Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC)"

Transkript

1 Referat fra BMX udvalgs møde Tid: Mandag den 14. Maj kl. 17 til ca Sted: Fjelsted skov kro Store landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC) Afbud fra: Bo Belhage (BB) kontaktperson fra DCU bestyrelse Faste punkter som fremadrettet vil være mere eller mindre faste til alle møder: 1. Nyt fra formanden (TC) - Nyt fra DCU og tværgående koordineringsarbejde - Opdatering på økonomi På bestyrelsesmødet i DCU blev BB BMX udvalgets kontaktperson ind i DCU bestyrelse. BB ville gerne have deltaget på mødet og hilst på alle, men han var forhindret pga. arbejde. Han har allerede planlagt, at han kommer til DM i Falcon, så der får udvalget muligheden for at hilse på ham. TC deltog i et opstartsmøde for formænd i udvalgene under DCU. Dette var for at hjælpe til, at udvalgene kom godt fra start og at der kommer et samarbejde på tværs af udvalgene. Det er udvalgene der tegner reglement for deres egen disciplin. BMX-udvalget er højeste myndighed for BMXsporten. Der er udvalgsformands møde 2 gange om året til start efter kongressen og i efteråret. Møderne skal bygge på, at der samarbejdes på tværs af udvalg og bruge erfaringer fra hinanden. DCU BMX facebook side bruges til informationer og siden styres af formanden for BMX udvalg og DCU kommunikations- & presseansvarlig Morten Anderson. DCU hjemmesiden bliver opdateret med en BMX side (se B&U siden som skabelon). DCU har meget snart resourser til at kunne arbejde med uddannelse i disciplinerne. BMX Udvalget bør udpege én person der er med til møder vedr. strategier i DCU. Opstartsmøder: Sjælland 23/ Idrættens hus Brøndby (SR deltager) Jylland 29/ Scandic Kolding (PP deltager) 2. Nyt fra Distrikterne (ØST AS) (VEST PH)

2 Distrikt Jylland: PH: Manglede løb i kalenderen. PH følger op på Aars national cup. TC: Online tilmelding via sportstiming er oppe at køre. Distrikt Sjælland: AS: Et ønske fra klubberne omkring hvorvidt licensen kunne trækkes ud af distrikterne og over i DCU så det ligger sammen. Der er ønsker om at komme med ændringer til national cup i København omkring pokaler. Disse kunne blive erstattet af blomster/pengepræmier. Derudover er der et ønske om muligheden for motionsløb/ryttere under løbet. Dette varetages af løbsudvalget 3. Nyt fra Talent & Elite koordinering (Niklas Laustsen/Klaus Bøgh/TC) Niklas har fremsendt følgende: Så jeg tænker at en klar strategi/målsætning for hvad BMX udvalget arbejder imod, kunne gøre det nemmere både at samarbejde men også at have en klar snor at arbejde hen imod? Yderligere så har jeg tænkt over Pro Open klasserne efter første NC i Roskilde. Fra hvor jeg sidder, med talentudviklingen, så giver det ikke så meget mening for mig at have både pro open junior og pro open elite klasserne. For mig at se skal det bare være én klasse. Så der er Pro Open Men og Pro Open Women klasser. Som det er nu ser jeg det så, som en klasse hvor alle championship ryttere (junior og elite) skal køre men hvor alle challenge ryttere er fri til at tilmelde sig. For mig at se er vi i Danmark ikke nok til at dele den i både junior og elite, og jeg tror på at det vil give meget bedre konkurrence og udvikling af rytterne. Ovenståendeforslag vil BMX-udvalget bakke op omkring AS: Til national cup næste år kunne man snakke med Niklas omkring en mulighed for åbning af en 8 meter klasse ned til 15+ år. Hvis dette kan hjælpe til med udviklingen af BMX ryttere. Her kan det være relevant at Niklas tages med på råd ift. hvilke ryttere der er modne nok til at deltage i sådan en klasse, således at ryttere ikke presses for tidligt til 8 meter løb. Oplæg fra TC: Distriktstræning i DK er startet op. ØST: ved Roskilde BMX træner Jack Funder Christensen SYD: ved Taulov Mike Kaltoft og Ellum Jakob Mikkelsen Nord: ingen klub eller træner har budt ind på distrikt træningen i nord.

3 4. Status på igangsatte udviklingsområder (varetages af person som er lead på det enkelte område) - Følges op på til næste møde, da der ikke i nu er defineret udviklingsområder før dette møde. 5. National/International løb (SR/AS) - Herunder også behandling af input fra International Holdleder. AS: Nedgang i løbsdeltagere til NC. Dog pæn tilgang af Svenske deltagere (20 stk. i Roskilde) AS: DM technical guide er tidligere godkendt af TK. Den ligger klar og BMX udvalget får den tilsendt til godkendelse. TC undersøger ved JEM om denne opgave ligger ved BMX-udvalget. VM Baku: Jesper MOTO er forhindret i at deltage som holdleder til VM. SR deltager i UCI kongressen til VM og SR er holdleder i Baku. Martin VD Velden (Holland) hjælper som assistent og coach alle de danske ryttere, da han i forvejen er træner for de fleste deltagende ryttere. Derudover får de deltagene ryttere mulighed for at få en forælder med ind som hjælper til den dag Dette setup godkendes af BMX- udvalget. AS: Der er et ønske om ændring af Technical Guide i indeværende sæson til National Cup. Ændringen vedrører løbsklasser med under 8 ryttere, hvor det ønskes at man går tilbage til 2016 konceptet med indsættelse af en fiktiv DNS-rytter, således at der ikke bliver sorteret en rytter fra i finalen Forslaget blev godkendt af BMX Udvalget for klasserne i Blok 1 og Cruiser. Der udsendes hurtigst muligt revideret Technical Guide som vil være gældende fra afdeling 3+4 i Aars. Løbsudvalget bør desuden se specifikt på hvordan dette bedre vil kunne håndteres til 2019-sæsonen. Punkter til dagsordenen fra udvalgs medlemmer: 6. Organisering i BMX udvalget fremadrettet (TC) Udvalget består af en formand der vælges på kongressen, 1 medlem udpeget af hvert distrikt, og 1-3 medlemmer udpeget af bestyrelsen gennem ansættelsesudvalget (Jens Erik Majlund og formand for udvalget). (Talent koordinatoren har derudover altid mulighed for at deltage i udvalgs møderne). TC: På DCU hjemmeside står der, at PP er udpeget af distrikt Jylland? PP ændres til ansat udvalgsmedlem i stedet for JF udpeget, da dette ikke var korrekt. PH undersøger ved distrikt JF om han kan udpeges til JF repræsentant. DCU informeres om at SR og PP fortsætter deres ansættelse på den kontrakt der er lavet allerede.

4 7. Struktur i udvalget (AS) Hvordan sikrer vi det rigtige fokus på langsigtet udvikling frem for brandslukning? Hænger sammen med punkt 1 og 3. AS: Der udarbejdes et årshjul med deadlines for BMX udvalg, udviklingsområder og nationale/internationale løb. 8. Målsætning med arbejdet i udvalget (TC) - Hvad arbejder vi for hver især i udvalget. - Rød tråd i udvalgets målsætning og videre til talent og elite satsningen i Dansk BMX TC: Vi bør sammen finde en 3-4 hovedområder/kompetenceområde inden for BMX hvor vi udpeger en person fra udvalget til at have ansvaret for dette. Dette er også for at folk udefra kan vide hvem de kan tage kontakt til. BMX udvalget har indtil videre besluttet følgende fokus områder: - Fokus på rekruttering af Børn og Unge (strategisk DCU initiativ) Dette laves i samarbejde med DCU ansat udviklingskonsulent i børn & unge Kristoffer G. Nielsen AS deltager i et opstartsmøde med Kristoffer inden næste møde. - Fokus på fastholdelse af ryttere 18+ (strategisk DCU initiativ) PP havde lave en undersøgelse frafald til løb blandt cruisere ryttere. DCU har gang i en frafaldsundersøgelse i sporten hvor udvalget vil undersøge om vi kan drage erfaring herfra i BMX. - Fokus på rekruttering og fastholdelse af pige-ryttere i sporten (strategisk DCU initiativ) Dette er et punkt som BMX udvalget gerne ser tage fart, så BMX udvalget har besluttet at søge hjælp uden for udvalget til denne opgave. Udvalget har et par piger i tankerne som udvalget gerne ser arbejde for dette (SR tager kontakt til de to piger). Hvis ikke de bider på opgaven laves et opslag hvor der søges en person der gerne vil tage teten på denne opgave. Forslag til arbejdet i denne gruppe: der udarbejdes bedste struktur på pige løb i DK, hvordan klasserne evt. kan slås sammen mm., mulighed for afholdning af pige events/ trænings samlinger og hvordan tiltrækkes flere pige ryttere i sporten etc. - Fokus på nationale og international løb. TC: Dette gøres i samarbejde med løbsudvalget. - Fokus på udvikling af BMX sporten. TC: Dette gøres i samarbejde med talentkoordinator Niklas Laustsen.

5 AS: Skabe en struktur i sporten. Mere overskuelighed for BMX sporten og deltagelse i løb. Der lægges op til at en eller to personer i udvalget går sammen og arbejder med ovenstående områder. Dee kan evt. finde personer uden for udvalget til sparring mm. Herefter melder de tilbage til udvalget hvad de arbejder med. Fremadrettet tages dette med på møderne under punkt 4: status på igangsatte udviklingsområder. PP: Mulighed for hjælp til at lave en folder omkring How to do BMX hvordan starter man op i sporten. Måske en af DCU udviklingskonsulenter kunne hjælpe her til. TC: BMX Udvalgets primære opgave er udvikling af BMX sporten i Danmark, så det må der bruges mere tid på fremover. Det handler bl.a. om børn og unge rekruttering. Genskabe sammenhold i sporten og øge samarbejdet klubber og distrikterne imellem. 9. Er der løse ender fra tidligere møder (TC) Er der kommet s eller andet vi skal forholde os til. Referat fra sidste møde. SR får det gjort færdigt Årshjul fra BMX udvalget med vigtige datoer og opgaver. AS kommer med et udkast. 10. Nedgang i cruisere/ryttere over 15 år til løb samt fastholdelse af disse ryttere i sporten (PP) PP har lavet undersøgelse Overordnet er det licensprisen 18+ der er for dyr. AS foreslog at muligheden for at cruiser klasserne laves om til motionsløb og man derved har mulighed for deltage på motionslicens (minus DM og internationale løb). AS: Der savnes en licens mellem motion og eliterytter i BMX til disse cruisere og 17+ klasserne DCU udviklingskonsulent kunne måske bruges til at lave en sammenlignelig undersøgelse på tværs af andre forbund med hensyn til senior/18+ priser 11. Faldende antal licenser, deltagere i løb (SR) - Muligheder/ hvad gør vi? Med deltagere i løb: Der tænkes i nye veje. Det kunne være nye motions klasser i BMX: Cruiser klasserne, Men og boys/girls 5-6 som mulige klasser. Der videre tænkes tanker til næste års national cup, da dette nok ikke bør ændres midt i en sæson. 12. Udvælgelse af fokusområder for udvikling af Dansk BMX. (AS) Foreløbige forslag fra Distrikt Sjælland er: - Rekruttering af nye BMX'ere

6 - Fastholdelse af 15+ ryttere - Etablering/forankring af fælles elite/talent-miljø i Danmark AS: Dette laves i samarbejde med Niklas. TC koordinere med Niklas Laustsen om tankerne omkring dette. Hvilken vej han ser udviklingen bør gå. Der bør også kigges til andre discipliner under DCU hvordan de har ramt denne flotte fremgang de oplever pt. - Flere piger i Dansk BMX - BMX træneruddannelse TC: følger op med Niklas Laustsen på planen for træneruddannelsen, som skulle udarbejdes hen over sommerferien. Der kunne med fordel snart meddeles datoer ud for afvikling af træneruddannelsen. TC: De resterende punkter er behandlet under punkt 3a. 13. Repræsentant til TK udvalget fra BMX (TC) Kunne udvalget hjælpe bestyrelsen med at pege i retning af en person? TC: Da BMX repræsentanten har besluttet at stoppe i TK har vi brug for en ny BMX repræsentant. Ansvaret for rekruttering til denne post ligger hos DCU`s bestyrelse, men kunne vi evt. hjælpe med at pege i retning af en repræsentant. SR udtrykte at hun nok godt kunne være interesseret i at sidde i TK, hvilket videregives til DCU s bestyrelse. 14. Eventuelt. Næste møde?. Næste møde afholdes som skype møde den 20. juni kl Her vil det primært være målsætningen/ fokusområder i BMX udvalget der arbejdes med. AS tager møde med B&U konsulent Kristoffer inden mødet. Mail adresse til BMX-udvalget er bmxudvalg@dcu-cykling.dk Referant/ TC

Hovedændringer ift. sidste år

Hovedændringer ift. sidste år Hovedændringer ift. sidste år Tilmelding/eftertilmelding fastsat til søndag/torsdag før løbsdag (ensretning med øvrige licensløb i DK). Eftertilmeldingsgebyr nedsat fra 500 kr. til 160 kr. (+100%, samt

Læs mere

Technical Guide for National BMX Cup 2019

Technical Guide for National BMX Cup 2019 Technical Guide for National BMX Cup 2019 Indholdsfortegnelse 1. Generel information... 3 2. Løbsansvarlige... 3 3. Baner & Datoer... 3 4. Tilmelding, Klasser & Registrering... 4 5. Regler & Løbsformat...

Læs mere

TECHNICAL GUIDE DM 2017

TECHNICAL GUIDE DM 2017 TECHNICAL GUIDE DM 2017 Som en del af annoncering af løb, annonceret på den danske BMX løbskalender, skal den ansvarlige løbsorganisation udarbejde Technical Guide i tillæg til DCUs Sportslige Regler.

Læs mere

Technical Guide for Jysk Cup 2019

Technical Guide for Jysk Cup 2019 Technical Guide for Løbsdatoer: 17. Marts 2019 Feldborg BMX hallen 27. April 2019 Ikast BMX 01. Juni 2019 Thy BMX 15. Juni 2019 Haderslev BMX 17. August 2019 Østjysk BMX 07. September 2019 Falcon BMX 22.

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Hovedændringer i nærværende Technical Guide

Hovedændringer i nærværende Technical Guide Hovedændringer i nærværende Technical Guide Tilmelding/eftertilmelding fastsat til søndag/torsdag før løbsdag (ensretning med øvrige licensløb i DK). Eftertilmeldingsgebyr nedsat fra 500 kr. til 150 kr.

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2017

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2017 for SjællandsCuppen 2017 1. afd: Køge, 11. juni 2017 2. afd: Roskilde, 12. august 2017 3. afd: København, 13. august 2017 4. afd: Sorø, 03. september 2017 5. afd: Holeby, 23. september 2017 2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

2. Regler 2014 for afvikling af DM Elite, DM TimeTrial Elite og DM TimeTrial Challenger og ændringer til DM Challenger

2. Regler 2014 for afvikling af DM Elite, DM TimeTrial Elite og DM TimeTrial Challenger og ændringer til DM Challenger Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: Nr. 2 2014 Mødedato: 28.01-2014 Til stede: Per Varming (PV), Johnny Winther (JOW), Lars Ostenfeldt (LO), Christian Munk Poulsen (CMP) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke

Læs mere

Technical Guide for SjællandsCuppen 2018

Technical Guide for SjællandsCuppen 2018 for SjællandsCuppen 2018 Afd. 1 Køge, 5. maj Afd. 2 Køge, 6. maj Afd. 3 København, 26. maj Afd. 4 Roskilde, 27. maj Afd. 5 Sorø, 23. juni Afd. 6 Sorø, 24. juni Afd. 7 Sydhavs, 1. september Afd. 8 Kalundborg,

Læs mere

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup 2016

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup 2016 for JT All In Racing BMX Cup 2016 Dansk BMX National Cup 2016 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Løbsansvarlige... 3 1.2 Baner og dato... 3 2 Regler, klasser, tilmelding og registrering...

Læs mere

Technical Guide - JM 2017

Technical Guide - JM 2017 Technical Guide - JM 2017 Som en del af annonceringen af løb, annonceret på DCUs løbskalender, skal den ansvarlige løbsorganisation udarbejde i tillæg til sportslige regler. Herved følger JM 2017. 1. General

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Technical Guide for Car Steam Wash Cup 2017

Technical Guide for Car Steam Wash Cup 2017 for Car Steam Wash Cup 2017 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Løbsansvarlige... 3 1.2 Baner og dato... 3 2 Regler, klasser, tilmelding og registrering... 3 2.1 Regler... 3 2.2

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Referat fra Klublederseminar

Referat fra Klublederseminar Referat fra Klublederseminar Mødedato: Til stede: 3. november 2012, Scandic Bygholm Hotel, Horsens Aars, Bjerringbro, Ellum, Falcon, Feldborg, Haderslev, Kalundborg, Klarup, Ikast, København, Roskilde,

Læs mere

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup Version 1.1

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup Version 1.1 for Version 1.1 Dansk BMX National Cup 2016 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Løbsansvarlige... 3 1.2 Baner og dato... 3 2 Regler, klasser, tilmelding og registrering... 4 2.1

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite Danmarks Cykle Union Danish Cycling Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Denmark web cyklingdanmark.dk facebook facebook.com/danmarkscykleunion

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Der blev derefter lavet en optælling af klubberne, og der kunne konstateres 16 BMXklubber

Der blev derefter lavet en optælling af klubberne, og der kunne konstateres 16 BMXklubber Referat fra Repræsentantskabsmøde Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: den 5. marts 2016 Til stede: Bjerringbro, Dragon, Ellum, Falcon, Feldborg, Haderslev, Ikast, Kalundborg, Københavns, Køge, Roskilde,

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

1. Velkomst Formand, Hans Storm bød velkommen. Nærværende SK-møde tog primært afsæt i de punkter, som var oppe at vende på Klublederseminaret.

1. Velkomst Formand, Hans Storm bød velkommen. Nærværende SK-møde tog primært afsæt i de punkter, som var oppe at vende på Klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 10-2014 Mødedato: den 19. november Til stede: Johnny Winther (), Per Varming (PV), Lotte Filsø (LF), Hans Storm (HS) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke til stede:

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2019

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2019 for Afd. 1 Køge, 7. april Afd. 2 Kalundborg, 28. april Afd. 3 Sorø, 2. juni Afd. 4 Sydhavs, 23. juni Afd. 5 Roskilde, 21. september 2019 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Hovedændringer

Læs mere

Rekruttering af børn og unge til cykelsporten

Rekruttering af børn og unge til cykelsporten Rekruttering af børn og unge til cykelsporten Disciplinanalyser og afdækning af rekrutteringspotentialer Kongres, 14/4-2018 Baggrund Kristoffer G Nielsen 1/4-2018: Udviklingskonsulent B&U, DCU Folkeskolelærer

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 24. juni 2017 kl. 17.00-18.00 Sted: MAGION, Grindsted Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR

SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR Indholdsfortegnelse KLUBKATEGORI... 3 Hvordan forestilles det at klubberne vil fordele sig i de tre kategorier?... 3 Hvorfor hedder det en basisklub og ikke en motionsklub?...

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

Klub information Revideret 16/2 2017

Klub information Revideret 16/2 2017 Klub information Revideret 16/2 2017 Kontingentsatser for distriktets klubber Distrikt Jylland-Fyn 2017: Basisklub: Kr. 1.000,-. (Basisklub kontingent opkræves af DCU i 2017) Sportsklub: Kr. 4.500,-. *

Læs mere

Hans Storm(HS) Johnny Winther(JW) Kitty Laursen(KL) - Afbud Amanda Sørensen (AS) Søren Normann Andersen(SA) - referent

Hans Storm(HS) Johnny Winther(JW) Kitty Laursen(KL) - Afbud Amanda Sørensen (AS) Søren Normann Andersen(SA) - referent BMX Sportskommissions møde d. 19.04 2012 kl. 18.00 SK BMX 2/12 Sted: Deltagere: Quality Hotel Park, Middelfart A/S Viaduktvej 28 5500 Middelfart Lars Ostenfeldt(LO) Hans Storm(HS) Johnny Winther(JW) Kitty

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Faktaark vedr. kontingent, startpenge, distriktsafregning og præmier

Faktaark vedr. kontingent, startpenge, distriktsafregning og præmier Faktaark vedr. kontingent, startpenge, distriktsafregning og præmier Kontingentsatser for klubber Jylland/Fyn 2018 Basisklub: Kr. 1.000,- Sportsklub: Kr. 4.500,- * Eliteklub: Kr. 6.000,- ** * 1.500,- af

Læs mere

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION BILAG B 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN FREM

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord.

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 17.00 22.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB fraværende under

Læs mere

Referat fra BMX udvalgs møde den 12/

Referat fra BMX udvalgs møde den 12/ Referat fra BMX udvalgs møde den 12/9 2017. Deltagere: Hans Storm (HS), Silje Rubæk (SR), Marie Schilling (MS), Per Poulsen (PP) og Thomas Christensen (TC). Afbud: Torben Ugleholdt (TU). 1. Modtagne reglements

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Technical / Competition Guide

Technical / Competition Guide for SjællandsCuppen 2016 1. afdeling -, 17. april 2. afdeling -, 8. maj 3. afdeling -, 19. juni 4. afdeling - Sydhavs, 14. august 5. afdeling -, 28. august 6. afdeling - Slagelse, 18. september 7. afdeling

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding Springudvalgsmøde Referat Den 20. april 2018. Kl.14:00 Kolding Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Per Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år.

Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år. Beretning ved repræsentantskabsmøde 4. marts 2012 Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år. Bestyrelsen og ledelse Sportskommission har været sammensat

Læs mere

23. 24. oktober 2004. Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark

23. 24. oktober 2004. Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark 23. 24. oktober 2004 Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark Velkommen til Danish Indoor 2004 Det er en fornøjelse hermed at kunne indbyde til Danish Indoor 2004 i Fredericia. Dette års arrangement

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

JTU BS Møde. Side 1 af 5

JTU BS Møde. Side 1 af 5 JTU BS Møde Dagsorden 1. Godkendelse af DO 2. Opfølgning fra sidst 3. Træning 4. Deletrænerordning 5. Holdturnering (status) a. Traditionel b. Fleksibel 6. Udvalg (status) 7. Breddeudvalg a. Forslag og

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

UEFA Study Group Eerikkilä 2013 Grässroots footbäll

UEFA Study Group Eerikkilä 2013 Grässroots footbäll UEFA Study Group Eerikkilä 2013 Grässroots footbäll Deltagere: Ole Hansen, Jakob Drachmann Haag, Mogens Mika, Martin Mølgaard Ravn, Flemming Kvist Andersen, Brian Molberg, Kim Møller, Jesper Ran Pedersen,

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Distrikt januar 2017

Distrikt januar 2017 Distrikt 10 16. januar 2017 1 DRF s bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Nyheder DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder Nyheder DRF skal have ny generalsekretær

Læs mere

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning.

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 31. oktober 2017 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),, Lars Kaspersen (LK), Jens-Erik Majlund (JEM)

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

FC Roskilde. Talentchef, kvartal Opstart på dette i trænergruppe. Ungdomsformand, 31/

FC Roskilde. Talentchef, kvartal Opstart på dette i trænergruppe. Ungdomsformand, 31/ FC Roskilde 1 FC Roskilde 2 FC Roskilde 3 FC Roskilde Opstart på dette i trænergruppe. Talentchef, 2. 3. kvartal 2016 Udvidelse af økonomi i klubben og til ungdommen Ungdomsformand, Talentchef, 31/12-2018

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Tid Onsdag den 24. april 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet.

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet. Referat fra BMX Repræsentantskabsmøde Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 1. marts 2014 Til stede: Billum, Bjerringbro, Dragon, Falcon, Feldborg, Haderslev, Ikast, Kalundborg, København, Køge, Roskilde,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Ansøgning om DCU licens

Ansøgning om DCU licens . Danmarks Cykle Unions licenssystem CyklingDanmark.dk - Se vejledning og spørgsmål/svar til licenssystemet her. Ansøgning om DCU licens Fornavn *: Efternavn *: Hovedadresse *: Postnr./by * Telefon * Email

Læs mere

Ny BMX-organisation: Efter at det nye SK er etableret, vil SK på det første møde sammensætte en ny organisation. Der er følgende poster at besætte:

Ny BMX-organisation: Efter at det nye SK er etableret, vil SK på det første møde sammensætte en ny organisation. Der er følgende poster at besætte: Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: Nr. 02 2013 på Rustik Café og Restaurant i Fredericia Mødedato: 12.02-2013 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Hans Storm (HS), Johnny Winther (JOW), Amanda Sørensen (AS)

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

De seneste ændringer til bestyrelsen (offentliggjort den 13. september 2013) har medført en ny fordeling af ansvarsområder (se nedenfor).

De seneste ændringer til bestyrelsen (offentliggjort den 13. september 2013) har medført en ny fordeling af ansvarsområder (se nedenfor). Orientering fra bestyrelsen Brøndby, den 8. oktober 2013 1. Ord fra formanden 2. Den nye struktur i DRU 3. En orientering om DRUs landshold 4. Ny udviklingskonsulent i Øst 5. Status på skolerugbyinitiativet

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer.

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Referat fra SU møde d. 28-10-2015 på Fjelsted Kro. Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Afbud: Eva Kofoed. Evaluering på sæsonen 2015 Dommerrapporter blev gennemgået.

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 09.00-16.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Mødedeltagere: Niels Sørensen, Jakob Knudsen, Henrik Jess Jensen, Klaus Bach, David Gullberg,

Læs mere