Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d"

Transkript

1 FORMALIA: Hvor: Gothersgade 161, 3 tv., København Referent: Klara Ordstyrer: Kamilla Deltagere: Torsten Vinding Merinder Ida Lang Andersen Marie My Warborg Larsen Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla Lanng Stine Vest Nielsen Ikke tilstede: Jacob Agerbo Thomsen Tidsperspektiv for mødet: ): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt REFERAT: HANDLING / SUPPLERENDE: Siden sidst hvor er vi? [checkin] Gennemfører checkin. Vi har hørt fra Jacob han har det godt. Nyt fra gruppen [vores IMCCarbejde siden sidst] Ida: Gennemført handlingspunkter fra sidst, fraset deltagelse i dialogmøde hos DUF. Desuden, udover aktivitet beskrevet i orienteringspunkterne: Lavet informationsvideo om CSW samt afholdt fyraftenskursus herom i Aarhus sammen med Emmeli. Været til møde med Fællesskaberne i slutningen af august. Haft møde med ny NAL, Janni, i UAEM. Haft korrespondance med Esbjerg Lokalbestyrelse om behov for hjælp til rekruttering samt bistand til lokal generalforsamling. Datoen for sidstnævnte er fastsat til tirsdag d. 27. November. Haft møde med PU og IU om nationalt politisk arbejde. Været i kontakt med sundhedsministeriets internationale afdeling vdr. deltagelse i WHAdelegationen. Klara: Planlægning af økonomikurser i efteråret i samarbejde med sekretariatet og lokalbestyrelser Kommunikation med sekretariatet ang.

2 Indkøb af merchandise til 2019 og GF Stine: My: Deltaget i formøde med Ulla Tørnæs forud for FNs generalforsamling Holdt sparringsmøde med public diplomacy ansvarlig i KFUM Deltaget i formøde med Ulla Tørnæs forud for FNs generalforsamling Forberedelser til Gul gruppe dag IMCC podcast Torsten: Gennemført handlingspunkter fra sidst Opfølgning på lokalesag København Deltagelse til Basisgruppebazar i København d. 24. Sep. som national repræsentant, samt til Sundhedsmekka d. 27. sep. Deltagelse til FADL s Landsrepræsentantsskabsmøde sammen med Ida. Udsendt indkaldelse og dagsorden ifm. Nationalweekend (inkl. GF) Koordinerende møder og arbejdsmøder ifm. Nationalweekend m. sekretariat og bestyrelsesmedlemmer. Arbejde med koordinering på sekretariatet herunder ift. IFMSA s sekretariat som en del af kontorholdet. Pelle: Kontakt mellem FINO OC og FINOlande, udarbejdelse af kald til IMCC's FINO- delegation Opsamlingsmøde med årets Bruxelles- delegation omkring EPHA og integration af politisk arbejde i IMCC Deltaget i IU's opstartsmøde Koordineret udsendelse af International Update Formidling af kald og støtte til kandidater til

3 assistentposter og Task Forces i IFMSA Indhentning af tilbud på billige GFbusser Evaluering af AM2018 Fortsat arbejdet i IFMSAarbejdsgruppe om tværfaglighed Løbende kontakt med FADL's internationale koordinator Opdateringer fra sekretariatet Efterspørger flere inputs fra aktiviteterne til det månedlige nyhedsbrev Søger Sundhedsstyrelsens pulje mhp. at kunne finansiere lederweekenden ILONA 2019 og lokalbestyrelsernes møder, vores mentale sundhedsarbejde mm. IFMSA s sekretariat (bestående af Yvonne Christiansen) deler kontor med IMCC s sekretariat fra. d. 2. oktober Opfordrer de gule gruppers NØA er til at fundraise sammen (med hjælp fra sekretariatet) Der vil potentielt komme en virksomhedspraktikant på sekretariatet i efteråret. Der holdes møde med hende d. 3. oktober. Der vil muligvis blive tilknyttet en folkesundhedsvidenskabelig praktikant til et af de grønne projekter i foråret Der planlægges økonomikurser i samarbejde med Klara og lokalbestyrelserne i Aarhus og Kbh. Puljeansøgninger EnsSundhed søger 550 kr i rekrutteringspuljen til opstartsmøde i København EnsSundhed bevilges 550 kr. Ida svarer IMCC Earth bevilges 2000 kr. Pelle svarer IMCC Earth søger initiativpuljen til tøjbyttedag og visning af film. IMCC Global søger rekrutteringspuljen til udgifter til transport til træner til introweekend i hytte for nye medlemmer. Klara er inhabil og forlader rummet. UAEM søger uddannelses og transportpuljen til medlemmers transport til UAEM Nordisk weekend i København. Handlingspunkter fra sidste møde Budetændringer siden sidste møde Sekretariatet spørger om vi vil godkende et forslag til budgetrevidering: kr. til merchandise til 2019 og kr. til merchandise til NW18. IMCC Global bevilges til transport til egne medlemmer og træner fra Sexekspressen og Stine går i dialog ift. øvrige ansøgte udgifter til træneren. UAEM bevilges 3400 kr til transportudgifter. Ida svarer Opdateres i monitoreringsark. Vi allokerer kr. til merchandise i år og foreslår 2019bestyrelsen at gå i dialog med sekretariatet ang. budgettering af midler til merch. Klara kontakter sekretariatet.

4 Sekretariatet spørger om bestyrelsen vil godkende indkøb af bøger ifm. kursus for sekretariatsansat. Vi allokerer ikke kr. yderligere til merchandise til NW18. Vi vurderer, at udgiften til bogindkøb ikke er en udgift der skal afholdes af IMCC i denne situation. Torsten kontakter. Indførsel af møde til DUFrapportering 3. Overleveringsproces Ifm. overlevering er det bestyrelsens opgave at opdatere hvidbog og andre relevante overleveringsdokument ligesom det ligeledes er den enkeltes opgave at sikre der er planlagt rette overlevering til deres efterfølger. 4. Strategiproces, Forslag omkring udarbejdelse af et framework / forslag til kommende bestyrelse ift. Strategiproces for udarbejdelse af strategien Bestyrelsesmøde oktober Bestyrelsesmødet ligger d.27 oktober, hvor der også er arbejdsdag i Internationalt Udvalg, som Kamilla og Pelle gerne vil deltage i og det foreslås derfor at rykke mødet til anden dato. Desuden har vi valgt at budgettere kr. til leje af et elektronisk afstemningsudstyr ( clickere ) til GF18. Gennemført Alle bestyrelsesmedlemmer kigger på inden næste møde og foretager relevante ændringer. Inputs til kommende strategiproces overleveres mundtligt ifm. overleveringsweekenden. Vi skrinlægger skriftligt udkast til strategianbefalinger, men tilbyder i stedet personlig sparring til bestyrelsen Vi beslutter at ændre dato for næste fysiske bestyrelsesmøde fra lørdag d. 27. oktober til søndag d. 28. oktober. 6. Trænergruppen [Lukket punkt] My kontakter sekretariatet omkring øget ansvar ifm. opgaver relateret til trænergruppen.. 7. Skriftlig beretning Den skriftlige beretning, som skal være klar d. 12. oktober, for at Maria kan nå at samle det. Formålet med dette punkt er at præcisere, hvad vi hver især er ansvarlige for. Økonomi er skrevet. My gennemlæser. Stine skriver om Folkemødet og UNGA formøde. Ida skriver om IMCCpol, og kan sende til de andre bestyrelsesmedlemmer for gennemlæsning hvis relevant. Kamilla og My skriver et afsnit om fællesskab. Torsten skriver et generelt afsnit. 8. Mundtlig beretning på Nationalweekenden Vi har tidligere besluttet at begrænse den mundtlige beretning til 15 min samt inkludere medlemmernes ønsker til indhold af denne. Formålet med punktet er at vælge nogle overskrifter, som vi i hvert fald mener er væsentlige at inkludere i den mundtlige beretning, samt vælge formatet for, hvordan folk kan afgive deres ønsker til indhold. Pelle og Kamilla skriver om det internationale. Overskrifterne i den mundtlige beretning bliver Udvikling i det politiske Løsningen på den nye økonomiske situation Sekretariatsnyt Ida skriver til Maria, at hun i mailen med den skriftlige beretning til alle medlemmer skal meddele dem, at de kan stille spørgsmål under den mundtlige beretning.

5 9. Transport til CSWCSOforberedelsesmøde Det er forespurgt, om strategimidlerne dækker transport af CSW delegerede til møde med de andre civilsamfundsorganisationer i den danske delegation. Mødet finder sted hos Sex og Samfund d. 30. Oktober kl Elektronisk afstemningsudstyr Som drøftet på vores strategiweekend i august, er vores stemmeprocedurer potentielt mere omfattende fremover, da kandidater nu kan kandidere til mere end én post. Vores aktuelle stemmemetode med papirlapper der skal optælles manuelt tager forholdsvist lang tid. Pelle har derfor indhentet tilbud på elektroniske stemmeenheder, der fungerer uden Wifi. Deltagere på nationalweekenden vil endvidere få mulighed for at stille bestyrelsen spørgsmål til aktivitetsbazar fredag aften. Udgifter til transport bevilliges. Pelle skriver til AU og spørger om vi kan låne deres clickere. Ellers beslutterr vi som forsøgsordning at leje 80 (eller antal tilmeldte) Ombea (elektronisk afstemningsudstyr) til NW18. Vi opfordrer til at næste års bestyrelse vurderer om det er værd at investere i indkøb af elektronisk afstemningsudstyr til fremtidig brug til både bestyrelsens og aktiviteternes arbejde. Der budgetteres kr. til leje af Ombea clickere. 11. Valg af FINO 18 delegation IMCC er værter ved det årlige nordiske IFMSA møde. 12. FADL og IFMSA s programmer Eftersom FADL ikke er medlem af IFMSA, men IMCC er, har FADL spurgt hvorledes de kan registrere deres aktiviteter i IFMSAs programstruktur 13. Valg af CSWdelegation 2019, IMCC har de seneste år sendt to personer til Commission on the Status of Women (CSW) i Danmarks officielle delegation og der har derfor været kald til næste års deltagere. 14. Internationale gæster til NW18 Vi har fået en henvendelse fra et medlem af en IFMSA medlemsorganisation, at denne person gerne vil deltage i IMCCs Alle ansøgere vælges til deltagelse. Delegationen består af: Anna Berg Hansen Anne Mette Fahrendorff Caroline Mathilde BurlinIhler Frederikke Bach Larsen Helena Vendelin Rahbek Pedersen Sebastian Tupper Samt Benjamin Waraich fra FADL. Kamilla vælges til delegationsleder i Pelles fravær. Kamilla kontakter ansøgerne. Vi vil tilbyde en model hvor FADLaktiviteter bliver indskrevet i programstrukturen under IMCC, under krav at udvalgsrepræsentanter for den givne aktivitet skal melde sig ind i IMCC (for at kunne anvende IMCC s navn for FADLakt.). Pelle og Ida udarbejder et udkast til en skriftlig aftale mellem IMCC og FADL, i samarbejde med FADL. Såfremt vi får to pladser, har vi valgt at sende Sabina David og Kamilla Lanng afsted. Ida videregiver kontaktoplysninger til Pelle, sender en mail for at finde ud af hvorvidt vi får to pladser og Torsten orienterer alle ansøgere med svar. Vi beslutter at internationale gæster gerne må deltage og ikke behøver at betale.

6 nationalweekend. 15. Fællesskabernemøde d. 9. oktober Næste møde i Fællesskaberne (sparringssamarbejde med andre ungdomsorganisationer) er d. 9. oktober, hvor IMCC er værter. 16. Invitation til lokalmøde for aktivitetsledere Københavns lokalbestyrelse har inviteret en repræsentant fra bestyrelsen til at deltage i deres sparringsaften for lokale aktivitetsledere. 17. Kald til nye ungdomsdelegater DUF har udsendt kald til nye ungdomsdelegater med deadline 1. november og infomøde 9. oktober. Programmet ændres ift. nuværende struktur, så en ungdomsdelegat i 2019 kan stille op for enten et eller to år på et af de tre temaer (1) ligestilling og SRHR (2) klima og miljø (3) demokrati og partnerskaber. 18. Medlemskab af Globalt Fokus Globalt Fokus er det samlende fællesskab for danske organisationer der er engageret i international udvikling og arbejder med fire overordnede fokusområder (1) politisk interessevaretagelse (2) implementering af SDGs (3) Civilsamfundets rolle (4) læring, udvikling og lederskab. Med 76 medlemsorganisationer kan et medlemskab for IMCC muligvis skabe mere synlighed og politisk indflydelse. 19. Strategievaluering og formidling af denne Stine, Torsten og Ida har mødtes og aftalt nærmere vdr. indhold i NWhæftet. Formålet med dette punkt er at beslutte, om der i. I hæftet skal laves en gennemgang af de ii. forskellige strategiske delmål med vurdering af, om disse er gennemførte, ikke gennemførte eller ikke prioriterede. I forbindelse med overleveringsweekenden skal gennemføres en evaluering af strategien inddragende 19bestyrelsen på en oplysende måde. Dette kræver, at der nedsættes et udvalg i bestyrelsen, som laver arbejdet med at evaluere delmålene op til overleveringsweekenden. Kommunikationveje ml. bestyrelse og sekretariat [Lukket] Stine, Klara og Ida deltager. Vi er værter og arrangerer et sparringsevent om deltagelse i den politiske debat. Klara deltager på vegne af bestyrelsen. Ida og Stine udformer kald med deadline d. 11. oktober kl. 12. Kaldet deles på facebook, hjemmeside og Instagram. Bestyrelsen indstiller kandidater til næste bestyrelsesmøde d. 11. oktober.. Stine undersøger mulighed for medlemskab og fordele herved og præsenterer det på næste bestyrelsesmøde. Vi beslutter at strategievalueringen skal være en del af overleveringsweekenden. Stine og Torsten udgør udvalget, som forbereder strategievalueringen. Orienteringspunkter

7 Sparring blandt aktiviteter (rødt fællesskab) til NW Ida har accepteret Jon Kiellbergs tilbud om en workshop til 4000 kr eks moms plus transportomkostninger. Desuden har hun inviteret de røde aktiviteter til et møde tirsdag d. 2. oktober for at afdække deres behov. IFMSAsekretariat i København, IMCCkontorer IMCCs sekretariatsleder har i samarbejde med IFMSA s bestyrelsesmedlem Hana Lučev gennemført jobsamtaler d september. Med udgangspunkt i dette er der valgt en pers. til stillingen på 20 timer. Vedkommende kommer til at være en del af kontorholdet i København, og starter pr. 1. okt. Kontrakt underskrives d. 17. sep. FADL til Nationalweekend Som en gengældende gestus har vi inviteret FADL til at deltage i vores nationalweekend og meddelt, at de kan benytte sig af vores bustransport, hvis de ønsker det. Status på Nationalweekend Torsten og Ida havde i forrige uge møde med Maria og Københavns Lokalbestyrelse. I sidstnævnte sidder en del personer med stærk erfaring i forhold til arrangering af lignende arrangementer, og de er allerede i dialog med Maria om at løse det praktiske. Maria er orienteret om arbejdsopgaver i forbindelse med NW18 hun bruger dokumentet her. Skriv til maria@imcc.dk, hvis I har en opgave eller et spørgsmål til hende. Hun er pt. i gang med udarbejdelse af hæftet og har skrevet til alle aktiviteterne i jagten på succeshistorier, der kan inkluderes i dette. Desuden er hun i gang med at lave en visuel fremstilling af status på strategien samt det, hun er i stand til af den mere præcise gennemgang (OBS: afhængig af vores afgørelse vdr. evaluering af strategien se punkt 23 i dagsordenen). Til sidstnævnte formål har hun fået adgang til vores monitoreringsark. Maria er super motiveret for opgaven men husk på, at hun lige er startet og derfor selvfølgelig ikke kender IMCC som sin egen bukselomme. SAFUmøde d. 10. september

8 Før mødet i SAFU fællesskabet tilsendes bilag til DUFs styrelsesmøde. Disse indeholdt blandt andet rapporten over DUFs interne ligestillingsundersøgelse samt FUs anbefaling af nye kandidater til DACudvalget. På mødet bad jeg Ida efterlyse 1. handling på de resultater, der er fremkommet af den noget pinlige ligestillingsundersøgelse, 2. adgang for den resterende styrelse til alle ansøgninger til udvalg (vedhæftet var blot ansøgninger fra de to kandidater, FU indstillede) og 3. generelt mere gennemsigtighed i referater og DUFs arbejde. Møde i Politisk Udvalg PU havde møde i sidste uge. I den forbindelse blev taget beslutning om følgende initiativer: Fusion af PU og IU: PU og EPHAdelegationen arbejder sammen om nationale politisk IMCCarbejde. Delegationen har en masse energi og knowhow efter deres tur til Bruxelles, og mener at det giver mest mening at opruste vores politiske arbejde nationalt før det giver mening at involvere sig europæisk. Grundholdningerne og Nationalweekenden: PU har udsendt opfordring til hvis man mener, der er noget i grundholdningerne, der skal ændres at kontakte udvalget, såfremt man har behov for hjælp. PU fremstiller et visuelt overblik over grundholdningerne samt hvor og af hvem, de er blevet anvendt i Printes på plakat og smides i hæftet. Netværksmøde hos Globalt Fokus D var Ida og Nina til netværksmøde hos Globalt Fokus vdr. Verdensmålenes telt på Folkemødet Teltet var velbesøgt i 2018 og havde flere succesfulde arrangementer, men arrangørerne har også lært rigtig meget. Mange bad på mødet om mere mulighed for fordybelse efter arrangementer i teltet, og vi advokerede for mere seriøs ungeinddragelse end blot at invitere ungedelegaterne. Globalt Fokus har lavet et årshjul for

9 processen frem mod FM19 blandt andet kommer der til at være en cocreation workshop her i løbet af efteråret. Planen er fortsat at deltage og vise interesse for at blive en del af teltet. Der vil også i 2019 være deltagerbetaling, men Globalt Fokus vil gøre det solidarisk. Referat fra mødet kan ses her. Møde i Sundhedsnetværket Ida deltog på vegne af Stine i Sundhedsnetværkets møde d Her var oplæg fra WoMeNa om deres arbejde med Menstrual Health Management, primært i Uganda. Desuden vendte vi hurtigt FN topmøderne om NCDs og tuberkulose forud for UNGA. Næste møde er d. 8. oktober hos Sex og Samfund, som også holder intern undervisning. Synlighed/profil centralt standarddias Som en del af handlingsplanen 2018, og strategien ift. synlighed/central fælles brandinglinje, har jeg lavet et udkast til IMCC s Powerpointskabelon. Hvis ingen videre input, planlægges publicering. Formøde forud for FNs generalforsamling med udviklingsministeren My og Stine deltog på IMCCs vegne i et formøde forud for FNs generalforsamling (UNGA) indkaldt af Ulla Tørnæs med fokus på ungeinddragelse. Til mødet præsenterede ministeren sine foki på UNGA herunder SRHR inkl. ligestilling og uddannelse, techvelopment, FN reformer og Danmarks kandidatur til menneskerettighedsrådet. Stine og My fik på mødet advokeret for mere inddragelse af unge i Syd ved fx inkludering af IMCCs partnere i udarbejdelse af nye landestrategierne for UMs arbejde. På formødet blev der også mulighed for at gøre status på UMs ungepakke og hertil har Stine efterfølgende været i kontakte med ungdomsdelegat Natascha vedr. IMCCs inputs. FADLrepræsentantskabsmøde Torsten og Ida deltog fredag i FADLs repræsentantskabsmøde under deres vedtagelse af deres første policy paper. Tydeligt inspireret af IFMSA. Det er virkelig et tydeligt tegn på, at der kommer noget ud af at samarbejde. Handlingspunkter Torsten: Opfølgning ift. kommende praktikanter m.

10 Ida Mikael (og Ida) Bemandingssituation for efteråret 2018 på sekretariatet, herunder ferieperioder mv. (opfølgning m. Mikael) Svarer CSWansøgere pr. mail Kontakter sekretariatet ang. faglitteratur Går i dialog med sekretariatet ang. rollefordeling med Ida Svarer ens.sundhed og UAEM på deres puljeansøgninger Udformer kald til DUFs ungdomsdelegat med Stine Deltager i Fællesskabernes møde med Klara og Stine Udformer en aftale med FADL ang. anvendelse af IMCC s navn i IFMSAregi sammen med Pelle Går i dialog med sekretariatet ang. Rollefordeling med Torsten Klara Kontakter sekretariat ift. budget for merchandise Deltager i NAL/NØAaften i Kbh Deltager i Fællesskabernes møde med Ida og Stine My Går i dialog med sekretariatet om trænergruppen Retter afsnit i skriftlig beretning Stine Svarer Global på deres puljeansøgning Undersøger medlemskab i Globalt Fokus Udformer kald til DUFs ungdomsdelegat med Ida Deltager i Fællesskabernes møde med Klara og

11 Ansvarlig for opdatering af sekretariatet: Kamilla Pelle My Ida Underretter FINOdelegationen Svarer Earth på puljeansøgning Undersøger antal pladser i vores CSWdelegation 2019 Lejer clickere til NW18 Udformer en aftale med FADL ang. anvendelse af IMCC s navn i IFMSAregi sammen med Ida Praktisk koordinering af næste fysiske møde Vi flytter næste møde til søndag d. 28. oktober.

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d d. FORMALIA: Hvor: Onlinemøde Referent: Ida Ordstyrer: My Deltagere: Ida Lang My Warborg Torsten Merinder Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla Lanng Stine Vest Ikke tilstede: Jacob Tidsperspektiv for

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: Stine Vest Ordstyrer: Ida Deltagere: Klara, Kamilla, Ida, Torsten, Jacob, Pelle og Stine Ikke tilstede: My Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Bagsværd Referent: Pelle Ordstyrer: Ida Deltagere: Torsten, Ida, Stine, My, Kamilla, Klara, Pelle Ikke tilstede: Jacob 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: Søndag

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: København Referent: Ida Ordstyrer: Torsten Deltagere: Kamilla, Ida, My, Stine, Torsten, Pelle, Agnethe og Jacob. Ikke til stede: Ingen Tidsperspektiv for mødet: 6 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Ankersminde, Fyn Referent: Theis Ordstyrer: Helena Deltagere: Helena, Theis, Frederikke, Sabina, Nynne og Julie Ikke tilstede: Sofus og Tilde 1): Godkendelse af dagsorden: Enstemmigt Godkendt

Læs mere

Fysisk bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. 9/

Fysisk bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. 9/ FORMALIA: Hvor: Holbæk, Sjælland Referent: Jacob Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, Kamilla, Julie, My, Tilde, Helena, Sabina, Frederikke, Sofus, Jacob, Klara, Pelle, Nynne, Torsten, Stine Ikke til stede:

Læs mere

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC HANDLINGSPLAN 2018 IMCC 2018 markerer det sidste år i strategien 2016-18. Med handlingsplanen 2018 søger vi at realisere de sidste, afsluttende mål under respekt for, at tiden er en anden nu end ved vedtagelsen

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: København Referent: Kamilla/ Torsten Ordstyrer: Pelle Deltagere: Agnethe, Ida, Pelle, Torsten, Kamilla, My og Jacob Ikke tilstede: Stine 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

IMCC s Handleplan 2017

IMCC s Handleplan 2017 IMCC s Handleplan 2017 Handleplanen 2017 har til formål kort at beskrive de vigtigste mål og tidsmæssige milepæle inden for hvert indsatsområde. I indeværende handleplan er der identificeret 6 indsatsområder,

Læs mere

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Jeg brænder for IMCC, og jeg brænder for det internationale arbejde, vi laver. Siden 2015 har

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard

Læs mere

Strategiweekend Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Strategiweekend Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Kvorning - 56 28'46.8"N 9 42'15.5"E Referent: Ida Ordstyrer: Kamilla Deltagere: Jacob, Kamilla, Stine, Ida, Torsten, Pelle, My, Klara Ikke tilstede: ia. 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato 04-06-2016] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl. 11-19, varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor:, Hollænderdybet. Referent: Agnethe / Stine Ordstyrer: Ida Deltagere: Agnethe, Stine, Torsten, My, Jacob, Ida, Kamilla, Pelle Ikke tilstede: Ingen. 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Torsten Vinding Merinder Kandidatur til Formand i IMCC - 2018 Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Det føles som kort tid siden jeg stod til min første IMCC-infoaften. Direkte ud

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia Fredag d. 15-01-16 1. Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent:

Læs mere

IMCC Generalforsamling november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT

IMCC Generalforsamling november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT IMCC Generalforsamling 2018 9. 10. november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT Fredag den 9. november 2018 Generalforsamlingen åbnes v. formand Torsten V. Merinder, som mindes det gamle år og byder

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 17.30 Sted: Pejsestuen Deltagere: Bent Jensen, Anni Hørringsen, Janne Egelund Andersen, Johnny Hundt, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde kl Tilstede: Rikke, Martin, Magnus, Louise, Anders og Lis.

Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde kl Tilstede: Rikke, Martin, Magnus, Louise, Anders og Lis. Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde 19-10-2016 kl. 20-22 Tilstede: Rikke, Martin, Magnus, Louise, Anders og Lis. Motivation Der er konstateret et muligt brud på tegningsretten, vedtægterne og muligvis

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Trænergruppens Kursuskatalog

Trænergruppens Kursuskatalog Trænergruppens Kursuskatalog I dette hæfte kan du få inspiration til, hvilke træninger IMCCs trænergruppe blandt andet udbyder. Den præcise form, længde og indhold kan tilpasses, så det matcher Jeres efterspørgsel.

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

Forældrebestyrelse møde i Dagtilbud Skanderborg By

Forældrebestyrelse møde i Dagtilbud Skanderborg By Forældrebestyrelse møde i Dagtilbud Skanderborg By Mødedata Mødedato 8. september 2016 Mødetidspunkt kl. 19.00 21.30 Mødested Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer: Vrold Børnehus Gl. skolevej

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Det er stort at være medlem af FDB Gør hverdagen bedre Brugsforeningsbestyrelsens arbejde Bestyrelsen for en brugsforening har ansvar for brugsforeningens drift og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere