Referat fra skolebestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra skolebestyrelsesmøde d"

Transkript

1 Referat fra skolebestyrelsesmøde d Forældrevalgte deltagere: Peter Krogh Ingrid Ank Liz Nymann Lausten Sanne Lindberg Gylling Elever: Isabella Renas Medarbejdere: Lone Sørensen (LS) Charlotte Christensen (CC) Sekretariatet: Lise Andersen (LWA) Skoleleder Rene Lundberg (RF) Leder af fritidshjem Thomas Damgaard (TD) Referent TD Punkt 0 Valg af ordstyrer CC 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referater og opfølgning fra sidste møde Høringssvar sendt. Referater mere forstående for forældre 3 Meddelelser fra eleverne Der er gået lang tid siden at der er blevet afholdt elevråd Ifht Skolehjem samtaler: Nogle elever oplever at de kommer og får skæld ud. Kunne skæld uden være på et andet møde? Så mødet handlede mere om fagene og trivsel osv. så det ikke blev fejlfinderi. Nogle elever fra 6-9 klasse vil gerne selv bestemme om de skal med Ønske om at der bliver sendt en dagsorden til hjemmet inden skolehjemsamtalerne. Der blevet givet udtryk for at de mødetidspunkter for samtalerne ikke var gode. For tidligt på dagen. Der blev stillet forslag om at sprede samtalerne ud over året, så de ikke alle sammen lå på samme dag. Dermed kunne man få nogle bedre mødetidspunkter. Det har været oppe at vende at man i stedet for de klassiske skolehjem-samtaler kunne være flere til stede på en gang - gruppesamtaler.

2 Eleverne er imod gruppesamtaler Elever har givet udtryk for gerne ville have et formøde med deres forældre. Ønske om at flere fag/lærer er repræsenteret ved samtalen Valg: Der har været valg, og følgende blev valgt: Formand Renas Næstformand Isabella Dato for skoleballet ønskes 6 klasserne er kede af ikke at må have elkedel og mikroovn i kassen, eller varme deres mad i kantinen. De synes heller ikke at spisepausen er lang nok. 4 Sager til behandling 4a Planlægning af årsmødet den 17. marts Eleverne blev spurgt om de ikke ville komme med til mødet for at repræsenterer eleverne. Renas og Isabella takke ja og kommer begge 2. På mødet vigtigt at spørge forældrene om noget de kan få indflydelse på, så de ikke ender med at sidde med følelsen af ikke at kunne påvirke eventuelle beslutninger. Struktur/dagsorden for årsmødet blev diskuteret Der var enighed om at der skulle tilbydes børnepasning på aftenen tilmelding til pasning til RL (Rene Lundberg), da der skulle sættes pædagoger på opgaven. Det blev vedtaget at tilmelding skulle ske via intra, der skulle der også være mulighed for at bestille tolk(e), evt starte mødet lidt før - kl Renas og Isabella tilbød at være med til at passe de små. De ville gå tilbage til elevrådet og spørge de store om der var nogen der ønskede at hjælpe.

3 Input til årsberetning kan sendes til Sanne 4b Principper i forhold til kommende fagfordeling Skemalægning Ønske om at letiecafeen retænkes. Da lektiehjælpen er en frivillig ordning indtil der er afholdt valg, kan det pt ikke afgøres hvorvidt der kan tænkes i andre baner. Men skolen har tanker ifht at lektiehjælpen skal afvikles anderledes end det har været hidtil. Eleverne i overbygningen giver udtryk for at ønske flere lektietimer Evt større differentiering af lektietid de store og de små imellem 4c Sanne og Lise kigger på principperne og kommer med et udspil - ændringer Drøftelse af informationer til forældre i forbindelse med et nyt skoleår. Hvad er vigtigt at få at vide, når man skifter til et nyt skoleår? Nye fag nye rutiner? Ønske om en folder I årsplanen kunne der stå hvad der var af nye ting for årgangen Alt det nys skulle stå i planen, det kunne være: lektier, fag, materialer, overgang (fra grundtrin til overbygning, fritidshjem til klub osv), hvad er svømmetræning osv. Udviklingstrin for eleverne på de enkelte trin med andre ord hvor kan man forvente at ens barn er i det næste år hvad angår dets udvikling. Årsplanen skal tages op på det første forældremøde 4d Valgfag i overbygningen status Pt: Har skolen ikke få implementeret de ambitioner der har været for valgfag. Årsagerne har været en fagfordeling der ikke understøttede det, opsigelser fra vigtige fagpersoner. Det betyder at årgangene i øjeblikket kører valgfagene lidt forskelligt. Hvis ikke det inden og gennem den nye fagfordeling lykkes med en ny struktur, så skal skolen som minimum gå tilbage til det loven foreskriver. Der blev fra forældresiden givet udtryk for at der måske kunne sidde forældre med ekspertiser der kunne være anvendelige lige valgfagene.

4 4e Drøftelse af den nye ledelsesprofil Ref På til næste møde 5 Korte meddelelser fra formanden ledelsen medarbejderrepræsentanterne KKFO repræsentanten Andre Ref Formanden: Der er pt ansættelsesstop i Københavns kommune Det er en procedure for kommunen. Sådan er det hvert år! Skb s side på skoleporten bliver opdateret med titler osv Ledelsen: Nyhedsbrev fra Lise. Der kommer nyhedsbreve når Lise har noget at på hjertet. Medarbejderne: Intet nyt KKFO: Hjerterummet udvidet. Delt op i 2 rum - et med fuldstændig ro og et for elever med vanskeligheder. Biksen nedlagt. Øvelser fra Biksen går til andre værksteder. Vægge sættes op i havekøkkenet, for at mindske larm. Pt 2 studerende på Potteskåret. Fra kendskab til venskab et nyt projekt der kører i samarbejde med en flok ældre fra plejehjemmet ved siden af skolen. Teater generalprøve i marts Legepladsen er blevet opdelt for at mindske konflikter klasse har fået langgård plus lillegård klasse storgård klasse indeordning plus klubben har stadig hele gården i fritidstiden. Udfordinger ved denne opdeling større elever kan nu ikke længere besøge de små. Skolen har dog besluttet at i starten holdes der fast i ordningen så kan der altid løsnes op hen af vejen.

5 Hegn nede foran langgården over mod plejehjemmet er i stykker. Hegnet er flere gange blevet repareret. Forslag om at lave et rigtigt hul i hegnet, så eleverne kan hente de ting der måtte ryge over hegnet (eks bolde). 6 Evt Forældrene er glade for Lises nyhedsbrev Hvad er den skjulte koloni? Skolen har ikke noget kendskab til dette. Det menes at være en tidligere medarbejder, har ansvaret for denne. Skolen følger op på sagen Karakter i 8 ende klasse: grundlaget hvorpå karaktererne bliver givet er for tyndt fordi der er få lektioner i perioden, grundet en lang række andre skoletilbud imellem 1. og 2. karaktergivning. Toiletterne i overbygningen er uhumske. Der er eksempelvis store elever der tisser på armaturet i håndvasken. Forslag om at sende forskellige repræsentanter (elevrådet, ledelsen) rundt, og fortælle de store om fællesskab og dermed forhåbentligt minimere de uhumske tiltag. Spørgsmål til forsikring vedr BYOD (Bring Your Own Device) der følges op på sagen Spørgsmål til bevægelse i undervisningen Lise informere i nyhedsbrevet Vikartimetallet er det højere hos Valby end ellers? Svar se Lises nyhedsbrev 7 Personsager Drøftet Kommende sager Spisepause Principper om skemalægning Valgfag skolens rammer- på inden skoleårets slut Drøftelse af den nye ledelsesprofil

6 Godkendt d.

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 27-09-2016 Kl.: 18.30-21.30 Fraværende: Sussie Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Dato og tid: onsdag 6. december , Frederiksstadsgade 6, byg. 5.

Dato og tid: onsdag 6. december , Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Referat skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 6. december 2017 17.30-18.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Lone, Susanne, Sidsel, Helle (sup.). Elever:

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 4. april , Frederiksstadsgade 6, byg. 5.

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 4. april , Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Dagsorden skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 4. april 2018 17.30-19.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Sidsel, Susanne, Lone, Helle (sup.), Saadou

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. april 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Fraværende: Mødeleder:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 20. august 2008 kl. 19:00. (de forældrevalgte mødes kl. 18:30 på lærerværelset).

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 20. august 2008 kl. 19:00. (de forældrevalgte mødes kl. 18:30 på lærerværelset). Bryndumvej 14-16. 6715 Esbjerg N Dato 20. august 2008 Login E-mail dva dva@esbjergkommune.dk Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 20. august 2008 kl. 19:00 (de forældrevalgte mødes kl. 18:30 på lærerværelset).

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej.

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, tirsdag den 30, maj 2017 18:00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej. Deltagere: Trine Egeberg, Mette Christiansen, Hans Andersen, Peter Johansen, Ida

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Referat:

Skolebestyrelsesmøde Referat: Skolebestyrelsesmøde Referat: 2018-01 Mødedato Mødested/lokale Mødet påbegyndt kl. Mødet afsluttet senest kl. 2018-01-31 Personalerummet Kl. 17.00 Kl. 20.00 Deltagere Forældrevalgt: Ida Marie Søndergaard

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 19. marts 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 5 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 26. marts 2019 kl på Slagslunde Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 26. marts 2019 kl på Slagslunde Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Referat af skolebestyrelsesmøde d. 26. marts 2019 kl. 19.00 21.30 på Slagslunde Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Thyholm Skole Principper

Thyholm Skole Principper Godkendt i Skolebestyrelsen d. 8/2 2007 for skole/hjem-samarbejdet ved Thyholm Skole Formål: Formålet med skole/hjem-samarbejdet ved Thyholm skole er at styrke samarbejdet mellem skolen og forældrene for

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

REFERAT. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødelokale 4 NOVAskolen

REFERAT. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødelokale 4 NOVAskolen Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 14-09-2016 Deltagere Mødested/lokale Mødelokale 4 NOVAskolen Starttidspunkt kl. 17.00 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Karen Balslev Pedersen, Brian Mark Larsen, Inge-Lise

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 12: Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00 Øster Brønderslev Lærerværelset Afbud: Michael, Pia, Peter, Anton, Andrea, Peter Dagsorden 0. Godkendelse - Referat fra

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

Byggeriet følger planen. Der etableres andre ovenlysvinduer end i det eksisterende byggeri.

Byggeriet følger planen. Der etableres andre ovenlysvinduer end i det eksisterende byggeri. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 7.5.2014 kha@aabenraa.dk Referat af skolebestyrelsesmødet den 5.5.2014 kl. 19.00-21.15 Fraværende: Joan Breitenkamp, Chresten

Læs mere

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Vore værdier Med eleven i centrum sætter vi fokus på samarbejdet mellem skole og hjem, på Funder og Kragelund skoler.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 13-06-2017 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: elever Mødeleder: Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14.

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14. Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 16/17 Møde nr. 11 Onsdag d. 14. juni 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i mødet:

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 15. januar 2019 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 15. januar 2019 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 15. januar 2019 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Til stede Afbud fra Referent Ordstyrer Sang, kage, frugt Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 7. april 2014 kl. 18.30 21.00 afdeling Ullerslev Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Birgitte Bendt,

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Thomas Søndergaard Sarup. Maja Egholm Buccoliero (suppl) Umihana Crncevic (suppl) Kasper (medarbrep.) Olivia (8.b)

Thomas Søndergaard Sarup. Maja Egholm Buccoliero (suppl) Umihana Crncevic (suppl) Kasper (medarbrep.) Olivia (8.b) Buddinge Skole Skolebestyrelsen Referat skolebestyrelsesmøde 14.01.2016 kl. 17.00-20.00 Møderne afholdes kl. 17:00 20:00. Der serveres mad kl. 17:00. Afbud Afbud fra 17.40 Torben Jørgensen Rasmus Devantier

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt Mødeforum Dato Tidsrum Sted Referat Skolebestyrelsesmøde 29.01.19 Ordinære møde 17:30-19:30 Personalerummet Referent Ordstyrer Forplejning BIW Formanden Sandwich Mødedeltagere Formand: Jonas Harpsøe Halberg(2b-4b)

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til:

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til: #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 7. december 2017 kl. 18.00-20.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN På Solbjergskolen arbejder vi for en åben, tillidsfuld og ærlig dialog mellem forældre, elever og skolens medarbejdere. Målet er, at eleverne

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Afbud: Tanja Pejstrup, Kathrine Rækby, Peter Thygesen og Pia Barksdale Referat med kursiv

Afbud: Tanja Pejstrup, Kathrine Rækby, Peter Thygesen og Pia Barksdale Referat med kursiv Referat af skolebestyrelsesmødet torsdag d. 05.03.15 kl. 19.00 21.30 i mødelokalet, Nørre Nissum skole ******************************************************************************** Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2016-17 Torsdag d. 16.03.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 16.3.17.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen

Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen MUNKEKÆRSKOLEN 2.8 Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen Mål: Eleverne på Munkekærskolen skal opleve at aktørerne omkring dem samarbejder om den enkelte elevs, gruppens og klassens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 24-10-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-08-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael, Jack, Helle, Kristian Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 23. oktober 2017 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014 Informationsmøde om skolereform Tirsdag den 20. maj 2014 Lærernes arbejdstid Faste arbejdstider på skolen. Tilstedeværelse 209 dage om året 40 timer om ugen Arbejdspladser til lærerne Alle lærere får egen

Læs mere

Syvstjerneskolen - principper

Syvstjerneskolen - principper Princip for samarbejdet mellem skole og hjem, herunder forældreansvar Formål: Ramme: Kommunikationen mellem skole og hjem skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar for det enkelte barns

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. JUNI 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. JUNI 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. JUNI 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE DET VI SKAL OG DET VI VIL

SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE DET VI SKAL OG DET VI VIL juli 2015 SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE DET VI SKAL OG DET VI VIL Formål Vi sikrer os, at vi over tid behandler alle SKAL-opgaverne ved at indplacere opgaverne i årsplanen. Klik for at gå til Folkeskoleloven

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Referat PUNKTER TIL BESLUTNING/HØRING. Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30.

Referat PUNKTER TIL BESLUTNING/HØRING. Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30. DATO 05.09. 2012 JOURNAL NR. SAGSANSVARLIG Max M. Hansen/Per Kensø SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN Referat Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30. Sted: Mødelokale

Læs mere

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: Tidspunkt: Spisning fra Sted: Urban C BEMÆRK

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fokus på kerneydelsen Tydelighed. Dato: Tidspunkt: Spisning fra Sted: Urban C BEMÆRK SKOLEBESTYRELSE Fokus på kerneydelsen Tydelighed DAGSORDEN Dato: 28-08-2017 Tidspunkt: 16.30 19.00 Spisning fra 16.15 Sted: Urban C BEMÆRK Ref.: THABR Punkt Overskrift Beslutning Drøftelse Orientring Noter

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: 27/11 2018 Tid: 17.30-19.40 Herefter julefrokost Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Anders Brød: Kokken Referent: Kristine Mødedeltagere:

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden: Delmål/formål/uddybende forklaring: Ansvar: Varighed: Cirka tider

Dagsorden: Delmål/formål/uddybende forklaring: Ansvar: Varighed: Cirka tider SKB Sortedamskolen/ referat m kursiv Emne: SKOLEBESTYRELSESMØDE Nummer: 130 Data om mødet Dato: 15.05.2018 Tid: 17.00 20.00 Sted: Ryesgade 120, 1.sal, personalerummet/møderummet på administrationsgangen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere