PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2."

Transkript

1 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 24. januar 2014 Mødet afholdtes på Scandic Hotel, Odense, og startede kl Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Tom Hedegaard (THE), Jette Bergendorff (JB), Jan Donde (JD), Birgitte V. Andersen (BVA) og Jesper Mikkelsen (under pkt. 2). 1. Velkomst v/formanden PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2. a. Fyns Bowling Union (FBwU) FBwU sender indbydelse til repræsentantskabsmødet ud den 3. februar Deres repræsentantskabsmapper sendes ud den 19. februar 2014, og i mappen skal være FBwU s love. TVA hjælper FBwU med at få den nye struktur indarbejdet i deres love. b. Løvvangen Bowling Club Sagen vedrørende fusionen er nu ved DIF s Appeludvalg. Løvvangen Bowling Club har haft mulighed for at komme med et yderligt indlæg. JD sender henvendelse til DIF s Appeludvalg om, at der er ting i indlægget fra Løvvangen Bowling Club, som vi ikke er enige i, og at vi, hvis sagen optages til behandling, gerne vil have mulighed for at komme med indlæg enten skriftligt eller mundtligt. c. JBwU s repræsentantskabsmøde PH og THE deltager i JBwU s repræsentantskabsmøde. 2. DBwF og den nye folkeskolereform (udviklingskonsulent Jesper Mikkelsen (JM)) JM orienterede om fakta vedr. den nye skolereform, som træder i kraft i det ny skoleår, herunder om de udfordringer, som der kan være. Løsningen for vores sport kunne være: a) Finde de klubber, der vil være med.

2 b) Få skolerne til at sammenlægge idrætstimer, da vi ikke kan bruge 45 minutters moduler. c) Komme rundt og vise de mobile baner. d) Udarbejde en ny DVD omkring bowlingsporten. e) Fortsætte med det, som vi har gjort tidligere med SFO-projekter. Der har været mange besøg rundt omkring, men det har kun givet meget få medlemmer. JM deltager i møde den 27. januar 2014 i møde om skolereformen, hvor også DIF og politikerne skal deltage. JM orienterer FB om mødet efterfølgende. JM sender sine plancher til Forbundsbestyrelsen. 3. Øvrige action punkter fra seneste referat a. Offentliggørelse af kendelser fra Disciplinærudvalget på DBwF s hjemmeside TVA vender tilbage inden 20. marts b. Budget 2014 Budget 2014 er først klar til næste forbundsbestyrelsesmøde i april. c. Doha, Qatar aktivitet (ungdomslandsholdene) JB har sendt afbud til Doha, og har samtidig orienteret om, at vi gerne vil inviteres en anden gang. f. Sponsoraftaler Med hensyn til Scandic, så skulle der være værelser til rabatpris. JB prøver at booke det igen, men hvis det stadig ikke kan lade sig gøre, kontakter hun JD, så han kan undersøge det. g. DBwF Code of Conduct Dagsordener til møder skal være offentliggjort på vores hjemmeside 14 dage før, mødet afholdes. h. Bowlingportalen Michael Pedersen og Charlotte Leen skulle snart være fortrolig med Bowlingportalen, så de kan køre denne fremover kan lægge resultater ind. i. Lovforslag til DBwF s repræsentantskabsmøde TVA sender skabelonen til BVA, der kan bruges til lovforslagene.

3 De lovforslag, der bliver sendt til f.eks. PH eller kontoret, skal sendes videre til hele forbundsbestyrelsen. BVA sørger for at få dem alle med i repræsentantskabsmappen. Når fristen for indsendelse af lovforslag er udløbet, indkalder JD klubberne/regionerne/unionerne til møde et øst og et vest såfremt der er kommet forslag til Danmarksturneringen. Formålet med møderne er at få lovforslagene talt igennem inden repræsentantskabsmødet, og eventuelt få lavet et samlet lovforslag, så en stor del af repræsentantskabsmødet ikke kommer til at gå til behandling af forslag vedrørende Danmarksturneringen. TVA og PH finder datoerne for møderne og deltager også i møderne. JD indkalder til møderne. j. Forretningsorden PH sender forretningsordenen rundt til forbundsbestyrelsen hurtigst muligt. 4. Økonomisk status og likviditet PH gennemgik regnskab pr. 31. december Der mangler stadig nogle posteringer. Siden sidste møde har PH gennemgået debitorlisten med henblik på at afgøre, hvilke krav der skal afskrives, og hvilke der skal rykkes. PH sender listen til JD, der sørger for, at der bliver sendt rykkere ud. 5. EYC 2014 (aftale om streaming/transmission Kanal Sport) JD orienterede om mulighederne for streaming via Kanal Sport. For prefinaler og finaler vil det koste kr ,00. Forbundsbestyrelsen besluttede, at de hellere ville bruge Camilla Keller til at sørge for streaming, også fordi vi så kan få indledende runder med. Herudover skal PH følge op på, at faciliteterne i Odense Bowlinghal bliver, som vi er blevet lovet, herunder pressetelte uden for hallen, rygerummet bliver nedlagt, og mødelokalerne bliver åbnet op mod banerne, så der også kan være tilskuer der, og ikke kun ud for halvdelen af hallens baner.

4 6. Status på den sportslige organisation Landstræner herrer Michael Bai Assisterende landstræner herrer Michael Brændeskov Landstræner damer - Cornelio Garcia Assisterende landstræner damer - Anders Vorborg JD har samtale med et par personer i uge 5 omkring assisterende trænere til ungdomslandsholdene for drenge og piger. Omkring talentcenter Glostrup har Cornelio Garcia og Anders Vorborg valgt at trække sig for at holde fokus på seniorlandsholdene. Britt Brøndsted og Mie Agerbo har overtaget arbejde med talenter i Glostrup. Der blev talt om, hvad der kan gøres for at hjælpe de dygtigste landsholdsspillere. Og det blev besluttet, at vi i masterplanen skriver, at vi arbejder på en videreudvikling ved hjælp af udenlandsk kapacitet, både for så vidt angår spillerne og trænerne. Landsholdstrænerne har bedt om at se evalueringerne fra EM. Idet Forbundsbestyrelsen har lovet spillerne, at disse er fortrolige, besluttede forbundsbestyrelsen, at JD og PH kikker de forskellige evalueringer igennem og laver et uddrag af dem til landstrænerne, hvor man udelader de personlige udtalelser. PH har bedt Martin Wozny om at komme med liste over, hvem der har bestået USBC. Det blev vedtaget, at hvis DBwF fremover betaler en træner for at gennemføre DIF s diplomuddannelser, skal der laves en aftale med vedkommende, som indeholder konsekvens, hvis personen ikke gennemfører uddannelse. 7. TD/DBwF Masterplan Processen har været (er) meget intenst og vanskeliggjort af en ny sportslig organisation. Der er taget udgangspunkt i masterplan 2013 samt budget 2014 til udarbejdelse af masterplanen. Resultatmål: Det er i fællesskab med konsulent fra Team Danmark besluttet, at der fokuseres på ganske få eksterne resultatmål, men at der internt sættes flere mål, herunder aftaler med hver af de enkelte spillere om, hvilke mål der skal sættes for spilleren.

5 Målene er: VM for herrer 2014 Top 4 i Team 2 top 8 -placeringer Hverken discipliner eller spillere navngives, men dette kan vi godt gøre internt. EM for damer 2014 Guld eller sølv i team 1 individuel medalje 2 top 8-placeringer Hverken discipliner eller spillere navngives, men dette kan vi godt gøre internt. Både for herrer og damer er vores mål koncentreret omkring team, herunder de udfordringer det er at præstere i team så langt hen i mesterskabet, herunder både fysik og mentalt, hvilket er to områder, som der er meget fokus på. JD orienterede om, at der vil blive iværksat et projekt, hvor den fysiske profil analyseres. Dette med henblik på at finde ud af, om den fysiske træning, som laves er korrekt, når det drejer sig om bowling. Der er tidligere lavet en form for analyse vedrørende den fysiske træning, men denne var ikke målrettet bowlingsporten. Der skal laves individuelle handlingsplaner for spillerne, også for så vidt angår fysiske handleplaner, og trænerne skal kunne lave tests af spillerne. Team Danmarks fysiolog skal ind og hjælpe på dette område. Louise er stoppet som psykolog i Team Danmark, og da Team Danmark tidligst får ansat en anden pr. 1. april 2014 betyder det, at det bliver begrænset, hvor meget damerne når, inden de skal til EM i juni. For så vidt angår fysioterapeut med til VM og EM, har Team Danmark bevilget at ville stille med fysioterapeut til herrerne, men det som denne person koster, går fra vores tilskud fra Team Danmark, og det vil måske være mere hensigtsmæssigt, at vi finder en person, som har større kendskab til bowling, og som også vil være billigere. Der arbejdes på, om der er mulighed for at få fysioterapeut/massør med til EM for damerne, da Forbundsbestyrelsen godt ved, hvor vigtig det er for damerne, at have disse personer til rådighed. Pia Burkal har trukket sig fra dametruppen af helbredsmæssige årsager. Rikke Holm Agerbo er kommet med i stedet. Lasse Scherlund har trukket sig fra herrerne.

6 Udkast til Masterplanen skal ligge færdig til Team Danmark mandag den 27. januar Endelig masterplan skal afleveres til indstilling ved Team Danmarks bestyrelse i slutningen af februar Damernes landstrænere har lagt meget vægt på, at hele truppen skal deltage i Brunswick, Tyskland, derfor vil JD prøve at fokusere på 100 % s økonomi til denne samling. Grunden til at det er dette mesterskab er, at det er det eneste internationale mesterskab inden EM. 8. Hjemmesiden. Kort bane og lang bane. Der er nedsat en arbejdsgruppe med fokus på bemanding, indhold, system og design. Arbejdsgruppen består af Nils Jensen, Camilla Keller og THE. 9. Repræsentantskabsmødet Eventuelt Dagsordenen til mødet blev kort gennemgået, herunder den nuværende valgsituation. a. Regionsrepræsentantskabsmøder Der deltager ikke repræsentanter fra Forbundsbestyrelsen til regionernes møder. Forbundsbestyrelsen deltager på unionernes repræsentantskabsmøder. Mødet slut kl. 20:58 (2 min. før håndbold ) Referent Birgitte V. Andersen

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Mødet afholdtes i World Cup Hallen, Rødovre, og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Jette

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Mødet afholdtes hos Hans Græsvig og startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Mødet afholdtes i Aarhus og startede kl. 15.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard (TH)

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder.

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. september 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Tirsdag den 13. januar 2015 Tidsrum: kl. 16.00 til kl. 21.30 Sted: Odense Bowlinghal Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 den 23/4 2014 Rødovre den 26. maj 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Brøndby, 05.02.2016 Torben V. Andersen TVA / 20.02.2016 Hans Græsvig HG Mødeleder Jette Bergendorff JB Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Jan Donde JD Administrationen / referent

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 31. marts 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 03-2009 28. marts 2009 Idrættens Hus kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Afbud Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Afbud Leif Hansen LH Martin Guldager MG Kurt Gaundorf KG Afbud Brøndby, 22.02.2018 Jan Donde JD Administrationen / referent Dagsorden

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6.

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl. 19.00 i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Afbud fra Camilla Keller og Bente Makholm Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse og

Læs mere

Ny struktur i DBwF? DBwF 2 Formål:

Ny struktur i DBwF? DBwF 2 Formål: Ny struktur i DBwF? DBwF 2 Formål: Med afsæt i den fladest mulige organisa3onsstruktur, skal der sikres kort og enkel vej fra idé 3l handling. Processen so far Et markant flertal på repræsentantskabsmødet

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Tirsdag den 29. november 2016 Tidsrum: kl. 17.00 til ca. kl. 20.00 Sted: Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af Eliteidrætsbestyrelsesmøde 19. maj 2016

Referat af Eliteidrætsbestyrelsesmøde 19. maj 2016 NOTAT Fritid og Kultur 31. maj 2016 Referat af Eliteidrætsbestyrelsesmøde 19. maj 2016 Mødet blev holdt på Taastrup Teater kl. 17.00-18.00. Mødedeltagere: Merete Scheelsbeck, Anne Mette Bak, Jette Poder,

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Aktivitetskoordinator: Tim Høst

Læs mere

Beslutningsreferat fra repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014

Beslutningsreferat fra repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Beslutningsreferat fra repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 10.00. Forbundsformand Per Henriksen startede med at byde velkommen. 1. Repræsentanternes

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2014 Rødovre den 27. april 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl Sted: Løvvang Bowling Center

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl Sted: Løvvang Bowling Center Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl. 12.30 Sted: Løvvang Bowling Center Mødedeltagere: DBwF: Claus Sørensen (CS), ungdomsleder i DBwF Pernille Øager

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Kurt Gaundorff KG Brøndby, 25.07.2017/ 05.08.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat af komitemøde d. 29/9 2016

Referat af komitemøde d. 29/9 2016 Tids og sted: kl. 18.00 21.30 Smørum Hallen, Flodvej 62, 2765 Smørum (lokale 4) Til stede:, Britt, Betina, Louise, Thomas, Dorte Afbud fra: Anne, Morten, Mette, Meike Emne Beslutning Diskusion/ aktion

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Brøndby, 31.05.2018 / 16.06.2018 Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Kamilla Kjeldsen KK Charlotte Leen CL Deltog fra pkt. 9 Martin Guldager MG Vest formand Vakant Jan Donde

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%.

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Referat af repræsentantskabsmøde den 3. marts 2013 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Valg af dirigent John Wozny blev valgt.

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Kurt Gaundorf KG Brøndby, 01.11.2017 / 11.11.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE LØRDAG, DEN 9. MAJ 2015 KL. 10:00 FREDERICIA IDRÆTSCENTER VESTRE RINGVEJ 100 7000 FREDERICIA

REPRÆSENTANTSKABSMØDE LØRDAG, DEN 9. MAJ 2015 KL. 10:00 FREDERICIA IDRÆTSCENTER VESTRE RINGVEJ 100 7000 FREDERICIA EYC Guld og Bronze Single EM Guld og Bronze Double VM Guld Trio REPRÆSENTANTSKABSMØDE LØRDAG, DEN 9. MAJ 2015 KL. 10:00 FREDERICIA IDRÆTSCENTER VESTRE RINGVEJ 100 7000 FREDERICIA Brøndby, den 9. april

Læs mere

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde Udvalgsmøde ØST den 26. maj 2018 kl. 10:30 12:30 Fredericia Idrætscenter Dagsorden: 1. Repræsentanternes prøvelse 2. Valg af en til to dirigenter 3. Forhandlingsprotokol 4. Beretning fra udvalgsledelsen

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 28/10 2015 Rødovre den 2. november 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Skoleudtalelse på Anne Andersen. Det personlige:

Skoleudtalelse på Anne Andersen. Det personlige: Skoleudtalelse på Anne Andersen Det personlige: Anne er altid i godt humør og har gode relationer til sine klassekammerater og lærere. Hun har en evne til at sprede glæde og optimisme omkring sig. Som

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. marts 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Heino Nielsen (HN), Jan Hansen

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet.

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet. Fælles mål Med virkning pr. 1. januar 2018 modtager DBwF, og alle øvrige specialforbund, ikke længere tilskud fra DIF på baggrund af indberetninger om sportslige aktiviteter, uddannelse, m.m. som HAR fundet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Emne: Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Deltagere: Styregruppe: Torben V. Andersen TVA Lars Nielsen

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Onsdag den 1. februar 2017 Tidsrum: kl. 17.00 til senest kl. 20.00 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 12. januar 2016 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Onsdag den 10.

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Referat Unionsbestyrelsesmøde 7/1 2014

Referat Unionsbestyrelsesmøde 7/1 2014 TID/STED: Tirsdag 7. januar 2014 kl. 18.00-22.00, JBwU kontor, Skanderborgvej 226, 8260 Viby Brønderslev d. 17.01.2014 DELTAGERE: AFBUD: REFERENT: Kurt Jensen (Formand) - KJ Lars Nielsen (Næstformand)

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Mødereferat B&UU-møde 3/2005.

Mødereferat B&UU-møde 3/2005. Til HB Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Kredsenes Børne-og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i Ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i Talentudviklingscentre Ledere i Juniorelitegruppen Mødereferat

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler.

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler. www.bowlinghal.dk Odense Bowlinghal indbyder hermed alle licenserede ungdomsspillere til Ungdomsrankingstævne. Yderligere vil Odense Bowlinghal også gerne indbyde ungseniorer til Odense Eventyrstævne.

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 23. marts 2014 kl. 10.00-16.30 Sted: Odense Bowlinghal Mødedeltagere: DBwF: Claus Sørensen (CS), ungdomsleder i DBwF Pernille Øager

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere