Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)"

Transkript

1 Spejdernes bestyrelse 9. marts 2019 kl marts 2019 kl Houens Odde i forlængelse af årsmødet REFERAT Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Christina Palmstrøm, Kristine Clemmesen-Rotne, Hans Henrik Halvbjørn Pkt. Dagsordenstekst/Indstilling 1. Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Velkommen til Lisbet Trap-Jensen som nyt bestyrelsesmedlem, udpeget af De grønne pigespejdere Bestyrelsen bød velkommen til Lisbet 2. Indsupplering af nye bestyrelsesmedlemmer De grønne pigespejdere har udpeget Lisbet Trap-Jensen som nyt medlem af bestyrelsen, til erstatning for Julie Fink. De fem korpsudpegede medlemmer (David Hansen, Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Signe Lund Christensen og Stefan R. Hansen) har mulighed for at indsupplere op til 4 medlemmer yderligere til bestyrelsen. Der er i forvejen 3 indsupplerede medlemmer: Christina Palmstrøm, Erik Friis og Erling Birkbak. At de fem korpsudpegede foretager indsupplering De korpsudpegede medlemmer besluttede at indsupplere Kristine Clemmensen-Rotne og Hans Henrik Halvbjørn, udover Christina Palmstrøm, Erik Friis og Erling Birkbak.

2 Det betyder, at der vil være 5 indsupplerede medlemmer i perioden frem til næste årsmøde, som en midlertidig foranstaltning, for at sikre kontinuiteten i bestyrelsens arbejde, set i lyset af de udskiftninger, der vil være til årsmødet Godkendelse af dagsorden At dagsordenen godkendes Dagsordenen blev godkendt. 4. Godkendelse af referat fra sidste møde d 13. februar 2019 Der er ikke modtaget kommentarer pr. mail. At referaterne godkendes. Godkendt 5. Opsamling på Årsmødet Bestyrelsen samler op på Årsmødet og generalforsamlingen At bestyrelsen drøfter Årsmødet og generalforsamlingen Bestyrelsen evaluerede årsmødet, som der var generel tilfredshed med. Der er en fortsat udfordring med at sikre et tilstrækkeligt vidensniveau om Spejderne i alle korpsledelser, og skabe et bredt ejerskab, også blandt dem, som ikke har været direkte involveret i forhandlingerne op til årsmødet. Generelt er der varmet godt op til at sætte en ny strategiproces i gang i det kommende år. Det har fungeret godt at holde korpsledelses-/hovedbestyrelsesmøder i forlængelse af årsmødet, og det har skabt et stort fremmøde. 6. Onboarding af nye bestyrelsesmedlemmer Set i lyset af, at kun et nyt bestyrelsesmedlem deltager i dette bestyrelsesmøde, foreslår formandskabet, at bestyrelsesmødet i april ændres til et fysisk møde, hvor bestyrelsen

3 forhåbentlig kan være fuldtallige, og kan drøfte dels onboarding af nye medlemmer, og dels betyrelsens organisering og funktion (pkt. 7 på dagsordenen). At punktet drøftes på et nyt bestyrelsesmøde til april Der afholdes bestyrelsesmøde i København søndag d. 7. april kl Skypemødet d. 4. april fastholdes indtil videre. 7. Bestyrelsens organisering og funktion Bestyrelsen har det seneste år været organiseret med et formandskab (en form for eksternt formandskab), og en tovholderfunktion (en form for internt formandskab). Tovholderne har ansvaret for planlægning og afvikling af møderne i bestyrelsespatruljen (den lille bestyrelse), hvor formandskabet ikke nødvendigvis deltager. Tovholderne har desuden ansvaret for planlægning og afvikling af spejderchefmøder, i samspil med formandskabet. Formandskabet har ansvaret for de eksterne relationer til bl.a. Spejderkomiteen, Middelgrundsfonden, Nordeafonden mm. Bestyrelsen har desuden haft en række Strategiske patruljer nedsat: Strategipatruljen (Erik, Erling, Stefan og Thea) Relationspatruljen (Christina, Julie, Stefan og Thea) Ø-patruljen (Lisbeth, Thea og eksterne deltagere) Kommunikationspatruljen (Signe, Julie, Thea og Frej Elbæk) For det kommende år skal der tages stilling til, hvorvidt tovholderfunktionen skal videreføres uændret, og hvilke strategiske patruljer, som bestyrelsen ønsker at have i det kommende år, og med hvilken besætning. Det kan særligt overvejes at trække flere udenfor bestyrelsens egen kreds ind i patruljerne. Set i lyset af, at bestyrelsen ikke er fuldtallige på dette møde, foreslås det, at bestyrelsen ændrer mødet i april fra et skype-møde til et fysisk møde, hvor punktet drøftes i stedet. At punktet drøftes på et nyt bestyrelsesmøde til april De eksisterende patruljer kører videre indtil næste møde. Ø-patruljen nedlægges som patrulje under Spejderne. Øvrige emner drøftes på mødet d. 7. april 2019.

4 8. Virksomhedsoverdragelse til Fonden Ungdomsøen Lukket punkt 9. Samarbejdsaftaler med Fonden Ungdomsøen Lukket punkt 10 Status på Ungdomsøen På spejderchefmødet d. 17. januar 2019 blev der givet en orientering om Ungdomsøens status. Siden sidst er der bl.a. holdt møde med advokat Bruno Månsson, som har udarbejdet udkast til lejekontrakt og vedtægter på vegne af Middelgrundsfonden. Advokaten understreger behovet for et tæt og godt samarbejde mellem de to fonde som hhv. udlejer og lejer, og understreger, at det tætte samarbejde er eneste vej frem for at få øen til at lykkes. Advokaten foreslår, at der nedsættes et forretningsudvalg på tværs af de to fondsbestyrelser, hvor væsentlige ting afklares. I forhold til stiftelse af Fonden Ungdomsøen har Nordeafonden foreslået, at Spejderne står som stiftere af fonden. I så fald skal det afklares mellem Spejderne og Fonden Ungdomsøen, hvornår stiftelse finder sted, hvordan de sidste ændringer i vedtægterne og den sidste udpegning til bestyrelsen håndteres. Desuden har bestyrelsen for FUØ især fokus på at få udarbejdet en ny og realistisk business case, og på at få afklaret medarbejdernes fremtidige ansættelsesforhold. Bestyrelsen for FUØ har besluttet, at der skal ansættes en Ø-boss, og gerne med start d. 1. juni. Ansættelsesproces går i gang nu. At status tages til efterretning Taget til efterretning. I forhold til fondsstiftelsen godkender bestyrelsen, at Spejderne står som stifter, og med en nedre grænse på 3 bestyrelsesmedlemmer, og en potentiel mulighed for at udvide antallet af bestyrelsesmedlemmer til 8. Bestyrelsen udtrykte en klar forventning om at der etableres et godt samarbejde mellem Fonden Ungdomsøen og Middelgrundsfonden, og at de to fonde i praksis kommer til at fungere som en enhed.

5 11 Spejdernes Lejr Styregruppen for Spejdernes Lejr har bedt bestyrelsen om at meddele prokura til styregruppen, således at styregruppen bemyndiges til at forpligte Spejdernes Lejr over for tredjemand. Omfanget af prokuraen er nærmere beskrevet i styregruppens forslag, som er vedhæftet. Styregruppen beder desuden om, at bestyrelsen godkender styregruppens fortolkning af et par uklarheder i rammeaftalen og beslutningsmatrix, hvor de to ikke er helt i overensstemmelse. Styregruppen har udarbejdet et forslag til opdateret beslutningsmatrix, som afspejler styregruppens udlægning af rammeaftalen. Styregruppen for Spejdernes lejr indstiller: At bestyrelsen meddeler prokura som foreslået At bestyrelsen godkender den opdaterede beslutningsmatrix Bestyrelsen meddeler prokura som foreslået af Styregruppen for Spejdernes Lejr. Bestyrelsen godkender den opdaterede beslutningsmatrix. Lejren efterlyser, at vi snart kommer med et overblik over, hvilke politikker, bestyrelsen forventer at skulle udarbejde, og hvor bestyrelsen ønsker at styregruppen kommer med et udspil. Der skal som minimum laves politikker vedr. alkohol, rygning, åndelig fordybelse og samvær. Styregruppen kommer selv med oplæg omkring frivillighed. Lejrgrundlaget for SL22 kommer til bestyrelsen til maj måned. 12 Frivillighedsdogmer nedsættelse af HR-patrulje Bestyrelsen godkendte på januarmødet Spejdernes frivillighedsdogmer, og i forlængelse heraf har Relationspatruljen udarbejdet et forslag til kommissorium for en HR-patrulje, der skal omsætte frivillighedsdogmerne til de første konkrete handlinger. At bestyrelsen tager kommissoriet til orientering. Bestyrelsen tog kommissoriet til orientering. Gruppen er selv med til at fastsætte tidsperspektivet for gruppens arbejde.

6 Det kan også overvejes, hvordan vi synliggør vores frivillighedsdogmer, både i forhold til spejderchefer og korpsene generelt. 13 Onboarding til nye korpsledelser Der skal laves en fast model for, hvordan nye korpsledelses-/hb-medlemmer onboardes. Desuden skal vi have skabt et overblik over, hvornår korpsene har nyvalg til deres bestyrelser, så vi ved, hvornår der kommer nye medlemmer. At bestyrelsen tager en indledende drøftelse af arbejdet Bestyrelsen tog en indledende drøftelse af behovet. Det vil være ideelt at få adgang til en proces med den samlede korpsledelse/hovedbestyrelse, hvor der er mulighed for en mundtlig præsentation og en dialog, der kan understøttes af skriftligt materiale. Det kan overvejes at lægge flere dokumenter på hjemmesiden, så man kan finde dem på det tidspunkt, hvor behovet opstår. Der skal være et særligt fokus på hurtig onboarding af nye spejderchefer/formænd, for at kunne fastholde fremdriften i aktiviteterne. Bestyrelsen konkluderede, at vi udarbejder en onboardingstrategi, som indeholder en samlet plan for, hvordan og hvornår vi onboarder nye spejderchefer og nye korpsledelser/hovedbestyrelser. Der skal være en køreplan forud for valget i de enkelte korps. Strategien godkendes i fællesskab. Relationspatruljen arbejder videre med opgaven. 14 Spejderkomiteens møde til april Bestyrelsens deltagelse i mødet og Spejdernes dagsordenspunkt skal afklares At bestyrelsen drøfter mødet i Spejderkomiteen, og hvem der planlægger mødet i detaljen Referat Bestyrelsen drøftede emner til mødet. 15 Status ASOCIO

7 I forbindelse med spejderkomiteens møde er der samtidig brug for at få gjort status over arbejdet i Asocio. At bestyrelsen drøfter håndteringen af Asocio på spejderkomiteens møde Stefan har formøde med Asocio i næste uge, hvor bl.a. status på fundraising afklares. Fremover vil det være godt med et statusmøde mellem repræsentanter fra bestyrelsen og styregruppen for Asocio en måned inden komitemødet, på baggrund af en skriftlig orientering fra Asocio til bestyrelsen i den forudgående måned. 16 Status UNICEF På mødet i spejderchefkredsen d. 17. januar 2019 blev følgende konkluderet: Spejdernes bestyrelse konkluderede, at bestyrelsen ønsker at afdække potentialet for et nyt partnerskab med UNICEF overordnet set. Der skal ikke anvendes ansatte ressourcer, hvorfor vi går efter et lille projekt i regi af Spejderne, der er drevet af frivillige, hvis der er potentiale herfor. Hvis ikke der er et potentiale, lader vi det nuværende partnerskab fortsætte i DDS. Det skal afklares, hvordan næste skridt i processen skal være. At bestyrelsen aftaler næste skridt David og Signe har bolden på bestyrelsens vegne. Hvad bringer UNICEF ind i partnerskabet? Næste skridt er en dialog med projektgruppen og Helle Dydensborg. Vi forestiller os ikke et stort partnerskab på nuværende tidspunkt. 17 Status WOOP Erik Friis har de seneste måneder været involveret i at få forhandlet en lavere pris på Woop App, gennem en række møder med Nodes, som er bureau på app en. Resultatet af drøftelserne er, at det er muligt at køre app en videre med næsten samme serviceniveau som i dag, men med en væsentlig lavere pris, som udgør kr. for Ulempen er dog, at app en står på gyngende grund, fordi den er så gammel, at den baserer sig på en forældet kode, og derfor kræver den mange fejlrettelser i dagligdagen. App en lever desuden ikke fuldstændig op til de nye GDPR-regler, idet der er flere tekniske løsninger, som ikke er mulige. På mange måder er konklusionen derfor, at tiden er løbet fra app en, og at det vil koste flere millioner at få den kodet om og opdateret.

8 Eriks anbefaling er derfor, at Spejderne lukker Woop app, så hurtigt som vi har mulighed for at komme ud af kontrakten, hvilket vil være pr. 1. juli DDS har udtrykt interesse for eventuelt at overtage app en, og Erik foreslår, at vi tilbyder DDS at overtage app en, og hvis ikke det har interesse, at vi så lukker den. Erik Friis indstiller: At DDS får tilbud om at overtage Woop App med virkning fra snarest muligt At Woop App alternativt lukkes pr. 1. juli Driftsaftalen er ikke opsagt, men vedligeholdelsesaftalen er opsagt. Driftsaftalen kan opsiges til udløb pr. 1. juli I forhold til om DDS ønsker at overtage Woop, så er DDS i gang med at overveje, om de ønsker at overtage den. DDS har forespurgt, om Spejderne vil være interesseret i at betale halvdelen af udgiften i 2019, hvilket bestyrelsen ikke er interesseret i. Erik videresender al materialet til Benedikte, og meddeler Nodes, at al videre kommunikation foregår med DDS, og at Spejderne er ude af aftalen pr. 1. juli Det er ikke pt muligt at efterleve GDPR-reglerne fuldt ud i den nuværende konstruktion, fordi der er nogle tekniske begrænsninger. Bestyrelsen konkluderede, at der er opbakning til at DDS overtager, og at Woop lukkes i regi af Spejderne pr. 1. juli Godkendelse af governancemodel Strategipatruljen har arbejdet med at opdatere governancemodellen for Spejderne, så modellen i højere grad er i overensstemmelse med den aktuelle organisering i Spejderne. Udfordringerne i governancemodellen er, at der eksisterer mange forskellige typer organiseringsmodeller i Spejderne, som hver især udspringer af et konkret behov for en særlig organisering i den aktuelle situation. Her tænkes især på Styregruppen for Spejdernes Lejr og Styregruppen for gruppeudvikling. Den nye governancemodel foreslår, at den nuværende porteføljegruppe skifter navn til generalsekretærgruppen, fordi dette navn i højere grad afspejler både gruppens sammensætning og funktion. I stedet foreslås en ny Porteføljegruppe nedsat, som en gruppe, der forestår koordineringen på tværs i forhold til Spejdernes egne projekter. Strategipatruljen indstiller: At governancemodellen drøftes og godkendes

9 Punktet udsættes til bestyrelsen er fuldtallig. Der vil være en kort briefing d. 4. april om modellen, og en uddybende drøftelse d. 7. april. 19 Folkemøde hvem deltager som repræsentanter fra Spejderne? Det endelige antal pladser i Den politiske delegation er endnu ikke fastlagt, men der er brug for en afklaring af, hvem fra Spejdernes bestyrelse, der ønsker at deltage i delegationen. At bestyrelsesmedlemmerne tilkendegiver ønske om at deltage i årets folkemøde Spejdernes delegation består af David, Erik og Thea. Eventuelt også Lisbet, Stefan og Hans Henrik. Signe deltager med eget arbejde, og Christina deltager som privatperson. 20 Relationsarbejdet i foråret: Bestyrelsen skal afklare deltagelsen i forårets arrangementer: DBS Førerstævne d maj i Tølløse (Erik er tovholder) DGPs jubilæum d maj i Århus DBS Førerstævne: Erik er tovholder på vores post på det traditionelle løb. Fokus på vores post bliver Spejderne bygger en bedre verden. Signe deltager også, og overbringer hilsen på vegne af Spejderne. DGPs jubilæum: Christina, David, Morten, Erling og Thea deltager. DSS 100-års jubilæum d. 3. juli 2019: Erik deltager, desuden eventuelt Stefan, Signe, David og Lisbet. Sensommermødet september 2019 fastholdes. På næste møde afklares det, om det fortsat er relationspatruljen, der står for planlægningen. 21 Status fra sekretariatet Det overvejes at foretage en sammenflytning mellem Middelgrundsfondens sekretariat og Spejderne, således at MGF flytter ind i Spejdernes lokaler. Det afklares på sekretariatsniveau i den kommende tid.

10 At bestyrelsen tager status til orientering. Taget til orientering. 22 Næste møde/møder: Møderækken for resten af 2019 ser således ud: April: Torsdag d. 4. april kl Maj: fredag d. 10. lørdag d. 11. maj Juni: Torsdag d. 27. juni kl August: Torsdag d. 29. august kl September: september, i forlængelse af sensommermødet, Oktober: Torsdag d. 3. oktober kl November: fredag d. 1. lørdag d. 2. november December: torsdag d. 5. december kl Aprilmødet fastholdes indtil videre, og suppleres med et fysisk møde søndag d. 7. april kl. 23 Ansættelse af fundraiser Bestyrelsen beder om et oplæg til bestyrelsesmødet d. 7. april.

REFERAT. Afbud: Signe Lund Christensen (4. og 7. april), Stefan R. Hansen (4. april) Dagsordenstekst/Indstilling. 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Afbud: Signe Lund Christensen (4. og 7. april), Stefan R. Hansen (4. april) Dagsordenstekst/Indstilling. 1. Godkendelse af dagsorden Spejdernes bestyrelse 4. april 2019 kl. 20.00-22.00 Mødetelefon: ring op på 81 11 12 13 kode 2022 2026 7. april 2019 kl. 10.00-19.00 Spejdercenter Holmen, Dragestuen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 3. januar 2019 kl. 17.00-20.30 Harry s møder, Ejlskovgade, Odense REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Fredag d. 4. maj 2018 kl. 18.00 lørdag d. 5. maj kl. 16.00 Nyborg Strand REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

Referatet er sendt ud pr. mail. Der er ikke modtaget kommentarer.

Referatet er sendt ud pr. mail. Der er ikke modtaget kommentarer. Spejdernes bestyrelse 10. maj 2019 kl. 18.00-11. maj 2019 kl. 15.00 Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling REFERAT Deltagere: Morten Junget, Lisbet Trap-Jensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail.

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail. Spejdernes bestyrelse 2. november 2018 kl. 17.00 til 3. november kl. 15.00 Danhostel Roskilde REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Referat af korpsledelsesmøde onsdag den 5. december 2018 Spejdercenter Holmen kl Deltagere

Referat af korpsledelsesmøde onsdag den 5. december 2018 Spejdercenter Holmen kl Deltagere Deltagere Louis Jørgensen, Kasper Staunskær Frandsen, Marie Torp Christensen, Kristine Clemmensen-Rotne, Susan Hein Eiberg, David Hansen, Kasper Hertz Jansen, Troels Lund, Christian Price, Mathias Lysholm

Læs mere

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014 Forretningsorden Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering September 2014 1 2 Indhold 1: Baggrund... 4 2: Partnerskabets sammensætning... 4 3: Koordineringsgruppe... 5 4: Sekretariat...

Læs mere

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Mødested og tid Holmen Fredag den 30/8-2013 kl. 19:10 22:50 Lørdag 31/8-2013 kl. 8:00 14:40 Deltagere Marianne Karstensen (punkt 1-8 herefter afbud),

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Sekretariatsledelsen. Onsdag 10. december Regionshuset Niels Bohrs Vej Aalborg Ø

Sekretariatsledelsen. Onsdag 10. december Regionshuset Niels Bohrs Vej Aalborg Ø Sekretariatsledelsen Onsdag 10. december 2014 16.00 18.00 Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Opsamling på bestyrelsesmøde og direktionsmøde 3. Aktuelle

Læs mere

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter Krav 6. Hvordan parterne følger op på aftalen. Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2014 F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-05-2014 09:15 Sted: Silkeborg Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden... 4 1.2. Godkendelse af

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Dok. nr.: x Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune 1 Udvalgets navn Grønt Råd i Ballerup Kommune. I daglig tale Grønt Råd. 2 Formål Grønt

Læs mere

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Aflønningsudvalget. Kommissorium for Aflønningsudvalget

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Aflønningsudvalget. Kommissorium for Aflønningsudvalget 1 1. Anvendelsesområde og formål 1.1 I henhold til Lov om Finansiel Virksomhed 77c samt bestyrelsens forretningsorden punkt 1.6 er der nedsat et Aflønningsudvalg (i det følgende benævnt Udvalget) under

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsespolitisk udvalg

Forretningsorden for Uddannelsespolitisk udvalg FIOLSTRÆDE 44, 1. TH 1171 KØBENHAVN K TLF. +45 33 36 98 00 WWW.DKUNI.DK Forretningsorden for Uddannelsespolitisk udvalg 9. MAJ 2018 J.NR. TKS SIDE 1/6 Formål for Uddannelsespolitisk udvalg 1: Udvalget

Læs mere

De grønne pigespejdere 1170/2011

De grønne pigespejdere 1170/2011 ProjektGuide 2 De grønne pigespejderes projektorganisation En projektgruppe er enten tilknyttet en styregruppe, et team eller hovedbestyrelsen. Alle projektgrupper arbejder ud fra et kommissorium, som

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Turisme Business Region North Denmark

Turisme Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Turisme Business Region North Denmark 21. oktober 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Lise-Lotte Stisager Frederikshavns Kommune Tanja Christiansen Morsø Kommune Martin

Læs mere

Bilag 3: Vedtægter for styregruppe Områdefornyelsen Indre Nørrebro

Bilag 3: Vedtægter for styregruppe Områdefornyelsen Indre Nørrebro KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik NOTAT Bilag 3: Vedtægter for styregruppe Områdefornyelsen Indre Nørrebro 1 Baggrund Med overførselssagen 2013 Fremgang i Fællesskab, som blev

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Tid: Den 12. december 2018, Kl. 9.30-12.30. Sted: Helsingør Rådhus, Skt. Anna Gade 5A, 3000 Helsingør. Lokale:

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet.

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet. Referat Styregruppen for DDB Møde den 26. marts 2014, kl. 15.00-17.00 og d. 27. marts 2014, kl. 17.00 18.00. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Lone Gladbo (Kulturdirektør

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 6. juni 2012 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 6. juni 2012 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET: FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 6. juni 2012 REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Jan Østergaard Bertelsen (JØB) Bent Lexner (BL) Birgit Buddegård

Læs mere

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Dato: Mandag den 10. oktober 2016 kl. 12.00-15.00 Sted: Mødelokale M6, Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3B, 6000 Kolding Deltagere: Birthe Mette Pedersen, Programchef,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for CBS Students

Vedtægter for CBS Students Vedtægter for CBS Students 1 Navn Organisationens navn er: CBS Students 2. Hjemsted Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune 3. Formål Organisation har til formål at virke som interesseorganisation

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 25. januar 2015 kl. 15.00 21.00. Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Christian Hangel, Line Markert, Hans Natorp,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2.

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. V E D T Æ G T E R F O R G A T E 2 1 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate 21. 1.2 Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningens formål er at iværksætte erhvervsudviklingsaktiviteter

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato og tid: 29/3 kl 17:00 Sted: Gennemsigtighed Fra bestyrelsen deltog: Jens, Julie, Katinka, Palle og Tove, Kim var med on/off da han samtidig deltog i et KV17 politikudviklingsmøde.

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Kommunen er Orla Kastrup Kristensen og Gert

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Kommunen er Orla Kastrup Kristensen og Gert Krav 3. Hvordan parterne følger op på aftalen Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel Mødedato: 29. oktober 2018 Mødet påbegyndt: kl. 13.00 Mødet afsluttet: kl. 15.00 Mødested: Brønderslev Produktionsskole, Søndergade 23-25, 9700

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 REFERAT 2014 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Roskilde Festival-gruppen. Organisationen. Ansvar og kompetencer

Roskilde Festival-gruppen. Organisationen. Ansvar og kompetencer Roskilde Festival-gruppen Organisationen Ansvar og kompetencer 1. Indledning 1.1 Roskilde Festival-gruppen er i sit udspring og i sin virkelighed én fælles og samlet organisation. Opsplitning i 3 juridiske

Læs mere

Aftale om anvendelse af overskud fra SL2017

Aftale om anvendelse af overskud fra SL2017 Aftale om anvendelse af overskud fra SL2017 De fem spejderkorps har indgået denne aftale om hvordan overskuddet fra Spejderne Lejr 2017 skal anvendes. Aftalen tager afsæt i det godkendte regnskab, der

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 1. november 2017 kl. 16.30 til 19.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud Karen

Læs mere

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Vi skaber sammen

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Vi skaber sammen GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Vi skaber sammen Mødetidspunkt 21-01-2019 18:30 Mødeafholdelse Mødelokale A+B Indholdsfortegnelse Opgaveudvalget Vi skaber sammen 21-01-2019 18:30 1

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas.

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas. Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Fredag den 7. december 2018 kl. 9.30-11.00 Sted: Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø Deltagere: Leif Serup, Peter Møller Rasmussen,

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 11. december 2012 Tid: Kl. 13-15 Sted: KL-huset, lokale S-06 Afbud: Niels Højberg, Jann Hansen, Nich Bendtsen Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Hans Berthelsen, direktør

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak Referat af s møde d. 19. februar 2009. Tilstede: Helge Friis, Jamal Tabari, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Farjam Davani, Nimer Shama, Kåre Harder Olesen, Jelena Rajovic, Christina Ruben,

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 5. oktober 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Forretningsorden for RAR Nordjylland

Forretningsorden for RAR Nordjylland Forretningsorden for RAR Nordjylland 1. Opgaver 1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv.: 1. Indgår

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune.

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. l medfør af Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har Byrådet i Sorø Kommune nedsat et Handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Den overordnede nationale mission for BAR FOKA s mission fremgår af Arbejdsmiljølovens 14 a:

Den overordnede nationale mission for BAR FOKA s mission fremgår af Arbejdsmiljølovens 14 a: 1. MISSION Den overordnede nationale mission for BAR FOKA s mission fremgår af Arbejdsmiljølovens 14 a: Det enkelte branchearbejdsmiljøråd skal inden for rådets område bistå branchens virksomheder med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 22. august 2014, fra kl. 9.00 til 11.30 (11.00) med efterfølgende frokost Medborgerhuset i Silkeborg, Sal C, Bindslevs

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016 BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT 23.-24. APRIL 2016 Tilstede bestyrelse: Sigrid, Fie, Mette, Frederik, Niels, Mads, Anders (skype & sidst på mødet) Tilstede sekretariat: Nina, Karen 1. VELKOMMEN Sigrid

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

K K R H O V E D S T A D E N

K K R H O V E D S T A D E N D AG SORDEN TIL KONSTITUERENDE M ØDE 2010 K K R H O V E D S T A D E N Dato: 28. januar 2010 Tidspunkt: 11.00 Sted: KolleKolle Konferencehotel, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse KL s mission Varetage demokratisk

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet

Forretningsorden for Handicaprådet Forretningsorden for Handicaprådet I medfør af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune nedsat et handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 11-12-2018 Mødetid: 10:00 13:00 (Frokost fra klokken 12:30) Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere