Alle medlemmer af LC er underlagt en grad af tavshedspligt. Denne inkluderer brevgennemgang på møder med andre udenfor LC.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle medlemmer af LC er underlagt en grad af tavshedspligt. Denne inkluderer brevgennemgang på møder med andre udenfor LC."

Transkript

1 Indkomne lovforslag til generalforsamlingen 2017 Formålet med at sende lovforslagene ud til klubberne inden 1. marts er, at eventuelle ændringsforslag fra klubberne kan drøftes på distriktsmøderne (se 16 stk. 2 i Rød Bog) Ændringer til love for klubber Forslag nr. 1 4 side 16 Stillet af LC6 Randers Forslag til 4 Medlemmerne nyt punkt 6: Alle medlemmer af LC er underlagt en grad af tavshedspligt. Denne inkluderer brevgennemgang på møder med andre udenfor LC. : I LC6 har det været kutyme, at man ikke refererer personfølsomme oplysninger udenfor møderne. Vi har derfor udelukkende ført brevgennemgang til referat på fællesmøder med RT eller andre åbne møder. Vi mener ikke, at det er hensigtsmæssigt at referere eks. 3 minutter på et åbent møde. Vi har set eksempler på, at deltagere på sådanne møder, har kunnet genkende forfatteren til de 3 minutter. Vi mener, at dette kan medføre, at folk fravælger at føre deres 3 minutter til referat, hvilket ikke vil være i LCs ånd.

2 Ændringer til love for landsforeningen Forslag nr side 31 Stillet af LC1 Fredericia LCD - Nationalt serviceprojekt præsenteres af den klub, der vil være vært for projektet i en toårig periode. Serviceprojektet skal være dansk og gerne støtte kvinder og/eller børn. Det må meget gerne være et allerede eksisterende projekt. Det er ikke obligatorisk for de enkelte klubber at støtte projektet. præsenteres af en klub, et distrikt eller en gruppe af LC ere, der vil være vært for projektet for en toårig periode. Serviceprojektet skal være dansk og gerne støtte kvinder og/eller børn. Det må meget gerne være et allerede eksisterende projekt. Det er ikke obligatorisk for de enkelte klubber at støtte projektet. : Det behøver nødvendigvis ikke at være en klub, der skal stå bag et NSP. Så længe det er en flok engagerede LCér der står bag projektet.

3 Forslag nr side 31 Stillet af LC1 Fredericia, LC9 Nyborg og LC34 Horsens LCD - Nationalt serviceprojekt præsenteres af den klub, der vil være vært for projektet i en toårig periode. Serviceprojektet skal være dansk og gerne støtte kvinder og/eller børn. Det må meget gerne være et allerede eksisterende projekt. Det er ikke obligatorisk for de enkelte klubber at støtte projektet. præsenteres af en klub, der vil være vært for projektet i en toårig periode. Det nationale serviceprojekt skal være dansk, hvilket betyder, at det skal være styret fra Danmark og støtte et projekt, der foregår inden for Danmarks riges grænser. Det skal gerne støtte kvinder og/eller børn. Det må meget gerne være et allerede eksisterende projekt. Det er ikke obligatorisk for de enkelte klubber at støtte projektet. : Da det er et nationalt serviceprojekt, mener vi, at projektet bør have et nationalt fokus. Der findes flere udsatte grupper i Danmark, for hvem LCDs friendship og service-motto, kan gøre en forskel. Vi har stor respekt for danske LC klubber, der ønsker at gøre en forskel i udlandet, men mener at et projekt i udlandet vil egne sig bedst til et internationalt serviceprojekt. Det er et stort arbejde at indsamle penge til det nationale service projekt, og det et stort arbejde at være styregruppe/klub på projektet. Derfor er det også en stor fornøjelse at besøge projektet undervejs og efterfølgende. Dette lader sig bedst gøre med et projekt inden for Danmarks grænser.

