Mødedeltagere: Jørgen Bjerg Sørensen Tonny Bodilssøn Villy Gasbjerg Eigil Kristoffersen. Afbud: Eva Kristensen EK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødedeltagere: Jørgen Bjerg Sørensen Tonny Bodilssøn Villy Gasbjerg Eigil Kristoffersen. Afbud: Eva Kristensen EK"

Transkript

1 Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 1. februar 2018 kl. 15:00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested: Mødedeltagere: Tværvej 3, Billund Jørgen Bjerg Sørensen Tonny Bodilssøn Villy Gasbjerg Eigil Kristoffersen JBS TB VG EIK Afbud: Eva Kristensen EK Administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bente Slaikjær Nielsen PN DOR NKL BSN Oversigt over sagsnr. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 12. september Bestyrelseshonorar for Billund Boligforenings bestyrelsesmedlemmer i BOVIA 4. Forholdsregler omkring generalforsamling 17. maj Råderetskatalog for afdeling 28 Ankelbo. 6. Principbeslutning i forhold til Godkendelse af afdelingernes råderetskataloger 7. Status på nybyggerier og renoveringsprojekter ( Lukket punkt ) 8. Banedanmark 9. AUB praktikpladser. 10. Nyt fra administrationen 11. Nyt fra afdelingerne 12. Landsbyggefonden orienterer 13. BL informerer

2 Dagsorden Godkendelse af referat fra mødet den 12. september Referatet fra bestyrelsesmøde den 12. september 2017 er tilsendt bestyrelsens medlemmer med anmodning om eventuelle kommentarer. Da der ikke er fremkommet sådanne, er referatet at betragte som godkendt og vil blive fremlagt til bestyrelsens underskrift. Referatet godkendes og underskrives af bestyrelsen. Referatet blev godkendt og underskrevet. 2. Bestyrelseshonorar for 2018 Bestemmelserne om det samlede årlige vederlag til organisationsbestyrelsen findes i bekendtgørelsen om drift af almene boliger. Honoraret fastsættes en gang årligt og reguleres med beregnet lønindeks. BL udsender nye satser via BL-informerer. Bestyrelsen fastsætter selv fordelingen mellem bestyrelsesmedlemmerne. Evt. bilag: 1. Oversigt over honorarer og forslag til fordeling. Det indstilles at fordeling af og det beregnede vederlag og tilskud for 2018 godkendes. Indstilling blev godkendt. 3. Billund Boligforenings bestyrelsesmedlemmer i BOVIA I forbindelse med afholdelse af repræsentantskabsmøde i Bovia er der valg af formand og bestyrelsesmedlemmer. For BB sidder Jørgen Bjerg Sørensen som næstformand ( valgt i 2017 ) og er på valg i Eva Kristensen er valgt som bestyrelsesmedlem ( valgt i 2017 ) og er på valg i På repræsentantskabsmøde i Bovia 12. januar 2017 var følgende på valg fra BB: Jørgen Bjerg Sørensen som bestyrelsesmedlem blev valgt for 2 år Eva Kristensen som bestyrelsesmedlem blev valgt for 1 år Tonny Bodilssøn blev valgt som 1. suppleant og Villy Gasbjerg blev valgt som 2. suppleant.

3 På det kommende repræsentantskabsmøde er følgende på valg fra BB: Formanden indstiller Eva Kristensen til genvalg, som bestyrelsesmedlem. Eva Kristensen er villig til genvalg Som suppleant foreslår Formanden Tonny Bodilssøn som 1. suppleant og Villy Gasbjerg som 2. suppleant. Indstillingen blev godkendt. Eva Kristensen indstilles som bestyrelsesmedlem til genvalg. Tonny Bodilssøn indstilles som 1. suppleant og Villy Gasbjerg indstilles som 2. suppleant. 4. Forholdsregler omkring generalforsamling 17. maj Beretning for Billund Boligforening - generalforsamling I forbindelse med den kommende generalforsamling skal bestyrelsen aflægge beretning. I lighed med tidligere udarbejder administrationen i samarbejde med formanden et udkast til beretning. I den forbindelse vil administrationen gerne have input til emner der skal omtales. Følgende emner kan inddrages: Personaleforhold ( Vorbasse ) Året der er gået i boligforeningen o Herunder de økonomiske forhold o Borgermøde i Billund o Tomgang o E-syn o Effektiviseringsstrategi Målsætninger og visioner - status Organisationen og samarbejde med Bovia o Udvidelse af ejerkredsen i Bovia - status Nybyggeri og renoveringsprojekter o I Billund og Vorbasse o Område beskrivelser o Film, Grindstedvej ( fremvises på generalforsamlingen ) Vorbasse ( Evt. emner? ) Parkeringsforhold Fællesopnotering status ( Film om den nye hjemmeside ) De gode historier Fagpris driftsprojekt

4 2. Valg til bestyrelsen - generalforsamling På den kommende generalforsamling er følgende på valg: Bestyrelsesmedlemmerne Eva Kristensen og Eigil Kristoffersen. Formanden foreslår genvalg af de 2 bestyrelsesmedlemmer. Valget gælder for en 2 årig periode. 3. Tidspunkt for generalforsamlingen Administrationen ønsker en drøftelse af mødetidspunktet for afholdelse af generalforsamlingen og foreslår at generalforsamlingen starter kl. 18:00, da mødet i lighed med tidligere år afsluttes med en let anretning. 1. På mødet tager bestyrelsen en drøftelse af mulige emner der kan omtales i beretningen. 2. Formanden indstiller genvalg af de 2 bestyrelsesmedlemmer. 3. På mødet drøftes evt. nyt mødetidspunkt for generalforsamlingen. 1. Emner til beretning blev drøftet. 2. Indstilling af de 2 bestyrelsesmedlemmer blev godkendt. 3. Bestyrelsen bakker op om nyt mødetidspunkt for generalforsamlingen, tidspunktet blev fastsat til kl. 18: Råderetskatalog for afdeling 28 Ankelbo. Reglerne om råderet og installationsret er beskrevet i: Lov om leje af almene boliger, Kapitel 8 Bekendtgørelse om drift af almene boliger, Kapitel 18 Lovgivningen giver lejeren ret til at udføre forbedringer af boligen og ved fraflytning få økonomisk godtgørelse for de afholdte udgifter. Retten omfatter dog ikke hårde hvidevarer. Ud over at udføre forbedringer har lejeren ret til uden godtgørelse at flytte og fjerne ikke-bærende skillevægge og at opsætte skillevægge. Afdelingsmødet kan ved almindelig stemmeflerhed beslutte, at der kan gennemføres andre arbejder end de ovenfor nævnte. Arbejderne skal dog vedrøre den del af det lejede, som ligger uden for selve boligen.

5 Afdelingsmødet kan, for så vidt angår arbejder, der ikke er forbedringsarbejder, beslutte, om lejeren skal foretage reetablering ved fraflytning. Administrationen skal for hver afdeling udarbejde en fortegnelse (råderetskatalog) over de arbejder der ifølge afdelingsmødet kan udføres og sørge for at beboerne for denne fortegnelse udleveret i forbindelse med lejeaftalens indgåelse. Afdelingsmødets beslutninger skal godkendes af Billund Boligforenings hovedbestyrelse. Afdelingsmødet i afdeling 28 har udarbejdet et råderetskatalog som primært omhandler individuelle forbedringer og forandringer udenfor boligen. Bilag: Råderetskataloget er vedlagt som bilag. Administrationen indstiller at afdeling 28`s råderetskatalog godkendes. Afdelings 28 s råderetskatalog blev godkendt. I forbindelse med ibrugtagning af nye afdelinger, hvor der udarbejdes råderetskatalog, vil bestyrelsen gerne orienteres. 6. Principbeslutning i forhold til Godkendelse af afdelingernes råderetskataloger Reglerne om råderet og installationsret er beskrevet i: Lov om leje af almene boliger, Kapitel 8 Bekendtgørelse om drift af almene boliger, Kapitel 18 Jfr. Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. (nr af 16/12/2013) 82 stk. 3 Skal Billund Boligforening`s hovedbestyrelse godkende afdelingernes råderetskataloger inden at disse er endegyldige. Administrationen indstiller at den bemyndiges til på vegne af hovedbestyrelsen endeligt at godkende afdelingernes råderetskatalog hvorefter de forelægges hovedbestyrelsen til efterretning. Indstilling blev godkendt.

6 7. Status på nybyggerier og renoveringsprojekter (Lukket punkt) 8. Banedanmark vedr. undersøgelse af en ny bane til Billund Banedanmark har fået til opgave at igangsætte undersøgelsen af en ny jernbaneforbindelse til Billund. Partierne bag aftalen om projektet (S, R, DF, SF og EL) blev den 13. maj 2014 enige om, at den ny baneforbindelse til Billund skal være en almindelig jernbane. Billund Lufthavn er Danmarks næststørste lufthavn. Lufthavnen havde tre mio. årlige flyrejser i 2016, og der er samlet omkring fire mio. årlige rejser relateret til lufthavnen. Billund Lufthavn ligger langt fra de nærmeste større byer, og størstedelen af den nuværende trafik til lufthavnen består i dag af privat biltrafik. En ny bane til Billund Lufthavn kan således give en alternativ forbindelse til de mange forretnings-, charter- og fritidsrejsende, såvel som til lufthavnens personale. Der vil desuden blive lavet en station i nærheden af Legoland og Billund by, så banen også betjener byen og forlystelsesparkerne. En ny station i Billund Lufthavn bliver placeret tæt på lufthavnsterminalen, således at skift mellem tog og fly sker med korte gangveje. Afhængigt af hvilken løsning der vælges, så skal der anlægges omkring kilometer ny, enkeltsporet bane. Der er tre mulige løsninger for projektet som er i høring. Disse forslag er vist på vedlagte bilag. Der kan læses mere om projektet på I høringsperioden bliver der afholdt to borgermøder langs strækningen, hvor det er muligt at høre om projektet og påvirkningerne langs strækningen. Den. 29 januar: Billund kl. 19 Billund Idrætscenter Kærvej 501, 7190 Billund Den. 30 januar: Jelling kl. 19 Hallen på Bredagerskolen Bredager Jelling Nedenstående adresser i Billund Boligforening kan blive berørt af projektet: Fasanvej 19,21,23 Lærkevej 10, 11, 12, 15, 20, 22, 5, 6, 7, 8, 9 Solsortevej 14, 16, 18, 24 Vibevej 5, 7 Bilag: Skrivelse fra Banedanmark er vedlagt Notat fra administrationen med kortbilag Administrationen indstiller at bestyrelsen drøfter skrivelse fra Banedanmark med henblik på en beslutning om hvordan man ønsker at informere beboerne.

7 Herunder at bestyrelsen benytter sig af den offentlige høringsfase som løber fra den 11. januar til den 11. marts 2018, borgermøderne og den kommende VVM redegørelse. Såfremt administrationen skal koordinere et høringssvar til Bane Danmark skal bemærkningerne være administrationen i hænde 1. marts Der er opbakning fra bestyrelsen til at administrationen koordinere de bemærkninger der måtte komme og sender høringssvar til Banedanmark. Renoveringsplan for afd. 1 fastholdes, næste etape er Lærkevej. Beboere der direkte berøres af forslaget, skal have informationsbrev. Afdelingsbestyrelsen inddrages i et evt. høringssvar. 9. AUB praktikpladser. Det danske arbejdsmarked mangler erhvervsuddannede inden for en lang række faggrupper, hvorfor det fremover kan blive svært, at ansætte de erhvervsuddannede medarbejdere der er brug for. Der er derfor behov for, at der skabes flere praktikpladser, så flere vælger at tage en erhvervsuddannelse. For at skabe flere praktikpladser har regeringen og arbejdsmarkedets parter indgået en aftale der træder i kraft 1. januar En del af aftalen kaldes praktikplads-aub. Praktikplads-AUB belønner arbejdsgivere der ansætter nok elever, og de som ikke ansætter nok elever skal betale et ekstra bidrag. Praktikplads AUB er obligatorisk for alle private og offentlige arbejdsgivere, men kun hvis man sidste år indberettede ATP bidrag for det der svarer til en fuldtidsansat erhvervsuddannet medarbejder. Billund Boligforening har indberettet ATP bidrag for 10 medarbejdere incl. erhvervsuddannede. Billund Boligforening hører først fra praktikplads AUB til april Her får man det årlige forskudsopgørelse, hvor Billund Boligforening kan se målet for hvor mange elever man skal have ansat inden året er gået. Målet er individuelt og varierer fra arbejdsgiver til arbejdsgiver. Alle uddannelsesaftaler i kalenderåret tæller med i beregningen selv om man først får målet til april Selvom vi nu er ovre 1. januar, og trådt ind i 2018, er det stadigvæk ikke muligt for virksomhederne at se, hvor mange lærlinge de skal have ansat, for at undgå ekstrabetaling til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB). Andelen af lærlinge bliver regnet ud i pointtal, hvor der er forskellige elevpoint alt efter fag. For eksempel er der 1,33 point for én ejendomsservicetekniker, mens en bygningsmaler blot udløser 0,91 point. For hvert elevpoint der mangler når året er omme skal der betales kr. (niveau 2018).

8 Eksempel på beregning er vedlagt, og umiddelbart er beregningen ikke den nemmeste at lave på forhånd for de 80 medarbejdere som er ansat i de enkelte boligorganisationer. Det åbenlyse problem er, at reglerne allerede trådte i kraft ved årsskiftet. Så som det ser ud nu, vil virksomhederne altså først få vished om årets krav, når mere end en fjerdedel af året allerede er gået. Bilag: Praktikplads-AUB Eksempel på Beregning Administrationen indstiller at regeringens krav tages til efterretning, og at administrationen bemyndiges til at vurdere muligheden for at ansætte elever for at udgå strafbetaling. Der gøres opmærk som på at ansættelse af elever skal give mening og værdi både for virksomheden og eleven, hvorfor medarbejderne skal være gearet til at modtage elever og være godkendt som uddannelses sted. Hvis dette mål ikke kan opfyldes kan det koste strafbetaling. Administrationen bemyndiges til at vurdere muligheder for ansættelse af elever. Bestyrelsen orienteres løbende. Orienteringen blev taget til efterretning. Orienteringssager (10-13 ) 10. Nyt fra administrationen 1. Vejændring Bakkevej 4, Vorbasse bilag vedlagt 2. Rapport Alm. Brand kapitalforvaltning 3. Status Bovia og boligorganisationerne ( nye lokaler ) 4. BL 7. kreds kredsvalg afholdes den 23. april 2018, på Hotel Legoland, Aastvej 10 i Billund kandidatopstilling bilag vedlagt. 5. Borgermøde Billund kommune den 9. januar Vedtægter Bilag : Ændring til vedtægter ( Bemærkninger fra Anni Pedersen, BL ) Nye vedtægter for BB 7. Oversigt over tomgang vedlagt 8. Digital kommunikation bilag vedlagt 9. Næste møde den 19. april 2018 afholdes på LegoHouse 10. El udbud Ad.1: Orientering om møde med kommunen, der arbejdes videre med processen. Ad.4:

9 Per Nielsen opstiller til genvalg, som Formand i Kreds 7. Børge Brink, AAB Kolding indstilles som suppleant. Ad. 6: Orientering om nye vedtægter, som skal godkendes på generalforsamlingen. Ad. 10: Der er nedsat en styregruppe til at udarbejde El-udbud i samarbejde med BL. 11. Nyt fra afdelingerne Ved nyt fra afdelingerne orienteres der på mødet. Generel drøftelse af status for parkeringsforhold i byen. 12. Landsbyggefonden orienterer Pr. mail er der udsendt følgende (såfremt man er tilmeldt via LBF) ellers er det muligt via dette link: Erklæringssamtykke til Digital Post 747 Indkaldelse af demonstrationsprojekter jf. renoveringsstøtteregulativet 13, energibesparende foranstaltninger med lang leve- og tilbagebetalingstid, som forbedrer ejendommens energistandard udover gældende krav i bygningsreg 748 De almene boligafdelingers udgifter til særlige aktiviteter Ny arkivfunktion i regnskabsdatabase 750 Lukning af indberetning til Boligportal (huslejeregistret) via snitfladeversion V1 og V2 751 Landsbyggefondens jubilæum markeres ved Almene Boligdage 2017 i Aarhus 752 Beboere i den almene boligsektor Evaluering af boligsociale indsatser finansieret af midlerne 754 Projekt "Sociale Renoveringer" (indsats mod ensomhed) 755 Bog om bevaringsværdige almene bebyggelser - Rammer for udvikling 756 Renovering af almene boligområder 757 De almene boligafdelingers udgifter til vandafgifter 2016

10 758 Beboerklager i den almene boligsektor BL informerer Pr. mail er der udsendt følgende (såfremt man er tilmeldt via BL) ellers er det muligt via dette link: Fortolkning af bekendtgørelse om støtte til almene boliger m.v Indbetaling til Udviklingsfonden og Uddannelses- og Samarbejdsfonden Samtykke om at kunne anvende ny Digital Post-løsning 3017 Hvor mange lærlinge er ansat på jeres byggesager? 3117 LEI-kode bliver obligatorisk fra årsskiftet 3217 Kompetencefondene for ESL og 3F - selvvalgt uddannelse 3317 Opfordring til elevansættelse i boligorganisationerne 3417 Nye regler om mærkning af demensegnede plejeboliger 3517 En almen boligorganisation er ikke forbruger! 3617 Vejledning om overenskomster 3717 Folkemøde Vejledning om lokalaftaler 3917 Ny ferielov 4017 Status på persondata 4117 Ændring af reglerne vedrørende brug af digital kommunikation i lejeforhold 4217 KOOP-BARSEL 4317 STATISTIKINDBERETNING OG MEDLEMSKONTINGENT VEJLEDNING OM OVERENSKOMSTER UDGAVE 0118 Oversigt og udsendte BL Informerer i Temadage om persondataregler

11 0318 Udlevering af ind- og fraflytningsrapporter som digitale dokumenter Referat godkendt den 19. april 2018 Jørgen Bjerg Sørensen Eigil Kristoffersen Tonny Gustav Bodilssøn Villy Gasbjerg

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Børge Heering Gitte de Fries Hansen Krista Kristensen. Afbud: Svend Ove Nielsen SON

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Børge Heering Gitte de Fries Hansen Krista Kristensen. Afbud: Svend Ove Nielsen SON Byggeforeningen af 1949, Grindsted Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Onsdag den 04. april 2018 kl. 14.00 Mødested: Kontoret, Grindsted Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Børge Heering BH Gitte de Fries

Læs mere

( Der serveres kaffe og kage under mødet )

( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 03. maj 2018 kl. 14.30 Mødested: Comwell, Kolding ( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 17. september 2014 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Vi mødes ved Vorbasse Brugs kl. 13:30 - derefter møde på Vorbasse fritidscenter - Drivvejen 1, 6623 Vorbasse. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS

Vi mødes ved Vorbasse Brugs kl. 13:30 - derefter møde på Vorbasse fritidscenter - Drivvejen 1, 6623 Vorbasse. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 28. november 2016 kl. 13.30 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 5. februar 2015 kl. 16.00 PS! Vi mødes Kærvej 120 ved Børnehaven for at se hyblerne, hvorefter vi kører til kontoret. Af hensyn til mødedeltagernes

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 10. december 2015 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Engstien 2, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 26. april 2016 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Kolding Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen KJP AD SEJ EK Afbud: Jørgen

Læs mere

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet.

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet. Grindsted Boligforening Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Onsdag den 16.maj 2018 kl. 14.00 Forventet afsluttet senest kl. 16.30. Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødested: Nørregade 36, Grindsted

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 25. februar 2015 kl. 9.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2 timer. Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej

Læs mere

Afbud: Villy Gasbjerg VG Klaus Nielsen. Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina J.

Afbud: Villy Gasbjerg VG Klaus Nielsen. Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina J. Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 15. april 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres

Læs mere

Administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina Lorentzen

Administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina Lorentzen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Tirsdag den 17.04.2018 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza Tage Øhlenschlæger

Læs mere

Bovia Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 22. april 2014 kl Comwell, Skovbrynet 1, Kolding. Mødedeltagere:

Bovia Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 22. april 2014 kl Comwell, Skovbrynet 1, Kolding. Mødedeltagere: Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 22. april 2014 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen KJP

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 1. oktober 2014 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej, Billund Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Klaus Nielsen

Læs mere

Afbud: Mogens Hinrichsen MOH. Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Bente Slaikjær Nielsen

Afbud: Mogens Hinrichsen MOH. Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Bente Slaikjær Nielsen AAB Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 03. maj 2018 kl. 16:00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad.

Læs mere

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Afbud: Ulla Fischer UF

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Afbud: Ulla Fischer UF Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 08. november 2018 kl. 17:30 Mødested: Kongsbjerghjemmet, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen Nanny Mikkelsen

Læs mere

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Leif Nygaard Jensen Per Nielsen Johnny Frederiksen. Bente Slaikjær Nielsen

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Leif Nygaard Jensen Per Nielsen Johnny Frederiksen. Bente Slaikjær Nielsen Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 06. september 2018 kl. 17:30 Mødested: Lunderskovhallen, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Nanny Mikkelsen Leif Lauritsen Ulla

Læs mere

Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen

Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 29.11.2018 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger Marcelo Mendoza

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen. Afbud: Dorte Radik DOR Svend Erik Jensen

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen. Afbud: Dorte Radik DOR Svend Erik Jensen Bovia Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Engstien 2A, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen KJP JBS

Læs mere

OBS!! Vi mødes kl. 14:00 i Tingparken ( Børnehaven ) til besigtigelse af stedet.

OBS!! Vi mødes kl. 14:00 i Tingparken ( Børnehaven ) til besigtigelse af stedet. Grindsted Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 05. september 2019 kl. 14.00 Forventet afsluttet senest kl. 16.30. Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødested: Tingparken 60-62

Læs mere

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.00 Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding

Læs mere

( Der serveres kaffe og kage under mødet )

( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Bovia Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 13. september 2018 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding ( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde

AAB - Bestyrelsesmøde AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 2. december 2015 kl. 15.00, Den gyldne Hane NB! Bemærk mødetidspunkt og sted Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max.

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 23. november 2015 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Kurt Frøsig Grete Noes LN

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde

AAB - Bestyrelsesmøde AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 15. juni 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested:

Læs mere

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl Mødedeltagere: Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl Mødedeltagere: Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Desuden deltog fra administrationen: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi

Læs mere

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødedeltagere: Johannes Nielsen JNN Anny Andersen Ingeborg Svendsen Ratch

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødedeltagere: Johannes Nielsen JNN Anny Andersen Ingeborg Svendsen Ratch Grindsted Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Mandag den 17. september 2018 kl. 14.00 Forventet afsluttet senest kl. 16.30. Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødested: Nørregade 36, Grindsted

Læs mere

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. august 2016 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza

Læs mere

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Svend Ove Nielsen Børge Heering Gitte de Fries Hansen Hanne Nielsen

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Svend Ove Nielsen Børge Heering Gitte de Fries Hansen Hanne Nielsen Byggeforeningen af 1949, Grindsted Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 14.00 Mødested: Kontoret, Nørregade 36, 7200 Grindsted Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Svend Ove

Læs mere

Mødedeltagere: Jørgen Bjerg Sørensen Eva Kristensen Tonny Bodilssøn Eigil Kristoffersen

Mødedeltagere: Jørgen Bjerg Sørensen Eva Kristensen Tonny Bodilssøn Eigil Kristoffersen Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 12. september 2017 kl. 16:00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter

Læs mere

Idéfasehøring. - Debatoplæg. Banebetjening af Billund Lufthavn

Idéfasehøring. - Debatoplæg. Banebetjening af Billund Lufthavn Idéfasehøring - Debatoplæg Banebetjening af Billund Lufthavn Revideret tekst. Version af 16. oktober 2014 Idéfasehøring Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads 15 2100 København Ø www.banedanmark.dk

Læs mere

Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl Mødedeltagere: Anders Lange Andersen AA Britt Kisak Baumhauer Dorte Kjær Lauridsen

Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl Mødedeltagere: Anders Lange Andersen AA Britt Kisak Baumhauer Dorte Kjær Lauridsen Boligorganisationen Grønnevangen, Kolding Boligorganisationen Grønnevangen - Bestyrelsesmøde Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00 Mødested: Fælleshuset, Solsikkehaven, Kolding

Læs mere

Afbud: Eva Kristensen EK Villy Gasbjerg

Afbud: Eva Kristensen EK Villy Gasbjerg Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 25. juni 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. september 2014 kl. 18.00 Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke 27A, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen JF

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 20. september 2016 kl

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 20. september 2016 kl Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 20. september 2016 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde. Mødetid: Torsdag den 14. januar 2016 kl

AAB - Bestyrelsesmøde. Mødetid: Torsdag den 14. januar 2016 kl AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 14. januar 2016 kl. 15.30 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested:

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 24. november 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 18.00 Bemærk at vi starter kl. 17.00 med besigtigelse af arealer ved Hellas. Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard Eva Kristensen Mogens Hinrichsen Sigfred Kristensen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard Eva Kristensen Mogens Hinrichsen Sigfred Kristensen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 28. september 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Praktikplads - AUB. Hovedpunkter. Side 1

Praktikplads - AUB. Hovedpunkter. Side 1 Praktikplads - AUB Hovedpunkter Side 1 Praktikplads-AUB skal være med til at sikre, at der bliver oprettet flere praktikpladser i Danmark. Det danske arbejdsmarked mangler erhvervsuddannede indenfor en

Læs mere

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Bente Slaikjær Nielsen

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Bente Slaikjær Nielsen Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 07. marts 2019 kl. 17:30 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen Nanny Mikkelsen JF NM Afbud:

Læs mere

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 Mødested: Marsvej

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 Mødested:

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 13. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 13. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 13. marts Referat udsendt den 7. maj Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. marts Mødested: Tronborg, Grenåvej 2, 8960 Randers

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde

AAB - Bestyrelsesmøde AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 29. januar 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 2. november 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. oktober 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

På generalforsamlingen var 53 beboere mødt som repræsenterede 46 husstande.

På generalforsamlingen var 53 beboere mødt som repræsenterede 46 husstande. Referat generalforsamlingen den 8. maj 2019 i Billund Boligforening På generalforsamlingen var 53 beboere mødt som repræsenterede 46 husstande. På generalforsamlingen deltog fra administrationen, Bovia:

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 12. marts 2015 Referat udsendt den 26. marts 2015

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 12. marts 2015 Referat udsendt den 26. marts 2015 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 12. marts Referat udsendt den 26. marts Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 19. marts Mødested: Tronborg, Grenåvej 2, 8960 Randers SØ

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Torsdag den 8. marts 2018 kl

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Torsdag den 8. marts 2018 kl A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 28. februar Referat udsendt den 20. marts Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 8. marts kl. 20.45 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 side nr. 324 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Afbud Administration:

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 26. februar 2019 Referat udsendt den 19. marts 2019 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet.

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet. Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 19. marts 2015 Referat udsendt den 8. april 2015

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 19. marts 2015 Referat udsendt den 8. april 2015 Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 19. marts 2015 Referat udsendt den 8. april 2015 Referat til konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 26. marts 2015 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening Referat Temamøde Onsdag den 3. oktober 2018, kl. 12.30 Bygtoften 2 Sønderborg Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: 1. Organisation... 3 2. Eventuelt... 4 3. Næste møder. 5 Bestyrelsesmedlemmer: Vivian Engelbredt,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde den 30. oktober 2013

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde den 30. oktober 2013 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Kjeld Jespersen, administrationschef Jens Løkke Møller,

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Torsdag den 14. marts Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8960 Randers SØ

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Torsdag den 14. marts Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8960 Randers SØ A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 8. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 Mødested: Restaurant Tronborg,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Afbud: Marcelo Mendoza MM

Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Afbud: Marcelo Mendoza MM Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 04.10.2018 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger LN RF GN TØ Afbud:

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl i Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl i Elmelyparken 1D, Solrød. 23. januar 2014 Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl. 15.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Anni Rasmussen,

Læs mere

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg BOLIGFORENINGEN Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg Telefon: 74 43 05 60 Internet: www.soebo.dk Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo Kap. i Organisationsbestyrelsens beføjelser i Organisationsbestyrelsens

Læs mere

Politik. Således godkendt af bestyrelsen på bestyrelsesmødet den 3. december 2008. Forretningsordener

Politik. Således godkendt af bestyrelsen på bestyrelsesmødet den 3. december 2008. Forretningsordener Boligforening Side 1 af 7 06-11-2014 Politik Mødevirksomhed. Det skal være interessant og givende at deltage i foreningens liv, både på møder og som medlem af en bestyrelse. Der skal være noget for Hovedet.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 22. februar 2018, kl Søndergade 13, Toftlund

Referat Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 22. februar 2018, kl Søndergade 13, Toftlund Ekstern Referat Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 22. februar 2018, kl. 16.00 Søndergade 13, Toftlund Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse: 1. rganisation... 3 a) Godkendelse af referat... 3 b) Revisionsprotokollat...

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund.

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. I generalforsamlingen deltog: På generalforsamlingen var 37 beboere mødt som repræsenterede

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014 INDKALDELSE Brandholms Allé 11 2610 Rødovre Tlf. 36 70 31 31 Fax 36 70 76 79 www.rbbolig.dk rb@rbbolig.dk Til: Mødetype: Samtlige medlemmer af hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den.

Læs mere

Ordliste om Praktikplads-AUB

Ordliste om Praktikplads-AUB Ordliste om Praktikplads-AUB Aktuelle elevpoint De aktuelle elevpoint er de elevpoint, I har ud fra det antal helårselever, I allerede har ansat. Jeres aktuelle elevpoint viser, hvor mange elevpoint I

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder Ekstern Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl. 16.00 Nørremarksvej 18A, Tønder Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 A) Godkendelse af referat... 3 2. Organisation...

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Møde -referat Sted Start 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Praktikplads-AUB hvad betyder det for dig som arbejdsgiver?

Praktikplads-AUB hvad betyder det for dig som arbejdsgiver? Praktikplads-AUB hvad betyder det for dig som arbejdsgiver? 1 Kan du forestille dig en arbejdsdag uden erhvervsuddannede medarbejdere? Det er fremtiden, hvis ikke vi gør noget. 2 Pjecens indhold Læs pjecen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015 side nr. 194 Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Vicky E. Jensen Steffen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Michael Busted, formand, Flemming Kryger, Hanne Juhler, Jørgen Madsen, 15-02

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Michael Busted, formand, Flemming Kryger, Hanne Juhler, Jørgen Madsen, 15-02 Boligselskabet af 1961 i Tikøb Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Tirsdag den 25. september 2012 kl. 18.00 i det lille fælleslokale beliggende Hovgårdsparken, Espergærde. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 6. marts 2018 Referat udsendt den 20. marts 2018 Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. marts 2018 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 9. marts 2017 kl i beboerlokalet, Stutterivænget 3, kld. Hillerød

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 9. marts 2017 kl i beboerlokalet, Stutterivænget 3, kld. Hillerød Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 9. marts 2017 kl. 17.00 i beboerlokalet, Stutterivænget 3, kld. Hillerød Til stede: Anette Fogh, Niels B. Schmidt, Karen-Lis Mohr, Klaus O. Larsen,

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere