Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr"

Transkript

1 Bestyrelsesberetning Økonomi Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr Årstal Lejeindtægter Omsætning Caféen Omsætningen fra Caféen udgør kr , bruttofortjenesten herfra kr indgår i de samlede indtægter på kr Driftsoverskuddet på kr overføres til egenkapitalen. Efter overførsel af overskud og nedskrivning af hallerne med kr , udgør egenkapitalen Den samlede balance er på kr Aktivitetstimer Foreninger (driftsaftale) Øvrige (kommercielle) I alt Lejeindtægt pr. aktivitetstime Foreninger (driftsaftale) Øvrige (kommercielle) I alt Som berettet tidligere må vi belave os på at det bliver sværere og sværere at få økonomien og det høje serviceniveau til at hænge sammen, ligesom der kun vil være økonomiske midler af begrænset omfang til at videreudvikle Ry Hallerne. Så hvis der skal ske udvikling eller udvidelse af Ry Hallerne de kommende år, må vi finde finansiering på alternativ vis, som f.eks.: Søge fonde til innovative projekter Aktivitetsbidrag fra foreningerne Delvis bidrag fra foreningerne og låneoptagelse Den daglige drift Hallerne Der har igen i 2010 været høj aktivitet i haller, aktivitetsrum, mødelokaler, motionscenter og spinnelokalet. Dog er den procentvise stigning begrænset i forhold til tidligere år, hvilket skyldes at kapaciteten er tæt på det maksimale i sæsonen.

2 Opgjort på timer stiger udnyttelsen med 1,24 % i 2010 og fordeler sig som nedenfor: Aktivitetstimer Foreninger (driftsaftale) Øvrige (kommercielle) I alt Som det kan ses af tabellen betyder de kommercielle aktiviteter mindre og mindre nedgangen i år skyldes bl.a. en mindre nedgang i antallet af dansestævner. Timerne til Mølleskolen, Børnehuset Fugldal, AOF og Ry Aftenskole er fra 2008 med i kontrakten med Skanderborg Kommune Bestyrelsen har i årets løb arbejdet med en del sager, hvor følgende skal nævnes: Der har i 2010 været en dialog med Ry Sportsklub omkring et nyt klubhus. Ry SK ønsker deres eget selvstændige klubhus udenfor Ry Hallerne. Der har været drøftet overtagelse af Rffis klubhus bagved Ry Hallerne, hvilket ikke er blevet til noget, og senest en løsning, hvor Ry SK etablerer et klubhus på enten Ry Hallernes eller Skanderborg Kommunes areal i forbindelse med fodboldbanerne. Bestyrelsen synes stadigt, at det vil være en glimrende idé med Multibane i forbindelse med Ry Hallernes udendørs arealer. Der er i den forbindelse afsat kr fra Ry Hallerne til etablering af en Multibane, men det kræver, at interesserede foreninger indgår aktivt i arbejdet. Der har været arbejdet på et fællesdepot til udendørsaktiviteter, men det er ikke blevet til noget, da de involverede klubber trak sig fra projektet. En del af Ry Hallernes visionsarbejde, som vi havde på dagsordenen på sidste repræsentantskabsmøde, begynder nu at tage form. I et samarbejde med Kildebjerg Ry og PrimusMotor (som nogen vil huske at vi havde på besøg her sidste år), og nogle af områdets virksomheder (Pressalit, Akwa og Rival), ser det nu ud til at vi får etableret en såkaldt skulpturel pulszone ved Ry Hallerne. Pulszonen bliver en udendørs motionsfacilitet med fri adgang for alle. Den virksomhed som vi skal arbejde sammen med om projektet bliver formentlig Rival en virksomhed indenfor metalindustrien som nogen vil kende ude fra Svejstrup. Finansieringen vil lokale- og anlægsfonden hjælpe os med. Det er planen at zonen, som skal sammentænkes med de tanker Ry Motions Klub arbejder på omkring udendørs fitness, skal stå klar sommeren Ry Gymnastik arbejder fortsat på en udvidelse af Hal C med en springgrav. Der er etableret ribber til gymnastik i Hal C.

3 Der er foretaget en udskiftning af volleystænger og net i Hal A. Der er etableret adgangskontrol i motionscentret i samarbejde med Ry Motionsklub. Der er nedlagt solarier i motionscentret og etableret hygge/venterum i stedet. Vi har desuden i sommeren 2010 fået taget i hal B renoveret, således at der ikke kommer vand på gulvet. Fordeling af haltimer Der har igen i år været meget stor søgning af haltimer fra vores faste brugere og foreninger. Der er gang i idrætslivet og det er meget positivt, men igen det sætter pres på kapaciteten i Ry Hallerne. I tildelingen af haltimer i 2010 holdte vi os til kriterier som er udstukket af Skanderborg Kommune og er vedtaget i Folkeoplysningsudvalget den 27. marts 2008 Kriterier for tildeling af timer i kommunale og selvejende idrætshaller og sale i Skanderborg Kommune. Når disse kriterier anvendes kan foreningerne desværre ikke få alle deres behov opfyldt i Ry Hallerne, så vi er nødsaget til at tilpasse behovene forholdsmæssigt. Det er Ry Hallernes opfattelse at processen i 2010 gik relativt godt og smertefrit, så det vil vi gerne rose de involverede foreninger for, og håber på en ligeså positiv proces i Caféen Omsætningen og indtjeningen i cafeen er ikke tilfredsstillende, og i 2010 giver caféen et driftsunderskud på minus , og de seneste år har underskuddet ligget i omegnen af Bestyrelsen har som annonceret på sidste repræsentantskabsmøde brugt meget tid og mange ressourcer på at analysere driften i Ry Hallernes café og de skitserede løsningsforslag. Det er bestyrelsen opfattelse og mål, at Ry Hallernes café skal løbe rundt økonomisk. Det er ligeledes bestyrelsens holdning at en velfungerende café er et aktiv for Ry Hallerne, men vi må desværre konstatere, at der ikke er behov eller opbakning blandt Ry Hallernes brugere til at caféen kan løbe rundt på hverdage omsætningen er i gennemsnit mellem kr og kr. 600 på hverdage. Hvis caféen skal løbe rundt økonomisk skal omsætningen være på minimum kr I efteråret indbød vi alle foreningerne til et møde, hvor vi kunne drøfte forskellige muligheder der mødte 2 foreninger op og én gav input via mail. Som nævnt på repræsentantskabsmødet var det bestyrelsens opfordring, at foreningerne helt eller delvist skulle dække underskuddet via et cafébidrag.

4 Det er bestyrelsens holdning, at hvis foreningerne er af den opfattelse, at det er afgørende for deres foreningsliv at caféen er åben i hverdagene må de yde et tilskud. Men dette forslag blev afslået. Det er bestyrelsens indstilling til repræsentantskabet, at Caféen kun holdes åben i forbindelse med større arrangementer i Ry Hallerne (defineret ved en omsætning på 3.000/4.000 på en dag). Det betyder altså, at caféen vil være lukket og blive afløst af automater på almindelige hverdage. Aftalegrundlag med Skanderborg Kommune Driftsoverenskomsten er hovedgrundlaget for samarbejdet med Skanderborg Kommune. Aftalen for året benævnes kontrakt Vi har igen brugt mange ressourcer på forhandlingen af den årlige kontrakt. Udgangspunktet for Skanderborg Kommune er at alle haller i kommunen skal behandles på den samme måde. Dette giver hvert år udfordringer, da vi er en selvejende institution. Følgende fra aftalen med Skanderborg Kommune: Med udgangspunkt i Skanderborg Kommunes beslutning om, at alle typer haller skal have samme økonomiske grundvilkår, vil der i forhold til evt. besparelser og/eller tvungne opsparinger - som i løbet af året pålægges kommunes haller - først ske regulering i forbindelse med udmeldingen om budgettet for det efterfølgende år Den økonomiske betaling ifølge aftalen for at stille hallerne til rådighed i 2010 var kr , og den er i 2011 reduceret til kr , hvor vi normalt har fået en indeksreguleret stigning. Så vi må indstille os på, at vi bliver dårligere stillet økonomisk i år og sandsynligvis også de kommende år. I aftalen med Skanderborg Kommune er der i 2011 aftalt følgende kontraktmål: Kontraktmål S/I Ry Hallerne vil undersøge mulighederne for at indføre brugerbetaling/økonomisk støtte med henblik på opretholdelse af cafédriften i Ry Hallerne. Opfølgning Afrapportere på udviklingen i cafédriften. Kontraktmål Kontraktholder søger af hensyn til optimal udnyttelse af faciliteterne dokumentation for den reelle benyttelse af forhåndsbookede tider henholdsvis bookinger i tidsrummet 8:00 15:00 og sæsonbooking samt dokumentation for omfanget af bookinger foretaget ved borgerbooking

