Lokalplan nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr"

Transkript

1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr Høje Taastrup Boulevard/Dalbergstrøget Høje Taastrup By Bolig og Cityerhverv(kontor, liberalt erhverv og detailhandel) Kongsbak Informatik

2 LOKALPLAN 2 e 1 3 e l. 3 HØje-Taastrup Kommune

3 BK 14 BUT1 KS-, KONTOR- OG BOLIGBEBYGGELSE I HOJE TASTRUP BY, SYD FOR STATIONEN

4 RedegØrelse. Indledning. Lokalplan omfatter et knapt m2 &byg- get areal, der grænser op til Østsiden af HØje Tå Boulevard på strzkningen mllem Blekinge Boulevard og jernbanen. Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et Ønske m at kunne opføre en bebyggelse, der i stueetagen ind- rettes til erhvervsfunktioner som butik, kontor og pengeinstitut. På 1. og 2. sal indrettes kontorer og andelsboliger. 2.

5 Forholdet til anden planlzgning. Kcmnmeplanlaqning m.v.: Kcmmneplanens rmr for lokalplanhqningen i HØ je TAstrup-området fastmger, at det område, sm lokalplan er en del af (måde 2231, i fremtiden skal anvendes til butikker, kontorer, boliger, offentlige formål og mindre ikke-generende fremstillingsvirksamhed. De nævnte funktioner skal integreres i området efter nærmere retningslinier. Lokalplanhqningen udgør en del af disse retningslinier. Lokalplanlaqning: Lokalplanens måde er indeholdt i rarrnrrelokalplan , sam oversigtsskitsen viser. Rarrmelokalplanen fastlagger grundlaget for byggemodning og grundsalg i den første etap af det nye byområdevedhøje Tåstrup Station. Dette anråde omfatter 18 bygningskarrkr, som kan udstykkes til bebyggelse. Lokalplan fastlægger supplerende bestemrelser i relation til et givet skitseprojekt for anvendelse og bebyggelse af 6n bygningskarrg, benawnt X 14. Lokalplanens indhold an bebyggelsen. Lokalplanen indeholder retningslinier for, hvorclan bebyggelsen i område BK 14 skal anvendes og udforms. Det bliver bl.a. fastlagt, at stueetagen ikke må anvendes til boliger. Til gengældkan 1. og 2. sal indrettes til kontorer og boliger, blot må boligerne ikke udgøre mre end godt halvdelen af bebyggelsens sanlede etageareal. I stueetagen skal der mod HØje Tåstrup Boulevard indrettes butikker. Bebyggelsen skal placeres ud md byggegrundens grænser. Langs butikkerne skal den udformes rrred en kolonnade, hvorunder der indrettes offentligt fodgængerareal. Yderne skal fortrinsvis opføres af teglsten, og gadearealer skal belægges md betonsten. Disse udendørs flader skal UdfØres af sandfarvede materialer efter byrådets anvisning. 3.

6 Bebyggelsens udenars friarealer er delt i et pladsareal vest for bebyggelsen, hvortil der er offentlig adgang, og- et privat gård- og- haveanlæg melem husene. På illustrationsskitsen er i fugleperspektiv vist karakteren af den bebyggelse lokalplanen fastlægger

7 Lokalplanens indhold an Lokalplanens område anfatter en fastlagt del af byvej- og parkeringsforhold m.m. områdets fællesveje. Vejarealet, som skal etableres af grundkøberen, ligger langs BK 14 s nord- cg Øst- grænse. Vejstykket langs nordsiden skal indrettes n-ed fcd- gængeramråde og kørebane for cykeltrafik cg lokal bil- trafik i begranset omfang. Det vil derfor ikke inde- holde bilparkeringspladser. Vejstykket langs Østsiden skal indrettes san lokalgade md kantstensparkering langs den ene side. BK 14 s andel af fællesparkering p-pladsareal udgør ialt 52 pladser. i mådets gade- og Inden for selve byggegrunden forventes der etableret mim. 21 p-pladser. Den resterende del af bebyg- gelsens beregnede parkeringsbehov, ialt ca. 33 p-plad- ser, kanved sikkerhedsstillelse udskydes indtil by- rådet skønner, at der er behov for at få dan anlagt. Disse sidste parkeringspladser forudsættes anlagt del af et fælles parkeringshus, placeret nærved Ble- kinge Boulevard. som Gældende lokalplanbestem- Lokalplan skal betragtes sm tillq til rammlser. melokalplan Den er udarbejdet i overensstem mlse md ramrelokalplanens krav an, at opførelse af ny bebyggelse ikke r& finde sted, før der er fastsat naerrnere bestemwlser herom i en supplerende lokalplan (stk. 7.10). Af hensyn til forståelsen af lokalplanen, er der i det falgende kort ridset op, hvilke mre generelle bestemmelser, der allerede er indeholdt i ramrelokalplanen og derfor ikke er mdtaget i denne lokalplan. 5.

8 Af betydning for det aktuelle måde, er ved ramre- lokalplan allerede fastlagt: at mådetsbebyggelse kun må anvendes til beboelse og erhvervsudøvelse efter byrådets skøn, at boliger ikke r& indrettes i bebyggelsens stueetage, at butiksareal fortrinsvis skal indrettes i bebyggelse rred facade md HØje Tåstrup Boulevard og de hertil knyttede pladser, og i Øvrigt, at bebyggelsens stueetage md Boulevarden og pladsen syd for stationen kun må indrettes til butikker og særligt kundeorienterede erhvervsvirkscanheder og offentlige formål, at vejadgang fortrinsvis skal ske fra lokalgaden Øst for og/eller fra parkeringsgaden syd for karrgen, at el-ledninger, herunder til vejbelysning, skal føres som jordkabler, at bygninger ikke r& opfqjres rred mere end 3 etager, dogkan der, hvor salige forhold taler for det, tillades større højue, frem- at bebyggelsens stueplan skal indrettes efter retningsgivende niveauplaner, at bebyggelse fortrinsvis skal opføres som s- gende bebyggelse langs mindst tre af karrgens sider og Ed facaden i karrgens afgrænsningslinie IIy3d gader og pladser, at facadebebyggelse langs HØje Tåstrup Boulevard og rrod pladsen syd for stationen skal opføres som sluttet bebyggelse i 3 etager og udfoms rred en 3,6 m bred kolonnade langs boulevard og plads, at det skal tilstræbes, at der i byområdet opnås en tilsigtet helhedsvirkning i bebyggelsens udformning og ydre f remtraden, at karrgens nordlige hjørnearea1 rmd vest udlægges som del af et større pladsareal syd for stationen, at udlæg af udendørs opholdsareal udgør mindst 100% af etagearealet til boliger og mindst 10% af etagearealet til andre formål. En del af dette areal kan indrettes på terrasser, på overdækket gårdareal cg lignende. Egentlige lege- og opholdsarealer for Mm, n-6 dog kun indrettes på term, og at der vil blive oprettet en grundejerforening for område A 2. 6.

9 Lokalplanens retsvirkninger. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen, må ejendame, der er omfattet af planen, iflg. komuneplanlovens 5 31, kun udstykkes, bebygges eller i Øvrigt anvendes i overensstem Else Ed planens bestemwlser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendan kan fortsette som hidtil. Lokalplanen mdfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg Ed videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan mddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der swes skabt ved lokalplanen. Wre væsentlige afvigelser fra lokalplanen kankun gennemføresved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 7.

10 HØje-Taastrup kmune. Lokalplan I henhold til kcaranuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 med senere ændrinqer) fastsattes herved følgende bestemnelser for det i 2 m- te måde. 1. Lokalplanens fonnål. Formålet med lokalplanen er at sikre supplerende bestmlser til- ransnelokalplan i relation til et givet skitseprojekt for anvendelse og bebyggelse af mådet benævnt EK Lokalplanens måde. L~kalplanen afgramses, scnn vist på kortbilag 1080/5-1-1 og omfatter matr.nr e, del af 67 - k HØje Tå- strup by, HØje Tåstrup, samt alle parceller, der efter den 30. oktober 1984 udstykkes fra de navnte ejendm inden for lokalplanens område. Lokalplancnn- 3. rådets anvendelse. 1. Bebyggelse i område BK 14 må kun anvendes til bolig- og erhvervsformål i overensstemmelse med den på kortbilag 1080/5-1-2 viste retningsgivende anvendelse af etagearealet. *) Af etagearealet kan max. 995 m2 indrettes til butik. Etagearealet pr. dagligvarebutik 200 m2 netto. kan ikke overstige Indrettes i bebyggelsens stueetage, pengeinstitut, forsikringsselskab el. lign. virksomheder, d den samlede hqde af facaden af disse virksanheder mod HØje Tåstrup Boulevard og torveplads ikke overstige 30 m. 2. Op til m2 etageareal kan tillades indret- tet til boligfonnål Udstykninger. Udstykning må kun foretages med byrådets særlige godkende1 se. *) I Øvrigt i overensstmelse med lokalplan , Stk. 3.1, 3.2, 3.3, 3.5 Og

11 5. Trafikforhold. 1. Adgangsforhold. 1. Langs lokalplanddets Østgrænse udkgges areal til en lokalgade i en bredde af 10.8 m. Langs lokalplanmådets nordgrænseudliegges areal til en 13,7 m bred stmggade for fdgznger- og cykeltrafik samt for lokal biltrafik i begraset anfang. *) 2. Lokalgade cg strøggade skal udføres efter den på kortbilag 1080/5-1-2 viste retningsgivende anliegsplan. 3. Lokalplanmådets færdselsarealer skal belqges med betonsten. Stenene skal udføres af sandfarvet be- ton efter byrådets nærmere anvisning. 2. Parkeringsforhold. 1. Med den i stk. 3.1 fastlagte anvendelse af det tilladte etageareal, skal de til bebyggelsen svarende parkeringsarealer reserveres med mindst 106 parkeringspladser. Parkeringspladserne skal reserveres med følgende for deling : min. Inden for lokalplanens måde: 23. pladser sam privat termparkering max. Uden for lokaiplanens måde : 52 pladser som fadles gade- og ppla?gparkering, 33 pladser sm fælles p-husparkering. Parkeringspladserne skal ankgges i det amfang byrådet skønner det nq dvendigt. **) *) Trafikan- skal i Øvrigt udføres sam fastlagt i lokalplan , stk **) Gpwrksanheden henledes på, at byrådet har vedtaget at mindst 60 % af en bebyygelses parkeringsareal skal være anlagt ved bebyggelsens ibrugtagning. 9.

12 6. Lednings- og for- 1. Bygninger -~ inden for lokalplanens - måde skal syningsankg. *) tilsluttes et fælles TV-kabelanlæg efter byrådets mere anvisning. 2. Varmeforsyning inden for lokalplananrådet skal, efter byrådets anvisning, ske ved tilslutning til et fællesanlq (fjernvarmeforsyning). 3. Byggeri inden for mådet skal tilsluttes offent- ligt separeret kloakankg og vandforsyningsankg. 7. Bebyggelsens m- l. Det samlede tilladtetageareal for måde BK 14 fang og placering. må ikke overstige m2. 2. Bebyggelse må kun opføres m& en placering cg i et mfang, sm er i overensstmelse med den på kortbilag 1080/5-1-1 cg 1080/5-1-3 viste bebyggelsesplan, og den $i kortbilag 1080/5-1-4 angivne facadeudformning. **) 3. Bygningernes facadehøjde må ikke overstige 10,40 m målt fra terræn (niveauplan) til skæringen mellem fa- cadelinie og tagflade. 4. I bebyggelse med facade md den i stk. 5.1 nævnte strøggade og mod det i stk. 9.3 nævnte fællesare al må stueetagens gulvkote ikke være havet mere end 0,2 m over arealernes terræn (niveauplan). ***) 5. Såfremt mådet udbygges i etaper, skal den til enhver tid etablerede bebyggelse fremstå sam en hel- hed. *) I Øvrigt i overensstmelse med lokalplan , stk **) I Ø vrigt i overensstarmelse med lokalplan , stk. 7.1, , 7.6, 7.7, ***) I Øvrigt i overensstmelse med lokalplan , stk

13 !S 8. Bebyggelsens ydre fremtraden. 1. Facader skal frmtrzde san muret byggeri med overflade af tegl med skrabefuge. De skal opføres af sandfarvede mursten, indfarvet efter byrådets mere anvisning. 2. Randbebyggelse skal opfgres med sadeltag med 20' hældning. Taget skal beklades med sort eter- nitskifer. 3. Synlige tagrender og skal udfglres i zink eller grå plastic. 4. Synlige betonsøj ler og -b jalker samt sokler skal udfqlres sandfarvede sam gadebelqningen. 5. Wre, vinduesrammer og lign. mindre bygningsdele skal vzre hvide. 6. Hovedindgangen til måde BK 14's bebyggelse skal orienteres mod de anliggende plads- og gadearealer. Indgangspartier, der vender mod lokalgade og parkeringsgade, skal vze trukket så langt tilkage, at trapper, htstående døre og lign. holdes uden for gadearealet. 7. I bebyggelsens stueetage skal facaden mod den p3 kortbilag 1080/5-1-2 viste kolonnade fortrinsvis udføres san vinduesareal md klart glas, og vinduesarealerne skal frmtmde san udstillingsvinduer og lign. 8. Byrådet kanvedden endelige gcdkendelse af en bygnings ydre fremtraden foretage mindre lapelser af de i stk fastlagte bestemmelser, såfremt karakteren og helhedsindtrykket af bebyggelsen 11.

14 rigt tilgodeser intentioneme for anrådets ning. *) udbyg- 9. Byrådet kan i hvert enkelt tilfælde godkende, at bestemmelser m bebyggelsens ydre frawen fra- viges, hvor dette er nødvendigt for at forsyne 6n eller flere bygninger med vedvarende energi. 1. Ubebygget areal inden for måde BK 14 skal udlzqges sm fællesareal for mådets bebyggelse, og må kun indrettes til opholds- og leqeareal, gårdsplads, parkeringsarml m.v. i overensstemnelse med de retningslinier, der i princippet fremgår af kortbilag 1080/ **) Ved indretningen af opholdsarealer skal det tilstraebes, at del af disse sikres mod indbliksgener. 2. Hvor der langs måde Bk 14 s ydre afgrmsning er åbning mellem bygningskrope, skal der i facadelinien beplantes med Platantræer eller skznnes med en mur efter byrådets anvisning. 3. Til den del af måde FiK 14 s ubebyggede areal, der ligger mellem bebyggelsen og HØje Tåstrup Boule- vard, skal der være offentlig adgang Forudsatninger for 1. Ny bebyggelse må ikke uden byrådets tilladelse taibrugtagen af ny ges i brug, før der er sikret etablering af fællesabebyggelse. realer cg -anlag i overensstemmelse med bestmelserne herom i stk. 5.4, 9.1 og 9.2. *) Dvs. være i overensstemnelse med lokalplan , stk. 8.1, 8.2, 8.3 og 8.4. **) I Øvrigt i averensstenmelse med lokalplan , stk. 9.1, 9.2, 9.3 og

15 2. Fy bebyggelse må ikke uden byrådets tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet fælles forsyningsanlzg i overensstemelse med besterrunelserne herm i stk. 6.1 og Forhold vedrørende aldre lokalplan. 1. Nedenstående bestmlser i rmlokalplan (vedtaget af byrådet den 11. oktober 1978), ophmes for den del, der anfattes af lokalplanens måde: 3, stk. 3.4 m begrænsning i boligetagearealet, 5 5, stk. 5.2 m vejes udlægsbredde, 5 5, stk. 5.8 m vejes tvarprofil, 5 5, stk. 5.llog del af 5.12 an parkeringsarealers cmfang og placering, 6, stk. 6.2 an fælles forsyningsanlq. Vedtagelsespåtegning. Således vedtaget af HØje-Taastrup byråd, den vanker Laur. Christensen borgmester / Wrge Ramme stadsingeniør I henhold til 27 i lov m kcmnmeplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. HØje-Taastrup byråd, den23. april Laur. Christensen bormester / Wrge Rmne stadsingeniør 13.

16 I medfør af 9 30 i lov cm kanmuneplankqning (lov nr. 287 af 26. juni 1975 med senere ændringer) be- -es foranstående lokalplan tinglyst fi de af sam- me anfattede ejendme. HØjeTaastrup byråd, den 6. maj Laur. Christensen borgmester BØrge Rcrmme stadsingeniør Indfgrt i dagbogen Retten i Tåstrup Lyst. Akt. Y nr Lyst p3 hele matr. nr. 67 a og 67 k HØje Tåstrup. - - H. Speiser ass. 14.

17 HØje-Taastrup kommune teknisk forvaltning byplanaf de lingen. Brev nr J. nr. : 1080/5 Dato : Supplemnt til lokalplan i HØje-Taastrup korne. RedegØrelse. Dete supplerrent er udarbejdet for at give mulighed for Indledning. at indrette en dagligvarebutik på indtil 500 m2 i bebyggelsen på BK 14 i HØje Tåstrup By. Byrådet har den 20. august 1985 vedtaget tillæg nr. 12 til komnuneplanen, således at supplemntet er i overens- stenmlse E d korneplanens rmr. HØ j e-taastrup kmune. L~kalplan I henhold til komnuneplanloven (lov nr. 687 af 28. de- cember 1984 E d senere aendringer) fastsættes hermed fø1- gende bestermelser for det i 5 1 nævnte område rnkalplanens Området afgrznses sam vist på kortbilag 1080/5-1-1 og måde. omfatter matr.nr e og del af matr.nr k HØje Tåstrup by, Hoje Tåstrup, samt alle parceller, der efter den30. oktober 1984 udstykkes fra denævnte ejendatm indenfor området. s 2. områdets anvendelse. 1 den af byrådet den 23. april 1985 vedtagne lokalplan (tinglyst ) tilføjes i 5 3 stk. 1 andet afsnit: "Der kan dog tillades indrettet 1 dagligvarebutik md indtil 500 m2 nettoareal.i' I henhold til 5 27 i lov m kanmuneplanlqning (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985) vedtages foranstående supplement til lokalplan og i medfør af 5 30 i samw. lav begæres foranstående supplment tinglyst på de af samme anfattede ejendame. HØje-Taastrup byråd, 18. februar Anders Bak borgnester Wrge Fmme stadsingenigw

18 IndfØrt i dagbogen Retten i Tåstrup Lyst. Akt. Y nr Lyst på matr. nr. 67 e og 67 k. E. JØrgensen kontorfm. - -

19

20

21

22

23

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.10 Et område mellem Banestrøget og Høje Taastrup Boulevard syd for jernbanen Høje Taastrup By Cityerhverv og beboelse 04.02.1987 Kongsbak Informik LOKALPLAN 2.13.1.10

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.12 Et område ved Thistedgade Høje Taastrup By Erhvervsformål 03.06.1987 Kongsbak Informatik BK 18 KONTORBEBYGGELSE SYD FOR BANEN RedegØrelse, lokalplan 2.13.1.12.

Læs mere

Lokalplan nr. 2.13.1.5

Lokalplan nr. 2.13.1.5 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.5 Et område (BK 8 ) ved Høje Taastrup Boulevard nord for banen Høje Taastrup By Bolig-, Erhvervs- og offentlige (bibliotek) formål 13.06.1985 Kongsbak Informatik

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.15.3 Et område (BK 25) mellem Blekinge Boulevard og banen Høje Taastrup By Institutions- og erhvervsformål 22.01.1986 Kongsbak Informatik BK 25 KONTORBEBYGGELSE I

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Taastrupgårdsvej, Roskildevej og Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Detailhandel

Lokalplan nr Et område mellem Taastrupgårdsvej, Roskildevej og Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Detailhandel Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.37 Et område mellem Taastrupgårdsvej, Roskildevej og Hveen Boulevard Taastrup Detailhandel 16.11.1984 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP PA H3ORNET

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.8 Et område (BK 15) syd for banen mellem Carl Gustavs Gade og Høje Taastrup Boulevard Høje Taastrup By Bolig- og erhvervsformål 26.02.1986 Kongsbak Informik BK

Læs mere

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.4 Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, detailhandel og liberalt erhverv 16.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.4 Et område (BK 9) ved Høje Taastrup Boulevard nord for banen Høje Taastrup By Erhvers- og offentlige formål 13.06.1985 Kongsbak Informatik BEMÆRK: KOTER I DENNE

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område på Valby Sidegade. Taastrup. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.45 Et område på Valby Sidegade Taastrup Boligformål 14.07.1988 Kongsbak Informatik BOLIGBEBYGGELSE, VALBY SIDEGADE. 2 RedeqØrelse, lokalplan 1.45. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.20.1 Stenalderen / Vesterled Hedehusene/Fløng Fritidsformål 22.06.1984 Kongsbak Informatik FRITIDSFORMAL VED VESTERLED NORD FOR JERNBANEN. RedegØrelse. Indledning.

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.16.3 Et område mellem Brandhøjgårdsvej og Reerslevvej Hedehusene/Fløng Boligformål: åben-lav boligbebyggelse 22.09.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr. 6.10. Et område ved Truelskærgårdsvej i Reerslev. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder

Lokalplan nr. 6.10. Et område ved Truelskærgårdsvej i Reerslev. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.10 Et område ved Truelskærgårdsvej i Reerslev Landsbyer og landområder Boligformål: åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse 25.07.1984 Kongsbak Informatik BOLIGBEBYGGELSE

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.26.2 Et område mellem Valbyvej, Elme Allé og Dorphs Allé Taastrup Offentlige formål (Børneinstitutioner) 20.11.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE VED

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.05 Et område øst for Reerslev kirke Landsbyer og landområder Boligformål 11.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I REERSLEV UMIDDELBART OST FOR KIRKEN.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.17.1 Et område mellem Høje Taastrup Boulevard og Carl Gustavs Gade Høje Taastrup By Kontor og administrative formål 20.06.1989 Kongsbak nformatik H0JE - TAASTRUP

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.9 Et område beliggende mellem Roskildevej, Hveen Boulevard, Helgeshøj Allé og Mårkærvej Taastrup Butiksformål - detailhandel 22.01.1987 Kongsbak Informatik I KEA

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.13 Et område ved Høje Taastrup Boulevard og Blekinge Boulevard Høje Taastrup By Erhvervsformål 14.07.1988 Kongsbak Informik BK 17. KONTORER, BOLIGER, BUTIKKER

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.7 Et område (BK 4) øst Halland Boulevard nord for banen Høje Taastrup By Boligformål - Etagebebyggelse og rækkehuse 14.10.1985 Kongsbak Informik BK 4 BOLIGBEBYGGELSE

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.15.4 Et område mellem Blekinge Boulevard og banen Høje Taastrup By Institutions- og erhvervsformål 23.09.1987 Kongsbak Informatik BEMÆRK: KOTER I DENNE PLAN ER ANFØRT

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.1 Et område syd for Parkvej, nord for eksisterende boligbebyggelse ved Zeniavej Taastrup Boligformål - rækkehuse 02.02.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan nr. 1.40. Et område på hjørnet af Hørskætten og Roskildevej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Blandet bolig- og erhvervsformål 13.11.

Lokalplan nr. 1.40. Et område på hjørnet af Hørskætten og Roskildevej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Blandet bolig- og erhvervsformål 13.11. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.40 Et område på hjørnet af Hørskætten og Roskildevej Taastrup Blandet bolig- og erhvervsformål 13.11.1984 Kongsbak Informatik BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMAL I KLOVTOFTE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.15.2 Et område nord for Blekinge Boulevard ved City 2 Høje Taastrup By Institutions- og erhvervsformål 24.06.1985 Kongsbak Informatik ET AREAL TIL KONTORBYGGERI Pil

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.3 Et område ved Sydvestvej Taastrup Fastlæggelse af Sydvestvej 10.05.1982 Kongsbak Informatik FASTLAFGELSE AF SYDVESTVEJ I TASTRUP RedegØrelse. Indledning Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.2 Et område ved Husmandsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 31.03.1981 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED HUSMANDSVEJ. RedegØrelse.

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade.

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade. Holstebro kommune Matr. nr. 65 a m.fl., Holstebro bygrunde. Stempel: 25,OO kr. g- i733 LOKALPLAN NR. 115. Anmelder: STEMPELMÆRKE Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.15.1 Et område øst for Møleholmen mellem Blåkildestien og bebyggelsen ved Rødhøjgårdsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 15.03.1979 Kongsbak Informatik

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt.

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. LOKALPLAN NR. 1.38 l B2 Hotel Søfryd i Jyllinge. Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. Lokalplanens baggrund og formål Baggrunden for at udarbejde denne lokalplan for området

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 2.13.1.20

Lokalplan nr. 2.13.1.20 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.20 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.13.1.20 Høje-Taastrup Kommune Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.13.1.20 Lokalplanen omfatter Bygningskarre 6 BK 6 ved Høje

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

Lokalplan nr. 4.06.4

Lokalplan nr. 4.06.4 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.06.4 Et område mellem Roskildevej og Charlotteager Hedehusene/Fløng Hotel, restauration mv. 06.05.1986 Kongsbak Informatik MOTEL SVALEN I HEDEHUSENE RedegØrelse.

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Lokalplan nr. 7.06.1

Lokalplan nr. 7.06.1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.06.1 Et område i den nordvestlige del af Sengeløse Landsbyer og landområder Boligformål 30.11.1982 Kongsbak Informatik PLANEN OMFATTER ET OMRADE NORD FOR KIRKESTIEN

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m².

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m². SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3-9409 Bofællesskab, B.S. Ingemanns Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr. 3772 med et areal på ca. 3.600 m². Der kan opføres en

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Blåkildecentret mellem Rugkjærgårdsvej og Vejtoften. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup

Lokalplan nr Et område ved Blåkildecentret mellem Rugkjærgårdsvej og Vejtoften. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.42 Et område ved Blåkildecentret mellem Rugkjærgårdsvej og Vejtoften Taastrup Offentlige formål (parkering, grønt område mv.) 10.02.1987 Kongsbak Informatik OFFENTLIGE

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.10.1 Blekinge Boulevard ved City 2 Høje Taastrup By Erhvervsformål (servicestation) 20.04.1982 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I HOJE TASTRUP PA SYDSIDEN

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.04 Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å Landsbyer og landområder Sommerhusbebyggelse 01.10.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE NORD FOR STR0MSVEJ

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område ved Rønnevang. Taastrup. Offentlige formål: Kirkegård mm Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område ved Rønnevang. Taastrup. Offentlige formål: Kirkegård mm Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.33 Et område ved Rønnevang Taastrup Offentlige formål: Kirkegård mm. 26.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED RONNEVANG. RedegØrelse. Indledninu.

Læs mere

FREDENSBORG-HUMLEBÆK KOMMUNE. Lokalplan H29. for et område ved Torpenvej i Humlebæk

FREDENSBORG-HUMLEBÆK KOMMUNE. Lokalplan H29. for et område ved Torpenvej i Humlebæk FREDENSBORG-HUMLEBÆK KOMMUNE Lokalplan H29 for et område ved Torpenvej i Humlebæk INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet og formål side 3 Baggrunden for lokalplanen Indholdet i lokalp lanen side

Læs mere

LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ GREVE

LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ GREVE LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ 2 2670 GREVE Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR OMRÅDET NANS MULES GADE - RYTTERGADE - PJENTEDAMSGADE - OVERGADE

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR OMRÅDET NANS MULES GADE - RYTTERGADE - PJENTEDAMSGADE - OVERGADE ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 19-247 FOR OMRÅDET NANS MULES GADE - RYTTERGADE - PJENTEDAMSGADE - OVERGADE IN DHOL DSF ORT E GNE L SE ' Afsnit l Lokalplanens formål side l Afsnit 2 Lokalplanens område,, l

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. Indledning side 1

Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. Indledning side 1 VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING NOVEMBER 1986 Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. I~DHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 1 Lokalpianbestemmelser - 2 i Lokaiplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978.

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978. Lokalplan nr. 6 Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 15. marts 1978 Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978 \ x ' / BESKYTTEDE BOLIGER BRØNSHOLMSDALSPARKEN

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Boligformål: Etageboliger

Lokalplan nr Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Boligformål: Etageboliger Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05 Et område mellem Charlotteager og Charlottegårdsvej Hedehusene/Fløng Boligformål: Etageboliger 22.11.1977 Kongsbak Informatik &ET ER BELIGGENDE I HEDEHUSENE Vf3

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.03.2 Et område nord for Helgeshøj allé og vest for Hveen Boulevard Høje Taastrup By Administrations- og kontorformål 14.11.1986 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.03.2

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem banen og Blekinge Boulevard, vest for Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr Et område mellem banen og Blekinge Boulevard, vest for Hveen Boulevard. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.15 Et område mellem banen og Blekinge Boulevard, vest for Hveen Boulevard Høje Taastrup By Institutions- og erhvervsformål, park, med særlig tilladelse boliger 05.08.1983

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29 FREDERIKSSUND KOMMUNE Lokalplan for et område ved Kirkegade Vedtaget af byrådet den 3. juli 1984 LOKALPLAN nr.29 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE A Indledning B B 1 B 2 B 3 B 4 C D Forholdet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.13.1.6 Et område (BK 10 og 11 ) ved Høje Taastrup Boulevard syd for banen Høje Taastrup By Erhvervs- og offentlige formål 14.10.1985 Kongsbak Informatik BEMÆRK: KOTER

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.03.1 Et område øst for Fløngvej ved Stenalderen nord for jernbanen Hedehusene/Fløng Tæt/lav og Åben/lav boligbebyggelse 28.07.1987 Kongsbak Informatik TÆT/LAV OG

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. '

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' LOKALPLAN 1.35 1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' Lokalplanens baggrund og formål. Gundsø byråd har vedtaget denne lokalplan for ejendommen Sværdagergård i det gamle Jyllinge for at give

Læs mere