14. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning"

Transkript

1 Referat til mødet i Seniorrådet den 21. februar 2012 kl. 09:00 i Døstrup Ældrecenter, Svinget 2 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 14 Godkendelse af dagsorden 15 Tryghedshotel 16 Uanmeldt tilsyn 17 Deltagelse i MarteMeo afslutningsseminar 18 Indførelse af robotstøvsugere i hjemmeplejen 19 Trafikhandlingsplan Dialogmøde med Udvalget for Sundhed og Omsorg 21 Danske Ældreråd 22 Orientering om offentliggørelse af lokalplaner og kommuneplantilæg 23 Fastsættelse af mødested for næste møde 24 Orientering fra medlemmer 25 Orienteringssager 26 Eventuelt Lukkede dagsordenpunkter Åbne dagsordenpunkter G Godkendelse af dagsorden Godkendelse af dagsorden. Godkendt.

2 G Tryghedshotel I Seniorrådets møde den 13. december 2011 besluttede man at drøfte Tryghedshotel på næste møde. Seniorrådet, 24. januar 2012, pkt. 4: Seniorrådet anmoder Udvalget for Sundhed og Omsorg om at kigge nærmere på projektet Tryghedshotel. Eventuel etablering på Alderdomshjemmet i Hobro. Udvalget for Sundhed og Omsorg den 6. februar 2012, pkt. 12: Der arbejdes i forvejen i administrationen på et projekt, der bl.a. indeholder elementer af Seniorrådets ønske. Der vil i foråret komme en sag på udvalgets møde. Seniorrådet orienteres om, at de senere vil blive orienteret. Taget til efterretning K Uanmeldt tilsyn Seniorrådet besluttede på mødet den 24. januar 2012, at anmode Udvalget for Sundhed og Omsorg om en redegørelse for plejehjemmene for Udvalget for Sundhed og Omsorg, 6. februar 2012, pkt. 13: Afventer den årlige tilbagemelding fra administationen på april mødet om tilsynet, hvor punktet behandles. Seniorrådet orienteres om dette.

3 Taget til efterretning P Deltagelse i MarteMeo afslutningsseminar Seniorrådet har modtaget en henvendelse fra distriktsleder Kirsten Brams om afslutningsseminar på projektet MarteMeo undervisning af pårørende til demente og frivillige på Hadsund Kulturcenter den 20. juni På senimaret deltager Dansk Røde Kors - Besøgstjeneste, Ældresagens Besøgstjeneste og Alzheimerforeningen. De tre frivillige organisationer har hver en stand i salen med et bord, hvor de kan have pjecer, brochurer m.m. og hvor man kan træffe repræsentanter fra den pågældende organisation. Kirtsen Brams spørger om Seniorrådet er interesseret i en stand på seminaret. Endvidere spørger hun om Seniorrådet er interesseret i at få en artikel i Senior Nyt. Fremsendes til drøftelse. Seniorrådet deltager i seminaret. Artiklen vedr. projektet er sendt til Frank Jensen, som sætter den i Senior Nyt P Indførelse af robotstøvsugere i hjemmeplejen

4 Drøftelse af det fulde sagsforløb i forbindelse med beslutningen om indførelse af robotstøvsugere. Bilag Dagsordenpunkt Ny kvalitetsstandard for rengøring behandlet på byrådsmødet 26. januar 2012 Kvalitetsstandard rengøring Fremsendes til drøftelse. Taget til efterretning. Seniorrådet undrer sig over sagsforløbet og specielt den måde man har håndteret Seniorrådets høringsret på P Trafikhandlingsplan 2012 Resumé Udvalget for Teknik og Miljø skal årligt godkende revision af Trafikhandlingsplanen for Mariagerfjord Kommune. Trafikhandlingsplanen revideres, så den tilpasses udviklingen i trafikken og uheld samt giver mulighed for at inddrage borgernes henvendelser. Der udpeges projekter for en 4-årig periode Mariagerfjord Kommune har gennem 2011 gennemført en række prioriterede projekter fra Trafikhandlingsplanen 2011 med det formål at forbedre trafikken og nedbringe antallet af trafikuheld. Skal målsætningen for nedbringelsen af dræbte og alvorligt tilskadekomne opfyldes, er det nødvendigt at fortsætte de gode takter fra 2011 med en revideret Trafikhandlingsplan Der er i 2011 gennemført 7 trafiksikkerhedsprojekter og 1 stiprojekt. I Trafikhandlingsplanen for 2012 forventes der gennemført forskellige trafiksikkerhedstiltag, 4 stiprojekter og 1 projekt fra tilgængelighedsplanen. Udvalget for Teknik og Miljø godkendte den 21. januar 2008 en Trafikplan for Mariagerfjord Kommune. Trafikplanen indeholdte tre temaplaner; Trafiksikkerhedsplan, Stiplan og Tilgængelighedsplan.

5 Ud over temaplanerne blev der udarbejdet en Trafikhandlingsplan. Trafikhandlingsplanen indeholder en oversigt over projekter inden for de forskellige temaer samt en endelig prioerteringsliste. Trafikhandlingsplanen revideres årligt, så den bl.a. tilpasses udviklingen i trafikudheld. Den årlige revidering giver desuden mulighed for, at borgernes henvendelser vedrørende trafikforhold kan indå som baggrundsmateriale for Trafikhandlingsplanen. Park og Trafik modtog i relevante henvendelser i forhold til revideringen af trafikhandlingsplanen for 2012, hvoraf 2 af henvendelserne er for samme lokalitet. På baggrund af 3 af borgerhenvendelserne er der i trafikhandlingsplanen for 2012 udpeget 2 projekter omhandlende ny stiprojekter og 1 projekt vedrørende trafiksikkerhed. 6 af henvendelserne giver ikke anledning til udpegning af nye projekter, dog anbefales det, at enkelte af henvendelserne undersøges nærmere. Det drejer sig om besigtigelse af Søndergade i Assens med fokus på en lavere hastighedsgrænse ved indgangen til byen samt hastigheden på Langerimsvej i Øster Hurup og Fridalsvej i Valsgård, hvor det undersøges nærmere om udformningen af vejforløbet giver anledning til høj hastighed. 4 af henvendelserne vurderes imødekommet af projekter, der allerede er gennemført eller planlagt i Trafiksikkerhedsplanen. Vedlagt bilag, Trafikhandlingsplan for Mariagerfjord Kommune, opdateret 2012, udgør den reviderede Trafikhandlingsplan pr. 1. januar 2012 og udpeger projekter for en 4-års periode Den reviderede Trafikhandlingsplan gennemgår uheldsudviklingen i prioden I perioden er antallet af dræbte, alvorligt tilskadekomne og let tilskadekomne faldet. Det er vigtigt, at Mariagerfjord Kommune fortsat arbejder videre med trafiksikkerheden, stiprojekterne og kampagner for at nedbringe antallet af trafikuheld yderligere. En evaluering af de gennemførte projekter i Trafikhandlingsplanen vil først være relevant efter en årrække, da der arbejdes med en uheldsperiode på 5 år. Målsætningen for Mariagerfjord Kommune /fra Trafiksikkerhedsplanen 2008) betyder, at der i 2012 højst må være 18 dræbte og alvorligt tilskadekomne samt 22 lettere tilskadekomne. I 2011 viser foreløbige tal, at der er 2 dræbte og 13 alvorligt tilskadekomne samt 25 let tilskadekomne. Skal målsætningen opfyldes er det nødvendigt, at der arbejdes videre i henhold til den reviderede Trafikhandlingsplan Der blev i 2011 gennemført 7 trafiksikkerhedsprojekter: Sikker stikrydsning på Ølsvej ved Multebærvej og Mølhøjvej i Hobro, hastighedsdæmpning i form af bump på Aalborgvej mellem Ørnebakken og Rosenhøj i Hadsund, opsætning af Din fart tavler på Hobrovej i Vebbestrup, hastighedsdæmpning i form af bump på Skovbovej i Valsgård, projekter fra landsbygennemgangen i Handest, Oue og Rostrup, deltagelse i Rådet for Sikker Trafiks fartkampagne Mit hjem Din fart med opsætning af vejkantplakater samt udarbejdelse af Skolevejsundersøgelse med fokus på sikre skoleveje til kommunens folkeskoler.

6 I Stiplanen er der gennemført 1 projekt samt igangsat forundersøgelse til 2 stiprojekter, der alle er i byområder. Der er ikke gennemført stiprojekter i åbent land. Det gennemførte projekt omhandlede etablering af cykelbaner langs Hadsundvej mellem Havrevænget og Hegedalsvej i Hobro, og de 2 stiprojekter, hvor der er igangsat forundersøgelse, drejer sig om stikrydsning ved Hadsund Skole samt trafiksanering af Skolegade i Assens. De gennemførte projekter fremgår af vedlagte bilag. På investeringsoversigten for 2012 er der afsat 1,5 mio. kr. til trafiksikkerhedsprojekter, 2 mio. kr. til stiprojekter samt 0,25 mio. kr. til tilgængelighedsprojekter. Trafikhandlingsplanen anbefaler, at midlerne til trafiksikkerhedsprojekterne anvendes til besigtigelse og opstilling af løsningsforslag for de uheldsbelastede kryds: Hadsundvej- Hegedalsvej, Brogade-Mariagervej og Ny Hadsundvej-Aalborgvej i Hobro, trafiksikkerhedsinspektion af grå strækninger, gennemførelse af tiltag fra besigtigelserne af de uheldsbelastede lokaliteter og trafiksikkerhedsinspektionerne, gennemførelse af projekter fra skolevejsundersøgelsen til sikring af skoleveje, deltagelse i landsdækkende kampagner vedrørende for høj hastighed samt diverse planlægningsopgaver. Der er kun meget få lokaliteter i kommunen, der i dag kan kaldes sorte pletter, og for disse er uheldsbilledet meget diffust. Uheldene er spredte på vejnettet, men med en mindre ophobning af uheld på visse længere strækninger. Trafikhandlingsplanen afsætter derfor midler til trafiksikkerhedsinspektion og tiltag på uheldsbelastede grå strækninger. Derudover anbefaler Trafikhandlingsplanen at bruge midler på kampagner og planlægning. Kampagnerne er meget relevante, da flere af kommunens indsatsområder bedst påvirkes gennem kampagner, såsom spiritusuheld, unge bilførere og for høj hastighed. De 2 mio. kr. på investeringsoversigten for 2012 til stier anvendes bl.a. til etablering af cykel- /gangstier på Løgstørvej i Hobro samt stikrydsning ved Hadsund Skole. Der er ikke afsat penge til stiprojekter i åbent land i 2012, hvorfor en række projekter må forskydes 1-2 år. Trafikhandlingsplanen for 2012 omhandler desuden trafikfarlige skoleveje og tilgængelighedsplan. En række stiprojekter i det åbne land, som vil påvirke trafikfarlige skoleveje er udskudt, jf. ovenfor. Der er ikke gennemført tilgængelighedsprojekter i I 2012 er der afsat kr. til etableringer, som kan forbedre tilgængeligheden. I henhold til prioriteringslisten skal midlerne anvendes til manglende gangbaner ved Hadsund Hallerne og institutionerne. Bilag Trafikhandlingsplan 2012.pdf Fremsendes til høring i Seniorrådet. Høringsfristen er den 12. marts 2012 Planen taget til efterretning.

7 Seniorrådet bemærker, at Cykelstien mellem Als - Øster Hurup skal gennemføres før cykelstien mellem Kystvejen - Dokkedalsvej. NB. Har vendt sagen med formanden i dag og det forholder sig sådan, at cykelstien mellem Als - Øster Hurup gennemføres før cykelstien mellem Kystvejen - Dokkedalsvej, så vi foretager os ikke yderligere i sagen G Dialogmøde med Udvalget for Sundhed og Omsorg Drøftelse af fastsættelse af ny dato for dialogmøde med Udvalget for Sundhed og Omsorg, Seniorrådet og Vibeke Sand fra Plejecenter Bakkeager, Bredballe. Forslag til datoer: Torsdag den 8. marts 2012 Torsdag den 15. marts 2012 Fremsendes til drøftelse. Mødet holdes den 8. marts 2012 kl på Hadsund Kulturcenter G Danske Ældreråd Mailservice 1/2012, bilag vedlagt Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i Danske Ældreråd og Ældrerådenes Hæderspris 2012, den 14. maj 2012 på Hotel Nyborg Strand Invitation til Ældrepolitisk konference den 15. maj 2012 på Hotel Nyborg Strand.

8 Bilag Mailservice fra DANSKE ÆLDRERÅD Antal beboere på plejehjem.pdf Befolkningens alder i kommunerne.pdf Indkaldelse til repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD og til Ældrerådenes Hæderspris Kommuneskema endeligt - Repræsentantskabsmøde.pdf Indkaldelse til repræsentantskabsmøde 2012.pdf Program og tilmelding til ældrepolitisk konference d. 15. maj Konferenceprogram - Aktivt ældreliv, d. 15. maj 2012.pdf Fremsendes til drøftelse. Taget til efterretning. Mariane Enevoldsen, Birthe Jørgensen, Karl Aage Jensen, Hans Jørgen Christensen og Erik Lassen tilmeldes som delegerede og Kirsten Jensen som gæst G Orientering om offentliggørelse af lokalplaner og kommuneplantilæg Orientering om offentliggørelse af lokalplaner. Endelig vedtagelse af Forslag til Lokalplanplan 62/2012 for et offentlig område i Hørby Skoleby i Hobro - Rosendalskolen, er vedtaget på Byrådsmøde den 26. januar Lokalplanens baggrund og indhold Formålet med lokalplanen er, at der er mulighed for, at der kan ske en udbygning af Rosendalskolen, der fremover skal rumme flere elever, som er et led af kommunens nye skolestruktur. Lokalplanen indeholder en række bindende bestemmelser, der skal sikre, at områdets anvendelse og udformning sker i overensstemmelse med lokalplanens formål.

9 Indsigelser og kommentarer Der er indkommet en indsigelse inden udløbet af offentlighedsfasen. Lokalplanen er endelig vedtaget med en ændring i forhold til det offentliggjorte lokalplanforslag. Denne ændring omhandler indblik mod naboer. Klage og spørgsmål Den endelige plan kan ifølge reglerne i Planlovens kap. 14 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet, for så vidt angår retslige spørgsmål. Bilag Følgebrev til endelig vedtagelse af Lokalplan 62, 2012 for et offentlig område i Hørby Skoleby i Hobro - Rosendalskolen Fremsendes til orientering. Ingen bemærkninger A Fastsættelse af mødested for næste møde Fastsættelse af mødested for mødet i marts 2012, der er fastsat til tirsdag den 20. marts Formanden fremsender til beslutning. Næste møde i Seniorrådet holdes på Solgaven i Hobro G

10 24. Orientering fra medlemmer Orientering fra Seniorrådets repræsentanter i arbejdsgrupper m.v. Karl orienterde om møde ved borgmesteren om den fremtidige udarbejdelse af Senior Nyt. Frank Jensen har sendt annonce til bladudvalget for Senior Nyt. Han ønsker en tilkendegivelse fra Seniorrådet om annoncen kan sættes i bladet. Seniorrådet besluttede, at annoncen ikke skal i Senior Nyt. Hans Jørgen Christensen giver Frank Jensen og afsender besked. Karl Aage orienterede om dialogmødet med Udvalget for Teknik og Miljø, Handicaprådet, Ungdomsrådet og Seniorrådet. Der blev bl.a. orienterede om "Flexturen". Som senere vil blive annoceret i Senior Nyt. Bent Heidmann orienterede om møde i arbejdsgruppen den fremtidige madservice. Birthe Jørgensen orienterede om møder i Landsbyrådet. Jørgen Andersen orienterede om, at fælles indkøb afholder afprøvning af materialer. Jørgen deltager i mødet G Orienteringssager Seniorrådet har modtaget følgende blade m.v.: 1. Seniorernes Blad, nr. 1, februar Medlemsblad for Sammenslutningen af Pensionistforeninger i Danmark "Pensionisten", februar Bogen "Værd at Vide" fra Ældre Sagen er bestilt til alle medlemmer. Taget til efterretninger. Blade og bøger blev omdelt G

11 26. Eventuelt Seniorrådet opfordrer til, at der installeres højtalere og mikrofoner itil byrådsmøder. Bilag Dagsordenpunkt Ny kvalitetsstandard for rengøring behandlet på byrådsmødet 26. januar 2012 Kvalitetsstandard rengøring Trafikhandlingsplan 2012.pdf Mailservice fra DANSKE ÆLDRERÅD Antal beboere på plejehjem.pdf Befolkningens alder i kommunerne.pdf Indkaldelse til repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD og til Ældrerådenes Hæderspris Kommuneskema endeligt - Repræsentantskabsmøde.pdf Indkaldelse til repræsentantskabsmøde 2012.pdf Program og tilmelding til ældrepolitisk konference d. 15. maj Konferenceprogram - Aktivt ældreliv, d. 15. maj 2012.pdf Følgebrev til endelig vedtagelse af Lokalplan 62, 2012 for et offentlig område i Hørby Skoleby i Hobro - Rosendalskolen

1. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning

1. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning Dagsorden til mødet i Seniorrådet den 24. januar 2012 kl. 09:00 i Skovgården i Hadsund, Timandsvej 25, Hadsund Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Godkendelse af dagsorden 2 Årsberetning 2011 for Seniorrådet

Læs mere

132 Evaluering af orienteringsmøderne om folkepension den 10. november 2011

132 Evaluering af orienteringsmøderne om folkepension den 10. november 2011 Dagsorden til mødet i Seniorrådet den 22. november 2011 kl. 09:00 i Teglgården, Kirkevej 9, Als Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 124 Godkendelse af dagsorden 125 Godkendelse af referat fra seneste møde

Læs mere

Revision 3 Date Februar 2012 Made by JKD Checked by JKD Approved by TBN. Ref Trafikhandlingsplan Mariagerfjord Kommune, opdatering 2012

Revision 3 Date Februar 2012 Made by JKD Checked by JKD Approved by TBN. Ref Trafikhandlingsplan Mariagerfjord Kommune, opdatering 2012 1 Revision 3 Date Februar 2012 Made by JKD Checked by JKD Approved by TBN Ref 11649261 2 INDHOLD 1. Indledning 3 1.1 Revision af handlingsplan og næste års budgetter 3 2. Gennemgang af borgerhenvendelser

Læs mere

27. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning

27. Godkendelse af dagsorden. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling. Beslutning Dagsorden til mødet i Seniorrådet den 20. marts 2012 kl. 09:00 Solgaven, Amerikavej 19, Hobro - Den lille sal Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 27 Godkendelse af dagsorden 28 Status på Senior Nyt 29 Afrapportering

Læs mere

Trafikhandlingsplan 2016 Mariagerfjord Kommune 1 INDHOLD

Trafikhandlingsplan 2016 Mariagerfjord Kommune 1 INDHOLD Mariagerfjord Kommune 1 INDHOLD 1. Indledning 2 1.1 Næste års budgetter 2 2. Gennemgang af borgerhenvendelser 3 3. Vejprojekter 4 3.1 Status 4 3.2 Fremtidige projekter 4 4. Trafiksikkerhedsprojekter 5

Læs mere

Trafikhandlingsplan 2013 Mariagerfjord Kommune 1. Revision 2 Date Februar 2013 Made by JKD Checked by MNSS Approved by JKD.

Trafikhandlingsplan 2013 Mariagerfjord Kommune 1. Revision 2 Date Februar 2013 Made by JKD Checked by MNSS Approved by JKD. Mariagerfjord Kommune 1 Revision 2 Date Februar 2013 Made by JKD Checked by MNSS Approved by JKD Ref 1100003087 Mariagerfjord Kommune 2 INDHOLD 1. Indledning 3 1.1 Revision af handlingsplan og næste års

Læs mere

December 2010 JKD, TBN JKD TBN

December 2010 JKD, TBN JKD TBN 1 Revision 4 Date December 2010 Made by JKD, TBN Checked by JKD Approved by TBN Ref 10649264 2 INDHOLD 1. Indledning 3 1.1 Revision af handlingsplan og næste års budgetter 3 2. Gennemgang af borgerhenvendelser

Læs mere

TRAFIKHANDLINGSPLAN 2019

TRAFIKHANDLINGSPLAN 2019 Mariagerfjord Kommune Dokumenttype Baggrundsnotat Dato Maj 2019 BAGGRUNDSNOTAT TRAFIKHANDLINGSPLAN 2019 Indhold Bilag 1: Borgerhenvendelser for 2018 1 1.1 Indledning 1 Bilag 2: Opdatering af Trafiksikkerhedsplan

Læs mere

Trafikhandlingsplan 2017 Park og Trafik

Trafikhandlingsplan 2017 Park og Trafik Trafikhandlingsplan 2017 Park og Trafik Januar 2017 Revision 1 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 NÆSTE ÅRS BUDGETTER... 3 1.2 OPDATERET PRIORITERINGSMODEL... 4 2. GENNEMGANG AF BORGERHENVENDELSER... 5 3.

Læs mere

Trafikhandlingsplan 2019 Park og Trafik. Maj 2019 Revision 2

Trafikhandlingsplan 2019 Park og Trafik. Maj 2019 Revision 2 Trafikhandlingsplan 2019 Park og Trafik Maj 2019 Revision 2 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 NÆSTE ÅRS BUDGETTER... 3 1.2 PRIORITERINGSMODEL... 4 2. GENNEMGANG AF BORGERHENVENDELSER... 5 3. VEJPROJEKTER...

Læs mere

Trafikhandlingsplan 2018 Park og Trafik. December 2017 Revision 1

Trafikhandlingsplan 2018 Park og Trafik. December 2017 Revision 1 Trafikhandlingsplan 2018 Park og Trafik December 2017 Revision 1 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 NÆSTE ÅRS BUDGETTER... 3 1.2 PRIORITERINGSMODEL... 4 2. GENNEMGANG AF BORGERHENVENDELSER... 5 3. VEJPROJEKTER...

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Trafiksikkerhedsudvalget

Trafiksikkerhedsudvalget Frederikshavn kommune Aktivitetsplan 2014 Sagsnr.14/146_dok.nr.72421-14_Sbh_rlbr Målsætning Frederikshavn Kommune har valgt at følge Færdselssikkerhedskommissionens målsætning i handlingsplanen 2013-2020,

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Pkt. 2. Økonomi. Pkt. 3, Høringssvar. Pkt. 4. Orientering fra formanden.

Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Pkt. 2. Økonomi. Pkt. 3, Høringssvar. Pkt. 4. Orientering fra formanden. MødeNr 10 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 24. oktober 2014 kl. 9.30 12.30 Sted Grønnegadecentret 1. sal Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Finn Frandsen Referent Birgit Vejby Afbud Finn Frandsen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Trafiksikkerhedsudvalget

Trafiksikkerhedsudvalget Frederikshavn Kommune Aktivitetsplan 2018 Sags nr. EMN-2018-00019_Sbh_rlbr Målsætning Frederikshavn Kommune har valgt at følge Færdselssikkerhedskommissionens målsætning, der er lavet i handlingsplanen

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Mandag den 17-05-2010 Mødested: Mødelok. 6 Rådhuscentret 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:20 Afbud: Lillian Riber-Hansen, Aksel Hansen Fraværende:

Læs mere

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 4. december at udvalget godkender datoer for udvalgsmøder i 2019.

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 4. december at udvalget godkender datoer for udvalgsmøder i 2019. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 5. februar 2019 kl. 12-14 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Bjarne Mortensen (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Trafiksikkerhedsudvalget

Trafiksikkerhedsudvalget Frederikshavn Kommune Aktivitetsplan 2015 Sagsnr.15/344_dok.nr. 56784-15_Sbh_rlbr Målsætning Frederikshavn Kommune har valgt at følge Færdselssikkerhedskommissionens målsætning i handlingsplanen 2013-2020,

Læs mere

Lorem ipsum ut. Trafikhandlingsplan

Lorem ipsum ut. Trafikhandlingsplan Trafikhandlingsplan Lorem ipsum ut for Mariagerfjord dolor sit Kommune diam amet Opdateret quis januar consectue 2009 Side 2 Trafikplan for Mariagerfjord Kommune opdateret handlingsplan 2009-2012 Indhold

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg. Den 15. august Aarhus Kommune

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg. Den 15. august Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 15. august 2013 Offentlig fremlæggelse af Trafiksikkerhedsstrategi 2013-2020 1. Resume Forslag til Trafiksikkerhedsstrategi 2013-2020

Læs mere

Trafiksikkerhedsstrategi Veje og Trafik

Trafiksikkerhedsstrategi Veje og Trafik Trafiksikkerhedsstrategi 2017-2020 Veje og Trafik En aktiv Trafiksikkerhedsstrategi De menneskelige omkostninger ved en trafikulykke er ubeskrivelige for de involverede og deres pårørende, og dertil er

Læs mere

Hillerød ÆldreRåd Formand: Birgit Vejby MobilTlf..: Mail:

Hillerød ÆldreRåd Formand: Birgit Vejby MobilTlf..: Mail: Hillerød Ældreråds Årsberetning for 2018. Den 21. november 2017 blev der afholdt valg til både Byråd og Ældreråd i Hillerød Kommune. Der var 14 opstillede op til valget i Ældrerådet. Ved valget, som blev

Læs mere

Trafiksikkerhedsplan 2014-2017

Trafiksikkerhedsplan 2014-2017 Trafiksikkerhedsplan 2014-2017 Favrskov Kommune Trafik og Veje 2014 Forord Favrskov Kommune udarbejdede i 2008 en trafiksikkerhedsplan med det ambitiøse mål at reducere antallet af dræbte og tilskadekomne

Læs mere

UDKAST. Trafiksikkerhedsstrategi Veje og Trafik

UDKAST. Trafiksikkerhedsstrategi Veje og Trafik UDKAST Trafiksikkerhedsstrategi 2017-2020 Veje og Trafik En aktiv Trafiksikkerhedsstrategi De menneskelige omkostninger ved en trafikulykke er ubeskrivelige for de involverede og deres pårørende, og dertil

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Forord. Trafiksikkerhedsplanen erstatter kommunens tidligere trafiksikkerhedsplan fra 2010.

Forord. Trafiksikkerhedsplanen erstatter kommunens tidligere trafiksikkerhedsplan fra 2010. Vejle Kommune 2014 Forord Vejle Kommune har udarbejdet en trafiksikkerhedsplan for perioden 2014-2017. Med denne har Vejle Kommune skabt et grundlag for de kommende års arbejde med trafiksikkerhed. Trafiksikkerhedsplanen

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 14. februar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne

Læs mere

Herning. Trafiksikkerhedsby 2011. Trine Bunton og Thomas Bøgh 07.11.11

Herning. Trafiksikkerhedsby 2011. Trine Bunton og Thomas Bøgh 07.11.11 Herning Trafiksikkerhedsby 2011 Trine Bunton og Thomas Bøgh 07.11.11 Herning bliver udpeget til trafiksikkerhedsby Jubelbillede da fandt ud af det, så blev virkeligheden en realitet Fotograf Claus Fisker

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 7. april 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 1. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 1. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Deltagere: Referat Mødedato: 1. februar 2018 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne

Læs mere

Desuden var der enkelte separate stier, bl.a. en længere strækning på en nedlagt jernbane omkring Hadsund.

Desuden var der enkelte separate stier, bl.a. en længere strækning på en nedlagt jernbane omkring Hadsund. Paper til Vejforum 2010 Stiplan for åbent land, Mariagerfjord Kommune Stiplanlægning i åbent land hvordan får man mest for pengene? Forfattere: Aleks Danmark, Mariagerfjord Kommune, aldan@mariagerfjord.dk

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 18. maj 2016 Deltagere Tidsrum 10.00 ca. 12.15 (bemærk at mødet

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 4. januar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Deltog ikke: Flemming Pihl Deltog fra kl

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 4. januar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Deltog ikke: Flemming Pihl Deltog fra kl Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Deltog

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen Referat Ældrerådet Møde nr.: 4/2014 Dannet den: Mandag den 28-04-2014 Mødedato: Torsdag den 24-04-2014 Mødetidspunkt: 09:00-11:00 Mødested: Grønt mødelokale Amtstue Allé 71 Medlemmer Inger Glerup Jørgen

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej 8 8400 Ebeltoft Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell

Læs mere

Dagsorden Trafiksikkerhedsrådet

Dagsorden Trafiksikkerhedsrådet Dagsorden : Tirsdag den 20. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Prøvestensvej 52, Helsingør Bemærkninger: Mødelokale 3 Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (Formand) Bente Marker (Center for

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. MANDAG den 6. august 2012 kl. 9,00. Kontrabassen, Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. MANDAG den 6. august 2012 kl. 9,00. Kontrabassen, Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N R E F E R A T Møde 7-2012 Fredensborg Seniorråd MANDAG den 6. august 2012 kl. 9,00 Kontrabassen, Fredensborg Rådhus Afbud: Inge Larsen, Jørgen Nørregaard, Helle Lassen Gæster: Trine Holmberg kl. 9,00-9,45

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 6. juni 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Annette

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Haverslev Ældrecenter, Dahlsensvej 18, Haverslev, 9610 Nørager, Salen

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Haverslev Ældrecenter, Dahlsensvej 18, Haverslev, 9610 Nørager, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Haverslev Ældrecenter, Dahlsensvej 18, Haverslev, 9610 Nørager, Salen Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Paulsen, Henrik Christensen og Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

1. Økonomirapporter 2011

1. Økonomirapporter 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 9. januar 2012 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Økonomirapporter 2011 2 Indgået aftale til sikring af

Læs mere

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen Referat Dato: Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323 Indkaldelse Grethe Klarskov Simonsen Kirsten Leth-Nissen Anne Østergaard Kirketerp Hans Frahm Hallbjørg Soelberg Else Petersen Lærke Kiær-Christensen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra

Læs mere

Referat. Sundheds- og Omsorgsudvalget :00. Gæstekantinen, Administrationsbygningen i Brande

Referat. Sundheds- og Omsorgsudvalget :00. Gæstekantinen, Administrationsbygningen i Brande Referat Sundheds- og Omsorgsudvalget 25-01-2018 14:00 Gæstekantinen, Administrationsbygningen i Brande Udvalgsmedlemmer: Heinrich Rune Lars Schou Lyhne Bo Sand Kristensen Thomas Østergaard Frank Heidemann

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Trafiksikkerhedsplan 2014-2020 Randers Kommune

Trafiksikkerhedsplan 2014-2020 Randers Kommune Trafiksikkerhedsplan 2014-2020 2 Forord I er det vigtigt, at alle kan færdes trygt og sikkert i trafikken. Hvis vi ser på de senere år, er der sket et markant fald i antallet af dræbte og tilskadekomne

Læs mere

Stevns Kommune. Trafiksikkerhedsplan 2012-2024

Stevns Kommune. Trafiksikkerhedsplan 2012-2024 Stevns Kommune Trafiksikkerhedsplan 2012-2024 Forord Trafiksikkerhedsplan 2012-2024 for Stevns Kommunes sætter særligt fokus på trafiksikkerheden, og giver borgerne mulighed for at få indflydelse på og

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. Onsdag den 8. februar 2012 kl. 9,00. Egelunden, mødelokale 1. sal (Mødetid kl.

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. Onsdag den 8. februar 2012 kl. 9,00. Egelunden, mødelokale 1. sal (Mødetid kl. R E F E R A T Møde 2-2012 Fredensborg Seniorråd Onsdag den 8. februar 2012 kl. 9,00 Egelunden, mødelokale 1. sal (Mødetid kl. 8,45) Afbud: ingen Gæster: ingen D A G S O R D E N 1) Godkendelse af referat

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 53 Frederik Espersen deltog ikke i punkt 56 punkt

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Studieophold hos TØI

Studieophold hos TØI Studieophold hos TØI Michael Sørensen Civilingeniør, ph.d.-studerende Trafikforskningsgruppen ved Aalborg Universitet Fagmøde i Afdeling for Sikkerhed og Miljø Transportøkonomisk institutt Tirsdag den

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 03.04.17 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 11.-01.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 11. januar 2017 Tidsrum 09.30 ca. 12.15 Bemærk start- og sluttidspunkt!

Læs mere

HERNING KOMMUNE Ældrerådet

HERNING KOMMUNE Ældrerådet HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 B2.01 Fraværende: Henny Højland. Preben Troelsen deltog ikke i pkt. 71-73. 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt. Overskrift Åbne

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Verner Berg Pkt. Tekst Side 9 Godkendelse af referat fra møde den 25. februar 2019 1 10 Præsentation af ny centerchef i Sundhed og

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 2 Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde tirsdag den 3. januar 2006 kl. 7.30 til 9.15 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Dagsorden. Velkomst ved formanden Godkendelse af dagsorden Trafiksikkerhedsarbejdet i 2015. Kampagner i 2015 Revision af kommunens cykelruteplan

Dagsorden. Velkomst ved formanden Godkendelse af dagsorden Trafiksikkerhedsarbejdet i 2015. Kampagner i 2015 Revision af kommunens cykelruteplan Dagsorden Velkomst ved formanden Godkendelse af dagsorden Trafiksikkerhedsarbejdet i 2015 Udvikling i uheld og personskader i perioden 2007-2014 Disponering af trafiksikkerhedsmidler i 2015 Rundkørslen

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 1130 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer. 1 of 13 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere