LOKALPLAN 7. For trafiksanering i Ulrikkenborgkvarteret i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 7. For trafiksanering i Ulrikkenborgkvarteret i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune"

Transkript

1 LOKALPLAN 7 For trafiksanering i Ulrikkenborgkvarteret i Ulrikkenborg bydel Lyngby-Taarbæk Kommune

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 6 Lokalplanens retsvirkninger 8 Lokalplanens bestemmelser 9 Kortbilag Denne lokalplan er udarbejdet af teknisk forvaltning og stadsarkitektens forvaltning. Kortudsnit i 1:25000 er reproduceret med Geodætisk Instituts tilladelse A 4oo/76. Lyngby-Taarbæk kommune, februar 198o.

3 INDLEDNING BAGGRUNDEN FOR LOKALPLANEN. Mange boligveje bliver i dag brugt som smutvej for gennemkørende trafik. Selv biler, der har ærinde på vejen, kører ofte med alt for stor fart. Dette øger risikoen for ulykker. Formålet med trafiksanering af vejene i et boligområde er at formindske denne risiko og forbedre boligmiljøet. Kommunen har modtaget et stort antal ønsker om sådanne trafiksaneringer. Det har derfor været nødvendigt at prioritere ønskerne, således at der trafiksaneres først. hvor behovet er størst. Området mellem Omfartsvejen, Lyngby Hovedgade, kommunegrænsen og Buddingevej er blandt de områder, der trænger mest til forbedring. Kommunalbestyrelsen har derfor besluttet at starte her. Kommunalbestyrelsen indkaldte til borgermøde om trafiksaneringen i Ulrikkenborgkvarteret den 3. maj Ca. 25o beboere deltog i mødet. Af disse har godt 5o arbejdet videre i 5 lokale arbejdsgrupper og fremsendt forslag til trafiksanering til kommunen. Kommunalbestyrelsen har ladet arbejdsgruppernes forslag ligge til grund for denne lokalplan. FRA FORSLAG TIL PLAN Forslaget til lokalplan var fremlagt til offentlig høring fra den 6. november 1979 til den 6. januar 198o. I den periode har kommunalbestyrelsen modtaget 46 ændringsforslag fra enkeltpersoner, beboerkredse, firmaer og foreninger. Hovedparten af disse ændringsforslag omhandler den detaljerede udformning og placering af de hastighedsdæmpende foranstaltninger. Kommunalbestyrelsen har helt eller delvist kunnet imødekomme disse ønsker. Desuden har kommunalbestyrelsen besluttet, at Pilevænget og Hollandsvej fra Lyngby Hovedgade til Hollandsvej nr. 14 ikke skal ombygges til stillevej, og at Lyacvej omdannes til stillevej i stedet for lege- og opholdsvej. Med disse ændringer blev lokalplanen vedtaget på kommunalbestyrelsens møde den 11. februar 198o.

4 . på 15km/t LOKALPLANENS FORMAL 40 i den nye færdselslov åbner mulighed for trafiksaneringeraf boligveje. Der skelnes mel tern at ombygge vejene til lege-og opholdsveje og til stilleveje. Lege-og opholdsvej e ombygges med vejtræer, små opholdsarealer, piller og blomsterklasser,ø bilistens bliver Ø oerdaelsregler særligthensyn til vej smal fodgængere, og der er ha-stighedsbegrænsning snirk-let.ølegefopholdsveje gæl-der ~ligle.bi-listerne skal tage Stilleveje er de veje i boligom- råderne somskalafvikle en del lokal trafik. Men silleveje skal alligevel gøres mere fredelige. På stilleveje gælder de normale færdselsregler,, men bilistens ve gøres mere smal 09 snirklet så hastigheden ikke kan komme over 30 km /t. Formålet med lokalplanen er at fastlægge retningslinier for en trafiksanering af området mellem Omfartsvejen, Lyngby Hovedgade, kommunegrænsen og Buddingevej. Lokalplanen skal således fastlægge : - De trafiksanerede vejes fremtidige status som lege- og opholdsveje eller stilleveje. - Placeringen af hastighedsdæmpende foranstaltninger, vejlukninger og eventuelle andre trafikreguleringer. - omfanget og placeringen af den fremtidige parkering i området. Lokalplanen skal endelig sikre areal til udenfor det eksisterende vejareal. anlæg LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanen indeholder en plan for den fremtidige trafikstruktur i Ulrikkenborgkvarteret. (Figur 1). Her foreslås vejene omkring kvarterets skole og institutioner, og vejene i områder med mangel på friarealer, ombygget til lege- og opholdsveje. De øvrige veje i kvarteret foreslås ombygget til stilleveje. Ulrikkenborg Alle og Hollandsvej, som er kvarterets vigtigste skoleveje, forsynes med anlæg for cyklister. For at adskille trafikken til erhvervsområderne og til kvarterets boligområder lukkes Hollandsvej for biler ud for nr. 14, samtidig med at krydset Hollandsvej/Lyngby Hovedgade åbnes. Som særlig trafiksikre forbindelser for fodgængere og cyklister foreslås nye stianlæg i eget trace blandt andet fra Lyngby Hovedgade til Hollandsvej og fra Blomstervænget til Agerbovej og Egebovej.

5 Lokalplanen indeholder endelig en plan over placeringen af hastighedsdæmpende foranstaltninger og afmærkede parkeringspladser (Se kortbilag). Der foreslås 2 forskellige typer hastighedsdæmpende foranstaltninger. Dels en overkørsel, hvor kørebanen hæves ca. 15 cm med et belægningsskift. Dels et "S-sving", hvor kørebanen udspares skiftevis i hver side af vejen (Se side 4 og side 5).

6 LØSNINGSEKSEMPEL MED "S-SVING" Fortovet udvides med 2,50 m først i vejens ene side dernæst i vejens anden side. Fortovsudvidelsen kan afgrænses mod kørebanen af beplantning, således at der dannes en lille plads med boetik og papirkurv.

7 LØSNINGSEKSEMPEL MED OVERKØRSEL Kørebanens niveau hæves ca. 15 cm og beæegningen forandres fra asfalt til f.eks. kørebanefliser. Opkørslen består i en ca. i m lang asfalteret rampe. Rampen er ca 4 m bred idet kørebonen indsnæv-res med beplantning.

8 en rede-ede for, hvorledes skal ledsages at LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLAN - LÆGNING kommuneplan lovens 9 20 siger at planenfor- lo-kalplaner holder sig til kommuneplanen og øvrig planlægning får omrddet. Indtil '1 en kommuneplan er udarbej-det eksl lokalplanen være i overensstemrnelse med de midlertidige decentraliceringsbestemmel-ser, som er aftalt mellem kommunen ocd mi Ijøministeriet. KOMMUNEPLANEN Kommuneplanen er for tiden under udarbejdelse. Efter den offentlige debat om hovedspørgsmål og planlægningsmuligheder, som forløb i foråret 1979, udarbejdes et forslag til kommuneplan. Efter dette forslag ligeledes har været til offentlig debat, forventes den endelige kommuneplan vedtaget i midten af Medfører kommuneplanen væsentlige ændringer indenfor lokalplanområdet, kræver dette en ny lokalplan. VEJ- OG STIPLANLÆGNING. Lyngby-Taarbæk kommunes oplæg til kommuneplan - 6-redegørelsen - indeholder et forslag til kommunens kommende vej- og stinet. Buddingevej, Nybrovej, Lyngby Hovedgade og Christian X's Alle er her udpeget til kommende trafikveje. Det vil sige veje der skal afvikle gennemkørende biltrafik i kommunen. I forbindelse med den indledende høring om trafiksaneringen i Ulrikkenborgkvarteret har de lokale arbejdsgrupper fremsat ønsker om midterheller, vejforsætninger eller andre trafikregulerende foranstaltninger på Christian X's Alle. Christian X's Alle ligger udenfor det egentlige lokalplanområde, men sådanne foranstaltninger vil eventuelt kunne indpasses i trafiksaneringen, når kommuneplandebatten er nærmere afklaret. En trafiksti - d.v.s. en sti for både fodgængere, cyklister og knallerter - er planlagt fra Jægersborg station langs Nordbanen til Virum. Denne trafiksti vil kunne forbindes til lokalplanforslagets cykelstier på Ulrikkenborg Alle. Herved får kvarteret en direkte stiforbindelse til bl.a. de rekreative områder omkring Lyngby sø. P5-hammer er de over sbe-stemmelser,der er udtrdktkom-muneplanlovens 15,oq Somgiver kommunerne beføjelse til at gennemføre lokalplaner i perioden indtil kommuneplanen forel ig er. Lyngby_TaprØk kommune fik oodkendt 15- rammer af miljøm nicteren den 31 januar RAMMERNE. Indtil kommuneplanen foreligger, kan kommunalbestyrelsen vedtage lokalplaner, når blot disse er i overensstemmelse med de rammer for lokalplanlægningen ( 15 - rammerne), som er aftalt mellem kommunen og miljøministeriet.

9 I Ulrikkenborgkvarteret fastlægger 15 - rammerne de enkelte områders anvendelse således at : - område 93 er centerområde (butikker, liberale erhverv, offentlige institutioner og beboelse). - område 105 og 106 er udlagt til erhverv. - område 13o og 131 er udlagt til offentlige formål (skole og børneinstitutioner). - område 143 er ligeledes udlagt til offentlige formål (kirke). De resterende områder er udlagt til beboelse (jfr. fig. 2).

10 Der er god overensstemmelse mellem lokalplanen og 15 - rammerne fordi : - Trafiksaneringen medfører en forbedring af områdets boligområder. - Trafikken til erhvervsområderne og den øvrige trafik til kvarteret adskilles ved lukningen af Hollandsvej. - Trafikken til områdets skole og institutioner sikres bl.a. med cykelstier. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse må der ikke retligt eller faktisk etableres forhold i strid med lokalplanens bestemmelser. Eventuelle tilstandsservitutter bortfalder, de er uforenelige med lokalplanen. hvis Ejendomme, der omfattes af planen,må kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens principper. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den karakter, der søges skabt ved lokalplanen. I henhold til 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettighed over ejendomme, når ekspropriation vil være.a f væsentlig betydning for virkeliggørelsen af lokalplanen.

11 LOKALPLANENS BESTEMMELSER LOKALPLAN NR. 7 FOR TRAFIKSANERING I ULRIKKENBORGKVARTERET I LYNGBY-TAARBEK KOMMUNE I henhold til kommuneplanloven (10v nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i punkt 2 nævnte område. 1. Formålet med lokalplanforslaget er at fastlægge : - De trafiksanerede vejes fremtidige status som lege- og opholdsveje eller stilleveje. - Placeringen af hastighedsdæmpende foranstaltninger, vejlukninger og eventuelle andre trafikreguleringer. - Omfanget og placeringen af den fremtidige parkering i området. Lokalplanen skal endelig sikre areal til eventuelle anlæg udenfor det eksisterende vejareal. 2. Lokalplanen omfatter alle offentlige veje og private fællesveje indenfor et område afgrænset af Omfartsvejen, Lyngby Hovedgade, kommunegrænsen og Buddingevej. Undtaget herfra er Nybrovej og Christian X's Alle. Desuden omfatter lokalplanen arealer indenfor følgende matr. nr. : 2o gø, 2o hp, 22 fz, 22 hi, 22 hl, 22 hn, 22 kz, 22 np, 22 rg, 22 rh, 31 aa, 31 ar, 31 br, 31 bs, 31 bv, 31 bx, 31 ce, 31 cf, 31 cg, 31 cy af Lyngby. 3. Følgende vejstrækninger ombygges til legeog opholdsveje : Ulrikkenborg Alle fra nr. 57/68-74/61 Hyldevænget Nøddevænget Blomstervænget fra nr. 57/44-65/46 Emil Pipers Vej fra nr. 1/2-21/22 Agerbovej Egebovej Durosvej Egevænget.

12 4. Følgende vejstrækninger ombygges til stilleveje : Ulrikkenborg Plads Ulrikkenborg Alle fra nr. 1/2-55/6o Engelsborgvej fra nr. 1/2-29/28 Lehwaldsvej Parallelvej nr Emil Pipers Vej fra nr. 23/24-41/4o Johan Wilmanns Vej Hollandsvej fra nr. 9/14-65/54 Blomstervænget fra nr. 1/2-55/42 og Blomstervænget fra nr. 67/48-105/52 Asavænget Humlevænget Lyngby Rosenvænge Skolevænget Ellevænget Lyngby Hovedgade 102 D-E Buddingevej 87 A-E Lyacvej. 5. Cykelstier anlægges på Ulrikkenborg Allé og Hollandsvej, hvor bredden tillader det, mens cykelruterne de resterende steder markeres tydeligt med ændret belægning og periodevise niveauspring til kørebanen. 6. Hollandsvej lukkes for biltrafik ud for nr. 14, samtidig med at krydset Hollandsvej/Lyngby Hovedgade åbnes. 7. Der udlægges areal til nye stier i en bredde af 3 m på følgende matr. nr. : Matr. nr. 22 hl langs skel til matr. nr. 22 qi 22 np " " " 22 qi " " 22 np " 22 di 2 2 np + 22 rh 31 a eg le 2 2 rg " " " " " 2 2 rh 31 br + " " " 31 a 31 cy " 31 bm il il Il il 1 31 a " 31 bs il il Il Il " 31 a " 31 bv " il il il 31 a " 31 bv et il el il 31 aa " 31 bx il Il il $1 31 aa " 31 ar Il il il il " 31 aa " 31 aa el " IN " " 31 ar " Ti 2o hp " " " " " 2o ki " ti g 2o gø " " " " 2o ki el el 31 cg " " " " " 22 rc " 31 cg kommunegrænsen " 31 ch " " " 31 cf " " 31 ce " og i skellet på matr. nr. 22 fz og 22 hi som vist på kortbilag.

13 8. Hastighedsdæmpende foranstaltninger og afmærkede parkeringspladser placeres på lege- og opholdsveje og stilleveje som vist på kortbilag. Vedtaget af Lyngby-Taarbæk kommunalbestyrelse den 11. februar 198o. Ole Harkjær A. Verner Larsen / O. Hyllested

14

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 3 For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplan Stianlæg

Lokalplan Stianlæg Lokalplan 1.04 Stianlæg Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.04 Lokalplanens indhold. Lokalplanen omfatter forslag til udlæg af areal til stianlæg fra Vejleåvej til Ishøj by og videre til Vestervang

Læs mere

LOKALPLAN 5. For Folkeparken i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 5. For Folkeparken i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 5 For Folkeparken i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 28. For en strækning af Lyngby Hovedgade. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 28. For en strækning af Lyngby Hovedgade. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 28 For en strækning af Lyngby Hovedgade Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen........ 1 Lokalplanens indhold.............. 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning............

Læs mere

LOKALPLAN 100. For Jernbanevej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 100. For Jernbanevej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 100 For Jernbanevej i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg Lokalplan 218.1 Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 218.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område.

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 308 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GLADGÅRDEN I LYNGE. I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2

Læs mere

HOLMSLAND KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 STI FRA SØNDERVIG TIL HVIDE SANDE P 443 LOKALPLANEN VEDTAGET DEN 21. SEPTEMBER 1989.

HOLMSLAND KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 STI FRA SØNDERVIG TIL HVIDE SANDE P 443 LOKALPLANEN VEDTAGET DEN 21. SEPTEMBER 1989. P 443 LOKALPLAN NR. 32 STI FRA SØNDERVIG TIL HVIDE SANDE LOKALPLANEN VEDTAGET DEN 21. SEPTEMBER 1989. LOKALPLANEN ENDELIG VEDTAGET DEN 6. FEBRUAR 1990 LOKALPLANEN TINGLYST DEN HOLMSLAND KOMMUNE Indholdsfortegnelse

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 018 OM ANVENDELSE M.V. AF LOKALER I STUE- ETAGER INDEN FOR EN DEL AF CENTER- OMRÅDET I SKANDERBORG

LOKALPLAN NR. 018 OM ANVENDELSE M.V. AF LOKALER I STUE- ETAGER INDEN FOR EN DEL AF CENTER- OMRÅDET I SKANDERBORG LOKALPLAN NR. 018 OM ANVENDELSE M.V. AF LOKALER I STUE- ETAGER INDEN FOR EN DEL AF CENTER- OMRÅDET I SKANDERBORG SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

J NR ' VIDEBÆK l JULI NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF.

J NR ' VIDEBÆK l JULI NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. VIDEBÆK l JULI 1986 J NR ' NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. [07] 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 45 for et område ved De gamles Hjem i

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 3. Boligområde og daginstitution ved Bakkegård i Gørløse

Lokalplan nr. 3. Boligområde og daginstitution ved Bakkegård i Gørløse Lokalplan nr. 3 Boligområde og daginstitution ved Bakkegård i Gørløse 28.10.1981 Skævinge Kommune Lokalplan nr. 3 GørSøse oktober 1981 KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan 3.8. For område til offentlige formål i Havnsø by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30800

Lokalplan 3.8. For område til offentlige formål i Havnsø by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30800 Lokalplan 3.8 For område til offentlige formål i Havnsø by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 21.12.1985 3011501L30800 Bjergsted kommune Lokal plan n r. 3.8 for et område til offentlige formål

Læs mere

Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej

Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej Nakskov Kommune Lokalplan nr. E4-I A. E. Hansensvej (lb.nr.6) Bekendtgjort 13.02.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. FOR VEJ MELLEM ENGTOFTEN OG TARSVEJ E 4 - I LOKALPLAN - HVAD ER DET?

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981.

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. LOKALPLA.N NR. 11.1.0 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 11.1 REFSVINDINGE BY INDHOLDET AF LOKALPLA1~IFORSLAGET Loaklplanen omfatter hele landsbyen Refsvindinge. Planen

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 218 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde ved D~esvej nord for Danagarden

LOKALPLAN NR. 218 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde ved D~esvej nord for Danagarden LOKALPLAN NR. 218 for et boligområde ved D~esvej nord for Danagarden HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 218 FOR ET BOLIGOMaDE VED DØESVEJ. NORD FOR DANAGARDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side S;

Læs mere

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 259 Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 23.1 Albertslund Vest - gårdhuse Tæt og lav boligbebyggelse 1979 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK GI COPYRIGHT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR.

LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK GI COPYRIGHT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR. GRUNDMATERI ALET ER GEODÆTISK INSTITUTS 4cm KORT SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR.5 ER UDARBEJDET OG PAF0RT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENST- LIG BRUG HOS OFFENTLIGE

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

TILLÆG 1 LOKALPLAN ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006

TILLÆG 1 LOKALPLAN ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006 TILLÆG 1 TIL LOKALPLAN 3.15 - ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD OG TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN 1997-2008 BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006 Tillæg 1 til Lokalplan 3.15 - Et boligområde ved Havnsøgård INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

Lokalplan 3.3. For en del af sommerhusområdet i Kaldred. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30300

Lokalplan 3.3. For en del af sommerhusområdet i Kaldred. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30300 Lokalplan 3.3 For en del af sommerhusområdet i Kaldred Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 19.03.1980 3011501L30300 BJERGSTED KOMMUNE Lokalplan nr. 3.3 for en del af sommerhusområdet i Kaldred

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup

For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Lokalplan nr. 297 For en aflastningsvej ved Nejedevej i Tulstrup Hillerød Kommune - Teknik Generel lokalplan information Generel lokalplan information Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en detaljeret

Læs mere

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård KØGE KOMMUNE 1986 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård REDEGØRELSE LOKAPLANENS FORMÅL Denne lokalplan er udarbejdet for at sikre den

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning ApS www.it-knowhow.com Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark.

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70).

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 53 for Københavns Amts institutioner i Vallensbæk Nordmark Vallensbæk Kommune Oktober 2003 VALENSBÆK KOMMUNE Redegørelse Teknisk Forvaltning Indledning Lokalplantillægget

Læs mere

Advokaterne Leif Erlandsen

Advokaterne Leif Erlandsen Advokaterne Leif Erlandsen MedemfoiH+st=et Henrik Scharlhg M0deretfwHeiaprrc Peter Rud ImderetfaLndua Vester VoIdgade 10 1552 København V Telefon O1-15 24 65 Matr.nr. 4 - m Bakkegårde, DrAby Anmelder:

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Silkeborg Kommune Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Matr. nr. 1 at m.fl. Silkeborg markjorder S t empe 1f r i Akt : Skab nr. &r-?;> i-, Anmelder : Stadsinge4nleren 8

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

STI FRA HVIDE SANDE TIL NYMINDEGAB

STI FRA HVIDE SANDE TIL NYMINDEGAB STI FRA HVIDE SANDE TIL NYMINDEGAB LOKALPLANEN VEDTAGET DEN 17. MAJ 1990 LOKALPLANEN ENDELIG VEDTAGET DEN 25.10.1990 LOKALPLANEN TINGLYST DEN HOLMSLAND KOMMUNE Indholdsfortegnelse side Frist for fremsættelse

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN Område mellem Kong Hans Allé og Farumbanen Vadgård kvarter GLADSAXE KOM MU NE 1978

LOKALPLAN Område mellem Kong Hans Allé og Farumbanen Vadgård kvarter GLADSAXE KOM MU NE 1978 LOKALPLAN 16.01 Område mellem Kong Hans Allé og Farumbanen Vadgård kvarter GLADSAXE KOM MU NE 1978 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal

Læs mere

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 144 For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 41 For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan for ejendommen Grusbakken 15

Lokalplan for ejendommen Grusbakken 15 Lokalplan 238.1 for ejendommen Grusbakken 15 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 238.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

L0KICEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. ~4 c3 3 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVEIWSBEBYG- GELSE, RESTAURATION M.V. 1 NYGADE I VRÅ

L0KICEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. ~4 c3 3 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVEIWSBEBYG- GELSE, RESTAURATION M.V. 1 NYGADE I VRÅ L0KICEN -VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. ~4 c3 3 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVEIWSBEBYG- GELSE, RESTAURATION I VRÅ M.V. 1 NYGADE WKKEN-VRA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23. Lokalplan for et område til erhvervsbebyggelse (restauration

Læs mere

LOKALPLAN Område ved Pilegårdsvej og Rybjerg Alle Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1979

LOKALPLAN Område ved Pilegårdsvej og Rybjerg Alle Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1979 LOKALPLAN 11.05 Område ved Pilegårdsvej og Rybjerg Alle Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1979 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres,

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten)

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) -sl Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund, ^,,,,, I Lokalplanens indhold,,,,, I Lokalplanens retsvirkninger,,,,,,, 2 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Forholdet til overordnet planlægning. Der ses ikke nogen forhold, der skulle stride mod den overordnede planlægning.

Forholdet til overordnet planlægning. Der ses ikke nogen forhold, der skulle stride mod den overordnede planlægning. 3NniAIIAIOX Redegørelse for lokalplanforslagets forhold til anden planlægning* Lokalplanområdet er på ca. 6,8 ha. Hele arealet er i byzone og omfatter en ældre grund med bolig, Jernbanegade 28, samt et

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej 7 @ Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge Nord for Overdrevsvej STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30. Lokalplan for boligområde i Store-Heddinge nord for Overdrevsve j. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Sti ved Kystbanen. Vedtagelsesdato: 16. maj Ikrafttrædelsesdato: 12. september Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 18. Sti ved Kystbanen. Vedtagelsesdato: 16. maj Ikrafttrædelsesdato: 12. september Teknik & Miljø Lokalplan nr. 18 Sti ved Kystbanen Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 16. maj 1979 Ikrafttrædelsesdato: 12. september 1979 Indledning Byrådets udvalg for planlægning og kommunikation vedtog på sit møde

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

INDHOLD. Lokalplanens baggrund. side 2

INDHOLD. Lokalplanens baggrund. side 2 1 INDHOLD Lokalplanens baggrund. side 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning.. side 2 Kommuneplanen.. side 2 Regionplanen. side 2 Spildevandsplanen.. side 2 Affaldsdepoter. side 3 Lokalplanens indhold

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-1-9802.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-1-9802.doc SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 1-9802 for Brogade, Store Rådhusgade og et område ved Bjerggade. BESKRIVELSE AF FORSLAGET Sønderborg Byråd har besluttet, at der udarbejdes et forslag til lokalplan

Læs mere

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Ørhage Hanstholm kommune, Bådsgårdsvaj 2, 7730 Hanstholm Tlf.: 97961600 - Fax: 97961432 Indholdsfortegnelse Redegørelse: Baggrund for lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Silkeborg Kommune Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Matr. nr. 3 b m.fl. Tollund, Abiidskov og Hesselhus, Funder sogn Stpl. 25,- kr. Akt :Skab! nr. % 19250 Silkeborg kommune Anmelder : Stadsingenisren

Læs mere

LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL KOLONIHAVER N R. 62

LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL KOLONIHAVER N R. 62 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL KOLONIHAVER N R. 62 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 Lokalplan nr. 62 for et område til kolonihaver beliggende mellem Randersvej og Gammel Å. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05. VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78 Fragtmandscentralen - Katmosevej Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.85 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument VI BORG

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004.

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. VALLØ KOMMUNE Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. Vallø Kommune Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Lokalplan nr. 2.2-04 Bispelunden Agerskov Boligformål 03.01.1985 Kongsbak Informatik Bispelglrdl; Agerskov Lokalplan nr. 2.2 For et boligområde i Agerskov by Nørre-Rangstrup kommune

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk.

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Januar 1996 J.Nr. 27-11-61 Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 61 foret nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 9 414. for et område ved Ellekratvej

LOKALPLAN NR. 9 414. for et område ved Ellekratvej LOKALPLAN NR 9 414 for et område ved Ellekratvej Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om - anvendelse - udstykning - vej-

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere