Tilladelse til byggearbejder og tilsagn om tilskud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til byggearbejder og tilsagn om tilskud"

Transkript

1 Slots- og Kulturstyrelsen Bogø Møllelaug Hougårdsbanke Bogø By Att. Helle Bohnfeldt Fremsendt med til Helle Bohnfeldt: helle.flemming@gmail.com H.C. Andersens Boulevard København V Telefon post@slks.dk 9. juni 2017 Jour.nr.: 17/ Bogø Hovedgade 36, Bogø Mølle, Vordingborg Kommune. Restaurering af Bogø Mølle etape 1 Tilladelse til byggearbejder og tilsagn om tilskud Slots- og Kulturstyrelsen har behandlet din ansøgning af 22. marts 2017 og supplerende materiale senest af 23. maj 2017 hvor du har søgt om tilladelse til at udføre bygningsarbejder på ovennævnte fredede bygning. Bogø Mølle er fredet år 1964 og fredningen omfatter: Bogø Mølle. Vindmøllen opført år Ansøgte arbejder Første etape omhandler restaurering af bjælkelag og fodrem. Som det fremgår af bilag 2: I undermøllen er en del af bjælkerne rådnet væk inde i væggen. Disse og gulvet over bjælkeenderne skal repareres. Murremmen er praktisk talt rådnet væk og skal repareres på 4 sider. Møllens fodrem er dels rådnet, dels er den skåret over flere steder og andre steder sunket sammen. For at udskifte fodremmen skal møllen løftes på donkrafte, så man kan skifte side for side. 1. Bjælkelag i undermølle: Udskiftes med fyrretræ af samme dimensioner. 2. Murrem ved motor: Remmen er næsten forsvundet og det der er bevaret, er kalket over, hvorfor man ikke kan se, hvilket træ, den er lavet af. Sandsynligvis dog eg. Eg. Hvis det ikke ved adskillelsen viser sig at den nuværende er af andet materiale. 3. Reparation af gulv: Repareres med høvlede fyrrebrædder. 4. Bjælkelag mellemloft: Repareres med fyrretræ af samme dimensioner. 5. Murrem mellemloftet: Remmen er næsten forsvundet og det, der er bevaret, er kalket over, hvorfor man ikke kan se, hvilket træ, den er lavet af. Sandsynligvis dog eg. Eg. Hvis det ikke ved adskillelsen viser sig at den nuværende er af andet materiale. 6. Udskiftning af fodrem ved omgangen: Egetræ af samme dimensioner.

2 Side 2 7. Reparation af bræddebeklædning i fyrretræ. 8. Krøjering: Egetræ af samme dimensioner. Afrigning af vinger og krøjeværk foreløbig ingen udskiftninger eller reparationer. Vinger og krøjeværk løftes ned med kran. Nedtagning af hat foreløbig ingen udskiftninger eller reparationer. Hatten stilles på en dertil indrettet plads ved møllen til senere restaurering (etape 2). Alle udskiftninger og reparationer af bygningsdele sker med samme materialer og dimensioner, som de oprindelige bygningsdele, og udføres af en professionel møllebygger (Møllebygger Michael John Jensen Aps), der kender både fagets teknikker og de egnsspecifikke træk. Afgørelse Du får tilladelse til de ansøgte arbejder under de følgende betingelser. Betingelser for tilladelsen Tømrearbejder: Der anvendes samme træsort ved udskiftning og reparation som eksisterende bjælkelag, murremme og fodrem. Opsavning af tømmer udføres på bloksav, alternativt skal eventuelle rundsavsspor høvles bort. Mest muligt af det oprindelige tømmer bevares og genanvendes. Der anvendes vellagret og tørt træ. Der anvendes genbrugstræ, især ved mindre reparationer og udlusninger. Der anvendes trænagler og trædyvler. Der anvendes træ, hvor årene ligger i samme retning som de eksisterende - også i tværsnit bør årringene passe sammen. Samlinger udføres ved skarring, så de bliver vandafvisende og selvlåsende. Der anvendes traditionelle tømmersamlinger og ikke f.eks. lasker og sømbeslag Bolte og skruer undgås, da de trækker fugt og sætter rust, der kan give råd. Der kun foretages opretning af skævheder af konstruktive grunde. Gulve: Så meget som muligt af det gamle gulv bevares.

3 Side 3 Der ved udlusning og/eller fornyelser anvendes træ af samme kvalitet, dimension og sort som eksisterende. Farve, åreretning og årekarakter gentager sig i det nye træ for at få reparationerne til at falde ind i helheden. Overfladebehandling af gulve afpasses nøje i det enkelte tilfælde, således at det færdige gulv afspejler tradition. De historiske gulve sømmes synligt. Begrundelse Slots- og Kulturstyrelsen har vurderet, at bygningens bærende fredningsværdier det ydre særligt knytter sig til møllen med den løgformede hat, galleriet, svansen og de sejlførende vinger, samt sammenhængen til magasinbygningen. Hertil kommer den generelle materialeholdning. I det indre knytter de bærende fredningsværdier sig til alle detaljer, herunder inddelingen i lofter, samt til møllens inventar til kornforarbejdning. Hertil kommer den generelle materialeholdning. Dertil knytter de bærende fredningsværdier sig i særlig grad til møllens stærke kulturog miljømæssige værdier, der gør den til en umistelig del af Bogøs historie og miljø. Sagsfremstilling Bygningsarbejderne er beskrevet i projektet af 22. marts 2017 og supplerende materiale senest af 23. maj De ønskede arbejder blev drøftet på stedet 8. juni Tilsagn om tilskud Slots- og Kulturstyrelsen har vurderet, at projektet vedrører opretholdelse af Bogø Mølles konstruktion og sikring af klimaskærm samt arkitektoniske detaljer, der er vigtige for bygningens fredningsværdi. Slots- og Kulturstyrelsen vurderer derfor, at arbejderne er tilskudsberettigede. Du har oplyst, at de samlede udgifter til de ansøgte arbejder beløber sig til ,- kr. inkl. moms. Slots- og Kulturstyrelsen har vurderet, at ,- kr. heraf er støtteberettiget. Slots- og Kulturstyrelsen har på baggrund af arbejdernes karakter og den årlige bevillingsramme til fredede bygninger besluttet at bevilge et tilskud på ,- kr.

4 Side 4 Bliver de faktiske udgifter til de støtteberettigede arbejder mindre end skønnet, vil tilskuddet blive reduceret tilsvarende. Fradragsberettiget moms støttes ikke. Tilskuddet bortfalder 1. august 2018, hvis vilkår i de vedlagte Vilkår for udbetaling af tilskud ikke er opfyldt. Styrelsen anbefaler, at du sætter dig nøje ind i vilkårene. Hvis du alligevel ikke ønsker at udføre de arbejder, som du har fået tilskud til, bedes du orientere styrelsen, da beløbet så vil bortfalde for at komme andre ansøgere og fredede bygninger til gode. Lovgrundlag Afgørelsen er truffet i henhold til 10, stk. 1 og 2 [stk. 2 skal med, hvis der gives betingelses], i lovbekendtgørelse nr. 970 af 28. august 2014 om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer (bygningsfredningsloven), jf. 9, nr. 9, i bekendtgørelse nr af 12. december 2010 om henlæggelse af opgaver og beføjelser til Kulturstyrelsen. Denne tilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra dette brevs dato, jf. bygningsfredningslovens 29. Tilskuddet er bevilget i henhold til bygningsfredningslovens 16 stk. 2 og på de vilkår, der er anført på vedhæftede bilag. Klagevejledning Du kan klage over denne afgørelse til kulturministeren. Klagefristen er 4 uger fra den dag, du har modtaget dette brev. Du skal sende din eventuelle klage til os, og vi vil herefter sende den videre til Kulturministeriet ledsaget af afgørelsen og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. Hvis du klager over denne afgørelse har det opsættende virkning også for de tilladte arbejder. Det vil sige, at du ikke må foretage byggearbejder på den fredede bygning, før klageafgørelsen foreligger. Anden lovgivning Denne tilladelse fritager dig ikke fra at søge andre tilladelser, der er nødvendige efter anden lovgivning. Såfremt vilkår i en byggetilladelse fra kommunen medfører ændringer af det projekt, Slots- og Kulturstyrelsen har givet tilladelse til, eller hvis projektet i øvrigt ændres, skal der på ny søges om tilladelse efter bygningsfredningslovens 10. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

5 Side 5 Bilagt Vilkår for udbetaling af tilskud Venlig hilsen Henriette Hoffmann Bertelsen Fuldmægtig Arkitekt Cand. Arch. Arkitektur, Plan og Bygninger hhb@slks.dk Kopi er fremsendt med til: Møllebygger Michael John Jensen: mj@moellebygger.dk Vordingborg Kommune: post@vordingborg.dk

6 Vilkår for udbetaling af tilskud 1. Tilsagnet bortfalder, hvis ikke alle planlagte arbejder er afsluttet inden for fristen i tilsagnsskrivelsen. Du har mulighed for at søge om fristforlængelse. 2. Hvis du har udført bygningsarbejder på ejendommen uden tilladelse fra styrelsen, kan tilskuddet bortfalde eller tilbageholdes, indtil arbejderne er lovliggjorte. 3. Er der tale om dine egne ansattes udførelse af arbejdet, skal dette aftales med styrelsen, før arbejdet går i gang. Dit eget arbejde honoreres ikke. 4. Det følger af bygningsfredningslovens 12, stk. 2, at påhviler der staten pligt til at overtage den fredede ejendom, skal der ved erstatningens fastsættelse fradrages støtte i form af tilskud modtaget i henhold til lovens 16, stk Er ejendommen ikke opdelt i ejerlejligheder, men bliver det inden 5 år fra udbetaling af tilskud, forbeholder styrelsen sig ret til at kræve beløbet tilbagebetalt. 6. Slots- og Kulturstyrelsen kan acceptere transport til pengeinstitut eller realkreditinstitut til finansiering af byggearbejderne % af tilskuddet kan tilbageholdes, hvis du har gæld til det offentlige i henhold til bygningsfredningsloven 16 stk Fremkommer der bygningshistoriske spor i forbindelse med arbejdet, skal disse registreres og dokumenteres under arbejdets udførelse i form af fotografier og/eller skitser og medsendes ved anmodning om udbetaling af tilskuddet. 9. Når du færdigmelder arbejdet og anmoder om udbetaling, skal du vedlægge billeder, der viser situationen før og efter arbejdets udførelse. 10. Tilskuddet kan efter anmodning udbetales, når følgende krav er opfyldt: Arbejdet er gennemført og godkendt af Slots- og Kulturstyrelsen. Godkendelse kan ske ved en besigtigelse på stedet eller ved at fremsende en redegørelse for de udførte arbejder. Der er indsendt afrapportering, hvor der automatisk er skrevet under på tro- og love ved at sætte flueben. Du finder afrapporteringsskemaet i højre side af skærmen her: Det bemærkes, at Slots- og Kulturstyrelsen foretager stikprøvekontrol om de anførte bygningsarbejder er tilskudsberettigede i overensstemmelse med tilsagnsbrevet. Tilskudsmodtager er derfor forpligtiget til at opbevare alle regnskabsbilag i 5 år efter anmodning om udbetaling af tilskud. Side 6

Bogø Mølle: Restaureringsrapport 1.etape

Bogø Mølle: Restaureringsrapport 1.etape Bogø Mølle: Restaureringsrapport 1.etape Restaureringen af Bogø Mølle starter 10.sept. 2018. Der er byggemøde med møllebygger, byggetilsyn og repræsentant for Bogø Møllelaugs bestyrelse. Møllebygger Daniel

Læs mere

Restaurering af Vistoft møllebygning og den tilhørende magasin/vognport bygning samt etablering af publikums faciliteter.

Restaurering af Vistoft møllebygning og den tilhørende magasin/vognport bygning samt etablering af publikums faciliteter. Karen Bjerg Petersen Vester Søgårdsvej 15 8230 Åbyhøj Fremsendt med e-mail til Karen Bjerg Petersen: kp@edu.au.dk Kulturstyrelsen Bygningsbevaring og Plan H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon

Læs mere

Næstved Kommune, c/o: Kulturelt Udvalg Rådmandshaven Næstved GENNEMGANG AF DANMARKS FREDEDE BYGNINGER

Næstved Kommune, c/o: Kulturelt Udvalg Rådmandshaven Næstved GENNEMGANG AF DANMARKS FREDEDE BYGNINGER Næstved Kommune, c/o: Kulturelt Udvalg Rådmandshaven 20 4700 Næstved Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 GENNEMGANG AF DANMARKS FREDEDE BYGNINGER

Læs mere

From:Miljø Teknik To:Vivi Kiel Subject:VS: Ebenezer, Møllergade 35A, Svendborg kommune. Venlig hilsen. Dorte Nielsen Fuldmægtig

From:Miljø Teknik To:Vivi Kiel Subject:VS: Ebenezer, Møllergade 35A, Svendborg kommune. Venlig hilsen. Dorte Nielsen Fuldmægtig From:Miljø Teknik To:Vivi Kiel Subject:VS: Ebenezer, Møllergade 35A, Svendborg kommune Venlig hilsen Dorte Nielsen Fuldmægtig Svendborg Kommune Team Koordinering Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge

Læs mere

Frederiksberg Allé, matr.nr. 7000ar, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Allé, matr.nr. 7000ar, Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune Att. Mark Alexander Deloughery By, Byggeri og Ejendomme, Byudvikling - By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Sendt per e-mail til made12@frederiksberg.dk Slots- og Kulturstyrelsen

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Til høringsparterne Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 13. september 2018 Jour.nr.: 18/00066 Ophævelse af fredningen

Læs mere

2. Svar på ansøgning om tilskud til renovation af krøjeværk m.v. på Vistoft Mølle, i alt kr. (budget fremsendt ).

2. Svar på ansøgning om tilskud til renovation af krøjeværk m.v. på Vistoft Mølle, i alt kr. (budget fremsendt ). Til Kulturstyrelsen, Att. Henriette Hoffmann Bertelsen Sagsbehandler Vistoft Mølle. VISTOFT MØLLE projektet Vedr.: Svar på ansøgning fra 22. marts 2015 samt ekstra ansøgning Kære Henriette Hoffmann Bertelsen,

Læs mere

[Offentliggjort den 24. oktober 2018] 23. oktober Jour.nr.: 18/01358

[Offentliggjort den 24. oktober 2018] 23. oktober Jour.nr.: 18/01358 [Offentliggjort den 24. oktober 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 23. oktober 2018 Jour.nr.: 18/01358 Ophævelse

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 31. august 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 30. august 2018 Jour.nr.: 16/04559 Ophævelse

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 20. juni 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 18. juni 2018 Ophævelse af fredningen af Christoffer

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 6. november 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 5. november 2018 Jour.nr.: 18/01259 Ophævelse

Læs mere

Kulturstyrelsen Bygningsbevaring og Plan. H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Telefon 33 73 33 73

Kulturstyrelsen Bygningsbevaring og Plan. H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Telefon 33 73 33 73 Kulturstyrelsen Bygningsbevaring og Plan H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 73 33 73 Til interesserede købere af De Grå Stokke Kulturstyrelsen vil gerne give dig lidt nyttig og praktisk

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 31. oktober 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 30. oktober 2018 Jour.nr.: 16/11006 Ophævelse

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 24. juli 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 17. juli 2018 Jour.nr.: 17/08568 Ophævelse af

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KARREBÆK MØLLE NÆSTVED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.04.2011 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2011-7.82.07/370-0001 Kommune: Næstved Kommune Adresse:

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 20. juni 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 18. juni 2018 Ophævelse af fredningen af Passagen

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 3 i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger

Beslutningen er truffet efter 3 i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 adk@kulturstyrelsen.dk www.slks.dk CVR 34072191 7. november 2016 Beslutning om ikke at frede Ringbo, Granvej

Læs mere

ANSØGNINGER BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY.

ANSØGNINGER BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. VEJLEDNING TIL FREDNINGSVÆRDIER SAMT BYGNINGSARBEJDER OG ANVENDELSE AF BYRUM. SENEST OPDATERET JULI 2015 DEN HVIDE KØDBY BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL 2015 Historie

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 2. maj 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 26. april 2018 Ophævelse af fredningen af Skibbroen

Læs mere

Lag Aabenraa Bjerggade 4 K 6200 Aabenraa

Lag Aabenraa Bjerggade 4 K 6200 Aabenraa Lag Aabenraa Bjerggade 4 K 6200 Aabenraa Center for Projekttilskud J. nr. 32407-12-3943 Sagsbehandler.: Sanne Neerup E-mail: projekttilskud@naturerhverv.dk CVR-/CPR-nr.: 32028365 Dato: 18. december 2012

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N BOGØ MØLLE VORDINGBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

ANBEFALET Kullinggade 29 ApS Att. Dir. Sten Klarskov Sverigesvej Svendborg. 15. august 2017

ANBEFALET Kullinggade 29 ApS Att. Dir. Sten Klarskov Sverigesvej Svendborg. 15. august 2017 ANBEFALET Kullinggade 29 ApS Att. Dir. Sten Klarskov Sverigesvej 13 5700 Svendborg Slots- og Kulturstyrelsen Fejø Gade 1, 2. sal 4800 Nykøbing F. Telefon +45 3395 4200 brv@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N KAPPEL MØLLE LOLLAND KOMMUNE OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand og

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 23. april 2019] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 bygogplan@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 11. april 2019 Jour.nr.: 16/08288 Ophævelse

Læs mere

ANBEFALET NIAM NIAM Denmark A/S Rådhuspladsen København V. 13. maj 2015

ANBEFALET NIAM NIAM Denmark A/S Rådhuspladsen København V. 13. maj 2015 ANBEFALET NIAM NIAM Denmark A/S Rådhuspladsen 16 1550 København V Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 adk@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet Rentemestervej København NV. 12. maj 2016

Natur- og Miljøklagenævnet Rentemestervej København NV. 12. maj 2016 Natur- og Miljøklagenævnet Rentemestervej 8 2400 København NV Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 12. maj 2016 Klage over

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 21. januar 2019] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 18. januar 2019 Jour.nr.: 16/04577 Ophævelse

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 3. juli 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 2. juli 2018 Jour.nr.: 17/08487 Ophævelse af fredningen

Læs mere

Erstatter tidligere fremsendte tilsagn

Erstatter tidligere fremsendte tilsagn Helligsø Gettrup Borgerforening Ydbyvej 95 7760 Hurup Thy Udviklingsstøttekontoret J. nr. 3693-11-2812 Sagsbehandler.: Lisbeth Petersen/ Helle Baagøe E-mail: usk@naturerhverv.dk CVR-/CPR-nr.: 32169783

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 15. november 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 14. november 2018 Jour.nr.: 18/01359 Ophævelse

Læs mere

STYRELSEN ANBEFALET. Kulturstyrelsen. Naturstyrelsen Bornholm. Ekkodaisvejen 2. H. C. Andersens Boulevard 2. 3720 Åkirkeby.

STYRELSEN ANBEFALET. Kulturstyrelsen. Naturstyrelsen Bornholm. Ekkodaisvejen 2. H. C. Andersens Boulevard 2. 3720 Åkirkeby. Afgørelse Baggrund Ekkodaisvejen 2 ninger. ka@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 1553 København V 3720 Åkirkeby Kulturstyrelsen ANBEFALET STYRELSEN Kulturstyrelsen

Læs mere

[Offentliggjort ] 12. september Fredning af Vestbad i Rødovre og Brøndby Kommuner

[Offentliggjort ] 12. september Fredning af Vestbad i Rødovre og Brøndby Kommuner [Offentliggjort 14.09.2017] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 brv@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 12. september 2017 Fredning af Vestbad i Rødovre og Brøndby

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr

Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr I medfør af 4, 5, stk. 3, 6 og 7, stk. 2, i lov nr. 129 af 25. februar 1998 om statstilskud til produktrettede

Læs mere

Flensborg Avis, redaktionel produktionsstøtte 2015 j.nr. MEST

Flensborg Avis, redaktionel produktionsstøtte 2015 j.nr. MEST Slots- og Kulturstyrelsen Flensborg Avis AG Thorsvej 8 6330 Padborg Att. Jørgen Møllekær jm@fla.de; tk@fla.de H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 29.

Læs mere

Vedrørende anmodning om forhøjet pristillæg til solcelleanlæg på adressen xxx, GSRN-nr. xxx

Vedrørende anmodning om forhøjet pristillæg til solcelleanlæg på adressen xxx, GSRN-nr. xxx Syd Energi Service A/S Edison Park 1 6715 Esbjerg N Vedrørende anmodning om forhøjet pristillæg til solcelleanlæg på adressen xxx, GSRN-nr. xxx Energinet.dk har behandlet din ansøgning om, hvorvidt solcelleanlægget

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr Soderup Bylav Mette Dinesen C/O Jens Ulrik Funch Tadrevej 33 4340 Tølløse Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 31-03-2014 Pulje

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015 Svendborg Svenborg havn, Færge og Sundfart Hans Søby Jessens Mole 6 5700 Svendborg Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen,

Læs mere

Ulovlig anvendelse på ejendommen, matr.nr. 101 Stege Bygrunde, med adressen Storegade 17A, 4780 Stege.

Ulovlig anvendelse på ejendommen, matr.nr. 101 Stege Bygrunde, med adressen Storegade 17A, 4780 Stege. Bashir Properties ApS Haraldsgade 50 2100 København Ø Valdemarsgade 43 Postboks 200 4760 Vordingborg Tlf. 55 36 36 36 www.vordingborg.dk Sagsnr.: 17/13360 Dokumentnr.: 180420/17 Byggesagsteamet Tlf. 55

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen BEK nr 1158 af 05/10/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 11. oktober 2015 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 15-8630-000007 Senere

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015 Jens Thomassen Sejerø Golfklub c/o Jens Thomassen Sejerøvej 25 4592 Sejerø Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 20-04-2015

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gjern Lokalråd Vagn Brostrup Jensen Teglværksvej 16 8883 Gjern Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 11-03-2015 Pulje : Landdistriktspuljen

Læs mere

Kære Maria, CC: Marianne Kruckow

Kære Maria, CC: Marianne Kruckow From: J rgen Callesen on behalf of Jørgen Callesen Sent: 2. april 2019 18:53 To: Maria Ørsted; Marianne Kruckow Subject: materiale til KFU

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 6. marts 2019] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 6. marts 2019 Jour.nr.: 17/08878 Ophævelse af

Læs mere

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til tilbygning af halvtag til maskinhus Du har søgt om fornyet tilladelse til, at anlægge tilbygning af halvtag til maskinhus på matr. nr. 4a, Klink By,

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N ADELGADE 18 KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny opholdstrappe ved kajkanten ud for kulturhuset på Islands Brygge, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af ny opholdstrappe ved kajkanten ud for kulturhuset på Islands Brygge, Københavns Havn Center for Trafik og Byliv Københavns Kommune Njalsgade 13 2300 København S Att.: Mikkel Halbye Mindegaard Sendes kun elektronisk til FB1E@tmf.kk.dk og per@abarkitekter.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Oktober 2011 Bestyrelsen i A/B Jæger har udarbejdet nedensta ende retningslinjer for andelshavere, lejere og kælderlejere, der ønsker at udføre byggearbejde

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R EGESKOV VINDMØLLE FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.11.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune Tina Lauritsen Rasmussen Hobrovej 88 9530 Støvring Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Tilsagn. Vækst via Ledelse. Fase 3 VIRKSOMHED

Tilsagn. Vækst via Ledelse. Fase 3 VIRKSOMHED Tilsagn Vækst via Ledelse Fase 3.. VIRKSOMHED 1 Vækst via Ledelse Virksomhedens stamdata Virksomhed: A/S ApS I/S Personligt Andet Kontaktperson CVR: NB! Se yderligere virksomhedsdata i Anmodning om deltagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Afgørelse: Herning Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1.

Landzonetilladelse. Afgørelse: Herning Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, i henhold til Planlovens 35, stk. 1. TEKNIK OG MILJØ Peter Kragelund Sigvej 2 7550 Sørvad Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf. 9628 8022 bjgtl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.03.03-P19-8-14 Landzonetilladelse

Læs mere

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013.

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 5. juli 2013 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Wefri A/S Linen 62 8450 Hammel Att.: Kim Bech Nielsen, kbn@wefri.dk

Wefri A/S Linen 62 8450 Hammel Att.: Kim Bech Nielsen, kbn@wefri.dk Wefri A/S Linen 62 8450 Hammel Att.: Kim Bech Nielsen, kbn@wefri.dk Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Slotsgade 35A, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til etablering af altaner og kviste

Slotsgade 35A, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til etablering af altaner og kviste #BREVFLE EF Slotsgade 35 bm administration Kastetvej 44,st 9000 Aalborg 26. september 2018 Slotsgade 35A, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til etablering af altaner og kviste Dispensation

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. december 2018 Sagsnr.: 18/43342 Ejendomsnr.: 5259 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Lise Nørgaard Ny Vindenergi ApS. e-mail: ln@nyvindenergi.dk. Afslag på anmodning om opstilling af vindmøller i Åstrupgård Plantage, Viborg Kommune.

Lise Nørgaard Ny Vindenergi ApS. e-mail: ln@nyvindenergi.dk. Afslag på anmodning om opstilling af vindmøller i Åstrupgård Plantage, Viborg Kommune. Lise Nørgaard Ny Vindenergi ApS e-mail: ln@nyvindenergi.dk Kronjylland J.nr. NST-321-04446 Ref. hah Den 16. januar 2014 Afslag på anmodning om opstilling af vindmøller i Åstrupgård Plantage, Viborg Kommune.

Læs mere

Sønderborg Kommune har den 24. september 2018 modtaget din ansøgning om at få lovliggjort et maskinhus og overdækning på i alt 122 m².

Sønderborg Kommune har den 24. september 2018 modtaget din ansøgning om at få lovliggjort et maskinhus og overdækning på i alt 122 m². Jeanette Møller Reinewald Vestermark 7 6300 Gråsten Lovliggørende landzonetilladelse til maskinhus og overdækning på i alt 122 m² på ejendommen matr.nr. 25a Tørsbøl, Kværs, der ligger på Vestermark 7,

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV)

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV) 2. oktober 2018 Foreningen MV TV Sendt til: mathias@midtvesttv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 14. september 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 6. september 2018 Ophævelse af fredningen

Læs mere

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker.

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker. De Nova Metal ApS Havnevej 25 3300 Frederiksværk Sendt til jimmy@denova.dk og Stine.Jensen@atkinsglobal.com Tilladelse til inddæmning og opfyldning i inderhavnen i Frederiksværk Edvard Thomsens Vej 14

Læs mere

Administrationsgrundlag for tilskud efter grøn ordning

Administrationsgrundlag for tilskud efter grøn ordning Administrationsgrundlag for tilskud efter grøn ordning Grøn ordning er hjemlet i lovbekendtgørelse om fremme af vedvarende energi, nr. 1074 af 8. november 2011 (VE-loven), 18-20. Dette administrationsgrundlag

Læs mere

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Revideret februar 2015 Bestyrelsen i A/B Jæger har fået udarbejdet nedenstående retningslinjer for andelshavere, lejere og kælderlejere, der ønsker at udføre

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Askø Strandvig Grundejerforening Per Skov Madsen Alstrup Strandvej 3 4840 Nørre Alslev Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Klage over afslag på genoptagelse af sag om forlængelse af frist for tilslutning til Hejnsvig Varmeværk

Klage over afslag på genoptagelse af sag om forlængelse af frist for tilslutning til Hejnsvig Varmeværk XXX Afgørelsen offentliggøres I anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen I medfør af tekstanmærkning nr. 106 ad 24.21.02 til 24 på finansloven for finansåret 2018 fastsættes efter bemyndigelse i henhold til delegationsbrev

Læs mere

Attachments: SagsNr _Dok.Nr _v1_Tilsagn om tilskud til bygningsforbedring

Attachments: SagsNr _Dok.Nr _v1_Tilsagn om tilskud til bygningsforbedring From: Sent: 12 Dec 2016 08:00:11 +0100 To: jesper groht (jespergroht@gmail.com) Subject: [Sagsnr.:16/36688] - [Dok.nr.:285241/16] Tilsagn om tilskud til bygningsforbedring af Ebeltoftvej

Læs mere

Landzonetilladelse Dispensation fra lokalplan Planloven

Landzonetilladelse Dispensation fra lokalplan Planloven Ove Lambert Larsen Mosevej 11 Kyndeløse 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 02. juli 2014 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Delvist afslag og delvis dispensation til skovrejsning efter naturbeskyttelseslovens 18

Delvist afslag og delvis dispensation til skovrejsning efter naturbeskyttelseslovens 18 Center Natur og Miljø Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.02-P25-15-18 Ref.: Joanna Birch Olsen Telefon:

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. VALDEMARS SLOT GODS A/S Slotsalleen 100 Tåsinge 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Møgelhøj Arkitekter har den 19. december 2018, på dine vegne, søgt om lovliggørende landzonetilladelse til en bolig, som er etableret på ejendommen:

Møgelhøj Arkitekter har den 19. december 2018, på dine vegne, søgt om lovliggørende landzonetilladelse til en bolig, som er etableret på ejendommen: HOLBÆK KOMMUNE EIDOM A/S Ejby Industrivej 72 2600 Glostrup Att.: Hugo Svaneeng Dato: 15. februar 2019 Sagsb.: Dorte Harbo Sagsnr.: 18/52143 Dir.tlf.: 72361264 E-mail: djens@holb.dk LANDZONETILLADELSE Møgelhøj

Læs mere

Lyngby-Taarbæk kommune Center for Jura, Salg og Indkøb Att.: Tina Kock Ritter og Finn Lauridsen Sendt til mail:

Lyngby-Taarbæk kommune Center for Jura, Salg og Indkøb Att.: Tina Kock Ritter og Finn Lauridsen Sendt til mail: Dato: 03-07-2019 Lyngby-Taarbæk kommune Center for Jura, Salg og Indkøb Att.: Tina Kock Ritter og Finn Lauridsen Sendt til mail: fil@ltk.dk Ref.: J.nr.: tab 02.34.02-P19-396-15 Ejendom: Trongårdsvej 12A

Læs mere

Vedr. høringsbreve fra Slots og Kultur Styrelsen, ifb. m. affredning af 3 ejendomme i Syddjurs Kommune.

Vedr. høringsbreve fra Slots og Kultur Styrelsen, ifb. m. affredning af 3 ejendomme i Syddjurs Kommune. From: Sent: Mon, 26 Mar 2018 09:28:12 +0200 To: Kurt Sørensen Cc: 'Team Hoffmann Co';enybo@stofanet.dk;Hanne Sloth;'Lea Glerup Møller' Subject: SV: Tre høringsbreve Til Syddjurs kommune, Att. Kurt Sørensen.

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17. december 2018 Sagsnr.: 17/18333 Ejendomsnr.: 7784 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Bent Jørgensen Bentsensvej 18 4330 Hvalsø KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

ODENSE KOMMUNE Flakhaven Odense C Orientering om afgørelse

ODENSE KOMMUNE Flakhaven Odense C Orientering om afgørelse Statsforvaltningen, Østergade 41, 6950 Ringkøbing ODENSE KOMMUNE Flakhaven 2 5000 Odense C 2017-59293 Orientering om afgørelse Vi har skrevet til Advodan Thisted, Frederiksgade 14, 7700 Thisted, som advokat

Læs mere

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 28. september 2015 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sagsnr.:

Læs mere

Afgørelse om, at etablering af skovrejsning på Matr. nr. 11b, Brændekilde By, Brændekilde ikke er omfattet af krav om miljøvurdering

Afgørelse om, at etablering af skovrejsning på Matr. nr. 11b, Brændekilde By, Brændekilde ikke er omfattet af krav om miljøvurdering Odense Kommune, Nørregade 36, 5000 Odense C DET DANSKE HEDESELSKAB Klostermarken 12 8800 Viborg By- og Kulturforvaltningen Vand og Natur Landbrug og Natur Nørregade 36 5000 Odense C www.odense.dk Tlf.

Læs mere

Bekendtgørelse. Retlige forhold. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 19/41816

Bekendtgørelse. Retlige forhold. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 19/41816 Plan Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 26-06-2019 Sagsnr.: 19/41816 Kontakt: Frederikke S. Winther Direkte tlf.: 7376 8805 E-mail: fsw@aabenraa.dk Bekendtgørelse Bevaringsværdig bygning

Læs mere

Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter naturbeskyttelsesloven til at etablere to altaner på ejendommen matr. 532, Aalborg Bygrunde.

Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter naturbeskyttelsesloven til at etablere to altaner på ejendommen matr. 532, Aalborg Bygrunde. #BREVFLE Jørn Garde arkitektkontor Ridemandsmøllevej 40B 9230 Svenstrup J 11. oktober 2018 Nytorv 13B 1, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til etablering af to altaner i forbindelse med

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGNING OM UDBETALING, PROJEKTREGSKAB OG SLUTRAPPORT

VEJLEDNING TIL ANSØGNING OM UDBETALING, PROJEKTREGSKAB OG SLUTRAPPORT AN S Ø G NI NGSVEJLE DNING VEJLEDNING TIL ANSØGNING OM UDBETALING, PROJEKTREGSKAB OG SLUTRAPPORT Tilskud til investeringer i eldrevne varmepumper til produktion af fjernvarme Version 2.0 af maj 2018 Side

Læs mere

Att: Copycat Aps v/katherine og Thomas Eje Nedervej Sydals

Att: Copycat Aps v/katherine og Thomas Eje Nedervej Sydals Att: Copycat Aps v/katherine og Thomas Eje Nedervej 6 6470 Sydals Landzonetilladelse til at ændre anvendelsen af tidligere driftsbygninger til galleri samt kursus- og selskabslokaler på Nedervej 6, 6470

Læs mere

Hvis der bliver klaget, har klagen den virkning, at dispensationen kun må udnyttes, hvis Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer det.

Hvis der bliver klaget, har klagen den virkning, at dispensationen kun må udnyttes, hvis Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer det. Center for Teknik Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm Landinspektørfirmaet Henrik Hjort ApS Hovedgaden 4, 1 2970 Hørsholm post@1hland.dk Dato: 27.11.2017 Sagsnr: 2016-0078-1 Kontakt Susanne Toft Hansen Byggesagsbehandler

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage Side 1/5 KOMFORT-HUSE ApS Jkc.komfort@gmail.com Højrisvej 1 6971 Spjald Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-153-14 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2).

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Christian Søndergaard Faldborgvej 8 8840 Rødkærsbro Sendes til: kjaersoendergaard@gmail.com Tilladelse til medbenyttelse af rørlagt vandløb Viborg

Læs mere

Afgørelse om forøgelse af prisloftet for 2013 i henhold til 17 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren

Afgørelse om forøgelse af prisloftet for 2013 i henhold til 17 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren Midtfyns Vandforsyning a.m.b.a. Att.: Hans La Cour Lombjergevej 22 5750 Ringe Den 5. marts 2014 Sag nr. 13/05438 Afgørelse om forøgelse af prisloftet for 2013 i henhold til 17 i bekendtgørelse om prisloftregulering

Læs mere

MYREAGRE MØLLE BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

MYREAGRE MØLLE BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MYREAGRE MØLLE BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 23.05.2014 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside i perioden

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside   i perioden Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-16-19 Landzonetilladelse - Østerbyvej 2F 04-03-2019 Afgørelse Vi meddeler hermed landzonetilladelse til, som ansøgt,

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af del af Blokhus Bæk på matr.nr. 69a Hune By, Hune

Tilladelse til rørlægning af del af Blokhus Bæk på matr.nr. 69a Hune By, Hune Strandhotellet Blokhus Aps. Hans Broges Gade 2 8000 Aarhus C Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Bekendtgørelse om tilskud til grønne ildsjæle I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Kapitel 1 Formål og område 1. Tilskud til fremme af grønne ildsjæle har til formål

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til opførelse af sommerhus nær Frederik d. VII s kanal i Lendrup

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til opførelse af sommerhus nær Frederik d. VII s kanal i Lendrup Ulrik Have Kristensen Møllebakkevej 2 9670 Løgstør Dato: 16. september 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.05.02-P25-23-19 Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Novoflex ApS Danas Plads 18,2 th 1915 Frederiksberg C Att.: Nikolaj Edwards Afgørelse sendt pr. mail til: novoflexaps@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til strategiske partnerskaber for el, gas og brint til transport m.v.

Bekendtgørelse om tilskud til strategiske partnerskaber for el, gas og brint til transport m.v. Udkast til Bekendtgørelse om tilskud til strategiske partnerskaber for el, gas og brint til transport m.v. I medfør af tekstanmærkning nr. 115 ad 29.24.14 på finansloven for 2013, fastsættes: Tilskudsberettigede

Læs mere

ARCO HUSE Carolinelundsvej 5 8700 Horsens

ARCO HUSE Carolinelundsvej 5 8700 Horsens ARCO HUSE Carolinelundsvej 5 8700 Horsens Plan og Byg Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Sidse Marie Malling Dir: 79755698 Mob: e-mail: Sidse.Malling @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-138-14 15.9.2014

Læs mere

28. november Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F. Telefon

28. november Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F. Telefon Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 28. november 2017 Høring om fredning Det Særlige Bygningssyn har på sit møde den

Læs mere

Klage over Sakskøbing Kommunes afgørelse om tilslutningspligt for ejendommen

Klage over Sakskøbing Kommunes afgørelse om tilslutningspligt for ejendommen Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Sakskøbing Kommunes afgørelse om tilslutningspligt for ejendommen [...] De har ved brev af 22. oktober 2002 klaget til Energiklagenævnet over Sakskøbing

Læs mere

Manglende iagttagelse af 11 og 12 i offentlighedsloven i boligsikringssag

Manglende iagttagelse af 11 og 12 i offentlighedsloven i boligsikringssag Manglende iagttagelse af 11 og 12 i offentlighedsloven i boligsikringssag I en sag om tilbagebetaling af boligsikring havde en klager udtrykkeligt gjort boligstyrelsen bekendt med, at han over for kommunen

Læs mere

Solevad Vandmølle, Assens Kommune

Solevad Vandmølle, Assens Kommune Kulturarvsstyrelsen: Solevad Vandmølle, Assens Kommune http://www.kulturarv.dk/fredede-bygninger/fredning/fredninger-i-hoering/solevad-va... Page 1 of 2 30-06-2011 Forside Fredede bygninger Fredning Fredninger

Læs mere

Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgning modtaget den , med supplerende materiale modtaget den

Tilladelsen er givet på grundlag af ansøgning modtaget den , med supplerende materiale modtaget den #BREVFLE Friis og Moltke Strandvejen 20, 3. 9000 Aalborg 4. februar 2019 Nytorv 3A, 9000 Aalborg - Dispensation fra fredet fortidsminde til renovering af bygning (etablering af vinduer imod slotsparken,

Læs mere