5 Opfølgning Præsentere oversigt over forholdet mellem booket tid og udnyttet tid samt for borgerbookings vedkommende præsenterer en oversigt over forholdet mellem udbudt tid og udnyttet tid 2010 har igen været et spændende og aktivt år og vi håber I har nydt samværet i hallerne.

S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2010

S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2010 Registreret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26 26 11 98 Brunhøjvej 5, 8680 Ry Tlf. 8689 2244 Fax 8689 3128 info@revisorteamry.dk S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2010 HFC REVISION Jyske Erhvervs Revisorer

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne HH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe Hallerne FH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET

S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2011 INDHOLD Side Selskabsoplysninger... 2 Påtegninger Bestyrelsesberetning... 3-5 Bestyrelsespåtegning... 6 Den uafhængige revisors påtegning... 7-8 Årsregnskab 1.

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Opgørelse af budget 2019 og beregnet råderum. Råderum er beregnet med 2,7% af budgetbeløbene under de enkelte områder.

Opgørelse af budget 2019 og beregnet råderum. Råderum er beregnet med 2,7% af budgetbeløbene under de enkelte områder. Notat Til: Uddannelse, Børn og Familie Kopi til: Fra: Plan og Kultur, Bodil Christensen 12. februar 2019 Sags id: 19/3473 1. Fritidsområdet under UBF Notatet beskriver fritidsområdet under Uddannelse,

Læs mere

Driftsaftale mellem Svendborg Kommune og de selvejende institutioner

Driftsaftale mellem Svendborg Kommune og de selvejende institutioner Driftsaftale mellem Svendborg Kommune og de selvejende institutioner Tvedhallen Tåsingehallen Thurøhallen Skåruphallen Svendborg Idræts- og tennishal SG-hallen Svendborg Badmintonhal Svendborg Ridehus

Læs mere

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune

Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Driftsaftale mellem den selvejende institution xxx og Frederikshavn Kommune Gældende fra Indhold 1. Formål 2. Generelle bestemmelser 3. Drift og vedligehold 4. Adgang til idrætsfaciliteterne 5. Budget

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER 1. Hvem kan låne kommunens lokaler Foreninger i Skanderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

Undersøgelse af foreningernes tilfredshed med administrative serviceydelser

Undersøgelse af foreningernes tilfredshed med administrative serviceydelser Undersøgelse af foreningernes tilfredshed med administrative serviceydelser Fritids- og Kulturforvaltningen, januar 2004-1- Indledning Fritids- og Kulturforvaltningen har i efteråret 2003 udsendt et spørgeskema

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

Kraftig befolkningsudvikling. Mange nye borgere. Dialogoplæg til fremtidens kultur og idrætsfaciliteter. i Hørning

Kraftig befolkningsudvikling. Mange nye borgere. Dialogoplæg til fremtidens kultur og idrætsfaciliteter. i Hørning Dialogoplæg til fremtidens kultur og idræts i Hørning. Kultur-, Sundheds-og Beskæftigelsesudvalget, Skanderborg Kommune 3. april 2019 1 Skanderborg Kommune er bosætningskommune Kraftig befolkningsudvikling

Læs mere

1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune.

1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune. S/I Ry Hallerne Vedtægter ændringer 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er S/I Ry Hallerne, der efterfølgende er benævnt RH. Hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Det er RH s formål

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

Handleplan FKB-udvalget

Handleplan FKB-udvalget Handleplan 2017 2018 - FKB-udvalget Indsats: Sunde rammer for borgernes hverdag Sunde rammer for borgernes hverdag En styrket indsats for lighed i sundhed Folkeoplysningsudvalgets udviklingspulje omfatter

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Forslag til nyt eller ændret anlæg

Forslag til nyt eller ændret anlæg Etablering af udemotionsrum 200 200 Kultur-, Sundheds og Beskæftigelsesudvalget foreslår over en toårig periode afsat i alt 400.000 kr. af drætssamvirkets midler med henblik på etablering af udemotionsrum

Læs mere

Debatoplæg om Aalborg Kommunes fritidspolitik

Debatoplæg om Aalborg Kommunes fritidspolitik Debatoplæg om Aalborg Kommunes fritidspolitik Visioner Folkeoplysningsudvalget har på udvalgsmøderne i december 2014 og januar 2015 beskæftiget sig med de overordnede visioner for arbejdet med Fritidspolitik

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne. Bilag 1

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne. Bilag 1 Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne Bilag 1 HH-bilag 1 juli 2013 Side 1 af 5 Indhold bilag 1: 1 Lokaler og råderet 2 Åbningstider og tilgængelighed 3 Skolernes

Læs mere

H.B.K. Fitness og Motionscenter

H.B.K. Fitness og Motionscenter Side 1 af 13 H.B.K. Fitness og Motionscenter CVRnr. 35726799 Årsrapport 1. juni 31. december 2014 1. regnskabsår. Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 28. juli 2015

Læs mere

IK Frem Motionscenter Suldrup. Arena Rebild / Stensbohallen. udlejer til IK Frem

IK Frem Motionscenter Suldrup. Arena Rebild / Stensbohallen. udlejer til IK Frem IK Frem Motionscenter Suldrup Arena Rebild / Stensbohallen udlejer til IK Frem Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. udvidelse af Stensbohallen... 4 3. Lejekontrakt med IK Frem, Sønderup Suldrup Idrætsforening...

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 23. APRIL 2007 KL I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 23. APRIL 2007 KL I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 23. APRIL 2007 KL. 17.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR Indholdsfortegnelse 12. Tilskud til voksenundervisning 2007 3 13. Folkeoplysende voksenundervisning

Læs mere

Bornholms Regionskommune Budget 2016 2019. Besparelsesforslag. Nuværende budget 103 103 103 103

Bornholms Regionskommune Budget 2016 2019. Besparelsesforslag. Nuværende budget 103 103 103 103 Tilskud til Wonderfestiwall Forslag nr. FKU-01 1.000 kr. 2015-priser Nuværende budget 103 103 103 103 Mindre udgift - 103-103 - 103-103 Nettobesparelse - 103-103 - 103-103, anlæg Forslaget omfatter en

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Notat om takster på folkeoplysningsområdet 2013

Notat om takster på folkeoplysningsområdet 2013 o Kultur- og udviklingsafdelingen Dato: 5. december 2012 Reference: Helen Rosager Direkte telefon: 89 59 40 71 E-mail: Helen.Rosager@norddjurs.dk Journalnr.: 11/9575 Notat om takster på folkeoplysningsområdet

Læs mere

Favrskov Kommune 12. juni 2013. Aftale om etablering af nye haller i Hadsten, Søften og Hammel

Favrskov Kommune 12. juni 2013. Aftale om etablering af nye haller i Hadsten, Søften og Hammel Favrskov Kommune 12. juni 2013 Aftale om etablering af nye haller i Hadsten, Søften og Hammel 1. Indledning Borgmester Nils Borring Socialdemokraterne Erling Kvist Andersen Venstre Anders G. Christensen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den Mødetid: 18:00-18:55 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck (C), Steffen

Læs mere

Afdeling 1. Højebo. Budget for 2011/12

Afdeling 1. Højebo. Budget for 2011/12 Afdeling 1 Højebo Budget for 2011/12 Boligafgiftsforhøjelse 5,21% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 654,13 kr./m² 34,10 kr./m² 688,23 kr./m² Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring

Læs mere

AKTIV BY. AKTIV FRITID. AKTIV BOOKING.

AKTIV BY. AKTIV FRITID. AKTIV BOOKING. AKTIV BY. AKTIV FRITID. AKTIV BOOKING. FÅ MERE LIV I DIN KOMMUNE MED A-BOOK a-book er et intelligent og brugervenligt mobilt bookingsystem skræddersyet til de danske kommuners administration af kulturog

Læs mere

Budgetopfølgning ultimo april 2017: Ældreområdet. 1. Aftaledelen af ældreområdet. Bilag til sag om 2. budgetopfølgning 2017

Budgetopfølgning ultimo april 2017: Ældreområdet. 1. Aftaledelen af ældreområdet. Bilag til sag om 2. budgetopfølgning 2017 Budgetopfølgning ultimo april 2017: Ældreområdet 1. Aftaledelen af ældreområdet Aftaledelen af ældreområdet kommer ud med et forventet merforbrug på 9,6 mio. kr. i 2017. Herudover kommer 3,8 mio. kr. i

Læs mere

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN Tillægsreferat fra mødet den kl. 15.00 i THY HALLEN Medlemmer: Anne Marie Munk, Britta Gade, Eigil Boye, Heinz Hvid, Jens Vestergaard Jensen, Jens Yde, Jørgen Østerby Pedersen, Morten Bach Andersen, Steffen

Læs mere

Fælles pressemeddelelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune

Fælles pressemeddelelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune Fælles pressemeddelelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune Københavns Kommune har besluttet at pålægge idrætsforeninger et gebyr, når de booker en kommunal idrætsfacilitet.

Læs mere

Fælles udtalelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune

Fælles udtalelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune Fælles udtalelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune Københavns Kommune har besluttet at pålægge idrætsforeninger et gebyr, når de booker en kommunal idrætsfacilitet. Det

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG Udlån af ledige, offentlige lokaler og anlæg til brug for folkeoplysende virksomhed sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven. Ved udlån af

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Skanderborgvej Ry Tlf

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Skanderborgvej Ry Tlf Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 mail@revisionry.dk www.revisionry.dk S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2013 INDHOLD Side Selskabsoplysninger...

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 31. august 2011

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 31. august 2011 Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 31. august 1. Resume Drift resultat Afvigelse I 1.000 kr. Drift i alt 438.313 448.824 442.727-6.097 Politisk organisation 6.944 6.944 6.944 0 Administration 188.312

Læs mere

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter)

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Driftsoverenskomst Mellem Holbæk Kommune 0899 Kommuneservice (herefter kaldet Holbæk Kommune) og Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Mellemvang 27 4300 Holbæk Cvr. nr. 24191982

Læs mere

Fællesskab. Aalborg Kommune vil med sin fritidspolitik understøtte forpligtende fællesskaber

Fællesskab. Aalborg Kommune vil med sin fritidspolitik understøtte forpligtende fællesskaber #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Til Folkeoplysningsudvalget Kopi til Indtast Kopi til Fra Inge Brusgaard Sagsnr./Dok.nr. 2014-39974 / 2014-39974-40 Fritidsområdet Sundheds-

Læs mere

Idrætsrådet er enig i målet: Et godt og aktivt liv for alle. Samt at styrke forebyggelsesindsatsen på alle områder.

Idrætsrådet er enig i målet: Et godt og aktivt liv for alle. Samt at styrke forebyggelsesindsatsen på alle områder. Bornholms Regionskommune Fritids-, Kultur- og Forebyggelsesudvalget. Helsevej 4, 3700 Rønne Allinge den 07.08.2012 Bornholms Idrætsråds høringssvar vedr. budget forslag 2013: Idrætsrådet er enig i målet:

Læs mere

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Indledning Den selvejende institution Ryslinge Hallerne består af tre haller i Kværndrup, Ryslinge og Gislev. Institutionens højeste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

, Side 1. Beslutningen betyder, at der skal udarbejdes en ny tildelingsmodel til dagtilbudsområdet, der indfrier ovenstående kriterier.

, Side 1. Beslutningen betyder, at der skal udarbejdes en ny tildelingsmodel til dagtilbudsområdet, der indfrier ovenstående kriterier. , Side 1 2. Åbent punkt - Beslutning om høring om principper for ny tildelingsmodel til de kommunale dagtilbud - Sag nr. 17/23502 Sagsgang og sagstype Udvalget Læring og Trivsel for Børn og Unge Beslutningssag

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Skanderborgvej Ry Tlf

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Skanderborgvej Ry Tlf Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 mail@revisionry.dk www.revisionry.dk S/I RY HALLERNE ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2012 INDHOLD Side Selskabsoplysninger...

Læs mere

Velkommen til Brugerrepræsentantskabsmøde 2018

Velkommen til Brugerrepræsentantskabsmøde 2018 Velkommen til Brugerrepræsentantskabsmøde 2018 Dagsorden for mødet Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne valg af dirigent Jens Jungersen foreslås Hvad er sket siden sidst/ IMN: Præcis oplistning af

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015

Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015 Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015 Simon Rømer Roslyng Indhold i oplæg Ganske kort om bagtæppet ændrede tendenser En række konkrete anbefalinger med fokus på at kunne skabe mere aktivitet

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. maj 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen

Læs mere

Regnskab Regnskab 2017

Regnskab Regnskab 2017 Politikområdet dækker tilbud til børn og unge med særlige behov. Budgettet dækker over tre hovedområder, anbringelser, forebyggende indsatser og øvrige udgifter. Området er hovedsagelig lovreguleret i

Læs mere

Møde med selvejende idrætshaller Den 8. oktober 2009

Møde med selvejende idrætshaller Den 8. oktober 2009 Møde med selvejende idrætshaller Den 8. oktober 29 DAGSORDEN 1. Velkomst v/kulturudvalgets formand Per Møller Jensen 2. Orientering om tilskudsmodel v/direktør Lars Munkøe 3. Debat/spørgsmål 4. Det videre

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Sorø Sportsråd Grandalen 2, 4180 Sorø Tlf.: 5783 2211 www.sportsraadet.dk ingridogjussi@stofanet.dk

Sorø Sportsråd Grandalen 2, 4180 Sorø Tlf.: 5783 2211 www.sportsraadet.dk ingridogjussi@stofanet.dk Sorø Sportsråd Grandalen 2, 4180 Sorø Tlf.: 5783 2211 www.sportsraadet.dk ingridogjussi@stofanet.dk Idrættens ønsker om nye faciliteter, og samarbejdet med Sorø Kommune i 2012/13. Indhold: 1) Formål. 2)

Læs mere

HALLER OG STADIONS. Ny ressourcetildelingsmodel for haller og stadions i Billund Kommune JULI 2017 BILLUND KOMMUNE

HALLER OG STADIONS. Ny ressourcetildelingsmodel for haller og stadions i Billund Kommune JULI 2017 BILLUND KOMMUNE HALLER OG STADIONS Ny ressourcetildelingsmodel for haller og stadions i Billund Kommune JULI 2017 BILLUND KOMMUNE Indholdsfortegnelse 1.0 Indledning / Baggrund... 2 2.0 Hvem er omfattet af modellen...

Læs mere

Og tak til jer i Frederikshavn Ungdoms Fællesråd for at afholde denne konference med et så flot fremmøde.

Og tak til jer i Frederikshavn Ungdoms Fællesråd for at afholde denne konference med et så flot fremmøde. Tale Tale til Frederikshavn Ungdoms Fællesråds Foreningsog Fritidskonference den 12. november [Indledning] 12. november 2016 J.nr. 16-0005956 Ministersekretariat og Presse CA Tak for ordet. Og tak til

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE. KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE. KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale 1 Fordeling af timer i idrætshaller/sale og svømmehaller/svømmesale Udgangspunktet

Læs mere

Idrætssamvirke Skanderborg Kommune

Idrætssamvirke Skanderborg Kommune Dialogmøde med Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget Onsdag den 6. juni 2018 kl. 17.00-17.20 1. Budgetproces og budget 2019 (10 forslag til forandringer). 2. Satsninger og prioriteringer arbejdet

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Thomas Bo Jensen (Folkeskolerne) Stefanie Gjelstrup (Glostrup Idrætsanlæg)

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Thomas Bo Jensen (Folkeskolerne) Stefanie Gjelstrup (Glostrup Idrætsanlæg) GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 31. maj 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Indbudte: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 11.06.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Niels Erik Kristensen, Jørgen Meier Sørensen

Læs mere

Lokaletilskud til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde for børn og unge under 25 år

Lokaletilskud til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde for børn og unge under 25 år Lokaletilskud til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde for børn og unge under 25 år Driftstilskud til egne eller lejede lokaler jf. folkeoplysningsloven Indhold Tilskud til egne eller lejede lokaler...

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 17.03.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 10. Projektet Grib Chancen - til et lettere liv... 3 11. Pensionisttilskud...

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 29-09-2016 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Fra

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om universiteternes stigende egenkapital

Rigsrevisionens notat om beretning om universiteternes stigende egenkapital Rigsrevisionens notat om beretning om universiteternes stigende egenkapital November 2016 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om universiteternes stigende egenkapital (beretning nr.

Læs mere

GENERELLE OPLYSNINGER

GENERELLE OPLYSNINGER 1 Årsregnskab GENERELLE OPLYSNINGER Institutionsnavn: Galten Junior- og Ungdomsklub Syvtallet 8 8464 Galten Regnskabsår: 1.1.-31.12. Bestyrelse: Charlotte Højlund Jensen, formand Rikke Stræde Frandsen,

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter budget 3.003.897 2.851.754 2.784.181 2.594.787 Forskel 219.716 256.967 Overført til kommende budgetår 270.064

Læs mere

Bosætning og erhverv 5. august 2015 J.nr 18.00.00-Ø40-1-14

Bosætning og erhverv 5. august 2015 J.nr 18.00.00-Ø40-1-14 Bosætning og erhverv 5. august 2015 J.nr 18.00.00-Ø40-1-14 Vedr. sag nr. 155 på Kommunalbestyrelsens møde d. 11. august 2015. Notat til Kommunalbestyrelsen vedr. justeringer af haltilskudsmodel i forbindelse

Læs mere

BDO analysens anbefalinger

BDO analysens anbefalinger 1 BDO analysens anbefalinger Præsentation af forslag til BDO s anbefalinger Ekstraordinær Fritidsrådsmøde 24. april 2019 Side 1 2 Indledning Grundigt forarbejde i forvaltningen på baggrund af politisk

Læs mere

Forvaltningens svar på budgetdelen af høringen

Forvaltningens svar på budgetdelen af høringen Forvaltningens svar på budgetdelen af høringen Indholdsfortegnelse Kontingentfrihed... 1 Grundbeløb... 1 Nye pladspriser... 2 Sociale normeringer... 2 Aktivitetspuljen... 3 Konsekvensen for pladspriserne

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde

VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde I. Navn, hjemsted og formål. 1 Han Herred Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Jammerbugt Kommune. 2 Foreningen Han Herred Havbåde har til formål

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Børne- og Kultursekretariat Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2014-2015 Roskilde Kunstforening 30. maj 2013

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 16. december 2004 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Sagsfremstilling: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 Vedlagt følger

Læs mere

TILSKUDSGUIDE. Sådan får du tilskud til det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde

TILSKUDSGUIDE. Sådan får du tilskud til det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde TILSKUDSGUIDE Sådan får du tilskud til det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde 2 INDHOLD INDLEDNING... 4 BETINGELSER FOR AT FÅ TILSKUD... 5 ANSØGNINGSFRISTER... 5 TILSKUDSREGNSKABSSKEMA... 5 TILSKUD

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune

Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune 2016 Indhold Indledning - Den folkeoplysende virksomhed i Skanderborg Kommune.. 3 Vision. 4 Mål.. 4 Folkeoplysningsudvalget. 6 Rammer for den folkeoplysende virksomhed..

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Notat. Til Styregruppen, K17 og KKR 30. januar Takstanalyse budget Det specialiserede social- og undervisningsområde i region sjælland

Notat. Til Styregruppen, K17 og KKR 30. januar Takstanalyse budget Det specialiserede social- og undervisningsområde i region sjælland Til Styregruppen, K17 og KKR 30. januar 2015 Brevid: 3581715 Sagsnr.: 312512 Lolland Økonomi Kontaktperson Svend E. Olsen Økonomi Tlf.: 54676734 svol@lolland.dk Takstanalyse budget 2015 - Det specialiserede

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl , på Diagonalkroen i Give.

MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl , på Diagonalkroen i Give. MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl. 19.00, på Diagonalkroen i Give. Planche 1: Selskabsdiagram MES Net A/S: Vor el-leverance i 2015 blev på 252,0 GWh, hvilket er lidt lavere

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 14. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 15. Nyt fra formanden 2 16. Nyt fra

Læs mere

Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger

Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger Notat Dato: 05.08.2014 Journalnr.: 11/9575 Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger Analysen indeholder følgende anbefalinger: 1. Indfør det i analysen præsenterede scenarie

Læs mere

Korrigeret budget (incl. Overførsler fra 2012 til =2-6

Korrigeret budget (incl. Overførsler fra 2012 til =2-6 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. maj 2013 Økonomiudvalget

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 15.12.2018 Generelt De kommunale lokaler og baner i stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige lokaler / baner

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Idrætsanlæggenes svar på spørgeskema Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Formålet med analysen Formålet med undersøgelsen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat fra møde i onsdag den 12. december 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 12.12.07... 3 2. FOU - Efterretninger 12.12.07... 4

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2018 som afholdes i klubben tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Effektiviserings- og prioriteringskatalog

Effektiviserings- og prioriteringskatalog 23. maj 2017 Effektiviserings- og prioriteringskatalog Indhold KF1. Musik & Billedskolen - reduktion af soloelevpladser IKKE MEDTAGET...3 KF2. Færre betjente åbningstimer på bibliotekerne MEDTAGET I BUDGETTET

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter:

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Formål: Fordelingsreglerne for Sorø kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces med klare prioriteringer.

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro Åben dagsorden til mødet i kl. 10.00 NU Park, Nupark 51 7500 Holstebro Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2015 2 3 Godkendelse af byrdefordelingen for 2015 5 4 Temadrøftelse

Læs mere

Gladsaxe Almennytt. Andelsboligforening. Afdeling 2. Ved Stadion. Budget for 2015/16

Gladsaxe Almennytt. Andelsboligforening. Afdeling 2. Ved Stadion. Budget for 2015/16 Afdeling 2 Ved Stadion Budget for 2015/16 Boligafgiftsforhøjelse 0,00% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2015/16 6

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo BUDGET FOR 2011

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo BUDGET FOR 2011 Afdeling 19 Springbo BUDGET FOR 2011 0,00% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 998,85 kr./m² 0,00 kr./m² 998,85 kr./m² Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 10 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært Møde Dato Tid Sted 25. oktober 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Samlet budget

Læs mere