Bestyrelsens beretning for 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2014."

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning for Tiden flyver afsted. Nu er der gået et år igen, siden vi sidst var samlet her i Multihallen til generalforsamling. Jeg indledte sidste års generalforsamling med at sige, at reglerne skulle forenkles og fiskeriet skulle have en bedre finansiering. Det er desværre ikke blevet bedre. Fiskeriet døjer stadigvæk med høje renter og alt for mange regler. Det er svært for den enkelte fisker at bevare optimismen under sådanne forhold. Derfor er der nogle af vores kollegaer, der desværre har valgt at forlade erhvervsfiskeriet i Vi har desværre også et par fartøjer der er solgt. Forhåbentligt bliver de erstattet af andre. Hvis vi ser på sammensætningen af fartøjerne, er der flest af de mindre. Det er desværre fra den store kategori de forsvinder. Der skulle helst være en bred sammensætning af fartøjer, så fungerer en havn jo bedst. Der er kommet enkelte unge i gang her i løbet af året, og de vælger også, at gå på skipperskole. Det er da en positiv ting. Vi i bestyrelsen har valgt at være optimistiske, selvom det er svært i disse tider. Vi tror på, at der er en fremtid i fiskeriet, hvis bankerne vil være mere velvillige overfor erhvervet. De må finde et tåleligt renteniveau og dermed give de unge en chance. Vi hører, at i flere banker på Vestkysten bliver fiskerflåden finansieret med helt ned til 2,9 %. Her i Hirtshals er det ikke unormalt med en rentesats på op til 8-9 %. Bliver der ikke gjort noget nu, er de sidste fartøjer snart væk. Vi i organisationerne må prøve at få reglerne forenklet så de passer ind i erhvervet. Sådan som det er nu, er renterne og reglerne en stopklods for fiskeriet. Det er bare ikke nok at vi forenkler reglerne og får billigere renter. Vi skal også kigge indad. Fiskere, Samlecentraler, Auktioner og opkøbere skal være bedre til at arbejde sammen. Hvis vi skal have fiskerierhvervet til at være økonomisk rentabelt, gælder det at samarbejde. Vi skal sammen informere vore lokale politikkere, så de ved alt om vore erhverv. Når de skal fremføre noget for landspolitikkerne, skal de selvfølgelig vide hvad de snakker om. Vi har igennem året haft møder med Hals Fiskeriforening om en form for sammenlægning. Det er faldet på plads, således at Hals kan bevare deres fiskeriforening derhjemme. Alle medlemmerne har meldt sig ind i Hirtshals Fiskeriforening. De er medlemmer på lige fod med alle andre medlemmer og betaler samme kontingent. Vi byder dem alle velkommen og håber på et rigtigt godt samarbejde.

2 2 Jeg vil varetage alle medlemmers interesser i Hovedbestyrelsen og hvis der er noget I synes der skal med til møderne, kan I kontakte mig. Alle er selvfølgelig velkommen på kontoret. Der sidder Kirsten, Kaas og mig selv. Vi er der for at servicerer fiskerne i vores forening. Der er kaffe på kanden hver formiddag og der er næsten altid tid til en lille snak. Vedtægtsændringer. Da Danmarks Fiskeriforening og POén blev lagt sammen, blev der selvfølgelig lavet nye vedtægter for den nye forening - DFPO. Ved gennemgang af disse vedtægter var der flere punkter, hvor vores vedtægter ikke var i overensstemmelse med de nye vedtægter for DFPO. Ud fra det har bestyrelsen i samarbejde med vores advokat lavet nogle ændringsforslag af vores vedtægter. En væsentlig ændring er, at vi foreslår at bestyrelsen tilpasses medlemstallet. Derfor vil vi mene, at 7 bestyrelsesmedlemmer er passende i stedet for 9. Ændringsforslaget er udleveret til jer sammen med stemmesedlen. Forslaget vil senere blive gennemgået af dirigenten, når vi kommer til punktet på dagsordenen. Jeg vil gerne opfordre jer til at stemme for ændringerne, så vi kan få dem tilpasset vedtægterne for DFPO. Fiskeriet Fiskeriet i 2014 er gået godt for de fleste. Der er blevet fisket mange fisk. Det er ligefrem således, at for nogle arter er der alt for mange idet kvoterne ikke følger med bestanden op. Jeg siger der er fisket godt. Det er ikke ensbetydende med at fiskerne har tjent mange penge. Priserne har desværre været faldende igen her i Det er særligt rødspætter der igen i 2014 har været faldende, ca. 60 øre mindre pr. kg. når vi tager alle sorteringer over en kam, men det er 3 og 4 der rykker gennemsnittet ned. Det er desværre det samme billede i torskefiskeriet. Der er der også et fald på 60 til 70 øre pr. kg. hvis vi tager et gennemsnit over året og alle sorteringer over en kam. Fiskepriser. Der mangler ca. 7 mio. kr. i omsætning, men kun 170 T fisk. Første del af året var meget dårligt, men det har rettet sig i sidste halvdel pga. det gode rødspættefiskeri.

3 3 En stigning i tilførslerne på rødspætter på over 20 %, og priserne har også været stigende de sidste 3 mdr. I 2013 havde vi en gennemsnitspris på rødspætter på 10,07 kr. og her i 2014 ligger den på 9,42 kr. Torskefiskeriet, er ligeledes gået godt, men priserne er også her for lave. I 2013 lå de på 24,98 kr. pr. kg. i snit, og i 2014 ligger de på 24,37 kr., et fald på 60 øre pr. kg. i snit. Kuller, er der god efterspørgsel på, så der er priserne steget fra 12,23 pr. kg. i 2013 til 12,81 pr. kg. i Mørksej, fiskeriet er gået lidt sejt i første halvdel af året, men her på det sidste har det rettet sig lidt. Priserne er steget fra 11,08 kr. pr. kg. til 12,25 pr. kg. i 2014 Kulmule, der er tilførslerne faldet meget, men priserne er steget fra 13 kr. i 2013 til 15,60 kr. i snit i Jomfruhummere, der er det stadig således at de fleste bliver solgt direkte, men priserne på auktionen har været stigende hen over året. Fra 57,06 kr. pr kg. i 2013 til 60,74 pr. kg. i Rejefiskeriet, det var været brugeligt, men de kogte rejer som der sælges i Sverige har desværre været for billige. Industrifiskeriet. Tobis. Der er blevet fisket både i Skagerrak og Nordsøen. Fiskeriet er gået rimeligt for vores fartøjer. Det gælder både for fartøjer på rationsfiskeri og IOK fartøjer. Der er en stor ting i tobisfiskeriet, der skal laves om. Det er områderne hvor tobiserne skal fiskes i. De skal helt væk. Den form for område- opdeling kan ikke bruges. Det er nu engang således, at naturen spiller sine egne kort, fiskene er hvor de vil være. Et år er der mange langs med kysten, et andet år skal de fiskes langt til havs. Det er der ingen naturlige forklaringer på, men sådan er det bare. Brislingefiskeriet: Jeg ved ikke om man kan kalde det brislingeår, men der har været store forekomster. De har det meste af tiden været næsten helt rene for sild, så fiskeriet efter brisling er ligeledes gået godt. Sperling fiskeriet. I det fiskeri har der så desværre ikke været de store forekomster i år. Fiskeriet er gået trægt og når der så endelig var noget, var der alt for mange sild imellem. Fiskeriregulering bliver året hvor den nye fiskeriregulering for alvor skal i gang. Der skal indføres discard forbud i industrifiskeriet, pelagisk fiskeri og torskefiskeri i Østersøen.

4 4 De andre arter skal komme gradvis over de næste 3 år. Vi som fiskere kan ikke se hvordan det kan lade sig gøre, da der ikke er et fast regelsæt der kan fiskes efter. Der har været mange bolde i luften om hvorledes fiskeriet skal foregå. Hvis man skal rette sig efter dem, bliver det nærmest umuligt at drive fiskeri. Der har været flere forsøgsfiskerier hen over året. Disse forsøg har været gennemført for at imødekomme nogle af de problemer der vil opstå når der kommer et discard forbud. Vi tror og håber på, at det bliver sådan at der kan drives fiskeri sammen med et discardforbud. Vi skal huske på det er EU bestemt, så det er ikke bare lille Danmark der bliver ramt. EU må lave et regelsæt så der stadig kan fiskes, og erhvervet kan fungere. Det vil selvfølgelig altid have en omkostning at fange fisk, lige meget hvad man kalder det, men man skal bare begrænse discard mest muligt. MSC. Vi skal starte med rødspætter, det ser desværre ikke godt ud. Det fiskerne ser, er, at der er så mange rødspætter som næsten aldrig før i Skagerrak. Biologernes vurdering er ikke helt den samme. De siger rødspætterne ikke kan holde til en kvotestigning i Skagerrak. I forhandlingerne med Norge kom det frem at måske 50 % af rødspætterne i Skagerrak var af samme stamme som dem i Nordsøen. De andre 50 % er måske en stamme for sig selv. Ud fra det skulle bestanden undersøges en gang mere. Derefter skal de vurderes igen til forhandlingerne mellem EU og Norge til næste år. Disse tiltag er medvirkende til at vi ikke kan får MSC på rødspætter i Skagerrak i år. Det er bare ikke godt nok, rødspættefiskerne er gidsler i det her spil. Priserne på rødspætter i Skagerrak som ikke har MSC koster tit 1,50 kr. mindre pr. kg. end dem fra Nordsøen, der har fået MSC. Der er selvfølgelig også positive tiltag i MSC en. I 2014 er kulmule kommet med. Det er også tæt på at jomfruhummer i Skagerrak kommer med. Angående rejer arbejdes der sammen med svenskerne og Launis. Hvis det går efter planen kommer de med i Skagerrakforhandlinger. Forhandlingerne mellem EU og Norge om fiskeriet i Skagerrak er heldigvis afsluttet. Fiskerne der skal på fiskeri i norsk zone kan komme på fiskeri fra årets start. Det er også positivt, at der er forhandlet en år til år flex på 10 % ind for nogle arters vedkommende. Angående år til år flex, vil det først blive på fartøjsniveau fra årsskiftet 2015/16.

5 5 Hvis vi ser på torsk i Skagerrak kommer der en lille stigning på 5 % men det er alt for lidt. Hvis kvoterne skulle passe til bestandene skulle den mindst stige 50 %. Det samme er gældende med rødspætter. Der kommer ingen forhøjelse, men fiskernes vurdering af bestandene er så god, at den sagtens kunne stige væsentligt. Noget som slet ikke kan accepteres, er nedsættelse af tungekvoten på 40 %. Fiskerne har i de senere år set så mange tunger som aldrig før i Skagerrak. Det er derfor uforståeligt, hvordan man kan sætte tungekvoten så drastisk ned flere år i træk. Det kan være vores formand Sven Erik, vil forklare hvorledes det kunne gå så galt igen i år. Kystfiskerudvalget. Det gamle Kystfiskerudvalg er nedlagt. I stedet er der nedsat et udvalgt under DFPO. Dette udvalg er for det kystnære fiskeri. Der sidder en repræsentant fra hver af de 3 kredse som er udpeget af og medlemmer af Hovedbestyrelsen. Udover de 3 fra Hovedbestyrelsen, er der en fra Kreds Vest, to fra Kreds Nord og tre fra Kreds Øst. Per Skødt Hansen er formand for udvalget. Der har været afholdt et par møder, det man har diskuteret har været lidt i tråd med det gamle Kystfiskerudvalgs holdninger. Forskellen er, at der nu vil blive arbejdet for alle kystnære fiskerier og fiskere der ikke er med i Kystfiskerordningen. Jeg håber og tror, det er et godt udvalg der vil arbejde og styrke det kystnære fiskeri i samarbejde med det øvrige fiskeri i Danmark. Fiskerikontrollen. Fiskerikontrollen har meldt ud her den 1. december, at de vil til at håndhæve sporbarhedsreglerne. Det vil sige, at alle skal give sporbarhedsoplysninger til første modtagerled. Hvis man lander f.eks. søpakket fisk til auktionen, noget til Fiskesorteringen og hummer til Læsø, skal man give sporbarhedsoplysninger til alle tre. Disse oplysninger kan gives på flere måder. Man kan videregive sine oplysninger fra sin VDECK, eller man kan udfylde de gule sedler.

6 6 Den sidste mulighed er: -hvis man fisker i samme farvand hver gang -hvis man fisker indenfor det samme døgn hver gang -hvis man bruger samme redskab hver gang Opfylder man disse tre ting kan man lave en aftale med første afsætningsled, så kan de udfylde sporbarhedsoplysningerne. Jeg ved, at dem der lander til Fiskesorteringen og som kan opfylde disse betingelser, kan få deres oplysninger kodet ind i Fiskesorteringens vejesystem, så kommer oplysningerne med fisken når den sælges. Men husk, det er en del af den nye kontrolforordning, og det skal gøres. Der har været enkelte sager fiskere og kontrol imellem, men de fleste gange findes der en løsning. Så er der vores vejeregler og tilmeldinger. De giver alt for tit dummebøder, så kontroller se lidt mere lempeligt på disse ting, og I vil få et bedre forhold til fiskerne. Jeg efterlyst sidste år nogle møder henover året, hvor vi kunne diskutere de forskellige nye tiltag. På den måde kunne vi i fællesskab lavet noget information til fiskerne som kunne lette samarbejdet. Det har vi ikke været gode til, så det må være noget vi skal tage op i det nye år. Vi på kontoret ringer ofte til jer kontroller, når vi er usikre på et eller andet. Vi vil igen i år sige tak for et godt samarbejde i det forgangne år. PO. Mindsteprisordning har der ikke været noget af i Den ordning vi havde, kunne ikke køre videre efter de gældende EU regler. Der er arbejdet hårdt på at lave en ny ordning der kan fungere efter EU s nuværende regler og ligeledes godtages af de danske myndigheder. POéns bestyrelse besluttede, at sætte en mindsteprisordning i gang for 4 rødspætter her i oktober. Det er en ordning der betales direkte af POéns midler uden tilskud fra EU. Her i vores havn resulterede det i, at 4 rødspætter steg, sådan at de ligger og svinger omkring 10 kr. pr. kg. Der har ikke været noget udtag her på Vestkysten, men der har været lidt i Østersøen. Vi håber på, at rødspætterne kan finde et prisleje, så det ikke bliver nødvendigt at bruge POén. Selvom POén ikke har virket som mindsteprisordning i 2014, er der jo meget andet der kommer fra POén.

7 7 Der bliver arbejdet hårdt på at markedsføre dansk fisk i Fjernøsten. Vi prøver også at sælge og markedsføre den danske fisk bedre i Europa. Det er også POén der betaler markedsføringen af Fisk 2 gange om ugen. De fleste af Fiskefestivalerne der er rundt om i Danmark får støtte af POén. Fiskens Dag i København og Food Festival i Århus bliver delvist betalt af POén. Alt i alt er det POén der er med mange steder hvor fisk og fiskeretter skal synliggøres. Alt med MSC og sporbarhedsordninger og alle de andre regler der kommer fra onkel EU, som vi skal rette os efter, bliver også delvis betalt af PO en Kreds Nord. I Kreds Nord har vi et godt samarbejde. Vi holder som altid møder forud for møderne i Hovedbestyrelsen. Vi gennemgår dagsordenen til Hovedbestyrelsens møder, ud fra det kommer vi med en fælles holdning. Vi diskuterer også generelle problemer og andre ting der omhandler fiskerierhvervet her i Nordjylland. Vi inviterede f.eks. vores borgmestre i de fiskeriafhængige kommuner til et møde i sidste måned. Formålet med mødet var, at forklare og sætte dem godt ind i fiskeriets situation. Den nye fiskerireform med discardforbud og mange nye tiltag som fiskerne skal til at efterleve betyder også meget for vores kommune. Fiskeriets svære belåningssituation var også en del af mødet. For med de belåningsmuligheder der er i dag får vi ikke nogle unge ind i erhvervet. Desuden er ordningen med tilskud til Yngre fiskere bortfaldet. Formålet med mødet var at forklare borgmestrene hvor svært erhvervet har det og hvilke udfordringer vi står over for. Hvis ikke fiskeriet får en hjælpende hånd, i form af en bedre finansiering, går det ud over kommunerne i form af mindre skattekroner. Borgmestrene har siden været på Christiansborg, hvor de havde foretræde for Fødevareudvalget og jeg ved, at både finansiering og discard blev diskuteret. Det kan være Arne Boelt vil fortælle lidt fra mødet. Alt i alt synes jeg at Kreds Nord samarbejdet er et godt forum, hvor vi får vendt mange ting og prøver at komme videre. Jeg vil herigennem ønske et godt nytår og et godt samarbejde igen i 2015 til de andre foreninger i Kreds Nord.

8 8 Danmarks Fiskeriforening. Det blev så i 2014 Danmarks Fiskeriforening blev lagt sammen med POén, så der nu kun er en forening. Den nye forening er en forening for alle danske erhvervsfiskere. Det hele er nu samlet under en hat. På den måde skulle det gerne blive bedre for den enkelte fisker. Jeg sidder i bestyrelsen i den nye forening, hvor jeg også er med i forskellige udvalg. Det er PO udvalget, Nordsøudvalget, Kattegat/Skagerrakudvalget og udvalget for det kystnære fiskeri. Det bliver til mange møder når man er med i Hovedbestyrelsen og disse udvalg. Men det er også på møderne, jeg kan komme med vores synspunkter. Når jeg tænker på formandsskabet for DFPO har de rigtig mange møder. En stor del af disse møder er EU relateret. Det er svært at få vores ting hørt og igennem EU systemet. Men når Danmark er repræsenteret så mange steder som muligt, skulle det gerne give resultater. Sven Erik og formandsskabet har en del møder med Natur og Erhvervsstyrelsen og vores minister. Det er desværre ikke så nemt at få noget igennem med den lystfiskerminister, som vi har for nuværende. Vi kan håbe på, at Helle Thorning laver en ministerrokade igen i dag, så vi kan få en fiskeriminister i julegave. Jeg vil sige god jul og tak for et godt samarbejde i 2014 til Sven Erik og resten af hovedbestyrelsen. Hjørring Kommune. Fiskeriet er i god dialog med vores kommune. Hvis vi har noget som vi syntes de skal involveres i, kontakter vi dem. Først på året var jeg i kontakt med Arne Boelt, hvor vi snakkede lidt om fiskeriets problemer. Vi kunne ikke lige blive færdige i telefonen, derfor spurgte Arne Boelt om ikke jeg ville komme op og drikke formiddagskaffe med ham dagen efter, så kunne vi snakke færdig. Under kaffen fortalte jeg hvor sløjt det stod til med Norgesforhandlingerne. Jeg fortalte også, at vi var en del fra Danmarks Fiskeriforening der ville over i Folketinget nogle dage efter. Arne spurgte om det var en idé hvis han tog med? Jeg sagde ja, og på ganske kort tid havde han kontaktet sine borgmesterkollegaer i Vendsyssel. Vi mødtes med dem i Folketinget, de støttede fiskeriet og fiskerne under disse svære forhandlinger. Det vil jeg gerne takke dig for Arne, der var jo flere aflysninger, andre møder der skulle bookes om, for at I kunne tage med til København.

9 9 Det er sådan, hvis jeg ringer på din telefon og du ikke tager den, ringer du altid tilbage. Det skal ikke forstås således, at jeg ringer til Arne hver gang vi har et problem. Men som sagt før, er der ting som jeg synes vedrører kommunen, så ringer jeg. Hirtshals Havn. Fiskeriforeningen er en del af Brugerrådet. Der holder vi gode møder hvor vi får vendt mange ting. Hvis der er noget med havnen der berører fiskeriet, tager vi en snak om det og får det løst på bedste vis. Havnen har i år ansat Steen Hjulskov. Han skal varetage fiskeriet og fiskeindustrien. Steen har vi haft et godt samarbejde med i flere år, da han har været ansat i Hjørring Erhvervscenter og har haft base i Hirtshals. Det er et godt tiltag for fiskeriet og havnen, at der er ansat en person der arbejder intenst med fiskerierhvervet. Vi har Den lille fiskerigruppe, den består af Auktionen, Fiskesorteringen, Fiskeriforeningen og så har vi Steen med fra havnens side. Vi har i den gruppe sat os nogle mål, hvoraf nogle gerne skulle fuldføres i Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med havnen og de ansatte der i Fiskernes Fiskesortering AMBA. Vi har i dagligdagen et godt samarbejde med fiskesorteringen. De har dygtige medarbejdere som udfører et godt stykke arbejde. Det nye sorteringsanlæg fungerer godt, det giver en besparelse i form af mandetimer. På sigt skulle det også gerne give en besparelse i sorteringsomkostningerne. I Fiskerigruppen hvor Palle repræsenterer Fiskesorteringen, arbejdes der på at få flere fisk til Fiskesorteringen og dermed flere fisk til Hirtshals. Pack and Sea A/S. Pack and Sea A/S fungerer rimeligt nu, og det giver et lille overskud til aktionærerne. Der mangler stadigvæk kasser i de perioder hvor der er meget fisk. Det bevirker, at der er for meget kørsel med kasser fra havn til havn. Det er besluttet på det sidste møde i Pack an Sea, at der skal købes nye kasser som de er ved at støbe nu. Vi er så heldige, at de der arbejder på fabrikken i Holland, vil arbejde hen over julen, så vi kan få vores kasser her først på året.

10 10 Der vil være nye tags på alle kasserne inden de kommer omløb. Med de nye tags er scanningen er blevet meget bedre. Vores port scanner er ikke altid så stabil som den skal være, men det vil Pack and Sea få ordnet her først på året. Det er meget vigtigt at alle kasser bliver scannet, da det er efter scanningen vi får vores betaling. Kvoteselskabet Hirtshals af 15. januar 2007 A/S. Der er lidt polemik omkring dette selskab, idet nogle af aktionærerne ikke ønsker at være med længere og derfor ikke vil betale for kvoteleje. Det kan være, at det ender med en billigere finansiering fra Fiskeriforening s side eller måske en overtagelse af hele selskabet. Der skal være et møde her først i det nye år, så skulle der gerne blive en afklaring på det. Fiskernes Kasseudlejning APS. Vi har fået ny kontrakt med Pack and Sea og dermed er vi kommet nærmere en betaling for det arbejde vi udfører for selskabet. Det har hjulpet lidt på økonomien i Kasseudlejningen, men der er stadigvæk ting der skal rettes op. Kasseudlejningen afleverer lidt flere kasser på vogne end de plejer. Det sparer en arbejdsgang og så bliver de scannet. Vi har en aftale med Fiskesorteringen om udlevering af kasser fra det lager vi har i Fisketerminalen. Det fungerer, men om natten bliver kasserne ikke scannet. Jeg ved ikke hvorfor, men det skal vi have strammet op på. De to medarbejderne i Kasseudlejningen gør et godt stykke arbejde, og de er ikke bange for at tage nogle ekstra timer når det er nødvendigt. På årsbasis bliver det selvfølgelig til en nogle timer, men det kan ikke lønne en mand mere hele året. Hirtshals Fiskefestival. Der sidder vi stadig i bestyrelsen og prøver at medvirke til at få mere udbredelse af fisk fra Hirtshals Fiskefestivallen har i år fået en koordinator ansat til at arbejde med udbredelse af fisk og fiskeprodukter fra Hirtshals. Det er Hirtshalspigen Mette Jensen. Hun er et godt aktiv for Festivallen og Årets Sild.

11 11 Der skal lyde en stort ros fra Fiskeriforeningen for initiativet til ansættelsen. Fiskefestivallen er et af de mange gode arrangementer, der er med til at få folk til at spise mere fisk. Når vi afholder vores festival, ser vi de samme mennesker komme igen år efter år og der er flere og flere der tager venner og familie med. Ud fra det vi ser mener vi, at Fiskefestivallen er i en god udvikling. Jeg vil igen i år sige tusind tak til alle jer fiskere for det arbejde i lægger i det, og ikke mindst tak for al den fisk som I er med til at sponsorerer. Ulykkesforsikringsforbundet for dansk Fiskeri. I 2014 blev Ulykkesforsikringen slået sammen med Skibsforsikringen for de Sydlige farvande. Der arbejdes også med Frederikshavns Skibsforsikring om en sammenlægning. Det var og er målet, at vi kan få denne forsikring med, for så bliver det et meget pengestærkt forsikringsselskab. Det skulle på sigt blive således, at vi er selvfinansierende og 100 % fiskerejet. På den måde skulle der gerne blive billige præmier for den enkelte fisker. Bilag fra UF er indsat bagerst i mappen. Fiskeriets Arbejdsmiljøråd. Vi har et godt samarbejde med Arbejdsmiljørådet og får en del oplysninger fra dem. De står altid til rådighed for I fiskere. Hvis I skal have forsyn, eller hvis I skal have gennemgået noget ombord, kommer de gerne herop. Der er bilag fra Arbejdsmiljørådet bagerst i mappen Status. Hirtshals Fiskeriforening har i øjeblikket 78 aktive medlemmer og 8 passive. Flådens sammensætning er således at der er 45 fartøjer u/5 tons og 55 o/5 ton. Vi vil til sidst gøre opmærksom på, at der ligger forskellige informationer her på bordet. Hvis noget har interesse må I gerne forsyne jer.

12 12 Kontoret. Kontorets faste åbningstid er alle hverdage fra 8.00 til Det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan træffes udenfor denne tid. Kaas er på kontoret mandag, tirsdag og onsdag. Kirsten er på kontoret onsdag, torsdag og fredag. Jeg selv er på kontoret alle hverdage forudsat jeg ikke er til møder. Kontoret Kaas Niller På vores hjemmeside står mail adr. og tlf. nr.

Bestyrelsens beretning for 2015.

Bestyrelsens beretning for 2015. 1 Bestyrelsens beretning for 2015. Så er der gået et år igen og tiden er inde til at afholde vores generalforsamling. Selv om jeg har sagt i et par år, at reglerne skulle forenkles, er der stadig ikke

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Så er vi her igen.

Bestyrelsens beretning for Så er vi her igen. 1 Bestyrelsens beretning for 2016. Så er vi her igen. Vi fra bestyrelsen håber på en god generalforsamling og det kan det blive, bl.a. hvis I har spørgsmål til os i bestyrelsen, til DFPO og ikke mindst

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hirtshals Fiskeriforening fredag den 21. december 2012 kl på Nordsøen Forskerpark.

Referat af ordinær generalforsamling i Hirtshals Fiskeriforening fredag den 21. december 2012 kl på Nordsøen Forskerpark. Referat af ordinær generalforsamling i Hirtshals Fiskeriforening fredag den 21. december 2012 kl. 09.00 på Nordsøen Forskerpark. Dagsorden som følger: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2018.

Bestyrelsens beretning for 2018. Bestyrelsens beretning for 2018. Det er vel mest rigtig at sige, fiskeriet har været rimeligt i 2018. Der har gennemgående været gode priser hele året, men der har været problemer med at fange de forskellige

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017.

Bestyrelsens beretning for 2017. Bestyrelsens beretning for 2017. Det er med en god fornemmelse vi ser tilbage på året 2017. Fiskeriet har været særdels godt. Der har gennemgående været gode priser, så det må absolut give gode resultater

Læs mere

TAC OG KVOTER 2018 OG STATISTIK FRA DANSK ERHVERVSFISKERI FISKERI I TAL. DANMARKS FISKERIFORENING Producent Organisation

TAC OG KVOTER 2018 OG STATISTIK FRA DANSK ERHVERVSFISKERI FISKERI I TAL. DANMARKS FISKERIFORENING Producent Organisation 2018 TAC OG KVOTER 2018 OG STATISTIK FRA DANSK ERHVERVSFISKERI FISKERI I TAL DANMARKS FISKERIFORENING Producent Organisation TAC OG KVOTER 2018 KATTEGAT, SKAGERRAK, NORDSØEN, DE VESTLIGE FARVANDE SAMT

Læs mere

Kapitel 1 side 2 528.480

Kapitel 1 side 2 528.480 Kapitel 1 side 2 9.035 641.751 528.480 567.350 666.295 653.709 Fiskeri i tal De fleste fiskere ved, hvordan deres eget fiskeri ser ud, og hvordan det har udviklet sig i de seneste år. Modsat har de færreste

Læs mere

Ny fiskeriforvaltning i Skagerrak Discard-forbud. Hirtshals 14. september 2012

Ny fiskeriforvaltning i Skagerrak Discard-forbud. Hirtshals 14. september 2012 Ny fiskeriforvaltning i Skagerrak Discard-forbud Hirtshals 14. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og baggrund 2. Status vigtige emner 3. Debat om forslaget 4. Tekniske regler 5. Hvad Danmarks Fiskeriforening

Læs mere

Bemærkninger til høring om udkast til revideret bekendtgørelse om regulering af fiskeriet (j.nr )

Bemærkninger til høring om udkast til revideret bekendtgørelse om regulering af fiskeriet (j.nr ) Udenrigsministeriet EU og Fiskeriregulering Asiatisk Plads 2 København K Mail: fiskeri@lfst.dk spj@lfst.dk machmo@lfst.dk Nordensvej 3, Taulov 7000 Fredericia Tlf. +45 70 10 40 40 Fax. +45 75 45 19 28

Læs mere

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev reduceret med 5 % til 162 mio. kr. Gennemsnitsprisen faldt med 6 % til 28,51 kr./kg.

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev reduceret med 5 % til 162 mio. kr. Gennemsnitsprisen faldt med 6 % til 28,51 kr./kg. Fiskeriets bruttoindtjening 2014:12 22. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 11. Marts 2015 I 2014 var bruttoindtjeningen

Læs mere

Fiskeri i tal Tac og kvoter 2017 og statistik fra dansk erhvervsfiskeri

Fiskeri i tal Tac og kvoter 2017 og statistik fra dansk erhvervsfiskeri 217 Fiskeri i tal Tac og kvoter 217 og statistik fra dansk erhvervsfiskeri tac og kvoter 217 I oversigten kan du se hvilke mængder der er for de enkelte fiskearter for 216 og 217. Mængderne kan i løbet

Læs mere

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev reduceret med 2 % til 171 mio. kr. Gennemsnitsprisen faldt med 14 % til 30,32 kr./kg.

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev reduceret med 2 % til 171 mio. kr. Gennemsnitsprisen faldt med 14 % til 30,32 kr./kg. Fiskeriets bruttoindtjening 2013:12 22. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 12. Februar 2014 I 2013 var bruttoindtjeningen

Læs mere

FISKERI I TAL TAC OG KVOTER 2017 OG STATISTIK FRA DANSK ERHVERVSFISKERI

FISKERI I TAL TAC OG KVOTER 2017 OG STATISTIK FRA DANSK ERHVERVSFISKERI 2017 FISKERI I TAL TAC OG KVOTER 2017 OG STATISTIK FRA DANSK ERHVERVSFISKERI TAC OG KVOTER 2017 I oversigten kan du se hvilke mængder der er for de enkelte fiskearter for 2016 og 2017. Mængderne kan i

Læs mere

BILAGSFORTEGNELSE DEL 2 B

BILAGSFORTEGNELSE DEL 2 B Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet BILAGSFORTEGNELSE DEL 2 B 1 ØKONOMISKE FORHOLD I DET DEMERSALE FISKERI...3 Beskrivelse af indtjeningsforhold i det demersale fiskeri udarbejdet

Læs mere

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev forøget med 26 % til 139 mio. kr. De ilandbragte mængder blev forøget

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev forøget med 26 % til 139 mio. kr. De ilandbragte mængder blev forøget Fiskeriets bruttoindtjening 2009:12 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 5. Februar 2010 I 2009 var bruttoindtjeningen

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. oktober 2015 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. oktober 2015 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. oktober 2015 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening Producentorganisationen: Kurt Madsen, Ole Lundberg Larsen,

Læs mere

- alene som følge af ændrede kvoter

- alene som følge af ændrede kvoter QGUHGHILVNHULPXOLJKHGHULGDQVNILVNHULL - alene som følge af ændrede kvoter Konsum 329.119 284.780-13 -44.339 - -187.989 Industri 561.166 709.632 26 148.466-159.062 Dansk fiskeri i alt 890.285 994.412 12

Læs mere

Daværende Fødevareminister Mette Gjerskov (S), i pressemeddelelse fra fødevareministeriet i april 2012, om indførelse af kvotelofterne:

Daværende Fødevareminister Mette Gjerskov (S), i pressemeddelelse fra fødevareministeriet i april 2012, om indførelse af kvotelofterne: Københavns Politi Politigården 1567 København V København 08 09 2015 Greenpeace anmelder Henning Kjeldsen og Birthe Kjeldsen for formodet brud på Bekendtgørelse om regulering af Fiskeriet i 2014 2020 samt

Læs mere

Konsumlandinger i værdi inkl. blåmsuslinger. Industrilandinger i værdi Inkl. bonusudbetalinger i december

Konsumlandinger i værdi inkl. blåmsuslinger. Industrilandinger i værdi Inkl. bonusudbetalinger i december Fiskeriets bruttoindtjening 2008:11 20. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 6. januar 2009 I perioden januar

Læs mere

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev forøget med 8 % til 176 mio. kr. Gennemsnitsprisen steg med 46 % til 35,28 kr./kg.

Bruttoindtjeningen i fiskeriet efter dybvandsreje blev forøget med 8 % til 176 mio. kr. Gennemsnitsprisen steg med 46 % til 35,28 kr./kg. Fiskeriets bruttoindtjening 2012:12 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 28. Februar 2013 I 2012 var bruttoindtjeningen

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening: DSA: Marine Ingredients Denmark: Danske Fiskeauktioner: Pelagisk

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets ekstraordinære møde om tobis den 19. marts 2012 kl i NaturErhvervstyrelsen

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets ekstraordinære møde om tobis den 19. marts 2012 kl i NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2012-00193 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets ekstraordinære møde om tobis den 19. marts 2012 kl. 11.00 i NaturErhvervstyrelsen

Læs mere

Høring af bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i

Høring af bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i Nordensvej 3, Taulov 7000 Fredericia Tlf. +45 70 10 40 40 Fax. +45 75 45 19 28 NaturErhvervstyrelsen att. Lisbeth Nielsen Center for fiskeri Nyropsgade 30 1780 København V H. C. Andersens Boulevard 37

Læs mere

Industrilandinger i værdi Inkl. bonusudbetalinger i december. Konsumlandinger i værdi inkl. blåmsuslinger

Industrilandinger i værdi Inkl. bonusudbetalinger i december. Konsumlandinger i værdi inkl. blåmsuslinger Fiskeriets bruttoindtjening 2008:09 20. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 28. oktober 2008 I perioden januar

Læs mere

Fiskeriets bruttoindtjening 2018:12

Fiskeriets bruttoindtjening 2018:12 Fiskeriets bruttoindtjening 2018:12 25. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeristyrelsen som kilde 04. februar 2019 I 2018 var bruttoindtjeningen

Læs mere

Høsten af blåmuslinger var 24 % mindre end sidste år, og bruttoindtjeningen var uændret på 43 mio. kr.

Høsten af blåmuslinger var 24 % mindre end sidste år, og bruttoindtjeningen var uændret på 43 mio. kr. Fiskeriets bruttoindtjening 2007:06 19. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 10. august 2007 1. halvår viser

Læs mere

Industrilandinger i værdi mio. kr. Konsumlandinger i værdi mio. kr. inkl. blåmuslinger. jan feb mar apr maj jun jul aug sep okt nov dec

Industrilandinger i værdi mio. kr. Konsumlandinger i værdi mio. kr. inkl. blåmuslinger. jan feb mar apr maj jun jul aug sep okt nov dec Fiskeriets bruttoindtjening 2013:10 22. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af NaturErhvervstyrelsen som kilde 13. december 2013 I årets første

Læs mere

I forhold til i fjor var bruttoindtjeningen ved tungefiskeriet reduceret med 20 % og udgjorde 24 mio. kr.. Tilførslerne blev forøget med 17 %.

I forhold til i fjor var bruttoindtjeningen ved tungefiskeriet reduceret med 20 % og udgjorde 24 mio. kr.. Tilførslerne blev forøget med 17 %. Fiskeriets bruttoindtjening 2009:04 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 2. juni 2009 I perioden januar

Læs mere

Ekstern analyse af Landbrugs- og Fiskeristyrelsens administration af dansk erhvervsfiskeri Bilag 1. Kvotekoncentrationsoversigter

Ekstern analyse af Landbrugs- og Fiskeristyrelsens administration af dansk erhvervsfiskeri Bilag 1. Kvotekoncentrationsoversigter Ekstern analyse af Landbrugs- og Fiskeristyrelsens administration af dansk erhvervsfiskeri Bilag 1. Kvotekoncentrationsoversigter 20. december 2017 Indhold A. IOK-kvoter B. FKA-kvoter 2 A. IOK-kvoter Oversigt

Læs mere

Fiskeriets bruttoindtjening 2017:12

Fiskeriets bruttoindtjening 2017:12 Fiskeriets bruttoindtjening 2017:12 24. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Landbrugs- og Fiskeristyrelsen som kilde 24. April 2018 I 2017

Læs mere

Bruttoindtjeningen ved tungefiskeriet var på niveau med sidste år og udgjorde 12 mio. kr.. Tilførslerne blev reduceret med 10 %.

Bruttoindtjeningen ved tungefiskeriet var på niveau med sidste år og udgjorde 12 mio. kr.. Tilførslerne blev reduceret med 10 %. Fiskeriets bruttoindtjening 2011:03 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 5. maj 2011 I årets første tre

Læs mere

Ansøgning om tildeling af låne-fka for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj)

Ansøgning om tildeling af låne-fka for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj) Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Nyropsgade 30 1780 København V Fax. nr. 33 95 80 00 Ansøgning om tildeling af låne-fka for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj) Rubrik 1 FARTØJS OPLYSNINGER

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. marts 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. marts 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2012-00193 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. marts 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Deltagelse: Danmarks

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen:

NaturErhvervstyrelsen: Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 12-7121-000001 Ref: MAAN/LISNIE 19. november 2012 Referat

Læs mere

Fiskeriets bruttoindtjening 2017:06

Fiskeriets bruttoindtjening 2017:06 Fiskeriets bruttoindtjening 2017:06 22. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af NaturErhvervstyrelsen som kilde 28. juli 2017 1. halvår viser

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen:

NaturErhvervstyrelsen: Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2012-00210 30. oktober 2012 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 3. oktober 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Deltagelse:

Læs mere

Fiskeriets bruttoindtjening 2016:06

Fiskeriets bruttoindtjening 2016:06 Fiskeriets bruttoindtjening 2016:06 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af NaturErhvervstyrelsen som kilde 4. november 2016 1. halvår viser

Læs mere

Bruttoindtjeningen ved rødspættefiskeriet blev på 198 mio. kr. som var på niveau med sidste år, og der var en forøgelse i de landede mængder på 2 %.

Bruttoindtjeningen ved rødspættefiskeriet blev på 198 mio. kr. som var på niveau med sidste år, og der var en forøgelse i de landede mængder på 2 %. Fiskeriets bruttoindtjening 2012:11 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 16. januar 2012 I årets elleve

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

mængder blev reduceret med 2 %, og gennemsnitsprisen Høsten af blåmuslinger var 9 % lavere end sidste år, og bruttoindtjeningen

mængder blev reduceret med 2 %, og gennemsnitsprisen Høsten af blåmuslinger var 9 % lavere end sidste år, og bruttoindtjeningen Fiskeriets bruttoindtjening 2012:06 21. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af Fiskeridirektoratet som kilde 13. august 2012 1. halvår viser

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. maj 2014 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale K-514

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. maj 2014 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale K-514 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 27. maj 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale K-514 Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening: DSA: Danish Marine Ingredients: Pelagisk PO: DTU Aqua: NaturErhvervstyrelsen:

Læs mere

Referat Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 17. marts 2015 kl i NaturErhvervstyrelsen. Pallisgaard og Siri Bentsen

Referat Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 17. marts 2015 kl i NaturErhvervstyrelsen. Pallisgaard og Siri Bentsen 26. marts 2015 Referat Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 17. marts 2015 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening Producentorganisationen (DFPO): Danish Seafood Association

Læs mere

Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har ved skrivelse af 30. januar 2007 udbedt sig min besvarelse af følgende spørgsmål:

Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har ved skrivelse af 30. januar 2007 udbedt sig min besvarelse af følgende spørgsmål: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri L 19 - Svar på Spørgsmål 3 Offentligt Folketinget Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri København, den 8. februar 27 Sagsnr.: 1874/266163 Folketingets

Læs mere

Kommende discard-forbud Nye muligheder for udnyttelse af fiskeressourcerne

Kommende discard-forbud Nye muligheder for udnyttelse af fiskeressourcerne Kommende discard-forbud Nye muligheder for udnyttelse af fiskeressourcerne Erling P. Larsen Chefkonsulent, seniorrådgiver DTU Aqua Discard forbud og sammenhæng med den fælles fiskeripolitik dato, område,

Læs mere

Dagsorden til møde i regi af Erhvervsfiskeriudvalget om orientering om reguleringsbekendtgørelsen m.m.:

Dagsorden til møde i regi af Erhvervsfiskeriudvalget om orientering om reguleringsbekendtgørelsen m.m.: EU-og Fiskeriregulering J.nr. 16-7121-000002 Ref. MAAN Den 31. januar 2017 Referat af møde i regi af Erhvervsfiskeriudvalget den 27. januar 2017 kl. 12.30 i NaturErhvervstyrelsen, mødelokale K-514. Deltagelse:

Læs mere

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen/Center for Fiskeri Sagsnr.: 2012-02679 27. september 2012 FVM 071 GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG om forslag til Europa-Parlamentets

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervsfiskeriudvalget:

Dagsorden til møde i Erhvervsfiskeriudvalget: Center for Fiskeri J.nr. 16-7121-000002 Referat Ref. SPJ Den 11. november 2016 Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. oktober 2016 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, 2a Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening

Læs mere

FORENINGEN FOR SKÅNSOMT KYSTFISKERI Nordhavnsvej 6A 3000, Helsingør

FORENINGEN FOR SKÅNSOMT KYSTFISKERI Nordhavnsvej 6A 3000, Helsingør FORENINGEN FOR SKÅNSOMT KYSTFISKERI Nordhavnsvej 6A 3000, Helsingør +45 2122 7243 info@skaansomtkystfiskeri.dk www.skaansomtkystfiskeri.dk 19. feb 17 Høringssvar vedr. udkast til ændring af bekendtgørelse

Læs mere

Ændring Forventede fangstværdier Forventede fangstværdier II

Ændring Forventede fangstværdier Forventede fangstværdier II Miljø- og Fødevareministeriet NaturErhvervstyrelsen/Center for Fiskeri Den 21. december 2015 TAC og kvoter for 2016 (FORELØBIG OVERSIGT - baseret på konsolideret version af 21. december) Kvoter for Østersøen

Læs mere

Høring om ændring af bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i (j.nr )

Høring om ændring af bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i (j.nr ) NaturErhvervstyrelsen Center for Fiskeri Att. Martin Chemnitz Mortensen/ Martin Andersen Nyropsgade 30 1780 København V Mail:fiskeri@naturerhverv.dk Dato:.20. februar 2017 Nordensvej 3, Taulov 7000 Fredericia

Læs mere

Høring over udkast til revideret bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i

Høring over udkast til revideret bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i Asiatisk Plads 2 DK-1448 København K Telefon +45 33 92 00 00 Telefax +45 32 54 05 33 E-mail: um@um.dk http://www.um.dk Bilag Sag/ID Nr. Enhed Dato 2018-1410 / 3271576 Fiskeripolitisk Kontor (FPK) 13-07-2018

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Beskrivelsen omfatter landingsværdi, landingsmængde og antal landinger for perioden 1. halvår 2013.

Beskrivelsen omfatter landingsværdi, landingsmængde og antal landinger for perioden 1. halvår 2013. Fiskeriet i de 10 største havne målt ud fra værdi 2013:01 3. årgang Enhver form for hel eller delvis gengivelse af denne publikation er tilladt med angivelse af NaturErhvervstyrelsen som kilde 9. september

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 19. januar 2016 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2B

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 19. januar 2016 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2B Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 19. januar 2016 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2B Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening Producentorganisationen: Svend-Erik Andersen, Kurt Madsen,

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

EU's rådigheds- Danmarks mængde TAC. kvote

EU's rådigheds- Danmarks mængde TAC. kvote FISKERI I TAL 216 TAC OG KVOTER 216 De endelige kvoter, der gives til dansk fiskeri, er nu på plads for 216. I oversigten kan du se hvilke mængder der er for de enkelte fiskearter for 215 og 216. Mængderne

Læs mere

EU-Norge resultaterne af forhandlinger om fiskermuligheder for 2017 (efter 2. runde i Bergen, Norge den 28. november-2.

EU-Norge resultaterne af forhandlinger om fiskermuligheder for 2017 (efter 2. runde i Bergen, Norge den 28. november-2. Den 2. december 2016/ EU-Norge resultaterne af forhandlinger om fiskermuligheder for 2017 (efter 2. runde i Bergen, Norge den 28. november-2. december 2016) Danske kvoter med forbehold fastsættes på møde

Læs mere

NOTAT. Udvikling i ilandbragte mængder torsk samt kvoter fordelt på bestande

NOTAT. Udvikling i ilandbragte mængder torsk samt kvoter fordelt på bestande Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri L 19 - Svar på Spørgsmål 6 Offentligt Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet Den 22. februar 27 J.nr.: NOTAT Vedr.: Pris- og mængdeudviklingen

Læs mere

Høringsnotat ændring af bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i

Høringsnotat ændring af bekendtgørelse om regulering af fiskeriet i Asiatisk Plads 2 DK-1448 København K Telefon +45 33 92 00 00 Telefax +45 32 54 05 33 E-mail: um@um.dk http://www.um.dk Bilag Sag/ID Nr. Enhed Dato 2017-44086 / 2954541 Fiskeripolitisk Kontor (FPK) 23-01-2018

Læs mere

Brisling Østersøen (EU-farvand), IIIbcd ,0% -11,0%

Brisling Østersøen (EU-farvand), IIIbcd ,0% -11,0% Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen/Center for Fiskeri Den 16. december 2014 TAC og kvoter for 2015 (foreløbig oversigt) Forslag til endelige TAC er fastsat efter afslutning

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 19. november 2013

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 19. november 2013 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 19. november 2013 Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening: DSA: Marine Ingredients Denmark: DFPO: Pelagisk PO: NaturErhvervstyrelsen: Svend-Erik Andersen, Niels

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning Velkommen til generalforsamling Det går godt i LAG Nord, vi får mange og gode ansøgninger. (PP ansøgninger) I bestyrelsen er det fortsat følgende 5 pejlemærker, der ligger til grund for vores prioriteringer

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

Møde mellem Danmarks Fiskeriforening PO & Folketingets Miljø og Fødevareudvalg

Møde mellem Danmarks Fiskeriforening PO & Folketingets Miljø og Fødevareudvalg Miljø- og Fødevareudvalget 2015-16 MOF Alm.del Bilag 166 Offentligt Møde mellem Danmarks Fiskeriforening PO & Folketingets Miljø og Fødevareudvalg 9. december 2015 Dagsorden 1. Præsentation af Danmarks

Læs mere

Vejledning om godkendelse af fartøj som førstegangsetableret med IOK-industriarter (IOKINDUSTRI-FE fartøj)

Vejledning om godkendelse af fartøj som førstegangsetableret med IOK-industriarter (IOKINDUSTRI-FE fartøj) Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Februar 2015 Vejledning om godkendelse af fartøj som førstegangsetableret med IOK-industriarter (IOKINDUSTRI-FE fartøj) Nyropsgade 30

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Vejledning om godkendelse af fartøj som førstegangsetableret med IOKindustriarter. (IOKINDUSTRI-FE fartøj)

Vejledning om godkendelse af fartøj som førstegangsetableret med IOKindustriarter. (IOKINDUSTRI-FE fartøj) Marts 2017 Vejledning om godkendelse af fartøj som førstegangsetableret med IOKindustriarter (IOKINDUSTRI-FE fartøj) Landbrugs- og Fiskeristyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V Tlf. 33 95 80 00 EAN 5798000877955

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Vejledning om godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj)

Vejledning om godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj) Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Februar 2015 Vejledning om godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj) Nyropsgade 30 Tlf.: 33 95 80 00 mail@naturerhverv.dk

Læs mere

Fiskeridirektoratet. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Fiskeridirektoratet

Fiskeridirektoratet. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Fiskeridirektoratet Fiskeridirektoratet Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Fiskeridirektoratet Hovedformål Som en del af Fødevareministeriet er Fiskeridirektoratets hovedformål at være med til at sikre: friske,

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 26. august 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 26. august 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 26. august 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening Producentorganisation: DSA: Foreningen af Fiskeauktioner og

Læs mere

Vejledning til landings-forpligtelsen for fiskeri efter industriarter og pelagiske arter

Vejledning til landings-forpligtelsen for fiskeri efter industriarter og pelagiske arter Vejledning til landings-forpligtelsen for fiskeri efter industriarter og pelagiske arter Version 1.0 af 22. december 2014 Indledning: Fra den 1. januar 2015 skal alle fangster af bestemte arter fra bestemte

Læs mere

Marts Vejledning om godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj)

Marts Vejledning om godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj) Marts 2017 Vejledning om godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede (FKA-FE fartøj) Forord I denne vejledning kan man læse om de regler, der gælder for godkendelse af FKA-fartøj for førstegangsetablerede

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 28. november 2011 kl i NaturErhvervstyrelsen

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 28. november 2011 kl i NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2011-00146 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 28. november 2011 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Deltagelse: Danmarks

Læs mere

Regeringen har den 3.november 2005 indgået nedenstående aftale vedrørende Ny Regulering af dansk fiskeri med Dansk Folkeparti.

Regeringen har den 3.november 2005 indgået nedenstående aftale vedrørende Ny Regulering af dansk fiskeri med Dansk Folkeparti. Fødevareministeriet 3. november 2005 Aftale om Ny Regulering af dansk fiskeri Regeringen har den 3.november 2005 indgået nedenstående aftale vedrørende Ny Regulering af dansk fiskeri med Dansk Folkeparti.

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Esbjerg Havn. Auktionshallen. En af havnens største bygninger er Auktionshallen. Gennem mange år var den rammen om konsumfiskeauktionen.

Esbjerg Havn. Auktionshallen. En af havnens største bygninger er Auktionshallen. Gennem mange år var den rammen om konsumfiskeauktionen. Auktionshallen En af havnens største bygninger er Auktionshallen. Gennem mange år var den rammen om konsumfiskeauktionen. I dag bruges Auktionshallen som lager for forskellige virksomheder på havnen. Den

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 53 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 12. januar 2018 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB

VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn er Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab. Selskabet har følgende binavne:

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 17. januar 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 17. januar 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2012-00025 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 17. januar 2012 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen Deltagelse: Danmarks

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 8. december 2015 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 8. december 2015 kl i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 8. december 2015 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening Producentorganisationen: Svend-Erik Andersen, Allan Buch,

Læs mere

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004:

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004: Generalforsamling 2005 Velkommen Dirigent- Flemming Året 2004: Det har ikke været et år, der vil blive husket for en væsentlig stigning i antal medlemmer. Men der er heller ingen der har meldt sig ud.

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen:

NaturErhvervstyrelsen: Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen J.nr. 2013-7121-000001 18. marts 2013 Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets

Læs mere

Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR

Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR 55 12 46 12 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn er Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab (i det følgende

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervsfiskeriudvalget:

Dagsorden til møde i Erhvervsfiskeriudvalget: EU & Fiskeriregulering J.nr. 17-4400-000001 Ref. MAAN Den 15. november 2017 Referat af møde i Erhvervsfiskeriudvalget den 24. oktober 2017 kl. 13.00 i Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, mødelokale 2 A. Deltagelse:

Læs mere

Vilkår gældende for tobisfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat fra 1. april 2018.

Vilkår gældende for tobisfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat fra 1. april 2018. J.nr. 17-1841-000001 Den 26. marts 2018 Meddelelse fra Udenrigsministeriet, Fiskeristyrelsen: Vilkår gældende for tobisfiskeri i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat fra 1. april Fiskerimuligheder for tobis

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Regeringen har den 26. oktober 2005 indgået nedenstående aftale vedrørende Ny Regulering af dansk fiskeri med Dansk Folkeparti.

Regeringen har den 26. oktober 2005 indgået nedenstående aftale vedrørende Ny Regulering af dansk fiskeri med Dansk Folkeparti. Fødevareministeriet 26. oktober 2005 Aftale om Ny Regulering af dansk fiskeri Regeringen har den 26. oktober 2005 indgået nedenstående aftale vedrørende Ny Regulering af dansk fiskeri med Dansk Folkeparti.

Læs mere

Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Sag: 369/139221

Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Sag: 369/139221 Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (2. samling) FLF alm. del - Bilag 307 Offentligt Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri København, den 2005 Sag: 369/139221 19. august Med henvisning

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervsfiskeriudvalget:

Dagsorden til møde i Erhvervsfiskeriudvalget: EU & Fiskeriregulering J.nr. 17-4400-000001 Ref. SPJ Den 10. oktober 2017 Referat af møde i Erhvervsfiskeriudvalgets den 22. august 2017 kl. 13.00 i Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, mødelokale 2 A. Deltagelse:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere