De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret."

Transkript

1 Velkomst ved Sabine Schulze Lorenzen Der blev talt 130 fremmødte på Skovby Kro. De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret. Det blev endvidere fastslået, at man ved dagens møde ville koncentrere sig om vandløbssagen. Referat af mødet bliver udsendt enten pr. eller med post. Indlæg ved Evald Mølgaard, Lærkemose 116 Evald Mølgaard kom med en generel opfordring til at tage sagen op med den pågældende grundejerforening. Han fremførte, at G-kanalen ikke kunne lede vandet væk pga. manglende oprensning. En oprensning blev udført meget hurtigt og gav resultat. Evald Mølgaard nævnte, at han generelt synes forslaget fra Orbicon lyder godt, men økonomien gjorde udslaget til, at han ønskede at indkalde til møde. Han satte sig ind i diverse paragraffer samt vandløbssagen og orienterede løbende sin bestyrelse. I den forbindelse viste Evald Mølgaard mailkorrespondance sendt til HG (Hus- og Grundejerforeningen) og Sønderborg Kommune. Vandløbsloven 22-24: Det er en fordel at henvise til loven, når man laver sin indsigelse, og det skal oplyses, om man er grundejer eller lejer. Hver enkelt grundejer/lejer skal komme med indsigelse, det kan ikke ske fælles. Alle, både husejere og grundejere, kan gøre indsigelse. Evald Mølgaard kommenterede, at samtlige grundejerforeninger har besluttet at lave en vandløbssag uden først at gå til grundejerne. Grundejerforeningerne har bedt Sønderborg Kommune om hjælp til at løse vandløbssagen.

2 Indlæg fra entreprenør Søren Perregaard Søren Perregaard ridsede kort op, hvordan kanalforløbet i Skovmose er. Grundlæggende skifter ledningen fra Skovby, der løber ind i den nye udstykning og ud igen, rørstørrelse ( ), så derfor foreslås en løsning med en ny 60 cm ledning med udløb i Landkanalen, hvilket vil få 90 % af problemerne til at forsvinde. Så skal der etableres en ledning til at tage overfladevandet fra markerne, inden det løber ind i det nye område. I Fyrremosen skal den allerede eksisterende grøft, der nu til dels er fyldt med haveaffald, graves fri igen og forbindes til eksisterende løb i markområdet, ca. ved Møllerens Hus. Der etableres en ny grøft gennem det grønne område fra G-kanalen (ingen forbindelse til denne) og til Møllerens Hus, der ligeledes forbindes til eksisterende løb. Gennem Birkemose kan etableres en kanal, for at man fra Birkemose og Egemose kan tilslutte sig, hvis man har problemer. Pris for samlet forslag blev fremlagt. (se vedhæftede dokument) Pumpelaget og pumpernes tilstand blev også nævnt. Den ene af pumperne er meget gammel, og generelt trænger anlægget til opdatering, men såfremt alle bliver medlemmer af pumpelaget, vil der over 2 år være penge til renovering/nyanskaffelse. Oprensning af G-kanal og Landkanal er meget vigtig, derimod er der andre kanaler, hvis oprensning er knap så vigtig. (se bilag) En evt. rørlægning af G-kanalen blev også foreslået. (se bilag) Søren Perregaard nævnte desuden, at udløbet i havet bør gøres længere, og pumperne ved Pøl bør laves større. (Diverse kort er vedhæftet til forklaring af dette indlæg)

3 Indlæg ved fremmødte Bjarne Marcussen (kloakmester) Kan tilslutte sig forslaget fra Perregaard. Vandløbsloven fastlægger, at man betaler efter nytteværdi, solidaritetsprincippet kan ikke bruges til omkostningsfordeling. Vi bør se tiden an, så resultatet af en oprensning af grøfterne kan ses, og desuden prøve at få projektet stoppet. Man bør tale sammen på generalforsamlingerne og finde ud af, hvor mange der vil betale. Et alternativ er, at pengene tages af egen kasse. Rønnemose 14 Er ikke indforstået med betalingen og mener, vi skal aflyse ejendomsskatterne. Kommunen burde betale en vis del af projektet. Peter Hansen, som også deltog i mødet på Comwell, har haft en artikel ang. mødet i dag i avisen, hvor han udtaler, at vandreguleringen i Skovmose helst bør gennemføres i 2012, ellers er alternativet ingen vandregulering! Fyrremose 104 Spørgsmålet er, om det er Grundejerforeningen eller Sønderborg Kommune, som afgiver ordre til Søren Perregaard, hvis hans løsning vælges. Det kan både gå direkte gennem Grundejerforeningen, f.eks. hvis man beslutter, at Grundejerforeningens kasse skal betale, ellers går der nok længere tid, hvis det skal gennem Kommunen. Henning Jepsen (Formand for Grundejerforeningen) Udtrykte, at han deltog i dette møde for at lytte. Udgangspunktet for hele projektet var september måneds regnskyl, hvorefter man bad Sønderborg Kommune om hjælp efter fuld enighed i alle bestyrelser. Kommunen har ophøjet sagen til en vandløbssag, og vi kan så vælge at samarbejde eller modarbejde. Henning Jepsen betonede, at man troede på forslaget. Birkemose 30 Ole Burchardt havde følgende spørgsmål til Perregaard: Eftersom der står meget vand i Birkemose, er det muligt at lave nogle grøfter eller dræn på tværs, der løber over i det grønne område, så man selv kan pumpe det overskydende vand derud?

4 Lærkemose 15 Gunnar Brink kommenterede, at overfladevand fra byen siver ned, og at det ville være godt, hvis det kom væk. 90% af problemet er rørledningen fra Skovby. Fyrremose 114 Sabine Schulze Lorenzen spurgte, hvordan en fordelingsnøgle kunne se ud? Selv om man ikke selv har vand på grunden, men naboen har, så reduceres ens egen værdi på huset også. Måske kunne man lave en fordeling efter m². På generalforsamlingen bør bestyrelsen spørge, hvad medlemmerne mener, før de går i gang. Lad os tage sagen i egen hånd. Lærkemose 51 Har ingen problemer med vand, men synes godt om oplægget fra Søren Perregaard. Problemstillingen er, hvordan vi kommer ud af det her juridisk uden at skulle betale mange penge. Man har forpligtet os via vandreguleringsloven. Vi har forpligtet os til at betale alt, hvad der vedrører oprensning. Mener ikke, at alle bestyrelsesmedlemmer er enige. Kommunen har kendt til problemet og lægger det nu ud til os. Henning Jepsen Alle står bag. Inden mødet med Orbicon og Sønderborg Kommune var alle til stede fra sammenslutningen, og alle har accepteret, at der skulle gås videre med sagen. Birkemose 5 (også hus i Egemose) Poul Raeder spørger, hvem der har ansvaret for den grøft, der ligger på indvendig side af marken, hvor vandet kommer fra? Søren Perregaard Den kan køres over i den nye kanal i det grønne område og over i G-kanalen. Rønnemose 16 Der skulle have været afholdt en ekstraordinær generalforsamling, inden man tog beslutningen. Vedr. partsfordelingen vandet kommer ovenfra og ender dér, hvor der er lavest Orbicons partsfordeling er ikke retfærdig, man skulle have haft en landmåler på til at bestemme de rigtige højder.

5 Tjørnemose 2 og 4 Spørgsmål til Søren: Er ledningen fra Skovby offentlig eller privat? Hvis den er offentlig, så skal Kommunen betale for den. Det er bestyrelsens ansvar, da man har handlet uden mandat fra en generalforsamling. Det er sket på bestyrelsens eget initiativ, og de har det økonomiske ansvar. Erik Sørensen, 134 Opfordrede bestyrelsen til at indkalde til ekstraordinær generalforsamling med Søren Perregaard og Orbicon som deltagere, så det kan afklares, hvad vi ønsker. Lærkemose 15 Niels Jørgensen har haft oversvømmelse 6 gange på sin grund, der ligger lige ved Landkanalen. I forbindelse med oversvømmelsen den sev vandet ind i huset, der stadig er under ombygning. G-kanalen har ikke været oprenset, og han mener, at vandet skal ledes en anden vej. Har bl.a. sat en vold op mod Landkanalen for at lede vandet væk og drænet rundt om huset. Niels Jørgensen foreslog, i stedet for at lede vandet til pumpestationen, at lede det ud mod Høruphav, hvor der ligger en ledning i svinget ved supermarkedet. Søren Perregaard Svarede, at der er mange steder, hvor der ligger gamle dræn, som ikke kan løse problemet ved de enkelte huse, de vil stadig have vand stående. Lærkemose 15 Bork Havn har haft samme problemstilling, men i dette tilfælde har Ringkøbing Kommune betalt alt på stikveje, hvor de har lavet brønde, man kunne blive tilsluttet. På Lærkemose er der lerlag og allag, hvor vandet ikke kan trænge igennem. Egemose 149 Hugo Nielsen (medlem af bestyrelsen) er ikke blevet orienteret eller spurgt og har ikke haft mulighed for at indgive indsigelse. Har sendt forslag om, at projektet med vand fra Skovby skal igangsættes først. Fyrremose 142 Normann Nørlev mener, vi skal arbejde fremadrettet. Vi skal prøve at komme ud af sagen med Kommunen, og det koster måske en mio. kroner. Går ind for solidaritetsprincippet. Vi kunne måske lave en sø, så der kunne blive et rekreativt område med fiskeri.

6 Spørgsmål til Søren Perregaard Hvis man nu rørlægger en del af G-kanalen? Søren Perregaard På den måde er opstuvning og tilgroning ikke mulig, og der kommer ingen gener langs med den. Evald Mølgaard Vi skal videre, men hvad gør vi efter dette møde? Har selv været på Kommunen hvis der er mange, der er imod projektet, må forslaget trækkes tilbage. Går ind for Søren Perregaards forslag, da vi også har råd til det. Mølgaard opfordrer til at henvise til fælles møde i dag, når der laves indsigelse, og henstille til, at Kommunen samarbejder med Søren Perregaard, så mener han, vi kan komme ud af det forslag, Kommunen har fremlagt. Christian Iversen, 112 Et sådant forslag burde skulle ud til de enkelte ejerforeninger, inden man tager en beslutning. Fyrremose 58 Knud Clausen nævnte, at man overhovedet ingen oplysning har fået fra bestyrelsen. Afslutning af mødet ved Sabine Schulze Lorenzen Det blev nævnt, at Lærkemose forbereder et brev, som man evt. kan tilslutte sig, hvis man laver en indsigelse. Der blev takket for fremmødet. Referenter: Inger Clausen og Susann Lindinger

Referat af Medlemsmøde i Fyrremose, den

Referat af Medlemsmøde i Fyrremose, den Referat af Medlemsmøde i Fyrremose, den 6.6.2015 Hermed kommer referatet fra vores møde, som ikke er: I kronologisk rækkefølge, men emnerelateret! Noteret med navneangivelser, hvem der har spurgt hvad.

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00.

Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00. Grundejerforeningen Skovmose Generalforsamling på Skovby Kro den 21. juni 2014, kl. 13.00. Bestyrelsens beretning. Velkommen til generalforsamling nr. 40. Godt at se det store fremmøde. Mange af jer er

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 13.00 på Skovby Kro på Sydals. Tilstede var 186 personer hvoraf de 132 var stemmeberettigede. Formand Henning Jepsen

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamlingen lørdag den 16. juni 2018 kl. 13.00 på Skovby Kro i Skovby på Sydals. Tilstede var 68 personer, hvoraf de 44 var stemmeberettigede. Formand Henning

Læs mere

Beretning 2012 i Grundejerforeningen Skovmose

Beretning 2012 i Grundejerforeningen Skovmose Beretning 2012 i Grundejerforeningen Skovmose Velkomst ved formanden Henning Jepsen Endnu engang velkommen til Skovmoses 37. generalforsamling. Dejligt at se, der er kommet så mange. Som formand fremlægger

Læs mere

Sammenslutning af Hus- og Grundejere i Skovmose (H&G)

Sammenslutning af Hus- og Grundejere i Skovmose (H&G) (Tilføjelse af 30.11.2013. Opmærksomheden henledes på, at alle repræsentanter for grundejerforeningerne i H&G forinden afsendelsen godkendte indholdet. Fyrremosen har efterfølgende meddelt H&G, at man

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamlingen lørdag den 20. juni 2015 kl. 13.00 på Skovby Kro i Skovby på Sydals. Tilstede var 70 personer, hvoraf 49 var stemmeberettigede. Formanden bød

Læs mere

Dejligt vi fik tid til at mødes! Tak!

Dejligt vi fik tid til at mødes! Tak! 9.5.2018 Dejligt vi fik tid til at mødes! Tak! ? Køber jeg en ny bil, når askebægeret er fyldt? Nej, det er nok ingen, der gør! Men hvorfor skal vi investere i en dyr vandløbssag, inden vi kender problemerne

Læs mere

Velkommen. Oversvømmelse i Skovmose. - Informationsmøde d. 23. februar 2012

Velkommen. Oversvømmelse i Skovmose. - Informationsmøde d. 23. februar 2012 Velkommen - Informationsmøde d. 23. februar Hvem er vi? 2 Dagsorden 1. Indledning (15 min) 2. Orientering fra Sønderborg Kommune (10 min) 3. Mulige årsager til oversvømmelserne (10 min) 4. Løsning (25

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamlingen lørdag den 17. juni 2017 kl. 13.00 på Skovby Kro i Skovby på Sydals. Tilstede var 71 personer, hvoraf 45 var stemmeberettigede. Formand Henning

Læs mere

Grundejerforeningen Skovmose

Grundejerforeningen Skovmose Grundejerforeningen Skovmose Referat af generalforsamling lørdag den 15. juni 2013 kl. 13.00 på Skovby Kro på Sydals. Tilstede var 147 personer hvoraf 114 var stemmeberettigede. Formand Henning Jepsen

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovmose den 17. juni 2017 på Skovby Kro kl

Beretning til generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovmose den 17. juni 2017 på Skovby Kro kl Beretning til generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skovmose den 17. juni 2017 på Skovby Kro kl. 13.00. Formanden Henning Jepsen bød velkommen til den 43. generalforsamling. Bestyrelsens beretning:

Læs mere

Høruphav, 2. april 2016 Sten W. Laursen Erhvervsjura MEDLEMSMØDE ANGÅENDE REGULERING AF VANDLØB I SKOVMOSE

Høruphav, 2. april 2016 Sten W. Laursen Erhvervsjura MEDLEMSMØDE ANGÅENDE REGULERING AF VANDLØB I SKOVMOSE Høruphav, 2. april 2016 Sten W. Laursen Erhvervsjura MEDLEMSMØDE ANGÅENDE REGULERING AF VANDLØB I SKOVMOSE EN RÆKKE AFGØRELSER Der foreligger nu afgørelser i medfør af en række bestemmelser Landzonetilladelse

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Emnerne er behandlet overordnet, og i det følgende er det forsøgt at give svar på så mange høringssvar som muligt inden for hver kategori.

Emnerne er behandlet overordnet, og i det følgende er det forsøgt at give svar på så mange høringssvar som muligt inden for hver kategori. NOTAT Projekt : Oversvømmelse i Skovmose i Sønderborg Kundenavn : Sønderborg Kommune Emne : Svar på høringssvar fra første høringsperiode Til : Hans Erik Jensen/Ebbe Enøe Fra : Henrik Skytte Projektleder

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet Sønderborg ANSØGNING OM REGULERINGSPROJEKT

Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet Sønderborg ANSØGNING OM REGULERINGSPROJEKT Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg ANSØGNING OM REGULERINGSPROJEKT På vegne af Lysabild-Skovby Landvindingslag søges der hermed om tilladelse til

Læs mere

Mødereferat Knøs Gård, d Medlemsmøde FLS Fyrremose

Mødereferat Knøs Gård, d Medlemsmøde FLS Fyrremose Mødereferat Knøs Gård, d. 2.4. 2016 Medlemsmøde FLS Fyrremose Deltagere: Der var repræsentanter for 17 matrikler i FLS Fyrremose samt Sten Laursen (SL), Erhvervsjura, SEGES Sten Laursen præsenterede sig

Læs mere

Notatet beskriver de forskellige anlægselementer samt projektøkonomien og skitsemæssige

Notatet beskriver de forskellige anlægselementer samt projektøkonomien og skitsemæssige NOTAT Projekt Oversvømmelse i Skovmose på Sydals Projektnummer 1431100020 Kundenavn Emne Til Fra Kvalitetssikring Sønderborg Kommune Grundlag for prioritering af projektforslag Hans Erik Jensen Ebbe Enøe

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet Sønderborg ANSØGNING OM REGULERING AF VANDLØB

Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet Sønderborg ANSØGNING OM REGULERING AF VANDLØB Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg ANSØGNING OM REGULERING AF VANDLØB På vegne af Lysabild-Skovby Landvindingslag søges der hermed om tilladelse

Læs mere

Forslag 2. (Forslaget trukket og erstattet af forslag 8)

Forslag 2. (Forslaget trukket og erstattet af forslag 8) 1 Generalforsamlingen 2017 modtagne forslag. Uanset at det er god skik at en bestyrelse forholder sig til de enkelte forsalg, er vurderingen blevet den, at der ikke findes anledning til at kommenterer

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0092 UL/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk

Klagerne. J.nr. 2012-0092 UL/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk Nævnet har modtaget klagen den 9. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg ANSØGNING OM REGULERING AF VANDLØB

Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg ANSØGNING OM REGULERING AF VANDLØB Sønderborg Kommune att. Naturafdelingen v/ Hans Erik Jensen Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg ANSØGNING OM REGULERING AF VANDLØB På vegne af Lysabild-Skovby Landvindingslag søges der hermed om tilladelse

Læs mere

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

U D S K R I F T. Den 20. juni 2018 kl afholdt Taksationskommissionen for Sønderjylland

U D S K R I F T. Den 20. juni 2018 kl afholdt Taksationskommissionen for Sønderjylland RETTEN I SØNDERBORG U D S K R I F T Den 20. juni 2018 kl. 09.00 afholdt Taksationskommissionen for Sønderjylland møde i T 41/2017: Vandreguleringsprojekt i Skovmose vedrørende følgende ejendomme: Fyrremose

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone.

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone. Grundejerforeningen Skovmose Referat af den 36. ordinære generalforsamling lørdag den 18. juni 2011 kl. 13.00 på Skovby Kro. Tilstede var 91 deltagere hvoraf 62 var stemmeberettigede. Formanden Henning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten Lørdag den 1. juni 2019 kl. 14 i Harboøre Hotel, Stationsvej 5, 7673 Harboøre Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Kloak- og drænprojekt.

Kloak- og drænprojekt. Kloak- og drænprojekt. Nu foreligger der et færdigt projekt omfattende både den fremtidige kloakering og pumpelagets fremtidige drænsystem. Hele projektet udsendes til 5 entreprenørfirmaer, og der afholdes

Læs mere

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg.

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af møde om Dræning i Vejlby den 31. maj 2012 Til : Vrist Pumpelag: formand Bendt Bjergaard. Vejlby

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2017 Eng- og Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963

Referat ordinær generalforsamling 2017 Eng- og Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Referat ordinær generalforsamling 2017 Eng- og Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg 5.a Valg af to suppleanter

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af to Ekstraordinære Generalforsamlinger afholdt på Herlev skole tirsdag den 4 Februar kl. 19:30 samt torsdag den 13 Februar kl. 19:30

Læs mere

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen.

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen. From:Poul Sig Vadsholt To:'Leif Høy (leifhoey@stofanet.dk)';ole.hoy@gjensidige.dk;'finn Vallebæk Christensen (fvc@mail.tele.dk)' Subject:Referat fra møde mellem Houstrup Grundejerforening og Varde Kommune

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Vandløb Om at rejse en vandløbssag mod nabo

Vandløb Om at rejse en vandløbssag mod nabo Vandløb Om at rejse en vandløbssag mod nabo Hvad er et vandløb? Vandløb i vandløbsloven omfatter alle vandløb, grøfter, kanaler, rørledninger og dræn samt søer, damme og andre lignende indvande. Problemer

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Sammen med dette nyhedsbrev kommer også referatet fra generalforsamlingen.

Sammen med dette nyhedsbrev kommer også referatet fra generalforsamlingen. Nyhedsbrev 2/2014 Kære medlemmer! Sammen med dette nyhedsbrev kommer også referatet fra generalforsamlingen. Som I kan se, så blev generalforsamlingen ikke gennemført, da Hans Jørgen Wolf / 72 og Morten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Notat vedrørende afvandingsforholdene for grundejerforeningens område

Notat vedrørende afvandingsforholdene for grundejerforeningens område Grundejerforeningen Thorup Strand Øst 25-02-2009 Notat vedrørende afvandingsforholdene for grundejerforeningens område Baggrund På grundejerforeningens generalforsamling lørdag den 22. marts 2008 blev

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Besvarelse af høringssvar

Besvarelse af høringssvar Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 15-08-2018

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune.

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Det er den 3. generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejere i Jammerbugt kommune. Vi kan se tilbage på et år,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Vandløb Om at rejse en vandløbssag mod nabo. Miljø og Natur

Vandløb Om at rejse en vandløbssag mod nabo. Miljø og Natur Vandløb Om at rejse en vandløbssag mod nabo Miljø og Natur Hvad er et vandløb? Vandløb i vandløbsloven omfatter alle vandløb, grøfter, kanaler, rørledninger og dræn samt søer, damme og andre lignende indvande.

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Medlemsmøde den 6.6.15 Med Hans Erik Jensen fra Sønderborg kommune blev afholdt.

Medlemsmøde den 6.6.15 Med Hans Erik Jensen fra Sønderborg kommune blev afholdt. Kort fortalt vedr. Vandløbssagen: Der er indgivet klage til kommunen/taksationskommissionen for 35 matrikler, som har indbetalt 35.000 kr. Vi takker for de indbetalinger, som viser os opbakning og hjælper

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Regnskab og budget kan man se og downloade fra vores hjemmeside

Regnskab og budget kan man se og downloade fra vores hjemmeside Grundejerforeningen Klokkekilden Bestyrelsens beretning for 2017/2018 Der har kun været meget få henvendelser fra grundejerne siden sidste generalforsamling, og de har stort set kunnet løses uden større

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling kloakering

Ekstraordinær generalforsamling kloakering Ekstraordinær generalforsamling kloakering Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til ekstraordinær generalforsamling vedr. kloakering. Lørdag d. 9. juni 2018 kl. 10.00. Sted: Åby bibliotek,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Varde Kommunes afgørelse om vedligehold af grundvandssænkningen i Guldvangen

AFGØRELSE i sag om Varde Kommunes afgørelse om vedligehold af grundvandssænkningen i Guldvangen Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 16. december 2014 J.nr.: NMK-43-00448 Ref.: CATGK/KENKN AFGØRELSE i sag om Varde Kommunes afgørelse om vedligehold af grundvandssænkningen

Læs mere

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR ÅRHUS OG HOLSTEBRO

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR ÅRHUS OG HOLSTEBRO U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR ÅRHUS OG HOLSTEBRO Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 10.50 samledes overtaksationskommissionen ud for Strandvejen 149 og 151, 7673 Harboøre.

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Offentliggørelse af regulering af rørlagt vandløb mellem Mosevej og Gl. Århusvej i Viborg

Offentliggørelse af regulering af rørlagt vandløb mellem Mosevej og Gl. Århusvej i Viborg Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Att.: Peter Graves Madsen Industrivej 15 8800 Viborg Sendes til: pgm@energiviborg.dk Offentliggørelse af regulering af rørlagt

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 7. maj Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 7. maj Merete Hvid Dalnæs Velkommen Højvandssikring af området ved Næsby Strand 7. maj 2014 Merete Hvid Dalnæs Dagens program 18:00 Velkomst 18:10 Baggrund, historie og natur 18:30 Proces 18:40 Spørgsmål og kommentarer 19:10 Digegruppens

Læs mere

Genreralforsamling GB Vest Referat

Genreralforsamling GB Vest Referat Snekkersten den 12. April 2016 Genreralforsamling GB Vest Referat 1. Valg af dirigent. Valget faldt på Jess Juul Nicolaisen, PWT 64. 2. Beretning fra bestyrelsen. Formanden præsenterede sin beretning om

Læs mere