4 Forslag nr side 31 Stillet af LC34 Horsens LCD - Nationalt serviceprojekt præsenteres af den klub, der vil være vært for projektet i en toårig periode. Serviceprojektet skal være dansk og gerne støtte kvinder og/eller børn. Det må meget gerne være et allerede eksisterende projekt. Det er ikke obligatorisk for de enkelte klubber at støtte projektet. præsenteres af en klub, der vil være vært for projektet i en toårig periode. Serviceprojektet skal være dansk og gerne støtte kvinder og/eller børn. Det må meget gerne være et allerede eksisterende projekt. Det er ikke obligatorisk for de enkelte klubber at støtte projektet. Skulle der et år ikke være et forslag til et nyt NSP indsendt, vil der være mulighed for at fortsætte det eksisterende NSP, hvis den ansvarlige klub fortsat har interesse og mulighed for at drive NSP endnu et år. : Vi mener, det er vigtigt, at NSP ikke bliver tabt på gulvet, hvis der et år ikke kommer et forslag om at lave et NSP. Derfor mener vi, at der skal være en mulighed i rød bog, der gør det muligt at fortsætte et eksisterende projekt, så vi lige pludselig ikke står i en situation, hvor vi 1-2 år ikke har et NSP.

5 Ændringer til vejledende sider Forslag nr. 4 side 46 Stillet af LC95 Fredericia Enke-/Børnehjælp: I tilfælde af, at en LC er eller dennes ægtefælle/samlever afgår ved døden, udbetales et beløb til den/de efterladte, svarende til 100 kr. x det aktuelle antal af medlemmer i LCD, herunder klubæresmedlemmer og medlemmer på orlov. I tilfælde af, at en LC er eller dennes ægtefælle/samlever afgår ved døden, udbetales et beløb til den afdødes børn, svarende til 100 kr. x det aktuelle antal af medlemmer i LCD, herunder klubæresmedlemmer og medlemmer på orlov. Vi vil gerne ændre, så pengene går til børnene i stedet.

6 Forslag nr. 5 side 44 Stillet af hovedbestyrelsen Effektsalg: Fremvisning og salg af effekterne sker via LCD hjemmeside: samt på intercity-, distrikts- og landsmødet. Effekterne består af: klub-, 100 % -, æresmedlems- og selskabsnåle, LC-tørklæder, diverse småeffekter samt restlager. Effektsalgsregnskab føres separat. På landsmødet 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog til distriktsmøderne. Udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende Fremvisning og salg af effekterne sker via LCD hjemmeside: samt på intercity-, distrikts- og landsmødet. Effekterne består af: klub-, 100 % -, æresmedlems- og selskabsnåle, LC-tørklæder, diverse småeffekter samt restlager. Effektsalgsregnskab føres separat. Der kan til enhver tid sættes varer til salg i shoppen, som alene går til et på forhånd fastsat projekt, og således ikke medregnes i ovenstående overskud (f.eks. NSP, ISP). På landsmødet 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog til distriktsmøderne. udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende Beskrivelsen af, hvilke effekter vi sælger udgår. n herfor er, at vi ikke ønsker at sætte begrænsninger for, hvad der kan sælges i shoppen. Som det står skrevet nu kan shoppen ikke udvides i forhold til medlemmernes ønsker. Desuden opdateres med eksisterende praksis, at der kan sælges effekter med et dedikeret formål så som serviceprojekter NSP og ISP.

7 Forslag nr. 6 side 44 Stillet af hovedbestyrelsen Effektsalg: Fremvisning og salg af effekterne sker via LCD hjemmeside: samt på intercity-, distrikts- og landsmødet. Effekterne består af: klub-, 100 % -, æresmedlems- og selskabsnåle, LC-tørklæder, diverse småeffekter samt restlager. Effektsalgsregnskab føres separat. På landsmødet 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog til distriktsmøderne. Udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende Andet afsnit: På landsmødet 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog til distriktsmøderne. Udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende Årets overskud fra effektsalg, dog undtaget overskuddet fra salg af LCDklubnål, udloddes til det indeværende års Nationale Service Projekt (NSP). Vi ønsker med ovenstående ændring at støtte vores til enhver tid valgte Nationale Service Projekt.

8 Det følgende forslag bortfalder, hvis forslag 6 vedtages: Forslag nr. 7 side 44 Stillet af hovedbestyrelsen Effektsalg: Fremvisning og salg af effekterne sker via LCD hjemmeside: samt på intercity-, distrikts- og landsmødet. Effekterne består af: klub-, 100 % -, æresmedlems- og selskabsnåle, LC-tørklæder, diverse småeffekter samt restlager. Effektsalgsregnskab føres separat. På landsmødet i 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog til distriktsmøderne. Udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende Effektsalg: Andet afsnit: På landsmødet i 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog til distriktsmøderne. udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende Årets overskud fra effektsalg, dog undtaget overskuddet fra salg af LCDklubnål, udloddes efter følgende fordeling: Landsmødelegat: Der kan udloddes op til 2 x 500 kr. pr. distrikt. Beløbet fastlægges ud fra tidligere års resultat på effektsalg. Legaterne vil blive udtrukket til distriktsmøderne. Udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende klubber på landsmødet. Nationalt Service Projekt: Det resterende overskud går til det indeværende års Nationale Service Projekt (NSP). Vi ønsker med ovenstående ændring at støtte vores til enhver tid valgte Nationale Service Projekt.

9 Forslag til Vejledende sider da det ikke er af økonomisk karakter, stemmes der ikke herom, men drøftes på distriktsmøderne. Hovedbestyrelsen skal efterfølgende vurdere om dette skal indgå i Rød Bogs vejledende sider. Forslag nr. 8 - side 47 (udgår, hvis forslag 6 falder) Stillet af hovedbestyrelsen Landsmødelegat: På landsmødet i 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog udloddes som tilskud til deltagelse i landsmøder. Legaterne vil blive udtrukket til distriktsmøderne. udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende klubber på landsmødet. Der tildeles hvert distrikt mindst et legat. Landsmødelegat: På landsmødet i 1991 blev det besluttet, at overskuddet fra effektsalg, dog udloddes som tilskud til deltagelse i landsmøder. Legaterne vil blive udtrukket til distriktsmøderne. udlodning og betaling sker kontant blandt de deltagende klubber på landsmødet. Der tildeles hvert distrikt mindst et legat. Afsnit om uddeling af landsmødelegat udgår fra s. 47, såfremt ændringsforslag nr. 6 vedtages.

10 Forslag nr. 9 side 42 Stillet af hovedbestyrelsen Tangent Danmark Let friendship continue : Når en Ex-lady forlader Ladies Circle har hun mulighed for at blive optaget i en Tangentklub. Her kan hun fortsætte de venskaber som hun har opbygget igennem hendes LC år. Tangent Danmark er i rivende udvikling, men du kan endnu være med til at sætte dagsordenen. Vi glæder os til at se dig, for som vi siger i Tangent Danmark: Lad venskab vare ved!. Når et medlemskab automatisk ophører som følge af alder, tilbydes medlemmet passivt medlemskab i max et år for at stifte bekendtskab med Tangent Danmark. Inden et medlem falder for aldersgrænsen, skal der på Ladies Circles hjemmeside til- eller fravælges, hvorvidt man ønsker at få sine oplysninger videregivet til Tangent Danmark med henblik på evt. fremtidigt medlemskab. Se og for yderligere information eller kontakt Landsformanden på lf@tangentdanmark.dk. Når en Ex-lady Et nuværende eller tidligere medlem af Ladies Circle har hun mulighed for at blive optaget i en Tangentklub. Her kan hun fortsætte de venskaber som hun har opbygget igennem hendes LC år. Tangent Danmark er i rivende udvikling, men du kan endnu være med til at sætte dagsordenen. Vi glæder os til at se dig, for som vi siger i Tangent Danmark: Lad venskab vare ved!. Når et medlemskab automatisk ophører som følge af alder, tilbydes medlemmet passivt medlemskab i max et år for at stifte bekendtskab med Tangent Danmark. Inden et medlem falder for aldersgrænsen, skal der på Ladies Circles hjemmeside til- eller fravælges, hvorvidt man ønsker at få sine oplysninger videregivet til Tangent Danmark med henblik på evt. fremtidigt medlemskab.

11 Se og for yderligere information eller kontakt Landsformanden på Regler for en anden forening ønskes fjernet fra Rød Bog. Samarbejdet med Tangent Danmark fortsætter, idet LC videregiver medlemsdata jævnfør ja/nej til Tangent. Info om medlemskab fremgår ved kontakt med Tangent Danmark og lokalklubber.

Tangents keep circling

Tangents keep circling Tangent Danmark indkalder hermed til landsmøde 2016 på Christiansminde i Svendborg lørdag d. 30. april kl. 10.00-13.00 Dagsorden for det ordinære landsmøde 1. Valg af dirigent 2. Landsformandens årsberetning

Læs mere

Formandsmøde. 29. August 2015

Formandsmøde. 29. August 2015 Formandsmøde 29. August 2015 Dagsorden Velkomst og præsentation Fokusområder og events 2015-2016 Landsmøde National Serviceprojekt LCI 2015 Internationale events 2015-2016 Tangent Danmark Møde i distrikterne

Læs mere

Referat fra Formandsmødet lørdag den 18.august 2018

Referat fra Formandsmødet lørdag den 18.august 2018 Referat fra Formandsmødet lørdag den 18.august 2018 10.00-10.45 Velkomst, foredrag i Store sal på Odeon for LC, RT, Tangent, Extable NSP blev præsenteret af LC76 Vojens. Info om NSP kan ses på LCDs hjemmeside.

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

Referat af Formands-sekretærmøde LC Distrikt 3 på Hostrups Hotel, mandag den 15. juni 2015

Referat af Formands-sekretærmøde LC Distrikt 3 på Hostrups Hotel, mandag den 15. juni 2015 Jeg bød velkommen til de fremmødte ladies - vi var i alt 20 ladies. Super start på året tak for jeres engagement Dagsorden Formålet med aftenen er: at give klubformænd og sekretærer lejlighed til at lære

Læs mere

LADIES CIRCLE DANMARK

LADIES CIRCLE DANMARK LADIES CIRCLE DANMARK Distriktsformandens opgaver 15 under love for Landsforeningen og vejledende sider under distriktet i den røde bog fortæller helt konkret om, hvad distriktsformanden skal gøre. Distriktsformandens

Læs mere

TANYA BENSOUDA BJERRE

TANYA BENSOUDA BJERRE TANYA BENSOUDA BJERRE På en rejse sammen med dig Min rejse sammen med dig startede i 2011 hvor jeg blev optaget som medlem i LC 16 Odense. Det blev min begyndelse på en rejse med personlig udvikling. De

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

Vedtægter for Ex-Table Danmark

Vedtægter for Ex-Table Danmark 1. Navn og hjemsted. Landsforeningens navn er EX-TABLE DANMARK, og dens hjemsted er den til enhver tid siddende landsformands bopæl. 2. Motto. Landsforeningens motto er: UNITE, MAINTAIN, PROMOTE. (forene,

Læs mere

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Følgende agenda var udsendt på forhånd: 1. Præsentationsrunde 2. Spisning 3. Formandens opgaver 4. Sekretærens opgaver 5. Medlemsstatus

Læs mere

Alle klubbens medlemmer skal være indstillet på aktivt at støtte og implementere Zonta Internationals mål.

Alle klubbens medlemmer skal være indstillet på aktivt at støtte og implementere Zonta Internationals mål. Zonta - Distrikt 13 - Area 01 - Danmark Standard for Klubvedtægter vedtaget på Landsmøde 2014 Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer i eller med erfaring fra

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO Købmandsbo VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Handelsstandsklubs Understøttelsesselskab Købmandsbo, og foreningen er anmeldt i Foreningsregistret sammen med navnet

Læs mere

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet april 1957. Foreningen er tilsluttet forskellige

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kunstforeningen for Ældre- og Handicapforvaltningen af 3. marts 1998. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk - DFUNK. Vedtaget på DFUNKs generalforsamling den 17. marts 2013

Vedtægter for Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk - DFUNK. Vedtaget på DFUNKs generalforsamling den 17. marts 2013 1. Navn Vedtægter for Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk - DFUNK Vedtaget på DFUNKs generalforsamling den 17. marts 2013 1) Foreningens navn er Dansk Flygtningehjælps UngeNetværK, der forkortes DFUNK.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS 1 Navn og hjemsted 1. Organisationens navn er Ungdommens Røde Kors. 2. Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. 3. Ungdommens Røde

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

Vedtægter for Ex-Table 111 Hammel

Vedtægter for Ex-Table 111 Hammel Vedtægter for Ex-Table 111 Hammel 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Ex-Table 111 Hammel, og den hjemsted er den til enhver tid herskende Formands bopæl. Må venskabets bånd aldrig briste. 2 Motto 3 Formål

Læs mere

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Humlebæk Skoles Forældreforening. Foreningens binavn er Vild med Bevægelse. 1.2 Foreningens

Læs mere

Referat af Tangent Danmarks 33. ordinære generalforsamling. Lørdag den 30. april 2016

Referat af Tangent Danmarks 33. ordinære generalforsamling. Lørdag den 30. april 2016 Referat af Tangent Danmarks 33. ordinære generalforsamling Lørdag den 30. april 2016 Christiansminde Svendborg Ansvarlige: Landsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Vicelandsformand Lene Høffner,

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

Vedtægter for DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom

Vedtægter for DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom Vedtægter for DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom Vedtaget på DFUNKs generalforsamling den 6. marts 2016 1. Navn 1) Foreningens navn er DFUNK Dansk Flygtningehjælp Ungdom. 2) DFUNKs engelske navn er Danish

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA Bilag til dagsorden til Landsmødet d. 27. april 2019 Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA 1 Navn og hjemsted Foreningens formelle navn er Prostatakræftforeningen. Foreningen anvender

Læs mere

EX-TABLE DANMARK. Formandens beretning på Landsmødet 2006.

EX-TABLE DANMARK. Formandens beretning på Landsmødet 2006. Formandens beretning på Landsmødet 2006. To be or not to be.here! Citatet stammer fra skuespillet Hamlet af Shakespeare, men er egentlig meget relevant for landsforeningen EX-Table Danmark, at være aktivt

Læs mere

HJERNESKADEFORENINGEN STANDARDVEDTÆGTER FOR LOKALAFDELINGER

HJERNESKADEFORENINGEN STANDARDVEDTÆGTER FOR LOKALAFDELINGER HJERNESKADEFORENINGEN STANDARDVEDTÆGTER FOR LOKALAFDELINGER Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 30.04.2011 Ændret på repræsentantskabsmødet den 20.04.2013 Ændret på repræsentantskabsmødet den 12.04.2014

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Zonta Area 01, Danmark er en del af Distrikt 13 af Zonta International. Organisationens hjemsted er hos Area Director (AD).

Zonta Area 01, Danmark er en del af Distrikt 13 af Zonta International. Organisationens hjemsted er hos Area Director (AD). Vedtægter for Zonta Area 01 Danmark vedtaget på landsmødet 2014. Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer i eller med erfaring fra anerkendt erhverv eller profession,

Læs mere

Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943

Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943 Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Motorbådsklubben af 1943, med hjemsted på Bådevænget 14, 8930 Randers NØ. Klubbens bomærke og stander er en skrue indeni en redningskrans,

Læs mere

VEDTÆGTER MAJ 2011. 3. Medlemskab I IOGT Danmark er der to typer medlemskab: 1. Løftebundet medlemskab 2. Støttemedlemskab

VEDTÆGTER MAJ 2011. 3. Medlemskab I IOGT Danmark er der to typer medlemskab: 1. Løftebundet medlemskab 2. Støttemedlemskab VEDTÆGTER MAJ 2011 1. Platform IOGT Danmark er en frivillig, misbrugsbekæmpende organisation, der optager medlemmer uanset race, nationalitet, religion, social stilling eller politisk overbevisning. Målet

Læs mere

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen. Vedtægter for Vestlollands Bridge Klub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Vestlollands Bridge Klub og klubben er hjemmehørende i Lolland kommune. Klubben er stiftet den 15 maj 1963 2. Formål. Klubbens

Læs mere

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev.

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev. Vedtægter for Rideklubben Hammelev og Omegn, vedtaget den 23/2-2011 1. Rideklubben Hammelev og Omegn, RHO, stiftet den 1.november 1978, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Hammelev og

Læs mere

Oprettelse af en forening sådan!

Oprettelse af en forening sådan! Vejledning: Frivillig Folkeoplysende Forening 1 Oprettelse af en forening sådan! Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan

Læs mere

Vejledning til oprettelse af en forening

Vejledning til oprettelse af en forening Vejledning til oprettelse af en forening Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan foreningens arbejde og organisation er struktureret.

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er: Hjørring Svømmeklub 68 forkortet S68 Hjemsted er: Hjørring kommune Klubben er stiftet 18. marts 1968 2 Formål Klubbens formål er i nærområdet at fremme kendskab

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Klubvedtægter Samsø Inner Wheel klub Distrikt 45 Dansk klub nr.75

Klubvedtægter Samsø Inner Wheel klub Distrikt 45 Dansk klub nr.75 Klubvedtægter Samsø Inner Wheel klub Distrikt 45 Dansk klub nr.75 Vedtaget på Landsmøde nr. 170, oktober 2016 Godkendt af International Inner Wheel Executive Committee februar 2017 1 Navn og hjemsted Klubbens

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TELEGRAF-REGIMENTERNES SOLDATERFORENING

VEDTÆGTER FOR TELEGRAF-REGIMENTERNES SOLDATERFORENING VEDTÆGTER FOR TELEGRAF-REGIMENTERNES SOLDATERFORENING 2005 Side 1 af 10 VEDTÆGTER FOR TELEGRAF-REGIMENTERNES SOLDATERFORENING 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Aktiviteter 5 Forretningsudvalg

Læs mere

Vedtægter for Vejle Fredericia Landboforening

Vedtægter for Vejle Fredericia Landboforening Vedtægter for Vejle Fredericia Landboforening 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Vejle-Fredericia Landboforening. Sekretariats-adresse: LandbrugetsHus, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens Formål 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING STIFTET 1905 Opdateret oktober 2017 1 Stk. 1. Foreningens navn er: Grenaa Idrætsforening, Fodboldafdeling (GIF) og foreningens hjemsted er Grenaa.

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER Inner Wheel Klub Distrikt, Dansk klub nr.

KLUBVEDTÆGTER Inner Wheel Klub Distrikt, Dansk klub nr. KLUBVEDTÆGTER Inner Wheel Klub Distrikt, Dansk klub nr. Vedtaget på Landsmøde nr. 170, oktober 2016 Godkendt af International Inner Wheel Executive Committee februar 2017 1 Navn og hjemsted Stk.1. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS 1 Navn, hjemsted, status og mål 1. Organisationens navn er Ungdommens Røde Kors. 2. Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. 3. Ungdommens

Læs mere

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902 Vedtægter - for Horsens Rideklub efter fusion mellem Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, vedtægter ændret den 12. marts 1996 ændret den xx.xx.2014 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Horsens Rideklub

Læs mere

Vedtægter. Middelfart Badminton Klub. Vedtaget d. 16/3 2016

Vedtægter. Middelfart Badminton Klub. Vedtaget d. 16/3 2016 Vedtægter Middelfart Badminton Klub Vedtaget d. 16/3 2016 Navn 1 Foreningens navn er Middelfart Badminton Klub (MBK) Hjemstedet er Middelfart kommune 2 Klubben er gennem Badminton Fyn (BF) medlem af Badminton

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg - Fanø, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg - Fanø. stk. 2 Foreningen har

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

LAVAS.dk. Landsforeningen for Vækstlags Scenekunst i Danmark VEDTÆGTER

LAVAS.dk. Landsforeningen for Vækstlags Scenekunst i Danmark VEDTÆGTER VEDTÆGTER Vedtægter. 1 - FORENINGENS NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSKRAV Foreningens navn:. Landsforeningens formål: At fungere som et interessefællesskab og netværk for vækstlagsscenekunst i Danmark, der opfylder

Læs mere

Exploring our hearts. Kære alle nye formænd & sekretærer!

Exploring our hearts. Kære alle nye formænd & sekretærer! Kære alle nye formænd & sekretærer! Hermed referat af vores formand/sekretærmøde afholdt hjemme hos mig Køgevej 1, 4640 Fakse Onsdag d. 17. juni kl. 18.30. Der blev snakket godt ved bordene og jeg håber,

Læs mere

Vedtægter for Faxe Ladeplads Idrætsforening Dannebrogsvej Faxe Ladeplads Stiftet den 10. marts 1927

Vedtægter for Faxe Ladeplads Idrætsforening Dannebrogsvej Faxe Ladeplads Stiftet den 10. marts 1927 Vedtægter for Faxe Ladeplads Idrætsforening Dannebrogsvej 1 4654 Faxe Ladeplads 5671 6977 Stiftet den 10 marts 1927 1 1 Navn Foreningens navn er Faxe Ladeplads Idrætsforening (herefter kaldet FLI) 2 Formål

Læs mere

Ændringsforslag til HDCDK vedtægter ved Hovedgeneralforsamlingen 2017

Ændringsforslag til HDCDK vedtægter ved Hovedgeneralforsamlingen 2017 Ændringsforslag til HDCDK vedtægter ved Hovedgeneralforsamlingen 2017 Forslag nr.1. 2. Optagelse. stk.1. H-DCDK kan optage alle, der er fyldt 18 år og er ejer af en Harley- Davidson motorcykel med V-motor,

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Tekst markeret med kursiv skrift refererer direkte til klubbens vedtægter. Indhold 1. Konstituering af bestyrelsen... 2 2. Bestyrelsens arbejde... 2 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR 1 Navn Organisationens navn er Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur. 2 Hjemsted Landsforeningens hjemsted er adressen for Landsforeningens

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Ændringsforslag er markeret med fed rød Marts 2011 Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB STIFTET 1934 1 Klubbens navn er NÆSTVED BICYCLE CLUB for bane, MTB og landevej, og den har hjemsted i Næstved. 2 Klubbens formål er at udvikle alle medlemmer med udgangspunkt

Læs mere

Vejledning og retningslinjer ved oprettelse af en forening

Vejledning og retningslinjer ved oprettelse af en forening Februar 2012 Vejledning og retningslinjer ved oprettelse af en forening I Danmark kan enhver oprette en forening. Det kan være fordi man har samme holdning til et emne, eller har samme interesse for en

Læs mere

Vedtægter. for. Danmark

Vedtægter. for. Danmark Vedtægter for Danmark 1. Platform IOGT Danmark er en frivillig, misbrugsbekæmpende organisation, der optager medlemmer uanset race, nationalitet, religion, social stilling eller politisk overbevisning.

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål 1.1 Foreningens navn er Periamma. Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1.2 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Periamma er en uafhængig non-profit forening. 2.2 Periammas formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus Vedtægter for Rindby Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Rindby Forsamlingshus. Foreningen er hjemmehørende i Fanø Kommune. Foreningens adresse er hos formanden. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. 1. Navn og hjemsted: 2. Formål: 3. Dansk Ride Forbund: 4. Medlemmer: 4.A. Æresmedlemmer: 4.B. Stemmeret:

VEDTÆGTER. 1. Navn og hjemsted: 2. Formål: 3. Dansk Ride Forbund: 4. Medlemmer: 4.A. Æresmedlemmer: 4.B. Stemmeret: VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn er: Hammerum Rideklub Forkortes: HOKR Klubbens hjemsted er: Herning Kommune Klubbens stiftelses dato er: 25. juni 1973 2. Formål: Klubbens formål er fremme

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, NU

Vedtægter for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, NU Vedtægter, pr. April 2018 Vedtægter for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, NU 1. Navn 1. Organisationens navn er Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, der forkortes NU. 2. Formål 1. Folkekirkens Nødhjælps Ungdom

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

GENERALFORSAMLING Tangent Danmark

GENERALFORSAMLING Tangent Danmark GENERALFORSAMLING Tangent Danmark 33. ordinære generalforsamling Lørdag den 30. april 2016 Christiansminde Svendborg Tangents keep circling Program for dagen Kl. 10.00 Generalforsamlingen starter Kl. 11.15

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING STIFTET 1905 Opdateret september 2015 1 Stk. 1. Foreningens navn er: Grenaa Idrætsforening, Fodboldafdeling (GIF) og foreningens hjemsted er Grenaa.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger Vejledende vedtægter for distriktsforeninger En distriktsforening er en selvstændig forening, som selv fastsætter sine vedtægter. Vedtægterne må ikke være i strid med Landsforeningens til enhver tid gældende

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg.

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. stk. 2 Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR KONGEÅ RIDEKLUB - GRUNDLAGT I 1981

LOVE & VEDTÆGTER FOR KONGEÅ RIDEKLUB - GRUNDLAGT I 1981 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongeå Rideklub, forkortet til KÅR. Klubbens hjemsted er Esbjerg kommune. Klubben er stiftet i 1981 Formål 2 Kongeå Rideklub`s formål er at fremme interessen for ridesporten,

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014.

Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014. Forslag til generalforsamlingen i Dansk Bonsai Selskab søndag den 25. maj 2014. Forslag fremsat af den siddende bestyrelse v/ Erling Klysner. Forslag 1: Ændringer af DBSs vedtægter Begrundelse: I 2013

Læs mere

Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen

Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen 1. KALAALLIT RØDE KORSIAT OG RØDE KORS BEVÆGELSEN Foreningen Kalaallit Røde Korsiat er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark. Kalaallit

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding 1 Navn KFUM og KFUK i Kolding (110500) Stiftet år og dato Fællesforening 19.02.2001 KFUM 09.02.1884 Sogn: Kristkirkens Sogn Hjemstedskommune: Kolding Distrikt:

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere