Vinblad nr. 68. Le Côteau 1999 Cabernet Franc. kr. 135,00 inkl. moms. Saint Nicolas de Bourgeuil, AOC Loire

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vinblad nr. 68. Le Côteau 1999 Cabernet Franc. kr. 135,00 inkl. moms. Saint Nicolas de Bourgeuil, AOC Loire"

Transkript

1

2 Vinblad nr. 68 Le Côteau 1999 Cabernet Franc Saint Nicolas de Bourgeuil, AOC Loire kr. 135,00 inkl. moms Efter otte år i modebranchen i henholdsvis New York og Paris skiftede David Léger fremstilling af modetøj ud med fremstilling af vin på egen vingård i Loiredalen. I 1982 mens han stadig var i modebranchen besøgte han Loiredalens vinmarken for første gang og det blev til kærlighed ved første blik. Han fandt, at området med sine druestokke med Cabernet Franc og Chenin havde et større potentiale, end det generelle udbytte man kunne præsentere i starten af 1980 erne. Hans favoritområde blev Saint Nicolas de Bourgueil en lille landsby omgivet af markante grønne halvtage af Cabernet Franc vinstokke. I 1990 købte han sin første vingård, som han gav navnet Clos des Vignes inspireret af den hvide stenmur, der omgiver vinmarken. På Clos des Vignes producerer han sine fine Cabernetvine. Det er efter David Léger s opfattelse et paradis for fremstilling af verdens bedste Cabernet Franc- og Cheninvine. Det er store ord, men godt smager i hvert fald vinene fra David Léger. Over de seneste 10 år har David Léger etableret et samarbejde med ejerne af fire fremragende vinmarker for at kunne producere vinene Le Coteau fra Saint Nicolas de Bourgueil, Terrace fra Saumur Champigny samt to marker med Cheninvinstokke. Her udover producerer han en tredje cabernet franc vin ved navn Clos des Vignes. Alle tre cabernetvine er i vores sortiment. Le Côteau 1999 er høstet ved håndkraft den 1. og 2. oktober 1999, da druerne var fuldendt modne. De blev lagt og transporteret i små kasser for at bevare druerne så hele som muligt. Derefter blev de sorteret ved håndkraft forud for gæringsprocessen gik i gang. Den færdiggærede vin blev stadig varm hældt på barrigues (225 liter) fremstillet i Bourgogne og modnet i 22 måneder sur lie. Vinen blev flasket uden filtrering den 28. marts 2002, hvorefter den blev lagt til yderligere lagring i seks måneder. Le Côteau 1999 karakteriseres ved en klar, sund mørkerød farve. Kraftige aromaer af mosede røde bær, bagekrydderier, kirsebær og røget eg. Smagen har en sødmefuld og saftig karakter med en kraftig antydning af røde bær. Smagen afsluttes med en subtil lang eftersmag. Den vil lagre fint og udvikle sig over en periode på 10 år efter høsten. Der er produceret flasker af denne årgang. Le Côteau 1999 vil være velegnet til fuglevildt hvad enten de er stegt hele eller indgår i en gryderet, krydrede retter med kanin samt den store kalvesteg med et varieret tilbehør af grønsager. Le Côteau 1999 vil også være velegnet til såvel de store klassiske kødpatéer, som mere moderne terriner og postejer sammen med salat og brød. Herudover egner vinen sig udmærket som ledsager til ikke for kraftige oste.

3 Vinblad nr. 29 Terrace 1999 Cabernet Franc kr. 135,00 inkl. moms Saumur Champigny AOC Loire Efter otte år i modebranchen i henholdsvis New York og Paris skiftede David Legér fremstilling af modetøj ud med fremstilling af vin på egen vingård i Loiredalen. I 1982 mens han stadig var i modebranchen besøgte han Loiredalens vinmarken for første gang og det blev til kærlighed ved første blik. Han fandt, at området med sine druestokke med Cabernet Franc og Chenin havde et større potentiale, end det generelle udbytte man kunne præsentere i starten af 1980 erne. Hans favoritområde blev Saint Nicolas de Bourgueil en lille landsby omgivet af markante grønne halvtage af Cabernet Franc vinstokke. I 1990 købte han sin første vingård, som han gav navnet Clos des Vignes inspireret af den hvide stenmur, der omgiver vinmarken. På Clos des Vignes producerer han sine fine Cabernetvine. Det er efter David Legérs opfattelse et paradis for fremstilling af verdens bedste Cabernet Franc- og Cheninvine. Det er store ord, men godt smager i hvert fald vinene fra David Legér. Over de seneste 10 år har David Legér etableret et samarbejde med ejerne af fire fremragende vinmarker for at kunne producere vinene Le Coteau fra Saint Nicolas de Bourgueil, Terrace fra Saumur Champigny samt to marker med Cheninvinstokke. Terrace 1999 er høstet ved håndkraft den 8. oktober 1999, da druerne var fuldendt modne. De blev lagt og transporteret i små kasser for at bevare druerne så hele som muligt. Derefter blev de sorteret ved håndkraft forud for gæringsprocessen gik i gang. Den færdiggærede vin blev stadig varm hældt på barrigues (225 liter) fremstillet i Bourgogne og modnet i 22 måneder sur lie i de hvidkalkede kælderrum. Vinen blev flasket uden filtrering den 28. marts Efter seks måneders flaskelagring blev vinen sat til salg, hvilket var i september Vinen karakteriseres ved en spillevende relativ mørkerød farve. Intense aromaer af blåbær, mørke kirsebær og røget eg. I smagen føjes en intens smag af solbær. Den afslutter blødt med en lang, fin eftersmag. Den vil lagre fint over en periode på 10 år efter høsten. Der er produceret flasker af denne årgang. Vinen vil være velegnet til fuglevildt hvad enten de er stegt hele eller indgår i en gryderet, krydrede retter med kanin samt den store kalvesteg med et varieret tilbehør af grønsager. Terrace vil også være velegnet til kolde kødpatéer sammen med salat og brød samt ikke for stærke oste.

4 Vinblad nr. 118 AMPELIDÆ Le K 2000 VdP kr. 100, 00 inkl. moms Manoir de Lavauguyot, Marigny-Brizay, La Vienne Famillien BROCHET har siden den franske revolution, været indehavere af en mindre gård med vinproduktion - Manoir de Lavaugoyut i kommunen Marigny-Brizay lige nord for byen Poitiers i de franske departement La Vienne - hvor kældrene er gravet direkte ind i kalkstenene under vinmarkerne. Gennem tiden solgte famillien vinmarkerne fra, da der ikke var nogen, der seriøst interesserede sig for vinproduktionen længere. Imidlertid besluttede den nuværende indehavers far, Christian BROCHET, der havde beholdt sin fars bedste parcel på ½ ha., i 1980 at genplante den med Pinot Noir-stokke for at lave vin til familliens private forbrug. Matrikelnummeret på den ½ ha var og er stadig A år senere i 1990 beslutter Christian, at overlade familiens vinproduktion til sin ældste søn, Frédéric, der på det tidspunkt er 17 år gammel og lige har afsluttet sin studentereksamen. Frédéric BROCHET havde allerede dengang udvist stor interesse for vinproduktionen, og det skulle vise sig at blive en både værdifuld, flot og helt sikkert fremtidsafgørende gave. Den første vin fra 1990 blev en fantastisk vin, og beskeden som Frédéric er, siger han, at det ikke skyldtes vinmagerens meriter, men et fantastisk år klimamæssigt. Frédéric BROCHET fik blod på tanden og øvede sig i praktisk vinmageri samtidig med, at han læste videre. Først en Master i Bio-kemi og siden ønologi for at i år 2000 at ende med en doktorgrad i ønologi fra Dr. Dubourdieu's laboratorium ved Universitetet i Bordeaux. I dag producerer Frédéric BROCHET sine AMPELIDŒ vine på Pinot Noir, Cabernet, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gamay og de tilsvarende 2. vine under navnet Marigny-Neuf. Denne AMPELIDŒ Le K 2000 er lavet på 90% Cabernet Sauvignon og 10% Cabernet Franc. Stokkene er i gennemsnit godt 30 år gamle. Druerne blev høstet med hånden og 100 % afstilket. Derefter alkoholisk gæring på naturligt gær i lukkede tanke og 5 dages maceration ved 30 o. Vinen er udelukkende lavet på vin de goutte og den malolaktiske gæring er foretaget på barriques. Vinen er herefter lagret i 15 mdr. på nye barriques (50 % amerikansk eg og 50 % fransk eg). Vinen holder 12,9 %. Der blev lavet flasker af årgang Le K 2000 fik i Smag & Behag 4/2007 3½ glas (ud af 5): "Ungdommelig næse med betydelig frugt og dybde. Smagen tilføjer bredde, tør frugt og røg. Stilen er robust og udfordrende med tryk på tør frugt. Den er kun til mad, men kan klare lidt af hvert, bare ikke højtidelighed." AMPELIDŒ Le K 2000 bør nydes ved o og kan p.t. med fordel dekanteres. Frédéric foreslår selv, at man skal drikke vinen til en Côte du Bœuf, som er en fransk udskæring af højrebet, der svarer til en ca. 5 cm tyk oksekotelet. Ofte steges/grilles dette stykke hel for derefter at blive skåret ud i tynde skiver til fordeling på to tallekener. Der er i øvrigt mange andre muligheder med denne vin, blot der er tale 1.kl. kød.

5 Vinblad nr. 22 AMPELIDÆ Le PN VdP Manoir de Lavauguyot, Marigny-Brizay, La Vienne kr. 145, 00 inkl. moms Famillien BROCHET har siden den franske revolution, været indehavere af en mindre gård med vinproduktion - Manoir de Lavaugoyut i kommunen Marigny-Brizay lige nord for byen Poitiers i de franske departement La Vienne - hvor kældrene er gravet direkte ind i kalkstenene under vinmarkerne. Gennem tiden solgte famillien vinmarkerne fra, da der ikke var nogen, der seriøst interesserede sig for vinproduktionen længere. Imidlertid besluttede den nuværende indehavers far, Christian BROCHET, der havde beholdt hans bedstefars allerbedste parcel på ½ ha., i 1980 at genplante den med Pinot Noirstokke for at lave vin til familliens private forbrug. Matrikelnummeret på den ½ ha er A år senere i 1990 beslutter Christian, at overlade familiens vinproduction til sin ældste søn, Frédéric, der på det tidspunkt er 17 år gammel og lige har afsluttet sin studentereksamen. Frédéric BROCHET havde allerede dengang udvist stor interesse for vinproduktionen, og det skulle vise sig at blive en både værdifuld, flot og helt sikkert fremtidsafgørende gave. Den første vin fra 1990 blev en fantastisk vin, og beskeden som Frédéric er, siger han, at det ikke skyldtes vinmagerens meriter, men et fantastisk år klimamæssigt. Frédéric BROCHET får blod på tanden og øver sig i praktisk vinmageri samtidig med, at han læser videre. Først en Master i Bio-kemi og siden ønologi, for at i år 2000 at ende med en doktorgrad i ønologi fra Dr. Dubourdieu's laboratorium ved Universitetet i Bordeaux. I dag producerer Frédéric BROCHET sine AMPELIDŒ vine på Pinot Noir, Cabernet, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gamay og de tilsvarende 2. vine under navnet Marigny-Neuf. Denne AMPELIDŒ Le P.N er lavet 100% på Pinot Noir-druer. Stokkene er ca. 25 år gamle, og der høstes med et udbytte på blot 28 Hl/ha. Vinstokkene bliver dyrket uden brug af kunstige sprøjtemidler men kun med organsik gødning. Vinen gærer naturligt (dvs. uden chaptalisering) til 12,4% alkohol. Den malolaktiske gæring foregår på de samme egetræsfade, som vinen lagre på i 9 mdr. Lagringen sker på nye fade (50% russisk eg, 50% fransk eg). Der blev lavet ca flsk. af årgang Dr. Frédéric Brochet s egne smagenoter er: Fundamentet i næsen er kogte kirsebær, let krydret med et strejf af nellike og meget delikat let røg. I munden er tanninerne flot afrundede allerede og næsens aroma er bekræftes flot. Afslutningen er ekseptionelt lang og der kommer en rigtig dejlig eftersmag. AMPELIDŒ Le P.N bør nydes ved ca grader C og kan p.t. med fordel dekanteres for iltningens skyld. Dr. Frédéric Brochet foreslå r selv, a t man skal drikke vinen t il fasan, helstegt kalvfilét, eller kylling med svedsker.

6 ARGILE ROUGE Madiran Château Bouscassé Entrepris par Alain Brumont, le travail d identification et de sélection des différents terroirs nous a permis de mettre en valeur la qualité et la particularité d une parcelle située à mi-chemin entre Montus et Bouscassé. En effet, ce terroir constitué d argiles rouges (très rares à Madiran) produit un vin élégant, fondu, aux tanins discrets et marqué par le coulis de fruits rouges. Il s agit de la première vigne plantée à forte densité (7 000 ha) à Madiran, il y a 30 ans. La première cuvée Argile Rouge a vu le jour en TERROIR : Plateaux d argiles rouges Superficie 8 ha CEPAGES : Tannat 50 %, Cabernet Sauvignon 25 %, Cabernet Franc 20 %, Fer Servadou 5 % Vignes de 30 ans d âge CULTURE : VINIFICATION : ELEVAGE : PRODUCTION : Rendement : hl/ha, densité : pieds/ha Conduite de vignes en guyot simple Lutte raisonnée, compost naturel (fumier de mouton et de vache), sélection des bourgeons et des grappes (4 à 5 grappes par pied), éclaircissage, effeuillage, vendanges effectuées à la main en cagettes transportant une seule couche de raisins afin de préserver la qualité du fruit. Vinifié en cépages assemblés Fermentations à 28 C dans une cuve en bois Macération de 3 à 6 semaines Pigeage Fermentation malo-lactique en cuve bois. En fûts (20 % neuf, 80 % un et deux vins) pendant 12 à 14 mois, sur lies. Mise en bouteilles sans filtration ; bouteilles Propriétaire : Alain BRUMONT Chef de culture : Jacques BUSIPELLI Responsable de production : Fabrice DUBOSC MAUMUSSON - Tél Fax brumont.commercial@wanadoo.fr

7 Vinblad nr. 92 Château Montus 2003 A.O.C. Madiran 135,00 kr. inkl. moms I Gascogne ligger bl.a. vinområdet Madiran, hvor druesorten Tannat er den dominerende drue. I Madiran ligger Château Bouscassé & Château Montus, der begge ejes af Alain Brumont. Siden Alain Brumont i 1980 overtog driften efter sin far, Alban Brumont, har Alain Brumont gjort et stort stykke arbejde for at bevise overfor den internationale vinverden, at man med Tannat druen, og et seriøst og professionelt stykke arbejde, kan lave fremragende vine i Madiran. Château Montus kaldes af mange internationale vinskribenter for Madiran s Pétrus, - det siger vist alt! Château Bouscassé er i øvrigt heller ikke så ringe. I dag ejer Alain Brumont ca. 200 ha svarende til ca. 10% af det samlede areal til vinproduktion i Madiran, og vel at mærke kun de allerbedste parceller. Derudover køber og vinificerer han druer fra andre vinbønder i området. Château Montus er lavet på 80 % Tannat og 20 % Cabernet Sauvignon. Vinstokkene er ca. 28 år gamle. Der produceres efter princippet lutte raisonée bedst oversat med udtrykket ræsonnabel drift, hvor der bl.a. kun gødes med naturlig kompost fra får og køer. Der høstes grønt således, at der max. efterlades 4-5 klaser per stok. Der høstes manuelt i små kasser med kun et lag drueklaser for at bevare druerne så intakte som muligt. Parcellerne er plantet med stokke/ha. i gennemsnit, hvilket er ekstremt højt for området. Høstudbyttet ligger på mellem HL/ha. Der udtrækkes (maceration) i mellem 3-6 uger og den alkoholiske gæring foregår ved 28 grader celsius. Den malolaktiske gæring foregår i nye egetræsfade. Herefter lagres vinen i mdr. på franske egetræsfade, hvoraf 20% er nye og de sidste 80% har haft én vin allerede. Vinen flaskes i et parti for årgangen uden filtration. I 2003 blev der produceret ca flasker af Ch. Montus. Pierre Casamayor fra La Revue de Vins de France gav Ch. Montus 2000 fem stjerner ud af fem mulige med flg. smagekommentar (oversat efter bedste evne): Stor frugt med lakrids og en næse der allerede er meget udtryksfuld. I munden er vinen både fyldig og elegant med et intenst aromatisk udtryk igen med lakrids, modne tanniner, raffineret med en lang finale af mørke frugter og intensitet. Der er tale om en fuldendt vin fra en meget moden årgang. Årgang 2003 står ikke på nogen måde tilbage for årgang Det er selvfølgelig en yngre vin og skal behandles som sådan, men der er for os ingen tvivl om, at den vil udvikle sig til noget stort om få år. Og så smager den i øvrigt godt allerede nu. Château Montus 2003 bør serveres ved ca. 18 grader C, og bør nu og de næste par år dekanteres en times tid før serveringen. Den passer flot til de fleste traditionelle, kraftige stegeretter af oksekød, lam eller vildt helst med en sauce, der rykker, f.eks. en fyldig rødvinssauce eller en kraftig glace. Vinen er helt eminent til de fleste serveringer af and (vild og tam) eller cônfit både på and, gås og gris.

8 Vinblad nr. 72 Château Bouscassé 2003 Vieille Vigne kr. 185,00 inkl. moms A.O.C. Madiran I Gascogne ligger bl.a. vinområdet Madiran, hvor druesorten Tannat er den dominerende drue. I Madiran ligger Château Bouscassé & Château Montus, der ejes af Alain Brumont. Siden Alain Brumont i 1980 overtog driften efter sin far, Alban Brumont, er der løbet noget vand i åen og vin i tønden. Alain Brumont har gjort et stort stykke arbejde for at bevise overfor den internationale vinverden, at man med Tannat-druen og et seriøst og professionelt stykke arbejde kan lave fremragende vine i Madiran. Château Montus kaldes af mange internationale vinskribenter for Madiran s Pétrus - det siger vist alt! Château Bouscassé er heller ikke så ringe. I dag ejer Alain Brumont ca. 200 ha eller 10 % af det samlede areal i Madiran og vel at mærke kun de allerbedste parceller. Derudover køber og vinificerer han druer fra andre vinbønder i området. Château Bouscassé 2003 Vieille Vigne er lavet 100 % på tannat druen og bliver som navnet indikerer produceret på de ældste og bedste parceller. De er alle over 50 år gamle endog er enkelte tæt på 100 år. Der produceres efter princippet "lutte raisonée" bedst oversat med udtrykket ræsonnabel drift, hvor der bl.a. kun gødes med naturlig kompost fra får og køer. Der høstes grønt således, at der max. efterlades 4-5 klaser per stok. Der høstes manuelt i små kasser med kun et lag drueklaser, for at bevare druerne intakte. Parcellerne er plantet med stokke/ha. i gennemsnit, hvilket er ekstremt højt for området. Høstudbytterne ligger på mellem HL/ha. Der udtrækkes (maceration) i mellem 3 6 uger og den alkoholiske gæring foregår ved 28 grader celsius. Den malolaktiske gæring foregår i nye egetræsfade. Herefter lagres vinen i mdr. på franske egetræsfade, hvoraf 60 % er nye. Vinen flaskes uden filtration. I 2003 blev der produceret ca flasker af Ch. Bouscassé Vieille Vigne. Château Bouscassé 2000 Vieille Vigne bør serveres ved ca. 18 grader C, og kan i dag med fordel dekanteres for at ilte vinen og gøre den drikkeklar. Dette gøres en time før serveringen. Den passer flot til de fleste traditionelle kraftige stegeretter af oksekød og vildt og da gerne med en sauce, der rykker, f.eks. pebersauce, eller en kraftig glace. Vinen er helt eminent til de fleste serveringer af and, både vild og tam. Velbekomme!

9 CHÂTEAU MONTUS Cuvée Prestige Madiran Château Montus En 1985, Alain Brumont vinifie un Tannat pur en barriques neuves. Ce vin bouleverse le Sud-Ouest car il est comparé et dépasse les premiers grands vins français. C est la naissance de la cuvée Prestige de Château MONTUS. La Cuvée Prestige de Château MONTUS est issue de la sélection des meilleurs terroirs du vignoble et représente ce que le Tannat peut donner de mieux. Vous la retrouverez dans le monde chez les grands restaurateurs et cavistes prestigieux. TERROIR : Fortes pentes à galets roulés, sous-sol d argiles brunes, orangées en strates Exposition générale Sud. Terroirs drainants et chauds, favorisant les fortes maturités Partie la plus haute de Montus. Superficie : 5 ha CEPAGE : Tannat 100 % Vignes de 25 ans d âge. CULTURE : VINIFICATION : ELEVAGE : DIVERS : Rendement : 40 hl/ha Densité de pieds/ha Conduite de vignes en guyot double, taille courte. Lutte raisonnée, compost naturel (fumier de mouton et de vache), sélection des bourgeons et des grappes (4 à 5 grappes par pied), éclaircissage, effeuillage, vendanges effectuées à la main en cagettes transportant une seule couche de raisins afin de préserver la qualité du fruit. Fermentation à 28 C en cuves bois Macération de 3 à 6 semaines (en fonction des millésimes) Pigeage et fermentation malo-lactique en fûts. Sur lies, en fûts (50 % neufs, 50 % un vin) pendant 14 à 16 mois. Mise en bouteilles du millésime en une seule fois, sans filtration. Production : bouteilles. Autres cuvées produites : Château MONTUS, La TYRE, XL Propriétaire : Alain BRUMONT Chef de culture : Jacques BUSIPELLI Responsable de production : Fabrice DUBOSC MAUMUSSON - Tél Fax brumont.commercial@wanadoo.fr

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Det er os en meget stor glæde at kunne byde velkommen til vores nye vinhus Château Minuty, som er beliggende på halvøen Saint Tropez i Provence. Château

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Vinsmagning. Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange!

Vinsmagning. Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange! Vinsmagning Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange! Velkomst og introduktion til Cahors ved Club Vinos vinskribent

Læs mere

Seminar Hotel- & Restaurantskolen

Seminar Hotel- & Restaurantskolen Seminar Hotel- & Restaurantskolen 19. November 2013 Malene Smidt Hertz Ét land mange smage Frankrig - verdens største vineksportør 13 vinregioner Alsace Beaujolais Bordeaux Bourgogne Champagne Charente

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

2 flasker Chateau Vieille Chapelle, Bordeaux AOC 2010. 2 flasker Chateau Magondeau Bordeaux AOC 2013. 2 flasker Domaine Les Grand Bois, Rasteau 2010

2 flasker Chateau Vieille Chapelle, Bordeaux AOC 2010. 2 flasker Chateau Magondeau Bordeaux AOC 2013. 2 flasker Domaine Les Grand Bois, Rasteau 2010 Vinfællesskabet tilbud oktober 2015. Nyheder: Chateau Magondeau, Bordeaux AOC 2013. Domaine Sunnen-Hoffmann, Pinot Gris 2014. Domaine Sunnen-Hoffmann, Cremant Rosé. Domaine Gallois, Gevery-Chambertin,

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

Prisliste Rødvin. Frankrig. Vintønden. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr.

Prisliste Rødvin. Frankrig. Vintønden. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr. Prisliste Rødvin Frankrig Vintønden V/ Henrik Damgaard Æblehaven 21 5462 Morud E-mail mail@vintonden.dk www.vintonden.dk cvr nr. 30097491 Gyldig 01.04 2010 28.02 2011 Vintønden priser inkl. moms / eksl.

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18.

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18. Indbydelse til fantastisk sydafrikansk vinaften Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/9-2016 kl. 18.00 Denne

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

CI - Circolo dei vini Italiani

CI - Circolo dei vini Italiani Mannara - Syrah & Sangiovese Bløde kryderede toner af syrah druen, omslutter Sangiovese druens elegante frugtige smag og afslutter med balancerede taniner. Serveringstemperatur anbefales ved 16-18 C Drue:

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S T J E RNEVIN E FRA DET NO R D V ESTLIGE SPANI EN. www.hippiehouse.dk

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S T J E RNEVIN E FRA DET NO R D V ESTLIGE SPANI EN. www.hippiehouse.dk PRODUKTER OG BESKRIVELSER S T J E RNEVIN E FRA DET NO R D V ESTLIGE SPANI EN CINEMA WINES Den røde løber er foldet ud, og med kraftfulde smage, elegante ydrer og skønne aromaer indtager CinemaWines tre

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

Heida du Valais 2005, AOC Provins

Heida du Valais 2005, AOC Provins Vine fra Schweiz Kort over Schweiz Vinens historie dyrkning af druer så tidligt som 10.000 BC effektivt siden romertiden år 100 AD i år 502 indførtes streng lov mod druetyveri og hærværk mod vingårde klostrene

Læs mere

Prisliste Rødvin. Spanien & Portugal. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr.

Prisliste Rødvin. Spanien & Portugal. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr. Prisliste Rødvin Spanien & Portugal V/ Henrik Damgaard Æblehaven 21 5462 Morud E-mail mail@vintonden.dk www.vintonden.dk cvr nr. 31892384 Gyldig 01.04 2011 28.02 2012 Vintønden priser inkl. moms - Rødvin

Læs mere

Vinfællesskabet tilbud oktober 2014. Nyheder:

Vinfællesskabet tilbud oktober 2014. Nyheder: Vinfællesskabet tilbud oktober 2014. Nyheder: Domaine Avéla, Theodore 2011, Languedoc Chateau Verrerie, Rouge 2009 Special Cuvee, Luberon Chateau Verrerie, Bastide 2011, Luberon (90 Parker point) Domaine

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen.

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen. Kølles Vinklub Så er Kølles vinklub på banen igen. Vi har sammensat en rigtig fin Jule pakke som kommer på hylden den 21.November 2011 Prisen for denne kasse er kr. 600,- for medlemmer. Normalprisen er

Læs mere

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller Dagens ret Mandag Hakkebøf m/bløde løg Tirsdag Gule ærter m/flæsk Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos Torsdag Fiskefrikadeller Fredag Hjerter i flødesauce m/kartoffelmos Lørdag Lammekølle m/flødekartofler

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

Vi har i denne uge anmeldt 31 vine fra en af Spanien vinhøjborge, nemlig Ribera del Duero

Vi har i denne uge anmeldt 31 vine fra en af Spanien vinhøjborge, nemlig Ribera del Duero Persondata politik 3 timer siden De spanske kongevine Vi har i denne uge anmeldt 31 vine fra en af Spanien vinhøjborge, nemlig Ribera del Duero Af: Thomas Rydberg Follow @ThomasRydberg 82 follow ers Ribera

Læs mere

Producent El Porvenir. Alkohol 14.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning. Kork

Producent El Porvenir. Alkohol 14.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning. Kork Producent El Porvenir Land Argentina Område Cafayate Årgang 2012 Druetype(r) Cabernet Sauvignon, Malbec, Syrah Lagring 15 år Alkohol 14.5% Volume 75 cl. PASSER GODT TIL And, gås, fasan Lam Rødt kød KUN

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Bordeaux smagekasse kr. 1.350,00: (spar over kr. 350,00)

Bordeaux smagekasse kr. 1.350,00: (spar over kr. 350,00) Vinfællesskabet tilbud maj 2015. Nyheder: Chateau Magondeau, Beau Site 2010, AOC Fronsac Chateau Magondeau, Passion 2012, AOC Fronsac Chateau Pillebois, Vieilles Vignes, 2012 Castillon de Bordeaux Chateau

Læs mere

Vinfællesskabet tilbud Maj 2016. Nyheder:

Vinfællesskabet tilbud Maj 2016. Nyheder: Vinfællesskabet tilbud Maj 2016. Nyheder: Savigny-Lés-Beaune 1er cru Les Vergelesses, rouge 2013 Chateau Vieille Chapelle, Les Merlots de Baudet 2010 Chateau Vieille Chapelle, AOC Bordeaux Traditionelle

Læs mere

ANDREA FRANCHE MANDEN, BJERGET OG VULKANEN

ANDREA FRANCHE MANDEN, BJERGET OG VULKANEN ANDREA FRANCHE MANDEN, BJERGET OG VULKANEN A ndrea Franchetti har det som Susanne Bier: Han er mere berømt og værdsat i udlandet end i sit eget hjemland. Men de har mere tilfælles, de kan begge producere

Læs mere

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. TAVLEMENU

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS OM VINENE PRODUCENTEN Vingården har rødder tilbage til 1935. 80 års historie og en masse dedikeret arbejde har gjort Cuatro Rayas til det

Læs mere

Château Dereszla, Tokaj

Château Dereszla, Tokaj Château Dereszla, Tokaj Præsentation Château Dereszla ligger i Bodrogkeresztúr, ved foden af Dereszla-skråningen. Slottets historiske kældre blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 2004. Landsbyen Bodrogkeresztúr

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

JHvin/VINOBLE, Hovedgaden 33, 4270 Høng Tlf , Mail:

JHvin/VINOBLE, Hovedgaden 33, 4270 Høng Tlf , Mail: PINOT NOIR ØKO THERMENREGION, JOHANNESHOF REINISCH 2017 ØSTRIG 1 fl. 1 Pinot Noir druerne til denne vin kommer primært fra vinmarkerne omkring landsbyen Tattendorf, hvor den meget mineralske jord (småsten,

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vine fra Santa Catalina del Mañán Vin nummer I M I pris pr. flaske

Læs mere

LIDTmere. gode til d til vore d læsere. Rejser - Sport - Underholdning - Vin - Brænde. februar 2011

LIDTmere. gode til d til vore d læsere. Rejser - Sport - Underholdning - Vin - Brænde. februar 2011 februar 2011 LIDTmere Rejser - Sport - Underholdning - Vin - Brænde 6 sider m e gode til d b u til vore d s læsere 1 Tilmeld dig LIDTmeres nyhedsbreve KLIK HER! De annoncerede tilbud gælder til og med

Læs mere

VINKATALOG 2012. Vine til gastronomiske højdepunkter

VINKATALOG 2012. Vine til gastronomiske højdepunkter Vine til gastronomiske højdepunkter VINKATALOG 2012 Hvidvine: Appellation Costiéres de Nimes, Frankrig Chateau de Campuget AOC Invitation 2011 Rosanne 55% - Grenache 35% - Vionier 10% - 13,5 % alc. Pris

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

Bodegas Linaje Garsea

Bodegas Linaje Garsea Bodegas Linaje Garsea Linaje Garsea, Vendimia Seleccionada 2014 Tempranillo 6-8 mdr. på 50% franske og 50% amerikanske egetræs fade. Ufiltreret. 13,5% I glasset : Flot ren farve med blåvioleqe toner i kanten

Læs mere

Restaurant. Kædeby -Cafeen. Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant. kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud

Restaurant. Kædeby -Cafeen. Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant. kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud Welkommen til Langeland Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår Serveres med : grøntsager, stegte kartofler

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

BØRSEN EXECUTIVE CLUB SMAGNING 26. NOVEMBER 2015

BØRSEN EXECUTIVE CLUB SMAGNING 26. NOVEMBER 2015 BØRSEN EXECUTIVE CLUB SMAGNING 26. NOVEMBER 2015 BLANC DE BLANCS BRUT CRAMANT - DIEBOLT-VALLOIS, NV Knivskarp og raffineret Champagne, der i næsen kombinerer friske forårsblomster med snart modne æbler

Læs mere

Portvinstyper. Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig

Portvinstyper. Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig Portvinstyper Type Fadlagring Flaske- lagring Farve Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig Ruby ca. 3 år - Solbær ABappes fra store fade drikkeklar Tawny

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2 Eriks Mad og Musik Tema: 7.8. 0 Salat med grønne bønner kg grønne bønner ¾ dl olivenolie spsk rød vineddike hvidløgsfed dl friskhakket persille Kom i vineddiken, rør godt og tilsæt derpå olivenolie, og

Læs mere

Lucien Le Moine Vins de Bourgogne

Lucien Le Moine Vins de Bourgogne Lucien Le Moine Vins de Bourgogne Producenten Man kan ikke ligefrem påstå, at nyankomne vinmagere altid bliver modtaget med åbne arme i Bourgogne. Det berømte østfranske vindistrikt, hvor traditionen for

Læs mere

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl

HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Vinkort HUSET ANBEFALER HVIDVIN Glas ½ fl. 1/1 fl Rosario Estate, Sauvignon-Blanc, Chile 45,- 99,- 179,- Vinen fremstår med et lyst klart skær, smagen er tør og meget forfriskende, afsluttet af den liflige

Læs mere

råsaft af havtorn ca. 7 dl saft af 1 kg bær

råsaft af havtorn ca. 7 dl saft af 1 kg bær basiskøkkenet Vel hjemme fra sit havtorntogt og med skåle, gryde og poser fyldt med rensede bær går det op for én, at man da vist slet ikke har plads til alle de bær i fryseren. Og det er her, at basiskøkkenet

Læs mere

Champagne supernova PEOPLE / LIVING / STYLE

Champagne supernova PEOPLE / LIVING / STYLE PEOPLE / LIVING / STYLE Champagne supernova Ud af 25 ekstraordinært gode champagner, hvilken er så den bedste? Børsens gastronomiredaktør har drukket dem alle og fundet svaret Manden, der er større end

Læs mere

Jagten på det perfekte vinglas

Jagten på det perfekte vinglas Jagten på det perfekte vinglas vinkreutzer Den 22. november 2013 www.vinkreutzer.dk/ Jeg gider ikke latterlige gimmicks. Når jeg skal nyde min vin, så er der få ting jeg har godkendt igennem 20 år som

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

2002 Tokaji Frumint Dry, Bodega Oremus, Ungarn pris kr. 67,50

2002 Tokaji Frumint Dry, Bodega Oremus, Ungarn pris kr. 67,50 2002 Tokaji Frumint Dry, Bodega Oremus, Ungarn pris kr. 67,50 Château de Chasseloir er blandt områdets bedste producenter. Slottets historie er lang og rummer mange af Frankrigs dystre og blodige minder.

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vin nummer I M I pris pr. flaske inkl. moms I M I pris pr. kasse á 6

Læs mere

99,- Julevin. Årets. Domaine Les Argelas Côtes du Rhône JULEPRIS. Livskvalitet på flasker...

99,- Julevin. Årets. Domaine Les Argelas Côtes du Rhône JULEPRIS. Livskvalitet på flasker... Livskvalitet på flasker... Årets Julevin Domaine Les Argelas Côtes du Rhône - 2015 99,- På Domaine Les Argelas er vinmarkerne udelukkende beplantet med de klassiske Rhône-druer Syrah og Grenache. Vinen

Læs mere

Historie. Indhold. 1. 1 Historik 2. 2 Vinlove 3. 3 Druesorter 4. 4 Vinregioner - 4.1 Piemonte - 4.2 Veneto - 4.3 Toscana - 4.4 Det det sydlige Italien

Historie. Indhold. 1. 1 Historik 2. 2 Vinlove 3. 3 Druesorter 4. 4 Vinregioner - 4.1 Piemonte - 4.2 Veneto - 4.3 Toscana - 4.4 Det det sydlige Italien Historie Italien er verdens største vinproducent med ca. 5900 millioner l vin pr. år. Der produceres mest enkle bordvine, men andelen af højkvalitetsvine er øget betydeligt de senere år. Alle vintyper

Læs mere

SKÆRSØGAARD VIN. Nørresøvej 12, Dons, 6051 Almind Tlf. 75 55 44 73 / M 23 38 08 09 www.dansk-vin.dk e-mail: salg@dansk-vin.dk

SKÆRSØGAARD VIN. Nørresøvej 12, Dons, 6051 Almind Tlf. 75 55 44 73 / M 23 38 08 09 www.dansk-vin.dk e-mail: salg@dansk-vin.dk SKÆRSØGAARD VIN Nørresøvej 12, Dons, 6051 Almind Tlf. 75 55 44 73 / M 23 38 08 09 www.dansk-vin.dk e-mail: salg@dansk-vin.dk AKTUEL SORTEMENT & VEJLEDENDE UDSALGSPRISER I specialhandel, HJ Hansen, Vinspecialisten

Læs mere

Prisliste Hvidvin. Frankrig. Vintønden. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr.

Prisliste Hvidvin. Frankrig. Vintønden. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr. Prisliste Hvidvin Frankrig Vintønden V/ Henrik Damgaard Æblehaven 21 5462 Morud E-mail mail@vintonden.dk www.vintonden.dk cvr nr. 30097491 Gyldig 01.04 2010 28.02 2011 Vintønden priser incl. moms / eksl.

Læs mere

Vin- & Spirituskort. Hvidvine. Beauvignac Chardonnay. Denne Chardonnay er perfekt til at ledsage fisk og skaldyr, kalvekød og andre lyse kødretter.

Vin- & Spirituskort. Hvidvine. Beauvignac Chardonnay. Denne Chardonnay er perfekt til at ledsage fisk og skaldyr, kalvekød og andre lyse kødretter. Vin- & Spirituskort Hvidvine Beauvignac Chardonnay Denne vin har modtaget et væld af udmærkelser i de seneste mange årgange. Farven er lys strågul, aromaen; intens frugt- og blomsteragtig. Simpelthen et

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

Weingut St. Antony Spitzenklasse

Weingut St. Antony Spitzenklasse På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der

Læs mere

VINE. Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,-

VINE. Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,- VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,- Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 500,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget frisk

Læs mere

Husets egne vine Italien

Husets egne vine Italien Husets egne vine Italien MOUSSERENDE Prosecco di Conegliano, Valdobbiadene Ca Ongaresca kr. 265,- På druesorten prosecco. Flot perlende vin med et strejf af blomster og friske bær. HVIDVINE 1/1 fl. Langhe

Læs mere

VENNEKASSE 77 NOVEMBER 2018

VENNEKASSE 77 NOVEMBER 2018 VENNEKASSE 77 NOVEMBER 2018 VENNEKASSE 77 NOVEMBER 2018 2018 rundes af med et brag af en Vennekasse! Årets sidste kasse fylder vi med store oplevelser til jul & nytår! Vennekasse 77 koster som tidligere

Læs mere

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme.

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. Vinkort Bobler CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. ANNA DE CODORNIU BLANC DE BLANCS, BRUT RESERVA 298,- Strågul farve med dejlige bobler. Tydelig

Læs mere

Julekatalog 2010 RIENTA VINE

Julekatalog 2010 RIENTA VINE 45, 1045 et velitet k, der berkværnen Julekatalog 010 RIENTA VINE Vi garanterer for smagen... Hos Rienta Vine vil vi kun forhandle de bedste vine - derfor har vi vores eget smagspanel, som består af 8-1

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas Chile HUSETS HVIDVIN 2014 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 219,- 49,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød

Læs mere

VINKORT CHAMPAGNE / SEKT HUSETS VINE / HAUSWEIN. Asti Cinzano Spumante Gl. DKK 49,- EUR 6,50 Fl. DKK 223,- EUR 29,50

VINKORT CHAMPAGNE / SEKT HUSETS VINE / HAUSWEIN. Asti Cinzano Spumante Gl. DKK 49,- EUR 6,50 Fl. DKK 223,- EUR 29,50 VINKORT / Asti Cinzano Spumante Gl. DKK 49,- EUR 6,50 Fl. DKK 223,- EUR 29,50 Cremant D Alsace, Arthur Metz Fl. DKK 260,- EUR 34,50 Passer godt til terriner og lyst kød. Passt zu Terrinen und hellem Fleisch.

Læs mere

- top kvalitet Rødvin - - æble-is-vin - - æblemost -

- top kvalitet Rødvin - - æble-is-vin - - æblemost - BESØG EN LOKAL GÅRD og gårdbutik i Karrebæksminde med egen økologisk produktion af: - top kvalitet Rødvin - af tørrede druer! - æble-is-vin - cry-extraktion - æblemost - naturligt ufiltreret KATALOG Vesterhavevej

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

ÅRETS STJERNEVIN 2017

ÅRETS STJERNEVIN 2017 ÅRETS STJERNEVIN 2017 Vi fejrer 25 års succesfuldt samarbejde mellem de to familier bag H.J. Hansen Vin og Viña Errazuriz. I den anledning har vi kreeret denne Family Collection en lækker Pinot Noir fra

Læs mere

Undervisningsforløb med sang Jean Petit qui danse

Undervisningsforløb med sang Jean Petit qui danse Find tekst og videoklip på denne side: http://comptine.free.fr/comptine/jean_petit_qui_danse.html Mål : - at kende navnene på kropsdele på fransk - at kunne spørge om et ords betydning på fransk - at kunne

Læs mere

----------------------- Ribbensteg. 1 stk. ribbensteg Groft salt Laurbærblad Hele peberkorn 1 løg ¾ l vand Fløde

----------------------- Ribbensteg. 1 stk. ribbensteg Groft salt Laurbærblad Hele peberkorn 1 løg ¾ l vand Fløde Gyroskoteletter med varm coleslaw 4 stk. gyroskoteletter 1 4 hvidkål (i fine strimler) 1 forårsløg (skåret i skiver) ½ dl sukker ½ dl eddike 1 ds. tørrede sellerifrø (efter smag) 1 tsk. salt ½ dl vindruekerneolie

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Årets Nytårsmenu 2008

Årets Nytårsmenu 2008 Årets Nytårsmenu 2008 Medens vi venter på Dronningen. Loxarel 999 Brut Rosat Flot klar udfordrende farve. En Cava med masser af frugt i næse og smag. Medens vi er i køkkenet. Casa de Piedra, Cabernet Sauvignon

Læs mere

LAGERSALG. Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk

LAGERSALG. Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk LAGERSALG Business Park Randers Parkboulevarden 31 8920 Randers NV tlf.: +45 86 26 00 83 www.grevegaver.dk info@greve-aps.dk kr. 400,- Lager: 60 stk. Lager: 25 stk. Jacob Herskind - Kunstfade Den kendte

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin. Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Modtag nyheder og gode tilbud! Tilmeld dig vores NYHEDSBREV på

Læs mere

Søren Frank. Crémant d Alsace, Leon Beyer Pris: 150 kr. Forhandler: HJ Hansen/Vinspecialisten

Søren Frank. Crémant d Alsace, Leon Beyer Pris: 150 kr. Forhandler: HJ Hansen/Vinspecialisten MS DRIKKE Søren Frank Den store bobleeksamen Champagne smager bare bedre, viste det sig, da De Sousa s Brut Tradition gjorde rent bord i den billige bobletest. Samme producents fadgærede monocru, Mycorhize,

Læs mere

Producent Finca las Moras. Årgang 2016 Druetype(r) Chardonnay. Alkohol 12.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning.

Producent Finca las Moras. Årgang 2016 Druetype(r) Chardonnay. Alkohol 12.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning. Producent Finca las Moras Land Argentina Område Tulum Valley Årgang 2016 Druetype(r) Chardonnay Lagring 2 år Alkohol 12.5% Volume 75 cl. PASSER GODT TIL Fed fisk Fjerkræ, kylling Pastaretter KUN 79,00

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

Champagne Fleury. www.champagne-fleury.fr. Blanc de Noirs Brut Vellavet champagne, frugtig fylde med toner af brød og nødder. Fleury s mest populære.

Champagne Fleury. www.champagne-fleury.fr. Blanc de Noirs Brut Vellavet champagne, frugtig fylde med toner af brød og nødder. Fleury s mest populære. WWF Biovine Introduktion WWF Verdensnaturfonden arbejder for at bevare verdens natur og biodiversitet ligesom WWF Biovin-producenterne, der arbejder på at give vinstokkene naturlige vækstbetingelser uden

Læs mere

Producent Finca las Moras. Årgang 2017 Druetype(r) Chardonnay. Alkohol 13.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning.

Producent Finca las Moras. Årgang 2017 Druetype(r) Chardonnay. Alkohol 13.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning. Producent Finca las Moras Land Argentina Område Zonda Valley Årgang 2017 Druetype(r) Chardonnay Lagring 4 år Alkohol 13.5% Volume 75 cl. PASSER GODT TIL Fed fisk Fjerkræ, kylling KUN 109,00 SMAGSVARIANTER

Læs mere

Vask porrerne og skær top og bund af. Skær dem i ringe rist dem i lidt olie på en pande sammen med de kogte kartofler i tern.

Vask porrerne og skær top og bund af. Skær dem i ringe rist dem i lidt olie på en pande sammen med de kogte kartofler i tern. Mandag Omelet med ost, kartofler, porrer og salat af rødkål 8 æg 60 gram mælk 20 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 2 store håndfulde frisk persille 100 g kartofler 1-2 stk. porrer Vask

Læs mere

BOBLER Mousserende vin & Champagne

BOBLER Mousserende vin & Champagne BOBLER Mousserende vin & Champagne MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC, LOIRE Halvsød, mousserende vin med frugtagtig bouguet. Pr. glas 59,- Pr. flaske 285,- MARQUIS DE LA TOUR ROSE Mousserende halvsød rosé vin

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

LØGISMOSE VINMARKED. Krydret og saftig tempranillo produceret af den charmerende kvindelige vinmager Joana Caldeira. 2 flasker 100,SPAR 50,-

LØGISMOSE VINMARKED. Krydret og saftig tempranillo produceret af den charmerende kvindelige vinmager Joana Caldeira. 2 flasker 100,SPAR 50,- LØGISMOSE VINMARKED 4. - 8. MARTS 2015 MANO A A MANO, MANO, BODEGAS BODEGAS MANO MANO A A MANO MANO 2012 2012 MANO TIERRA DE DE CASTILLA, CASTILLA, SPANIEN SPANIEN TIERRA PRIS PR. PR. FL. FL. 75,75,PRIS

Læs mere

Teori 10. KlasseCenter Vesthimmerland

Teori 10. KlasseCenter Vesthimmerland TEORETISKE MÅL FOR EMNET: Kendskab til organiske forbindelser Kende alkoholen ethanol samt enkelte andre simple alkoholer Vide, hvad der kendetegner en alkohol Vide, hvordan alkoholprocenter beregnes;

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

BYENS KØKKEN PÅ BLOMSTERFESTIVAL

BYENS KØKKEN PÅ BLOMSTERFESTIVAL BYENS KØKKEN PÅ BLOMSTERFESTIVAL - Sovsen er vores DNA Sovs er sød musik, og derfor får du her på blomsterfestivalen mulighed for at smage på vores dejlige sovs. Hæftet indeholder opskrifter på bl.a. kyllingesovs,

Læs mere

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert)

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CREMANTS D ALSACE CUVÉE GUILLAUME DANIEL RUFF ALSACE (FRANKRIG) Har fået guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner

Læs mere

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut.

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut. Mandag Omelet med kartofler - dild og tomat-kold weekendsteg 8 stk. æg 60 gram mælk 20 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 6 stk små blomme tomter, delt i kvarte En god håndfuld dild, vasket

Læs mere

Eriks Mad og Musik. 26. 03. 2011 Italiensk mad. Fennikelsuppe

Eriks Mad og Musik. 26. 03. 2011 Italiensk mad. Fennikelsuppe Eriks Mad og Musik. 0. 0 Italiensk mad Fennikelsuppe fennikelknolde spsk god olivenolie ½ l bouillon spsk hakket persille Gør fennikelknoldene i stand, fjern stilke og de hårde yderste lag. Skær dem i

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2009 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere