Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederikssund Svømmeklub Badehæftet"

Transkript

1 At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en sport, der giver dit barn gode oplevelser, selvtillid og kompetencer. Dit barn får selvtillid gennem selvudvikling, på såvel det sportslige som på det mentale og personlige plan. Følelsen af personlig sejr, giver en rigtig god fornemmelse der planter sig langt inde i kroppen, og kan bruges i mange andre sammenhænge. At træne svømning giver en evne til at ville, og anvende denne vilje til at arbejde målrettet. Dit barn udvikler kompetencer i retning af at være organiseret og fokuseret. Det kræver det nemlig, at være konkurrencesvømmer. Nogen gange skal lektierne altså laves inden et stævne, og denne proces læres heldigvis hurtigt for de fleste. Stævnerne er en del af svømningen, og i starten kan det være overvældende at deltage i. Men allerede når dit barn har været af sted nogle gange vil dit barn opleve glæden ved at forbedre sin tid, glæden ved en medalje, og glæden ved sine holdkammeraters sejre. Derfor er svømning en sport der giver dit barn god kondition, gode oplevelser og rigtig gode personlige kompetencer, som kan anvendes senere hen. Klubben stræber efter en god træningskultur. Det er vigtigt at svømmerne får mulighed for en masse god træning, men også at de deltager i andre aktiviteter, der udvikler børnene personligt og ikke kun sportsligt. Der lægges vægt på, at svømmerne er med til selv at tage ansvar for træning og stævneresultater. Mottoet er det er lysten, der driver værket. Det betyder samtidig, at svømmerne oplæres til at tage et medansvar for ikke blot deres træning, men også de resultater de skaber. En anden vigtig værdi i træningskulturen er engagement igennem gejst og gå-påmod. Det betyder, at svømmerne møder velforberedte til træningen og til tiden, med godt humør, energi og har styr på træningsudstyret. Der er mødepligt til træningen. Så til nye konkurrencesvømmere og nye forældre, selvom det af og til kan virke både surt og hårdt, når man føler sig presset fra mange sider, eller når man som lidt ældre og mere erfaren svømmer skal af sted til morgentræning kl og faktisk allerhelst vil blive liggende under den varme dyne, så husk på, hvad det er der ligger og venter forude. Hermed lidt praktiske oplysninger og tips i forbindelse med træning og stævner.

2 Husk til træning Medbring følgende til træning: Badetøj, Svømmebriller, Badehætte, Håndklæde, klubbens T-Shirt og shorts eventuelt træningsdragt og badetøfler eller indendørssko. Desuden kan det være en god idé at medbringe noget at spise og drikke til efter træningen. Det kan f.eks. være: 1 stk. brik kakao skummetmælk eller juice, 1 stk. frugt, nogle grovkiks eller en grovbolle. Er du forhindret i at komme til træning, skal du give besked, enten ved at ringe eller sende en sms til træneren eller ved at give en af dine svømmekammerater, som kommer, besked herom. Husk til stævne Du får en seddel med praktiske oplysninger om stævnet af din træner før stævnet. Sedlen bliver også lagt ud på klubbens hjemmeside. Hvis du er tilmeldt et stævne, skal du komme. Hvis du pludselig bliver forhindret (sygdom eller lignede), skal du straks give træneren besked. Hvis du udebliver uden at give besked, koster det klubben penge til startgebyr, da det er for sent at afmelde. Husk inden du tager til stævne, at bruge lidt tid på at pakke din svømmetaske, så du får det hele med. Du skal medbringe: Badetøj, Svømmebriller, Klubbens badehætte, 1-2 Håndklæder, klubbens T-shirt og shorts eventuel Træningsdragt og badetøfler eller indendørssko eventuelt sokker. Det er en god ide at medbringe mere end en badebuks/badedragt, såfremt du har det. Så undgår du at have vådt badetøj på efter indsvømningen samt mellem løbene. Desuden kan det anbefales, at medbringe mad- og drikkevarer, samt underholdning (læsestof, musik o.l.) til brug mellem løbene - i lukkede plasticposer eller vandtætte rum (alt andet bliver vådt!).

3 Forslag til mad- og drikkevarer: Kakao skummetmælk, Juice, Sportsdrik eller saftevand Grovboller med sundt pålæg (skinke, frugt og honning) eller grovkiks Agurk eller gulerødder Pasta- eller rissalat Frugt fx. Bananer, rosiner, vindruer Druesukker Undgå hurtige kulhydrater som slik og kage. Brug i stedet længerevarende kulhydrater som brød, pasta, ris og frugt. Slik, kage og andre søde sager skal derfor helst ikke indtages under stævnet. Ved stævnet sidder vi samlet i svømmehallen omkring vores banner, så vi altid kan finde hinanden og så de andre klubber kan se os. Hvis du forlader vores plads i svømmehallen, skal du give træneren eller holdlederen besked. Ved præmieoverrækkelse tager vi klubtøjet på - T-shirts og shorts eller træningsdragt, så andre kan se, at vi er gode. For at du kan holde øje med dine tider og forbedringer, er det en god ide at skrive de tider op, som du har svømmet på til stævnerne. Træningsudstyr: Det vigtigste til træningen er selvfølgelig badetøj, svømmebriller og håndklæder. En konkurrencesvømmer bør altid have to eller flere forskellige badedragter eller bukser. Til træningen bruges oftest kun en badedragt/-buks, men til stævner er det vigtigt, at svømmeren kan skifte efter et heat, så man ikke går rundt og er våd indtil næste heat. Hav altid to håndklæder med i tasken. Svømmeren bruger ofte et håndklæde til at ligge på under dryland-træningen eller til at vikle om sig i hallen, for at holde varmen og så er det rart at have et rent og tørt håndklæde til at tørre sig i efter vask. Til træningen vil der også blive introduceres brug af svømmefødder og andet. Tal med trænerne om, hvilket udstyr der er brug for, inden du går ud og investerer i det måske forkerte udstyr. Både til træning og ved stævner bør specielt pigerne benytte badehætte for at beskytte håret. Husk også altid at have en drikkedunk til vand med under træningen og den må gerne fyldes igen under træningen. Det er vigtigt at svømmerne får vand i løbet af træningen. Ligesom al anden træning sveder man. Problemet er blot, at som svømmer mærker man ikke at man sveder på samme måde, som når du f.eks. løber en tur, fordi sveden blander sig med vandet du svømmer i. Det er også en rigtigt god ide, at have en lille juice/kakaomælk samt et stykke frugt/kiks eller en energibar, der kan indtages lige efter træningen, hvor svømmerne er trætte og har brug for hurtig energi.

4 Hvem gør hvad? Træneren skal hjælpe dig til at blive en god svømmer. Det er træneren, der lægger dagens træningsprogram og retter på din svømmestil. Træneren aftaler med dig, hvilke løb du skal svømme ved stævner. Træneren er med ved holdets stævner. Træneren gør dig klar til løbet, tager tid på dig og giver dig en bedømmelse af dit løb. Svømmelederen skal sikre, at konkurrenceafdelingen fungerer. Svømmelederen tilmelder til stævner og registrerer dine tider. Svømmelederen er medlem af klubbens bestyrelse. En holdleder hjælper træneren ved et stævne. Holdlederen får en holdleder mappe med til stævnet. Mappen indeholder nærmere instruktion, stævneprogram, blanketter, nåletider og kravtider. Holdlederens opgaver er mange, bl.a.: holder øje med om alle svømmere er mødt før afgang fra klubhuset sørger for at der er kørsel for samtlige svømmere modtager startpenge sørger for at det er den rigtige svømmer, der står til start i et heat er trænerens højre hånd under stævnet Hvad du som forælder kan hjælpe med: Du kan støtte op om og hjælpe til med rigtigt mange opgaver. Som ny forælder kan det være svært at se, hvilke opgaver du kan byde ind på og måske har lyst til at være med til. Der er behov for alles hjælp og engagement til : Kørsel til stævner Kagebagning til vores store stævner Hjælpe til ved stævner i Frederikssund Tage med på træningslejr/weekends som holdleder Uddanne dig til official Vedligeholdelse af klubbens faciliteter Overraske svømmerne med en kage efter træning/stævne Være med til at arrangere Fælles arrangementer Gå aktivt ind i bestyrelsen eller være med i et at udvalgene Vær deltagende og aktiv kun fantasien sætter grænserne

5 Stævner: Stævnerne er der hvor svømmerne får mulighed for at vise, hvor langt de er kommet i deres svømmekarriere. Stævnerne består både af individuelle løb og holdkapper. Et stævne er delt op i forskellige løb. Hvert løb repræsentere både en bestemt længde (50m, 100m, 200m) og en svømmedisciplin (fly, fri, ryg eller bryst) Hvert løb er delt op i heat, så svømmerne konkurrerer med andre svømmere, der ligger på samme niveau. Et løb vil derfor bestå af flere heat, hvor de langsomste svømmere konkurrere først. Sidste heat i et løb er altså hvor de bedste svømmere konkurrerer mod hinanden. Drengen svømmer altid kun mod andre drenge og pigerne kun mod andre piger. Oftest vil det være træneren, der evt. sammen med svømmeren, bestemmer hvilke løb svømmeren skal deltage i ved et stævne. At deltage som forældre ved et stævne kan være noget af en tidsrøver, da svømmeren oftest kun er tilmeldt 3-4 løb. Det kan være en lang dag, at være med fra morgen til aften, for kun at se ens egen svømmer være i vandet i ca. 4 gange 1 min. Men det er vigtigt, at du som forældre er med til at bakke op om sporten og støtte dit barn. Og der er masser af opgaver i forbindelse med stævneafviklingen, hvor du kan give et nap med. Klubben forventer, at svømmerne repræsenterer vores klub og sporten på værdig vis, når vi deltager i stævner. Vi tager samlet af sted til stævnerne og vi forlader stævnerne så vidt muligt som et hold. Vi fejre evt. sejre sammen og er klar med klap og tilråb, når en af vores svømmere skal på sejrsskamlen ved et stævne. Officials: Til forskel fra andre sportsgrene som f.eks. håndbold og fodbold, hvor der skal bruges et minimalt antal dommere/officials, skal der for at afvikle et svømmestævne bruges op til 25 officials (dommere, tidtagere og forældre). Hvis klubben afholder et stævne på alle 6 baner i Frederikssund svømmehal kræves der ca. 22 uddannede officials af forskellige kategorier. Det er hvad der skal til efter internationale regler. Når vi er ude til stævner skal vi ikke blot stille med svømmere, men også med officials. Der er oftest krav om, at klubben stiller med et vist antal tidtagere og et vist antal vende-/sidedommere alt efter hvor mange starter klubben er tilmeldt til. Det er derfor rigtig god mulighed for, at alle forældre får en rolle at spille, ved aktivt at gå ind i klubben og uddanne sig til official. Uddannelsen til officials betales selvfølgelig af klubben. Din investering er din fritid, men det er god måde at opleve dit barn i aktion og sporten på. Ud over at lære rigtigt meget om svømning får du også en god kontakt til de øvrige svømmere, de øvrige forældre og ikke mindst trænerne i klubben.

6 Kravtider: Nogle af stævnerne har fri tilmelding, dvs. du kan deltage i de løb du og træneren ønsker. Andre stævner har kravtider, dvs. du skal have svømmet en bestemt tid eller bedre for at kunne starte i det pågældende løb. Kun tider fra stævner kan bruges. Ofte skal tiden også være opnået i en bestemt tidsperiode. Inden tilmeldingsfristen til stævnet får træneren en liste med de svømmere, der har opnået kravtider til de enkelte løb. Denne liste er udgangspunkt for tilmeldinger til stævnet. Deltagelse i nogle stævner er betinget af dit fødselsår (årgang), fx Årgangsmesterskaber, Junior-, Ungdoms- og Seniormesterskaber. Din træner kender reglerne og tager hensyn til dem ved tilmelding. Kortbane/langbane: Kortbane refererer til et stævne, der afvikles i et 25m bassin. Langbane refererer til et stævne, der afvikles i et 50m bassin. Normalt vil de tider en svømmer opnår på en kortbane være hurtigere end tider opnået på langbane. Det skyldes, at hastigheden fra afsættet efter en vending er hurtigere end normal svømmehastighed. Teoretisk er der altså et problem, når en svømmer først gang skal tilmeldes et langbane-stævne. De tider svømmeren har opnået, er oftest taget på kortbane. Problemet er løst ved, at man har vedtaget omregningsfaktorer, så kortbane-tider kan omregnes til langbane-tider. Langt de fleste stævner foregår på kortbane, hvilket ganske enkelt skyldes, at der i Danmark kun findes få svømmehaller med langbane. Startpenge: Klubben skal til hver stævne betale for hver enkelt start klubbens svømmer stiller op til. Det bliver over en sæson til rigtigt mange penge og flere end kontingentet rækker til. Derfor opkræver klubben 50 kr. pr. stævnedag pr. svømmer til invitationsstævner. Pengene betales normalt til svømmerens holdleder, når vi mødes ved svømmehallen inden afgang til et stævne. Vær opmærksom på at afbud til et stævne i sidste øjeblik, vil komme til at koste klubben startgebyrer (typisk kr. 45/pr. start) pga. bindende tilmelding. Klubben betaler deltagelse ved mesterskabsstævner. Desuden giver klubben tilskud i forbindelse med træningslejre og -weekender.

7 Sponsor: Vi har en målsætning, og hvis vi skal indfrie vores ambitioner, og det vil vi, ja - så koster det ikke kun blod, sved og tårer, men også penge. Vi har nogle hovedsponsorer, som lægger nogle penge i Frederikssund svømmeklub. Disse sponsorer skulle meget gerne have noget igen i form af reklame. Derfor har vi indført en sponsorpakke, som er et krav for svømmeren at anskaffe, såfremt man svømmer på et af følgende hold: D, C, B, A. Derfor er det meget vigtigt, at alle konkurrencesvømmere og forældre ikke blot ser vores sponsorpakke som et nødvendigt onde, men som en gave fra himlen, fordi uden vores sponsorer er der ingen tilskud til træningsweekender, træningslejre, stævner etc. etc. Vi skal derfor altid sørge for, at have alle sponsorting med til stævne, således at de bliver set af flest mulige. Ligeledes at være korrekt påklædt ved præmieoverrækkelser og ved fotografering. Så hvis du vil støtter dig selv bedst muligt - så støt dine sponsorer. Svømmenåle: Svømmenåle uddeles til svømmere, der har svømmet hurtigere end nåletiden. Nåletiden afhænger af svømmeart, distance og køn. Første svømmenål er talentnålen. Den når næsten alle. Sidste svømmenål er elitenålen. Den får næsten ingen. En nål kan kun fås én gang. Fra bronzenål til og med elitenål kan man få en nål "med sløjfe", når man har klaret kravet i 3 forskellige svømmediscipliner (fri, fly, ryg, bryst, medley). Kun tider ved et stævne gælder. Du får automatisk din svømmenål fra klubben, som rekvireres hos Dansk Svømmeunion. Klubben betaler alle svømmenåle.

8 Rekorder: Klubbens bedste tider er klubrekorder. Rekorderne er opdelt efter køn. Klubrekorderne offentliggøres i klubbens blad "Våde Nyheder" og på klubbens opslagstavle. Doping: Klubben accepterer ikke doping blandt klubbens svømmere og man vil blive bortvist, hvis man bliver taget med forbudte stoffer i kroppen såvel som i lommen. Doping er tilstedeværelse i den menneskelige organisme af stoffer, der er forbudt i henhold til den Internationale Olympiske Komites (IOC) liste over forbudte stoffer. Dopingudvalget under Dansk Idrætsforbund udgiver en folder "Information om Doping" med reglerne. Alle idrætsudøvere tilrådes stærkt kun at indtage medikamenter, som er lægeordineret, og at sikre sig, at disse medikamenter kun indeholder stoffer, som ikke er forbudt af IOC. Bemærk, at nogle naturpræparater og håndkøbsmedicin kan indeholde forbudte stoffer. Spørg altid din læge eller apoteket om stofferne i din medicin er på dopinglisten. Spørg træneren, tjek på hjemmesiden hvis du har brug for yderligere oplysninger. Alkohol: Indtagelse af alkohol ved konkurrencer er ikke tilladt. Dette gælder klubbens svømmere, trænere og ledere. Indtagelse af alkohol ved svømmeklubbens øvrige arrangementer er ikke tilladt for svømmere under 18 år. For svømmere over 18 år, trænere og ledere tillades mådeholden indtagelse af alkohol. Klubbens hjemmeside: Svømmeklubbens hjemmeside findes på adressen Her findes oplysninger om klubben, undervisnings- og konkurrenceafdelingen, klubbladet og meget mere. Konkurrenceafdelingen lægger løbende alle stævner ud med informationer om stævnet, tilmeldinger, deltagermeddelelser og stævneresultater. Tjek hjemmesiden, hvis du mangler informationer.

9 Forældrenes 10 bud Frederikssund Svømmeklub 1. Du skal ikke ligge dine egne ambitioner på dit barn: Husk at svømning er dit barns aktivitet. Forbedringer og fremskridt sker i forskelligt tempo for hver enkelt. Døm ikke dit barns fremskridt i forhold til andre børns præstationer og pres det ikke i forhold til, hvad du synes det skulle kunne. Det rare ved svømning er, at hver enkelt kan forsøge at gøre sit personligt bedste uden indblanding fra andre. 2. Du skal være en støtte lige meget hvad: Der er kun eet spørgsmål, som du kan stille dit barn, Var det sjovt? Hvis træning og stævner ikke er sjove, skal dit barn ikke presses til at fortsætte. 3. Du skal ikke være træner for dit barn: Du har bragt dit barn til en uddannet træner, prøv ikke at underminere dette ved at træne dit barn ved siden af. Det du skal er at støtte, elske og være der for dit barn lige meget hvad. Træneren er ansat til at tage sig af det tekniske. Du bør ikke råde dit barn m.h.t. teknik og taktik. Det er ikke dit område. Dette vil tjene det formål at gøre barnet forvirret og modvirke, at svømmeren og træneren knytter bånd. 4. Du må kun sige positive ting til stævner: Hvis du kommer til stævner bør du heppe og klappe, men aldrig kritisere dit barn eller træneren. 5. Du skal anerkende dit barns frygt: Det første stævne, den første 800 m eller 200 m fly kan være meget stressfuldt. Det er helt på sin plads for dit barn at være bange. Lad være med at skælde ud eller Iatterliggøre. Du bør i stedet forsikre dit barn, at træneren ikke ville have foreslået det, hvis, han/hun ikke mente at dit barn kunne gennemføre det. 6. Du skal ikke kritisere officials til et stævne: Hvis du ikke har tiden eller lysten til at arbejde som frivillig, så lad være med at kritisere dem, som forsøger at gøre deres bedste. 7. Respekter dit barns træner: Det bånd, som dit barn og dets træner knytter, er helt specielt og bidrager til dit bams succes og gode oplevelser. Kritiser aldrig træneren i dit barns nærhed, det vil kun skade dit barns svømning. 8. Du skal ikke hoppe fra klub til klub: Vandet er ikke nødvendigvis mere blåt i den anden klubs bassin. En klub har sine interne problemer, selv de bedste af dem. Børn, som forlader en klub, bliver ofte holdt udenfor i lang, lang tid af de tidligere holdkammerater. Ofte er det sådan at, svømmere som flytter, ikke opnår mere succes det nye sted end det første.

10 9. Dit barn skal have andre mål end at vinde: At give sig fuldt ud lige meget, hvad resultatet er, er langt mere vigtigt end det at vinde. Der var engang en olympisk svømmer som sagde Det var mit mål at sætte verdens rekord. Det gjorde jeg, men det gjorde en anden også, bare lidt hurtigere end jeg. Jeg opnåede mit mål og tabte samtidig. Dette gør mig ikke til en taber, jeg er faktisk meget stolt af det løb. 10. Du skal ikke forvente, at dit barn bliver olympisk mester: Svømning er langt mere end de olympiske lege. Spørg din træner, hvorfor han/hun er træner. Så vil der være store chancer for at vedkommende aldrig har været til de Olympiske Lege, men alligevel fik så meget ud af svømning, at han vil give sin kærlighed til sporten videre. Svømning lærer dit barn selvdisciplin og sportsånd. Svømning fordrer selvværd og god helse. Svømning giver livslange venskaber og meget mere. De fleste olympiske medaljetagere vil sikkert kunne fortælle, at de førnævnte ting er langt vigtigere end medaljerne. Svømning producerer gode mennesker, og du skal være glad, fordi dit barn deltager.

Frederikssund Svømmeklub. Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub. Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Redaktion: Kristian Sletten Sidst revideret 20. december 2011

Indholdsfortegnelse. Redaktion: Kristian Sletten Sidst revideret 20. december 2011 Indholdsfortegnelse At blive konkurrencesvømmer 4 Konkurrenceafdelingen 5 Formål og klubben 5 Konkurrenceudvalget 7 Konkurrenceholdene 7 Træningen/stævner mv. 8 Træningen 8 Husk til træning 9 Stævner 9

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Redaktion: Kristian Sletten Sidst revideret 9. september 2012

Indholdsfortegnelse. Redaktion: Kristian Sletten Sidst revideret 9. september 2012 Sæsson 2012-13 Indholdsfortegnelse At blive konkurrencesvømmer 4 Konkurrenceafdelingen 6 Formål og klubben 6 Konkurrenceudvalget 8 Konkurrenceholdene 8 Træningen/stævner mv. 9 Træningen 9 Husk til træning

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Helsingør Svømmeklub

Helsingør Svømmeklub Helsingør Svømmeklub Introduktionsfolder Konkurrenceafdelingen 2012-2013 Svømmeklubben Konkurrenceafdelingens opbygning Konkurrenceafdelingen består af 4 hold. Der er tale om følgende: Hold Træner Træningsdage

Læs mere

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

HORSENS SVØMMEKLUB FORÆLDREHÅNDBOG K- AFDELINGEN

HORSENS SVØMMEKLUB FORÆLDREHÅNDBOG K- AFDELINGEN HORSENS SVØMMEKLUB FORÆLDREHÅNDBOG K- AFDELINGEN Forældrehåndbog - konkurrenceafdelingen Kære forældre Når dit barn er begynder i konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub, åbner der sig måske en helt

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Forældre Information 2012. AGF Svømning

Forældre Information 2012. AGF Svømning Forældre Information 2012 AGF Svømning Indledning Denne folder er en velkomst til alle nye konkurrencesvømmere og deres forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer,

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

AGF Svømning - Forældrefolder

AGF Svømning - Forældrefolder AGF Svømning - Forældrefolder Indledning Denne folder er en velkomst til alle nye konkurrencesvømmere og deres forældre i AGF- svømning. Den fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer,

Læs mere

Velkommen til konkurrenceafdelingen

Velkommen til konkurrenceafdelingen Informationsfolder Konkurrenceafdelingen 2017 Velkommen til konkurrenceafdelingen Visoner og målsætning Helsingør Svømmeklub arbejder for at klubbens forsatte udvikling sikres, og vi arbejder henimod at

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening.

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. Kære svømmeforælder Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. I dette informationshæfte kan du læse om det at være svømmeforælder og om de forskellige ord, begreber og situationer,

Læs mere

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09.

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09. Slutinfo til Begynderstævne 1 d. 27/9-2014 Møde tid ved Aarhus Svømmestadion - kl 08:45 Stævne adresse: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade 3, 8000 Aarhus C Holdleder Henrik Bach Er du forhindret

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 10. - 11. MARTS 2018 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

SYDBANK VESTKYST CUP 2012

SYDBANK VESTKYST CUP 2012 INDBYDELSE TIL SYDBANK VESTKYST CUP 2012 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 2. 4. NOVEMBER 2012 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Sydbank Vestkyst Cup 2012 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde

Læs mere

juni Slagelse Svømmehal

juni Slagelse Svømmehal 29-30. juni 2019 Slagelse Svømmehal 1 Adresse Slagelse Svømmehal, Antvorskov Alle 133, 4200 Slagelse Hallen Stævnet afvikles i 25 m bassin, 6 baner á 2,5 m, El-tid og flyvende start. Gruppe inddeling Damer

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper!

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! INDBYDELSE Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS 2019 Pengepræmie til bedste præstation i hver gruppe! Pokal til bedste holdkap præstation! Eltid,

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019 JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup 15.-17. november 2019 L o SPONSORER 40. SYD CUP 15.-17. NOVEMBER 2019 LIDT OM STÆVNET: Der svømmes i 3 aldersgrupper med medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver gruppe. I finaleafsnittene

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Watery.dk har en bod i hallen 10.-12. JANUAR DDC20 DRONNING DOROTHEA CUP 2020 Stævne i fantastiske rammer Skyd 2020 i gang med

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen.

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Svømmerne bliver vurderet på følgende parametre. Del 1: Objektive kriterier 1. Alder. 2. Konkurrence niveau. 3. Trænings niveau. 4. Fremmøde Del2: Subjektive

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN

FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN Forældrehåndbog - konkurrenceafdelingen Kære forældre Når dit barn begynder i konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub, åbner der sig måske en helt ny verden for jeres familie.

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub Svømmerne i Vejle Svømmeklub vil blive vurderet på nedenstående parametre, for at sikre de rigtige oprykninger og et konstant flow i konkurrenceafdelingen. OBJEKTIVE KRITERIER Konkurrence niveau Trænings

Læs mere

september 2017

september 2017 GTI har hermed fornøjelsen af at indbyde til GTI Cup. 23.-24. september 2017 GTI Cup står for et hyggeligt og bredt stævne i en af Danmarks bedste svømmehaller med gode tilskuerfaciliteter. Der svømmes

Læs mere

VELKOMMEN KONKURRENCESVØMMER

VELKOMMEN KONKURRENCESVØMMER VELKOMMEN KONKURRENCESVØMMER Velkommen som ny konkurrencesvømmer og forælder i AGF Svømning! Denne folder fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer, og om det fællesskab du bliver

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub?

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub? Om denne folder Denne folder giver dig som forældre og svømmer en introduktion til konkurrencesvømning i Hovedstadens Svømmeklub. Målgruppen for folderen er forældre og svømmere på konkurrenceafdelingens

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

Når dit barn bliver konkurrencesvømmer

Når dit barn bliver konkurrencesvømmer Når dit barn bliver konkurrencesvømmer - en introduktion Swim Team Neptun www.swimteam-neptun.dk 1 Indholdsfortegnelse At blive konkurrencesvømmer... 4 Konkurrenceafdelingen... 5 Formål og klubben... 5

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION Stævne: REMA 1000 CUP Horsens 2019 Kort beskrivelse: Stævnet afholdes i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens 25 m bassin og 8 baner. Elektronisk tidtagning.

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2017-2018 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013 Praktiske oplysninger &Svømmeklubben KVIK Kastrup Velkommen til Danmarks Mesterskaber for hold 2013 Svømmeklubben KVIK Kastrup og Dansk

Læs mere

Nyhedsbrev. November 2015. Klippe-kort til motionssvømning. Kære medlemmer og venner af klubben.

Nyhedsbrev. November 2015. Klippe-kort til motionssvømning. Kære medlemmer og venner af klubben. Nyhedsbrev November 2015 Kære medlemmer og venner af klubben. Selvom det nu er nogle måneder siden, så kom vi godt fra start på sæson 2015/2016. De fleste undervisningshold var godt booket op og konkurrencesvømmerne

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018 Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige Kronborg Open. Facts om stævnet Stævnet holdes i Helsingør Svømmehal, Borgmester P. Christensensvej 14, 3000 Helsingør.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TB EG YN DE R NY SVØMMER PÅ TALENT BEGYNDER OM HOLDET GENERELT Første trin i konkurrenceafdelingen og primært for svømmere i 7-10-års

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forord Konkurrencesvømning har mange fordele som rækker ud bare at blive bedre til at svømme. Kammeratskabet mellem svømmere er unikt, mange svømmere forbliver venner

Læs mere