Referat af møde 14. marts 2005 (Afholdt i stedet for aflyst møde den 23. februar 2005)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde 14. marts 2005 (Afholdt i stedet for aflyst møde den 23. februar 2005)"

Transkript

1 Referat af møde 14. marts 2005 (Afholdt i stedet for aflyst møde den 23. februar 2005) Til stede Bjarne Fjalland (formand), Alice Nørhede (arbejdslederrepræsentant), Anne Adsersen (arbejdslederrepræsentant), Susanne Hermansen (sikkerhedsrepræsentant), Helle Østergren Nielsen (studerende), Jørgen Stage Johansen (sikkerhedsleder). 31. marts 2005 J.nr Ref. jsj Fraværende Dorrit Johnsen (sikkerhedsrepræsentant). Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra møde 9. december Meddelelser 3. Opfølgning af arbejdspladsvurdering og undervisningsmiljøvurdering 4. Byggesager 5. Valg til sikkerhedsorganisationen 6. Fællesmøde for sikkerhedsgrupper den 7. april Eventuelt, herunder fastsættelse af næste møde 1. Godkendelse af referat fra møde 9. december 2004 Referatet blev godkendt uden kommentarer. 2. Meddelelser 2.1. Harald S. Hansen er blevet isotopansvarlig på hele Institut for Farmakologi. Statens Institut for Strålehygiejne har i brev af 10. januar 2005 sendt godkendelse for lokalerne C-317, C-322, C-332 og B-224, som tidligere var Jan Engbergs ansvarsområde Anmeldelse af løfteskade 19. januar 2005 fra Institut for Farmaci: 2 ansatte løftede en 100 kg tung ultracentrifuge fra gulv til et bord uden brug af hjælpemidler. En af de ansatte fik smerter i ryggen. Sikkerhedsgruppen påpeger, at der burde være anvendt palleløfter el.lign. Der har ifølge det oplyste ikke efterfølgende været sygefravær eller gener, som gør, at sagen skal anmeldes til Arbejdstilsynet og Arbejdsskadestyrelsen Anmeldelse af uheld 11. februar 2005 fra Institut for Analytisk Kemi: Studerende knækkede pipette ved påsætning af sugebold, hvilket forårsagede kødsår i hånden. Pipetten var forurenet med aminophenazon og phenobarbital. Såret blev skyllet med vand og kontrolleret for fremmedlegemer. Studerende og ansvarlig lærer skønnede ikke, at der var behov for skadestuebesøg. Sikkerhedsgrupper tilføjer i anmeldelsen, at brug af pipette og sugebold gennemgås grundigt på 1. års kursus.

2 2.4. Anmeldelse af 22. februar 2005 fra Institut for Farmaci: Rengøringsassistent, der afløser ved laboratorieopvask på 4. sal i Nordblokken, oplyser at hun får næseblod, og at symptomerne kædes sammen med brugen af vaskepulver Extran AP13 med indhold af natriumhydroxid. Sikkerhedsgruppen har oplyst, at pulveret nu er erstattet af flydende sæbe. Spørgsmålet om brug af det pågældende vaskepulver har også været drøftet i forbindelsen med en anmeldelse fra 2. sal, Institut for Farmaci, jf. referat af 26. august (pkt. 2.3) og 9. december 2005 (pkt. 4.2). Side Købehavns Brandvæsen inspicerer universitet 17. marts Kjeld Rasmussen og Jørgen Stage Johansen vil drøfte nogle ønsker om ændring af branddøre på Institut for Analytisk Kemi og Institut for Farmaci med brandinspektøren Institut for Farmakologi har fået ny autoklave, og den midlertidige ordning med bortskaffelse af GMO-affald via ordning med klinik risikoaffald er ophørt. Sikkerhedsleder har sendt brev af 17. december 2004 til Miljøkontrollen, fordi der ikke synes at være overensstemmelse mellem Arbejdstilsynets vejledning C.0.4, afsnit og Københavns Kommunes affaldsregulativ om klinisk risikoaffald. Miljøkontrollen har meldt tilbage, at det er i orden at vi benytter ordning med klinisk risikoaffald, men har i øvrigt ikke forholdt sig til problemstillingen Firmaet Berendsen, som vasker arbejdstøj, har varslet opsigelse af nuværende ordning. I den forbindelse har sikkerhedsleder deltaget i et indledende møde for at undersøge muligheder for kittelvask, der lever op til krav i genteknologiske laboratorier. Susanne Hermansen gav udtryk for at ændring at vaskeordningen bør ske på grundlag af flere tilbud, og at det formodentlig vil være dyrere at leje kitler. Flere institutter har for nylig foretaget indkøb af nye kitler Fysioterapeut Isabbel Mannov, Job Liv holdt oplæg om ergonomi på kontor og i laboratoriet den 8. marts 2005 kl i auditorium 3. Der var pæn interesse med 40 tilstedeværende. Institut for Samfundsmedicin har rekvireret Isabbel Mannov til ergonomirunde En beskrivelse af ventilationsanlæggenes funktion og vedligehold er udarbejdet for bygningerne 10, 11 og 30 med henblik på ansøgninger om klassificering af laboratorier til genteknologisk arbejde Institut for Farmaci har søgt om klassificering af 414 i Nordblokken. Arbejdstilsynet inspicerer laboratoriet 17. marts Sikkerhedslederen har i notat af 31. januar 2005 vurderet, at brugerne i dyrestalden kan installere en mindre flytbar opstilling foran døren mellem gangen og C031. Bygningen er forsynet med ABA-anlæg og fra rummet er yderligere en dør samt flugtvejsmulighed gennem vindue Arbejdstilsynets nye screeningmetode er sat i kraft, og universitetet kan uvarslet blive udtaget til screening, selv om vi i efteråret gennemgik tilpasset tilsyn.

3 2.13. Sikkerhedsudvalget, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole: Mødereferat fra 6. december Side Hovedsikkerhedsudvalget, Danmarks Tekniske Universitet, Mødereferat fra 7. december Hovedsikkerhedsudvalget, Roskilde Universitetscenter: mødereferat fra 11. januar Det ny ABF nr. 12, 2004 inkl. bilag, herunder At-vejledning D.2.14 om vaccination af personer, der er beskæftiget med kloakslam og spildevand. Susanne Hermansen gjorde opmærksom på vejledningens vaccinationskrav. Nogle ansatte og studerende på Institut for Analytisk Kemi arbejder med spildevand, og sikkerhedsudvalget anbefaler vaccination for denne gruppe Det ny ABF nr. 1, 2005 inkl. bilag. 3. Opfølgning af arbejdspladsvurdering og undervisningsmiljøvurdering Kort status for nogle af de sager, som følges op af sikkerhedsudvalg, Teknisk Tjeneste, Bygningsforvaltning og byggeudvalg. Resultaterne om de studerende undervisningsmiljø er omtalt i Plexus nr. 1, 2005 (side 34-36) Ønske fra Institut for Analytisk Kemi om ændringer ved branddøre i øvelseslaboratorierne 128/131 samt 4. sal i Sydblokken vil blive drøftet med Københavns Brandvæsen ved inspektion 17. marts En omfattende liste fra Institut for Farmaci om sikkerhedsrelaterede sager er af sikkerhedsleder kommenteret i notat af 24. februar 2005 og fremsendt til Byggeudvalget Studerendes klager over ventilationen har givet anledning til, at Teknisk Tjeneste har kortlagt ventilation i Sydblokken, undervisningslokaler, databarer mm. I Sydblokken forventes forbedringer indarbejdet ved de kommende ombygninger Der forligger endnu ikke vurdering af lysforhold i Alternativet. 4. Byggesager 4.1. Bjarne Fjalland nævnede, at auditorium 4 ønskes renoveret, men at der er behov for, at Statens Forsknings- og Uddannelsesbygninger medfinansierer projektet. Lysforhold skal forbedres og stolene udskiftes. I den nederste sektion nedlægges teknikrummet, og der etableres midtergang for at øge tilgængeligheden Bjarne Fjalland oplyste, at rådgiverne fortsat ikke er kommet med udspil omkring projekt på 2. sal og Partikel Teknologisk Laboratorium (PTL) på Institut for Farmaci Alice Nørhede orienterede om, at indretningen af det nye bibliotek nærmer sig afslutningen, og flytning er planlagt til uge 14. Der har bl.a. været diskussion af flugtveje, fordi myndighederne har forlangt dørene til

4 nogle kontorer forsynet med dørpumper. Brugerne ønsker ikke at dørene skal holdes lukkede, men Ifølge det oplyste er der skærpede krav til flugtvejen, når der er flere lejemål. Side Bjarne Fjalland redegjorde for de foreløbige planer for ombygninger i Sydblokken efter bibliotekets flytning. De fraflyttede lokaler indrettes til Økonomisk Forvaltning (fra 3. etage vest), rektor, sekretariat og reception (fra 2. etage øst). 3. etage vest indrettes herefter primært til undervisningsformål. Bjarne Fjalland oplyste, at der i de foreløbige planer ikke imødekommes ønske om indretning af stillerum/bederum Jørgen Stage Johansen orienterede om, at den nye trappelift Jagtvej 160 tilgodeser behovet for større lasteevne, men at der har været nye klager fra brugerne, som bl.a. ikke finder det hensigtsmæssigt, at platformen skal håndteres manuelt, og at liften er indrettet uden vipbare endeplader. Jørgen Stage Johansen har givet udtryk for det uheldige i, at kørestolsbrugere ikke længere kan benytte Jagtvej 160, og at forringelsen er sket uden skiltning med alternative adgangsforhold. 5. Valg til sikkerhedsorganisationen 5.1. Efter udskrivelse af valg i brev af 7. februar 2005 har sikkerhedsudvalget modtaget oplysninger om følgende valg og udpegninger: Institut for Analytisk Kemi: Flemming Ingerslev (A) og Susanne Hermansen (S). Institut for Farmakologi, sikkerhedsgruppe I: Klaus Bahl Andersen (A) og Janne Colding (S) dækker øvelseslokaler i kælder, 1. sal, øvelseslokaler på 2. sal og hele 3. sal. Institut for Farmakologi, sikkerhedsgruppe II: Aase Frandsen (A) og Kirsten Thuesen (S) dækker dyrestalden, 2. sal og 4. sal. Biblioteket: Alice Nørhede (A) og Annemette Møller Hansen (S). Institut for Samfundsfarmaci: Janine Morgall Traulsen (A) og Gunhild Andersen (S). Institut for Farmaci: Carsten Uhd Nielsen (A), Henning Bo Nikolajsen (A), Lene Stevner (S) og Susanne Sørensen (S). Arbejdsfordeling meddelelse senere. Administrationen: Gitte M. Ulriksen (S) Følgende skal gennemføre lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse: Klaus Bahl Andersen, Janne Colding, Kirsten Thuesen, Carsten Uhd Nielsen, Lene Stevner Henning Bo Nikolajsen, Institut for Farmaci stillede efter udskrivelse af valget nogle spørgsmål til valgprocedurer, og Jørgen Stage Johansen har benyttet lejligheden til at udsende supplement til valgbrev af 16. februar Fællesmøde for sikkerhedsgrupper den 7. april 2005 Fællesmødet afholdes i Benzonauditoriet kl Jørgen Stage Johansen holder oplæg om sikkerhedsorganisationens opbygning, pligter og rettigheder, myndighedstilsyn mm.

5 Efter oplægget gennemføres valg til sikkerhedsudvalget. Side 5 7. Eventuelt, herunder fastsættelse af næste møde Helle Østergren Nielsen gjorde opmærksom på, at studerende i stigende grad har kittel med/på i kantinen. Jørgen Stage Johansen nævnte, at der for ca. 3 år siden blev opsat skilte, men lovede at tage initiativ. På grund af det kommende valg aftaltes ikke nyt møde. Uden for dagsordenen drøftede sikkerhedsudvalgets ordinære medlemmer kort behovet for at udforme retningslinier for specialestuderende. Bjarne Fjalland Formand Jørgen Stage Johansen Referent

Referat af hovedsikkerhedsudvalgsmøde 4/05 afholdt den 24. november 2005 (Referatet er til godkendelse på næste møde i hovedsikkerhedsudvalget)

Referat af hovedsikkerhedsudvalgsmøde 4/05 afholdt den 24. november 2005 (Referatet er til godkendelse på næste møde i hovedsikkerhedsudvalget) Referat af hovedsikkerhedsudvalgsmøde 4/05 afholdt den 24. november 2005 (Referatet er til godkendelse på næste møde i hovedsikkerhedsudvalget) Deltagere: Henrik Toft Jensen (HTJ), Annette Christensen

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007. DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

Læs mere

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT FORELØBIGT REFERAT Referat af møde i MKL-studienævnet Fredag 8. april 2005 Institut for Samfundsfarmaci, DFU Til stede: Ellen Westh Sørensen EWS, Helene Jørgensen HJ, Janine Morgall Traulsen JMT, Mette

Læs mere

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00 Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00 Til stede: Punkt Beslutning Aktion Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. Medlemmer: Gjødesen, Birgit Jensen,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: PIA H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Aase. Afbud fra Klaus, Torben, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget

ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget DATO/REFERENCE JOURNALNUMMER 21. september 2011 2006-00-067/0001 Hermed indkaldes til ordinært møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget, 04/11 Den 22. september

Læs mere

Arbejdsmiljøklagenævnet har i august måned truffet følgende afgørelser af almen eller principiel

Arbejdsmiljøklagenævnet har i august måned truffet følgende afgørelser af almen eller principiel Nyhedsbrev nr. 08/ 2010 Arbejdsmiljøklagenævnet har i august måned truffet følgende afgørelser af almen eller principiel interesse. Afgørelserne vil i deres helhed blive lagt i Retsinformation, og afgørelserne

Læs mere

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Frederiksberg kommune, voksenområdet Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Tilbuddets navn og adresse: Bakkegården Bakkegårdens Allé 18 1804 Frederiksberg - 38 21 39 60 gith01@frederiksberg.dk

Læs mere

til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

FSISU rådhusets område

FSISU rådhusets område Page 1 of 9 Referat FSISU rådhusets område Ekstraordinært møde Dato Tid Sted 29. august 2005 11:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Bente Olesen og suppleant med afbud. Mark Vestby med afbud. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Pjece for elever Sikkerhed

Pjece for elever Sikkerhed Pjece for elever Sikkerhed på Erhvervsskolerne Aars Indholdsfortegnelse Formål... 4 Handlingsplan ved personulykker og brand... 5 Personlige værnemidler... 8 Værkstedskørekort... 9 Skolen som en virksomhed...

Læs mere

UMV-handlingsplan 2011 Lav én handlingsplan pr. problem

UMV-handlingsplan 2011 Lav én handlingsplan pr. problem tilsyn/ med om planen skal inddrages i Garderobeforhold De studerende har skabe til kitler og privattøj. En del af disse skabe er placeret i kælder under Benzonauditoriet. Flere steder fremtræder rummene

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget MØDEREFERAT 6. JUNI 2011 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Møde afholdt: 5. maj 2011 UNIVERSITETSPARKEN

Læs mere

Dagsorden: DATALOGISK INSTITUT REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET DATALOGISK INSTITUT UNIVERSITETSPARKEN 1

Dagsorden: DATALOGISK INSTITUT REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET DATALOGISK INSTITUT UNIVERSITETSPARKEN 1 DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 VDato: 11. oktober 2012 e d rtil stede:. Martin Zachariasen : Pawel Winter Camilla Jørgensen Dina Riis Egholm Rasmus

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 16. oktober 2006

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 16. oktober 2006 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 16. oktober 2006 Mødedeltagere: Jes Rønving Jan Lemser Pia Bakkendorf Stitz Susanne Johansson Palle F. Hansen Vilhelm Nygaard Rauf Hasanezadeh Ebbe Merkelsen Lene

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Introduktion til nye medarbejdere

Introduktion til nye medarbejdere Introduktion til nye medarbejdere Arbejdsmiljøgrupperne August Krogh Bygningen 2008 Sikkerhedsregler for August Krogh Bygningen NØDUDGANGE FLUGTVEJE Stuen ved informationen. Stuen ved gartnerlokalerne.

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget SAGSNOTAT 30. NOVEMBER 2009 Vedr.: Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 24.

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Tid og sted: 26. februar 2008, kl. 10.00 IdealCombi A/S, Hurup Til stede: Jens Erik Gram (JE) Michael Vesterløkke (MV) Johny Jensen (JHJ) Per Møller

Læs mere

Arbejdsmiljøaftale for Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling

Arbejdsmiljøaftale for Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Arbejdsmiljøaftale for Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Aktiviteter til styrkelse af arbejdsmiljøet 1. Beskrivelse af de aktiviteter/metoder, der kan anvendes med henblik

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 23. oktober 2007.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014 Mødedeltagere: Jan Lemser Lone Clausen Ebbe Merkelsen Rauf Hasanezadeh Jesper Olesen Dorte Keller Bentzen Bjarne Kristensen Henrik Bjørn

Læs mere

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30 Partnerz N ø r r e s u n d b y - F r e d e r i k s h a v n - H j ø r r i n g Sagsnr.: 700292 LFA/LSN/mhl/lsn Dato: 14. oktober 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 6. marts 2006 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 20. oktober 2003 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Af Handicaprådet Dato: 10.12.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier, Jan

Læs mere

Vedlagt sendes i 5 eksemplarer besvarelse af spørgsmål nr. 1 af 2. april 2004 fra Folketingets Arbejdsmarkedsudvalg. (L 221 - bilag 2).

Vedlagt sendes i 5 eksemplarer besvarelse af spørgsmål nr. 1 af 2. april 2004 fra Folketingets Arbejdsmarkedsudvalg. (L 221 - bilag 2). Modtaget via elektronisk post. Der tages forbehold for evt. fejl. Folketingets Arbejdsmarkedsudvalg Christiansborg 1240 København K Arbejdsmarkedsudvalget (L 221 - bilag 21) (Offentligt) Ved Stranden 8

Læs mere

Omlægningen berører i alt omkring 340 familier i Gentofte Kommune, hvoraf de 180 berørte familier modtager hjælp til aflastning.

Omlægningen berører i alt omkring 340 familier i Gentofte Kommune, hvoraf de 180 berørte familier modtager hjælp til aflastning. Referat fra møde i Handicaprådet mandag den 21. oktober 2013 Tilstede: Hans Rasmussen, DH - Gentofte Jacob Monies, DH - Gentofte Karen-Margrethe Nyholm, kommunallæge Elisabet Sinding, DH - Gentofte Jan

Læs mere

Bliv opdateret på arbejdsmiljøet. Tandlæge Adi Løie Tandlæge MPH Marianne Uhre 2010

Bliv opdateret på arbejdsmiljøet. Tandlæge Adi Løie Tandlæge MPH Marianne Uhre 2010 Bliv opdateret på arbejdsmiljøet Tandlæge Adi Løie Tandlæge MPH Marianne Uhre 2010 1 Når Arbejdstilsynet kommer Ved en screeningen i dag lægges der vægt på alle væsentlige arbejdsmiljøforhold. Der lægges

Læs mere

At-VEJLEDNING. Sikkerhedsgrupper og sikkehedsrepræsentanter GRØNLAND. September 2006

At-VEJLEDNING. Sikkerhedsgrupper og sikkehedsrepræsentanter GRØNLAND. September 2006 At-VEJLEDNING GL.6.2 Sikkerhedsgrupper og sikkehedsrepræsentanter September 2006 GRØNLAND 2 At-vejledningen oplyser om sikkerhedsgruppens opgaver, funktion og oprettelse. Vej ledningen informerer desuden

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde tirsdag den 27. november 2007.

Læs mere

GMO arbejde for AU Roskilde

GMO arbejde for AU Roskilde 1 Indhold Sikkerhedsregler for arbejde med GMO... 2 Reglerne gælder for mikroorganismer og planter samt øvrigt mikrobiologisk laboratoriearbejde i laboratorieområderne (B2.28-B2.49) samt klimarum (B0.02,

Læs mere

DABYFO Kreds Østjylland

DABYFO Kreds Østjylland DABYFO Kreds Østjylland Referat af kredsmøde - Tirsdag den 4. februar 2014 Vejdirektoratets informationscenter Nørreskov Bakke 2A, 8600 Silkeborg Forud for mødet var der introduktion af Svend Jakobsen,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

Referat af DASAM bestyrelsesmøde, Arbejdsmedicinsk Klinik, Århus d. 23.10. 2006

Referat af DASAM bestyrelsesmøde, Arbejdsmedicinsk Klinik, Århus d. 23.10. 2006 Referat af DASAM bestyrelsesmøde, Arbejdsmedicinsk Klinik, Århus d. 23.10. 2006 I mødet deltog: Jens Peter Bonde, Nanna Eller, Jesper Rasmussen, Sven Viskum, Annette Kærgaard, Vivi Schlünssen samt Ann

Læs mere

Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers

Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Randers Administrationen Skovlyvej 1 DK-8900 Randers Tel. +45 7842 0000 Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers Den 9.3.2012 Deltagere: Uddannelsesansvarlige overlæger,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 13. august 2015. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 1. Generelt. Foreningen gennemførte udvidet bestyrelsesmøde onsdag d. 10. august 2015. Mødet gennemførtes i Fredskoven. Mødet startede

Læs mere

Sønderjyllands Amt og Område Midt Bo og Beskæftigelse har om dette spørgsmål skrevet således i udtalelsen:

Sønderjyllands Amt og Område Midt Bo og Beskæftigelse har om dette spørgsmål skrevet således i udtalelsen: FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 15. februar 2005 afgav jeg endelig rapport om min inspektion af boenhederne Skovbo og Rhedersborg og dagbeskæftigelsen Skovbogård den 20. oktober 2004. I rapporten anmodede

Læs mere

Samlet rapport for Fakultetsservice: LSU, AMU

Samlet rapport for Fakultetsservice: LSU, AMU Samlet rapport for Plads på kontoret, for lidt, ibt, hlo, 1 Problemformulering Der er for lidt plads på kontorerne i SA. På efter- og videreuddannelseskontoret sidder de 3 personer på et kontor, som maksimalt

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 772. H.C. Ørsted Instituttet

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 772. H.C. Ørsted Instituttet Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. H.C. Ørsted Instituttet Mikkelsen arkitekter A/S Arne Jacobsen Allé 17, Ørestad City 2300 København S Tlf.: 24 45 53 60 HC ØRSTED INSTITUTTET 01.03.2013 Mikkelsen arkitekter

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere:

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere: Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene Dato: 2. september 2015 Tid: kl. 16:00 17:55 Sted: Bestyrelseslokalet, Stjernens Kvarter 2B Deltagere: Bestyrelse Annette Arvin Dennis Kragh

Læs mere

Karlstrup boligselskab

Karlstrup boligselskab Karlstrup boligselskab Referat af 25. juli 2013 Organisationsbestyrelsesmøde mandag, den 15. juli 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Druemarken 2680 Solrød Strand I bestyrelsen: Per Bringsjord (PB), Bruno Jessen

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Torsdag, den 3. april 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Afgørelser fra Arbejdsmiljøklagenævnet.

Afgørelser fra Arbejdsmiljøklagenævnet. Afgørelser fra Arbejdsmiljøklagenævnet. Nr. 7 Maj 2001 Etablering af sikkerhedsorganisation Arbejdsmiljøklagenævnet har i perioden februar april 2001 behandlet en række sager vedrørende etablering af sikkerhedsorganisation.

Læs mere

Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016

Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016 ROSKILDE UNIVERSITET Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier 21. januar 2016 Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016 Tid: Torsdag den 14.1 2016 kl. 10.00-12.00 Sted: Mødelokale

Læs mere

NØRREVANGSSKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN/REFERAT

NØRREVANGSSKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN/REFERAT NØRREVANGSSKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN/REFERAT Der afholdes møde mandag den 24. september 2007 kl. 18.00 20.30 Næste møde: 22. oktober 2007 kl. 18.00 20.30. Skolebestyrelsesmedlemmer: Michael

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Branchevejledningen er udgivet af: 1. udgave 2002

Branchevejledningen er udgivet af: 1. udgave 2002 Virksomhedens og sikkerhedsorganisationens arbejdsmiljøopgaver Denne branchevejledning henvender sig til kontor- og administrative virksomheder, der har oprettet en sikkerhedsorganisation, og ønsker uddybende

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ/PIA Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 18. februar 2009. Til

Læs mere

NØRREVANGSSKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN/REFERAT

NØRREVANGSSKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN/REFERAT NØRREVANGSSKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN/REFERAT Der afholdes møde mandag d. 27. august 2007 kl. 18.00 20.30 Næste møde: Skolebestyrelsesmedlemmer: Michael Christensen, Henning Lassen, Betina Jørgensen,

Læs mere

Arbejdstilsynet aflægger besøg

Arbejdstilsynet aflægger besøg Arbejdstilsynet aflægger besøg Tilsynsbesøget - processkitse (Kilde AT) Hvad ønsker arbejdstilsynet at undersøge? I er varslet et risikobaseret tilsyn fra Arbejdstilsynet (AT). AT s opgave er at gennemgå

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde d. 18. marts 2015 Lokale 413, bygning 1443 LAMU, Administrationscenter Arts

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde d. 18. marts 2015 Lokale 413, bygning 1443 LAMU, Administrationscenter Arts AARHUS UNIVERSITET Møde d 18 marts 2015 Lokale 413, bygning 1443 LAMU, Administrationscenter Arts Dagsorden Deltagere: Lars Friis (LF), Berit Granum (BG), Aino Lea Winther-Pedersen (AWP), Birgitte Adams

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Jeg modtog med breve af 19. december 2003 og 6. april 2004 kommunens udtalelser. Jeg skal herefter meddele følgende:

Jeg modtog med breve af 19. december 2003 og 6. april 2004 kommunens udtalelser. Jeg skal herefter meddele følgende: FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 10. september 2003 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 13. juni 2003 af rådhuset i Sorø Kommune. I rapporten bad jeg kommunen om udtalelser og om underretning

Læs mere

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer Referat fra møde i Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen torsdag den 28. jan. 2010 kl. 9 11 i SEVU, Ny Vestergade 17, 3. th., 1471 Kbh. K Tilstede: Nanna

Læs mere

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening Retningslinjer og vejledning for Hobro Boligforening Retningslinier og vejledning Retningslinier og vejledning i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer, ændringer og moderniseringer af boligforeningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Arbejdsmedicin. Vejle Sygehus, d. 15. november 2002.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Arbejdsmedicin. Vejle Sygehus, d. 15. november 2002. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Arbejdsmedicin Vejle Sygehus, d. 15. november 2002. Til stede: Niels Ebbehøj, David Sherson, Jane Frølund Thomsen, Sigve Christensen, Per Sabro, Gert Thomsen,

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 16. november 2015

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 16. november 2015 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. november 2015 kl. 17-19, Handicaprådsmøde Mødelokale 1, Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 18. august 2003 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Stamoplysninger. Tilsyn med vaskeriordning Clara Service Gruppen

Stamoplysninger. Tilsyn med vaskeriordning Clara Service Gruppen Stamoplysninger. Tilsyn med vaskeriordning Clara Service Gruppen Det udfyldte skema samt de telefonisk indhentede borgerinterviews udgør basis for tilsynsmedarbejderens tilbagemelding til leverandørledelsen

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 U D K A S T Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat fra HMU-mødet den 31. august 2010. Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved

Sygeplejerskeuddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Mødereferat Mødedato: Onsdag den 26. maj 2010 Mødested: Campus Næstved Sygeplejerskeuddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Journalnummer: Til stede: Afbud: Helle Kehlet, Mette Mønster Westergaard, Susanne

Læs mere

Referat fra styregruppemøde hos CSC Scandihealth, den 02.09.04, kl. 10.00-14.00

Referat fra styregruppemøde hos CSC Scandihealth, den 02.09.04, kl. 10.00-14.00 Den 29. september 2004 THC/ld Referat fra styregruppemøde hos CSC Scandihealth, den 02.09.04, kl. 10.00-14.00 Dagsorden 1. Velkomst og baggrund for mødet 2. Præsentation af deltagerne 3. Gennemgang af

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, torsdag den 20. maj 2010 Mødet fandt sted kl. 19.00-21.30 i Mødelokale 1 - på Teknisk Forvaltning, Rønnedevej 9. Dagsorden 1. Nye punkter til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Sikkerhed i laboratoriet. Center for Undervisningsmidler Maj-Britt Berndtsson. 2. september 2014

Sikkerhed i laboratoriet. Center for Undervisningsmidler Maj-Britt Berndtsson. 2. september 2014 Sikkerhed i laboratoriet Center for Undervisningsmidler Maj-Britt Berndtsson 1. september 2014 Cand.pæd. kemi Maj-Britt Berndtsson Program 1. Praktiske øvelser af arbejdsmæssig karakter 2. Arbejdsstedets

Læs mere

REFERAT. Deltagerne, Nordfyns Kommune Familieafdelingen UDARBEJDET AF: Flemming Dahlqvist/Kurt Rene Eriksen

REFERAT. Deltagerne, Nordfyns Kommune Familieafdelingen UDARBEJDET AF: Flemming Dahlqvist/Kurt Rene Eriksen REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 16. april 2008, kl. 19.00 OBS: Skolebestyrelsen mødes 17.30 til årsberetning. Efter årsberetningen serveres mad og derefter

Læs mere

KLAGE FRA X OVER Energitilsynets afgørelse af 29. maj 2015 ophør af pristillæg for elektricitet produceret på en vindmølle

KLAGE FRA X OVER Energitilsynets afgørelse af 29. maj 2015 ophør af pristillæg for elektricitet produceret på en vindmølle (Vedvarende energi) Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA X OVER Energitilsynets afgørelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

MØDEREFERAT Bestyrelsesmøde

MØDEREFERAT Bestyrelsesmøde Emne: Samråd GUS - Møde nr.: 4, 2011 Sted: Hos Ole Dahl Arkiv/sag/ projekt: Dato: Torsdag den 17. november Tidsrum: 19 21 Deltagere: Fraværende: Anders Clausen, Bendt Grønborg, Majbritt Sudergaard, Ole

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken.

Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken. Referat 12. december 2014 Helhedsplanudvalget møde 14 Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken. Deltagere: Biba Schwoon (BS) - helhedsplansudvalget Niels Enevold (NE) -

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 27. oktober 2010.

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 3. november 2014

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 3. november 2014 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 3. november 2014 Mødedeltagere: Jan Lemser Lone Clausen Ebbe Merkelsen Ulla Loren Hansen Rauf Hasanezadeh Jesper Olesen Bjarne Kristensen Henrik Bjørn

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Afdelingsbestyrelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 19.00 i Fælleshuset Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Emne

Læs mere