekt. o DCU's træneruddannelser for disciplinerne BMX, MTB og banecykling er udviklet og beskrevet. Implementeringen forventes at foregå i 2018 og i o DCU s handlingsplan omkring Aktiv antidoping indsats er implementeret i sportsafdelingen. 7. Forbundets kommentarer Danmarks Cykle Union har ingen kommentarer til indstillingen. DCU har oplevet et rigtig godt, konstruktivt og meget kompetent samarbejde med Team Danmark både på daglig basis i arbejdsgruppen og i udviklingssamarbejdet. Vi vil gerne fremhæve Sportschef uddannelsen som en rigtig god og udbytterig uddannelse.

26 Sportsmanager: Lars Balle Christensen Bueskydning Danmark (BUDA) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er BUDA indplaceret som Eliteforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 2-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år 1 i den 2-årige periode for BUDA - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at BUDA bevilges i alt kr for perioden : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen i støtte til opførelse af skydeskur i Brøndby. BUDA er desuden tidligere bevilget kr fra Salling Fondene donationen til talentudviklingsprojekt i 2019 (Er også bevilget i 2020). - Øvrig støtte Der forventes, at tildeling af ekspertsupport fra Team Danmark i 2019, vil ligge på niveau med 2018 (ca. 300 timer). I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Der ud over modtager BUDA kr fra Kirkbi donationen til direkte økonomisk støtte til Maja Jager i Sidste periodes støtte BUDA modtog i 2018 samlet støtte på kr kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen til talentudviklingsprojekt. BUDA fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 288 timer. 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden (3-6 vigtigste): o VM Recurve dame individuelt (Maja Jager) Top 3 som målsætning og top 8 som acceptabelt o VM Recurve dame hold Top 3 som målsætning og top 8 som acceptabelt o VM Compound dame individuelt Top 3 som målsætning og top 8 som acceptabelt o VM Compound herre individuelt Top 3 som målsætning og top 8 som acceptabelt o VM Compound herrehold Top 3 som målsætning og top 8 som acceptabelt

27 Sportsmanager: Lars Balle Christensen De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er: (3-6 vigtigste i kort udgave) o Styrke trænings- og konkurrencemiljø for Maja Jager. o Opbygge nationalt landsholdscenter i Brøndby, for at opbygge et nationalt træningsmiljø for Eliteskytterne. o OL2020 dame recurvehold med regelmæssige samlinger for holdet, ligesom international deltagelse ved relevante stævner bliver en del af sæsonplanen. 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atlet 1 atlet - Stephan Hansen, Compound Elite-atleter 4 atleter Bruttogruppe-atleter 2 atleter 5. Økonomi Omsætning i BUDA i 2017: Kr BUDA s egenkapital pr : kr Det fælles elitebudget incl. Salling Fonden donation for 2019 udgør i alt kr BUDA s andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr % af BUDA s samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark Derudover har BUDA modtaget kr fra Kirkbi donationen 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BUDA har i 2018 opfyldt et af de sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o Maja Jager vandt sølv ved EM i recurve BUDA har i 2018 opfyldt to af de acceptable målsætninger. o Recurve dame holdet og Compound herre holdet opnåede en top 8 placering ved EM. De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018 er, at der 2018 har været meget fokus på at Maja Jager skulle præstere ved EM. De øvrige discipliner har fra landstrænerens side været nedprioriteret. - Status på forbundets udviklingsmål for 2018.(3-6 vigtigste) BUDA har i særlig grad lykkedes med: o Etablering af endnu et talentcenter idet der er indgået aftale med Broby på Fyn om etablering af et talentcenter, således der nu er 4 talentcentre i drift. o At etablere kompetenceudviklingsprocesser for ungdomslandstræner og talenttrænere, via personlige samtaler og fælles teammøder. o At styrke Maja Jagers konkurrencestabilitet via øget turneringsdeltagelse i samarbejde med landstræneren. BUDA har endnu ikke igangsat udviklingsmålet vedrørende kompetenceudvikling af landstræneren pga. skiftende sportschefer.

28 Sportsmanager: Lars Balle Christensen 7. Forbundets kommentarer BUDA har meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer til indstillingen for 2019.

29 Sportsmanager: Hanne Pedersen Danmarks Bowling Forbund (DBwF) Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er DBwF indplaceret som Eliteforbund i Team Danmarks Støttekoncept Samarbejdet forankres fortsat i den 2-årige samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan 2019 er år et i den 2-årige periode for DBwF - Indstilling af økonomisk støtte for den kommende støtteperiode Det indstilles at DBwF bevilges i alt kr for perioden : kr til det fælles elitebudget - Øvrig støtte Det anslås at DBwF i 2019 vil modtage ekspert support svarende til 272 timer I alt modtager Forbundet kr fra Team Danmark til det fælles elitesamarbejde i støtteperioden 1. januar 2019 til 31. december Sidste periodes støtte DBwF modtog i 2018 samlet støtte på kr : kr til det fælles elitebudget kr fra Salling Fondene donationen (Specto Videosystem) DBwF fik i 2018 bevilliget ekspert support i Masterplan 2018 svarende til 266 timer. 3. Resumé af resultat- og udviklingsmål i Team Danmark-ansøgning Målbeskrivelser for 2019: Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: o Team, EM herrer 2019: Målsætning, medalje Acceptabelt, top 8 o Øvrige discipliner, EM herrer 2019: Målsætning, 2 medaljer Acceptabelt, 1 medalje, 3 top 8 placeringer o Team, VM damer 2019: Målsætning, top 8 Acceptabelt, top 16 o Øvrige discipliner, VM damer2019: Målsætning, 1 medalje Acceptabel, 2 top 8 placeringer De vigtigste udviklingsmål i 2019 som understøtter de sportslige resultatmål på kort og lang sigt er:

30 Sportsmanager: Hanne Pedersen o Indførsel af træningsdagbøger skal medvirke til at DBwF bliver bedre til at guide atleterne til at udnytte deres bowling potentiale bedst muligt (Edge 10) o Undervisning i testkartotek samt fysiske øvelser til forbundets trænerstab o Dygtiggørelse af DBwFs trænere til at kunne udøve forandringsledelse via coaching o Anskaffelse samt implementering af brugen af Video analyseprogrammet Dartfish (atletens bevægelser) i elite/talentcentre. i samspil med Specto (videoanalyse system til måling af kuglens adfærd ned ad banen). 4. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter (7): Mai Ginge Jensen, Carsten W. Hansen, Thomas Larsen, Jesper Agerbo, Jimmy Dan Mortensen, Dan Østergaard Poulsen og Mik Stampe Elite-atleter (1) Bruttogruppeatleter (7) 5. Økonomi Omsætning i DBwF i 2017: Kr I 2018 er der budgetteret med kr , og i 2019 forventet omsætning på kr DBwFs egenkapital pr : kr Det fælles elitebudget for 2019 udgør i alt kr DBwFs andel i det fælles elitebudget udgør kr og Team Danmarks andel udgør kr ,90 % af DBwFs samlede budget går til det fælles elitebudget med Team Danmark 6. Evaluering/status af mål for støtteperioden Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DBwF har i 2018 opfyldt 1 af de 4 sportslige resultatmål ved følgende præstationer: o EM, damer: Guld: All Event. Guld : Masters DBwF har i 2018 opfyldt 1 af de 4 af de acceptable målsætninger. o EM damer: Team: nr. 8 De primære årsager til denne grad af målopfyldelse af sportslige resultatmål i 2018: o Mai Ginge Jensen spillede op til sit fulde potentiale og kunne derved sikre Danmark 2 guldmedaljer o VM herrer spilles efter udsendelse af materiale til Team Danmarks bestyrelse - Status på forbundets udviklingsmål for 2018: Danmarks Bowling Forbund har i særlig grad lykkedes med: o Implementering af videoanalyse systemet Specto.

Badminton Danmark (BD)

Badminton Danmark (BD) Sportsmanager: Lars Balle Christensen Badminton Danmark (BD) 01.01.2018 31.12.2018 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysen er BD indplaceret som Verdensklasseforbund

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den samlede konklusion

Læs mere

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar 2013 31. december 2013 1. Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes cykling (bane og landevej) at opfylde

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er 55 udvalgte atleter med top-8 potentiale til OL i Tokyo 2020, blevet

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BD har i 2015 i opfyldt nogle af de

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er der skabt mulighed for at en række udvalgte atleter med top-8 potentiale

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DCU har i 2013 opfyldt

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA)

Bueskydning Danmark (BUDA) Sportsmanager: Lars Balle Christensen Bueskydning Danmark (BUDA) 01.01 2018 31.12.2018 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysen er BUDA indplaceret som Eliteforbund

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne Ward (SW).

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne Ward (SW). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 8. december 2016 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Organisering af elitearbejdet

Organisering af elitearbejdet Talentudvikling 1 Organisering af elitearbejdet Elitecenter Orientering Senior Verdensklassegruppen U23 gruppen Elitegruppen Talentcenter Junior Klubber U20 gruppen U18 gruppen 2 DOFsTalentudvikling Den

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. december 2018 27. februar 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har i februar 2018 lanceret et helhedsplanlægningskoncept målrettet atleter, som skal understøtte

Læs mere

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv talentudvikling Fra at værne talenter mod eliteidræt, til at guide talenterne ind i eliteidrætten

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby Seminar om forskningsog udviklingsprojekter Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby 1 Målsætninger for 2013-2016 Bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL - samtidigt med at Danmark som minimum

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

SPORTSAFDELINGEN LARS GREEN BACH, SPORTSCHEF TRÆNERNETVÆRKSMØDE 10. JANUAR 2019

SPORTSAFDELINGEN LARS GREEN BACH, SPORTSCHEF TRÆNERNETVÆRKSMØDE 10. JANUAR 2019 SPORTSAFDELINGEN LARS GREEN BACH, SPORTSCHEF TRÆNERNETVÆRKSMØDE 10. JANUAR 2019 4 STRATEGISKE PEJLEMÆRKER 20 CENTRALE MÅLSÆTNINGER LANDSTRÆNER? Landstræner: Profil er leder, uddanner og relations skabende.

Læs mere

XXXXXXX HOVEDLINJER

XXXXXXX HOVEDLINJER XXXXXXX HOVEDLINJER 2021-2024 VI STÅR BAG DE DANSKE ATLETER Team Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 Telefax: +45 43 26 25 55 E-post: post@teamdanmark.dk Internet:

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 11. december 2017 5. februar 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 18. december 2017 modtog forskningsudvalget 14 ansøgninger af høj kvalitet, og det samlede

Læs mere

Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt.

Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt. Status Nationalt elitesportscenter Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt. Bronze i holdforfølgelse for herrerne ved VM 2019 udstyret er i orden: Dansk rekord

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 5. februar 4. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 5. februar 4. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 5. februar 4. april 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 28. februar 2018 modtog forskningsudvalget 16 ansøgninger af høj kvalitet. Forskningsudvalget har

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Lars Green Bach Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DB har i 2013 opfyldt få af

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet UDVIKLINGSSTRATEGI Junior Talent National elite Landshold International Elite Golfspiller for livet Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Medalje målsætning og resultat

Medalje målsætning og resultat Medalje målsætning og resultat Målsætningen for dette OL var 10 medaljer Målsætningen fastsættes af Danmarks Idrætsforbund (NOC) og Team Danmark I fælleskab og i dialog med Specialforbundene Danske OL

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet.

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet. Fælles mål Med virkning pr. 1. januar 2018 modtager DBwF, og alle øvrige specialforbund, ikke længere tilskud fra DIF på baggrund af indberetninger om sportslige aktiviteter, uddannelse, m.m. som HAR fundet

Læs mere

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Udarbejdet af: Jan Christiansen Dato: 2010-08-23 Senest revideret: 2011-17-01 Afsluttes: 2014-31-12 Vision Danmark er det bedste land som base for sejlsportstalenter

Læs mere

HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT

HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT 2017 2020 INDHOLD INDLEDNING, BESLUTNINGSPROCES OG HØRING...3 TEAM DANMARKS STRATEGISKE AFSÆT FOR 2017 2020...4 LOVGRUNDLAG OG TENDENSER I INTERNATIONAL ELITESPORT...6 MÅLSÆTNING...8

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

Den danske model. Den danske eliteidrætsmodel er karakteriseret ved en enkel og klar rollefordeling.

Den danske model. Den danske eliteidrætsmodel er karakteriseret ved en enkel og klar rollefordeling. Den danske model Det er en styrke at vi har en uafhængig elitidrætsorganisation, der prioriterer, udvikler og koordinerer dansk eliteidræt og gør det i samspil med relevante aktører Den danske eliteidrætsmodel

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017 Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 19 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

NTC åbent hus Idrættens Hus, Brøndby

NTC åbent hus Idrættens Hus, Brøndby NTC åbent hus Idrættens Hus, Brøndby Onsdag den 15. juni 2016 AGENDA Generelt om NTC, herunder samarbejdet med Team Danmark, Københavns Kommune og øvrige partnere v/lars Green Bach, sportschef International

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE - HVAD ER DET? Kredsledermøde d. 5/2-18 Kolding OKs klubhus, Bøgelund ATK I DOF FREM TIL IDAG HVORFOR TBU? 20-25 børn der starter i Tjalfeklassen til Midgårdsormen Jeanette

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DIU har i 2013 opfyldt

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 20 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

MASTERPLAN 2015-2016

MASTERPLAN 2015-2016 BUESKYDNING DANMARK MASTERPLAN 2015-2016 (PERIODE: 01 JAN 2015-31 DEC 2015) DK - 2605 BRØNDBY WWW.TEAMDANMARK.DK Indhold: 1. A. Resultatmål 2. B. Udviklingsmål B.1 Bedre sportslige resultater / fastholdelse

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 175.000 kr. DSR og KVIK Roning 200.000 kr. Støtte til kraftcenter

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september 2017 Ledelsesresumé NEC Ricky Raaholt er tiltrådt som projektdirektør for NEC 18. september. Han har bred erfaring med større byggeprojekter med

Læs mere

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 125.000 kr. Projekt: Sammenhængende talentudvikling

Læs mere

VELKOMMEN 17. juni 2013. Præsentation af Det hele menneske i golfen v. David Dickmeiss og Thomas Kiel Larsson

VELKOMMEN 17. juni 2013. Præsentation af Det hele menneske i golfen v. David Dickmeiss og Thomas Kiel Larsson VELKOMMEN 17. juni 2013 Præsentation af Det hele menneske i golfen v. David Dickmeiss og Thomas Kiel Larsson Citat: Most know that talent is not enough. A lot fewer show they actually understand what this

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 20 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

SVØMMESPORTENS DIALOGMØDE LØRDAG DEN 27. APRIL 2019, IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY

SVØMMESPORTENS DIALOGMØDE LØRDAG DEN 27. APRIL 2019, IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY SVØMMESPORTENS DIALOGMØDE LØRDAG DEN 27. APRIL 2019, IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY DAGSORDEN 1. Valg af mødeleder 2. Valg af udvalgsmedlemmer a) Stævneudvalg To udvalgsmedlemmer for en toårig periode. b) Dommerudvalg

Læs mere

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013 Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Team Danmarks hovedopgave

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indhold 1.0 Indledning 3 1.1 Lovgrundlag for dansk eliteidræt 3 1.2 Tendenser i international eliteidræt 4 1.3 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 5 1.4 Særlige

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

U16 Landshold. Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014

U16 Landshold. Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014 Udtagelse til NM U16-18 og U21 Landshold sprint 2014 Følgende aktive er udtaget til Nordiske Mesterskaber for U16-18 og U21 Landshold, der afholdes i Kristiansand i Norge den 2. og 3. august 2014. Udtagelsen

Læs mere

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE - STATUS? Trænerseminar d. 13/1-18 Vejle Vandrehjem ALDERSRELATERET TRÆNINGSKONCEPT - ATK Aldersrelateret træning er idræt og bevægelse tilpasset til den alder og det

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 . Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BUDA har i 2015 opfyldt

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt og samfundsmæssig forsvarlig måde. Team

Læs mere

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk!

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk! AllanB.Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk BueskydningDanmark Elite4ogtalentudvikling201542020 BeskrivelseafindsatsogstrategiforBueskydningDanmarkfrastorsamlingtillandshold

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent.

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent. UDVIKLINGSSTRATEGI Golfspiller for livet Junior Talent National elite Landshold International Elite Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 26.09.2017 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 06.06.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 Sportslige resultater Side 1 af 6 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint.

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation 1. juli 2013 Notat om rolle- og ansvarsfordeling mellem Danmarks Idrætsforbund, specialforbund og Team Danmark vedr. talentrekruttering, -identifikation og - udvikling. 1. Indledning og baggrund International

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND TEAM DANMARK ELITE- TALENTARBEJDE 2016-2020 Vers. 3 INDSATSOMRÅDER INDLEDNING ET FÆLLES GRUNDLAG FOR EN STRUKTURERET INDSATS DIF og Team Danmark har fokus på samarbejde med henblik

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Sportslige resultater Side 1 af 7 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Der

Læs mere