REFERAT AF BRUGERRÅDSMØDE DEN 22. NOVEMBER 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF BRUGERRÅDSMØDE DEN 22. NOVEMBER 2012"

Transkript

1 Til Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF BRUGERRÅDSMØDE DEN 22. NOVEMBER Til stede liste over deltagere på mødet er vedlagt i bilag. Referat 1. Fejring af Europarc Certificering af Naturpark Maribosøerne der bydes på forfriskninger, v. Frederik Cordes, Guldborgsund Kommune GULDBORGSUND KOMMUNE NATUR, MILJØ & PLAN PARKVEJ 37, 4800 NYKØBING F TLF FAX NATUR-MILJOE-PLAN@ GULDBORGSUND.DK DOKNR /12 SAGSNR. 10/50537 SAGSBEHANDLER: Maya-Maria Madslund DIR MAIL mama@guldborgsund.dk CVR NR TELEFONTIDER: MAN-ONS KL TORS KL FRE KL Naturpark Maribosøerne med ørnelogo på festkage pga. certificering (den smagte godt!) Frederik bød velkommen til Kurt Frederiksen, ny repræsentant for DN Guldborgsund og Shaun Maskell, ny godsforvalter v. Engestofte Gods. Frederik bød også velkommen til Uffe, der er tilbage efter sit sygdomsforløb. Frederik fortalte om baggrunden for certificeringen af Naturpark Maribosøerne, som den første Naturpark i Danmark, der er blevet certificeret af Europarc og

2 SIDE 2/7 kommet i fornemt selskab blandt mange europæiske naturparker, jf. vedlagte power point oplæg Europarc præsentation. Frederik takkede Brugerrådets medlemmer for deres indsats, der i høj grad har bidraget til, at Naturparken nu er certificeret. I den anledning fik hvert medlem et takkekort for indsatsen fra Lolland og Guldborgsund Kommuner. Takkekortet er vedlagt referatet i PDF. Frederik fortalte, at vi snarest muligt vil markedsføre, at NP Maribosøerne er den første danske naturpark, der er blevet certificeret af Europarc. Kommunerne udarbejder pressemeddelelse med fotos mv. og sender det til lokal presse men vil også sende til den nationale presse. Frederik opfordrede Brugerrådet til at bidrage med at formidle budskabet. bl.a. ved at bruge pressemeddelelsen. Kommunerne vil også kunne bidrage til at udarbejde artikler til medlemsblade eller nyhedsbreve mv. Brugerrådet er velkommen til at henvende sig i så fald. 2. Godkendelse af referat fra Brugerrådsmødet den 23. august 2012 (vedlagt som bilag) Godkendt. Frederik oplyste, at punktet om regulering af færdsel på Maribosøerne med Naturstyrelsen er udsat til det nye år. 3. Evaluering af Naturparkdagen Maya-Maria introducerede evalueringen ved at ridse forberedelsen og afviklingen af Naturparkdagen op. Fotos fra Naturparkdagen kan ses på NP Maribosøernes hjemmeside: Pia oplyste, at det undrede hende, at der var meget få deltagere på Hejrede Friluftsgård. Til gengæld var Lykketuren en stor succes. Planlægningsmæssigt er det upraktisk at afholde Naturparkdagen om efteråret, mente hun. Terkel synes, det er godt at afholde Naturparkdagen på Naturens Dag som nu. Annette G. synes, at det ville være godt at afholde Naturparkdagen om foråret, da naturparken starter op om foråret. Hun oplyste, at rideturen med Frederik Lüttichau var vellykket. Fotos fra Naturparkdagen kan ses her: Carsten mente, at der var annonceret nok, da der var dobbelt så mange med Anemonen, end der normalt er. Frederik opfordrede Brugerrådets medlemmer til at komme med tilkendegivelser om de fortsat bakker Naturparkdagen op. Næste års naturparkdag er den , som er Naturens Dag. Annette G. synes, det er en god idé at fortsætte med Naturparkdagen for på denne måde at fokusere på Naturparken og at vise bredden i den. Heidi oplyste, at Naturskolen og Anemonen gerne vil være med.

3 SIDE 3/7 Uffe oplyste, at naturvejledningen gerne vil være med næste år. Han mente, at det er godt, at de private virksomheder omkring søen er med, hvilket understøtter perspektivet med bæredygtig turisme. Jakob oplyste, at eventyrfortælleren var begejstret for dagen, og at hun gerne vil være med næste år. Martin J. oplyste, at begge godser gerne vil være med. Martin N. mente, at man skal lægge sig fast på én dag, samt at man fx kan knytte aktiviteterne sammen i et tema eller i temaer gennem fx en skattejagt eller en bustur. Uffe mente, at vi skal holde fast i datoen, og at markedsføring er afgørende. Uffe mente ikke, at markedsføringen var god nok, da der fx ikke var et samlet program i Lollands Posten i ugerne op til dagen. Leif Salle mente også, at annonceringen er meget vigtig. Frederik konkluderede, at der er bred opbakning i Brugerrådet til at afholde naturparkdagen, og at vi derfor godt kan fortsætte med at afholde den. 4. Evaluering af de to sidste år samt forventningsafstemning Frederik introducerede dagsordenspunktet ved at fortælle om den evaluering, der blev foretaget efter de første to år Brugerrådet eksisterede, se vedlagte power point oplæg Evaluering brugerrådsmøde På baggrund af denne evaluering og efter de samme principper blev der foretaget evaluering i tre grupper. Grupperne fremlagde deres bemærkninger, jf. vedlagte Plancher fra møde. Nick fortalte om projektet ved Bønnersvig, hvor der er bevilget kr. til at gøre arealet mere lysåbent. Frederik sammenfattede gruppernes primært positive bemærkninger om de sidste to år. Bl.a. at man er glad for, at medlemmerne af Brugerrådet kan tale sammen trods forskellige interesser, og at medlemmerne føler ejerskab og medansvar. Der var også positive tilbagemeldinger om, at Brugerrådet er et forum, hvor man bliver hørt, at man får mange informationer, og at der er muligheder for at samarbejde med udlandet. Generelt fik Guldborgsund Kommune ros for godt lederskab i de sidste 2 år, godt med regelmæssige møder, at alle punkter bliver gennemgået hver gang, at alle møder er godt tilrettelagt med efterfølgende fyldestgørende referater. Alt sammen, blev det anført, har skabt en positiv udvikling i rådet. Frederik understregede, at rådet i sin form fungerer qua, at medlemmerne giver input. Han takkede for de mange positive tilbagemeldinger. Frederik konkluderede, at flere bemærkninger drejede sig om, at Brugerrådet fremover ønskede at fortsætte med at fokusere på mere markedsføring, mere synlighed og flere projekter internt i Brugerrådet.

4 SIDE 4/7 5. Overdragelse af formandskab til Lolland Kommune Frederik oplyste, at i henhold til kommissoriet for Brugerrådet overgår formandskabet den til Lolland Kommune, og Heidi Larsen bliver herefter formand/-kvinde for Brugerrådet. Frederik (Guldborgsund) overdrog formandskabet til Heidi (Lolland) træder dog først i kraft d Heidi foreslog, at Brugerrådet fremover fokuserede på at gøre Strategien mere operationel. Hun foreslog videre, at der blev dannet nogle projektgrupper med medlemmer fra Brugerrådet, der arbejder med emner fra Strategien. Grupperne kan komme med oplæg til kommende Brugerrådsmøder. Et andet forslag var at mødes til en temadag med gruppearbejde. Der var delte meninger om ideen. Det blev bl.a. anført, at Brugerrådets medlemmer har meget travlt i hverdagen, at det er vigtigt, at man brænder for det emne, man eventuelt deltager i, at det skal være meget klart definerede emner, samt at man fx kan beskrive nogle rammer for gruppernes formål og emne på Brugerrådets møder, hvorefter Brugerrådets medlemmer kan byde ind på grupperne. Herefter blev en gruppe nedsat, der skal forberede og gennemføre Naturparkdagen i 2013 nemlig den 8. september. Følgende medlemmer meldte sig: Annette G., Troels, Pia, Catharina, Uffe, Bo.

5 SIDE 5/7 Heidi sluttede med at tilføje, at Lolland Kommune er repræsenteret i Brugerrådet udover Heidi selv fra Udvikling og Erhverv, med Nick fra Teknik og Miljø, Uffe fra Naturskolen, Bo fra Udvikling og Erhverv og Annette C. fra Udvikling og Erhverv. 6. Orientering fra kommunerne Bo orienterede om, at P-pladsen v. Søholt er under etablering. Heidi oplyste følgende: At de to turistbureauer i Lolland Kommune bliver virksomhedsoverdraget til Lolland Turistråd pr. 1/ og der bliver ansat én turistchef for området. At NP Maribosøernes hjemmeside skal udvikles, så den i endnu højere grad markedsfører NP Maribosøerne, Anemonen og Naturvejlederen gennem hjemmesiden. o Troels oplyste, at han har penge til Webudvikling pga. Gateway en. Frederik orienterede om følgende: Lolland og Guldborgsund har løbende dialog med Søholt og Engestofte Godser på koordinationsmøder. Det er vigtigt at have god dialog i relation til aktuelle problemstillinger, udviklingsmuligheder og evt. projekter. Det er vigtigt at have fokus på godserne som primære private lodsejere af området indenfor Naturpark Maribosøerne. Der foregår en positiv og konstruktiv dialog. Natura 2000-handleplanerne samt vandhandleplanerne bliver formentlig udsendt i starten af december. Region Sjælland har påtaget sig at udfærdige cykelrutekort. Der pågår således samarbejde om at lave kort for cykelruter i LF. Økonomi: Projektansøgninger udsendes som tidligere omtalt løbende. Der er ansøgt om forarbejde til velkomstcenter, der er bevilget kr. fra Region Sjælland. Naturerhverv har indstillet, at vi ikke får bevilget kr. til projektet. Vi henvender os til begge instanser og undersøger om projektet kan skrues lidt anderledes sammen, så vi alligevel kan få pengene. o Jimmi oplyste, at der er sat penge af til klimatilpasning, og at det er lokale enheder, der administrerer midlerne. Det kunne give muligheder for søgning af midler. Frederik oplyste videre følgende: Der er nedsat en gruppe bestående af repræsentanter fra Lolland og Guldborgsund kommuner, som arbejder med at udrede vandstandsproblematikken generelt i Maribosøerne men også omkring pumpestationen. Den afholdes en workshop om en ny national friluftspolitik. Catharina og Frederik deltager fra Guldborgsund. Den 5.12 har Friluftsrådet indbudt til temadag om Naturparker, hvordan kommer vi i gang. Catharina deltager. Lolland Kommune har reserveret tre pladser, hvoraf Annette G. deltager og optager således den ene plads. Invitationen sendes ud med referatet. Send besked til Maya-Maria, hvis I vil med.

6 SIDE 6/7 Aflæsning af persontællere i parken er sket med visse udfordringer. Catharina vil snart udsende nyhedsbrev til naturparkpartnerne. Det nye Pil og Poppel projekt sætter fokus på stynede pile og popler på LF. Projektet er et samarbejdsprojekt mellem Danmarks Naturfredningsforening, Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune, Museum Lolland-Falster og Skov-og Naturkonsulent Thyge Andersen. Projektet er finansieret af: 15. Juni Fonden, NaturErhvervstyrelsen og Møenbogaardfonden. Der er nemlig penge i at få stynet pil og popler, idet veddet kan bruges og sælges. Det kan betyde, at det kan blive udgiftsneutralt for lodsejer. Der er også mulighed for at få plantet pil og poppel træer til hegn. Se mere på hjemmesiden: og den vedlagte pressemeddelelse. Kommunerne er enige om at formidle NP Maribosøerne gennem LF kataloget. Tove er tovholder. Orientering fra medlemmerne (Information/Aktiviteter/Nye tiltag) Troels orienterede om, at ansøgningen om Naturparkspillet er blevet accepteret og behandles nu i EU. Derudover arbejder Troels på et projekt under forskningssamarbejdet EU RURAGI, hvor der snart er deadline. Carsten orienterede om vandstandsproblematikken i Maribosøerne. Planen er at Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Sportsfiskerforbund og Dansk Ornitologisk Forening fremsender en skrivelse til Guldborgsund Kommune om problematikken. Carsten oplyste, at pil og poppel hegn mangler at blive stynet omkring Røgbølle sø. Catharina oplyste, at bord- og bænkesæt ved rastepladserne v. Engestofte bliver opsat så hurtigt som muligt. Heidi oplyste, at Lolland Kommune og Frederik Lüttichau samarbejder om Skelsnæs Pavillonen. Carsten oplyste, at der er sat en skilt op m. adgang forbudt ved Barokhaven. Nick oplyste, at Lolland Kommune har vurderet, at vildtet og privatlivets fred kan blive generet, hvis der er offentlig adgang, hvorfor Lolland Kommune har besluttet at lukke for adgang. Frederik oplyste, at Engestofte Gods og Guldborgsund Kommune er i dialog omkring Borgø og andre arealer. Frederik oplyste, at det opdaterede kort over NP Maribosøerne bliver lagt ind på NP Maribosøernes hjemmeside. 7. Observationer omkring Maribosøerne Uffe orienterede om, at skraldestativer og logoer er stjålet ved rasteplads v. Skovby, samt at der skal foretages rydning af opvækst.

7 SIDE 7/7 Jimmi oplyste, at skilt m. adgang forbudt for havørnen er fjernet ved Bøgeskoven. 8. Mødekalender for 2013 Næste møde afholdes hvornår og hvor? Næste møde afholdes den 21. februar. Kommende møder er følgende: Den 16. maj - den 29. august - den 21. november. Alle møderne afholdes i tidsrummet kl Eventuelt Heidi uddelte den flotte bog om Lolland: Syd for Danmark. Den har fået meget presseomtale. Med venlig hilsen Maya-Maria Madslund Miljøplanlægger BILAG Deltagere på mødet Martin Jørgensen Shaun Maskell Troels Lyndelse Pia Lyndelse Jacob Rasmussen Carsten Drejer Kurt Frederiksen Jimmi Spur Olsen Martin Nyvang Jan Wandy Pedersen Leif Nielsen Terkel Jakobsen Annette Greenfort Uffe Nielsen Peter Malm Heidi Larsen Nick Rasmussen Frederik Cordes Catharina Oksen Bo Rasmussen Annette Christoffersen Maya-Maria Madslund Power point oplæg Europarc præsentation. Takkekort til Brugerrådet november Power Point oplæg Evaluering brugerrådsmøde Plancher fra evaluering på Brugerrådsmødet Invitation til Naturparker kom godt i gang. Pressemeddelelse om Pil og Poppel projekt.

REFERAT AF MØDE DEN 24. FEBRUAR 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDE DEN 24. FEBRUAR 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF MØDE DEN 24. FEBRUAR 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE 07-03-2011 Deltagere: Se bilag nedenfor. Referat i henhold til dagsorden: 1. Velkomst.

Læs mere

REFERAT AF MØDE DEN 23.2.2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDE DEN 23.2.2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE Til Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF MØDE DEN 23.2.2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE 05-03-2012 Referat (deltagerliste er vedlagt i bilag) 1. Velkomst Frederik Cordes bød velkommen.

Læs mere

REFERAT AF MØDE DEN 31.5.2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDE DEN 31.5.2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE Til Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF MØDE DEN 31.5.2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE 14-06-2012 Referat (deltagerliste er vedlagt i bilag) DAGSORDEN 1. Velkomst 2. Præsentation

Læs mere

REFERAT AF MØDE DEN 12. MAJ 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDE DEN 12. MAJ 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF MØDE DEN 12. MAJ 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE 25-05-2011 Deltagere: Se bilag nedenfor. Referat i henhold til dagsorden: 1. Velkomst Frederik

Læs mere

REFERAT AF MØDET DEN 1. SEPTEMBER 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDET DEN 1. SEPTEMBER 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF MØDET DEN 1. SEPTEMBER 2011 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE 15-09-2011 Deltagere: Se bilag nedenfor. Referat 1. Velkomst Frederik bød velkommen.

Læs mere

REFERAT AF MØDE DEN 23. AUGUST 2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDE DEN 23. AUGUST 2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE Til Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne REFERAT AF MØDE DEN 23. AUGUST 2012 I BRUGERRÅDET FOR NATURPARK MARIBOSØERNE 30-08-2012 Deltagerliste er vedlagt i bilag. Referat 1. Præsentation af Søbakken

Læs mere

Referat af Grønt Råds møde 5. september 2013

Referat af Grønt Råds møde 5. september 2013 Referat af Grønt Råds møde 5. september 2013 09.10.2013 Tilstede fra Rådet: Danmarks Naturfredningsforening, Sven Thorsen Danmarks Jægerforbund, Christian Clausen Dansk Landbrug Sydhavsøerne, John Nielsen

Læs mere

REFERAT AF MØDET DEN 11.9.2014 I BRUGERRÅDET, PÅ OG OMKRING FARVANDET GULDBORGSUND

REFERAT AF MØDET DEN 11.9.2014 I BRUGERRÅDET, PÅ OG OMKRING FARVANDET GULDBORGSUND Til medlemmerne i Brugerrådet, På og omkring farvandet Guldborgsund 09-10-2014 REFERAT AF MØDET DEN 11.9.2014 I BRUGERRÅDET, PÅ OG OMKRING FARVANDET GULDBORGSUND Til stede fra Brugerrådet: Henrik Søby,

Læs mere

Til medlemmer af Brugerrådet Naturpark Maribosøerne. Referat af Brugerrådsmøde den 21. februar 2013. 1. Velkomst

Til medlemmer af Brugerrådet Naturpark Maribosøerne. Referat af Brugerrådsmøde den 21. februar 2013. 1. Velkomst Til medlemmer af Brugerrådet Naturpark Maribosøerne 25. februar 2013 Brevid: 3297902 Sagsnr.: 277509 Lolland Kommune Udvikling- og Erhverv Postadresse Jernbanegade 7 4930 Maribo Tlf.: 54 67 67 67 Fax:

Læs mere

Grønt Råds møde den 12. december 2013 blev afholdt i mødelokale 1, hos Teknik og Miljømyndighed, Fruegade 7, 4970 Rødby

Grønt Råds møde den 12. december 2013 blev afholdt i mødelokale 1, hos Teknik og Miljømyndighed, Fruegade 7, 4970 Rødby GRØNT RÅD REFERAT Af Grønt Råds møde den 12. december 2013 Grønt Råds møde den 12. december 2013 blev afholdt i mødelokale 1, hos Teknik og Miljømyndighed, Fruegade 7, 4970 Rødby 19. december 2013 Brevid:

Læs mere

REFERAT AF MØDE DEN I BRUGERRÅDET NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDE DEN I BRUGERRÅDET NATURPARK MARIBOSØERNE Til Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne 12-10-2016 REFERAT AF MØDE DEN 01-09-2016 I BRUGERRÅDET NATURPARK MARIBOSØERNE Til stede: Troels Lyndelse, Gitte, Baldvin Bjørnsson, Sven Jean Nielsen, Leif Salle

Læs mere

REFERAT AF MØDE I GRØNT RÅD 20. AUGUST 2015

REFERAT AF MØDE I GRØNT RÅD 20. AUGUST 2015 Att.: REFERAT AF MØDE I GRØNT RÅD 20. AUGUST 2015 08-10-2015 Tilstede: Danmarks Jægerforbund, Christian Clausen Danmarks Naturfredningsforening, Flemming Stenild Dansk Landbrug Sydhavsøerne, Jens Kahr

Læs mere

REFERAT AF MØDET D I BRUGERRÅDET NATURPARK MARIBOSØERNE

REFERAT AF MØDET D I BRUGERRÅDET NATURPARK MARIBOSØERNE Til Brugerrådet for Naturpark Maribosøerne 10-12-2015 REFERAT AF MØDET D. 19-11-2015 I BRUGERRÅDET NATURPARK MARIBOSØERNE Til stede: Elizabeth Knox-Seith, Merethe Kepp, Baldvin Bjørnsson, Troels Lyndelse,

Læs mere

REFERAT FÆLLESMØDE OMRÅDEFORNYELSE STUBBEKØ- BING - 7. APRIL 2016 I STUBBEKØBING HALLEN

REFERAT FÆLLESMØDE OMRÅDEFORNYELSE STUBBEKØ- BING - 7. APRIL 2016 I STUBBEKØBING HALLEN REFERAT FÆLLESMØDE OMRÅDEFORNYELSE STUBBEKØ- BING - 7. APRIL 2016 I STUBBEKØBING HALLEN Deltagere: Peter Bring Larsen Lis Magnussen Frederik Cordes Sheila Larsen Maya-Maria Madslund Pia Bro Christensen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016

Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Referat af møde i Ældrerådet d. 18.-05.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 18. maj 2016 Deltagere Tidsrum 10.00 ca. 12.15 (bemærk at mødet

Læs mere

TILLADELSE EFTER 19 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN.

TILLADELSE EFTER 19 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN. Landinspektør Carsten Kragh Vestensborg Alle 34 4800 Nykøbing F. (kun sendt via e-mail til: ck@rk34.dk TILLADELSE EFTER 19 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN. 26-08-2013 1. MIDLERTIDIGT OPLAG, AF OPGRAVET JORD FRA

Læs mere

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Prinsens Allé 5 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Job-velfaerd@viborg.dk www.viborg.dk Sted: Horsens Rådhus, kl. 11-13.30,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

www.ikast-brande.dk Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014

www.ikast-brande.dk Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014 Deltagere: Fra landbruget: Helle Borum, Heden & Fjorden;

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

TILLADELSE TIL RESTAURERING AF STRÆKNING PÅ FRIBRØDRE Å - VANDPLANINDSATS NYK-43295

TILLADELSE TIL RESTAURERING AF STRÆKNING PÅ FRIBRØDRE Å - VANDPLANINDSATS NYK-43295 Guldborgsund Kommune Parkvej 37 4800 Nykøbing Falster 18-06-2015 TILLADELSE TIL RESTAURERING AF STRÆKNING PÅ FRIBRØDRE Å - VANDPLANINDSATS NYK-43295 Der er udarbejdet projekt for restaurering af Fribrødre

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Det man bagefter kunne vurdere på, er om der er fællestræk, som vi kan arbejde videre med, også i bestyrelsen.

Det man bagefter kunne vurdere på, er om der er fællestræk, som vi kan arbejde videre med, også i bestyrelsen. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 8 skoleår 13/14 den 18. september 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Brian Jensen

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00

Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00 Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00 2. december 2013 Sted: Erhvervs- og Vækstministeriet, Mødesal F, Slotsholmsgade 12, 1216 København K 1. Besøg af erhvervs- og vækstministeren: Diskussion

Læs mere

LANDZONETILLADELSE - HUSSTANDSVINDMØLLE

LANDZONETILLADELSE - HUSSTANDSVINDMØLLE Urhøj Smedje ApS Krogvejen 40 4281 Gørlev Att: Heidi Daggaard Johansen Sendt til: heidi@urhoj.dk 3. JULI 2013 LANDZONETILLADELSE - HUSSTANDSVINDMØLLE Matr. Nr. 42m, Grænge By, Toreby, Majbøllevej 166,

Læs mere

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet Kunde/Projekt: Kredsbestyrelsesmøde Deltagere til mødet: Tove Binzer, Jess Jessen, Lone Aalekjær, Gert Pedersen, Referat udsendes til: Kredsbestyrelsen, per.saugmann Dagsorden: Mødedato: 24. juni 2010

Læs mere

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE Referat fra SU torsdag den 28. april 2016 kl. 17.30 på driftskontoret.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat nr. 2

Bestyrelsesmøde Referat nr. 2 Mødereferat nr. 2 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde Referat nr. 2 Mandag den 5. december kl.17.00 19.00 på Kerteminde Turistbureau,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

JKF, LANGELAND. Kreds 5, ved Kristian Spodsberg, har udsendt et udkast om reguleringsjagt, som blev omdelt og følger efter referatet.

JKF, LANGELAND. Kreds 5, ved Kristian Spodsberg, har udsendt et udkast om reguleringsjagt, som blev omdelt og følger efter referatet. JKF, LANGELAND Bestyrelsesmøde onsdag den 12. september 2012 kl. 19.00 Sted: Borgerhuset i Rudkøbing. Deltagere: Leif Hermann (LH) Michael Jensen (MJ) Flemming Sørensen (FS) Ole Kieler Nielsen (OKN) Gert

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten W. Larsen, Jesper

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6. oktober 2015 kl 19 hos Lis Tibirkevej 15. Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer Referat fra møde i Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen torsdag den 28. jan. 2010 kl. 9 11 i SEVU, Ny Vestergade 17, 3. th., 1471 Kbh. K Tilstede: Nanna

Læs mere

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Torsdag den 28. august 2014 kl. 13.00 15.00 Mødelokale 3, Holstebro

Referat Pædagogisk Forum for Erhvervsuddannelser Torsdag den 28. august 2014 kl. 13.00 15.00 Mødelokale 3, Holstebro Hospitalsenheden Vest Staben RH-HV HR Birgit Meldgård Sangill - lægesekretærelever Erna Leth - social- og sundhedsassistentelever + redderelever Kate Gahner Larsen - elever med speciale i offentlig administration

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl. 18.30. Referat

AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl. 18.30. Referat Halsnæs Boligselskab, Afdeling 2502 Lathyrusvej/Vinderød Enghavevej Formand Bjarne Nederby Jessen, Vinderød Enghavevej 73, 3300 Frederiksværk. AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl.

Læs mere

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A

Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Referat af Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. marts 2014 kl. 13.00 i NaturErhvervstyrelsen, lokale 2A Deltagelse: Danmarks Fiskeriforening: DSA: Marine Ingredients Denmark: Danske Fiskeauktioner: Pelagisk

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

Referat fra 13. naturparkrådsmøde i Naturpark Vesterhavet Mandag den 1. december 2014

Referat fra 13. naturparkrådsmøde i Naturpark Vesterhavet Mandag den 1. december 2014 Dok.nr. 152655-14 Sagsnr. 11/12126 Referat fra 13. naturparkrådsmøde i Naturpark Vesterhavet Mandag den 1. december 2014 Sted: Årre Kantinen Tid: 1. december 2014 kl. 14.00 16.00 Deltagere: Preben Friis-Hauge,

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat fra møde i Grønt Råd den 8. januar 2015 kl. 16.00-18.00

Referat fra møde i Grønt Råd den 8. januar 2015 kl. 16.00-18.00 Til Grønt Råd/Hillerød Kommune By og Miljø 26. januar 2015 Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Tlf. 7232 2189 Fax 7232 3213 kthl@hillerod.dk www.hillerod.dk Sag 219-2009-58678 Referat fra

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Punkt 6 om udviklingen i neurofysiologispecialet indledte mødet.

Punkt 6 om udviklingen i neurofysiologispecialet indledte mødet. Referat af møde i FUHA, team neurofysiologi den 15. september kl. 14.30 16.00 Til stede: Per Kristian Jansen, Danske Regioner Birgit Andersen, Danske Regioner Heidi Leen, FOA Anita Bak Johansen, FOA Lotte

Læs mere

4. møde i Udvalget for Forebyggelse blev afholdt den 19. april 2012 i Beredskabsstyrelsen,

4. møde i Udvalget for Forebyggelse blev afholdt den 19. april 2012 i Beredskabsstyrelsen, REFERAT UDKAST 6. juni 2012 Sagsnr.: 2010/019093 Sagsbehandler: AT 4. møde i Udvalget for Forebyggelse 4. møde i Udvalget for Forebyggelse blev afholdt den 19. april 2012 i Beredskabsstyrelsen, Birkerød.

Læs mere

1) Beskrivelse af praktikstedet, herunder formål, karakteristik af brugergruppe og

1) Beskrivelse af praktikstedet, herunder formål, karakteristik af brugergruppe og Sagsnr. 54.08.00-A00-1-14 Cpr. Nr. Dato 10-6- Navn Sagsbehandler Bente Bækvad Jensen Notat om ny pædagoguddannelse 1. Ny pædagoguddannelse. Med baggrund i evalueringen af pædagoguddannelsen fra 2007 er

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Referat Forum Assens Kunstråd Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00 Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Deltager Jørgen Svenstrup, Elisabeth Rask, Anne Bjørn, Oluf Lund, Peter Tybjerg, Peter Nielsen,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal

Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Referat Repræsentantskabsmøde den 11. april 2013, kl. 12 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal Til stede Nina Messerschmidt, Christine Langer, Svend Borgreen, Ole Nyholm, Bente Sørensen, Hanne M.

Læs mere

Referat Indsamling og Bevaring

Referat Indsamling og Bevaring Rigsarkivet Referat Indsamling og Bevaring Møde: K-udvalget Dato og tidspunkt: 20. oktober 2014 kl. 10-13 Sted: Rigsarkivet, Kalvebod Brygge 34 Deltagere fra Rigsarkivet: Kirsten Villadsen Kristmar, Jan

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 28. februar 2013 /LOHOLK Referat af møde i demokratiudvalget den 20. februar 2013 kl. 13:00 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Dansk Skovforening kan ikke finde en repræsentant til Det Grønne Råd og har derfor takket nej til deltagelse.

Dansk Skovforening kan ikke finde en repræsentant til Det Grønne Råd og har derfor takket nej til deltagelse. Til Det Grønne Råd Miljø og Teknik Natur og Vand Laksetorvet DK 8900 Randers Telefon +45 89 15 1850 Telefax +45 89151660 ove.noerregaard@randers.dk www.randers.dk 10. marts 2008 Referat fra mødet i Det

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Mødedeltagere: Christine Jensen(1.j), Frederik Sønderstrup(1.k), Melissa Jørgensen(1.k), Rasmus Nyvang(1.l), Silvia Kærlet(1.l),

Læs mere

Fishing Zealand GEDDEFABRIKKER Workshop på Fishing Zealand konference 2015

Fishing Zealand GEDDEFABRIKKER Workshop på Fishing Zealand konference 2015 Mødereferat Fishing Zealand GEDDEFABRIKKER Workshop på Fishing Zealand konference 2015 Mødetid/-sted: Sankt Helene, Tisvilde, 16. november 2015 kl. 10.45-12.00 Referent: Mødedeltagere: Mads Lottrup Jyde

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012

Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012 Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012 Deltagere: 13 pårørende fra Gefion, områdechef Lissi Nielsen samt driftschef. Referent:. 19. september 2012 Psykiatri

Læs mere

Formands Nyt. Nr. 2-2015 Juni. Livet skal leves hele livet

Formands Nyt. Nr. 2-2015 Juni. Livet skal leves hele livet Formands Nyt Nr. 2-2015 Juni Livet skal leves hele livet OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: 33 85 45 01 * ok-klubberne.dk * facebook.com/okklubberne Formands Nyt nr.2, juni

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden. Ingen bemærkninger. 2) Godkendelse af referat fra sidste møde. Bilag 1: Referat fra mødet 23.

1) Godkendelse af dagsorden. Ingen bemærkninger. 2) Godkendelse af referat fra sidste møde. Bilag 1: Referat fra mødet 23. Afdeling: Afdelingen for Kvalitet og Forskning/MTV Udarbejdet af: Christine Dichmann Sagsnr.: 07/24879 E-mail: christine.dichmann@rsyd.dk Dato: Telefon: 2115 8523 Referat Møde: Rådet for lægelig videreuddannelse

Læs mere

Møde mellem Ribe Midt, Ribe Nord og Ribe Syd og Teknik & Byggeudvalget

Møde mellem Ribe Midt, Ribe Nord og Ribe Syd og Teknik & Byggeudvalget Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 1. juni 2016 Journal nr. 15/22296 Login cow Sagsbehandler Connie Weiss Fallesen Telefon direkte 76 16 13 30 E-mail cow@esbjergkommune.dk Møde mellem Ribe Midt, Ribe Nord

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret Referat af DSØ møde. 5.5.15 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret 2. Fordeling af bestyrelsesposter og ansvarsområder. Alle aktivitets- og ansvarsområder er til salg,

Læs mere

Vandpest på Store Kalv status vedr. sandsynlige tiltag i 2011

Vandpest på Store Kalv status vedr. sandsynlige tiltag i 2011 Et samarbejde mellem foreninger med relation til Store Kalv, Rudersdal Kommune og Naturstyrelsen dannet på baggrund af det voldsomme angreb af smalbladet vandpest i 2010 i denne del af Furesøen Vandpest

Læs mere

Social- og Handicapcentret 02-06-2014

Social- og Handicapcentret 02-06-2014 REFERAT Social- og Handicapcentret 02-06-2014 Til stede: Hans Behrendt, Rikke Strandgaard, Sanne Graffe, Steen Rosenquist, Kim Franson, Mette Olsen, Susanne Strandkjær, Orsolya (Orsi) Fejes, Jeanette Ingemann

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET HARESKOVGÅRD REPRÆSENTERET VED BOLIGKONTORET DANMARK DEN 14. NOVEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET HARESKOVGÅRD REPRÆSENTERET VED BOLIGKONTORET DANMARK DEN 14. NOVEMBER 2011 1 Deltagere Boligselskabet Hareskovgård v/ Boligkontoret Danmark Bent Gail Kalashnyk (Boligkontoret Danmark) Charlotte Heitmann (Boligkontoret Danmark) Torben Eriksen (Boligkontoret Danmark) Mogens Lund

Læs mere

Referat fra mødet i Miljøudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Meldahls Rådhus Herredets Tingstue

Referat fra mødet i Miljøudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Referat fra mødet i Miljøudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 25. september 2013 Mødested: Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Mødetidspunkt: Kl. 8:00-10:00 Medlemmer: Fraværende:

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Pia Ellegaard Jørgensen Danmarks Naturfredningsforening (DN) Merethe Simonsen Dansk Skovforening (DS) Hans Henriksen

Pia Ellegaard Jørgensen Danmarks Naturfredningsforening (DN) Merethe Simonsen Dansk Skovforening (DS) Hans Henriksen Notat Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Søren Okkels Uhrskov Tlf. 6333 6878 E-mail: sou@nyborg.dk

Læs mere

REFERAT FRA MØDE OM VANDPLANLÆGNING PÅ MARIELYST

REFERAT FRA MØDE OM VANDPLANLÆGNING PÅ MARIELYST REFERAT FRA MØDE OM VANDPLANLÆGNING PÅ MARIELYST Møde afholdt d. 26. juni 2014 kl. 13-17 på Hotel Nørrevang, Marielyst Strandvej 32, 4873 Væggerløse. Velkomst v. Jakob Lysholdt (JLS) og præsentation af

Læs mere

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015 Ringsted, den 27. maj 2015 REFERAT ved GENERALFORSAMLING for Onsdag, den 22. april 2015 kl. 19.00 i mødelokale 2 i. DAGSORDEN: Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens Rasmussen blev valgt som dirigent. Der skal

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Referat

SKOLEBESTYRELSEN Referat 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Punkt 175: Punkt 176: Forældre: Gry Wagner Iversen, Kurt Jensen, Lisette Veje Lynge, Mette- Marie Noack Lomholt, Henrik Pullich, Susan Kirkebjerg Jørgensen Vivian Harding

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Referat fra. Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. november 2014

Referat fra. Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. november 2014 Den 19. januar 2015 J.nr.: 14-7131-000006 Ref. CFF/bpa Referat fra Erhvervsfiskeriudvalgets møde den 25. november 2014 Deltagere: Danmarks Fiskeriforening PO: DSA: Danish Marine Ingredients: Danmarks Pelagiske

Læs mere

REFERAT AF GRØNT RÅDS MØDE DEN 17. JUNI 2014 AFHOLDT I VIRKETHUS

REFERAT AF GRØNT RÅDS MØDE DEN 17. JUNI 2014 AFHOLDT I VIRKETHUS Medlemmer af Grønt Råd og Flemming Jantzen REFERAT AF GRØNT RÅDS MØDE DEN 17. JUNI 2014 AFHOLDT I VIRKETHUS 13-08-2014 Til stede fra Rådet: Danmarks Naturfredningsforening, Sven Thorsen Danmarks Jægerforbund,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

Skovvangskolen, Skolebestyrelsesmøde, Mødereferat

Skovvangskolen, Skolebestyrelsesmøde, Mødereferat Skovvangskolen, Skolebestyrelsesmøde, Onsdag, 2015-03-25 Mødereferat 2015-F-3 Mødedeltagere Onsdag, 2015-03-25, 17.15-19.15 Personalerummet Forældrerepræsentanter, Dorthe Heidi Nielsen, Jane Houlind Ulsøe,

Læs mere