Virksomhedsprofil samling

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsprofil samling"

Transkript

1 Virksomhedsprofil samling Ventus Download free books at

2 Indhold Fra studie til job 3 Afklaringsfasen 6 Jobsøgning via netværk 10 A.T. Kearney 14 Aller 16 Ambu A/S 17 AP Revision 18 Arla 19 ATP 20 Beierholm 22 Boston Consulting Group 23 Carlsberg 24 Centrum Personale 26 Cheminova 27 Coloplast 28 Dansk Supermarked 29 Danske Bank 31 DLH Group 32 Dong Energy 34 ECCO Sko A/S 36 EKJ rådgivende ingeniører A/S 37 GEA Niro 39 Grundfos 40 Haldor Topsøe A/S 42 Handelsbanken 43 Home 45 IAK 47 It-jobbank 49 J. Lauritzen 51 Job i Staten 53 Jyske Bank 55 KMD A/S 57 Konkurrencestyrelsen 58 MAN Diesel 60 McKinsey & Company 61 Midtconsult A/S 62 Mærsk 64 NNE Pharmaplan 67 NNIT 68 NRGi 70 P&G 71 PBS 72 PFA Pension 74 Pihl & Søn A/S 76 Post Danmark 78 PricewaterhouseCoopers 80 Radiometer 81 Rigsrevisionen 82 SaraLee Norden 84 Schneider Electric 85 SEAS-NVE 86 SimCorp 87 Sydbank 88 TDC 90 Trend Control Systems 91 Terma 92 Vestas 93 Viking 94

3 Fra studie til job Det kan være en glædelig ting at afslutte en uddannelse? men også lidt hårdt. Verden ligger åben for én, men samtidig kan det som i andre skift i livet være en ganske barsk proces at komme igennem. Mange kommer smertefrit gennem processen. Men for andre er overgangen fra studiet til det første gode job en proces, der kan tage en del tid, og som også kan koste blod, sved, tårer? og rigtig mange ansøgninger. Det er der ikke noget mærkeligt i, og der er heller ingen grund til fortvivlelse, hvis det ikke lykkes med drømmejobbet en uge efter, du bliver kandidat. Man opdager f.eks. hurtigt, at arbejdsmarkedet fungerer på en helt anden måde end det studiemiljø, man forlader. Når du er studerende bedømmes du på din faglighed er du, hvad du skriver. oplæres du i et akademisk sprog. arbejder du ofte med abstrakte problemstillinger. lærer du at tænke og forholde dig kritisk? også til dit eget arbejde. hersker der en form for logisk orden: består du prøver eller fag, så kommer du videre i studieforløbet. er dine personlige kompetencer ikke afgørende. Når du er jobsøgende bedømmes du på, hvad du er og kan. er dine handlinger vigtigere end din faglighed. skal du kunne beskrive dig selv som person i forhold til et job. skal du kunne operationalisere og konkretisere. skal du?sælge dig selv? og dine personlige og faglige kompetencer. er der ingen logik eller?retfærdighed?: der er ingen facitliste, og ingen kan fortælle, at hvis bare du gør sådan eller sådan, så kommer du i job. er der ikke kun én rigtig måde at søge job på (husk det..!) Processen frem mod det første job Husk, at processen, hvor du arbejder med at afklare, hvad du kan og vil, netop er en proces. Det betyder, at du måske finder ud af, at det job, du troede, var et drømmejob, mister glansen. Eller du finder ud af, at du er god til ting, du ikke havde overvejet før. Opsøg viden Du skal ud i verden og opsøge viden om vilkårene på det arbejdsområde, du gerne vil ind på. Besøg tidligere studiekammerater i job, tal med folk i branchen og tag med på virksomhedsbesøg og få i det hele taget så mange inputs som muligt fra så mange kilder som muligt. Hvis du kender virkeligheden, vil det nemlig blive meget lettere for dig at afklare, hvad du selv gerne vil arbejde med. Det vil også gøre din research mere effektiv, hvad enten du researcher på et konkret job, eller du researcher mere generelt på en branche. Spot tendenserne på arbejdsmarkedet Mange faktorer spiller ind på udviklingen i behovet for akademisk arbejdskraft og på skabelsen af jobåbninger på arbejdsmarkedet: Kompleksiteten i mange job fordrer et øget behov for videnarbejdere, der kan løfte mangefacetterede opgaver. Mange mennesker skifter job oftere end bare for få år siden, og denne cirkulation giver mulighed for jobåbninger.

4 Samtidig bliver mange job meget mere flydende? projektansættelser i kortere eller længere perioder vinder frem. Virksomhederne forventer, at du gør en personlig indsats, når du skal til jobsamtale. Du skal have tænkt over, hvad du vil med jobbet, og hvad du kan tilbyde virksomheden i jobbet, ligesom du selvfølgelig skal have sat dig grundigt ind i virksomheden. Realisme versus ønskejob? Tænk kreativt Når du som helt nyuddannet står med eksamensbeviset og kan glæde dig over at have gennemført en lang og krævende uddannelse, så tænk på at den samme energi og indsats skal i brug, når jobbet skal findes. Vær åben over for mange muligheder, tænk positivt og kreativt i din jobsøgning. Samtidig handler det selvfølgelig også om at opretholde en balance mellem at gå efter drømmejobbet og bevare realismen i jobjagten. Vær ambitiøs og realistisk? og indstil dig på at lære en hel masse i dit kommende nye job. Lad os sige, du f.eks. har taget en uddannelse i dansk. Så ved du sikkert noget om danske guldalderforfattere og islandske sagaer? men du ved også noget helt generelt om kommunikation. Måske kunne et salg- og marketingjob være noget for dig. Mange af de mindre organisationer og virksomheder har brug for at få sat systematik på deres PR og få budskaberne om, at de har et godt produkt/projekt/budskab eller en særlig god service ud over rampen. Til det kan en kandidat, der har tygget adskillige tekster igennem med kritiske tekst- og sproganalytiske øjne, og som kan sætte det ind i virksomhedens perspektiv, være en oplagt mulighed for virksomheden. Undersøg dine muligheder Når du i avisen ser, at en virksomhed skal udvide, eller at dele af produktionen flytter øst, syd eller vest på, så find ud af, hvilke nye opgaver eller behov denne proces afføder. Er der brug for dine kvalifikationer i den forbindelse? Har du i din studietid haft en kontakt med eller arbejdet (evt. frivilligt) for en mindre organisation, så find ud af, om organisationen har særlige behov i form af fundraising, markedsføring eller kontakt med sponsorer, hvor du evt. kan hjælpe. Kommunalreformen vil med al sandsynlighed i mange år fremover åbne for, at der bliver nye typer af behov for akademisk arbejdskraft hos de noget større kommuner. Det kan bl.a. være kandidater, der kan give sparring til ledelsen, samle trådene, kommunikere til borgerne og samtidig fungere som fagpersoner på udvalgte områder både i sekretariaterne og de enkelte forvaltningsafsnit. Og sådan kan du blive ved med at tænke i kreative baner. Strukturér din jobsøgning Lav en tidsplan for dine jobsøgningsaktiviteter. Sæt dig håndfaste, personlige mål, og opstil deadlines for din jobsøgning. Du kan f.eks. beslutte at søge minimum tre job om ugen, og at du vil revidere dine jobmål fagligt og/eller geografisk, hvis du inden for tre måneder ikke er kommet til jobsamtale.

5 Etablér jobsøgningsnetværk Find nogle ligesindede at mødes og sparre med, f.eks. i en jobklub. Det kan være gamle studiekollegaer, personer du har mødt til et arrangement eller allerede etablerede jobsøgningsnetværk i din a-kasse, fagforening eller andre steder. Udover de åbenlyse fordele ved at være med i et jobsøgningsnetværk? feedback, gode råd og støtte i forhold til din jobsøgning? kan netværkene også give dig gode, personlige kontakter, du både kan bruge i din jobsøgning, og når du sidder i dit første job og har brug for sparring til dine opgaver. Det kan også være en god idé at deltage i netværk, der aktivt markedsfører kandidater over for virksomhederne? det kan f.eks. give god træning i at sætte ord på dine (og dine fagfællers) kompetencer og i at indgå i en struktureret dialog med personalechefer og direktører. In & out når du søger job IN handling og engagement. almen viden. at kunne konkretisere, hvad det er, du kan i forhold til et job. personlige og sociale kompetencer. personlige kontakter, praktik, frivilligt arbejde. hellere tage en chance end være alt for pæn og intetsigende.?trædestensjob? (et job på vej til ønskejobbet). OUT at gøre det samme som alle andre. manglende almen viden. at beskrive dig selv med meget brede og udvandede, generelle kompetencebegreber. passivt at vente på at drømmejobbet bliver slået op. snæversynet faglighed. ekstrem indadvendthed og manglende evne til at omgås andre mennesker. tendens til at problematisere alt mellem himmel og jord.

6 Afklaringsfasen: Hvad kan du? Hvad vil du? Uanset hvor du er i dit karriereforløb, starter al jobsøgning med en personlig afklaringsfase, hvor du besvarer de to spørgsmål: Hvad kan jeg? hvad har jeg at tilbyde arbejdsmarkedet? hvilke kompetencer har jeg Hvad vil jeg? hvad har jeg lyst til at bruge min arbejdstid på? hvad skal jeg helst beskæftige mig med for at få det bedst mulige udbytte af mine kompetencer Spørgsmålene er relevante både for nyuddannede, der skal i gang på arbejdsmarkedet, og for erfarne, der allerede har været i gang i kortere eller længere tid. Hvis ikke du har stillet dig selv spørgsmålene og brugt tid på at finde svarene, så bliver din jobsøgning meget sværere, end den behøver være. Hvis du derimod bruger tiden på at besvare de to spørgsmål, undgår du at bruge energi og tid på at søge stillinger, som du ikke vil komme i betragtning til, fordi du ikke har de kvalifikationer og kompetencer, der skal til. Du kan i stedet koncentrere din jobsøgning om stillinger og områder, som matcher dig og dine kvalifikationer bedst. Og det er de job, du har den bedste chance for at få. Der er et gammelt kinesisk ordsprog, der siger noget i retning af, at hvis man ikke ved, hvor man vil hen, er ingen vind gunstig. Livshjulet Hvad kan du - afklaring af dine kompetencer Man kan bruge meget tid på at diskutere, hvad forskellen er mellem kvalifikationer og kompetencer, men i praksis er det ikke afgørende at skelne. Vi bruger derfor kompetencer som et bredt begreb, der også omfatter kvalifikationer.

7 Det er nemt at stille spørgsmålet: Hvad kan jeg? Hvilke kompetencer har jeg? Men det er noget sværere at svare. Når du sætter dig ned for at finde ud af, hvilke kompetencer du har, er det vigtigt, at du husker at komme hele vejen rundt og ikke kun tænker på din uddannelse og dine eventuelle erhvervserfaringer. Vi udvikler værdifulde kompetencer i stort set alle aspekter af vores liv. Derfor er kunsten at afdække alle disse kompetencer og få sat de ord på, som arbejdsgiverne forstår og efterspørger. Brainstorm og systematik Der findes mange modeller og redskaber til afklaring af kompetencer. En måde at gøre det på er ganske enkelt at lave en brainstorm, hvor du grupperer dine kompetencer i tre grupper: dine personlige kompetencer - er du kreativ, kontaktskabende, omhyggelig, stabil, entusiastisk, pertentlig, problemløsende, reflekterende, systematisk, anarkistisk...? dine faglige kompetencer - det er som regel de nemmeste kompetencer at sætte ord på, men husk at være konkret og få alle detaljer med dine generelle kompetencer - her tænker vi på sprog, it, arbejdsmetoder (fx erfaring med projektarbejde, arbejdsplanlægning, produktionsstyring, kundeservice og salg?) Det spiller ingen rolle, om du placerer en kompetence i den ''rigtige'' gruppe. Opdelingen i tre grupper har alene til formål at sikre, at du husker at få alle typer kompetencer med. Dine personlige kompetencer Det kan være svært at sætte ord på ens egne, personlige kompetencer. En måde at komme rundt om problemet på er fx at lave et bud og så spørge nogle af dem, der kender dig, om de er enige heri. En anden måde er at få personer, som du har arbejdet sammen med på studiet eller på en arbejdsplads, til at komme med tre bud på dine personlige kompetencer. Hvis du bruger denne metode, er det vigtigt at vælge personer, som du har tillid til. Dine faglige kompetencer Hvis du er nyuddannet og ikke synes, at du har så mange faglige kompetencer, er det ofte en god og meget udbytterig øvelse at gå hele din uddannelse igennem fra første semester. Hvad lavede du. Hvilke kurser tog du. Lærte du specifikke metoder i forbindelse med de enkelte kurser. Brugte du forskellige studiemetoder undervejs (gruppearbejde, særlige eksamensformer, feltarbejde eller lignende). Skriv alt op på en liste, så kan du sortere og systematisere bagefter. Har du erhvervserfaring, kan du med fordel bruge samme metode. For hvert job du har haft, kan du stille dig selv en række spørgsmål: Hvilke arbejdsopgaver har du løst i den enkelte ansættelse. Hvilke arbejdsformer, metoder og teknikker har du anvendt. Hvilke faglige områder har du fået kendskab til. Dine generelle kompetencer Der er nogle typer generelle kompetencer, som du under alle omstændigheder bør forholde dig til: Sprogkundskaber. Hvilke sprog har du kendskab til? Hvor bredt og dybt er dit kendskab: kan du læse, skrive, tale og forstå sproget og på hvilket niveau? It. Hvilke programmer kender du til, og på hvilket niveau? Husk også eventueller programmer, du har brugt i forbindelse med din uddannelse (fx statistikprogrammer, GIS og lignende)

8 Formidling. Har du formidlingserfaringer? Har du skrevet artikler, notater eller udarbejdet andre former for skriftlig formidling? Har du undervist, fungeret som tutor, holdt foredrag eller på anden måde erfaring med mundtlig formidling? Men herudover kan du have mange andre generelle kompetencer. En måde at sætte ord på de generelle kompetencer er fx at lave en liste over de aktiviteter, du bruger tid på. Det kan være sport, hobbyer, medlemskab af interesseorganisationer, bestyrelsesarbejde i andelsforeningen, børnehaven eller noget andet og så videre og så videre. Prøv at se på, hvad du rent faktisk laver i forbindelse med disse aktiviteter. Ofte er det ting, som giver en række generelle kompetencer: planlægning af træningsforløb, hvis du dyrker sport på konkurrenceplan, ledelse og styring, hvis du er formand for din andelsforening, produktionsplanlægning og økonomistyring, hvis du er kasserer i den lokale vælgerforening... Hvad vil du? Afklaring af dine ønsker Den anden del af afklaringsfasen er at finde ud af, hvad du ønsker af dit arbejde. Hvad har du lyst til. Hvad er det ved et arbejde, der får dig til at trives og yde dit bedste. Formålet med afklaringen er primært at gøre din jobsøgning målrettet. Men et andet væsentligt aspekt af afklaringen er at finde sine ''smertegrænser'' - hvilke krav er absolutte for dig, og hvilke krav kan du moderere. I den forbindelse er det godt at minde sig selv om, at der er mange veje til Rom. Og selv om man ikke får ønskejobbet i første omgang, kan et mindre ideelt job sagtens være et godt skridt på vejen mod ønskejobbet. Der er mange vinkler på dette spørgsmål. Du kan fx tænke i: jobfunktioner arbejdsområder arbejdsformer typer af arbejdspladser praktiske forhold

9 Nedenfor giver vi nogle stikord og stiller nogle spørgsmål til de forskellige områder, som du kan lade dig inspirere af. Jobfunktioner Kan du lide at undervise, formidle, forske, udvikle, sagsbehandle, administrere, problemløse? Du kan lave en bruttoliste over jobfunktioner ved systematisk at læse stillingsoplag gennem en periode. Hver gang du støder på en jobfunktion, skriv den på listen. Når du ikke mere finder nye jobfunktioner, så læs listen igennem og se, hvilke jobfunktioner der umiddelbart tiltaler dig. Arbejdsområder Er der nogle særlige områder, du brænder for. Kunne du tænke dig at arbejde inden for den finansielle sektor, medicinalområdet, hjælpeorganisationer, forlagsbranchen, internationalt arbejde, centraladministrationen, reklamebranchen, konsulentbranchen? Hvis du tror, at du fx har lyst til at arbejde i forlagsbranchen, men ikke kender noget til den, er det en god ide at researche på forlagsbranchen. Kender du nogen i branchen, så brug dem. Nettet er ofte en guldgrube af informationer. Eller du kan benytte dig af DM - Fagforening for højtuddannedes netværk af kontaktpersoner, hvis du er medlem af DM. Arbejdsformer Hvordan arbejder du bedst. Foretrækker du at arbejde alene om bestemte opgaver. Vil du gerne have mange, afvekslende opgaver, eller kan du bedst lide at fordybe dig i en enkelt ting ad gangen. Vil du helst arbejde tæt sammen med kolleger. Er det vigtigt for dig at have en bred kontaktflade både internt på arbejdspladsen og eksternt fx med kunder. Typer af arbejdspladser Vil du gerne arbejde på en arbejdsplads med en fast, struktureret organisation, eller trives du bedst i flade, uformelle organisationer. Foretrækker du en stor arbejdsplads med mange kolleger, eller vil du hellere være på en mindre arbejdsplads, hvor du kender alle dine kolleger. Det er nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv, når du skal finde ud af, hvilken type arbejdsplads du helst vil arbejde på. Praktiske forhold Kan du fx godt tænke dig et arbejde med rejseaktivitet, eller vil det være et problem for dig. Er det vigtigt med faste arbejdstider, eller befinder du dig godt med afvekslende arbejdstider. Der kan være mange andre praktiske forhold, som betyder noget for dig.

10 Jobsøgning via netværk Hvis du er arbejdssøgende akademiker, har du sikkert ofte hørt, at du skal bruge dit netværk i jobjagten. Mange jobs bliver besat gennem netværk. Det er ikke til at sige præcis hvor mange, men det er i hvert fald halvdelen af de akademiske job, der bliver besat af nogen, der kender nogen. Nogle af disse jobs er også slået op via en jobannonce i en jobdatabase, i en avis eller i et fagblad. Men det er ofte den ansøger, som arbejdsgiveren eller en af medarbejderne kender i forvejen, der i sidste ende løber med jobbet. Når en arbejdsgiver har brug for en ny medarbejder, er hun interesseret i at finde den person, der ved mest om arbejdsområdet, og som hurtigst muligt kan indgå i stillingen. Da arbejdspladsen netop har nogle opgaver, der trænger til at blive løst, og som der ikke er ressourcer til at løse uden den nye medarbejder, vil de fleste arbejdsgivere helst have den sikre løsning. De vil gerne kunne stole på, at den medarbejder, de ansætter, er den bedste til opgaven. Med et forhåndskendskab til ansøgeren løber arbejdsgiveren en mindre risiko, og det er derfor mange jobs besættes gennem netværk. Er det nødvendigt at netværke? Tjahh... En del jobs bliver besat af ansøgere, der ikke kender arbejdsgiver i forvejen, men dine netværksaktiviteter kan forbedre mulighederne for at møde de mennesker, der kan vise dig vej til jobbet. Måske er det sjovere at netværke, hvis du ser netværk som en mulighed: En mulighed for at finde information om brancher, virksomheder og jobtyper gennem levende mennesker. En mulighed for at støde ind i jobs, der aldrig bliver slået op i en avis eller en jobdatabase. En mulighed for at blive klogere på, hvad netop du gerne vil arbejde med, fordi du får viden om, hvad arbejdet i forskellige job og brancher går ud på. En mulighed for at oparbejde kompetencer i at netværke, som du kan bruge, når du senere er i job.

11 Nogle mennesker er som født til at netværke. Jo flere mennesker, de får talt med hver dag, jo bedre har de det. De har taget telefonen og fået nogle gode kontakter, før de mere langsomme startere overhovedet har besluttet sig for, hvem de skal ringe til. Hvis de altså overhovedet har fået taget beslutningen om at ringe. For den type, der er født til det, er det ikke nogen stor udfordring at netværke. Men for de af os, der er mere tilbageholdende af natur, kan det være lidt sværere at komme i gang. Mange bliver også påvirket af mediernes billede af akademikerledigheden. Den ene dag kan man læse, at der er uddannet alt for mange akademikere, specielt humanistiske magistre. Den næste dag fylder bekymringen over den faldende ledighed? og de mange flaskehalse? mediebilledet. Uanset hvilken diskurs, der lige nu og her tegner mediernes forsider: Du har noget at byde på, og der er nogen, der vil vælge dig! Men arbejdsgiverne skal vide, hvad du kan, de skal kunne se, at det, du tilbyder, er relevant for dem. Og det er dig, der skal vise det. Du skal derfor vide, hvordan du vil præsentere dig, og du skal gøre alle, du kender, opmærksom på, at du er en spændende person, der pt. søger job. Hvad kan du bruge dit netværk til? At bruge sit netværk handler i første omgang om at finde information. Den information, du har brug for, afgør, hvilke personer der bør indgå i dit netværk. Det handler ikke om at gå ud og spørge, om folk har et job til dig. Hvis du gerne vil arbejde med kommunikation, er det nærliggende at bede eventuelle personer i dit netværk, der arbejder med kommunikation, om et møde, hvor de fortæller dig, hvad de laver. Du kan også bede bekendte, der ikke selv arbejder med kommunikation, fortælle dig om kommunikationen på deres arbejdsplads. På den måde bliver du klogere på det arbejdsområde, hvor du håber at finde job i den nærmeste fremtid. Se mere i afsnittet om research. Du kan også melde dig ind i en af de jobklubber, der allerede eksisterer i MA. Jamen hvad så med mig, jeg kender jo ikke nogen, der er noget ved musikken? Er du sikker? Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har et netværk, der kan bruges til noget, kan det være smart at starte med at kortlægge dit netværk. Kortlæg dit netværk Du kan forestille dig dit netværk som ringe i vandet. I den mindste, inderste ring af dit netværk befinder din familie og dine venner sig. I den lidt større ring udenpå befinder dine bekendte sig, dine tidligere studiekammerater, kontakter fra fritidsinteresser, tidligere jobs osv. I ringene udenpå befinder dine perifere bekendtskaber sig. Personer, du har mødt en enkelt gang og måske ikke har talt direkte med, men som du har hilst på gennem andre. Endnu længere ude i ringene ligger alle de mennesker, som du egentlig kun kender navnene på, men som potentielt kan blive en del af dit netværk: forfattere på artikler, du har læst, ansatte i virksomheder, som du hører navnet på etc. Du kan kortlægge dit netværk ved at tegne et mindmap over alle de mennesker, du kender. I midten af et stykke papir tegner du en cirkel og skriver Mit netværk. Ud fra cirklen tegner du et antal grene. En gren til familien, en til venner, en til tidligere studiekammerater og bekendte, en gren til studiejobs, evt. en til fritidsaktiviteter. Ud fra hver enkelt gren skriver du navne på de personer, du kan komme i tanke om og navn på personens nuværende (og evt. tidligere) arbejdsplads og stilling. Hvis du ikke kender oplysningerne, kan du vælge at lade personens navn stå alligevel, da du muligvis alligevel vil kunne bruge kontakten i fremtiden.

12 Du skal i første omgang ikke udelukke nogen fra kortlægningen, fordi du synes deres arbejdsområde er irrelevant. En assistent i bogholderiet kan godt vise sig at være en indgangsvinkel til at finde oplysninger om jobbet som projektleder i udviklingsafdelingen. For langt de fleste mennesker viser det sig, at de har et langt større netværk, end de havde forestillet sig. Det giver hverken information eller job i sig selv at have et stort netværk, men en kortlægning kan være på sin plads, fordi det hjælper dig til at huske de folk, du allerede kender. Ved at gå systematisk til værks kan du desuden finde ud af, hvem du vil få glæde af at få ind i dit netværk. Hvis du tilføjer dine nye bekendtskaber med en ny farve fx en gang om måneden, vil du opleve, at dit netværk automatisk udvider sig, efterhånden som du bliver klogere ved at lave opsøgende arbejde. Forbered dig! Før du henvender dig til en virksomhed, skal du sørge for på forhånd at formulere, hvordan du som medarbejder i den pågældende virksomhed kan være med til at øge virksomhedens omsætning, skabe mere tilfredse medarbejdere, lave mere effektiv eller bedre sagsbehandling eller lignende. Det gælder, hvad enten du søger job på et stillingsopslag, du søger uopfordret, eller du er på karrieremesse for at lave virksomhedsopsøgende arbejde. Du skal se dig selv som den brik, der mangler i virksomhedens puslespil, og du skal sætte ord på, hvad denne brik står for. Du kan bedst præsentere dig selv som en attraktiv medarbejder eller samarbejdspartner, hvis du er velforberedt. Hvad skal du forberede dig på? Du skal i løbet af 15 sekunder kunne præsentere dig selv på en måde, der er interessant for modtageren. Du er derfor nødt til at vide så meget som muligt om modtageren. Hvis du har besluttet dig for at tage på en messe, hvor forskellige virksomheder er repræsenteret, kan du starte med at finde ud af, hvilke virksomheder, der vil være til stede på messen. Det kan du som regel se på messens website. Du vælger så de virksomheder ud, som du vil besøge på messen. Derefter researcher du på de udvalgte virksomheder. For at du kan præsentere dine kompetencer som relevante for virksomheden, er det en god idé at sætte dig ind i, hvad der interesserer dem. Du har bedre mulighed for at præsentere dine kompetencer optimalt, hvis du har et godt kendskab til deres produkter eller ydelser, hvis du ved, hvordan det går med virksomhedens økonomi og forretningsområde, og hvis du kan sætte ord på, hvilke opgaver du vil kunne varetage i virksomheden. Hvad gør du? Et eksempel Når du henvender dig til en person i et netværk, eller en medarbejder, som du ønsker bliver en del af dit netværk, skal du nøje overveje, hvordan du henvender dig. Bemærk forskellen på de to følgende måder at starte en telefonsamtale på: Dav, mit navn er Birgitte Petersen. Jeg er ledig humanist, og jeg kunne godt tænke mig at arbejde som informationsmedarbejder. Jeg ville meget gerne arbejde hos jer. Kan du hjælpe mig til at finde ud af, hvordan jeg kommer videre med mit ønske? Dav, mit navn er Birgitte Petersen. Jeg er uddannet indenfor kommunikation og er pt. jobsøgende. Jeg synes xxx er en meget spændende virksomhed, og jeg forsøger i øjeblikket at afdække, om det kunne være et godt sted for mig at arbejde. Må jeg komme på besøg og stille dig nogle enkelte spørgsmål om xxx som arbejdsplads?

13 I det første tilfælde stiller Birgitte et meget åbent spørgsmål (Kan du hjælpe mig?). Det er vanskeligt at svare på, fordi modtageren ikke kan vide, hvad Birgitte konkret har brug for. I det andet tilfælde spørger Birgitte konkret til et møde, og hun giver klart udtryk for, hvad hun ønsker af modtageren. Det bliver således lettere for modtageren at sige ja, fordi hun ved, hvad hun siger ja til. Ved at sige at hun researcher for at finde frem til, om xxx vil være et godt sted for hende at arbejde, får hun sagt, at hun er selektiv, og at hendes henvendelse til xxx er langt fra tilfældig. Jo mere konkret du er i din henvendelse, jo bedre er muligheden for en positiv reaktion fra arbejdsgiveren. Organiserede netværk Der findes et utal af organiserede netværk, som du med fordel kan være med i. Her skal blot nævnes et par stykker. MA har en række åbne jobklubber. Nogle af jobklubberne er tværfaglige, mens andre er fagspecifikke. DM har desuden en række faglige netværk, som består af både jobsøgende magistre og magistre, der er i arbejde. Morgendagens heltinder (www.heltinder.dk) er et netværk for kvindelige inspiratører, idéudviklere og igangsættere. De fleste medlemmer er selvstændige. LinkedIn (www.linkedin.com) er et meget stort internationalt internetnetværk. Du kan komme på netværket og bruge det til at finde folk der ved noget om hvad som helst, det være sig medicinalbranchen, programmeringssprog eller specifikke virksomheder. Messer og konferencer kan være gode fora for at udvide sit netværk, se for eksempel på Karrieredagene, EKNA og SICEF-messen. Hold (også) fri fra netværkeri I perioder kan alle jobsøgende løbe sur i at tænke taktisk, hver gang de møder nye mennesker. Og især for de jobsøgende, der synes, det er hårdt at netværke, kan det være nødvendigt at tage fri fra de opsøgende aktiviteter. Mange ledige akademikere er gået til fest hos deres venner uden netværksoptikken på? Og er alligevel kommet i arbejde. Et godt råd er at vælge på forhånd, om du vil netværke, eller om du vil holde helt fri, før du går ud. Så kan du holde fri med god samvittighed, hvis det er det, du har brug for

14 Swim Confident in deeper waters Ansvar fra første dag Eksponering overfor seniorledere fra førende virksomheder Muligheder for internationale projekter og rejser Hurtig personlig udvikling gennem erfaring og træning Hurtig karriereudvikling Favorable lønpakker A.T. Kearney er et globalt konsulenthus, der hjælper verdens ledende virksomheder med at opnå håndgribelige resultater gennem en unik kombination af strategisk indblik og en arbejdsstil, der er baseret på tæt samarbejde. A.T. Kearney værdsætter mangfoldighed af akademiske og proffessionelle baggrunde og erfaringer. For mere information, kontakt venligst vores rekrutteringskoordinator Lene Nielsen på: eller per Og besøg vores hjemmeside

15 Stretch your talent!". Stretch your talent... er ikke bare et fængende slogan! Hos A.T. Kearney lægger vi virkelige vægt på vores konsulenters personlige og professionelle udvikling på måder, der reflekterer deres talenter og ekspertiseområder, og samtidig også udvikler deres evner og potentialer indenfor A.T. Kearneys Nordiske enhed, såvel som globalt. Professionel Udvikling Vores førsteprioritet er at sikre, at du har den rette viden for at udvikle dig gennem det karriereforløb, der passer dig, og at du samtidig har den information og den vejledning du behøver, for hurtigt at nå dine karrieremål. Vores mentor program kombinerer evnen til at få det bedste frem i vores konsulenter med vores mentorers indsats for at sikre, at din karriere går den vej, du ønsker, at den skal gå. Det handler nemlig alt sammen om personer og ideer. Vi lægger vægt på projekter og praksis, som giver værdifulde erfaringer og bygger videre på disse ved at tilbyde skræddersyede programmer med mere specifik fokus. For mere information se Real Passion, Right Results. TOGETHER!

16 Bliv en del af et stort mediehus Som ansat i Aller Media bliver du en del af et stort mediehus. Vi er en virksomhed i stor innovativ udvikling i takt med udviklingen af nye medier og forretningsområder. En arbejdsdag i Aller er forbundet med spændende og udfordrende opgaver, og ikke to dage er ens. Lige så forskellige som vores blade er, ligeså forskellige er vores arbejdsdage. Den alsidighed du møder i Aller Media gør, at du har rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vores ansatte leverer indhold af meget høj kvalitet til vores blade og magasiner, og vores mange år på markedet gør os til nogle af markedets bedste. Vi bor i sprit nyt domicil på Havneholmen i København. Lyder Aller Media som noget for dig vil vi meget gerne høre fra dig. Vi rekrutterer typisk indenfor disse områder: Journalister Layoutere/grafikere Marketing HR Salg IT og Web Online medier Vil du se vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning, skal du gå ind på Her kan du også læse meget mere om Aller Media A/S Aller Media A/S er markedsleder på ugeblade og magasiner med følgende markedsandele: 73 pct på ugeblade og 19 pct. på magasiner. Vi huser en medarbejderstab på omkring 600. Vi er en virksomhed med fokus på innovation og udvikling af både medarbejdere, medier og nye forretningsområder. Aller Media bor i dag i det nye flotte mediehus Aller Huset på Havneholmen. Huset blev indviet 10. august 2009 og er det perfekte udgangspunkt for fremtidens mediehus.

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

UDTALELSER FRA KARRIEREDAGENE 2015:

UDTALELSER FRA KARRIEREDAGENE 2015: Vi har deltaget på Karrieredagene flere gange, og vi har altid været rigtig glade for at være med på messen. Vi har noteret mange gode talenter ned, både til konkrete graduate-stillinger, til studenterjob

Læs mere

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for...... mulighederne Et graduateforløb i Energinet.dk varer to år, hvor du er i turnus i tre forskellige afdelinger. Du deltager i det daglige

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT UDVIKLE

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE

EVALUERING FRA BESØGENDE 2017 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE: 8.192 ANTAL BESVARELSER: 2.936 SVARPROCENT 36 % ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.192 11% 6% 36% Økonomi, Revision, Business & Marketing Jura, Politik & Samfund 23%

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere

Ansøgningen: Skriv løs. Workshop

Ansøgningen: Skriv løs. Workshop Ansøgningen: Skriv løs Workshop Agenda Annoncer Ansøgningen Eksempler på blikfang Skriv løs Annonce analyse Læs annoncen grundigt Læs mellem linjerne Understreg vigtige ord som f.eks. kompetencer og værdier

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden Karrierekampagnen Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden. DMstud. sætter nu fokus på de kompetencer

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

Notat 4. oktober 2017

Notat 4. oktober 2017 Til: IDAs medlemmer Fra: Jura & Arbejdsvilkår Notat 4. oktober 2017 Når din virksomhed bruger Mercer Vi har i IDA i de senere år modtaget flere henvendelser fra medlemmer der fortæller, at deres arbejdsplads

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

DM Dansk Magisterforening. DM for kommunikatører dm.dk/kommunikation

DM Dansk Magisterforening. DM for kommunikatører dm.dk/kommunikation DM Dansk Magisterforening DM for kommunikatører dm.dk/kommunikation DM for kommunikatører DM (Dansk Magisterforening) er mødested for 36.000 kandidater og studerende inden for humaniora, samfundsfag, naturvidenskab

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

1.0 Indledning:...3. 1.1 Resume:...3 1.1.1 Dimittender, som har haft første job...3 1.1.2 Dimittender, som ikke har haft første job...4 1.2 Metode...

1.0 Indledning:...3. 1.1 Resume:...3 1.1.1 Dimittender, som har haft første job...3 1.1.2 Dimittender, som ikke har haft første job...4 1.2 Metode... Tabelrapport: Sådan fik de jobbet 2014 Indhold 1.0 Indledning:...3 1.1 Resume:...3 1.1.1 Dimittender, som har haft første job...3 1.1.2 Dimittender, som ikke har haft første job...4 1.2 Metode...5 2.0

Læs mere

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey.

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey. A better beginning Revisortrainee i EY Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning ey.com/dk/karriere Vil du til tops? Din start på din karriere Gennem EY s revisortraineeprogram

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

Sådan øger du chancen for et job

Sådan øger du chancen for et job Sådan øger du chancen for et job Her får du to trin-for-trin guider, der hjælper dig med, hvordan du som jobsøgende kommer i job. Begge guider har en masse konkrete og håndgribelige råd. Nogle af rådene

Læs mere

Jobformidlere. Jobformidlere

Jobformidlere. Jobformidlere Jobformidlere Der fi ndes en række virksomheder, som lever af at hjælpe andre virksomheder med at skabe kontakt til jobsøgende og ad den vej besætte ledige stillinger. Under én hat kalder vi dem her for

Læs mere

Be a force of nature. arlafoods.dk/job

Be a force of nature. arlafoods.dk/job Be a force of nature START DIN KARRIERE HOS ARLA FOODS OG BRUG DIN NATURKRAFT Hos Arla Foods bliver du en del af en af verdens største mejerivirksomheder. Du kan vælge mellem en bred vi)e af udfordrende

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT

BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT www.dairy-career.dk BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT Sidsel Nørregaard, 26 år Innovation Engineer, SPX Innovation Centre Projektarbejde i sverige Mads Aamann, 34 år Research scientist Chr. Hansen

Læs mere

Velkommen til den nye socialrådgiver i kommunen

Velkommen til den nye socialrådgiver i kommunen Nøglen til en god start for nye socialrådgivere i kommunerne 1 Velkommen til den nye socialrådgiver i kommunen Gode råd til nyuddannede socialrådgivere 0 2 Indledning Tillykke med din nyligt færdiggjorte

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN

AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN AFTAGERNES BEHOV FOR VIDEN ved Forskningsdirektør Per Falholt Novozymes A/S Novozymes har produkter indenfor en række forskellige industrier Food and Beverages Biofuels and biomass conversion Household

Læs mere

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde Kildebrug De gode historier www.mannaz.com/presseservice Vi er en kilde til den nyeste viden inden for ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Har du brug

Læs mere

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY SELVSTÆNDIGE KONSULENTER - FÅ DET PERFEKTE MATCH TIL DIT PROJEKT, HER OG NU IT er et omdrejningspunkt i mange forretningsprocesser og behovene ændrer

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

KARRIERE. programmet

KARRIERE. programmet KARRIERE programmet Hvorfor Business Danmark? Som handels- eller markedsføringsøkonom er der mange ting, du skal have styr på. Derfor har vi i Business Danmark lavet dette karriereprogram specifikt til

Læs mere

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK Et friskt pust, en hjælpende hånd og nye øjne på markedsføringen Hvad kan en markedsføringsøkonom studerende gøre for din virksomhed?

Læs mere

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Fra DTU til Job Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Program 9.00 Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Virksomhedsbesøg: Danske Bank NNIT KMD 3Shape Netcompany Program

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

SÅDAN GØR ARBEJDSGIVERNE SIG ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET

SÅDAN GØR ARBEJDSGIVERNE SIG ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET SÅDAN GØR ARBEJDSGIVERNE SIG ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Idekatalog.indd 1 21/03/17 22.50 Hvordan gør I jer attraktive over for den unge generation? I Rekrutteringsanalysen

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Revisortrainee hos Grant Thornton

Revisortrainee hos Grant Thornton Revisortrainee hos Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Tiltrækning og fastholdelse af high performere i en foranderlig verden

Tiltrækning og fastholdelse af high performere i en foranderlig verden Tiltrækning og fastholdelse af high performere i en foranderlig verden - en undersøgelse af high performeres præferencer og forventninger til job og karriere Baggrund Rapporten bygger på en undersøgelse

Læs mere

Notat. Virksomhedernes erfaringer nyuddannede akademikere. Til: Dansk Erhverv Fra: MMM. Halvdelen har ansat akademikere

Notat. Virksomhedernes erfaringer nyuddannede akademikere. Til: Dansk Erhverv Fra: MMM. Halvdelen har ansat akademikere Notat Virksomhedernes erfaringer nyuddannede akademikere Til: Dansk Erhverv Fra: MMM Danske virksomheder efterspørger i stadig højere grad dygtig og veluddannet arbejdskraft. Derfor er det afgørende for

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

Erhvervsleder i Praktik og IBM

Erhvervsleder i Praktik og IBM Pia Rønhøj Manager CSR and Employer Branding IBM Danmark Erhvervsleder i Praktik og IBM 1 Our Strategy and Values: Working for a Smarter Planet IBM er Danmarks største it- og konsulentvirksomhed 2 IBM

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se alle ledige stillinger på gymnasierne

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

Nyuddannede i SMV erne - Skitse til drøftelse med partnere

Nyuddannede i SMV erne - Skitse til drøftelse med partnere Nyuddannede i SMV erne - Skitse til drøftelse med partnere April 2015 Hvad ved vi om højtuddannede i SMV erne? Tre ud af fire private virksomheder i Danmark har færre end 10 ansatte. Af disse har 1 ud

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks største konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af kandidatstuderende fra BSS ved Aarhus Universitet.

Læs mere

HG - KONTOR VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden...

Læs mere

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden... 4 Evaluering

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10.

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. Etablering og udvikling Erhvervsskolen Nordsjælland FAGRETNINGER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX

Læs mere

HHX & HTX. meningsfuld uddannelse

HHX & HTX. meningsfuld uddannelse HHX & HTX meningsfuld uddannelse studieretning på hhx (internationalt orienteret) international sprog [fremmedsprog a, afsætningsøkonomi a og kulturforståelse b] sprog og økonomi - et sikkert valg har

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job Fra UNI til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

OPGAVE 1: Den gode arbejdsdag

OPGAVE 1: Den gode arbejdsdag OPGAVE 1: Den gode arbejdsdag INSTRUKTION Aftal interviews med makker inden for de næste 2 dage. Hvert interview varer 10 min. Hold tiden! I behøver ikke nå helt til bunds. Makkerne interviewer hinanden

Læs mere

Jordemoderforeningen søger konsulent

Jordemoderforeningen søger konsulent Jordemoderforeningen søger konsulent Job- og ansøgerprofil Inden du søger Tak for din første interesse for stillingen som konsulent i Jordemoderforeningen med opgaver på løn-, ansættelses- og forhandlingsområdet.

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 Agenda Forberedelse Hvilken type af job drømmer du om træd 3 skridt tilbage Dine kompetencer - EFU-modellen Vær forberedt og på forkant Kontekst og spørgsmål

Læs mere

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a PwC s forretning er betinget af vores evne til at tiltrække, udvikle og fastholde de dygtigste i branchen. 2 PwC

Læs mere

Studerendes studie og jobsøgning

Studerendes studie og jobsøgning 2012 Studerendes studie og jobsøgning De er forkælede, drikker for meget, dyrker for lidt motion, teoretikere der ikke er gearet til erhvervslivet, karriereorienterede, innovative, økonomisk pressede,

Læs mere

HG - DETAIL VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - DETAIL VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - DETAIL VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden...

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere om jobbet som gymnasielærer På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se samtlige

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

NÅR KUNDERNES FORVENTNINGER UDFORDRER HR S VANETÆNKNING SØREN CARLSEN, RAMBOLL

NÅR KUNDERNES FORVENTNINGER UDFORDRER HR S VANETÆNKNING SØREN CARLSEN, RAMBOLL NÅR KUNDERNES FORVENTNINGER UDFORDRER HR S VANETÆNKNING SØREN CARLSEN, RAMBOLL RAMBOLL GROUP Leading engineering, design and consultancy company Founded in Denmark in 1945 13,000 experts 300 offices in

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015

Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015 Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015 20-05-2015 Vision Det er Jobcenter Hillerøds vision for samarbejdet med virksomhederne at: Jobcenter Hillerød er erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner,

Læs mere

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI Med GPS Four har vi en ambitiøs strategi og et stærkt værktøj, som kan sikre, at vi holder fast i retning og mål. Målene i GPS Four er klare: vi vil sætte yderligere fart

Læs mere

PERSONALE- POLITIK. MARGINS 18.75 mm GRID 12 GUTTER 7.5 mm. GAP BETWEEN LINES AND OBJECTS 3.75 mm. POSITIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0.

PERSONALE- POLITIK. MARGINS 18.75 mm GRID 12 GUTTER 7.5 mm. GAP BETWEEN LINES AND OBJECTS 3.75 mm. POSITIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0. MARGINS 18.75 mm GRID 12 GUTTER 7.5 mm GAP BETWEEN LINES AND OBJECTS 3.75 mm NEGATIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0.25 pt POSITIVE LINES: THICK 2 pt LIGHT 0.12 pt PERSONALE- POLITIK Om denne pjece Denne pjece

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du?

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du? 1 I Curia Management har vi gennem årene hjulpet flere hundrede opsagte medarbejdere videre i nyt job. Denne bog er udarbejdet af Curias konsulenter og bygger på vores solide erfaringer inden for rekruttering

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Hvad er en bachelor?

Hvad er en bachelor? 8 hvad er en bachelor? Hvad er en bachelor? En universitetsuddannelse kan sammensættes på flere måder, men består typisk af to dele en bacheloruddannelse på tre år og en kandidatuddannelse på to år. Bacheloruddannelsen

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

HD 2. del Finansiel Rådgivning. En efteruddannelse indenfor bank, pension, forsikring og realkredit

HD 2. del Finansiel Rådgivning. En efteruddannelse indenfor bank, pension, forsikring og realkredit HD 2. del Finansiel Rådgivning En efteruddannelse indenfor bank, pension, forsikring og realkredit Rådgiver inden for den finansielle sektor Hvem henvender uddannelsen sig til? Medarbejdere inden for bank

Læs mere

AC-arbejdskraft i den vestlige del af Region Midtjylland. Kort & klart

AC-arbejdskraft i den vestlige del af Region Midtjylland. Kort & klart AC-arbejdskraft i den vestlige del af Region Midtjylland Kort & klart 1 AC-arbejdskraft i den vestlige del af Region Midtjylland Hvor mange akademikere har virksomheder i det vestlige Midtjylland brug

Læs mere

FÆLLES BUDSKABSMODEL FOR REGION MIDTJYLLAND

FÆLLES BUDSKABSMODEL FOR REGION MIDTJYLLAND FÆLLES BUDSKABSMODEL FOR REGION MIDTJYLLAND RM på tværs af de decentrale enheder og fag Sundhed Psykiatri og Social Regional Udvikling Stabsfunktioner BUDSKABSTEMAER via analysen > Indholdsrigt job > Modig

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Akademikerkampagnen - nu også i yderområderne

Akademikerkampagnen - nu også i yderområderne Akademikerkampagnen - nu også i yderområderne Grundpiller: Hjemmesiden www.akademikerkampagnen.dk og CV-basen Akademikerbasen Case-samling: Opstøvning og beskrivelse af de gode fortællinger Phonerkampagne:

Læs mere

Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af

Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af Jobmål Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af styringen. Sådan er det også med jobsøgning. AS3 3 Jobmål

Læs mere

Ny dansk startup bobler af glæde

Ny dansk startup bobler af glæde Online trends Start-ups Guides to Social Media Home About Linked In gruppen Trends Start-ups Guides Articles search... Home» Articles» Ny dansk startup bobler af glæde Ny dansk startup bobler af glæde

Læs mere

SÅDAN GØR ARBEJDSGIVERNE SIG ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET

SÅDAN GØR ARBEJDSGIVERNE SIG ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET SÅDAN GØR ARBEJDSGIVERNE SIG ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET HVORDAN GØR I JER ATTRAKTIVE OVER FOR DEN UNGE GENERATION? I Rekrutteringsanalysen 2016 har vi spurgt 854 private

Læs mere

GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB GLOBIZ 1

GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB Dette hæfte beskriver de tolv indsatsfelter, som udgør vores Outplacement program. Indsatsfelterne inddrages alt efter dit behov. Fokus i programmet er, at bringe dig videre til et nyt

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Forord Strategien for Det Teknisk- Naturvidenskabeli- Denne strategi skal give vores medarbejdere Forskning ge Fakultet, som

Læs mere

Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater

Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater Få en erfaren ny medarbejder på rekordtid Medarbejdere over 40 år har viden og erfaringer, som dansk økonomi og velfærd har brug for,

Læs mere