Dansk Münsterländer Klubs Generalforsamling 12. juni 2010 Fjeldsted Skovkro, Ejby, Fyn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Münsterländer Klubs Generalforsamling 12. juni 2010 Fjeldsted Skovkro, Ejby, Fyn"

Transkript

1 Dansk Münsterländer Klubs Generalforsamling 12. juni 2010 Fjeldsted Skovkro, Ejby, Fyn Dagsorden: a. Valg af to stemmetællere b. Valg af dirigent c. Valg af protokolfører d. Aflæggelse af årsberetning til godkendelse e. Aflæggelse af regnskab til decharge f. Evt. aflæggelse af aktivisternes årsberetning g. Opstilling af kandidater h. Valg af ordentligvis tre bestyrelsesmedlemmer i. Valg af tre bestyrelsessuppleanter j. Valg af to revisorer og en revisorsuppleant k. Avlsarbejdet i det forløbende år l. Evt. valg af avlsvejleder(e) m Behandling af indkommende forslag n. Evt. nedsættelse af udvalg o. Eventuelt Referat Ad. a Michael Pedersen og Finn R. Pedersen blev valgt som stemmetællere Ad. b Christian Nøhr Hansen (CNH) blev valgt og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet iht. klubbens love. Ad. c Henrik Raae Andersen (HRA) blev valgt til protokolfører. Ad. d Formand Henrik Raae Andersen aflagde årsberetning: Velkommen til årets GF. Velkommen til jer fremmødte. Det er altid en fornøjelse for bestyrelsen og undertegnede at være i selskab med medlemmer, der ønsker at øve indflydelse på demokratiet i vores forening og dermed bidrage til denne meget vigtige facet af klublivet. Sædvanen tro vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og med et øjebliks stilhed mindes og ære medlemmer og andre med tilknytning til Dansk Münsterländer Klub, som er gået bort i det forløbne klubår. Beretning 2009/ blev et særligt år. Det blev året hvor en Kl. M. for første gang vandt DM for kontinentale racer. En stor personlig triumf for John Hansen som opdrætter, ejer og fører af Fuglevangs Heiki, der med en overbevisende dagspræstation vandt DM. Ekvipagen fulgte dermed op på en række

2 fornemme resultater fra året før samt i efteråret 2009, hvor det bl.a. blev til følgende placeringer: 1 v. DMK s Efterårsvinderklasse samt 3 v. på DJ s Vinderklasse v. Ringsted. Ekvipagen vandt ligeledes klubbens Forårsvinderklasse 2010 ved Eggeslevmagle. Fuglevangs Heiki blev ligeledes første Kl.M., der opnåede et DKBRCH. Sådanne resultater udspringer først og fremmest af et personligt engagement, ambitioner og kunnen - og underbygger med tydelighed hovedmotivationen for at tildele John klubbens Guldnål på sidste års GF. Personligt vælger jeg dog også, at se disse resultater - og i øvrigt også andre fremtrædende og mindre fremtrædende resultater opnået af andre ekvipager som en cadeau til klubben for i årtier at have ført en fremsynet og moderne avlspolitik i et fortrinligt samarbejde med opdrætterne. En avlspolitik, der både favner bredden og toppen. En avlspolitik, der hviler på tre prioriterede avlsmål: Sundhed, jagtlige egenskaber og et sundt eksteriør. Med det ene formål at kunne levere sunde, alsidige stående jagthunde til jægere og hundesportsfolk. Af andre resultater i 2009 kan nævnes: Vinderklasser: DJ VK ved Ringsted: DKJCH Fredensvej's Centa 11786/2005,Arne Nielsen 5 v. Fuldbrugsprøver: Prøven v. Grenaa Horsia's Miki 11039/2006, Hans Lau Jensen 255 Point 1. pr. 1. vinder Prøven på Fyn Bonjamis Donna 16429/2003, Johannes Mørch, 248 point 1. pr. 2. vinder Ræhrbakkens Bounty 08122/2003, Peter Ringgaard, 233 point 2. pr. Ejsbøl`s A. Chang 09463/2006, Egon Møller Jensen, 219 point 2. pr. Prøven v. Skive Horsia`s Molli 11041/2006, Henning A. Petersen, 218 point 2. præmie FUME ved Skive Bonjamis Donna 16429/2003, Johannes Mørch, 255 point 1. præmie 3. vinder Horsia's Miki 11039/2006, Hans Lau Jensen, 226 point 2. præmie DKK s Eliteschweissprøven v. Fussingø Lille Rev's Molly 10322/2006, Alex Nygård, 1 pr./40 timers 1000m spor Udover disse flotte og fremtrædende resultater er der for 2009 en der en glædelig stigning i antallet af præmieringer på markprøvernes kvalitetsklasser ligesom vores racer holder det solide niveau på alle former for efterskudsprøver. Eneste ankepunkt er, at deltagerantallet på alle prøveformer er for lavt set i forhold til klubbens størrelse og vores hvalpetillæg.

3 Også i 2009 har en række hunde været ført i udlandet med gode resultater. Lad mig i al ubeskedenhed nævne et enkelt: Gråsidingens Silja DK06481/2008, ført af undertegnede opnåede at blive 3 v., Bedste udenlandske hund samt Bedste tæve (158 af 160 p.) på B-HZP hos vores tyske søsterklub i september. Følgende hunde opnåede championater i 2009: DKBRCH DKCH Fuglevangs Heiki DK00525/2007 som første Kl. M. DKJCH Bonjamis Donna 16429/2003, Johannes Mørch Fredensvej's Centa 11786/2005, Arne Nielsen Horsia's Miki 11039/2006, Hans Lau Jensen DKCH Fuglevangs Heiki, 00525/2007, John Hansen Uldjydens Heino 05155/2007, Tine Broen Nielsen Vesthimmerlands Kaiser 12561/2006, Charlie Lemtorp I de foregående års beretninger har jeg sat fingeren på en række punkter, der indikerer klubbens tilstand. De overordne overskrifter har de seneste år været meget lidt fremgang, stagnation og tilbagegang således også i år. Tendenserne er desværre de samme som jeg nævnte i sidste års beretning: Deltagerantallet falder forsat på vores prøver, det er stadig mere end svært at rekruttere og fastholde medlemmer både i klubben og til tillidsposter på alle niveauer i klubben osv.. Interessen for klubarbejdet kan være på et meget lille sted. Senest har jeg desværre måtte konstatere, at aktivisterne ikke er i stand til at besætte posterne i Aktivistudvalg. Det lover ikke godt for det fremtidige arbejde i udvalget eller? Jeg kan dog glæde mig over at klubben har en sund økonomi, en lille medlemsfremgang og et øget hvalpetillæg. Med ovenstående in mente er det min oplevelse, at vi i bestyrelsen, er blevet ramt af lidt modløshed og mangel på energi. Hvad hjælper det at opsætte mål? Hvad hjælper det at iværksætte tiltag? Når man gang på gang må konstatere manglende opbakning, manglende involvering og frem for alt manglende dialog. Det gør ondt at gode ideer, gode initiativer og gode tiltag gang på gang kuldsejler eller må sættes på stand by. Vi, bestyrelsen forfalder på den baggrund til at administrere og arbejde på rutinen i mangel på konstruktivt modspil - særligt fra klubbens medlemmer. Det bliver knapt så sjovt at sidde i bestyrelsen. Hvor er opbakningen og hvor er påskønnelsen fra medlemmerne? Det bliver bestyrelsens største udfordring i det nye klubår at genfinde glæden og energien, så mange af de mål, vi tidligere har sat os, kan blive forfulgt og forhåbentlig realiseret til glæde for alle os medlemmer og frem for alt i aktiv dialog os medlemmer imellem. Spørg ikke, hvad DMK kan gøre for dig spørg hvad du kan gøre for DMK!

4 Eksternt dvs. i FJD, i samarbejdet med særligt specialklubberne tilknyttet FJD, i DJU, i KLM-I og i samarbejdet med DJ og DKK ser det anderledes positivt ud. På sidste års GF, da jeg aflagde min beretning stod FJD midt i en demokratisk krise, der i yderste konsekvens kunne have betydet en ulykkelig splittelse af FJD. Dette er heldigvis fortid, og det er min vurdering, at FJD med en ny OK underskrevet for kort tid siden af samtlige tilknyttede specialklubber, står stærkere end længe. Klubberne har genfundet det gode samarbejde baseret på gensidig respekt for hinandens interesser. Personligt har jeg opnået den store ære og tillid at blive valgt som formand for FJD. Formandskabet med undertegnede og næstformanden Anton Dahl (DGSK) har et særdeles godt samarbejde baseret på loyalitet og tillid. I fremtiden ser jeg personligt FJD indtage en mere politisk rolle i relation til bl.a. natur- og faunaforvaltning. På disse områder ser jeg et tættere samarbejde med DJ som nødvendigt og attraktivt. Dialogen er indledt! Som altid består klubbens relationer til DJU og DJ fortrinsvis i udveksling af informationer og forespørgsler. Dog vil jeg nævne, at det er min oplevelse, at samarbejdet i DJUs bestyrelse er blevet kraftigt forbedret gennem det sidste års tid. Det gode forhold til DKK består. Klubbens samarbejde med både bestyrelsen, udvalgene og administrationen er åbent og konstruktiv. I KLM-I er der ligeledes særdeles gode samarbejdsrelationer i præsidiet, der på årets GF vil bede om medlemslandenes forsatte opbakning til et forbedret internationalt avlssamarbejde, et samarbejde om internationale prøver m.m.. Norge er formelt blevet optaget. Vi har forsat gode samarbejdsrelationer med Landesgruppe Schleswig-Holstein. Jeg vil slutte min beretning med at rette en varm tak til alle aktivister, prøveledere, udvalgsmedlemmer, bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, hundeførere m.fl., der i det forløbne klubår har ydet en indsats for Dansk Münsterländer klub. En varm tak skal ligeledes gå til nationale som internationale samarbejdspartnere for et frugtbart og konstruktivt samarbejde. Tak til jer, der mødte frem. Udbred gerne budskabet: Spørg ikke, hvad DMK kan gøre for dig spørg hvad du kan gøre for DMK! Beretningen blev enstemmigt godkendt. Ad. e Erik Lillesøe (EL) aflagde regnskab til decharge Kasserer Erik Lillesøe aflagde regnskab 2009 ved brug af overheads. Revisorpåtegning blev fremvist.

5 Uddybende spørgsmål til regnskabet fra John Hansen (JH) og Egon Tjener (ET). JH spurgte særligt til medlemsflugten. EL og HRA svarede, at medlemsflugten er særlig tydelig blandt medlemmer med et til to års medlemskab. Der udspandt sig en kort debat om klubbladet Münsterländeren. Det blev foreslået kun at udgive klubbladet elektronisk samt på papir ved personlig henvendelse. Debatten blev fulgt op af input af økonomiske og tekniske karakter. Det kunne konstateres, at der var både for og imod at udgive klubbladet i dets nuværende form på papir. Regnskabet blev godkendt med applaus. Afsluttende kommentar fra CNH (som revisor) om, at formuen kan bære større og flere aktiviteter. Ad. f John Hansen (JH) (Aktivistudvalget) aflagde aktivisternes årsberetning: Se bilag 1 Carsten Trøjborg (CT) ønskede at Aktivistudvalget fik rigtig gang i arbejdet. HRA kommenterede på den manglende effektivitet i udvalget særligt med henblik på at uarbejde forslag til kommissorium samt til at håndtere kendte tidshorisonter samt ikke mindst viljen blandt aktivisterne til at lade sig vælge til udvalget. GF blev kortvarigt suspenderet til at udfærdige/fremvise stillerlister på kandidater til bestyrelsen og som suppleanter. Ad. g Dirigenten modtog stillerlister, offentliggjorde disse og skred til valghandlingen. Ad. h Ad. i Ad. j Peter Ringgaard (Jylland) opstillet og genvalgt Erik Lillesøe (Fyn) opstillet og genvalgt Jan Nielsen(frit mandat) opstillet og genvalgt Kim Vidkjær Andersen (Jylland og omkringliggende øer) opstillet og valgt Søren Olsen (Sjælland, Lolland-Falster og omkringliggende øer) opstillet og valgt Lars Pedersen (Fyn med omkringliggende øer) opstillet og genvalgt Revisorerne CHN og Edmund Andersen blev genvalgt. Revisorsuppleant Birger Weinholdt blev genvalgt. Ad. h Gunner Bertelsen (GB) og Palle Jørgensen (PJ) aflagde avlsvejledningens beretning. Ved brug af overheads fremvistes nøgletal, skemaer m.m. Div. spørgsmål fra forsamlingen vedr. HD, effektiv population m.m. blev besvaret Ad. l GB og PJ blev genvalgt til avlsvejledningen.

6 Ad. m De fremsendte forslag blev motiveret af forslagsstillerne og kort diskuteret af forsamlingen før dirigenten skred til afstemning. Forslag 1 fremsat af CT (se bilag 2). Første del af forslaget: Bestyrelsesmedlemmer i DMK får betalt deres kontingent til DKK. På opfordring kom forslaget også til at omfatte Avlsvejledningens medlemmer. For: 23 Imod: 2 Blanke: 5 Anden del af forslaget: Bestyrelsesmedlemmer friholdes for betaling af kontingent til DMK. Forslaget trukket af forslagsstiller. Forslag 2 fremsat af HRA (se bilag 3) Bestyrelsesmedlemmer i DMK skal være i besiddelse af gyldigt jagttegn. For: 25 Imod: 0 Blanke: 5 Ad. n Der blev ikke nedsat udvalg Ad. o Lars H. Ehrensvärd Jensen ønskede forklaret hvorfor Fuldbrugsprøvemesterskabet (FUME) ikke, som foreslået af ham og andre havde ændret navn til f.eks. DM i Fuldbrugsprøve. HRA forklarede om de organisatoriske processer relateret hertil. DJU har afvist en navneændring. Verner Vestergård ønskede perioden forlænget for annoncering af hvalpe på klubbens hvalpeliste uden yderligt vederlag. HRA replicerede, at bestyrelsen er åbne for et sådant tiltag. Men ønskede også en ærlig tilbagemelding fra opdrætterne om det forløbne salg af hvalpe. Flere indlæg fulgte. Sussie Mattsson opfordrede til at bruge vores mediers fællesadresse dmk@flaadevej.dk, således at div. indlæg, informationer når frem til både webmasteren og redaktørerne. Annette L. Larsen plæderede for tvungen fotografering for AD. HRA replicerede, at så længe hverken DKK el. DMK havde noteret problemer desangående, fandt han det ikke nødvendigt med tvungen fotografering. JH foreslog stikprøvekontrol betalt af klubben. En mindre debat relateret til emnet udspandt sig. Klubbens næstformand Peter Ringgaard uddelte 25-års nåle og diplomer samt årspokaler. Dirigenten takkede for god ro og orden. Generalforsamlingens deltagere udbragte et trefoldigt leve for Münsterländerne og klubben.

7 Bilag 1 Landsaktivistmøde lørdag den 18. april 2010 Der var 24 deltagere til Landsaktivistmødet. Referent: Christian Nøhr Hansen 1. Velkommen John bød velkommen. 2. Gennemgang af dagens arrangement. John gennemgik dagens arrangement fortalte lidt om forventningerne til dagen. 3. Valg til Aktivistudvalget. Christian genopstillede ikke til Aktivistudvalget. Der var ingen i salen der ønskede at stille op til Aktivistudvalget i stedet for Christian. John ville gerne forsætte og fik salens opbakning. Det blev besluttet at afvente bestyrelsens udmelding omkring deres forventninger til Aktivistudvalget. Det vil være hensigtsmæssigt at Aktivistudvalget har en repræsentant til bestyrelsesmøderne, når det findes relevant. John er i dialog med Lars som sidder i bestyrelsen som suppleant. Lars har en stor erfaring i undervisning som udvalget ville kunne få stor glæde af i forbindelse med opstarten af en diplomuddannelse. 4. Peter Ringgård kom med et lille indlæg. Peter orienterede om lovene vedr. Landsaktivistmødet, men det blev fastslået, at mødet ikke var et Landsaktivistmøde og derfor lovligt. Der opstod en debat om den manglende kommunikation med bestyrelsen, men John forsikrede om at det var et problem der vil blive løst, og der ingen grund var til at fortsætte debatten. 5. Områderne har ordet. Der var en omgang bordet rundt hvor hvert område fortalte lidt om hvad de lavede og hvilke problemer de kæmpede med i øjeblikket. Et generelt problem var fastholdelse af kursister så de også kom til afslutningen. Nogle områder oplever at størstedelen af kursisterne ikke kommer den sidste gang. Følgende forslag kom frem: Kald det afslutning og ikke prøve. Lav det samtidigt til en familiedag. Introducer kravene til en prøve på et tidligt tidspunkt så det ikke skræmmer kursisterne. Selskabelig afslutning med spisning (pølser) sammen med familien. Lav træningen ekstra svær i forhold til prøvekrav. Pas på klikedannelser. Flere områder har samarbejde med andre racer og lokale jagtforeninger. Generelt for områderne var der en fornuftig tilslutning til kurserne.

8 6. Diplomuddannelse Her blev diskuteret hvad der skulle være i sådan en uddannelse, og følgende punkter blev nævnt som vigtige: Om hundene Grundlæggende hundepsykologi / adfærd Konflikthåndtering Positiv indlæring / Konsekvensbehandling Hundenes sundhed Førstehjælp til hunde Om underviserne Præsentationsteknik Adfærd / opførsel Styring / lederskab Konflikthåndtering Kommunikation / budskab 7. Udtalelse til generalforsamlingen Dette referat er udtalelsen til Generalforsamlingen. 8. Eventuelt Der blev ønsket en præcisering af hvilke krav der er til at have et aktivistområde. Der blev henvist til tidligere offentliggjort materiale fra bestyrelsen om hvilke forventninger der er til et aktivistområde. Det blev publiceret tilbage i Bilag 2 Hermed indsender jeg et forslag vedr. betaling af kontingent til DKK. Det blev mig meddelt, efter et halvt år som bestyrelsesmedlem, at der er tvungen medlemskab af DKK. Jeg var ikke i forvejen medlem. Uanset hvad der menes af godt og skidt om DKK, ønsker jeg ikke at blive pålagt ekstra udgifter, for at gøre et stykke frivilligt arbejde. Så medlemskab til DKK, ønskes betalt af DMK til alle bestyrelsesmedlemmer, samt avlsvejledning. Selvfølgeligt kun til de der ønsker det. Skulle man ha lidt for sin ulejlighed, som bestyrelses/avlsvejledningsmedlem, kunne der jo også gives frit medlemskab af DMK, så længe man er i bestyrelsen Mvh Carsten Trøjborg

9 Bilag 3 Det med rødt anførte ønskes tilføjet klubbens love 12. Valgbarhed. 12. Valgbarhed Valgbar til bestyrelsen er ethvert medlem, der er myndigt og i besiddelse af gyldigt jagttegn. Alle forslag om kandidater skal være skriftlige og være anbefalet af mindst fem medlemmers underskrift. Disse skal have bopæl i kandidatens valgområde for så vidt angår valg af det geografisk bestemte bestyrelsesmedlem og -suppleant. Ved øvrige valg står medlemmerne frit. Forslagene skal være generalforsamlingens dirigent i hænde senest under behandling af pkt. g. på generalforsamlingens dagsorden. - Genvalg kan finde sted. Henrik Raae Andersen Argumentation: For at sikre indsigt i vores racers fundament finder jeg det nødvendigt og særdeles vigtigt, at klubbens daglige beslutningstagere har indsigt i jagtudøvelse og jagtetik. Som sidegevinst kan f.eks. personer, der er kendt skyldige i overtrædelse af gældende jagtlov etc. med en frakendelse af jagttegn til følge (heller) ikke vælges. Med venlig hilsen Henrik R. A.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat generalforsamling, 14. juni 2014. Sted: Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted,

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Se bestyrelsens bud på et referat af generalforsamlingen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. juli.

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dagsorden bestyrelsesmøde, 23. august 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat generalforsamling, 9. juni 2012. Sted: Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted,

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 7. oktober 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 15. februar 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands.

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands. Kontaktmandsmøde DMK 20/8 2011 Deltagere: Michael Larsen (Fyns), Tine Broen Nielsen (Himmerlands), Ulrik Bach Pedersen (Københavns), Per Madsen (Esbjerg og omegns), John H. Hansen (Hvalsø-Roskilde), Charlie

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Afbud: Tom Kjelsen (Suppl. Fyn) Dagsorden:

Afbud: Tom Kjelsen (Suppl. Fyn) Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 17. april 2009. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tilstede: Henrik Raae Andersen (HRA) Peter Ringgaard

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dagsorden: Deltagere: Henrik Raae Andersen (HRA), Peter W. Jürgensen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 10. januar 2014 og 31. januar 2014. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 9. maj 2014. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Deltagere:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

herning motorflyveklub

herning motorflyveklub herning Referat af ordinær generalforsamling i Herning Motorflyveklub Afholdt den 23. februar 2013 kl. 10:00 Skinderhoimvej 25, 7400 Herning. 1) VALG AF DIRIGENT Dagsorden ifølge vedtægter 1, Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

DMK s bestyrelsesmøde hos Erik Lillesøe kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W.

DMK s bestyrelsesmøde hos Erik Lillesøe kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W. DMK s bestyrelsesmøde 5.2 2016 hos Erik Lillesøe kl. 18.00 Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W. Jürgensen (PWJ), Palle Jørgensen (PJ), Henrik Raae Andersen

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub.

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. 1 Navn 1. Klubbens navn er Retrievernes Jagthundeklub, herefter RJK. 2. RJKs hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formands postadresse. 2. Formål.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 9. marts 2010 kl. 19.00 i Middelfart-salen på Kulturøen, 5500 Middelfart. Dagsorden iflg. 5a i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2)

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2017-2018 Input fra road trip 2016/17 Input Instruktør og grunduddannelse Specialistuddannelser Oversigt over prøverformer og typer, samt adgangskrav og muligheder (simpel) Kursus for

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere