Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d"

Transkript

1 FORMALIA: Hvor: Online Referent: Stine Vest Ordstyrer: Ida Deltagere: Klara, Kamilla, Ida, Torsten, Jacob, Pelle og Stine Ikke tilstede: My Tidsperspektiv for mødet: ): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt REFERAT: HANDLING / SUPPLERENDE: Nyt fra gruppen [vores IMCC-arbejde siden sidst] Udskydes til næste fysiske møde, d. 28. okt. Opdateringer fra sekretariatet D. 12. November starter Ellen Louise som virksomhedspraktikant i 4 uger og vil primært støtte i fundraisingarbejdet. En folkesundhedsvidenskabsstuderende har henvendt sig vedr. praktik i foråret. Vedkommende vil kunne bistå udviklingen af et IMCC partnerseminar og støtte om Folkemødet Ansøgning er sendt til Sundhedsstyrelsen om støtte til dækning af ILONA og lokale aktiviteter. Nina har afholdt økonomikurser for de grønne aktiviteter d. 3. og 4. oktober. Klara, Carsten og Mikael planlægger ligeledes økonomikurser for de resterende grupper onsdag d. 31. oktober og mandag d. 26. november. Yvonne (ny IFMSA medarbejder) er kommet godt i gang med arbejdet og Mikael deltager i enkelte møder med IFMSAs bestyrelse ifm. afklaring af arbejdsopgaver. Handlingspunkter fra sidste møde Budgetændringer siden sidste møde kr. af til merchandise under reklame kr. af til leje af et elektronisk afstemningssystem kr. ekstra af under FM18 transport til færgebillet til 2019, bestilt af sekretariatet - Der er budgetteret med en indtægt på kr. i stedet for kr. af medlemskontingenter - Budget for revision er sat op fra kr. til kr. - Snart: Uddannelses- og transportpuljen er cirka kr. Sættes op med kr., således at der er budgetteret Opdateres jf. fysisk møde d. 28. okt.

2 med kr. i alt i Budget på hjemmeside er fra d. 2. oktober Indførsel af møde til DUF-rapportering [skema] 2. Puljeansøgninger Integreret Sundhed søger Uddannelses- og transportpuljen om 4375 DKK til deltagelse i symposium i Vejle omkring samarbejde mellem konventionel og komplementær medicin. 3. Forslag om at indføre en udviklingspolitisk ansvarlig Stine og My stiller til forslag at indføre en udviklingspolitisk ansvarlig/koordinator som en ansvarspost i IMCC ligesom andre ansvarsposter nedsat af bestyrelsen. En udviklingspolitisk ansvarlig vil proaktivt stå for oplysnings- og advocacy-aktiviteter, for at formidle internationalt arbejde fra partnerskabsprojekter og advokere for ungeinddragelse. Personen vil arbejde tæt sammen med de grønne aktiviteter for at indsamle historier og den grønne ansvarlig i bestyrelsen og vil kunne deltage i IU møder og grønt udvalgsmøder. Det diskuteres hvordan der skabes kontinuitet i posten og der sikres de grønne gruppers inklusion i postens opgaver. 4. Partnerorganisation med Verdens Bedste Nyheder Verdens Bedste Nyheder (VBN) arbejder for at fremme viden om verdensmålene og give danskerne en nuanceret forståelse af verdens udvikling. Stine har snakket sammen med kampagneansvarlig Clara fra VBN omkring muligheden for at blive partnerorganisation. Som partnerorganisation vil IMCC blive profileret på VBNs hjemmeside, kunne benytte materialer og andre ressourcer, kunne være en del af Verdens Bedste Morgen og pitche historier til løbende nyhedsproduktion. Det er gratis at være partner, men VBN forventer, at IMCC vil bidrage til at sprede Verdens Bedste Nyheder på egne interne eller eksterne platforme. 5. Medlemskab af Globalt Fokus Globalt Fokus er med 74 medlemsorganisationer, der arbejder med international udvikling, en stærk politisk platform for interessevaretagelse. Som medlem vil IMCC få gang til politiske processer, puljemuligheder, kapacitetsopbyggende initiativer, deltagelse i tematiske og metodiske arbejdsgrupper samt deltagelse i videns- og informationsdeling. De forskellige fordele er uddybet her. Et medlemskontigent for IMCC vil være kroner og bestyrelsen kan søge om optag ved at sende vedtægter, seneste arbejdsplan og referat fra seneste generalforsamling inden d. 25/10. Styregruppen vil behandle ansøgning efter d. 1/11. Gennemført a. Afslag på bevilling, da begivenheden er årligt tilbagevendende og frivillige fra Integreret Sundhed deltog sidste år. Kamilla svarer. Stine snakker med Kamilla mhp. at få international udvalgs inputs samt diskutere posten med grønt udvalg. Stine arbejder videre med konceptnote/kald for posten som udviklingspolitisk ansvarlig. Bestyrelsen godkender at vi søger om partnerskab af Verdens Bedste Nyheder. Stine går videre med ansøgning om partnerskab. Bestyrelsen godkender, at IMCC søger om optag i Globalt Fokus. Stine går videre med en ansøgning om medlemsskab til Globalt Fokus.

3 6. Folkemødet Kick-off Der er Folkemøde kick-off på Nørrebro Teater d. 24. oktober kl Her er god mulighed for at møde samarbejdspartnere til FM19. Er der nogle, der har lyst til og mulighed for at deltage? 7. Indstilling af IMCC kandidat(er) til ungdomsdelegatprogram Bestyrelsen har modtaget to ansøgere til ungdomsdelegatprogrammet på emnet Demokrati og partnerskaber. Der er ingen kandidater til de to øvrige tematikker. 8. Budget spørgsmål fra Sexekspressens NØA Afgående NØA i 6X spørger hvorvidt de kan overføre overskuddet for indeværende år til næste års budget. I samarbejdsaftalen står der, at de må have et overskud på 25 %. Hvordan fungerer det i praksis? 9. Dirigent til generalforsamlingen Vores først valgte dirigent har desværre meldt fra og alle dem vi efterfølgende har spurgt, har ikke haft mulig for at deltage. Stine (og Ida) deltager i Folkemødet Kick-off eventet. Bestyrelsen indstiller Asbjørn Krom-Thaysen til at søge DUFs ungdomsdelegatprogram på emnet Demokrati og partnerskaber. Ida og Stine svarer de to ansøgere og guider Asbjørn igennem ansøgningsprocessen. Der bliver lavet en forlængelse af kaldet til emnet seksuel og reproduktiv sundhed og klima og miljø. Stine udarbejder kald og formidler dette på kommunikationskanalerne. Vi holder et kort online møde d. 23 oktober kl 20 og indstiller kandidat. De 25%, som er angivet i samarbejdsaftalen, henviser til årets realiserede indtægter og ikke budgetterede indtægter. Klara kontakter. Ida skriver til Benjamin, Frederik og Steen og såfremt disse ikke har mulighed undersøger vi mulige kandidater uden for organisationen. Pelle foreslår, at vi spørger David og Steen F. om de har mulighed for at være dirigent til GF. Fordelen ved at tage tidligere medlemmer er stort kendskab til organisationen og forretningsordenen ved GF. Alternativt er en mulighed at finde en person eksternt, der kan give nyt indspark til GF. 10. Kommunikationsveje med sek. [Lukket punkt] 11. CISU kald til repræsentanter for bevillingsudvalg CISU søger to repræsentanter til Bevillingsudvalget for CISUs nye oplysningspulje FRAME, VOICE, REPORT!, ansøgningsfrist d. 5. november Det drejer sig om såvel repræsentanter fra CISUs medlemsorganisationer som eksterne. Desuden søger CISU et medlem til civilsamfundspuljens bevillingsudvalg. Det skal være et medlem, der repræsenterer en medlemsorganisation: Nyt medlem til Civilsamfundspuljens Bevillingsudvalg, ansøgningsfrist d. 18. oktober Ungdomsdelegat til møde/overleveringsweekend Sarah Chehri har tilbudt at deltage i et bestyrelsesmøde og komme med inputs til ungdomsdelegatprogrammet og strategisk ungeinddragelse. Stine laver et simpelt kald med de to CISU kald og formidler til resten af organisationen. Vi vurderer ansøgerne over Slack. Ida skriver til Chehri at hun gerne må deltage online i vores bestyrelsesmøde d. 28/10.

4 13. Stemmeapps Mikael har været ved at undersøge stemmeløsninger til generalforsamlingen, og har fundet nogle apps. Én af dem har de testet på sek, og den fungerer godt. Vil vi prøve dette eller fortsætte med Ombrea? 13. Økonomikursus i Aarhus Aarhus LB har udtrykt bekymring for hvor mange medlemmer, der vil deltage i kurset, fordi Nina lige har holdt økonomikursus for alle de grønne grupper. Indtil videre er det kun Klara, der deltager på Facebook-eventet og det giver måske derfor ikke mening at holde fast i at afholde kurset. Økonomikurserne bør være obligatoriske for NØA ere og LØA er, men da PR har været lidt svag på eventet kan det være en mulighed at rykke det til senere på efteråret. 13. Invitation til udviklingsweekend - oplæg fra Landsbestyrelsen til IMCC Palestine IMCC Palestine har inviteret (ifm. tilstedeværelse på sek.) til at vi kan komme forbi, snakke om IMCC, struktur mv. - datoen er d nov. 14. Aktivitetsbazar til generalforsamling Maria har sendt bestyrelsen en mail vedr. aktivitetsbazar på generalforsamlingen. 15. Medlemstal i IMCC Mikael har opdateret bestyrelsen omkring medlemstal i de forskellige lokalafdelinger og de forskellige områder vi bør fokusere på. 16. Møde med Sundhedsstyrelsen Torsten og Ida mødtes med sundhedsstyrelsen i mandags, primært med det formål at introducere dem for vores arbejde. De blev glade over den positive feedback på WHO-forum, og intenderer at afholde det igen næste år. Desuden berettede de om en Facebookside Pas på hinanden, hvorigennem de blandt andet kører deres kampagner. De udarbejder årsplanen for 2019 nu her og vil gerne dele den med os, så vi ved, hvad de kommer til at have fokus på, således at vi kan forberede os på at tale ind i samme dagsorden. Desuden fortalte de, at de vil revidere deres ungestrategi nu her. De var meget nysgerrige på hvilke unge, vi konkret når, dels som målgruppe og dels som medlemsbase 17. Lokalesag København Denne mulighed er tidligere blevet undersøgt af Pelle, inden bestyrelsen traf beslutning om leje af radiobaserede stemmedevices. Da der er dårlig mobildækning og Wifi forbindelse på Gadsbølle vil en app sandsynligvis ikke fungere optimalt - og vi fortsætter derfor med vores beslutning om at bruge Ombea. Torsten informerer sekretariatet. Bestyrelsen giver Klara mandat til at rykke kurset hvis det giver mening. Hvis kurset rykkes, kan den nye dato formidles via Aarhus lokalbestyrelse, LAL aften i Aarhus og NØA og LØA mails. Stine svarer Palestine og tilbyder at give Landsbestyrelses oplæg på deres udviklingsweekend. Torsten informerer Maria omkring opgaven ifm. aktivitetsbazar. Ida informerer om at medlemmer skal huske at melde sig ind i organisationen i oktober ledermail.

5 Lokalesagen København afventer videre behandling af materiale indsendt ifm. lokalevurdering. IMCC og MR samarbejder ift. planlægning mht. nye lokaler, men det er uvist hvorvidt næste møde i arbejdsgruppen bliver afholdt i indeværende år. 18. Møde ml. Sekretariatsleder og bestyrelse Møde med sekretariatsleder ifm. praksis for praktikanter i sekretariatet. Herunder blev bl.a. diskuteret, og besluttet, at ved større møder ml. praktikanter og aktiviteter tilstræbes tilstedeværelse af bestyrelsens kontaktperson for den givne aktivitet. Da denne kontaktperson har nærmere viden omkring det givne projekt / aktivitet. Informationen medtages til overleveringsweekend med bestyrelsen Introduktioner ml. aktiviteter og praktikanter, samt nuværende kommunikationsstruktur bibeholdes 19. Sundhedsnetværket møde Sex og Samfund stod for sidste omgang interne undervisning om sammenhængen ml. SDG13 (klima og miljø) og SDG3 med fokus på SRHR. På mødet snakkede vi opfølgning på FN højniveau mødet om NCDs og møde med udviklingsministeren om techvelopment. Netværket udtrykte interesse for fælles kursus i ToT metoden i det internationale arbejde og Aids Fondet vil undersøge dette nærmere. Sex og Samfund er lead på at igangsætte et ligestillings/srhr initiativ med en række kapacitetsopbyggende aktiviteter i foråret. Til december er der midtvejsevaluering af Globalt Fokus bevillingen og diskussion af næste fase med afholdelse af eksterne events, hvor det er vigtigt at alle i medlemmer er repræsenteret og her vil det være nærliggende at der var deltagelse fra bestyrelsen Næste møde i netværket er d. 5/11 hos Aids Fondet. 20. Møde med Lægeforeningen Møde med Lægeforeningen d ml. Andreas Rudkjøbing (formand for LF), Bente Hyldal Fogh (adm. dir. for LF), Stine og Torsten gik godt. Vi sparrede bl.a. om hver vores arbejdsområde ift. sundhedsfremme, samt forebyggelsesfokus. Derudover int. arbejde, samt nationalt arbejde i form af Folkemødet. Forespørgsel fra LF om etik-samarbejde, hvilket følges op på v. Stine. Lægeforeningen bevilger støtte til IMCC som tidl., af samme størrelse. 21. Praktisk koordinering af næste fysiske møde Næste møde er søndag d. 28. oktober i Aarhus. Kamilla melder adresse ind. Kamilla og Ida handler ind. Handlingspunkter Kamilla

6 - Melder adresse for næste bestyrelsesmøde ind og handler - Svarer Integreret Sundhed på deres puljeansøgning. Stine - Svarer Palestine og tilbyder at give bestyrelses oplæg på deres udviklingsweekend. - Laver et simpelt kald med de to CISU kald og formidler til resten af organisationen og laver afstemning over slack - Udarbejder kald til ungdomsdelegaterne og formidler dette på kommunikationskanalerne. - Svarer de to ansøgere til ungdomsdelegat og guider Asbjørn igennem ansøgningsprocessen. - Deltager i Folkemødet Kick-off eventet på Nørrebro teater. - Ansøger Globalt Fokus om at blive medlemsorganisation - Skriver til VBN mhp at blive partnerorganisation. - Snakker med Kamilla mhp. At få international udvalgs inputs samt diskutere posten med grønt udvalg samt arbejder videre med konceptnote/kald for posten som udviklingspolitisk ansvarlig. Ida - Handler ind til næste bestyrelsesmøde med Kamilla. - Informerer om at medlemmer skal huske at melde sig ind i organisationen i oktober ledermail. - Skriver til Chehri at hun gerne må deltage online i vores bestyrelsesmøde d. 28/10. - Skriver til Benjamin, Frederik og Steen og såfremt disse ikke har mulighed undersøger vi mulige kandidater uden for organisationen. - Svarer de to ansøgere til ungdomsdelegat og guider Asbjørn igennem ansøgningsprocessen. Torsten - Informerer Maria omkring opgaven ifm. Aktivitetsbazar. - Opdaterer Mikael på bestyrelsesmødet - Informerer sekretariatet om valg af stemmemetode til GF.

7 Klara - Rykker økonomikurserne til anden dato hvis nødvendigt - Går i dialog med NØA fra 6X ang. overskydende midler

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d d. FORMALIA: Hvor: Onlinemøde Referent: Ida Ordstyrer: My Deltagere: Ida Lang My Warborg Torsten Merinder Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla Lanng Stine Vest Ikke tilstede: Jacob Tidsperspektiv for

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Bagsværd Referent: Pelle Ordstyrer: Ida Deltagere: Torsten, Ida, Stine, My, Kamilla, Klara, Pelle Ikke tilstede: Jacob 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: Søndag

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: København Referent: Ida Ordstyrer: Torsten Deltagere: Kamilla, Ida, My, Stine, Torsten, Pelle, Agnethe og Jacob. Ikke til stede: Ingen Tidsperspektiv for mødet: 6 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Ankersminde, Fyn Referent: Theis Ordstyrer: Helena Deltagere: Helena, Theis, Frederikke, Sabina, Nynne og Julie Ikke tilstede: Sofus og Tilde 1): Godkendelse af dagsorden: Enstemmigt Godkendt

Læs mere

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Gothersgade 161, 3 tv., København Referent: Klara Ordstyrer: Kamilla Deltagere: Torsten Vinding Merinder Ida Lang Andersen Marie My Warborg Larsen Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Fysisk bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. 9/

Fysisk bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. 9/ FORMALIA: Hvor: Holbæk, Sjælland Referent: Jacob Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, Kamilla, Julie, My, Tilde, Helena, Sabina, Frederikke, Sofus, Jacob, Klara, Pelle, Nynne, Torsten, Stine Ikke til stede:

Læs mere

Møde i Koordinationsudvalget mandag d. 26. januar kl. 13-15

Møde i Koordinationsudvalget mandag d. 26. januar kl. 13-15 Møde i Koordinationsudvalget mandag d. 26. januar kl. 13-15 Udkast til referat i henhold til dagsorden I sekretariatets mødelokale, Rysensteensgade 3, 3. sal. Til stede: Lars Udsholt (LU), Erik Vithner

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC HANDLINGSPLAN 2018 IMCC 2018 markerer det sidste år i strategien 2016-18. Med handlingsplanen 2018 søger vi at realisere de sidste, afsluttende mål under respekt for, at tiden er en anden nu end ved vedtagelsen

Læs mere

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Jeg brænder for IMCC, og jeg brænder for det internationale arbejde, vi laver. Siden 2015 har

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor:, Hollænderdybet. Referent: Agnethe / Stine Ordstyrer: Ida Deltagere: Agnethe, Stine, Torsten, My, Jacob, Ida, Kamilla, Pelle Ikke tilstede: Ingen. 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

IMCC s Handleplan 2017

IMCC s Handleplan 2017 IMCC s Handleplan 2017 Handleplanen 2017 har til formål kort at beskrive de vigtigste mål og tidsmæssige milepæle inden for hvert indsatsområde. I indeværende handleplan er der identificeret 6 indsatsområder,

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia Fredag d. 15-01-16 1. Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Donna (medarbejderrep.), Bolette (under pkt. 1 og 2), Kim (under pkt. 3) og Iben (referent). Tid Ordinært bestyrelsesmøde søndag d. 2. oktober

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato 04-06-2016] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl. 11-19, varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Senest opdateret december 2015 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Formand David Alexander Gryesten Jensen

Læs mere

Strategiweekend Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Strategiweekend Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Kvorning - 56 28'46.8"N 9 42'15.5"E Referent: Ida Ordstyrer: Kamilla Deltagere: Jacob, Kamilla, Stine, Ida, Torsten, Pelle, My, Klara Ikke tilstede: ia. 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Senest opdateret december 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Jesper Mølgaard (formand) Katja Thøgersen

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Globalt Fokus - folkelige organisationer for udviklingssamarbejde

Globalt Fokus - folkelige organisationer for udviklingssamarbejde Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Globalt Fokus Hjemsted: København, Danmark 2 Vision og formål Den overordnede vision for den Globalt Fokus er en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Jeef, Erik, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent). Det øvrige sekretariat deltog i monitorering og strategiseminar Tid 22. september 2017

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28.

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. Referat - Side 1 FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR.3 28. AUGUST 2008 REFERAT Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. august 2008 Deltagere: Bjarne Rasmussen, Frederiksberg Sundhedscenter,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: København Referent: Kamilla/ Torsten Ordstyrer: Pelle Deltagere: Agnethe, Ida, Pelle, Torsten, Kamilla, My og Jacob Ikke tilstede: Stine 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Tidsramme Jesper Mølgaard (JM), Helle B.

Læs mere

Total kr kr. Total til rådighed kr kr.

Total kr kr. Total til rådighed kr kr. Godkendelse af støtte til mindre kapacitetsudviklingsinitiativer Juni 2013 NGO FORUM modtog i foråret 2013 tre ansøgninger om støtte til mindre kapacitetsudviklingsinitiativer: 1) En ansøgning fra Dansk

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Helle B. Krogh Tilstedeværende: Afgående bestyrelse: Patricia Fruelund, Sarah Chehri, Katrine Tanggaard,

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer... 2 1 Navn... 2 2 Relationer... 2 Kapitel 2: Vision, mission og værdier... 2 3 Vision... 2 4 Mission og værdier...

Læs mere

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 25. november 2013 Referatet blev godkendt og underskrevet.

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 25. november 2013 Referatet blev godkendt og underskrevet. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 punkter. Et orienteringspunkt om tidligere indsamling af statistik på produktionsskoleområdet. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 2 3 november. Til stede: David, Jeppe, Carmen, Nanna, Tjelle, Jette, Karen, Marie. Lørdag:

Referat af bestyrelsesmødet d. 2 3 november. Til stede: David, Jeppe, Carmen, Nanna, Tjelle, Jette, Karen, Marie. Lørdag: Referat af bestyrelsesmødet d. 2 3 november. Til stede: David, Jeppe, Carmen, Nanna, Tjelle, Jette, Karen, Marie Lørdag: Formalia: Referent: David. Bestyrelsen er beslutningsdygtig. Årsberetning Årsberetningen

Læs mere

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision.

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision. Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Globalt Fokus Hjemsted: København, Danmark 2 Vision og formål Den overordnede vision for Globalt Fokus er: en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker kan

Læs mere

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august.

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august. Referat til IKA's Kompetenceudvalg Sted: Tid: Deltagere: Afbud fra: Ordstyrer: Referent: Bemærkninger: Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop Tirsdag den 11. august til onsdag den 12.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Det er stort at være medlem af FDB Gør hverdagen bedre Brugsforeningsbestyrelsens arbejde Bestyrelsen for en brugsforening har ansvar for brugsforeningens drift og

Læs mere

Forum for International Cooperation

Forum for International Cooperation Vedtægter for Forum for International Cooperation Vedtaget på FIC Generalforsamlingen mandag d. 16. april 2018 1 - Hjemsted Foreningens hjemsted er Københavns kommune 2 - Vision, mission og værdigrundlag

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Dagsorden kommunikationsgruppen. Springsvandspladsen 5, Hjørring Mødelokale 153

Dagsorden kommunikationsgruppen. Springsvandspladsen 5, Hjørring Mødelokale 153 Dagsorden kommunikationsgruppen Springsvandspladsen 5, Hjørring Mødelokale 153 Mødedeltagere Heidi Holler Aalborg Kommune Anne Nøhr Ringgren Jammerbugt Kommune Dorte Reinholdt Hjørring Kommune Mikkel Mørk

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FORDI FORUM FOR RETTIGHEDER OG DIVERSITET

VEDTÆGTER FORDI FORUM FOR RETTIGHEDER OG DIVERSITET VEDTÆGTER FORDI FORUM FOR RETTIGHEDER OG DIVERSITET 1. Forummets mål FORDI - Forum for Rettigheder og Diversitet vil arbejde med kapacitetsopbygning og fortalervirksomhed ud fra en rettighedsbaseret og

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes Referat IMCC København Ordinær generalforsamling 2014 Dagsorden: 1) Åbning af generalforsamlingen ved formand Anne Sophie Homøe 2) Formalia Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Birgitte Nymark Birgitte

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den

Referat fra Bestyrelsesmøde den Referat fra Bestyrelsesmøde den 10.5.2017 STED: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 2 TID: 19.00 22.00 AFBUD: Inge Thorkild-Hansen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne og Lone Bossen 2.

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense

Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense Vedtægter for... 1 International Medical Cooperation Committee Odense... 1 Kapitel 1: Navn og relationer... 2 Kapitel 2: Vision og formål...

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde og strategiseminar 9.1.2016 kl. 11.00 18.00 hos Rikke. Tilstede: Ragnar, Rikke, Martin, Jari, Magnus, Louise. Per over Skype.

Hovedbestyrelsesmøde og strategiseminar 9.1.2016 kl. 11.00 18.00 hos Rikke. Tilstede: Ragnar, Rikke, Martin, Jari, Magnus, Louise. Per over Skype. Hovedbestyrelsesmøde og strategiseminar 9.1.2016 kl. 11.00 18.00 hos Rikke Tilstede: Ragnar, Rikke, Martin, Jari, Magnus, Louise. Per over Skype. Referat Valg af ordstyrer: Rikke Valg af referent: Ragnar

Læs mere