Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Afbud: Marcelo Mendoza MM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Afbud: Marcelo Mendoza MM"

Transkript

1 Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den kl Mødested: Mødedeltagere: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger LN RF GN TØ Afbud: Marcelo Mendoza MM Administrationen: Oversigt over sagsnr. Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bente Slaikjær Nielsen Jan Bojsen PN DOR NKL BSN JAB 1. Godkendelse af referat fra mødet den 17. april Bog om Vejen Byggeselskab Mogens Krintel 3. Konstituering 4. Inhabilitet/særinteresser i forbindelse med hverv eller ansættelse i boligforeningen 5. Evaluering af repræsentantskabsmødet den 29. maj Elektronisk flyttesyn og malerudbud. 7. Trinetter - Køleskabe, kogeplader og køkkenvaske, som udgør et samlet møbel 8. Trinette Afd. 25 Vestergade, Skovstien 9. Opsigelse af samarbejdsaftale Afd. 16, 6 boliger på Gjesingvej i Andst. 10. Renoveringsprojekter og nybyggeri ( Lukket punkt ) 11. Oversigt over lejeforhøjelser i afdelingerne pr. 1. januar Nyt fra formandskabet 13. Nyt fra administrationen 14. Nyt fra afdelingerne 15. Landsbyggefonden orienterer 16. BL informerer

2 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra mødet den 17. april 2018 Referatet fra bestyrelsesmøde den 17. april 2018 er tilsendt bestyrelsens medlemmer med anmodning om eventuelle kommentarer. Da der ikke er fremkommet sådanne, er referatet at betragte som godkendt og vil blive fremlagt til bestyrelsens underskrift. Referatet godkendes og underskrives af bestyrelsen. Referatet blev godkendt og underskrevet. 2 Bog om Vejen Byggeselskab Mogens Krintel deltager på mødet under dette punkt. Mogens Krintel påtænker at skrive en bog om Vejen Byggeselskab i perioden fra dens start til Lise går på pension. Henvendelse fra Mogens Krintel - vedlagt På baggrund af præsentationen drøfter bestyrelsen et evt. videre forløb. Formanden kontakter Mogens Krintel med positiv tilbagemelding og med henblik på at få budget for bogudgivelsen, med start fra stiftelsen i 1955 til d.d. Bogen godkendes inden udgivelse af bestyrelsen og sponseres alene af A.B. Vejen Byggeselskab. 3. Konstituering På førstkommende bestyrelsesmøde efter ordinært repræsentantskabsmøde skal der i henhold til forretningsorden vælges næstformand m.v. 1. Valg af næstformand Tage Øhlenschlæger indstilles til genvalg som næstformand Tage Øhlenschlæger blev genvalgt som næstformand.

3 4. Inhabilitet/særinteresser i forbindelse med hverv eller ansættelse i boligforeningen Bestyrelsen har tidligere godkendt forretningsgang vedrørende inhabilitet der skal sikre, at alle bestyrelsesmedlemmer er gjort bekendt med de i loven fastsatte regler, samt at bestyrelsen kan dokumentere, at den har opfyldt sine forpligtelser med hensyn til indberetningspligt m.v. I forbindelse med indtræden i bestyrelsen oplyser hver enkelt bestyrelsesmedlem om man eller nære familiemedlemmer er inhabil eller kan blive inhabil i sager der behandles i bestyrelsen. For at sikre, at der sker en ajourføring af oplysningerne vil punktet om inhabilitet blive behandlet 1 gang om året i forbindelse med konstitueringen i bestyrelsen. Såfremt der er forhold der kan bringe det enkelte bestyrelsesmedlem i en situation hvor man bliver inhabil skal det oplyses. Såfremt der er ændrede forhold til tidligere bedes dette oplyst på mødet. Der er mulighed for at få tilsendt de tidligere godkendte skemaer samt infoskrivelse om inhabilitet hvis det ønskes. (kopier af Bovia materiale er vedlagt) Inhabilitetsskema - vedlagt Eventuel inhabilitet oplyses på bestyrelsesmødet eller i forbindelse med behandling af sager i regi af boligforeningen. Der var ingen ændringer i forhold til tidligere underskrevne inhabilitetsskemaer. 5. Evaluering af repræsentantskabsmødet den 29. maj 2018 På mødet foretages der en evaluering af det afholdte møde. Evalueringen indgår i planlægningen af de fremtidige møder for repræsentantskabet Repræsentantskabsmødet blev godt afviklet, fin forplejning mv. I forbindelse med planlægning af næste års møde indgår drøftelser af dirigentrollen. 6. Elektronisk flyttesyn og malerudbud. Rammeaftalen for maling og håndværkerrengøring i A.B. Vejen Byggeselskab`s flyttelejligheder i Vejen udløber 31. december 2018, hvorefter det ikke er muligt at forlænge aftalen.

4 Administrationen har derfor igangsat udarbejdelse af et udbud på istandsættelse af fraflytningsboliger i forbindelse med e-syn. Udbuddet skal være klart med henblik på gennemført udbud og klar til elektronisk syn pr. 1. januar De indhentede tilbud kan herefter integreres direkte i den digitale drift, således at det fra administrationens side er muligt, at vælge og prioritere alle relevante tilbud knyttet til et bestemt område. Med en integreret løsning til digitalt syn vil der endvidere være ressourcer at spare i forbindelse med flyttesyn. De administrative omkostninger i forbindelse med flyttesyn vil falde som et direkte resultat af en bedre integration til administrationssystemerne, samt en mere effektiv håndtering og behandling af de indsamlede data på lejemålene. Med en digitalisering af flyttesynet bliver alle beregninger foretaget automatisk ud fra eksisterende prisdatabaser, hvilket vil betyde bedre og mere præcise flyttesyn, samt en reduktion af behovet for den manuelle behandling af sagerne. Besparelse administrativt ved at varmemesteren på stedet har alle oplysninger på pc og får underskrift. Medarbejderne i Vejen deltager aktivt i processen, og er i løbende dialog med medarbejderne i Billund Boligforening som i dag gennemfører indflytningssyn og fraflytningssyn elektronisk. Udbudsmaterialet udarbejdes i samarbejde med EG-Bolig og 3xD ApS (3xD) som også har gennemført processen i Billund Boligforening. Rådgiverhonoraret til 3xD ApS (3xD) er aftalt til kr. incl. moms. Arbejdet omfatter maler-, gulv- og rengøringsarbejde ved istandsættelse af boliger ifm. lejers fraflytning. Flytterapporten udføres som et E-syn. Administrationen har den 14. august 2018 holdt møde med nedenstående 3 malerfirmaer, for at forberede dem på elektronisk syn: Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen, Bramming Gesten Malerforretning, Vejen Maler Buhl ApS, Vejen - Malerfirmaet Finn Jensen har telefonisk takket nej til at deltage, såfremt hans arbejder fremadrettet skal række udover Birkely og Lindecenteret. Administrationen indstiller, at det første malerudbud udbydes til nedenstående 3 firmaer, som har godt kendskab til Vejen Byggeselskab`s flyttelejligheder. Der foreslås for en aftaleperiode på 2 år med mulighed for forlængelse 2 gange 1 år. Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen, Bramming Gesten Malerforretning, Vejen Maler Buhl ApS, Vejen Kriteriet for tildeling af opgaven er laveste pris. Vejen Byggeselskab bør ved næste udbud drøftes om udbud skal rækker ud i en bredere geografi, når malerfirmaerne har høstet erfaring med det elektroniske syn.

5 Indstillingen blev godkendt. 7. Trinetter - Køleskabe, kogeplader og køkkenvaske, som udgør et samlet møbel Sikkerhedsstyrelsen varetager kontrol og tilsyn med stærkstrømsanlæg og el-materiel for at sikre opfyldelsen af stærkstrømsbekendtgørelsens bestemmelser, og for at overvåge den sikkerhedstekniske tilstand ved installationerne. Sikkerhedsstyrelsen, har tilbage 2013 været ude ved rigtig mange Boligforeninger og opfordret boligselskaberne og kollegieforeninger til at få undersøgt trinetterne i ungdomsboliger og andre relevante steder. Styrelsen lavede på daværende tidspunkt nedenstående tre gode råd til, hvordan man burde agere som ejer. 1. Undersøg om køleskabene på et tidspunkt er blevet udskiftet i trinetterne 2. Hvis ja, så anbefales det at få en autoriseret elinstallatør til at undersøge, om der er sket ulovlig og farlig ombygning. 3. Hvis der er lavet en farlig ombygning, bør det straks udbedres, da det kan være livsfarligt. Formålet med besøgene var først og fremmest at indsamle viden om, hvordan installationernes og brugsgenstandenes sikkerhedsmæssige tilstand var. Blandt de oplysninger, som Sikkerhedsstyrelsen indsamlede var bl.a., hvor mange værelser der var og hvornår ejendommen var opført, om der var foretaget renovering af ejendommen samt om der er foretaget ombygninger af trinettekøkkenerne og i hvilket omfang. Den indsamlede viden blev efterfølgende behandlet og analyseret i Sikkerhedsstyrelsen. Tilsyneladende har sikkerhedsstyrelsen ikke været på besøg i Vejen Byggeselskab, hvorfor Bovia først nu har fået kendskab til at trinetterne i Vejen Byggeselskab udgør en risiko og ikke lever op til kravene i reglerne for produktet. Artikel ombyggede trinetter kan være livsfarlige Vi har tjekket dit køleskab Administrationen indstiller at orienteringen tages til efterretning, idet Bovia har fulgt op på de 3 gode råd. Orienteringen blev taget til efterretning.

6 8. Trinette Afd. 25 Vestergade, Skovstien Hovedbestyrelsen bedes behandle punktet, da afdelingen ikke har en afdelingsbestyrelse. Bovia har på vegne af afd. 25 den 22. august 2018 modtaget skrivelse fra Sikkerhedsstyrelsen om at bringe trinette køkkenerne i overensstemmelse med reglerne for produkterne. Påbuddet er givet som frivilligt tiltag mod at styrelsen holdes orienteret, om hvornår ombygningen eller etableringen af de nye minikøkkener bliver igangsat. Der er i forbindelsen med tilsynet konstateret følgende fejl og mangler: Der er foretaget ændringer på trinetterne, som udgør en risiko for elektriske stød, idet beskyttelsespladen under kogepladesektionen er fjernet, så der er adgang til u-iolerede elektriske ledningsforbindelser og tilslutningsklemmer. Toppen af det indbyggede køleskab er så tæt på kogeplade, den kan smelte, og i værste tilfælde kan varmen fra kogepladen antænde køleskabets isolering. På den baggrund er det Sikkerhedsstyrelsens vurdering, at produktet udgør en risiko og ikke lever op til kravene i reglerne for produktet. Administrationen kan ud fra noterede udskiftninger af køleskabene i trinetterne på Skovstien konstatere, at fejlen er i minimum 23 ud af 24 boliger. I stedet for at lovliggøre de nuværende trinetter ved indkøb af nye køleskabe med en skabshøjde på 65 cm (fungerer som sikkerhedsskjold under kogepladerne) er der indhentet pris på at etablere et lille mini køkken med genanvendelse af nuværende køleskab. Prisen vurderes at være ca kr. pr. bolig incl. moms. Påbud om at bringe Trinette køkkener i orden Frivilligt tiltag vedrørende trinette køkkener på skovstien i Vejen Det indstilles, at hovedbestyrelsen godkender ombygning af nuværende trinetter til et lille mini køkken. Ligeledes indstilles, at hovedbestyrelsen godkender anvendelse af afdelingens henlæggelser på kto I alt indestående på kto. 401 pr. 31. december 2017 var kr Indstilling, ombygning af nuværende trinetter til et lille mini køkken blev godkendt. Ligeledes blev indstillingen om afvendelse af afdelingens henlæggelser på kto. 401 godkendt. Opstår der yderligere, vedr. trinetter, er der opbakning fra bestyrelsen til, at det udbedres med det samme.

7 9. Opsigelse af samarbejdsaftale Afd. 16, 6 boliger på Gjesingvej i Andst. Vejen kommune har pr. 1. august 2018 opsagt en del af samarbejdsaftalen med Vejen Byggeselskab fra november 1997 vedrørende Gjesingvej. Samarbejdsaftalen vedrører borgere visiteret via Vejen Kommune og omhandler 6. boliger på Gejsingvej 2A, 2B, 4A, 4B, 4C og 4D i Andst. Vejen Kommunes begrundelse er at det til stadighed har været vanskeligt at finde borgere som ønsker at bebo boligerne. Grundlag for aftalen 9. juni 1997 Opsigelse af del af samarbejdsaftalen mellem Vejen Kommune og Vejen Byggeselskab Administrationen indstiller at opsigelse tages til efterretning. Indstillingen blev taget til efterretning. 10. Renoveringsprojekter og nybyggeri ( Lukket punkt ) 11. Oversigt over lejeforhøjelser i afdelingerne pr. 1. januar 2019 Huslejeforhøjelser skal forelægges og godkendes i hovedbestyrelsen og varsles over for beboerne 3. måneder inden 1. januar. For afdelinger uden afdelingsbestyrelse skal hovedbestyrelsen i henhold til lovgivningen godkende disse lejeforhøjelser. Evt. bilag: Oversigt over huslejeforhøjelser Det indstilles at huslejeforhøjelserne i afdelingerne godkendes. Indstillingen om huslejeforhøjelserne i afdelingerne blev godkendt. Orienteringssager ( ) På mødet orienteres hvis der er nyt til de enkelte punkter 12. Nyt fra formandskabet Såfremt der er nyt orienteres der på mødet.

8 Formanden orienterede om at han havde deltaget i møde med andre boligforeninger og Borgmester fra Vejen Kommune. 13. Nyt fra administrationen 1. Danske Capital pr. aug bilag vedlagt 2. Oversigt over tomgang sept bilag vedlagt Kommunal anvisning bilag vedlagt 3. Til orientering er nye vedtægter sendt til Kommunen og LBF 4. Dagsorden fra dialogmøde med Vejen Kommune vedlagt 5. Mødekalender for 2019 vedlagt 6. Fra 2019 skal din varmeregning følge kalenderåret 7. Forskudt årsafslutning varme pr. selskab og afdeling 8. Flyer minsidebovia Ad.2: Orientering vedr. den kommunale anvisningsret Ad.5: Mødekalender blev godkendt. Ad.7: Forskudt årsafslutning kommer til at vedr. afd. 4, 7 og Nyt fra afdelingerne Såfremt der er nyt orienteres der på mødet. Referater fra afdelinger vedlagt: Afd. 1 referat afd. 1 referat ekstraordinært Afd. 8 referat ekstraordinært Landsbyggefonden orienterer Pr. mail er der udsendt følgende (såfremt man er tilmeldt via BL) ellers er det muligt via dette link: Asbest 766 Indbetalinger til landsdispositionsfonden/årlig lånindberetning - boligorganisationer, kommuner, regioner og selvejende institutioner 767 Årsberetning Ændringer i Driftsstoette.lbf.dk 769 Indbydelse til informationsmøder om renoveringsstøtte, særlig driftsstøtte, digitale ansøgninger, BOSSINF renovering, totaløkonomi mv.

9 770 To forskningsrapporter om boligsociale indsatser støttet af Landsbyggefonden 771 Aftrapning af rentesikring Forhøjelse af pligtmæssige bidrag BL informerer Pr. mail er der udsendt følgende (såfremt man er tilmeldt via BL) ellers er det muligt via dette link: Juridiske henvendelser til BL 1518 Status på opdatering af persondata 1618 Arbejdet med "De hårde ghettoer" 1718 Initiativer der modvirker parallelsamfund 1818 Ændring i den kommunale grundkapital fra 1. januar Nyt aftalesæt for byggeriet AB/ABR/ABT Forvaltningskonferencen 2018 afholdes den 21. og 22. august på Hotel Nyborg Strand 2118 Temadag om den nye ferielov 2218 Danmarks Statistik - nøgletal for boligområder Lov om ændring af lov om almene boliger m.v Ændring af Bygningsreglement Regulering af maksimumhuslejen 2019 Referat godkendt den 29. nov Leif Nielsen Grete Noes Randi Fait Tage Øhlenschlæger

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Leif Nygaard Jensen Per Nielsen Johnny Frederiksen. Bente Slaikjær Nielsen

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Leif Nygaard Jensen Per Nielsen Johnny Frederiksen. Bente Slaikjær Nielsen Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 06. september 2018 kl. 17:30 Mødested: Lunderskovhallen, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Nanny Mikkelsen Leif Lauritsen Ulla

Læs mere

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødedeltagere: Johannes Nielsen JNN Anny Andersen Ingeborg Svendsen Ratch

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødedeltagere: Johannes Nielsen JNN Anny Andersen Ingeborg Svendsen Ratch Grindsted Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Mandag den 17. september 2018 kl. 14.00 Forventet afsluttet senest kl. 16.30. Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødested: Nørregade 36, Grindsted

Læs mere

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen

Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Bent Poulsen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. august 2016 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza

Læs mere

OBS!! Vi mødes kl. 14:00 i Tingparken ( Børnehaven ) til besigtigelse af stedet.

OBS!! Vi mødes kl. 14:00 i Tingparken ( Børnehaven ) til besigtigelse af stedet. Grindsted Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 05. september 2019 kl. 14.00 Forventet afsluttet senest kl. 16.30. Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødested: Tingparken 60-62

Læs mere

Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen

Mødedeltagere: Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger. Administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 29.11.2018 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Tage Øhlenschlæger Marcelo Mendoza

Læs mere

( Der serveres kaffe og kage under mødet )

( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Bovia Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 13. september 2018 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding ( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde

AAB - Bestyrelsesmøde AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 15. juni 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested:

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

( Der serveres kaffe og kage under mødet )

( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 03. maj 2018 kl. 14.30 Mødested: Comwell, Kolding ( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD

Læs mere

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl Mødedeltagere: Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl Mødedeltagere: Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Desuden deltog fra administrationen: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi

Læs mere

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Afbud: Ulla Fischer UF

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Afbud: Ulla Fischer UF Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 08. november 2018 kl. 17:30 Mødested: Kongsbjerghjemmet, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen Nanny Mikkelsen

Læs mere

Afbud: Mogens Hinrichsen MOH. Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Bente Slaikjær Nielsen

Afbud: Mogens Hinrichsen MOH. Administrationen: Per Nielsen Niels Klausen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Bente Slaikjær Nielsen AAB Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 03. maj 2018 kl. 16:00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad.

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 23. november 2015 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Kurt Frøsig Grete Noes LN

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 17. september 2014 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen. Afbud: Dorte Radik DOR Svend Erik Jensen

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen. Afbud: Dorte Radik DOR Svend Erik Jensen Bovia Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Engstien 2A, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen KJP JBS

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 10. december 2015 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Engstien 2, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 1. oktober 2014 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej, Billund Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Klaus Nielsen

Læs mere

Administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina Lorentzen

Administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina Lorentzen Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Tirsdag den 17.04.2018 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza Tage Øhlenschlæger

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Bovia Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 22. april 2014 kl Comwell, Skovbrynet 1, Kolding. Mødedeltagere:

Bovia Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 22. april 2014 kl Comwell, Skovbrynet 1, Kolding. Mødedeltagere: Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 22. april 2014 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen KJP

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 25. februar 2015 kl. 9.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2 timer. Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej

Læs mere

Vi mødes ved Vorbasse Brugs kl. 13:30 - derefter møde på Vorbasse fritidscenter - Drivvejen 1, 6623 Vorbasse. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS

Vi mødes ved Vorbasse Brugs kl. 13:30 - derefter møde på Vorbasse fritidscenter - Drivvejen 1, 6623 Vorbasse. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 28. november 2016 kl. 13.30 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 5. februar 2015 kl. 16.00 PS! Vi mødes Kærvej 120 ved Børnehaven for at se hyblerne, hvorefter vi kører til kontoret. Af hensyn til mødedeltagernes

Læs mere

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Børge Heering Gitte de Fries Hansen Krista Kristensen. Afbud: Svend Ove Nielsen SON

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Børge Heering Gitte de Fries Hansen Krista Kristensen. Afbud: Svend Ove Nielsen SON Byggeforeningen af 1949, Grindsted Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Onsdag den 04. april 2018 kl. 14.00 Mødested: Kontoret, Grindsted Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Børge Heering BH Gitte de Fries

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen. Afbud: Jørgen Bjerg Sørensen JBS Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 26. april 2016 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Kolding Karl-Jørn Petersen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Eva Kristensen KJP AD SEJ EK Afbud: Jørgen

Læs mere

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.00 Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding

Læs mere

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Svend Ove Nielsen Børge Heering Gitte de Fries Hansen Hanne Nielsen

Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Svend Ove Nielsen Børge Heering Gitte de Fries Hansen Hanne Nielsen Byggeforeningen af 1949, Grindsted Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 14.00 Mødested: Kontoret, Nørregade 36, 7200 Grindsted Mødedeltagere: Sigfred Kristensen SK Svend Ove

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 22. september 2014 kl. 18.00 Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke 27A, Lunderskov Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen JF

Læs mere

Lunderskov Boligforening

Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 18.00 Bemærk at vi starter kl. 17.00 med besigtigelse af arealer ved Hellas. Mødested: Kongsbjerghjemmet, Reinholdts Bakke

Læs mere

Afbud: Villy Gasbjerg VG Klaus Nielsen. Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina J.

Afbud: Villy Gasbjerg VG Klaus Nielsen. Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Niels Klausen Bethina J. Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 15. april 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres

Læs mere

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet.

Forventet afsluttet senest kl Der serveres kaffe og kage til mødet. Grindsted Boligforening Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Onsdag den 16.maj 2018 kl. 14.00 Forventet afsluttet senest kl. 16.30. Der serveres kaffe og kage til mødet. Mødested: Nørregade 36, Grindsted

Læs mere

Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl Mødedeltagere: Anders Lange Andersen AA Britt Kisak Baumhauer Dorte Kjær Lauridsen

Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl Mødedeltagere: Anders Lange Andersen AA Britt Kisak Baumhauer Dorte Kjær Lauridsen Boligorganisationen Grønnevangen, Kolding Boligorganisationen Grønnevangen - Bestyrelsesmøde Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00 Mødested: Fælleshuset, Solsikkehaven, Kolding

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 20. september 2016 kl

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 20. september 2016 kl Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Mandag den 20. september 2016 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard Eva Kristensen Mogens Hinrichsen Sigfred Kristensen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard Eva Kristensen Mogens Hinrichsen Sigfred Kristensen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 28. september 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde

AAB - Bestyrelsesmøde AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 2. december 2015 kl. 15.00, Den gyldne Hane NB! Bemærk mødetidspunkt og sted Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max.

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde. Mødetid: Torsdag den 14. januar 2016 kl

AAB - Bestyrelsesmøde. Mødetid: Torsdag den 14. januar 2016 kl AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 14. januar 2016 kl. 15.30 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested:

Læs mere

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Bente Slaikjær Nielsen

Mødedeltagere: Inga Holm IH. Bente Slaikjær Nielsen Lunderskov Boligforening Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 07. marts 2019 kl. 17:30 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Inga Holm IH Johnny Frederiksen Nanny Mikkelsen JF NM Afbud:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 1 Dagsorden / Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Onsdag

Læs mere

Afbud: Eva Kristensen EK Villy Gasbjerg

Afbud: Eva Kristensen EK Villy Gasbjerg Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 25. juni 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres

Læs mere

Mødedeltagere: Jørgen Bjerg Sørensen Eva Kristensen Tonny Bodilssøn Eigil Kristoffersen

Mødedeltagere: Jørgen Bjerg Sørensen Eva Kristensen Tonny Bodilssøn Eigil Kristoffersen Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 12. september 2017 kl. 16:00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

AAB - Bestyrelsesmøde

AAB - Bestyrelsesmøde AAB - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 29. januar 2015 kl. 16.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2½ time, hvorefter der serveres lidt mad. Mødested:

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen.

REFERAT af. bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab. mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. REFERAT af Referat nr. 1154 bestyrelsesmøde i A.B. Vejen Byggeselskab mandag den 17. august 2015 kl. 17.00 på Andelsselskabet BO SYD s kontor i Vejen. Mødedeltagere Fraværende (med afbud). Leif Nielsen,

Læs mere

Haderslev Ældreboligselskab

Haderslev Ældreboligselskab Haderslev Ældreboligselskab - 10700 Referat af organisationsbestyrelsesmøde, torsdag den 5. januar 2017, kl. 10:00 på Bakkebo, 6100 Haderslev. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat. Mødetid: Onsdag den kl Mødedeltagere:

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat. Mødetid: Onsdag den kl Mødedeltagere: Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Onsdag den 24.04.2019 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Randi Fait Grete Noes Marcelo Mendoza Tage Øhlenschlæger

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet.

Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse med mødet. Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Der vil blive serveret 2 stk. smørrebrød i forbindelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. Side 165/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev.

Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Referat fra mødet d. 11. april 2016 inkl.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien.

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien. Boligselskabet BSB Søllerød R E F E R A T til organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 7. februar 2013, kl. 16.00-21.00. Mødet afholdtes hos Boligkontoret Danmark, Røjelskær 15, 2. sal,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Dagsorden Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 20. september 2018, kl Søndergade 13, Toftlund

Dagsorden Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 20. september 2018, kl Søndergade 13, Toftlund Ekstern Dagsorden Toftlund Andels Boligforening Torsdag den 20. september 2018, kl. 16.00 Søndergade 13, Toftlund Side 1 af 6 Toftlund Andels Boligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M.

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Kollegieboligselskabet Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Dagsorden: 1. Protokol 2. Revisionsprotokol 3. Meddelelser fra

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening Referat Temamøde Onsdag den 3. oktober 2018, kl. 12.30 Bygtoften 2 Sønderborg Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: 1. Organisation... 3 2. Eventuelt... 4 3. Næste møder. 5 Bestyrelsesmedlemmer: Vivian Engelbredt,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde 18. december 2013

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde 18. december 2013 Tilstede: Poul Ankersen Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Dagsorden:

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 15. maj 2018 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 den 15.05.18 side

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. juni 2018 Tid 17.30 22.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Indkaldelse til bestyrelsesmøde. Onsdag den 27. juni 2018, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Indkaldelse til bestyrelsesmøde. Onsdag den 27. juni 2018, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Indkaldelse til bestyrelsesmøde Onsdag den 27. juni 2018, kl. 17.30 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Simon Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lone Birch Svend Hviid Mogensen Finn Wohlert Kirsten Grauholm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lone Birch Svend Hviid Mogensen Finn Wohlert Kirsten Grauholm Haderslev Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. marts 2015, kl. 17.30 Mødet holdes på Hotel Harmonien, Gåskærgade, 6100 Haderslev og afsluttes med middag. Evt. afbud

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF 1938 - HORSENS Referat fra bestyrelsesmøde Mandag den 14. maj 2018, kl. 17.30 på kontoret, Kongensgade 25, 8700 Horsens. Indkaldt til mødet: Poul Erik Rasmussen, Leif

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl i Bifrost, Vestergade 84, Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl i Bifrost, Vestergade 84, Horsens Boligselskabet Domea Horsens Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 11. november 2014 kl. 17.30 i Bifrost, Vestergade 84, Horsens Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere