Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2013"

Transkript

1 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes cykling (bane og landevej) at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en fireårig samarbejdsaftale gældende for landevej og bane, på baggrund af den udarbejdede masterplan. Danmarks Cykle Union (DCU) bevilges for perioden 1. januar december 2013, kr. til det første år af samarbejdsaftalen, heraf kr. til talentudvikling. Derudover indstiller Team Danmark til Fonden til støtte for danske bredde- og eliteidræt at DCU i marts 2013 modtager kr. i udlodning fra fonden. Beløbet skal indgå i det fælles elitebudget i 2013 ( kr.). 2. Resumé af Team Danmark-ansøgning DCU ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: 4000 m. hold bane -VM 2013 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Bronzefinale Omnium bane -VM 2013 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 6 Linjeløb herrer Elite -VM 2013 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 15 Enkeltstart herrer Elite -VM 2013 Målsætning: Top 10 Acceptabelt: Top 20 MTB kvinder Elite -VM XCO 2013 Målsætning: Top 10 Acceptabelt: Top 20 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Målrettet set up til landsholdet på bane der matcher verdens bedste (Australiens og Storbritannien). Målet er 3 årige udviklingsplaner på kernepunkterne cykler, hjelme og sko samt udviklingsplaner vedr. højdetræning/ilttelte og ergogene stoffer. Opgradering af U19 bane med ansættelsen af en U19 landstræner på bane. Målet er at udvikle en til to ryttere om året til seniorelitens baneprojekt. Ekstra fokus på den sene del af talentudviklingen på landevej (U23). Målet er at producere flere cykelryttere, der fysisk og mentalt er forberedt på livet som professionel cykelrytter. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: DCU adgang til træning i Ballerup Super Arena er meget kritisable. Målet er fri adgang til træning for DCU s banelandshold i perioden primo oktober til ultimo februar. DCU ser med stor forventning frem til opførelsen af en indendørs cyklebane i Odense. Målet er en forøgelse af banerytterlicenser med 100 %.

2 Konsulent: Martin Elleberg Petersen DCU ønsker, at opgradere fagligheden i forhold til samarbejdet med rytterne på det danske banelandshold. Målet er at rytterne på banelandsholdet har en økonomisk og uddannelsesmæssig plan, der rækker frem mod Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: DCU ønsker at flytte U17 arbejdet væk fra de frivillige udvalg og til varetagelse af DCU s ansatte landstrænere. Målet er større faglighed i vejledningen af de unge ryttere og dermed bedre fastholdelse af talenter. 3. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: 6 (Michael Mørkøv Christiansen, Lasse Norman Hansen, Rasmus Christian Quaade, Mathias Møller Nielsen, Casper Folsach, Annika Langvad) Elite-atleter: 12 Team Danmark-atleter: 8 4. Økonomi Den samlede årlige omsætning i DCU er ca. 13,5 mio. kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca. 3,5 mio. kr. Det fælles elitebudget (DCU og Team Danmark) for 2013 er på i alt kr. Samlet elitebudget for DCU udgør kr. DCU s andel i det fælles elitebudget udgør kr. (40 %), Team Danmarks andel udgør kr. (55 %) og udlodning fra Fonden til fremme af dansk bredde- og eliteidræt udgør kr. (5 %) Af det fælles elitebudget anvendes kr. (13 %) til talentarbejde. 5. Forbundets kommentarer DCU har skriftligt meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer til indstillingen.

3 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Dansk Håndbold Forbund (DHF) 1. januar december Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes håndbold (herrer) at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept DHF har kun én indplacering i en af Team Danmarks (TD) tre støttekategorier. Kvindehåndbold opfylder forudsætningerne for at blive indplaceret som Internationalt Eliteforbund. DHFs samlede indplacering er således afgjort på baggrund af disciplinanalysens konklusion for herrehåndbold. Samarbejdet forankres i en fireårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. Jf. den indgåede aftale mellem DHF og TD (1. august 2011 til 31. juli 2015) om støtte til sportslige aktiviteter og provenu af salg af billedrettigheder, bevilges DHF for perioden 1. januar december kr. til det første år af den fire-årige samarbejdsaftale, heraf kr. til talentudvikling. 2. Resumé af Team Danmark-ansøgning DHF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: Herre-A VM 2013 i Spanien Målsætning: Top 4 Acceptabelt: Top 8 Dame-A VM 2013 i Serbien Målsætning: Top 8 Acceptabelt: Top 16 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Udvikling af spillernes fysiske kapacitet til internationalt topniveau Udvikling af verdensklasse-målmænd Styrke den sportslige ledelse og udvikle landstrænerne med ny viden Forbedre spillernes vurderingsevner i pressede spilsituationer Benytte databaser i forhold til statistik, undersøgelser, spiludvikling mv. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Sikre optimale muligheder for styrketræning for landsholdsspillere Skabe adgang til flere træningscentre med optimale rammer Skabe sammenhæng mellem job/uddannelse og håndbold Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Fokus på spillertyper og udvikling Opprioritere samarbejdet melllem den sportslige afdeling og udviklingsafdelingen med henblik på at sikre den røde tråd i spiller- og træneruddannelsen

4 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Udvikling af spillernes individuelle færdigheder Formidle DHF s talentudviklingsstrategi til relevante interessenter 3. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Herrelandsholdet Elite-atleter: Kvindelandsholdet Team Danmark-atleter: Ungdomslandsholdene 4. Økonomi Den samlede omsætning i DHF forventes i 2013 at være på ca. 75 mio kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca. 11,5 mio kr. Det fælles elitebudget (DHF og TD) for 2013 er på i alt kr. DHF s andel af det fælles elitebudget udgør kr. (61 %) og TDs andel udgør kr. (39%) Af det fælles elitebudget anvendes kr. (7 %) på talentarbejdet. 5. Forbundets kommentarer DHF har ingen kommentarer til indstillingen.

5 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Dansk Forening for Rosport (DFfR) 1. januar december Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes roning (herrer og damer) at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet er forankret i en fireårig samarbejdsaftale gældende for både letvægtsklassen og den åbne klasse, på baggrund af den udarbejdede masterplan. Dansk Forening for Rosport (DFfR) bevilges for perioden 1. januar december 2013, kr. til det første år af samarbejdsaftalen, heraf kr. til talentudvikling. DFfR modtog i april 2012 efter indstilling fra Team Danmark kr. fra Fonden til støtte for danske bredde- og eliteidræt i udlodning fra fonden. Team Danmark forventer at beløbet indgår i det fælles elitebudget for Det er Team Danmarks forventning, at DFfR i løbet af den kommende olympiade vil kunne forøge deres egenbetaling med minimum kr.- 1 mio. kr. årligt. 2. Resumé af Team Danmark-ansøgning DFfR ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: LM2x - VM Målsætning: A finale Acceptabelt: Top 12 LM4- -VM 2013 Målsætning: Medalje Acceptabelt: Top 8 LW2x -VM 2013 Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 12 W1x - VM 2013 Målsætning: Medalje Acceptabelt: A-finale W2x -VM 2013 Målsætning: A-finale Acceptabelt: Top 12 M2x - VM 2013 Målsætning: Top 8 Acceptabelt: Top 12 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Der etableres trænernetværk, som samarbejder og giver supervision på teknik, fysisk træning og træningsplanlægning. Øget fokus på at udvikle de åbne (tunge) klasser frem mod OL i Udvikle udstyr (både, åre og måleudstyr) Personlige udviklingsplaner for træner/leder Biomekanisk projekt Samarbejde med Institut for Idræt, Københavns Universitet og Team Danmark (trepartsaftalen) med henblik på trænings- og præstationsoptimering (fysiologi). Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag:

6 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Der bliver afholdt individuelle udviklingssamtaler mellem sportschef og atlet minimum en gang om året, hvor der bl.a. bliver fulgt op på den enkeltes uddannelsessituation samt rokarriere. Etablering af madordning for atleterne på to hverdage samt i weekender. Opgradering af faciliteter på land, mhp. træning i ro-ergometre, på spinningcykler samt styrketræning til flere atleter. Flere og bedre sponsorater med virksomheder. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Skabelse af Elitekultur i den åbne klasse. Der er pt. "verdensklassekultur" i den lette klasse, men den kan ikke direkte overføres til den åbne klasse. Uddannelse af kraftcentertrænere til minimum diplomtræner niveau. Der skal udarbejdes individuelle udviklingsplaner for alle trænerne i kraftcenterstrukturen. Implementering af ATK konceptet i klubber og kraftcentre. Fokus på talent-rekruttering og identifikation, for at øge talentmassen indenfor letvægtsklasserne og den åbne klasse 3. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: 6 (Henrik Victor Stephansen, Morten Jørgensen, Kasper Winther Jørgensen, Jacob Barsøe, Fie Udby Erichsen) Elite-atleter: 12 Team Danmark-atleter: Økonomi DFfR s samlede omsætning forventes i 2013 at udgøre kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca kr. Det fælles elitebudget (DFfR og Team Danmark) for 2013 er på i alt kr. DFfR s andel i det fælles elitebudget udgør kr. (36 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (64 %) Af det fælles elitebudget anvendes kr. (19 %) til talentarbejde. 5. Forbundets kommentarer DFfR har skriftligt meddelt, at de ikke har yderligere kommentarer.

7 Konsulent: Jens Meibom Dansk Orienterings-Forbund (DOF) 1. januar december Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes orientering at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Verdensklasseforbund i Team Danmarks støttekoncept Samarbejdet forankres i en fireårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. Dansk Orienterings-Forbund (DOF) bevilges for perioden 1. januar december 2013, kr. til det første år af den fireårige samarbejdsaftale, heraf kr til talentudvikling. Derudover indstiller Team Danmark til Fonden til støtte for danske bredde- og eliteidræt at DOF i marts 2013 modtager kr. i udlodning fra fonden. Beløbet skal indgå i det fælles elitebudget i 2013 ( kr.). 2. Resumé af Team Danmark-ansøgning DOF ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: VM 2013 (MA IB EK). Målsætning: 3 medaljer - Acceptabelt: Medalje Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Øget omfang af medrejsende fysioterapeut. Opnå øget viden om effekten af et optimeret proteinindtag før/under/efter træning og konkurrence (forsknings- og udviklingsprojekt mellem DOF, Aarhus Universitet og Team Danmark). Videreudvikling af DOF s GPS tracking udstyr, således at feedback umiddelbart under- og efter træning er muligt. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Forbedrede transportmuligheder for løberne på Elitecenter Orientering. Udvikling af samarbejde med ESAA således at løberne får adgang til flere træningsfaciliteter. Øget stipendiestøtte til verdensklasseatleter. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Opdeling af juniorlandsholdet i to grupperinger med forskelligt træningsformål. Sparring på tværs af landsholdsgrupper (ungdom/senior). 3. Atlet-indplaceringer Verdensklasse-atleter: Maja Alm

8 Konsulent: Jens Meibom Ida Bobach Emma Klingenberg Tue Lassen Elite-atleter: Søren Bobach Rasmus Thrane Signe Klinting Team Danmark-atleter: Christian Bobach Søren Schwartz Rasmus Djurhuus Marius Thrane Ødum Andreas Boesen Stine Bagge Hagner U/20 gruppe 7 atleter U/18 gruppe 7 atleter 4. Økonomi Den samlede omsætning i DOF forventes i 2013 at være på ca. 8,0 mio. kr. Forbundet har en positiv egenkapital på ca kr. Det fælles elitebudget (DOF og Team Danmark) for 2013 er på i alt kr , DOF s andel af det fælles elitebudget udgør kr (48 %) og Team Danmarks andel udgør kr (52 %). Af det fælles elitebudget anvendes ca. kr (22 %) på talentarbejdet. 5. Forbundets kommentarer DOF har ingen kommentarer til indstillingen.

9 Konsulent: Charlotte Falkentoft Dansk Sejlunion (DSejlU) 1. januar december Indstilling På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner vurderes olympisk sejlsport at opfylde forudsætningerne for at blive indplaceret som Verdensklasseforbund i støttekoncept Samarbejdet forankres i en fireårig samarbejdsaftale på baggrund af den udarbejdede masterplan. For perioden 1. januar december 2013 bevilges Dansk Sejlunion kr. til det første år af den fireårige samarbejdsaftale, heraf kr. til talentudvikling. Dansk Sejlunion modtog i april 2012 efter indstilling fra Team Danmark kr. fra Fonden til støtte for danske bredde- og eliteidræt i udlodning fra fonden. Team Danmark forventer at beløbet indgår i det fælles elitebudget for Resumé af Team Danmark-ansøgning Dansk Sejlunion (DSejlU) ansøger om kr. i samlet økonomisk støtte som Verdensklasseforbund i perioden 1. januar december Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden: VM 2013 Målsætning: 1 top-3 og 2 top-8 Acceptabelt niveau: 1 top-8, 2 top-16 EM 2013 Målsætning: 1 top-6 og 2 top-8 Acceptabelt niveau: 1 top-10, 2 top-16 Der er opstillet følgende målsætninger for at opnå bedre sportslige resultater i støtteperioden: Optimere sejlernes fysiske form gennem etablering af fysisk træning on site både i daglig træning (kraftcentrene) og på træningslejre. Øge den meteorologiske indsigt blandt sejlere og trænere. Optimere udvikling og evaluering af sejltekniske færdigheder ved brug af ny teknologi. Udarbejde og implementere personlige udviklingsplaner for den sportslige ledelse. Gennemføre studietur for den sportslige ledelse til et internationalt verdensklasse miljø. Der er opstillet følgende målsætninger for at skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet, både i træning, konkurrence og hverdag: Optimere faciliteterne og træningstilbuddet i kraftcentrene (Århus og Hellerup), hvor de bedste sejlere har daglig træning. Skabe bedre sammenhænge i hverdagen for de bedste sejlere via atletstipendier og tidsafgrænsede lønnede træneropgaver. Der er opstillet følgende målsætninger for at styrke talentudviklingen: Implementere ATK 3. Atlet-indplaceringer Verdensklasse atleter: Allan Nørregaard 1

10 Konsulent: Charlotte Falkentoft Peter Lang Jonas Warrer Elite-atleter: Landsholdssejlere (4), Udviklingshold (2) og Ungdomslandshold (2) Team Danmark-atleter: Udviklingshold (12) og Ungdomslandshold (20) 4. Økonomi Den samlede omsætning i DSejlU forventes i 2013 at være på ca. 34,5 mio. kr. Unionen har en positiv egenkapital på 4,88 mio. kr. Det fælles elitebudget (DSejlU - Team Danmark) for 2013 er på i alt kr. og DSejlU s samlede elitebudget er på 14,5 mio. kr. DSejlU s andel af det fælles elitebudget udgør (43 %) og Team Danmarks andel udgør kr. (57 %). Af det fælles elitebudget anvendes kr. (13 %) på talentarbejdet. 5. Forbundets kommentarer Sejlsporten er i internationale sammenhænge i gang med en rivende udvikling. Der ses hver dag nye tiltag i retning af en professionalisering. Der bliver til stadighed brugt flere og flere penge på udvikling og præstationer indenfor idrætten. De udenlandske atleter får i stigende omfang fuldtidsbeskæftigelse og fulde lønninger for deres sejlsport. De store lande har i stigende omfang præstationsfremmende setup med ude til stævnerne. Deres setup bliver tillige mere og mere avanceret. Der forskes meget i idrætten og marginalerne bliver mindre. Fra dansk side ser vi en konstant udvikling af vores atleters fysik samt deres mentale evner. Ligeledes udvikles udstyret også konstant. Dansk Sejlunion er udfordret økonomisk pga et vanskeligt sponsormarked, hvilket tvinger os til at satse snævert. De fire klasser, som Team Danmark og Dansk Sejlunion satser på i fællesskab, er derfor også nøje udvalgte. Som det ses i ansøgningen, har vi valgt Laser for piger og drenge samt 49er skiff for piger og drenge. Vi oplever faktisk talent til en bredere satsning. Vi ser en stigende tilgang af dygtige unge talenter til sporten. Det er vores vurdering, at dansk sejlsport også kunne komme på verdenselite niveau i windsurf, katamaran og 470 jolle, hvis økonomien rakte til det. For at kunne være med i toppen af samtlige af de olympiske sejlsportsmedaljer vurderer vi, at der er behov for et årligt budget på 35 mio. kr. Hans Natorp, formand Dansk Sejlunion 2

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014

Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar december 2014 Konsulent: Martin Elleberg Petersen Danmarks Cykle Union (DCU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DCU har i 2013 opfyldt

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016

Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BD har i 2015 i opfyldt nogle af de

Læs mere

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby

Seminar om forskningsog udviklingsprojekter. Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby Seminar om forskningsog udviklingsprojekter Onsdag den 31. oktober 2012 Idrættens Hus Brøndby 1 Målsætninger for 2013-2016 Bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL - samtidigt med at Danmark som minimum

Læs mere

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017

Badminton Danmark (BD) 1. januar december 2017 Konsulent: Jens Meibom Badminton Danmark (BD) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den samlede konklusion

Læs mere

Til stede fra administrationen: Michael Andersen (MAN), Per Boldt Jørgensen (PBJ), Morten Olesen (MOL) og Søren Willeberg (SWI).

Til stede fra administrationen: Michael Andersen (MAN), Per Boldt Jørgensen (PBJ), Morten Olesen (MOL) og Søren Willeberg (SWI). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 17. december 2012 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Britta Riis (BR), Susan Roulund (SR), Jens Klarskov (JK), Ulrik Wilbek

Læs mere

Badminton Danmark (BD)

Badminton Danmark (BD) Sportsmanager: Lars Balle Christensen Badminton Danmark (BD) 01.01.2018 31.12.2018 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysen er BD indplaceret som Verdensklasseforbund

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 11. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 11. december 2017 5. februar 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 18. december 2017 modtog forskningsudvalget 14 ansøgninger af høj kvalitet, og det samlede

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. december 2018 27. februar 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har i februar 2018 lanceret et helhedsplanlægningskoncept målrettet atleter, som skal understøtte

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013 Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Team Danmarks hovedopgave

Læs mere

Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Lars Green Bach Danmarks Brydeforbund (DB) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DB har i 2013 opfyldt få af

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL

KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt og samfundsmæssig forsvarlig måde. Team

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

3. Bestyrelsesrapport (orientering) MAN orienterede om status på det sportslige område herunder om den netop afviklede OL-studietur til Rio.

3. Bestyrelsesrapport (orientering) MAN orienterede om status på det sportslige område herunder om den netop afviklede OL-studietur til Rio. Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 16. december 2013 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Britta Riis (BR), Susan Roulund (SR), Jens Klarskov (JK) og Niels-Christian

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Badminton Danmark (BD)

Badminton Danmark (BD) Sportsmanager: Lars Balle Christensen Badminton Danmark (BD) 01.01.2019 31.12.2019 1. Indstilling - Disciplinanalyse, støttekategori og masterplan På baggrund af disciplinanalysen er BD indplaceret som

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden 2017-2020 Kerneopgaver Resultatmål Operationelle mål 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Rammer og vilkår for atleter og den sportslige ledelse. Team Danmark

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt.

Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt. Status Nationalt elitesportscenter Viden er ofte forskellen mellem medalje og midterfelt i international eliteidræt. Bronze i holdforfølgelse for herrerne ved VM 2019 udstyret er i orden: Dansk rekord

Læs mere

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv talentudvikling Fra at værne talenter mod eliteidræt, til at guide talenterne ind i eliteidrætten

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. juni 19. september 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er 55 udvalgte atleter med top-8 potentiale til OL i Tokyo 2020, blevet

Læs mere

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Udarbejdet af: Jan Christiansen Dato: 2010-08-23 Senest revideret: 2011-17-01 Afsluttes: 2014-31-12 Vision Danmark er det bedste land som base for sejlsportstalenter

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. april 15. september 2017 Ledelsesresumé NEC Ricky Raaholt er tiltrådt som projektdirektør for NEC 18. september. Han har bred erfaring med større byggeprojekter med

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK).

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 2. december 2015 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Else Trangbæk (ET), Ulrik Wilbek (UW), Camilla Andersen (CA) og Flemming Knudsen (FK). Afbud:

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor.

Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor. RAMMEAFTALE Team Danmark 2013-2016 19. juni 2013 Rammeaftalen mellem Kulturministeriet og Team Danmark (TD) fastlægger mål for TD s virksomhed i aftaleperioden og de vilkår, der gives herfor. Målene drøftes

Læs mere

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation 1. juli 2013 Notat om rolle- og ansvarsfordeling mellem Danmarks Idrætsforbund, specialforbund og Team Danmark vedr. talentrekruttering, -identifikation og - udvikling. 1. Indledning og baggrund International

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015

Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Bestyrelsesrapport for perioden 15. september 7. oktober 2015 Sportslige resultater Side 1 af 7 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Der

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar december 2017 Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2017 31. december 2017 1. Indstilling - Disciplinanalyse og støttekategori På baggrund af disciplinanalysens delkonklusioner og den

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. april 6. juni 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Via en donation fra Kirkbi A/S til DIF er der skabt mulighed for at en række udvalgte atleter med top-8 potentiale

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 Sportslige resultater Side 1 af 6 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint.

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne Ward (SW).

Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne Ward (SW). Referat af bestyrelsesmøde i Team Danmark den 8. december 2016 Til stede fra bestyrelsen: Frank Jensen (FJ), Britta Riis (BR), Susanne Bach Bager (SBB), Flemming Knudsen (FK), Pia Holmen (PH) og Susanne

Læs mere

HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT

HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT HOVEDLINJER I STØTTEKONCEPT 2017 2020 INDHOLD INDLEDNING, BESLUTNINGSPROCES OG HØRING...3 TEAM DANMARKS STRATEGISKE AFSÆT FOR 2017 2020...4 LOVGRUNDLAG OG TENDENSER I INTERNATIONAL ELITESPORT...6 MÅLSÆTNING...8

Læs mere

Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union

Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union Elite/landsholdskoncept 2013 2020 Dansk Skytte Union Resultatmål 1 medalje til OL 2016 (5 skytter) 1 medalje + 2 finalpladser VM 2014 1 medalje+1 finaleplads EM 2014 2 finalepladser EM 2013 Prioriteringer

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 22.01.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

DTriF elitesetup 2014 =>

DTriF elitesetup 2014 => DTriF elitesetup 2014 => Version 20. december 2013 Indhold Vision:... 1 Strategi: Miljø, miljø og atter miljø... 1 Tri Team SDU... 1 Organisatorisk Elitesetup:... 2 Ad.1. Talent rekruttering og udvikling

Læs mere

Til Team Danmark støttede forbund. 20.1.2010 PBJ/llp. Særlig projektstøtte 2010

Til Team Danmark støttede forbund. 20.1.2010 PBJ/llp. Særlig projektstøtte 2010 Til Team Danmark støttede forbund 20.1.2010 PBJ/llp Særlig projektstøtte 2010 Team Danmark har som bekendt modtaget en donation på 10 mio. kr. fra Bilka, Føtex, Netto og stormagasinet Salling (Købmand

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 5. februar 4. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 5. februar 4. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 5. februar 4. april 2018 Ledelsesresumé Forskning Til ansøgningsrunden 28. februar 2018 modtog forskningsudvalget 16 ansøgninger af høj kvalitet. Forskningsudvalget har

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012

Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012 19. december 2012 Mål og resultater i rammeaftale mellem Kulturministeriet og Team Danmark 2009 2012 RAPPORTERING AF INDFRIELSEN AF MÅLENE I RAMMEAFTALEN Rammeaftalen 2009 2012 mellem Kulturministeriet

Læs mere

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indhold 1.0 Indledning 3 1.1 Lovgrundlag for dansk eliteidræt 3 1.2 Tendenser i international eliteidræt 4 1.3 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 5 1.4 Særlige

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 31.03.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne Rammeaftale mellem Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark (TD) 1. Parterne Danmarks Idræts-Forbund er en sammenslutning af danske idrætsorganisationer og har til formål at virke for fremme af dansk

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Dette dokument er fase 2 i ansøgningen til Elite Idræt Aarhus (EIA) kraftcenter-støtte. Fase 2 består af en SATE-analyse, der udfyldes af den

Læs mere

XXXXXXX HOVEDLINJER

XXXXXXX HOVEDLINJER XXXXXXX HOVEDLINJER 2021-2024 VI STÅR BAG DE DANSKE ATLETER Team Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 Telefax: +45 43 26 25 55 E-post: post@teamdanmark.dk Internet:

Læs mere

Roskilde visioner

Roskilde visioner Roskilde 2013-16 visioner Status 2012 Målsætning 2013-16 Handlinger Succeskriterier Evaluering forhold til at nå målet? Vision Vi interesserer os for mennesket i eliteudøveren. Vi vil skabe de bedste muligheder

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 130.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Team Danmarks støttekoncept

Team Danmarks støttekoncept Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indhold 1.0 Indledning 3 1.1 Lovgrundlag for dansk eliteidræt 3 1.2 Tendenser i international eliteidræt 4 1.3 Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 5 1.4 Særlige

Læs mere

TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT

TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT 2013-2016 INDHOLD 1.0 INDLEDNING 3 1.1 LOVGRUNDLAG FOR DANSK ELITEIDRÆT 3 1.2 TENDENSER I INTERNATIONAL ELITEIDRÆT 4 1.3 TEAM DANMARKS STØTTEKONCEPT 2013-2016 5 1.4 SÆRLIGE

Læs mere

Notat Talentudvikling i Team Danmark

Notat Talentudvikling i Team Danmark Notat Talentudvikling i Team Danmark Team Danmark har siden institutionens etablering i midten af 1980 erne i større og mindre omfang beskæftiget sig med talentudvikling. Dette notat beskriver de seneste

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 17. september 20. oktober 2014

Bestyrelsesrapport for perioden 17. september 20. oktober 2014 Bestyrelsesrapport for perioden 17. september 20. oktober 2014 Sportslige resultater Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Placeringspoint

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016

Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 . Konsulent: Kenneth Heiner-Møller Bueskydning Danmark (BUDA) 1. januar 2016 31. december 2016 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2015 Målopfyldelse af sportslige resultatmål: BUDA har i 2015 opfyldt

Læs mere

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014

Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 Konsulent: Per Boldt Jørgensen Danmarks Ishockey Union (DIU) 1. januar 2014 31. december 2014 1. Evaluering af mål for støtteperioden 2013: Målopfyldelse af sportslige resultatmål: DIU har i 2013 opfyldt

Læs mere

VELKOMMEN 17. juni 2013. Præsentation af Det hele menneske i golfen v. David Dickmeiss og Thomas Kiel Larsson

VELKOMMEN 17. juni 2013. Præsentation af Det hele menneske i golfen v. David Dickmeiss og Thomas Kiel Larsson VELKOMMEN 17. juni 2013 Præsentation af Det hele menneske i golfen v. David Dickmeiss og Thomas Kiel Larsson Citat: Most know that talent is not enough. A lot fewer show they actually understand what this

Læs mere

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept 6.1:Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagen arbejder for at gøre København til det bedste sted i Norden at dyrke eliteidræt i. Dette skal bl.a. realiseres ved, at

Læs mere

MASTERPLAN 2015-2016

MASTERPLAN 2015-2016 BUESKYDNING DANMARK MASTERPLAN 2015-2016 (PERIODE: 01 JAN 2015-31 DEC 2015) DK - 2605 BRØNDBY WWW.TEAMDANMARK.DK Indhold: 1. A. Resultatmål 2. B. Udviklingsmål B.1 Bedre sportslige resultater / fastholdelse

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Dette dokument er fase 2 i ansøgningen til Elite Idræt Aarhus (EIA) kraftcenter-støtte. Fase 2 består af en SATE-analyse, der udfyldes af den

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Team Copenhagens støttekoncept

Team Copenhagens støttekoncept Team Copenhagens støttekoncept Indledning Team Copenhagen blev etableret i 2004 af Københavns Kommune, og har som formål at udvikle de rette vilkår for og skabe vækstbetingelser for den københavnske eliteidræt.

Læs mere

STØTTEKONCEPT

STØTTEKONCEPT STØTTEKONCEPT 2017 2020 INDHOLD INDLEDNING, BESLUTNINGSPROCES OG HØRING...3 TEAM DANMARKS STRATEGISKE AFSÆT FOR 2017 2020...4 TENDENSER I INTERNATIONAL ELITEIDRÆT...5 MÅLSÆTNING...6 INDSATSOMRÅDER OG MÅL...8

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept 6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept Indstilling Team Copenhagens sekretariat indstiller, at Team Copenhagens bestyrelse tager nedenstående status vedr. Team Copenhagens støttekoncept til efterretning.

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Medalje målsætning og resultat

Medalje målsætning og resultat Medalje målsætning og resultat Målsætningen for dette OL var 10 medaljer Målsætningen fastsættes af Danmarks Idrætsforbund (NOC) og Team Danmark I fælleskab og i dialog med Specialforbundene Danske OL

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet UDVIKLINGSSTRATEGI Junior Talent National elite Landshold International Elite Golfspiller for livet Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Version 28. august 2017

Version 28. august 2017 Elitestrategi for dansk sejlsport 2017-20 Dansk Sejlunion har i sin strategi DS Strategi 2018 sat mål for at styrke sejlsportens evne til at tilbyde værdi, styrke sejlsportens synlighed, styrke samarbejde

Læs mere

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2.

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 24. januar 2014 Mødet afholdtes på Scandic Hotel, Odense, og startede kl. 17.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Tom Hedegaard

Læs mere

Klubudviklingsstatus:

Klubudviklingsstatus: Klubudviklingsstatus: Beskrivelse af klubbens organisation/ledelse (både politisk samt talent/elite-delen): Aarhus 1900 A / M et fyrtårn i Forenings Danmark. Det er en forening med mere end 1500 medlemmer,

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 13. FEBRUAR - 9. APRIL 2014

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 13. FEBRUAR - 9. APRIL 2014 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 13. FEBRUAR - 9. APRIL 2014 Sportslige resultater Side 1 af 7 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Placeringspoint

Læs mere

Organisering af elitearbejdet

Organisering af elitearbejdet Talentudvikling 1 Organisering af elitearbejdet Elitecenter Orientering Senior Verdensklassegruppen U23 gruppen Elitegruppen Talentcenter Junior Klubber U20 gruppen U18 gruppen 2 DOFsTalentudvikling Den

Læs mere

Information om sæsonen 2015 - senior- og ungdomsbruttolandshold for recurve og compound

Information om sæsonen 2015 - senior- og ungdomsbruttolandshold for recurve og compound Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Revideret 2.12.2014 Information om sæsonen 2015 - senior- og ungdomsbruttolandshold for recurve og compound Indhold

Læs mere

Talentudvikling Ishockey

Talentudvikling Ishockey Talentudvikling Ishockey Spilleruddannelse / Talentudvikling Elitekoordinatormøde Aalborg den 19.11.14 Martin Struzinski Født 1978 i Herning Collegekoordinator Elitesport Aalborg Tidligere Talent/Udviklingschef

Læs mere

Mellem etik, moral og resultatkontrakter. Team Danmarks formål. Centrale dokumenter for dansk eliteidræt

Mellem etik, moral og resultatkontrakter. Team Danmarks formål. Centrale dokumenter for dansk eliteidræt Mellem etik, moral og resultatkontrakter Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 31. maj 2012 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 1 Team Danmarks formål Team Danmark har til formål

Læs mere