Grundejerforeningen Kelsted Generalforsamling 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Kelsted Generalforsamling 2019"

Transkript

1 Grundejerforeningen Kelsted Generalforsamling Oktober 1990 Veksø Kro. Tirsdag den 2. april 2019 kl. 18:30

2 Program: 18:30 Velkomst 18:30 Servering af let anretning 18:30 Rottebekæmpelse 20:15 Afrydning Generalforsamling jf. vedtægternes 9 20:30 Bestyrelsens beretning 21:00 Regnskab & Budget 21:15 Indkomne forslag 21:30 Valg til bestyrelsen 21:45 Afslutning

3 Dagsorden, jf. vedtægternes 9: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for Godkendelse af budget for 2019, herunder fastlæggelse af kontingent 5. Indkommende forslag 6. Valg af bestyrelse/suppleanter Formand: Frank Fabricius, K311 Næstformand: Johnny, Wagner, K223 Kasserer: Stig Hansen, K319 Sekretær: Finn Lustrup, K209 Bestyrelsesmedlem: Willy Jørgensen, K213 Suppleant: Thomas Jellesen, K301 Suppleant: Martin Djernæs, K225 Ikke på valg På valg (genopstiller) På valg (genopstiller) Ikke på valg På valg (genopstiller) Ikke på valg På valg (genopstiller) 7. Valg af revisor og suppleant Revisor: Hans-Erik Pedersen, K420 Revisor suppleant: Janni Andersen, K Eventuelt På valg (genopstiller) På valg (genopstiller)

4 Generelt: Det har heldigvis været et år med lidt mindre aktiviteter end de seneste år. Ingen retssager og ingen skader på anlæggene.

5 Økonomi (Stig Hansen) Der er realiseret et ordinært driftsoverskud på kr. (ordinære indtægter på kr. og ordinære udgifter på kr.).

6 Områdeudvalg (Stig Hansen & Thomas Jellesen) Vedligeholdelse To arbejdsdage blev afholdt i 2018, hvor de fremmødte hyggede sig, og ordnede det de kunne nå på fællesarealerne, til glæde for os alle. Legepladsen på kilen blev i juni malet af frivillige beboere. Sommer- og vintervedligeholdelse er forløbet som forventet.

7 Områdeudvalg (Stig Hansen & Thomas Jellesen) Vedligeholdelse Grundejerforeningens gartner har vedligeholdt fortove ved at beskære græskanter på alle stikveje, så der er brede og brugbare fortove. De sidste udbedringer på stien, efter skade forvoldt af lastbil på afveje, blev udbedret, så stien nu på overfladen er fuld funktionel igen. DOB kom som aftalt og reparerede belægning på stien, der hvor asfalten var blevet repareret og hele svinget, hvilket beløb sig til kr ,- (mindre end budgetteret).

8 El-biler Bestyrelsen har i 2018 på opfordring af en beboer forholdt sig generelt til muligheden for opsætning af EL-opladerstandere til elbiler på fællesparkeringer. Det er bestyrelsens holdning, at eventuel opsætning af opladerstander skal være udgiftsneutral for Grundejerforeningen Kelsted. Opstilles standere på fællesarealer kan man ikke forhindre at andre holder på pladsen. Det skal bemærkes, at det ikke var en konkret forespørgsel på opsætning af stander.

9 Rotter Rotterne har haft et dårligt år med den tørre sommer, så de har vist sig andre steder end normalt. De har desværre vist sig hos et par beboere i dobbelthusene på vej 1. Deres besøg har indtil nu vist sig ved at fliserne omkring brøndene ude på fortovet, er sunket. For egen og andres skyld har man pligt til at meddele Egedal Kommune, hvis man har mistanke om rotter. Bekæmpelse skal startes hurtigst muligt, da rotter formerer sig ekstrem hurtigt. Ved mistanke om rotter: Kontakt straks Egedal Kommune. De sender rottemanden, som kommer med anbefalinger/retningslinjer, hvis han mener, der er rotter. Er rotterne på matriklen anbefaler han sandsynligvis kontakt til eget forsikringsselskab med henblik på tv-inspektion og udbedring af utætte rør. Selv om det kan medføre udgifter, kan det kun gå for langsomt. Det bliver kun værre, hvis der ikke gribes ind. Med hensyn til spildevandskloakkerne tager rottemanden sandsynligvis kontakt til Novafos, som står for vej og fortov. Som udgangspunkt skal man selv sikre egen matrikel, mens kommunen tager sig af det, der ligger uden for matriklen.

10 Fritidsudvalget (Willy Jørgensen, Thomas Jellesen & Martin Djernæs) Maling af legeplads på Kilen I juni måned malede vi legeplads og boldbane på Kilen. Kontrol af legepladser Ved kontrol af legepladserne blev det konstateret at bordben ved stor legeplads trængte til reparation. Indenfor de næste par år, skal det besluttes, hvad der skal ske med gyngestativ på lille legeplads (Kilen), da det er ved have udtjent sin værnepligt. Se seneste kontrolrapport på kelsted.dk.

11 Stien mellem trappen og Bjørnebakken Da kommunen har vedkendt sig ejerskab og dermed vedligeholdelsespligt ligger stien uden for grundejerforeningens ansvarsområde. Utilfredshed med standen kan derfor meddeles kommunen via APP en Tip-Egedal. Udkørslen fra Kelsted til Maglehøj Opgaven ligger nu på kommunens opgaveliste, som prioriteres hvert år, afhængig af hvad budgettet giver mulighed for. Bestyrelsen har derfor gjort, hvad der er muligt og opgaven vil ikke længere være på bestyrelsens opgaveliste.

12 Persondata (Willy Jørgensen) Persondataforordning 25. maj 2018 trådte en ny EU-forordning i kraft Persondataforordningen. Det er nok den lov/forordning, som flest mennesker er kommet i berøring med på kortets tid. Langt de fleste af os har modtaget et hav af mails vedrørende opdatering af data, der er registreret rundt omkring. Forordningen er egentlig udarbejdet for at beskytte borgere mod misbrug af data hos de helt store udbydere, men det har også betydning for, hvordan helt små foreninger som vores håndterer data. Det har rigtig mange foreninger brugt meget tid på. Herunder os. Da man via tinglysning på de enkelte ejendomme er tvunget medlem af grundejerforeningen, kan man ikke helt undgå at være registreret i grundejerforeningen, men vi mener at have fundet en god løsning med mindst mulig registrering. Det har dog ikke helt kunnet undgås at give sekretæren (Finn) mere arbejde i det daglige sekretærarbejde.

13 Borgerlauget (Finn Lustrup) Ny Oldermand På repræsentantskabsmødet blev Karen Asmussen Forsting valgt som ny oldermand efter Jacob Sterling. Karen A. Forsting er 48 år, gift med Peter og mor til tre børn. Hun har boet i Veksø siden 1999, hvor københavnerlejligheden blev skiftet ud med hus og have: Karen A. Forsting er ikke ukendt med at deltage i det frivillige arbejde i Veksø og Egedal Kommune. Udover at være instruktør i Veksø Idrætsforening, så har hun en fortid som først medlem af skolebestyrelsen på Lærkeskolen og derefter 4 år som formand for Skolebestyrelsen for Distriktsskole Stenløse frem til Især det sidste har givet nyttige erfaringer med det politiske og administrative liv i Egedal Kommune:

14 Veksø-Listen Veksø-listen fungerer fortsat som samlende mail-liste for alle byens foreninger og institutioner. I april 2018 blev foreningsmødet afholdt i form af et introduktionsmøde for nye såvel som gamle Veksø-borgere. Mødet blev indledt med en præsentation, hvor Finn Lustrup præsenterede samtlige kulturelle foreninger i Veksø, og herefter kunne man gå rundt og besøge de i alt 12 foreningers stande. Det vil blive gentaget under en eller anden form i 2019 Byens juletræ Første søndag i advent 2018 afholdt Borgerlauget den traditionsrige juletræstænding ved Veksø Kro med julemænd, hestevogn og julecafé.

15 Nytårskur Borgerlauget og de øvrige foreninger i Veksø var inviteret til nytårskur på Veksø Skole i januar 2019, og den konstituerede Oldermand holdt en tale om Borgerlaugets bud på fremtiden for Veksø, bl.a. med fokus på elevgrundlag for Veksø Skole

16 Borgerlaugets rolle som medspiller til Egedal Kommune Planstrategi 2019 I forbindelse med Egedal Kommunes udarbejdelse af forslag til Planstrategi 2019 har Borgerlauget deltaget i flere møder i relation til temaet Lokale potentialer i de mindre bysamfund, dels et idéseminar på rådhuset i marts, dels et dialogmøde i Ganløse i november. Borgerlauget har i januar afgivet høringssvar til Egedal Kommunes forslag til Planstrategi 2019 på vegne af boligforeningerne i Veksø. Udover temaet om de mindre bysamfunds potentialer indeholder forslaget til planstrategier også temaer såsom fællesskab og fleksibilitet, udvikling og identitet, og miljø og ansvarlighed. Af høringssvaret fremgik, at Veksø har kvaliteter inden for alle temaer bl.a. som følge af et aktivt foreningsliv og en høj grad af fællesskab og lokalt sammenhold på tværs af aldersgrupper og interesser. Det noteredes også, at Veksø er et byudviklingsområde med skole, god infrastruktur, indkøbsmuligheder, som ønsker at byde ind i udviklingen i Egedal Kommune. Høringssvaret støttede desuden, at der bygges flere boliger i byen som led i ønsket om at bevare et tilstrækkeligt befolkningsgrundlag for at kunne opretholde serviceniveauet med institutioner og skole. Det blev i den forbindelse bemærket, at et stort flertal i Borgerlauget støtter byggeri syd for banen på visse betingelser.

17 Af høringssvaret fremgik, at Veksø har kvaliteter inden for alle temaer bl.a. som følge af et aktivt foreningsliv og en høj grad af fællesskab og lokalt sammenhold på tværs af aldersgrupper og interesser. Det noteredes også, at Veksø er et byudviklingsområde med skole, god infrastruktur, indkøbsmuligheder, som ønsker at byde ind i udviklingen i Egedal Kommune. Høringssvaret støttede desuden, at der bygges flere boliger i byen som led i ønsket om at bevare et tilstrækkeligt befolkningsgrundlag for at kunne opretholde serviceniveauet med institutioner og skole. Det blev i den forbindelse bemærket, at et stort flertal i Borgerlauget støtter byggeri syd for banen på visse betingelser.

18 Egedal Landsbyråd Veksø Borgerlaug har to repræsentanter i Egedal Landsbyråd. Landsbyrådet er et forum, hvor alle landsbyer er repræsenteret, og hvor medlemmerne kan udveksle viden samt sikre borgerne i landsbyerne størst mulig indflydelse på sager, der berører landsbyerne i Egedal Kommune. Trafikplan for Veksø Borgerlaugets Trafikgruppe har i løbet af 2018 fortsat dialogen med Egedal Kommune i forhold til gennemførelse af de forslag, som blev udarbejdet i 2016.

19 Udvikling af Veksø Borgerlauget har udviklet en række fokusområder for udviklingen af Veksø. Små og større initiativer, som kan gøre byen et endnu bedre sted at leve. Herunder nævnes aktiviteterne inden for udvikling af Veksø, som blev gennemført i 2018: Blomsterløg Borgerlaugets forskønnelsesgruppe har fortsat arbejdet med at indsamle og plante blomsterløg rundt om i byen, i samarbejde med Rema Opfriskning af petanquebanen Petanquebanen trængte efterhånden til et nyt lag stenmel. Borgerlauget finansierede indkøbet, og et antal frivillige sørgede for, at det blev lagt på smukkeste vis. Alle byens petanquespillende borgere er velkomne til at teste banen i ny og forbedret udgave.

20 Genoprettelse af søen ved skolen Arbejdet med at fjerne tagrør i søen ved skolen er stoppet, da det vurderedes at være nyttesløst. Indtrykket er, at en drænpumpe i Veksø Hallen i realiteten holder vandstanden nede i søen. Borgerlauget forsøger sig med dialog med kommunen om mulige næste skridt. Affaldsdag Veksø deltog igen i 2018 i årets affaldsindsamlingsdag. Der var noget større tilslutning end i 2017, 21 voksne og 5 børn. Der blev i 2018 indsamlet 310 kg affald (mod 45 kg året før). Et fokusområde i 2018 var både indsamling og registrering af dåser, henholdsvis med og uden pant. Ikke overraskende var der mange dåser uden pant Og som en lille service er det besluttet, at de frivillige i 2019 kan låne handsker og gribetænger til arbejdet.

21 Kvindeegen og dens Datter Kvindeegens datter det lille egetræ, som blev plantet på Grønningen på grundlovsdag i 2015 lever og gror i bedste velgående. Det samme kan heldigvis siges om Kvindeegen, som efterhånden begynder at ligne et træ igen. Brøns Mose Arbejdet med at sikre en generelt god naturpleje i området er fortsat i Som resultat af fredningen af Værebro Ådal skal Egedal Kommune anlægge en sti rundt om mosen belagt med groft grus. Placeringen skal dog fastlægges i samarbejde med lodsejerne, hvilket er lidt vanskeligt. Indtil videre er arbejdet udskudt til grundet besparelser i forbindelse med budgetaftalen for Indsatsen for at sikre en sti rundt om mosen fortsætter således. Økonomi: Forventninger til 2019 Borgerlaugets økonomi har det rigtig godt som følge af kontingentforøgelsen (fra 25 kr./husstand til 50 kr./husstand), som blev vedtaget i 2017.

22 Informationsudvalget (Finn Lustrup) Information fra foreningen til beboerne sker kun via mail og i noget omfang også på foreningens hjemmeside. Vi er lige nu i gang med at ændre udsendelse af , så det lever op til bestemmelserne i persondataforordningen. Når dette er effektueret, vil der blive givet besked om det. Der mangler fortsat nogle enkelte at tilmelde sig med deres mail. De vil kunne gå glip af vigtige informationer, hvis de ikke tilmelder sig hos lustrup@mail.dk Det er også vigtigt at meddele, hvis der skiftes mailadresse, for at sikre sig fortsat elektronisk post.

23 Ønsker man viden om hvad der sker i Veksø er der også muligheder på Man kan også tilmelde sig på facebookgrupperne: 3670 Veksø Veksø Borgerlaug Egedal nyt Veksø fastelavnsklubs venner VAT 85 og venner Veksø Idrætsforening

24 Antenneforeningen (Johnny Wagner) I samarbejde med antenneforeningen har You See afholdt informationsmøde, hvor de fortalte om de produkter, de p.t. tilbyder. Mere info på:

25 Regnskab 2018 Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab 2018 v/stig Hansen

26

27 Budgetforslag 2019 Fremlæggelse af budgetforslag for 2019 v/stig Hansen

28

29 Indkomne forslag Peter Schott K205 har fremsat følgende forslag til årets generalforsamling: Jævnfør vedtægternes 9 ad 5 vil jeg foreslå følgende sat på dagsordenen: 1. at man opretter en konto til "Vejfond" / "Opsparing", således man har en klar adskillelse mellem "Driftkontoen" og "Opsparingskontoen". Jeg har undersøgt sagen og kan oplyse, at hos Nordea skal man ikke betale noget for en foreningskonto i fald, at man har sin økonomi placeret der. Mon ikke det er sådan i flere banker. 2. at bestyrelsen formulerer et på linjer for hver konto om, hvordan man anvender disse to konti "Driftkontoen" og "Opsparingskontoen", og ved en passende lejlighed indsætter disse formuleringer ind i foreningens forretningsorden eller vedtægter

30 Valg til bestyrelsen Formand: Frank Fabricius, K311 Ikke på valg Næstformand: Johnny, Wagner, K223 På valg (genopstiller) Kasserer: Stig Hansen, K319 Sekretær: Finn Lustrup, K209 På valg (genopstiller) Ikke på valg Bestyrelsesmedlem: Willy Jørgensen, K213 På valg (genopstiller) Suppleant: Thomas Jellesen, K301 Ikke på valg Suppleant: Martin Djernæs, K225 På valg (genopstiller

31 Valg af revisor Revisor: Hans-Erik Pedersen, K420 På valg (genopstiller) Revisor suppleant: Janni Andersen, K211 På valg (genopstiller)

32 Eventuelt Peter Scott K205 Henkastning af affald i og omkring Grundejerforeningen Kelsted. Efter sidste års generalforsamling anskaffede Kelsted 2 gribestænger. Den ene hænger i carporten til Kelsted 205. Den anvendes, bruges og kan lånes af alle uden at spørge. Man tager den og med egen pose kan man samle efterladningsskaber op på den jævnligt benyttede gåtur. Siden man gribestangen tilbage på plads. Sidste år beklagede jeg mig over henkastning af ølkapsler.. efterfølgende fandt jeg ikke flere. Så en almindelig snak synes at have en effekt. Må jeg så ikke anmode om, at basket-spillere i vor egen grundejerforening lige tjekker buskene/træerne lige ved kurven for tom emballage. Så har jeg haft kontakt til DSB om det efterladte affald i grøften på den nordlige side af sporene lige ud for den grønne kile. DSB fralægger sig ethvert ansvar og henviser til Bane Danmark, der har set på sagen og oplyser, at der ligger ikke mere end så mange andre steder, så de vil ikke røre en finger. Hvis 1-2 andre vil deltage vil jeg gerne være med i fald. Det vil tage minutter og fylde ca. en sæk.. Så har jeg bemærket, at der hvor affaldet bliver samlet op ca. én gang om måneden, så bliver der næsten ikke tabt noget.. så det taler for at én gang om året. er ikke

33 Eventuelt Bestyrelsen, Grundejerforeningen Kelsted. Parkeringsbåse Er der interesse for at gøre de fælles parkeringspladser tilhørende De Gule rækkehuse og Fiskerhusene bredere, end de er nu? F.eks. med en forøgelse med ca. 20 cm. Dette kan gøres ved at male markeringssten. Hvis dette ønskes, vil det kunne medføre reducering i antallet af parkeringsbåse.

34 22.Oktober 1990 Tak for i aften M.v.h. bestyrelsen

Grundejerforeningen Kelsted Bestyrelsens beretning 2014

Grundejerforeningen Kelsted Bestyrelsens beretning 2014 Grundejerforeningen Kelsted Bestyrelsens beretning 2014 Økonomi (Stig Hansen) Grundejerforeningen Kelsted afsluttede 2014 med et overskud på driften på kr. 55.619 kr. Heraf er de 32.400 kr. årets indbetaling

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Kelsted Bestyrelsens beretning 2015

Grundejerforeningen Kelsted Bestyrelsens beretning 2015 Grundejerforeningen Kelsted Bestyrelsens beretning 2015 Økonomi (Stig Hansen) Grundejerforeningen Kelsted afsluttede i 2015 regnskabet med et overskud på kr. 15.249 Vi har i 2015 betalt kr. 22.750 i udlæg

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår Grundejerforeningen Smedegårdsparken Til: Smedegårdsparken nr. Roskilde den 8. februar 2015 ENDELIG DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 00, kantinen på Tjørnegårdskolen,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø

BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø VEKSØ BORGERLAUG R E F E R A T BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl.19.30-22.00 Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø Til stede Afbud Fravær Vakant Borgerforeningen. Michael Nørhave Brøndsted. Ole Hovøre

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Oldermand Karen Svahn - Korshøj 435-3670 Veksø - Priv 47 17 34 20 - Arb 33 91 16 01. Godkendt på Repræsentantskabsmødet den 19.

Oldermand Karen Svahn - Korshøj 435-3670 Veksø - Priv 47 17 34 20 - Arb 33 91 16 01. Godkendt på Repræsentantskabsmødet den 19. Oldermand Karen Svahn - Korshøj 435-3670 Veksø - Priv 47 17 34 20 - Arb 33 91 16 01 Godkendt på Repræsentantskabsmødet den 19.februar 2001 B E R E T N I N G Perioden 23.februar 2000 19.februar 2001 På

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Til alle grundejere i Allegaardens Villabyer. Vi er nu kommet så langt med vejprojektet, at vi kan afslutte vores kassekredit og konvertere den til et lån med fast

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Referat af generalforsamling april 2013

Referat af generalforsamling april 2013 Referat af generalforsamling april 2013 Dato : 25. april 2013 kl. 19:30 Deltager : 5 medlemmer + bestyrelsen ( fraværende bestyrelsesmedlem Poul Jensen ) Sted : Brogården Referat 1/ Valg af dirigent Gert

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 ! Generalforsamling 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kildedalens Grundejerforening 8. marts 2018 kl. 19.30 i Frederiksborghallen Vi forventer, at vi skal være i et lokale på 1. sal.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 11. april 2019 kl

Generalforsamling torsdag den 11. april 2019 kl Generalforsamling torsdag den 11. april 2019 kl. 19.00. Der indkaldes hermed til generalforsamling torsdag den 11. april 2019 kl. 19.00 i: Fælleshuset Rolighedsparken 68. Dagsorden: 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Ammershoej-Syd Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse, vedlagt.

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019 Grundejerforeningen Jonstruphøj 8. april 2019/Marianne (15) 1. VALG AF DIRIGENT Kasper (2) valgtes til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017

Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017 Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017 Generalforsamling 28.03.2017-1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2016

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Grundejerforeningen Hinderuplund: Torsdag den 12. april 2018 klokken 19:00

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Grundejerforeningen Hinderuplund: Torsdag den 12. april 2018 klokken 19:00 Hinderuplund, den 19. marts 2018 Grundejerforeningen Hinderuplund Der indkaldes hermed til generalforsamling i Grundejerforeningen Hinderuplund: Torsdag den 12. april 2018 klokken 19:00 i Odense Havelodselskabs

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris

Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris Vedtægter for Grundejerforeningen NyVesterris 1 Foreningens navn er NyVesterris. Grundejerforeningen Risager, Pilumvej og Lillebro, 6100 Haderslev. Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E "

VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN  W I D S T I L L E 9. april 2015 VEDTÆGTER FOR ANTENNEFORENINGEN " W I D S T I L L E " 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Antenneforeningen "Widstille". Foreningens hjemsted er Egedal Kommune. 2. Formål Foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN. Dens hjemsted er Københavns Kommune. LOVE FOR HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Foreningens formål er, at virke som grundejerforening i det

Læs mere

Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj

Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj Vedtægter for Beboerforeningen Laanshøj 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Beboerforeningen Laanshøj. Dens hjemsted er Laanshøj, Kirke Værløse, Furesø Kommune. Foreningens adresse er hos den til enhver

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING 1 Foreningens navn er: VONSILD GYMNASTIKFORENING Hjemsted: Kolding Kommune Stiftet: 09.12.1986 2 Formål: Ved gymnastik og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse af budget 6.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere